IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
www.pumaszallas.hu
A Clod-os Team Fusion zárt topikjaihoz férek hozzá, de nyilvános helyeken persze nem beszélhetünk arról, hogy mi van ott. Nem is akarnám lelõni elõre a poént, fõleg hogy még rengeteg dolog WIP, nem biztos, hogy mindent úgy lehet majd csinálni, ahogy most elképzelik. De azt jó tudni, hogy a clod is fejlõdik, és egyre több minden jön majd (lassan szivárognak át a SaS-os srácok is).
Hogy a BoS szórakoztató játék lesz-e, azt nem tudom. Valszeg igen, ahogy a régi il-2 is az a mai napig. De ugye a nagy kérdés az, hogy vajon lesz-e olyan jó szimulátor, hogy a ROF-ot, CloD-ot, régi il2-õt otthagyva, elsõdlegesen ezzel repüljön az ember? Kiadáskor kiderül.
Még egy érdekesség, Laca ezt neked sem mondtam, IvanK kilépett a Team Fusionból, nagyon sok FM melót õ végzett, de írta, hogy kevés a szabadideje, és -mivel rákérdeztek- elárulta, hogy Luthiernek fog dolgozni rövidesen. Szept 1-én az is kiderül, hogy az ED mit tervez velük.
www.pumaszallas.hu
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
www.pcpilot.hu
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Persze a játék jövõje közel sem biztos,hogy ezzel garantált lesz szerintem.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Amúgy titkos dolgok vannak ottan a zárt topikban?😊)
www.pumaszallas.hu
www.pcpilot.hu
BOS-cikkhez: Tetszik az a mondat,hogy az LaGG ívelõje gyorsabban mozog mint Bf 109-é 😊 Ez vajon kit érdekel? Az LaGG-n még orrsegédszárny sincs,meg egy csomó minden hiányzik belõle,remélem akkor azokat is lemodellezik,nem csak az ívelõ nyitási sebességét.
\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."
A teknõ hidegháborús T-széria (max T62-ig), a torony talán T72 ERA kiegészítéssel (mintha valami német világháborús "Saukopf"-szerûség is lenne rajta), a löveg ismeretlen, leginkább a T55 D10T-jére emlékeztet.
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
www.pcpilot.hu

Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !

Most a WarThunder csapat is belevágott a tankokba ami lehet hogy szép lesz, de gyanítom nem lesz olyan mint a WoT.
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
www.pumaszallas.hu
Este átnézem a linket, hátha lesz megoldás az erõvisszacsatira is, bár így elsõre olyasminek tûnik, amit én is csináltam.
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
Egy ilyet találtam. Egy próbát megér. Igaz nem tudok annyira enghlisül, de valami olyat vettem ki, hogy megy win7-en is.
\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."
Igaz, azt DVD-rõl telepítettem (ha jól rémlik), de szerintem nem kellene eltérésnek lennie.
Természetesen fogalmam sincs, hol van a gyári lemeze...
Egyébként Microsoft Sidewinder FFB joyom van, game portos.
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
Tipikus kocsmai és/vagy võfély humor.
én utáltam az idióta ordibálását, legszivesebben lekevertem volna neki egy akkorát hogy kieseik a toronyból. Nekem rohadtul nem volt vicces, persze izlések és pofonok...addigra kicsit már elfáradtam
GOOBY, pls
Bastiano Coimbra de la Coronilla y Azevedo...
Kínlódok ezzel a xxxxx-ral (CloD), win XP SP3-on szeretném futtatni.
Indítás után (single mission vagy training, mindegy) 95%-nál Launcher exe hibával kidob.
Próbáltam a "redist" mappa tartalmát újratelepíteni, ebbõl kettõt hibajelzéssel leállít. (GDF installer ill. VC redist X86)
A GDF-et külsõ forrásból (remélem sikeresen) telepítettem (v 2.8), a VCredistre azt mondja, van újabb a gépemen
Amikor indul a Steam, akkor elsõ telepítést ír ki a VC redistre.
Igen, többször is uninstalláltam, és töröltem a steamappsból is a maradékot.
Mi a búbánatos bal herémet csináljak vele, már kitéptem volna az összes hajamat (ha meg tudnám fogni...)
U.i. Az XP a FFB-s joyom miatt kell, Vistán fut rendesen.