91307

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Her Laca
    Én meg aszondom,hogy ez még nem lesz az a robbanás:) De majd meglássuk,mint a vak is mondotta. Ez csak az előfutára,de szerintem még jó pár év kell,hogy minden tekintetben kielégítő dolog legyen belőle. Addigra én már nyugdíjas leszek ,úgy hogy engem ez hidegen is hagy:)
  • sakkay
    Laca. Én azt mondom kb fél éve, hogy ez az oculus akkora robbanás lesz, mint a mobiltelefon a kommunikációban.
  • Amaymon
    "És egy szimnél ne vedd számításba a skillőrült vér estvánokat,mert azok hamar kihullanak. Azért ez már más világ."

Azoknak mindegy milyen játékba tanul bele ha magas a skill peak.

"Lássuk be ,ha üzletileg nézed akkor az a borzalom a sikeres az a War Thunder"
    Sikeres, de a WT SB-t játszók tűkön ülve várják ezt. Mondjuk ez a community kb. 5%-a. :o

"Azoknak a sisakoknak még adjál azért egy bő másfél két évet."
    Azt olvastam év végén már jönnek verseny van, 3 cég kezdett bele a fejlesztésbe. Ez méreteiben akkora áttörés lesz, mint 2d-s spriteos mario szerű játékok után a ma használt 2d-be ültetett 3d + egér vagy joy :).
  • Her Laca
    Azoknak a sisakoknak még adjál azért egy bő másfél két évet.
    Mellesleg semmit sem fog dobni a játék eladásokon.
    A többit leírtam alant. Nincs közönsége ezeknek,hogy üzletileg megérje. Persze próbálkozni lehet ,meg kell is . Vagy horror áron kell árulni a programot.
    És egy szimnél ne vedd számításba a skillőrült vér estvánokat,mert azok hamar kihullanak. Azért ez már más világ.
  • Her Laca
    Szerintem nem. Az elején lenne egy komolyabb eladás,de ze ki is merülne a repszimekkel foglalkozók körében ,utána meg megállna mint a szög. Lássuk be ,ha üzletileg nézed akkor az a borzalom a sikeres az a War Thunder vagy mi.És mondok még mást is! Szűkülni fog a piac! Mért is? Mert van egy két generáció akiket érdekel pl a II. VH meg a repülés ,de a mostani tízen -húszon éves korosztályból egyre kevesebbeket . Konkrétan akiket én spec ismerekés repkednek azok már mind a 30 at tapossák,és ugye sokan a 40-50 et. Miki gyerek ,meg Mester akik fiatalok voltak ,de szerintem már ők sem repkednek:)
  • Amaymon
    "Ha csak a Clodból,vagy a Rof ból indulok ki ,hogy mennyien játsszák online akkor ezekből sose lesz sikertermék."

