IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A Csehek elhozták a Mi-35-ösüket, de mi úgy tudom, hogy a Mi-8/Mi-24 vonal helyett az Olaszok felé kacsingatunk, az Ancsák helyett meg a Spanyolok felé. Mondjuk, nem tudom, hogy jobban fogunk-e járni, de a Grippen esetében sem a pénz döntött, meg azt hiszem, hogy most sem az fog elsõsorban.
Stratégiára és fps-re kellene,BF stb..köszi.
Kifelé a legvégén jöttünk, negyed 8kor fordultam ki, akkor már a befelé menõ forgalom beállt, de kifelé nem volt semmi gond (Bcsaba felé). Mondjuk cimbora mögöttem 10 perccel már 4 dugóba szaladt bele a külsõ parkolóig. Bent minden aranyáron volt, de ezt borítékolni lehetett, nem vettünk ott semmit. A párakapuk és a vízosztás jó ötlet, félóránként éltünk vele. A 40 fokról meg nem a szolgálat tehet. A Vitézek megszívattak, a hangárok belsejében nézelõdtünk a gyerekekkel, mikor az elõrehozott program elkezdõdött. A felét alig láttam... Nekem ez az egyetlen negatívum a szervezésrõl.
Si vis pacem, para bellum.
Én nem tudom mi ez és hogy hogyan csinálták, de rohadt jól néz ki <#alien>#alien>
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
Na én a vasárnapot szenvedtem végig. Érzésem szerint, ez csak a régi repnapok demója lett sajna. Se forgószárnyasok se (ill alig) modern gépek. Tényleg mint egy oldtimer bemutató.
Az oroszok vittek mindent, gyönyörû volt az az 5 nagyvas. Én így is meglepõdtem amikor a közönség felett tette gyertyába és tolta rá a forszázst. A gyomrom majd kijött. Amikor a két gép keresztezte egymást pont velünk szemben az torokszorító volt, eszembe jutottak azok a jó kis youtube-os videók. Emlékeim szerint régen soha nem engedték a gépeket a közönség fölé.
Amikor végeztek mindegyik integetett, még a féklapokkal is. Az elsõ gép még a gépet is meghintáztatta a kerékfékkel.
A kaja sör ügyben teljesen igaza van az elõttem szólóknak. Hozzátéve, aranyáron adtak mindent.
Én busszal menetem, és pillanatokon belül a reptéren találtam magamat, hazafelé szintén semmi fennakadás nem volt, dugót nem láttam.
A Béna.
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
Az oroszok után indultunk egybõl haza, ott sem volt gond, nem volt dugó.
2 észrevétel:
-Aki az oroszokat a végére rakta azt bíróság elé állítanám, de minimum egy fegyelmit adnék neki. Mindenki ara várt, ez elõre látható volt. Addigra sem hideg vizet, sört, semmit sem lehetett kapni. Ki az a nyomorék aki azt hitte hogy ennyi ember ellesz egész nap a tûzõ napon úgy, hogy egyetlen nagyobb sátor sem volt ahol normálisan lehetett volna kajálni (leülni). Komolyan kérdem, hány év kell még hogy megtanuljanak ilyen alapvetõ dolgokat? Egyetlen sörsátor sem volt sehol, mindenhol 40 fok.
-Az oroszok csalódást okoztak a bemutatóval. Jobb lett volna egy gép ami dinamikus bemutatót repül.
GOOBY, pls
Maga a szervezés lehetett volna jobb is.A 441-es úton lévõ jó messzi parkolóban álltam meg(Dunaföldvár felõl mentem) odafelé sokat kellett várni a buszra,a visszaszállítást már gyorsabban megoldották,persze este azért akadt pár okos aki elkezdte anyázni az 5-ös kapunál a tömeget a buszokhoz irányító rendõröket. Mintha a rendõrök nem szopták volna végig az egész napot.
Akiket a statikus sorról kiemelnék,azok a bolgárok. Nagyon rendesek voltak, válaszoltak a kérdésekre,nem a pénzbeszedésre mentek,a Szu-25-ösnek pedig klassz tágas kabinja van.
A hivatásosok elõtt egyébkén le a kalappal ( rendõrök, katonák, mentõsök ), beöltözve a 40 fokban nekik fõleg nem volt egyszerû a szolgálat és õk még csak nem is önként voltak ott.
Haverral voltam, aki anno Mi-24-es sárkány és hajtómû szerelõ volt a katonaság alatt. A kiállított hajtómûveknél beszélgetett a hivatásosokkal akik elmondták, hogy jelenleg 1 db Mi24-es és 3 db Mi 8-as van még üzemben, de azt a 3-at is alig tudták összekaparni az árvízi védekezéshez. Bemutattak még rengeteg technikát, de inkább már csak múzeumi bemutató lesz lassan a dologból, olyan kevés dolog maradt még rendszerben.
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Akárki is szervezte, jobb, ha gyakorolja még egy kicsit az egészet, nem játék 60,000 embert felbõszíteni.
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
Nézzétek meg így, basszus.
\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."
Ezt kaptam ma a lányomtól.<#crazya>#crazya>
\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."
Amúgy nézem ezeket az ú Il-2s felvételeket és meg kell hagyni Olegék valamit nagyon jól megcsináltak: rá kell jönnöm, hogy érdekli a halált a nyugati front, a keleti az igazi.
http://www.kurfurst.org - Kurfürst - The Messerschmitt Bf 109 performance resource site MA970-UD3, AMD FX-8350, 16 GB DDR3, GB nvidia 960 4 GB
http://www.kurfurst.org - Kurfürst - The Messerschmitt Bf 109 performance resource site MA970-UD3, AMD FX-8350, 16 GB DDR3, GB nvidia 960 4 GB
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Mit érdemesebb venni ;
EVGA GTX 780 3GB DDR5 ACX cooler
vagy
ZOTAC GTX 770 4GB DDR5
???
Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !
Élõ közvetítés
Na, mindegy. A BoS-ra egyébként is kíváncsi voltam, csak abban nem vagyok biztos, hogy megéri azt a pénzt. De ha ingyen hozzávágják az emberhez, akkor persze, hogy megnézem.
www.pumaszallas.hu
Megy a reklám ezerrel ahogy nézem😊 Kis promó ide oda ,oszt reménykednek.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
www.pumaszallas.hu
Mé nem hagynak békén a kretének.
Pedig igazán barátságtalan voltam .
Még a végén én is kapok tisztelet példányt ,csak ,hogy fogjam be a számat😊)Mert pénzt nem adok érte az hótbiztos.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Te Tom. Most akkor te már teszteled?
"Szegeden születtem Szép leányt szerettem"