IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sakkay-t abban megtudom erõsíteni, hogy igenis adnak a közösség véleményére, hiszen a soron következõ gépek típusát is a közösség határozza meg.
Pl, az F.E.2b is sok pilóta banner-jában szerepelt a "F.E.2b for Rise of Flight" formában.. 😊 És ez sok esetben (típus) ment így.
A másik a statisztika rendszer, amit szintén a közösség szabott testre... ez pl egy külsõs stat rendszeren alapul (az ötlet), talán a Flying Circus szerverén ment..
Persze nem fenékig tejfel az élet, mert pl a Zeppelin-tõl évek óta mereven elzárkóznak...
Talán még megemlíthetõ a rofmods.com oldal, ami még szegényes ugyan, de mindenféleképpen ígéretes dolog, mert külsõs fejlesztõk munkái is bekerülhetnek a RoF-ba, ami - szerintem - megint csak a közösség igényit elégítheti ki.
Urak, pls ne veszekedjünk már ilyeneken! 😊
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
Péncélüveg szélvédõ amúgy nem volt minden Bf 109F-en ha jól tudom,csak a G-nél lett gyárilag alap nem?
www.pcpilot.hu
www.pumaszallas.hu
Lesz akinek be fog jönni ( mint a Rof is) és lesznek akiknek nem.
Aztán majd eldõl jól csinálták e a dolgokat ,legalábbis szimes szemszögbõl nézve.
Engem a Wot ra emlékeztet,vagyis arra amit olvasgattam arról is.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Mindenesetre nekem eddig a videók tetszenek,a nyilatkozatok egyenlõre csak részletekre terjednek ki, szóval felesleges ez a fajta defetizmusal ötvözött rosszindulat...majd meglátjuk<#wink>#wink>.
Ezek tákolnak valamit ami olyan amilyen ,multi az majd ,semmi olyasmi amit megszoktunk akár a régi Il2 nél is. Az ,hogy a ROF ban mit csinálnak speciel hidegen hagy és az Il2 es társadalom nagy részét is gyaníthatólag, ergo szerintem fölöslegesen irkálnánk nekik. Van egy elképzelésük,ahogy nézem ragaszkodnak hozzá,de aztán ,hogy megnyerik e maguknak a régi Il eseket az más kérdés. Ez a játék a multiról szól a többségnek ,engem nem érdekel,hogy a szerverük ,hogy pontoz ai-k lelövéséért. Na most ha megvenném és két nap alatt vezértízezredes lennék az mekkora dolog lenne? ja meg kapnék pót tankot ,meg páncéllemezt😊 Juj😊 Mennyenek már az anyjukba én aszondom. Nem tizenéves kölkök nyomják ezt a fajta játékot.
Engem az érdekel,hogy a humán ellenfeleim elismerjenek,és viszont én is.
Gondolom a többség így van evvel. És akkor ez csak még egy része a dolognak ,az FM rõl meg hasonlókról még szó se esett.
Egy biztos. Nem én leszek az elsõk között aki megveszi ezt a játékot,de gyanítom sose kerül a gépemre.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."
"Szegeden születtem Szép leányt szerettem"
Errõl a pontrendszerrõl tegnap óta kb a 4. oldalt töltik meg, nagyon nagy többségben vannak a fanyalgó kommentek, mégsem volt akár Jasontól, akár mástól egy fél komment sem, amiben azt jeleznék, hogy bármi esély lenne megváltoztatni. A skinekkel meg már a ROF-nál sem adtak il-2 féle szabadságot a júzernek, nem is értem miért vártunk mást.
www.pumaszallas.hu
2001 óta trikoloros skinekkel repkedünk, nagyon alábecsülik ennek a jelentõségét, ha õk akarják megszabni, hogy mit tehetünk a gépre és mit nem. Ennek a skines hülyeségnek az lesz az eredménye, hogy qrva sok klón fog majd rohangálni mindenfelé, mint az atagon, fingod sincs róla ki más hozza tök ugyanazt a skint, és esélyed sincs skin alapján, egyéni jelzés alapján megismerni a másikat. Ráadásul trikoloros skint sem hozhatsz :/
"Mintha azt hámoznám ki a mondanivalójukból,hogy a multi rész majd csak valamikor lesz normális ha majd beindul a játék eladása . "
Ezt nagyon sok fícsörre elmondták, de persze bármi konkrétum nélkül. Ez biztos egy kiadott sablon szöveg, hogy azt, hogy "ez nem lesz benne" nem szabad leírni, helyette sokkal jobb, ha azt mondják "kiadáskor nem lesz benne, de semmi nincs kõbe vésve".
www.pumaszallas.hu

Nagyon a single részre hegyezik ezt ki sajna ,arra pedig én nem vagyok kíváncsi,de gondolom az általam ismert társaság sem nagyon.
Felszállunk oszt egy szuszra lelövünk 10-20 ai-t ,juj de nagy dolog,aztán majd kapunk plecsnit meg póttartályt. Ez gyerekeknek való,vagy lelkes amatõröknek. Ami nem baj mert hát nekik is lehet készíteni játékot ,de akkor készüljenek fel arra ,hogy sokan tartózkodni fognak a megvételétõl. Bár a Wot is sikeres pénzügyileg ahogy hallottam ,lehet ez így jobban megéri nekik. Minden esetre ha ez így marad én biztos hanyagolni fogom, ez a 777 már az elején se volt szimpi ,mostanra már kezdem rühellni is õket.
Ki a retek akar Ai ra lövöldözni póttankért ?
Meg mi ez a fizetõs plusz gép? Idióta. Ennyit tudok mondani.
Öreg vagyok én már ehhez a bohóckodáshoz.
www.pumaszallas.hu
Képek itt:
http://theairtacticalassaultgroup.com/forum/showthread.php?t=4869
www.pumaszallas.hu
Repülök ,hogy Éljek Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... !Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !!! [img]http://wotlabs.net/sig_dark/eu/nesuten/signature.png[/img]
www.pumaszallas.hu
\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."
Erre a problémára tudtok valami megoldást:
Karrier módban már sokadszorra fordult elõ, hogy a légi gyõzelmeimet a gép a küldetés végén az alakulat egy másik pilótájának adta, én meg nem kaptam semmit. Például volt már, hogy lelõttem 2 gépet, de a bevetés végén a gép a 2 gyõzelmet annak a pilótának adta, aki még a küldetés elején elesett, és helyette engem nyilvánított halottnak. Mintha felcserélõdtünk volna.
Ha jól emlékszem.
A Béna.
Az autopilótát megnéztem, A-ra van állítva, alapból így van. A kabinnézet pedig az F1.
2. A "Snap" és a "Pan" nézet az a két mód, amikkel nézelõdni lehet, és amit le is írsz. Az egyiknél visszaugrik a nézet, a másiknál ottmarad. Asszem az F9-el lehet váltani a két mód között.
www.pumaszallas.hu
1. amikor külsõnézetbõl pilótafülke nézetre váltok az autopilot rögtön kikapcsol, emlékszem hogy mikor elõször néztem a DBWt ez nem így volt.
2. a numerikus billentyûzetet is megkavarta. Azelõtt az 5 automatikusan középre pozicionálta a nézetet, és ha mondjuk a 6-os gombbal jobbra néztem, akkor a kép ott is maradt, és a kamera nem ugrott vissza a helyére ahogy elengedem.
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb