91307

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • sakkay
    Ja ja fuck minden, csak ez a dolog kurvára nem passzol ebbe a sorba. Én alapvetően annyira szarok a mai világra, hogy konkrétan nem eszek gyógyszert,utálom ezt a himnős szart ami körülvesz.. Ha akarnék nézhetnék tv amúgy, mert a közös szobában van egy de nem nagyon teszem mert abból is csak bugyog ki a fos.. Pl. a híreket meg a politikai vitákat ott nézem aztán kész. Szóval még csak nyomokban sem lehet összemosni a mai csili-vili szarral. Mindezt csak azért írom ami Leon hozzászólásával együtt mint hangulat lejött irányomba. De tényleg én sem akarlak meggyőzni semmiről, meglátjuk mi lesz aztán kész.
    Uff.
  • LeonSilver
    Erről van szó faterkám!
  • Amaymon
    Vehetsz egy oldtimer gépet is akkor ennyi erővel :)
  • Her Laca
    Különben is Lacusch aláírása ami mérvadó és szent igaz. Csinálhatnak ezek bármit.

""Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR.
    I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!"
    -Ismeretlen török srác a Youtube-ról"
  • Her Laca
    Drágáim:) Ne akarjatok már engem győzködni ,mint mondtam ha valaki úgy érzi jó ez neki az használja. Nem fogom elzárni magam a külvilágtól ,lexarom,hogy micsoda 3D -s élmény. Mondjatok akár földhözragadtnak akkor se:) Eleget röhögtek már rajtam a TR agancsai miatt ,ezt már nem vállalom be.
  • Her Laca
    Már megbocsáss de a mobil telót nem jó példa evvel összehasonlítani. Telefon és kész . Ez egy merőben más dolog. De engem aztán hótra hidegen hagy ki mit gondol:) ezen én nem fogok rugózni ,egy azonban biztos. Én nem fogom a fejemre rakni:) Ennyit biztosan tudok,ha másnak örömet fog okozni,hát akkor hajrá. És nem hinném ,hogy maradi volnék jelezném:)
  • repvez
    "búvárszemüvegben nem fogok soha sem játszani. "
    DE fülhallgatót hordanál?
    ÉS itt egy darab led világit az LCD helyett ,igy talán kiméletesebb a szamre és ennyél talán nem kell dioptriát sem állitani mert a retinára dolgozik rá a sok tükör.
  • Amaymon
    Azért ez más, mint egy 3d tv, a lényeg azon van hogy akkora látószöget terveznek, ami már nem zavaró a szemnek. Közel sem lesz 180° az első generáció. De bőven elég lesz hogy úgy érezze az ember, hogy átéli a helyszínt. A holografikus dologban igazad van, mert nincs mélység élesség. Nem kell fókuszálni, ami természetellenes. Az elérhetetlen technológia manapság.

"John Carmak? Az ki? Őskövület a játékiparban."

