IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

VO101Tom
Oké, a telószámotok nem változott?

www.pumaszallas.hu

VO101Tom
Bazz, most írt BlackSix egy PM-et, hogy kaptam tûlük egy BoS-t, köszönetképp az il-2 franchise-ban végzett eddigi segítségeimért. De, így legalább elsõ kézbõl tesztelhetjük, hogy milyen is lett ez a cucc. <#alien>

www.pumaszallas.hu

mijki
Mi Petivel szintén megyünk Kecskemétre. 😊

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

Most viszont rohanok és belecsobbanok a medencébe. Egyszerûen képtelen vagyok ebben a melegben a gép elé ülni. Még egy sört is nyitok. Egészségére mindenkinek <#pias><#eljen><#vigyor>

Rendben, akkor megyek én is 8-ra

VO101Tom
Oké. Papival megyünk, én 8 körül jutok be a fõkapun.

www.pumaszallas.hu

Szia!
Én vasárnap megyek, akár össze is futhatunk. A számod megvan. Reggel 8-9 körül már ott leszek. Ha valaki még akar csatlakozni, szóljon.

VO101Tom
Sziasztok, egy hétig nyaralni voltam, ez a qrva vodafos usb net persze nem mûködött, úgyhogy most úgy érzem mintha a holdról jöttem volna 😊

Köszi mindenkinek a jókívánságokat!

Történt valami érdekes azóta? 😊
Vasárnap jön valaki Kecsóra?

www.pumaszallas.hu

Visszavonom,a rokon 64 bites windows-t rakott fel a gépre, nem tudtam nem gondoltam volna.

www.julius-kronika.atw.hu www.pannonlegio.extra.hu

S!

Megvettem a lányomnak az 1946-ot. Fel sereetnénk tenni a Saitek Cyborg Evo drivert, de nem engedi a lemezrõl, azt mondja, csak XP-n, vagy 2K-n mûködik. Sebaj, felmentünk a saitek.com-ra http://www.saitek.com/uk/down/drivers.php beállítottuk, hogy Cyborg, utána Evo, és Windows 7/8 and wista 32 bit. Leszedett egy 2,6 Mb-os valamit, amit nem tudok elindítani, mert ugyanazt írja ki, XP vagy 2K.

www.julius-kronika.atw.hu www.pannonlegio.extra.hu

Szerintem az 1C fórumról. Nekem eddig szerencsére csak születésnapi köszöntéseket küldtek,a BoS elõrendelésre történõ felhívást eddig megúsztam 😊
Tény,hogy egész szépen néz ki,de a hírek alapján visszalépésnek tûnik a CoD-hoz képest. Szerintem érdemes megvárni,hogy mit is kalapál össze Ilja és az Eagle Dynamics csapat.

PhantomAss
sajnos nem tudom megjelölni a térképen mert én sem tudom hol van pontosan.
De a lényeg hogy én biztos nem megyek ki egy szántóföldre ami kilométerekre van, csak találok valami helyet a bejárat közelében. Mondjuk ebben meg az a rossz hogy én az 52-en jövök és át kell verekedni magam a városon..

GOOBY, pls

Her Laca

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Her Laca
Én megfogadtam a múltkor,hogy soha többé nem veszek ezektõl semmit azonnal.
Majd ha negyed,tized áron adják a fullos cuccot na majd akkor😊
De az se biztos. Ha ilyenekkel jönnek,hogy micsoda remek dolog a
az ,hogy elérhetõ a kezdetektõl a ShKAS fegyver a hátsó lövésznél ,az nálam egy nagy visszatartó erõ😊
Mondom nem írnám le a rövid de tömör válaszomat😊 ha elolvassák biztos nem örülnek majd😊
Szarok a közösségükre tömören😊

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

A legjobb embert találták meg...lottózniuk kellene<#alien>! Esetleg tudják ha téged átcsábítanak a sötét oldalra, tuti befutók!<#nevetes1>

Hecker007
A fórumukra nem regisztráltál véletlen?

Her Laca
De honnan a rákból tudják az emilemet?<#fejvakaras><#conf>

Her Laca

Az 1C küldött nekem levelet. Hogy segítsem elõ a munkájukat ,avval,hogy elõrendelem a vackukat,és ez nagyon közösségi érdek,meg sokkal hamarabb találkozhatunk az égen. És ezen besírtam
"Ma boldogan azt mutatják, hogy az IL-2 fegyver módosítás a hátsó függesztésû ShKAS fegyver elérhetõ lesz a kezdetektõl, hogy mindenkinek, aki elõrendeléseket a játék elõtt szeptember 1, 2013."
Elérhetõ lesz a kezdetektõl!!!! Egy hátsó fegyver.
Micsoda remek opció.😊Ezek betegek.
A válaszomat nem írnám le.<#eplus2>

Reggel járható az 5-ös út is, vagy javasolt az autópálya ?

ui. : Pest felõl, reggel 5 -6 utáni idõben.
Willenbrock
Egyébként Red Bull gépek most nem is lesznek? Nem látom a programban.

