91398

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • sakkay
    Véleményem szerint a probléma jó részt onnan ered,(túl azon , hogy az emberek lusták művelődni, olvasni, de mozogni is) hogy megszűntek a nagy vallások-mármint már nem tartozik az élet minden napi rutinjához-de bizony az ok vagy igény, amiért vallás létezik, az maradt. Ezért hisznek és itt a hiten van a hangsúly permetező gépben, UFO-ban a holdon,vagy épp náci ufóban, vagy a Csilla nevű tv jósban.
  • Gundark 1 1
    Múltkor megkaptam valamelyik ilyen kemtréles topikban. Tudom én vagyok a hülye de akkor már nem bírtam ki hogy ne szóljak bele.

Szóval, az a bajom, hogy elhiszem amit az iskolában mondanak, anélkül hogy gondolkodnék. Szóval az iskolázott kur*a nénikémet :)Hiszek a fizikában. Még a végén kiderül hogy a földet a hátán vivő teknősbéka is kamu.
    Az Aranysasban is feltett kérdésekre természetesen nincs válasz: Minek, kik, miért így, és főleg hogy. Mert a titkos gépek (nincsenek rajta a flightradaron hö) valahol tankolnak meg ezt az izét is betöltik. Mégsincs fénykép.

Ja de egy volt.. az Evergreenes jumbó. Akkor próbáltam meg egy kis fényt vinni, de nem sikerült, mert én barom elhittem hogy tűzoltó gép. Ekkor feladtam. :)
  • Her Laca
    Egyről beszélünk:)
    DE! Ha nem is vagy képben a témában ,akkor fogod magad (legalábbis remélem) és veszed a fáradtságot ,hogy utána nézz.
    Így volt ez a minap velem ,amikor a Magyarság múltjáról beszéltünk. Jó ráérek mostanában ,de 2 napot azzal töltöttem,hogy elolvastam írásokat,megnéztem előadásokat evvel kapcsolatban. Lévén érdeklődési területemen kívül esik, így nem is voltam naprakész a témában. Mostanra ,ha nem is egy teljes ,de mindenképp egy átfogó ismeretanyagot összeszedtem ,így tudok szelektálni,a teljes marhaság ,és a megfontolandó közt. Na ez hiányzik a népekből sokszor.
  • Hecker007
    Én a butát arra használom aki minden marhaságot elhisz bármi nemű kételkedés nélkül. Itt ez a chemtrail vagy mi a bánat, elolvastam az első cikket és rögtön tudtam hogy ez egy rohadt nagy tömeghülyítő kamu. Pedig fizikából sose voltam túl jó, sőt kimondottan utáltam fizikát, kémiát tanulni, mai napig nem tudom milyen tisztító szereket nem szabad összeönteni vagy hogy hogyan számoljuk ki egy rugó energiáját :D
    Szerintem az hogy ilyeneket el lehet hitetni az emberekkel az nagyrészt az emberek hibája akik elhiszik, akik meg elhitetik kihasználják az emberek tudatlanságát és ahogy mondtad lustaságát gondolom ebből van valami hasznuk. És az iskolák nagy részében se az a cél, hogy a gyereknek minél szélesebb látóköre legyen, jól átlássa a dolgokat, hanem az hogy minél tudatlanabbak legyenek, megalapozzák a következő generációk behülyíthetőségét. A média meg csak táplálja az emberi hülyeséget...
  • Her Laca
    Nem jó a jelző! Nem buták az emberek. A butaság nekem legalábbis mást jelent. Nekem akkor buta valaki,ha akarva sem tud megtanulni ,vagy elsajátítani valamit,lett légyen az valóban bármi. Ha így nézed akkor az emberek nem buták,hisz amit akarnak ,vagy amire szükségük van azt el tudják sajátítani bármiről is beszéljünk. Az igénytelenség a lustaság ami jelen van! Mert honnan tudnánk kiben mi lakozik? Lehet egy traktoros aki elvégezte a 8 általánost (elnézést a traktorosoktól ) ha szorgalommal áll mondjuk a matematika felé akár csillagász is lehetett volna. De szart rá ,neki tök jó a traktor is,és ettől még lehet becsületes ,boldog ,derék ember . No tehát a legnagyobb gond az inkább a tespedés a lustaság ,a gondolkodás hiánya ,ami kényelmes egyfelől azt lássuk be.Megmondja a nagyszájú,hogy permeteznek és tök kényelmes elhinnem ,hogy bizony ,bizony ez így van,nem kell órákat olvasással eltöltenem,hanem este hazamegyek bekapcsolom a TV-t oszt van VV vagy fax tudja mi és boldogan konstatálom,hogy én tudom a tutit ,permeteznek minket. De ez örök időktől így van ,nem mai keletű a dolog ,tehát kár lenne ezeket az embereket elmarasztalni ,hisz csak az évszámok nőnek de alapjaiban minden marad ugyan az.És bizony én hajlamos vagyok azt hinni,hogy ez nem az emberek hibája,nem is bizonyos emberek ,csoportok,ármánykodása okán van ,hanem egyszerűen ez egy törvényszerűség. Hisz mint mondtam,ha mindenki használná az eszét akkor hová lenne a világ? Kéne vezető? Király? Pápa? soroljam még? És vannak a szabad szellemek ,de ők semmiféle vizet nem zavarnak ebben a játszmában.
