91307
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
#71370 Értelmetlen a vita.
Egyrészt ! Sose győzöd meg az igazadról,vagy ha úgy tetszik sose látja be,hogy marhaságokat hord össze.
Másrészt! Legyőz a rutinjával! Ez tényleg megfigyelhető,nem véletlen van mondás is erre.
Harmadszor! Felidegesíted magad (mert nem érted,hogy egysejtű létforma szinten ,hogy létezhet valaki) és gyomorfekélyt kapsz.
Negyedszer! Had higgyen abban mindenki amiben akar:) Én lexarom. -
sakkay #71369 Na nekem éppen a héten volt egy kis vitám egy ilyen chemtrail hívővel. Mondjuk ő halmozottan hátrányos helyzetű, mert elképesztő sok baromságba hisz.(miközben amúgy tök jó ember) Én meg nem bírom szó nélkül hagyni a faszságot. Szóval nem semmi az biztos. Na látjátok ezért baromság a demokrácia, kritérium nélkül. És ezt most komolyan mondom. Azért mert elmúltál 18 meg van 2 füled meg 1 orrod szavazhatsz?! Királyság.. -
#71368 Kemény!
Arról nem is beszélve, hogy akkoriban még ennyi böhöm nagy vas sem repkedett, csak kisebbek. Persze, hogy nem látott ennyi csíkot. Azért egy A-380-as a 4 "apró" hajtóművével nem gyenge.
-
#71367 No mesélj!:) -
#71366 Gondolom el tudjátok képzelni, hogy mit élek meg egy ilyen videó, komment láttán, mint repmérnök... -
#71365 Én régóta azon a véleményen vagyok,hogy kis hazánk az szerény becslések mellett is mintegy 7-8 millió alul művelt ember országa,és most nagyon udvariasan és óvatosan fogalmaztam. Más jelzőt is mondhattam volna!
Közvetlen környezetemben az ismerősök közt is néha meglepődve tapasztalok olyan megnyilvánulásokat,hogy az a 3 szál maradék hajam is égnek mered,viszont arra is rájöttem,hogy értelmetlen vitába szállni bármely témában ,mert foggal körömmel ragaszkodnak a nyilvánvaló marhaságaikhoz,és miután kínodban ráhagyod ,boldogan konstatálja,hogy biza neki volt igaza:)
Így én már csak rezignáltan figyelem az embertársaimat amint marhaságokról beszélnek:)
-
#71364 Háború zajlik az ionoszférában meg a világűrben. Kicsit bővebben? Ha jól emlékszem az ionoszféra 80-100 kilométer magasan kezdődik, ott azért ritkán jár a permetező. De lehet hogy az ISS is olyan bazi nagy vegyszer tartály. Mondjuk egy csomó hordó alakú alkatrészből áll. És onnan szórja a zatomot. Tetszik amikor a csávó azt mondja hogy gyerekkorában nem volt ennyi... És azóta nem is növekedett a légiforgalom.. Hihetetlen számomra ez. Azt hittem ez a tüntetés is valami kamu. De nem.. Ezek az emberek fizikából gondolom buktak. Mert különben nem lennének ott.
A mostani Aranysasban van egy cikk pont erről. -
lala42 #71363 Na mondtam is a mamának. Én ma ki sem megyek. Lapátolja Ő a havat. Nem akarom,hogy lepermetezzenek. Fúrcsán néznek azóta rám(A család szerint megzakkantam) :-))) -
#71362 Édes jó istenem! -
#71361 -
Johann Wind #71360 Akkor nem csak nekem tűnt fel.:D XD Ez a legújabb film, a Riddick. Imádom a Riddick filmeket.:) -
#71359 Hihetetlen mire képes némelyik ember! A türelem mellett kézügyesség és sok leleményesség is kell ehez.Gondolom sok szabad ideje van,én egy vacak hajómodellt nem tudok tető alá hozni x éve,mert valamiért sosem jutok odáig,hogy befejezzek végre egyet.Főleg a szabadidiő hiánya az oka. -
#71358 Azt tudom,ha engem egy láthatatlan valami lőne le én valszeg a monitort is átfejelném:) Jobb is ,hogy nem foglalkozom már vele:) -
lala42 #71357 Na jó nem több alkalommal, csak ritkán :-) -
lala42 #71356 Na jó-jó, de ha ők is tudják? Ezért lő le több alkalommal a semmi.! -
#71355 Ez így teljesen rendben van.Ne fecsegjetek ki hadi titkokat bakker:) Ez a Romulán álcázó technika . -
#71354 Itt az ellentettje:
-
lala42 #71353 Állítólag hárman voltunk. -
lala42 #71352 [IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
Nos a valamelyik napi láthatatlan kisérőnk.
Én nem láttam. :-) -
77pxdumbo #71351 Nem!
