91307
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
#71771 Volt egyszer egy vadnyugat,most meg van egy vadkelet :) -
#71770 Ez jó,szénnel rajzolta,vagy valami krétával? Művészeti irányban tanul tovább? -
#71769 -
Feró Flex #71768 Erre gondoltam! -
Feró Flex #71767 [URL=http://sg.hu/listazas.php3?id=1003898951]Van ennél is érdekesebb:Így is lehet "színt" vallani,vagy ez akkor nem az!?[/URL] -
#71766 Igen, olvastam! "senkit sem hagyunk az út szélén"... ahham!
A leánynak meg maximális tisztelet! -
#71765 Leonom!!!!!! Ez lenne a HÍR bassza meg!!! Megkönnyeztem komolyan mondom. -
#71764 C.1938
-
#71763 Break for tea..Alfred Hitchcock serves tea to Grace Kelly.
-
#71762 Police checking the length of skirts in Berlin 1920's
-
#71761 Jól látja mesterem:) Mindkét dolgot. -
#71760 Szerintem meg fasza és nem kell rajta semmit sem dolgozni.
A haj nem véletlenül stilizált. Szerintem.
Viszont Lacám! Ha ilyent rajzolt a lányod, akkor valamit kérni akar megint :) Légy résen! -
GPx8 #71759 Nagyon jó, de a felső részen még egy kicsit dolgozni kéne. Szerintem. -
#71758 Lányom megint rajzolt. Szerintem egész ügyi,bár én nem értek hozzá.
-
artivizsla #71757 IL2 4.13 patch-ről semmi hír ? -
sakkay #71756 Igen nézegettem én is erre jutottam. Egész jó. Remélem tavaszig normalizálódnak az árak. Az 580 meg úgysem megy 40-45 alá addig sem. -
Solt #71755 No várj csak... egy GTX760 még jó is lehet. Árban belefér abba amit mondtál, 2GB ram, és a TESZTEK alapján egy picit még gyorsabb is mint az 580. -
sakkay #71754 Faxa.. -
Solt #71753 Akkor ne erőltesd, nincs értelme... egy GTX 780-ra lenne értelme váltanod, de az meg használtan is 110 körül van... -
#71752 -
sakkay #71751 Amúgy most ahogyan nézem 45-nél nem olcsóbb sehol sem ami nekem van. -
sakkay #71750 Nem is a teljesítménnyel van a gond, hanem mivel modolt tw játszom-vagy szimulátorozom annak mondjuk elég-szóval a Rome 2-nek néha kevés a 1.5 giga ram ami rajta van. Másnál nem érzem se pont a modos Rómánál..ott előfordul hogy több kéne. -
sakkay #71749 Az eladott kártya ára+max 30. -
Solt #71748 Soha nem mondtam, hogy szar... :) Egyszerűen nem éri meg váltani most... majd az év végén az új szériák valamelyikére... :) -
#71747 No? Mi történt veled tesó?:)) Csak nem egy szar az NV:) -
Solt #71746 Neeeeem! :D 290X széria kimarad... :)) Szeressem nagyon a 780-t! :) -
#71745 Én most nem vennék másikat. Hidd el tapasztalatból mondom.A 680 szinte semmivel nem volt jobb a szimekben,a 780 nál max annyi az előny , hogy 100 fölötti fps volt,de érzetre meg szarabb. És most nagyon drágák a VGA-k . Bár nyárra lehet mérséklődik az áruk.
Én használnám még azt az 580 at ,ára már szinte nincs is,mennyi lehet 30? Inkább megtartanám a helyedben . -
#71744 Láttam,tapogatózol radeon ügyben:))) De megnyugtatlak , egy új VGA val sem leszel előrébb a kedvenc játékaidban. :XD
-
Solt #71743 Mennyit szánsz rá? :) -
sakkay #71742 Tavasszal el akarom adni a videó karit (gtx 580) mert nyárig van garancia rajta, és aki megveszi hivatalosan is nyugodt lehet. Amúgy nagyon faxa, nincsen vele semmi gond I5-el szinte mindet maxon visz.. Mit ajánlotok, ami ár érték arányban legjobban megéri,esetleg valakinek van is és el akarná adni a közeljövőben.. -
artivizsla #71741 Kávé mellé.