  • Hecker007

Röviden szólva sok a buta ember és sajnos erre is van "szükség".
  • Her Laca
    Tudjátok nem azokkal van a legnagyobb baj akik elmennek egy ilyen mittudomén milyen gyűlésre ,előadásra,hanem azokkal akik felmennek a színpadra osztani a nemlétező eszet,és valóban a sok szerencsétlen meg utána szajkózza a marhaságaikat. Igen kell a szólás szabadság ,de azért na! Szelektálni kéne.
    És a 21.században az internet korában ,amikor 2 kattintásra egy témát érintő adathalmazt előhoz az ember és pár óra olvasgatás után (ha gyűlni el tud menni erre se kéne sajnálni az időt) ,ha nem is átfogó,de valamelyest kitisztult képet tud festeni magában az őt érdeklő dologról,na szóval ez az emberi igénytelenség csimborasszója. De lássuk be az embereknek ,legalábbis a többségnek nem is az a dolguk,hogy gondolkodjanak,az nem jó,nem vezet jóra. Ösztönlények kellenek akiknek felmutatnak valamit egy kolompot és mint egy rendezett nyáj mennek a szent tárgy (jelen esetben ez a marhaság az) után. Ugyan ez a politika. Ha gondolkodó emberek társadalmában élnénk a politika csinálás nem létezne,vagy nem így.Nem lennének táborok,nem fröcsögnének egymásra emberek stb.
    Volna még mit írnom de nem fárasztalak benneteket:)
  • sakkay
    Egy harc az életem
  • sakkay
    Ez perverzió a részemről tudom, de imádom. A beszélőkém meg elég jó, úgyhogy sokszor végződik úgy a dolog , hogy komolyan megingatom-persze csak egy időre-az aktuális baromságát. De ha éppen nem vagyok nagyon fáradt, igen tudom élvezni..persze sokszor hihetetlenül berágok-mint pl. a nácik a hold túloldalán...Ez komoly , felnőtt emberek ilyenekben hisznek. Beszarbehugyoz...
  • PhantomAss
    a mostani aranysasban is volt egy cikk a chemtrail-ről. Az a szomorú hogy már egy ilyen kaliberü újságnak is foglalkoznia kel ezzel. Egy repülésben kissé tájékozottabb ember csak röhögni tud ezen.
    A legnagyobb gond általánosságban nem is ez, hanem hogy mindig annak van igaza aki hangosabban tud ordítani, a birkák aköré gyűlnek.
    És egy ilyen vitában nem lehet igazad, nem győzhetsz.
    Ehh, agyatlanok
  • Her Laca
    Egy ismerős srác fotózta,nekem nagyon tetszik.
  • Her Laca
    Értelmetlen a vita.
    Egyrészt ! Sose győzöd meg az igazadról,vagy ha úgy tetszik sose látja be,hogy marhaságokat hord össze.
    Másrészt! Legyőz a rutinjával! Ez tényleg megfigyelhető,nem véletlen van mondás is erre.
    Harmadszor! Felidegesíted magad (mert nem érted,hogy egysejtű létforma szinten ,hogy létezhet valaki) és gyomorfekélyt kapsz.
    Negyedszer! Had higgyen abban mindenki amiben akar:) Én lexarom.
  • sakkay
    Na nekem éppen a héten volt egy kis vitám egy ilyen chemtrail hívővel. Mondjuk ő halmozottan hátrányos helyzetű, mert elképesztő sok baromságba hisz.(miközben amúgy tök jó ember) Én meg nem bírom szó nélkül hagyni a faszságot. Szóval nem semmi az biztos. Na látjátok ezért baromság a demokrácia, kritérium nélkül. És ezt most komolyan mondom. Azért mert elmúltál 18 meg van 2 füled meg 1 orrod szavazhatsz?! Királyság..
  • L Viper #71368
    Kemény!
    Arról nem is beszélve, hogy akkoriban még ennyi böhöm nagy vas sem repkedett, csak kisebbek. Persze, hogy nem látott ennyi csíkot. Azért egy A-380-as a 4 "apró" hajtóművével nem gyenge.
  • Her Laca
    No mesélj!:)
  • Vogel
    Gondolom el tudjátok képzelni, hogy mit élek meg egy ilyen videó, komment láttán, mint repmérnök...
  • Her Laca
    Én régóta azon a véleményen vagyok,hogy kis hazánk az szerény becslések mellett is mintegy 7-8 millió alul művelt ember országa,és most nagyon udvariasan és óvatosan fogalmaztam. Más jelzőt is mondhattam volna!