A alap CloD-ot simán ekqrták, mikor kiadták. Rof korszakbeli gépek nem sok embert érdekelnek. BoS ból szerintem őszre teljes lesz game ha nem egy béta szutykot akarnak megint köz kézre adni korábban. Addigra várható (vagy rá pár hónap) az első VR sisakok megjelenése. Ez a célspecifikus játékplatformoknak nagyon fog kedvezni. Sok skillőrült vérpistike van aki félnapokat beleöl egy játékba. Ezt a szegmenst még nem fedezték fel. Általában van érzékem (nem mindig), hogy meglássam egy játékban a jövőben potenciált. Korábban SC, WT, HS esetén pl bejött a megérzésem. Szvsz a BoS ból is lehet valami jó csak még keveset tudni róla.
  • sakkay
    Alapvetően nincsen közöttünk vita. A kérdés inkább az, ha megcsinálnák-mondjuk majd dcs szinten a BOS-t, vajon mennyivel többen vennék meg, lévén nincs ilyen a piacon. (A dcs még csak 1-2 2.vh gép, a többit nem is mondom) Megérné-e az energia befektetés hosszútávon?!
  • Her Laca
    Távol álljon tőlem ,hogy vitassam ezt,de pár észrevételt tennék.:)
    Ugye vannak a online játszó megszállottak akik biztosan élveznék,ők azok akik rengeteg órát beletesznek ,megtanulják minden csínját a játéknak a gépek kezelésének ,a harcnak. Őket ez örömmel fogja eltölteni,hisz bemegy egy szerverre ,elmolyól 10-15 percet a felszállás előtt ,de utána elrepked egy jó órát vagy többet ,lelövi akit talál ,és megelégedve leszáll.
    Na ezek vannak kevesen ,merem állítani,hogy a bolygón max van 500 ilyen ember. Osztán vannak akik csak alkalmakként repkednek,de vonzza őket a dolog,ők belépnek ,elmolyólnak 10-15 percet felszállnak,repülnek 5 percet ,lelövik őket ,jön a következő 10-15 perc ,felszáll ,lelövik ,megint 15 perc és eltelt egy óra ,viszont már fejből tudja ,hogyan kell indítani egy gépet:) Ideje nincs többet foglalkozni vele ,marad az offline ,vagy hagyja az egészet a francba a továbbiakban:) Aztán vannak akik nem is szeretnek harcolni ,de szeretik a repülést ,ők is megveszik ,megtanúlnak repkedni ,de ennyi,viszont erre ott van a Mikrofos szime.
    Na szóval érted amit akarok mondani,nem biztos ,hogy egy ilyen játéknál a teljes szimuláció sikerre is fog vezetni. Bár magamnak tetszene ,de gyanítom ,sokan hamar megunnák. Ha csak a Clodból,vagy a Rof ból indulok ki ,hogy mennyien játsszák online akkor ezekből sose lesz sikertermék. Sajna.Persze akik meg használják azoknak tök jó:)
  • sakkay
    Remélem a legjobbakat.
  • Amaymon
    #71678-ra
  • Amaymon
    "bosban mégiscsak megcsinálnák"

Expert fokozaton kell gépészkedni nem? Bár FM és egyebek még totál nem végleges a fórum alapján. Miután egy felháborodott beírásra, miszerint miért a motorláng színe az elsődleges prioritás, erre egy menáger vissza szólt hogy külön teamek foglalkoznak a részelemekkel és a grafikusoknak ez pöppet egyszerűbb/gyorsabb volt megcsinálni, mint az FM / DM stb tuningolóknak.
  • sakkay
    De megveszik! Sokan ahogyan nézem a hozzászólásokat szeretik a harci gépeket, de nem biztos , hogy harcolnak' is.
  • Her Laca
    Akik a gépészkedést szeretik nem biztos hogy harcolni is szeretnek ,ezek pedig alapvetően légi harc színek. Kár álmodozni:)
  • sakkay
    Mostanában a dcs nyomom. Nagyon tetszik a teljes' fülke. Nem mondom , hogy mindig magam csinálom végig az indítási procedúrát-lévén, hogy ez nekem majdnem negyed óra-de nagyon fasza hogy repülés közben teljesen él az egész gépezet.
    Annyira jó lenne ha a bosban mégiscsak megcsinálnák..nem is értem (na jó igen) miért nem teszik. Mert az egy komoly réteget már örökre mellé is állítana a proginak, akik imádnak gépészkedni a polgári szimekkel is. Van arról új infó jelen állás szerint meddig mennek bele? A másik meg , hogy jóval egyszerűbbek mint a modern gépek. Ötöd annyi munka sem lenne.
    Faxomat..én is kezdek meghülyülni, úgy látom így visszaolvasva.
  • sakkay
    Nagyon szépek, mint egy hajómodell!
    Tomnak van valami kapcsolata a tengeri szimulációval? Már csak azért mert ha jól emlékszem a tengeralattjárót is ő csinálta.
  • Zpogi
    Az utolsó három képen levő hajó, Tom keze munkáját dicséri :)
  • Zpogi
    TF 4.2 Friday Update
  • Her Laca

Itten aszongya ,hogy

"A Le Reve Blue (A kék álom) nevű gépet 1937-ben tervezték, de a megépült prototípus nem repülhetett, mert a második világháború közbeszólt: a gépet 1940-ben el kellett rejteni a német hadsereg elől."
    Meg
    "A Bugatti 100P korát meghazudtolóan fejlett darab, a tesztrepülésen elérték vele az 500 mérföldes óránkénti sebességet – ez 800 kilométer óránként."

