IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

VO101Tom
Ja ja, régi klasszikus, megvan nekem is. De valahogy ez a 21-29-es éra nekem nagyon nem fekszik, sem a technika, sem a korszak.

www.pumaszallas.hu

Her Laca

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Her Laca
Nekem EZ a topp.
Megvan eredetiben CD-n az egész😊 Úgy kaptam a készítõtöl annó😊

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

VO101Tom
Ha már csövesek, jó zene és qrvajó felvételek, akkor szerintem ez a top 😊

www.pumaszallas.hu

Her Laca

Her Laca

Her Laca

Ebben egyet értünk, hogy zenében egyet sosem értünk <#nevetes1>
Csak az vígasztal, hogy az én ízlésem legalább annyira sokkol téged mint a tiéd engem <#pias>

Vagy, legalább is remélem hogy te is érzed a fájdalmamat <#eplus2><#worship>

A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb

Her Laca
Testvírem😊 Az már régen bebizonyosodott,hogy zenei téren nem egyforma az ízlésünk, és ugye errõl nem nyitok vitát (mint Virág elvtárs) de az megjegyezném ,hogy az általad kedvelt mûfaj azzal az atyával egyetemben ,szõrnyû és borzalmas nem utolsó sorban káros az egyed fejlõdésére is😊De hát kinek a pap kinek a neje 😊

This Must Be the FUTURE!

A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb

Laca, szépen kérlek hogy ne rongáld már a mijki gyerek érzékeny csöp kis lelkét és ne is zavard meg az egészséges fejlõdésében ilyen agyperzselõen hallóideg károsító beteges ócska szocreál kommunista 2 tónusú ócska linkekkel <#nevetes1>

Mijki fiam, te meg ne hallgas Laci bácsikádra. Posztolj nyugodtan repülõs témákat kivéve ha nem az új skinjeidrõl vannak szó 😄

Én hirtelen csak ennyit tudok a támához szólni:

Igaz, hogy csõves gépek és modern kor, de a zene is legalább elviselhetõbb <#integet2>

Zpogi
Ezt Toméknál leltem ,beszartam rajta:

V43 1105
Itt vagyok <#wink>

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Her Laca
Miki 😊 Ne szennyezd itt a környezetet ilyen nem tudom mikkel😊
Ez egy komoly totyik😊 már ahogy <#eplus2> ilyen war thunder nem való ide.
Akkor már inkább ezerszer ez😊)))

acidrain
Szia!

Nincs benne ilyesmi.

"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."

Üdv! Azt hiszem abba is hagytam rendkívül rövid pályafutásom a War Thunderrel, ugyanis ez a mouse aimes idiótaság elrontja az egész játékot.

Azt szeretném megkérdezni, hogy ebben a játékban van-e ilyen mouse aim-es gyerekeknek való irányítás? Remélem nincs, mert akkor kaphat egy esélyt 😊

"Boldogságunk nem csekély részben önmagunktól függ, s boldogtalanságunkat többször okozzák önhibáink, mint mások gonoszsága." Deák Ferenc

mijki
Szép videó 😊

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

[/url][/img]

Itt egy kép a hibáról.
Helló!
Tudtok segíteni? A játékban az ékezetes és a speciális betûk helyén mindig valami cirill betûk jelennek meg.

A 4. 0. 8. 6. verziójú DGent és DBWt használok.
<#eljen>
http://www.mission4today.com/index.php?name=ForumsPro&file=viewtopic&t=12188

D9

Dobjál egy linket légyszi, mert nem találom.
Most nézegetem az M4T-n a Kurfurt's Hanger-ben a képeket, valami eszméletlen jók! <#eljen>

D9

Egyébként a külsõ nézetben már elég jól alakul a CFS 2 is.

Ugyanez IL2 1946 / DBW modban így néz ki :

Nem az én bogaram... 😊

A linket mentsd el valahova magadnak a könyvjelzõk közé, aztán képként beilleszted.

www.smart-bus.hu

Szia, lementettem a bogaradat, csak eppen nem tudom rabirni hogy maszkaljon,egy bug nevezetu fajl jott le,esetleg ha leirnad pontosabban,igazan koszonom,szep jo napot
VO101Tom
TS-en szivesen elmondom, leírva szerintem elég körülményes lenne.

www.pumaszallas.hu

Megjött a TrackIR <#vigyor2>
A beállításaihoz viszont segítséget kérek. Ha vki egy rövid összefoglalót tudna írni, mit hogyan állítsak be ... de jó lenne <#worship>

i robot
Ez a livestreaming mire jó?