1.
2.
3.
-
sakkay #71740 Peti előbb linkelt egy progit 15000!!dollárért tied is lehet a cucc-persze ha kijön. Mondjuk ez lehet valami poén, de nem tűnt annak. -
Amaymon #71739 Jah így van, első szériás kütyük bugosak és kiforratlanok, aztán a 2.0 editiont elrontják valami totál oda nem illő hülyeséggel. Sok különféle területen igaz. Dehát a kapitalizmus egészséges versenyt szül ez megmondták az okosok :P Csak kicsit abszurddá válik az egész rendszer farkától a fejéig, ha felpörög. -
#71738 Várjá!!!! És akkor van ez a Kickstarter vagy mi és még finanszírozza is meg a marharépa nekik. Most ez az új módi bakker:) Meg mint a BOS nál ,fizess most aztán tesztelheted ,és majd kapsz megkülönböztető plecsnit vagy mit és majd látják te milyen jani vagy. -
sakkay #71737 Hát az biztos, hogy a progikat félkészen, a dolgokat meg 2 év élettartammal dobják ki mostanság. -
#71736 Vagyis kicsit kibővítem.
Én azt arra értem,hogy hiába a csili vili hardver ,meg búvár szemüveg ,ha amivel használnád egy rakás szar. Mert azok :) ezen kár is lenne vitát nyitni ,mint Virág elvtárs is megjegyezte anno. -
Amaymon #71735 Mielőtt túlságosan elmenne a dolog értelmetlen irányba én csak bedobtam a témát kinek mi a véleménye. Nagyon nem érdemes rajta rugózni. -
#71734 Félre érted ám:) Irányodban nincs hangulat:)
TV-t én se nézek. -
#71733 Látom tesó te igencsak kevered a szezont a faxommal. Aszt hiszed ,hogy én a technikai fejlődés ellen vagyok? Szerintem összetennéd imára a kis kezeidet ha azt a sok kütyüt neked adtam volna amit felhalmoztam .
Különben meg ha jobban belegondolok ,igenis lassan fölöslegesnek is érzem ezen dolgokat ,és meg is indoklom.
Annó ha kiadtak egy játékot akkor az ki volt adva ,és meg is volt csinálva. Én nem emlékszem a régmúltból nagyon olyanra,hogy várta az ember a javításokat. Voltak jó ,ötletes ,szórakoztató játékok és kész. Volt egy hardvered és évekig el voltál vele ,nem is foglalkoztatott a dolog különösebben.
Most meg veszi az ember a csúcs VGA-kat és problémás a játék,hiába a sok százezres hardver alatta. Pl CLOD csíkok radeonon,meg egyéb anomáliák.
Vagy veszel egy raklap pénzért egy joyt ,oszt szedheted szét mert rövidek a kábelek benne. Régen a mikrofos csinált egy FFB-s joyt és érdekes azok még most is működnek bőven 10 év múlva hibátlanul.De sorolhatnám napestig ám ,asszem mindenki tudja miről is beszélek.
Vagy ott van a jó öreg IL2 ő. Népszerű volt ,tömegeket vonzott ,szerettük,van aki még most is szeresse. Nem jöttek havonta a javítások hozzá ,olyan volt amilyen de mindenki imádta. Emlékszem arra amikor feltörték ,és el kezdték moddolgatni. Akkor mondta valaki ,hogy na itt a vége a játéknak. És be is igazolódott sajna.
Mondjuk ezt most minek is írtam?
Na egy szónak is 100 a vége ,nekem ebből úgy elegem lett:)
Nem is veszek többet drága hardvereket ,amire nekem szükségem van azt a mobilom is tudja:) -
sakkay #71732