Felejtsük el azt hogy ki a játékiparban, és hogy ott mit csinált. Átlagemberként nézve viszont zseniális géniusz, trademark. Ez önmagában kevés lenne, de megtámogatta "kevés" pénzzel valamelyik befektetési alap ez a kettő elég jó kombó. :)
  • sakkay
    Szerintem nagyon nem jól látod. Ez kb. olyan mint ,hogy azért nem jön majd be a mobil (mondja ezt valaki 15 éve)telefon mert nagy és nehéz, ráadásul mindig a kezedben kell tartani ugye.
  • repvez
    A hologramos kijelzéssel egy bajom van, hogy jelen állás szerint , átlátszoan tudják csak a tartalmat megjeleniteni.Így a háttere ,jelen esetben a szoba tárgyai bezavarnak a látványba.
    Mig ezeknél a szemüvegeknél tényleg kizárásra kerül minden "zavaró" körülmény. Igaz ahogy irták a beviteli részeken is módositani kell hozá.De mint a kinect vagy más mozgásérzékelő képes lehet rá hogy a kéz mozgását követve , játékon belül tudjuk mozgatni a virtuális pilóta kezét oda ahol a kapcsolót meg kell nyomnia.
  • Her Laca
    Szerintem meg minden olyan amihez szemüveg ,vagy más kiegészítő kell az félmegoldás. Mint a 3D TV. Persze mindenkinek van a környezetemben,de senki sem használja azt a funkciót. Mikor kérdezem miért ,a válasz mert nem szeressék a szemcsit. Ugyan ez lesz a sisakkal is. A jövő a holografikus megoldás lesz már ha lesz egyáltalán,de szerintem avval is kísérleteznek már jó ideje.
  • Solt
    Egyértelműen ez a jövő, de nagyon az út elején járunk... ahhoz, hogy igazán élvezhető legyen, még 2-3 év legalább kell neki...
  • Her Laca
    John Carmak? Az ki? Őskövület a játékiparban. Volt egy nagy durranása azóta abból él . Elismerve ,hogy nagy koponya,de már nem egy meghatározó egyén szerintem.
  • sakkay
    A csávó lángelme a játék fejlesztés terén. Én általában ő mutatott utatn nem pedig követte.
    Valamit sejthet.
  • Her Laca
    Nem. Összességében beleuntam ,minden egy kicsit hozzá is tett,de közel 15 év elég volt. Meg ami a fő löketet adta,hogy nincs olyan ,hogy JÓ! egy program,mindig valamit herbákolnak,tajkolnak ,én meg ölöm bele a qrva sok pénzt a gépbe cuccokba,és hiába van mindenből a legjobb akkor is csak a problem van.Aztán egyszer ilyen ,utána meg olyan ,aztán megint változtatnak mert valaki hallott valamit:) Na kérlek ,egyik reggel felkeltem,és beugrott ,hogy nekem ehhez nincs már kedvem ,gyorsan ,hogy nehogy meggondoljam magam eladtam az egész hóbelebancot:) Hála az égnek !
  • sakkay
    Urak szerintem egyszer lesz ilyen a fejeteken aztán annyi...mármint soha nem repülsz mással eztán. Mint anno track ir is .
    Elég jól beleástam magam a témába, nekem meggyőződésem. John Carmak is beszállt, és az jelent valamit.
  • Papa01 #71715
    Miért utáltad meg? A fegyverek módosítása tette be a kaput? Vagy más is?
  • Her Laca
    "De Te teljesen abbahagytad??"
    Jaja:) Hála annak a magasságosnak. Úgy nem hiányzik ,hogy el nem tudom mondani. Valszeg már nem is fogok újra belekezdeni akármi is lesz ,bár követem az eseményeket ,de ennyi. A gép előtt ilyenkor ülök egy kicsit ,társalgok veletek ,de mindjárt fel is kerekedem ,oszt hatolok ,szép az idő.
  • Papa01 #71713
    Engem nem kéne sokáig noszogatni... :)) De a szemet nem terheli meg nagyon? Pl, egy 4-5 órás dogfight után nem ég ki az ember szeme?? :D
  • Her Laca
    "Bár ez repülőkhöz nem a legjobb"
    Ez azért elég kulcsmondat volt nem gondolod?:) Mi meg pont ahhoz használnánk ugyi. Bár én megmondtam,hogy búvárszemüvegben nem fogok soha sem játszani. Azért mindennek van egy határa.
    Én olyat tudnék elképzelni,mint egy pilóta sisak ,és a rostély ahol a képet adja az felhajtható lenne. Felhajtom és molyolok ,közben a monitoron követem 2D ben az eseményeket. Vagy ahogy Solt mondja valami kamera ,de az meg hogy ,ha átvált rá az emer akkor csak annak a képét látom?Mind 1 majd megoldják,akinek meg tetszik az használja:)
  • Papa01 #71711
    Igen, én sem repülök. Nem is nagyon játszom. Vásárolni sem vásároltam mostanában szimet. Talán ősszel a Minyót...De nekem a suli most elviszi teljesen az időmet. De ha végeztem és újra szeretnék repülni. (Ha az idegrendszerem még bírja.. :D)