Willenbrock
Ahoz képest nem olyan rossz szerintem, hogy alapból milyen.

Elég sovány számomra.

Willenbrock
Ennyit sikerült kihozni a cfs2 bõl, Me-262 + felhõ és talaj mod:

Nesu

Repülök ,hogy Éljek Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... !Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !!! [img]http://wotlabs.net/sig_dark/eu/nesuten/signature.png[/img]

Nesu
<object type="application/x-shockwave-flash" height="378" width="620" id="live_embed_player_flash" data="http://de.twitch.tv/widgets/live_embed_player.swf?channel=n3suten" bgcolor="#000000"><param name="allowFullScreen" value="true" /><param name="allowScriptAccess" value="always" /><param name="allowNetworking" value="all" /><param name="movie" value="http://de.twitch.tv/widgets/live_embed_player.swf" /><param name="flashvars" value="hostname=de.twitch.tv&channel=n3suten&auto_play=true&start_volume=25" /></object><a href="http://de.twitch.tv/n3suten" class="trk" style="padding:2px 0px 4px; display:block; width:345px; font-weight:normal; font-size:10px; text-decoration:underline; text-align:center;">Watch live video from n3suten on de.twitch.tv</a>

Repülök ,hogy Éljek Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... !Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !!! [img]http://wotlabs.net/sig_dark/eu/nesuten/signature.png[/img]

Kávé mellé.

Képek

Ez csúnya:

acidrain
Bakker azt hittem megint muslinca van a képernyõn 😄

"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."

Nem jó. Magneto M0 és vígan repülgetek vele.

Hecker007
Én azt vettem észre hogy akkor ragad be a hang ha alaplapi hangkarival játszok, viszont ha a Xonar, vagy az Audigy van kiválasztva akkor azokon hibátlan.

Nohab
Én is benyaltam, mikor elsõnek találkoztam vele. 😊

Ha nem akarod lementeni, akkor elég csak jobb klikk és kép címének másolása. Utána meg csak képként kell beillesztened.
Jobb klikk és mented a linket... 😊

www.smart-bus.hu

Willenbrock
Hogy lehet ilyen rovart szerezni?

tudod kivel szórakozzá' ! <#nevetes1>

elkezdtem hessegetni a monitoromat <#mf1>

Nohab
Nekem volt, és szokott lenni. Csak a szerverrõl való ki- és visszalépés segít rajta.
VO101Tom
Sajnos ismert hiba (bakker, te mindent összeszedsz 😞 ), vagy a szerverrõl elég lelépni majd vissza, vagy a játékot kell újraindítani (nekem még nem volt ilyen bug, de olvastam róla), de sajnos a szerveren bent nem fog elmúlni akkor sem ha új gépet hozol. Újrainstallálni, javítani nem kell, nem is lehet.

Én pl azt vettem észre múltkor egy könnyített dogszerveren, hogy ha váltok a külsõ nézet meg a kabin nézet között, akkor kabinnézetbe visszaváltva egyszer hangosabb egyszer halkabb a motorhang (mintha minden 2. alkalommal beragadna a külsõ hang is).
Dogfightnál vettük észre azt is, hogy van, hogy kiugrás után, amíg a gép le nem ér, új gépet hozva is hallod a régi hangját.

Ezekkel nem igazán lehet mit kezdeni, szerencsére a két utóbbi a Warokon egyáltalán nem számít, a beakadó géppuska hang meg elég ritka.

www.pumaszallas.hu

hú de várom hogy kivegyék ezt a bazári gyomorforgató kamerarángatás effektet 😞

Ciao bambino! Gázkar elõretolva,gyújtás kapcsolót le. Pár másodperc után leáll.

Viszont tegnap este volt egy érdekes hibám. Beragadt ha lehet így fogalmazni a géppuskák hangja. Folyamatosan kelepeltek nálam közel 20 percig míg hazaértem. Hiába ültem át másik gépe másik reptéren azokban is ugyan úgy elnyomott mindent a hangeffekt. Volt már valakinek ilyen jellegû problémája?
Hello! TS ok, 4.12 ok, mikor megyünk, melyik szerver, milyen géppel?

Végül is a férjhez képest még mindig jobban jársz, hosszútávon.

Az egyik standup-os mesélte, hogy egyszer megkérdezték tõle,, hogy melyik volt élete legdrágább kávéja ?

- Az, amelyiket '74-ben a nyíregyházi fõiskola büféjében ittam egy lánnyal, mivel õ lett késõbb a feleségem...
Willenbrock
Szerintem Ángyán programja jó lett volna lehet, hogy tényleg csak az oligarcha érdekek sérelme miatt vetették el.