Ez a Sötétség krónikája című filmben van, amikor a havas bolygóról a fejvadászok űrhajójával távozik, ha jól emlékszem. -
artivizsla #71350 Ez az a film, amikor valamilyen tengerparton egy sárkány kerget egy férfit és egy nőt a társuk meg egy kocsiból az x52-vel irányít valamit ? -
77pxdumbo #71349 Ja! én is kiszúrtam amikor láttam a filmet. -
77pxdumbo #71348 Szerintem meg a kabintetőkioldóhoz van köze. A madzagja, ha jól megnézed, be van vezetve a kabintető keretbe, és bal oldalon lent van kivezetve, a kioldóhoz. Szerintem vésznyitó, ami alkalmasint csúszásjelzőnek is használható. -
#71347 Meg Lacám! -
LV 426 #71346 Azt hittem bekakálok mikor megláttam, az asszony meg nem érti min röhögök még mindig.
-
sakkay #71345 Háhhh. -
sakkay #71344 Ja tudom. Bár nem volt nekem, de éppen azért mert gondolkodtam régebben, hogy joyt cserélek, utána néztem. -
LV 426 #71343 Az X52 az egész univerzumban elterjedt eszköz.
Riddick is ezt használja.
Most néztem meg a filmet és egyből kiszúrtam.
1:59:35- nél látható, ha valakinek megvan az alkotás. -
sakkay #71342 Nagyon le van állva. A többiek nevében nem beszélek, én azért hanyagolom mert ha fellépek tuti nem repül az a 2-3 gép amit én szeretek. Inkább úgy látom a 1916-17 gépeket repüli a tömeg, én meg a 1917-18 vadászokat szeretem..éppen 2 órája néztem fel és megint nem repültem. Pedig úgy hiányzik, mint az állat. Az előbb már majdnem megvettem a minyót. De akkor is kivárok egy akciót..remélem nem nyáron lesz a következő. -
LV 426 #71341
-
Lacusch69 #71340 Nehogy azt hidd, hogy az X52 az überfaszakirály...
Én SOHA nem tudtam megszokni, hogy kb. 2x akkora úton mozog a bot, mint a többi joyomnak. (Sidewindert használok(-tam), X52 gázkarral) -
Lacusch69 #71339 Ez vágja homlokon Szásán, ha elájul a sok G-től... :)
Szerintem csúszásjelző, primitív kivitelben. (Nem kell néznie a műszerfalat kapáslövéskor?) -
lala42 #71338 Valszeg. csúszásjelző. Ez szem előtt van, nem kell a golyót nézni. Én erre tippelek. A vitorlázóknál használtunk ehhez hasonlót, csak ott cérnával oldottuk meg, és az a termiket jelezte. -
#71337 De ahogy nézem a Rof totyik sem szárnyal:) Gondolom azt is rengetegen művelik:) -
#71336 Nem akartam írni ez ügyben:) Mert mit lehessen tudni:XD Csak tudod mit beszélsz:XD
-
sakkay #71335 Néztetek mi, milyen szerény a gyerek..most olvasom csak mit írtam.
Tehát még egyszer. A ROF-ban tényleg elég jó voltam, ott mindig használtam. És a lent írt dolog miatt hasznos is volt. Persze valamiben meg nehezebb. A CLOD-ot viszont multiban nem repültem annyit, hogy véleményt tudjak alkotni. De az biztos , hogy pl az alap beállításon még a kiskala is úgy rázott mintha ágyú lenne. -
sakkay #71334 Ez így van. Mindenesetre én nagyon élvezem. A CLOD-ban tényleg elég jó voltam, én ott mindig használtam. Repülésnél-lévén , hogy ott alig van műszer sokat segített. -
#71333 Figyu:) Mi is csak találgatunk:) Spec nekem fingom sincs miért nem gyártanak FFB-s joy okat ,de mint mondtam,és mert tapasztalatom azért van e téren,egyfelől áldás ,másfelől meg átok. Vagyis ha jó erősre veszi az ember ,hogy érezze korrektűl az erőket akkor egy nem ffb-s joy al harcoló kollega (aki jó is) az ledarálja. Ha finomra ,kicsi erőre van állítva az jó ,mert jelez dolgokat,de az lófing,ergo az élményt meg nem adja vissza.
Osztán el lehet töprengeni ,hogy most az élmény kell,vagy az eredményesség.Ha mindenki olyannal nyomná,és egyforma beállításokon ,na akkor aszondom igen! -
sakkay #71332 Értem én..csak közben meg azért nem vettem x 52-est, mert a 10 ezer ft evo force-om tud ffb, az x52 meg nem..50 ezerért. Amúgy persze minden másban meg jobb. Viszont ha abba a joy-ba 6 évvel ezelőtt meg tudták oldani úgy , hogy még mindig jó, nem hiszem , hogy olyan lehetetlen lenne ez ma. De ok. Elfogadom amiket írtok. -
VO101 tvr #71331 Egy igényes FFB joy ára sem a szokványos lesz. 500 dollár alatt esélytelen, de inkább 1000. Mérsékelt lesz az érdeklődés...