    Közvetlen környezetemben az ismerősök közt is néha meglepődve tapasztalok olyan megnyilvánulásokat,hogy az a 3 szál maradék hajam is égnek mered,viszont arra is rájöttem,hogy értelmetlen vitába szállni bármely témában ,mert foggal körömmel ragaszkodnak a nyilvánvaló marhaságaikhoz,és miután kínodban ráhagyod ,boldogan konstatálja,hogy biza neki volt igaza:)
    Így én már csak rezignáltan figyelem az embertársaimat amint marhaságokról beszélnek:)
  • Gundark 1 1
    Háború zajlik az ionoszférában meg a világűrben. Kicsit bővebben? Ha jól emlékszem az ionoszféra 80-100 kilométer magasan kezdődik, ott azért ritkán jár a permetező. De lehet hogy az ISS is olyan bazi nagy vegyszer tartály. Mondjuk egy csomó hordó alakú alkatrészből áll. És onnan szórja a zatomot. Tetszik amikor a csávó azt mondja hogy gyerekkorában nem volt ennyi... És azóta nem is növekedett a légiforgalom.. Hihetetlen számomra ez. Azt hittem ez a tüntetés is valami kamu. De nem.. Ezek az emberek fizikából gondolom buktak. Mert különben nem lennének ott.
    A mostani Aranysasban van egy cikk pont erről.
  • lala42
    Na mondtam is a mamának. Én ma ki sem megyek. Lapátolja Ő a havat. Nem akarom,hogy lepermetezzenek. Fúrcsán néznek azóta rám(A család szerint megzakkantam) :-)))
  • Her Laca
    Édes jó istenem!
  • Her Laca
  • Johann Wind
    Akkor nem csak nekem tűnt fel.:D XD Ez a legújabb film, a Riddick. Imádom a Riddick filmeket.:)
  • Willenbrock
    Hihetetlen mire képes némelyik ember! A türelem mellett kézügyesség és sok leleményesség is kell ehez.Gondolom sok szabad ideje van,én egy vacak hajómodellt nem tudok tető alá hozni x éve,mert valamiért sosem jutok odáig,hogy befejezzek végre egyet.Főleg a szabadidiő hiánya az oka.
  • Her Laca
    Azt tudom,ha engem egy láthatatlan valami lőne le én valszeg a monitort is átfejelném:) Jobb is ,hogy nem foglalkozom már vele:)
  • lala42
    Na jó nem több alkalommal, csak ritkán :-)
  • lala42
    Na jó-jó, de ha ők is tudják? Ezért lő le több alkalommal a semmi.!
  • Her Laca
    Ez így teljesen rendben van.Ne fecsegjetek ki hadi titkokat bakker:) Ez a Romulán álcázó technika .
  • Zpogi
    Itt az ellentettje:
  • lala42
    Állítólag hárman voltunk.
  • lala42
    [IMG][/IMG]
    [IMG][/IMG]
    [IMG][/IMG]
    [IMG][/IMG]
    Nos a valamelyik napi láthatatlan kisérőnk.
    Én nem láttam. :-)
  • 77pxdumbo
    Nem!
    Ez a Sötétség krónikája című filmben van, amikor a havas bolygóról a fejvadászok űrhajójával távozik, ha jól emlékszem.
  • artivizsla #71350
    Ez az a film, amikor valamilyen tengerparton egy sárkány kerget egy férfit és egy nőt a társuk meg egy kocsiból az x52-vel irányít valamit ?
  • 77pxdumbo
    Ja! én is kiszúrtam amikor láttam a filmet.
  • 77pxdumbo
    Szerintem meg a kabintetőkioldóhoz van köze. A madzagja, ha jól megnézed, be van vezetve a kabintető keretbe, és bal oldalon lent van kivezetve, a kioldóhoz. Szerintem vésznyitó, ami alkalmasint csúszásjelzőnek is használható.
  • LeonSilver
    Meg Lacám!
  • LV 426
    Azt hittem bekakálok mikor megláttam, az asszony meg nem érti min röhögök még mindig.
  • sakkay
    Háhhh.
  • sakkay
    Ja tudom. Bár nem volt nekem, de éppen azért mert gondolkodtam régebben, hogy joyt cserélek, utána néztem.
  • LV 426
    Az X52 az egész univerzumban elterjedt eszköz.
    Riddick is ezt használja.
    Most néztem meg a filmet és egyből kiszúrtam.
    1:59:35- nél látható, ha valakinek megvan az alkotás.
  • sakkay
    Nagyon le van állva. A többiek nevében nem beszélek, én azért hanyagolom mert ha fellépek tuti nem repül az a 2-3 gép amit én szeretek. Inkább úgy látom a 1916-17 gépeket repüli a tömeg, én meg a 1917-18 vadászokat szeretem..éppen 2 órája néztem fel és megint nem repültem. Pedig úgy hiányzik, mint az állat. Az előbb már majdnem megvettem a minyót. De akkor is kivárok egy akciót..remélem nem nyáron lesz a következő.