Gondolom a tesztrepülésen elért bármiféle adat nem szerepelhet rekordként ,annak van egy metodikája asszem.
  • Lacusch69
    Révész Sanyi a húgomék szomszédja egy kis dunántúli faluban...

Off... :)

Csak én érzek ellentmondást ebben a CIKKBEN?

Akkor most repült vagy nem repült? A sebességi rekordok közt nem szerepel.
  • V43 1105
  • Vogel
    Oops, Clodot értettem Bos helyett.
  • Her Laca
  • Her Laca
    Mielőtt félreértés lenne,nem a roma zenével van a bajom:) mert jó az ,főleg ha van rá hangulat pl ez tök jó.
  • Her Laca
    Ezt csak így merem,mert én is gondolkodtam,hogy gyorsan fonok egy kötelet oszt átvetem a gerendán .
  • Feró Flex
  • Her Laca
  • Her Laca
  • Her Laca
    Mekkora ! Minden tiszteletem ennek a kommentelőnek ! így kevesen tudják megfogalmazni a lényeget!
    "
    Péter Körmendi
    Hobó különleges alakja a magyar könnyűzenének. Még mikor puncsoskodik és pózol, azt is egy kiskamasz szeretnivaló őszinteségével teszi és ilyenkor is őszintébbnek hat mint sok magát költőnek vagy vátesznek, sámánnak, ect. ünneplő "művész". Hibáiban is megjelenik a zseni és az esendő és pont emiatt hiteles alkotó ember. Emlékszem, láttam egy riportot, amiben arról beszél, mennyire félreértették a vasfüggöny keleti oldalán a Rolling Stones jelenséget és hogy ennek a félrevezetett sornak ő ment az élén. Kevesen tudnak ennyi idősen ilyen tárgyilagosan és önkritikusan átírni magukban életüknek egy ennyire meghatározó részét. Még Jim Morrisont is elviselhetőbbé tette, csak azzal, hogy ő egy kíváncsi kisfiú tiszta őszinteségével elhitte , hogy van valami üzenete annak ha füstben meg tűzben csúsznak másznak kígyók meg asszonyok. Még rengeteg lelkileg és szellemileg tápláló anyagot várok tőle, mert az a konfliktus , ami az ő tisztasága és az őt körülvevő világ tendenciái között növekszik, az komoly táptalaja zseniális műveknek. Köszi Hobó! Edd sokáig azt az otthagyott hideg csirkét, míg mások a húst és babot és "
  • Her Laca
    Mi van urak? Meghót a fórum? Most gyüttem Bélámtól (a szomszéd) megittunk egy üveg vodkát ,meg füstöltem mellé ,és gondoltam ránézek kedvenc fórumomra. És semmi mozgolódás!
    Hobó ma 69 éves ha jól értelmeztem.
  • artivizsla #71662
    Op. rendszer újratelepítése után a szintén újratelepített Qtorrenthez hogyan lehet a régi letöltési mappát hozzárendelni ?
  • Vogel
    Kiadás körüli verzió. Nem lelnéd örömödet benne, ahogy én se leltem :D
  • GPx8
    Nagyon off, de létezik, hogy a BoS-ból nincs valami "virágbolti" kipróbálható verzió?
    Már az oroszokban sem lehet bízni? :)
  • sakkay
    De legalább már nem disznóbőr..
  • artivizsla #71658
    Nem ott. Ha leírnám a teljes történetet, meg kellene, hogy öljelek...:))

De, ha kíváncsi a tagság rá, megteszem.Már mint a történet leírását. Tanulságos, az biztos.
  • Lacusch69
    Unokatesóm a belövőknél volt üzemmérnök. (Stílszerűen fejbe lőtte magát 3 éve...)
    Amikor a seregben elhagytam a padi átverőt meg a többi szirszart, ő szerzett.
    Az összes vackot itt gyártották nálunk a faluvégén...
  • Vogel
    Dolgoztál a FÉG-nél? :)
  • Her Laca
    ezeket a képeket érdemes végignézni
  • LeonSilver
    Áááááááááááááááááá :)
  • Her Laca
  • Her Laca