IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Privátban sem férne bele, legalább annyi, hogy egyszer, majd, az idõk végezete utáni idõben várható német "radial engine" ?
VO101Tom
Publikus nincs. Épp minap láttam, hogy Sanyó pcpilot.hu oldalát mutogatták zárt topikban, hogy milyen érdekes, hogy nem angol oldalak is említik õket. Ez a fórum is túl nyilvános ahhoz, hogy ilyesmiket felrakjak - és mint írtam, az sem biztos, hogy tényleg megvalósul amit egy-két listán láttam...

www.pumaszallas.hu

VO101Tom
Ja, hogy ott? Félreértettél akkor, nekem nincs semmilyen hozzáférésem a BoS-os zárt topikokhoz, az a prémium edition amit most BlaxcSix-tõl kaptam, az tök ugynaz mint bárki másnak, aki fizet érte. Majd õsszel repülhetek vele. De ennyi, extra jogok nem járnak vele.

A Clod-os Team Fusion zárt topikjaihoz férek hozzá, de nyilvános helyeken persze nem beszélhetünk arról, hogy mi van ott. Nem is akarnám lelõni elõre a poént, fõleg hogy még rengeteg dolog WIP, nem biztos, hogy mindent úgy lehet majd csinálni, ahogy most elképzelik. De azt jó tudni, hogy a clod is fejlõdik, és egyre több minden jön majd (lassan szivárognak át a SaS-os srácok is).

Hogy a BoS szórakoztató játék lesz-e, azt nem tudom. Valszeg igen, ahogy a régi il-2 is az a mai napig. De ugye a nagy kérdés az, hogy vajon lesz-e olyan jó szimulátor, hogy a ROF-ot, CloD-ot, régi il2-õt otthagyva, elsõdlegesen ezzel repüljön az ember? Kiadáskor kiderül.

Még egy érdekesség, Laca ezt neked sem mondtam, IvanK kilépett a Team Fusionból, nagyon sok FM melót õ végzett, de írta, hogy kevés a szabadideje, és -mivel rákérdeztek- elárulta, hogy Luthiernek fog dolgozni rövidesen. Szept 1-én az is kiderül, hogy az ED mit tervez velük.

www.pumaszallas.hu

Gépbõvítésrõl van publikus adat a jövõt illetõen?
Köszi.

i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64

Sanyo
Team Fusion, vagyis az ATAG akik a CloD modon dolgoznak.

www.pcpilot.hu

Micsoda? Mi az a TF?

Ja bocs, félreértettem..azt hittem a BOS belsõ tobikja.

Hecker007
Csak akkor ne neveznék szimulátornak :/

Her Laca
Amit Tom elmondott annak alapján asszem Nagyon erõs konkurenciája lesz a BOS nak😊 SÕT!

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Her Laca
Azt értsd meg,hogy pont leszarják a hard szimeseket. Üzleti szempontokat tesznek elõtérbe. Az, hogy egy két száz játékos nem fog foglalkozni vele ,jóval kisebb baj nekik, bõven kompenzálja szerintük a többi vevõ majd ezt a kiesést.
Persze a játék jövõje közel sem biztos,hogy ezzel garantált lesz szerintem.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

VO101Tom
Nincs semmilyen lobby, a TF zárt topikban nem is téma a BoS.

www.pumaszallas.hu

<#shakehead> jaj de nagyon sajnálnám. És mond, a belsõ topikban az "igazi szimulátoros lobbi" nem dominál semmilyen szinten!?

Her Laca
Érdekesség képen persze ,hogy érdekel. Bár én a kezdetek óta úgy látom,hogy nem az én játékom lesz sajna. Én lennék a legboldogabb ha nem lenne igazam,de asszem erre kevés az esély😊
Amúgy titkos dolgok vannak ottan a zárt topikban?😊)

VO101Tom
Szerda óta TF tag vagyok, hozzáférésem van a zárt topikokhoz, hát érdekes dolgok jönnek. Nem fog neked hiányozni a BoS 😊 Ha érdekel, TS-en mondok majd pár dolgot, ha látsz fent, akkor gyere át.

www.pumaszallas.hu

Her Laca
pl így kéne indítani

Ha rendesen korhûen lemodelleznék az orosz gépeket, akkora fos lenne a többségük, hogy a népek nem szeretnének repülni, játszani vele. Frankón célt repülnének a népmet gépeknek, mint anno. Innentõl kezdve eladhatatlan lenne a játék. Szóval 'keep balanced'

Willenbrock
Köszi a fordítást egyébként!

Sanyo
Egyébként mindig ott van a forrásban az eredeti, ha esetleg félreértettem valamit, nyugodtan javítsatok ki.

www.pcpilot.hu

Sanyo
Nyilván, de ezeket emelte ki LOFT. 😊

www.pcpilot.hu

Willenbrock
Belenéztem a war thunderba,elég árkád így elsõre.Beállítottam mindent,de az sem lett jó amúgy,aztán berakott egy trainingbe,ahol sem gép,sem fülke nem látszott,csak középen egy célkereszt meg valami kis nyíl...a mozgás totál nélkülözött minden fizikát.Talán a training csak full arcade módban megy?Na mindegy OFF vége.
BOS-cikkhez: Tetszik az a mondat,hogy az LaGG ívelõje gyorsabban mozog mint Bf 109-é 😊 Ez vajon kit érdekel? Az LaGG-n még orrsegédszárny sincs,meg egy csomó minden hiányzik belõle,remélem akkor azokat is lemodellezik,nem csak az ívelõ nyitási sebességét.

