IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Zpogi
Ezt Toméknál leltem ,beszartam rajta:

V43 1105
Itt vagyok <#wink>

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Her Laca
Miki 😊 Ne szennyezd itt a környezetet ilyen nem tudom mikkel😊
Ez egy komoly totyik😊 már ahogy <#eplus2> ilyen war thunder nem való ide.
Akkor már inkább ezerszer ez😊)))

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

acidrain
Szia!

Nincs benne ilyesmi.

"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."

Üdv! Azt hiszem abba is hagytam rendkívül rövid pályafutásom a War Thunderrel, ugyanis ez a mouse aimes idiótaság elrontja az egész játékot.

Azt szeretném megkérdezni, hogy ebben a játékban van-e ilyen mouse aim-es gyerekeknek való irányítás? Remélem nincs, mert akkor kaphat egy esélyt 😊

"Boldogságunk nem csekély részben önmagunktól függ, s boldogtalanságunkat többször okozzák önhibáink, mint mások gonoszsága." Deák Ferenc

mijki
Szép videó 😊

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

[/url][/img]

Itt egy kép a hibáról.
Helló!
Tudtok segíteni? A játékban az ékezetes és a speciális betûk helyén mindig valami cirill betûk jelennek meg.

A 4. 0. 8. 6. verziójú DGent és DBWt használok.
<#eljen>
http://www.mission4today.com/index.php?name=ForumsPro&file=viewtopic&t=12188

D9

Dobjál egy linket légyszi, mert nem találom.
Most nézegetem az M4T-n a Kurfurt's Hanger-ben a képeket, valami eszméletlen jók! <#eljen>

D9

Egyébként a külsõ nézetben már elég jól alakul a CFS 2 is.

Ugyanez IL2 1946 / DBW modban így néz ki :

Nem az én bogaram... 😊

A linket mentsd el valahova magadnak a könyvjelzõk közé, aztán képként beilleszted.

www.smart-bus.hu

Szia, lementettem a bogaradat, csak eppen nem tudom rabirni hogy maszkaljon,egy bug nevezetu fajl jott le,esetleg ha leirnad pontosabban,igazan koszonom,szep jo napot
VO101Tom
TS-en szivesen elmondom, leírva szerintem elég körülményes lenne.

www.pumaszallas.hu

Megjött a TrackIR <#vigyor2>
A beállításaihoz viszont segítséget kérek. Ha vki egy rövid összefoglalót tudna írni, mit hogyan állítsak be ... de jó lenne <#worship>

i robot
Ez a livestreaming mire jó?

Willenbrock
Ahoz képest nem olyan rossz szerintem, hogy alapból milyen.

Elég sovány számomra.

Willenbrock
Ennyit sikerült kihozni a cfs2 bõl, Me-262 + felhõ és talaj mod:

Nesu

Repülök ,hogy Éljek Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... !Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !!! [img]http://wotlabs.net/sig_dark/eu/nesuten/signature.png[/img]

Nesu
<object type="application/x-shockwave-flash" height="378" width="620" id="live_embed_player_flash" data="http://de.twitch.tv/widgets/live_embed_player.swf?channel=n3suten" bgcolor="#000000"><param name="allowFullScreen" value="true" /><param name="allowScriptAccess" value="always" /><param name="allowNetworking" value="all" /><param name="movie" value="http://de.twitch.tv/widgets/live_embed_player.swf" /><param name="flashvars" value="hostname=de.twitch.tv&channel=n3suten&auto_play=true&start_volume=25" /></object><a href="http://de.twitch.tv/n3suten" class="trk" style="padding:2px 0px 4px; display:block; width:345px; font-weight:normal; font-size:10px; text-decoration:underline; text-align:center;">Watch live video from n3suten on de.twitch.tv</a>

Repülök ,hogy Éljek Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... !Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !!! [img]http://wotlabs.net/sig_dark/eu/nesuten/signature.png[/img]

Kávé mellé.

Képek

Ez csúnya:

acidrain
Bakker azt hittem megint muslinca van a képernyõn 😄

"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."

Nem jó. Magneto M0 és vígan repülgetek vele.

Hecker007
Én azt vettem észre hogy akkor ragad be a hang ha alaplapi hangkarival játszok, viszont ha a Xonar, vagy az Audigy van kiválasztva akkor azokon hibátlan.