Mondjuk a 21-est ha megjelenne repülném egyből, az tuti. :))
    De Te teljesen abbahagytad??
  • Her Laca
    Az megsaccolhatatlan. De pl a "sikerhez " én is hozzájárultam ,mert itt van a dobozos a szekrényben ,ettől még el nem indítom soha többet.
    De ahogy néztem ti sem vagytok valami acélos felhasználók,max megveszitek az új dolgokat (de minek?:) ) és ugyan úgy nem játszotok vele.
    Tényleg ez furi:)
  • repvez
    Minek billenytyű ha ilyet lehet használni vele.
    Bár ez repülőkhöz nem a legjobb,de a többinél kivált minden eszközt.
  • Papa01 #71708
    Dehogy tenném! :)) Az ok, de 4 évig szépen hozott a konyhára. Amit viszont nem tudunk, hogy offline mennyien használják.
  • Her Laca
    Papa ,ne idegelj már:) Mit mutat a Rof? Alig játsszák azt is bakker.
    Mondtam már melyik a sikeres. A WT. Na az sikeres,az összes többi az lófax.
    Jelzem szerintetek nyugati fejlesztő gárdák mért nem csinálnak repszimet? Mert csak az orosz informatikusok érik be pár pengővel ,annyiért amit ezek kapnak gyanítom egy nyugatabbra levő programozó be sem megy a melóba:)
  • Papa01 #71706
    Tényleg réteg programok, ez igaz! De a RoF és a BoS mutatja, hogy lehet ezt jól csinálni. De ott van akár a Condor is. Vagy a számtalan FSX addon. A DCS széria az viszont más. :)
  • V43 1105
    Őőőő ez micsoda? Én csak a régi IL-2vel játszottam mint hobby/fotelpilóta, de erre rossz ránézni is.. :-D
  • Her Laca
    Milyen másik?
  • sakkay
    Akkor minek mondanád, a másik az élethű?!
  • Her Laca
    Nem tudom ,de ezt én szépnek azért nem mondanám :)
  • sakkay
    Merjünk nagyot álmodni,vagy mi.
  • Her Laca
    Különben kár ezen agyalnunk,a repszimeknek nincs NAGY közönsége,ezek nem réteg de réteg réteg réteg játékok. Vagy szerelemből fejlesztik,vagy kár belekezdeni.
  • sakkay
  • Papa01 #71698
    Igen, tudom, nem is amiatt írom... :) Csak írtad, h az elején van igazán bevétel. Szerintem a RoF jól mutatja, hogy folyamatosan is lehet. És igen, jól ment. :)
    Szia Sakkay! :) Háát szerintem látványos a kattintás, de lassú, nem? :)
  • Her Laca
    Bilit azért vedd el az ágy mellől:) Teljes kattinthatós kabin:) Persze
  • sakkay
    Mondjuk ezt megoldja a teljes 'kattinthatós' kabin. A fődolgok meg a joyon. Szia Papa amúgy.
  • Her Laca
    Mi ment jól???:) De tudod jól mi a véleményem a ROF ról,úgy hogy azt kár idekeverni:) Szerintem a BOS is már más üzleti megoldás lesz ,legalábbis ahogy hallottam. De én nem vagyok ellene ,legyen jó :)
  • Solt
    Utolsó infóim szerint lesz rajta egy kamera, amivel a külvilágot tudod sasolni magad körül... :)
  • Her Laca
    "Azoknak mindegy milyen játékba tanul bele ha magas a skill peak"

Magyarul ha kérhetném:) Mi a retek az a skill peak? Egy szimben ,mint a Clod is 2 dolog van tetszik valakinek vagy nem. Vagy jó vagy ,vagy szar. Ha jó vagy lelövöd az enemit,ha szar akkor téged lőnek le. Nincs érte semmi plusz ,nincs gold meg mifaxom:) A géped sem lesz jobb. Ergo azok akiket említesz pont nem ennek a közönsége. Ráadásul nem árt némi tanulmányokat folytatni ,némi elméletet stb. Akik a WT ben repkednek még azt se tudnák a CLOD ban pl ,hogy hol vannak,nem hogy még ,hogy hova menjenek. Navigáció,térképismeret ,és ezek csak az alapok,a repülés elméletével sem baj ha tisztában van valaki,persze lehet ezek nélkül is ,csak le lesznek darálva.
  • Papa01 #71692
    Laca, ha belegondolsz, a RoF is milyen jól ment 4 évig.. és csak a kiegészítők/repülőgépek eladásából.. És még mindig menne, ha a készítők nem állnak át a BoS-ra. Mondjuk a BoS alapjául a RoF szolgált, és bízom benne ez egyszer fordítva is működni.. (A BoS fejlesztésit a RoF-ba is beleteszik)

Az Oculus-t én is várom, de egy kérdésem lenne, a billentyűzetet hogy kezeljük ha az a fejünkön van? Mert egy szimnél, szerintem továbbra is fontos eszköz.