Sanyo
Látod.

www.pcpilot.hu

Így ebben a formában kell ez a népnek?<#fejvakaras>

\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."

A grafikus öszvérének tûnik.
A teknõ hidegháborús T-széria (max T62-ig), a torony talán T72 ERA kiegészítéssel (mintha valami német világháborús "Saukopf"-szerûség is lenne rajta), a löveg ismeretlen, leginkább a T55 D10T-jére emlékeztet.

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

Willenbrock
Valami ruszki tankra tettek balkánkeresztet,olyan mint egy T-72? Mi a fene ez?

Sanyo
Nesuten
Sven Hassel :Lánctalpak németül

Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !

Megjelent.

Hecker007
Neeem a World of Warplanes a World of Tanks fejlesztõi kezdték fejleszteni, csinálják most is, viszont a War Thundernek a nyomába se ér, mondjuk hogy is érhetne. A Wargamingnek köze sincs a repülõkhöz a War Thunder csapata meg ugye a már megcsinálta a Wings of Pray-t.
Most a WarThunder csapat is belevágott a tankokba ami lehet hogy szép lesz, de gyanítom nem lesz olyan mint a WoT.

Willenbrock
Úgy tudom csak a neve,World of Warplanes néven kezdték fejleszteni,és War Thunder lett a címe a végére.

Willenbrock
Na akkor ki fogom próbálni,mert grafikában nagyon szép.

Mi a különbség a War Thunder és a World of Warplanes között ?
Van több féle mód, az árkád vérpistitõl a Full Real csatáig (itt már kell rendesen trimmelni, csak pilótafülke van, ilyesmi). Mondjuk szerintem a WoP-ot is übereli, ráadásul ingyenes, szóval sztem egy patront megér. Én csípem 😊

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

VO101Tom
Ma esti vagy a vasránapi repülésre aki akar jönni, írjon a puma fórumba plíz. Kb. létszámot tudnom kellene...

www.pumaszallas.hu

Hecker007
Az il2 és a WoP között van kb.

Willenbrock
A War Thunder realistic beálításokkal nevezhetõ szoft szimulátornak,vagy nagyon árkád? Pl van olyan mint az eredeti Il-2,vagy Wings of Prey?

Köszi szépen, a Vista-gameport problémát már sikerült megoldanom korábban is, csak az FFB nem mûködik.
Este átnézem a linket, hátha lesz megoldás az erõvisszacsatira is, bár így elsõre olyasminek tûnik, amit én is csináltam.

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

ezt nézd meg

Egy ilyet találtam. Egy próbát megér. Igaz nem tudok annyira enghlisül, de valami olyat vettem ki, hogy megy win7-en is.

\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."

Mennie kellene, mert az elõzõ XP-n ment.
Igaz, azt DVD-rõl telepítettem (ha jól rémlik), de szerintem nem kellene eltérésnek lennie.
Természetesen fogalmam sincs, hol van a gyári lemeze...
Egyébként Microsoft Sidewinder FFB joyom van, game portos.

A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb

Engem is idegesített.
Tipikus kocsmai és/vagy võfély humor.

PhantomAss
fantasztikus?
én utáltam az idióta ordibálását, legszivesebben lekevertem volna neki egy akkorát hogy kieseik a toronyból. Nekem rohadtul nem volt vicces, persze izlések és pofonok...addigra kicsit már elfáradtam

GOOBY, pls

DonZorro
Srácok, valakinek megvan Nádas Tomi repülése HD-ben??? Akkor dobjon már egy linket lécci! 😄 Lemaradtam a felvételérõl... 😞 Ez a "Zsenya" fantasztikus volt a repülés mellé!!! 😄

Bastiano Coimbra de la Coronilla y Azevedo...

Milyen joy-od van?

Most néztem a boritóját, ott írja az XP-SP3-at, de szerintem nem fog rajta menni.

Véleményem szerint. De lehet, hogy valami uninstallnál fent maradt. Dokumentumok mappát és a rendszerleíró adatbázist is nézd át és onnan is töröld kézzel a bejegyzéseket.

VO101Tom
Igen, XP-n nem fog menni. A 32 bites rendszerekben a RAM is kevés lenne.

www.pumaszallas.hu

Nem XP kompatibilis.

Na most segítsen valaki...

Kínlódok ezzel a xxxxx-ral (CloD), win XP SP3-on szeretném futtatni.

Indítás után (single mission vagy training, mindegy) 95%-nál Launcher exe hibával kidob.

Próbáltam a "redist" mappa tartalmát újratelepíteni, ebbõl kettõt hibajelzéssel leállít. (GDF installer ill. VC redist X86)
A GDF-et külsõ forrásból (remélem sikeresen) telepítettem (v 2.8), a VCredistre azt mondja, van újabb a gépemen
Amikor indul a Steam, akkor elsõ telepítést ír ki a VC redistre.

Igen, többször is uninstalláltam, és töröltem a steamappsból is a maradékot.

Mi a búbánatos bal herémet csináljak vele, már kitéptem volna az összes hajamat (ha meg tudnám fogni...)

U.i. Az XP a FFB-s joyom miatt kell, Vistán fut rendesen.

Vogel
Ezen az egyen még csináltam téli-nyári átállást, de minek... 😞