Nohab
Én is benyaltam, mikor elsõnek találkoztam vele. 😊

Ha nem akarod lementeni, akkor elég csak jobb klikk és kép címének másolása. Utána meg csak képként kell beillesztened.
Jobb klikk és mented a linket... 😊

www.smart-bus.hu

Willenbrock
Hogy lehet ilyen rovart szerezni?

tudod kivel szórakozzá' ! <#nevetes1>

elkezdtem hessegetni a monitoromat <#mf1>

A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb

Nohab
Nekem volt, és szokott lenni. Csak a szerverrõl való ki- és visszalépés segít rajta.
VO101Tom
Sajnos ismert hiba (bakker, te mindent összeszedsz 😞 ), vagy a szerverrõl elég lelépni majd vissza, vagy a játékot kell újraindítani (nekem még nem volt ilyen bug, de olvastam róla), de sajnos a szerveren bent nem fog elmúlni akkor sem ha új gépet hozol. Újrainstallálni, javítani nem kell, nem is lehet.

Én pl azt vettem észre múltkor egy könnyített dogszerveren, hogy ha váltok a külsõ nézet meg a kabin nézet között, akkor kabinnézetbe visszaváltva egyszer hangosabb egyszer halkabb a motorhang (mintha minden 2. alkalommal beragadna a külsõ hang is).
Dogfightnál vettük észre azt is, hogy van, hogy kiugrás után, amíg a gép le nem ér, új gépet hozva is hallod a régi hangját.

Ezekkel nem igazán lehet mit kezdeni, szerencsére a két utóbbi a Warokon egyáltalán nem számít, a beakadó géppuska hang meg elég ritka.

www.pumaszallas.hu

hú de várom hogy kivegyék ezt a bazári gyomorforgató kamerarángatás effektet 😞

Ciao bambino! Gázkar elõretolva,gyújtás kapcsolót le. Pár másodperc után leáll.

Viszont tegnap este volt egy érdekes hibám. Beragadt ha lehet így fogalmazni a géppuskák hangja. Folyamatosan kelepeltek nálam közel 20 percig míg hazaértem. Hiába ültem át másik gépe másik reptéren azokban is ugyan úgy elnyomott mindent a hangeffekt. Volt már valakinek ilyen jellegû problémája?
Hello! TS ok, 4.12 ok, mikor megyünk, melyik szerver, milyen géppel?

Végül is a férjhez képest még mindig jobban jársz, hosszútávon.

Az egyik standup-os mesélte, hogy egyszer megkérdezték tõle,, hogy melyik volt élete legdrágább kávéja ?

- Az, amelyiket '74-ben a nyíregyházi fõiskola büféjében ittam egy lánnyal, mivel õ lett késõbb a feleségem...
Willenbrock
Szerintem Ángyán programja jó lett volna lehet, hogy tényleg csak az oligarcha érdekek sérelme miatt vetették el.

Még szado-mazo is? 😄D

www.smart-bus.hu

Kérlek: alázz még!!! <#szomoru1>

D9

<#bohoc>

www.smart-bus.hu

Fúúúú, nem úgy!!!! (Lightos homofób.)

Bakker... <#falbav><#nevetes1>

D9

"Szombaton újra meg kell tanulnom járni..."

Mond meg a haveroknak, hogy csak óvatosan, mert még szûz vagy! 😄DD

www.smart-bus.hu

Vasárnap du. leszek TS-en.

D9

- Most indulok egy legénybúcsúba... (Fél berúgás=pénzkidobás, ismerve a társaságot. <#pias>)
- Szombaton újra meg kell tanulnom járni... <#nyes>
- Vasárnap meg repülni... <#wink>

D9

Köszönöm!

VO101Tom
Atagon nincs skin letöltés, senki nem látja a skined. Az AWC-n van letöltés, ott viszont nem szólnak ellene.

www.pumaszallas.hu

VO101Tom
A clod kapcsán már nem egyszer téma volt a swasztika. Amit a #66326 -ban leírtam, azt nem tudom egyszerûbben leírni. A német szabályozás egyébként annyira szigorú, hogy az ott forgalomba hozott játékokban pl. a vér sem lehet vörös, hanem csak zöld.

www.pumaszallas.hu

OK. Mûködik a dolog.<#worship>