IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Ez egy komoly totyik😊 már ahogy <#eplus2>#eplus2> ilyen war thunder nem való ide.
Akkor már inkább ezerszer ez😊)))
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Azt szeretném megkérdezni, hogy ebben a játékban van-e ilyen mouse aim-es gyerekeknek való irányítás? Remélem nincs, mert akkor kaphat egy esélyt 😊
"Boldogságunk nem csekély részben önmagunktól függ, s boldogtalanságunkat többször okozzák önhibáink, mint mások gonoszsága." Deák Ferenc
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
Itt egy kép a hibáról.
Tudtok segíteni? A játékban az ékezetes és a speciális betûk helyén mindig valami cirill betûk jelennek meg.
A 4. 0. 8. 6. verziójú DGent és DBWt használok.
D9
D9
Ugyanez IL2 1946 / DBW modban így néz ki :

A linket mentsd el valahova magadnak a könyvjelzõk közé, aztán képként beilleszted.
www.smart-bus.hu
A beállításaihoz viszont segítséget kérek. Ha vki egy rövid összefoglalót tudna írni, mit hogyan állítsak be ... de jó lenne <#worship>#worship>
Repülök ,hogy Éljek Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... !Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !!! [img]http://wotlabs.net/sig_dark/eu/nesuten/signature.png[/img]
Repülök ,hogy Éljek Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... !Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !!! [img]http://wotlabs.net/sig_dark/eu/nesuten/signature.png[/img]
Ha nem akarod lementeni, akkor elég csak jobb klikk és kép címének másolása. Utána meg csak képként kell beillesztened.
www.smart-bus.hu
elkezdtem hessegetni a monitoromat <#mf1>#mf1>
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
Én pl azt vettem észre múltkor egy könnyített dogszerveren, hogy ha váltok a külsõ nézet meg a kabin nézet között, akkor kabinnézetbe visszaváltva egyszer hangosabb egyszer halkabb a motorhang (mintha minden 2. alkalommal beragadna a külsõ hang is).
Dogfightnál vettük észre azt is, hogy van, hogy kiugrás után, amíg a gép le nem ér, új gépet hozva is hallod a régi hangját.
Ezekkel nem igazán lehet mit kezdeni, szerencsére a két utóbbi a Warokon egyáltalán nem számít, a beakadó géppuska hang meg elég ritka.
www.pumaszallas.hu
Viszont tegnap este volt egy érdekes hibám. Beragadt ha lehet így fogalmazni a géppuskák hangja. Folyamatosan kelepeltek nálam közel 20 percig míg hazaértem. Hiába ültem át másik gépe másik reptéren azokban is ugyan úgy elnyomott mindent a hangeffekt. Volt már valakinek ilyen jellegû problémája?
Az egyik standup-os mesélte, hogy egyszer megkérdezték tõle,, hogy melyik volt élete legdrágább kávéja ?
- Az, amelyiket '74-ben a nyíregyházi fõiskola büféjében ittam egy lánnyal, mivel õ lett késõbb a feleségem...
www.smart-bus.hu
D9
www.smart-bus.hu
Bakker... <#falbav>#falbav><#nevetes1>#nevetes1>
D9
Mond meg a haveroknak, hogy csak óvatosan, mert még szûz vagy! 😄DD
www.smart-bus.hu
D9
- Szombaton újra meg kell tanulnom járni... <#nyes>#nyes>
- Vasárnap meg repülni... <#wink>#wink>
D9
www.pumaszallas.hu