Nem, mert akkor odaállnál a helyére... 😄

i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64

DonZorro
Meg tudnád jelölni térképen??? 😉

Bastiano Coimbra de la Coronilla y Azevedo...

PhantomAss
én mindig jó korán indulok, kb reggel 8 körül ott szoktam lenni, és a reptér bejáratánál egy kis utcában parkolok. Még sosem használtam a kijelölt parkolókat, remélem idén sem kell

GOOBY, pls

macleody
A Repülõnapra a "First Class Lounge I." belépõ mire jogosít? Mit adnak érte? Csak mert 150e ft....

Willenbrock
Remélem egyszer valamelyik német alapítvány hoz majd Me-262,Bf 109 vagy Fóka replikát.Zeltwegben pl szoktak világháborús gépek is repülni.

Papa01
Ilyen helyekre kísérõvel mennek nem egyedül. Azért a nagy tömeg egy látónak is gondot okozhat... Például megesik, hogy valakitõl elszakad a gyereke.

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

Akkor már kapjanak ingyenes belépõt.
Amúgy meg nem hiszem, hogy sok vak/gyengén látó járna repülõnapokra.
(Mondjuk autóversenyen sem láttam soha egy fehér botos embert sem, pedig gyakran járok).

\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."

Willenbrock
Az biztos,mikor a Gripen vagy a Szu-27 alacsonyan áthúz nagy sebességgel,azt a gyomrában is érzi a nézõ 😊

Papa01
Igen.

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

Nohab
Mondjuk pofátlanság is lenne teljesárut kérni tõlük. A hangokat, rezgéseket úgyis érezni fogják. Jobban, mint egy egészséges.

Szerintetek festõmûvészeti kiállításra is kapnak engedményt?
Papa01
"vagy gyengénlátó"

Elég kemény alapból nekik az élet, ennyi, az hogy olcsóbban mennek be, nem hiszem hogy bárkinek is problémát jelent.
A másik meg, amiatt mert valaki vak, akkor egész életében üljön a 4 fal között?

DonZorro
Biztos csak fülelni megy... :$

Most nem akarok ezen viccelõdni, de WTF???

Repülõnap2013 honlapjáról:
"Ebben a kategóriában kedvezményes jegyre jogosult

- az a vak vagy gyengénlátó személy, aki vakok személyi járadékában részesül, az errõl szóló igazolás alapján, vagy a Magyar Vakok és Gyengénlátók Országos Szövetségének arcképes igazolványával rendelkezik;
"

DonZorro
Gyerekek, nagyon nagy kicseszés lesz az autósokkal, családokkal! Ugyanis csak az a 3db parkoló zóna lesz amik ki vannak jelölve a honlapon! Ez innen Cegléd felõl 7-8 kilométerre van a bejárattól. Ide majd buszok szállitják azt a pár tizen-hiszon-ötvenezer embert, gyereket, csomagot! Szerintetek miért nem volt jó az eddig jól mûködõ gyakorlat, hogy a reptér végén a réten parkolhattunk? Talán két pacsirta fészkel, vagy ráesik a repülõ az autókra? :S És majd hazafelé mit kezdenek az egyszerre kiáramló tömeggel? Vagy ha valaki elõbb el akar menni majd megvár még 40 embert hogy tele legyen a busz??? Gratula a szervezõknek! Csodálatos szervezés... 😞

Megérkeztek a Lovagok Kecskemétre 😊 Csináltak egy "laza" gyakorlást,közel fél órán át,majd pedig mindegyik Szu-27-es szépen leszállt a kecskeméti repülõtéren.

Hahó ! Megjött a 4.12.1 javítás.<#vigyor5>
http://forum.1cpublishing.eu/showthread.php?t=40532
Willenbrock
Sajnos a bot és a kormányok nem animáltak,de biztos meg lehet azt is csinálni,mert vannak olyan gépek ahol animáltak a kezelõszervek.Ezt a modellt egy FS9/FSX migbõl konvertálták a cfs2-höz.

mi ez a borzalom? Jól látom, a bot koppig kitérítve balra, a golyó középen és a gép meg nyíl egyenesen repül? <#conf>

A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb

Willenbrock
Boldog szülinapot!

Willenbrock
Így már azért nem fos a CFS2 korea,új domborzatot adtam hozzá:

Boldog születésed napját!😊

"Szegeden születtem Szép leányt szerettem"

Nohab
Egy évig mindenkinek az eredetit linkeltem Facebookon. Most ezt 😛
Boldogat<#eljen><#integet2>

Aki másnak vermet ás, az sírásó vagy földmunkás.

Her Laca
Tévedsz.
Én Alma Fan vagyok pl.😊

Szerintem nem tévedek, ha nem csak Tom, hanem a többiek nevében is azt mondom, hogy szerencséd, hogy nem az eredetit linkelted be <#nevetes1>

De ez még paródiában is szõrnyû <#taps>

A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb

Nohab