91398
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Ki küzd ellene? Te félreértesz asszem:) Én csak véleményezem .
Egyébként nem fogadom el, hogy így változik a világ, kezd a töltöm tele lenni a sok szeméttel :) -
Laca ne idegeskedj, senki nem mondta, hogy vedd meg...
Fogad el, hogy változik a világ. A hűtőt ma már nem 25 évre gyártják, mint anno...
Egyébként ne küzdj ellene!
-
-
Solt #73221 Akcióban... ha a RoF cuccokat is akcióban veszed, akkor ott is felezheted az árat. Ráadásul ott 4 cucc egyszerre történő vásárlása estén bármikor megkapod az 50%-t...
Kinézel egy gépet, ha nem bombázó, akkor kb 6-8 USD... megveszed hozzá a modokat (mindet), kiperkálsz kb még egyszer ennyit... így vagy ott kb, ahol a DCS modulokkal akciósan. :)
De most kinéztem a legdrágábbat,
Felixstowe F.2A
+ field mod
+ weapons mod
Ez így összesen 19,5 USD, és ez egy frissen megjelent, teljes árú cucc, ami hangsúlyozom, a legdrágább! A vadászok fele ennyiből megvannak, és akkor még az 50%-s akcióról nem esett szó... :)
Semmivel nem rosszabb ez mint a DCS féle verzió, ráadásul a két program használhatósága közt ég és föld a különbség! :) -
Lehet ám bennünk van a hiba:) Egy régi kor lassan eltűnő ficakjai vagyunk:)
Mi azt szoktuk meg,ha megvettünk valamit az meg van véve és használhatjuk.
És minket úgy érzem már nem is tudnak átnevelni az új módira:) -
Nos nézzük csak.
Én ezekért:
DCS: A-10C Warthog
DCS: Black Shark 2
Lock On: Flaming Cliffs 3
DCS: Mi-8MTV2 Magnificent Eight
DCS: UH-1H Huey
fizettem [b]összesen[/b] 91$ és 95 centet. Ez azt jelenti, hogy darabonként 18$ 39 centet.
A 2-6 dolláros szarokból is igen hamar össze lehet ám kalapálni 10-20-30$-t, hisz ez a lényege. Azt hiszed,l hogy keveset fizetsz, közben meg lehúznak a retekbe. Ezt nem csak itt alkalmazzák, Te is tudod.
Arról meg nem is beszélek, hogy fb]nekem[/b] nem jön be ez a modell. Fizess 6$ és akkor lesz még egy baszom célzó a puskádon, fizess még 5$ és lesz rajta világítás... Lófaszt!
-
No meg az egésznek addig semmi értelme számomra amíg nem érzek újra ellenállhatatlan vágyat szimezéshez,akkor meg ott a CLOD ,a lényeg úgyis ugyan az,le kell lőni lehetőleg minél több gépet:) Na most ,hogy ezt a csatorna ,vagy hófehér puszta felett teszi az ember szvsz hótmindegy,engem a gépek annyira sose inspiráltak,az emil a G50 is ugyanolyan számomra mint a G2 ,vagy a fóka. Nekem mindig is maga a légi harc volt érdekes,az ,hogy mivel másodlagos.
-
Solt #73217 Csak amíg a DCS-ben egy gép kb 40 USD, addig itt a legdrágább bombázó 15 USD körül van, az ilyen kiegészítő kütyük meg 2-6 USD között! :) -
sakkay #73216
-
Nincs evvel baj,annó ha emlékszel a CLOD ot én is úgy vártam mint a megváltót,asszem az első 4 ben benne voltam aki Budapesten átvette,és a kezdetek óta játszottam vele. Én abszolute megértelek. Mi több én nem bántam meg ,mert jókat szórakoztam vele,sokan csak egy év múlva kezdték el használni. Szóval én nem kövezlek meg ezért:)
De én ennyi pénzt nem adok ki érte,mert csak:) -
Eleve nem is értettem ,honnan a bánatból tudják az email címemet? Én nem jelentkeztem náluk,és a ROF az nem evvel a címmel van regisztrálva.
Kis huncut oroszok. -
sakkay #73213 Ok.
Én is tudom , hogy bevállalós voltam.
-
Á:)
Eddig mindig küldtek minden szart ,hírt ,de elküldtem őket anyjukba ,na azóta hanyagolnak:) -
101per7Jani #73211 Ez már nagyon sok hónapja fenn van. Ezt akartam én is belinkelni, de megelőztél. Érdemes átnézni a hivatalos honlapot, és utána fikázni. :D -
OK:) Akkor se adok érte 22 ropit:) És ez BIZTOS:) Majd ha lemegy az ára ,kb megjelenés után 2-4 hónappal:) -
sakkay #73209 Nézd.. -
sakkay #73208 Hat vadász és négy bombázó. Kiadásig. És ez tuti. -
Én erről most hallok először. -
sakkay #73206 Egy "," kimaradt. -
Nem fejeztem be mert asszony baxogat. Na szóval 22 ezresért vesz a főldmíves (és most feltételezem,hogy nagyon jó lesz minden benne) egy olyan játékot ahol dogszervereken vitézkedik 4 fajta géppel. -
sakkay #73204 Nem lesz pe-2 (most jön nemsokára)és he111 kiadásig. Utána meg attól függ mennyire jött be, meg hogy milyen map lesz. -
És a legvégső érvem!
Nekem nem tetszik,hogy kiadnak egy játékot pár géppel,amikor azon a színtéren volt még ez meg az mindkét oldalon. Hol vannak a bomberek,a szállító gépek? Van stuka oszt ennyi a németeknek? Oroszoknak Il2?
Így milyen warokat lehet majd csinálni? Ja ,hogy majd csinálnak hozzá gépeket? Na ha még jó is lenne,majd megveszem akkor ha teljes a paletta,bagóért 2 év múlva amikor ingyé osztják. -
sakkay #73202 Az 1vh. kurvára rétegjáték..engem pl. tök nem érdekel, de a game nagyon jó volt így megvettem. A kigyulladásról meg annyit, hogy valóban sokszor megfigyeltem, mintha 1 sec után lobbana be a gép..kérdés ,hogy ez mi. Lehet, hogy direkt ilyen,utána kell járni a fórumon. Egy biztos , nem random, mint ahogyan a találatok sem. Az elsők között néztem. Ami nekem hiányzik a találatok hangja a gépen-vagy nagyon halk vagy nincsen, és hogy szerintem a nyomjelzők nem eléggé "élesek"..mármint a fényük. És ezen utóbbi az biztos. -
Pedig alapvetően qrva jól indult a gém! Néhány gépet vettem én is. Csak aztán elkurták az egészet egy peccsel, na az felbaszta bennem a cukrot. -
Állítólag valami szaros sálat (azt) is zsetonért lehetett venni... Persze lehet, hogy rosszul emlékszem :D de tök úgy rémlik.
Hát húzzák az ... oda a sáljukat
-
Különben ha annyira sikersztori lett volna a ROF üzletileg ,és a népek veszik drága korpáért a térképet ,kütyüket,akkor most miért nem foglalkoznak annyira vele?
Szerintem kifulladt ,és azért is akarták annyira az IL2 őt.
Csakhogy itt rábaxnak:) -
Honnan a faxomból tudjam?:) Te használod mindkettőt,hasonlítsd össze őket:)
Azért én még megvárnám mit mondanak szakértők arról a fizikáról ,mert láttunk egy két érdekességet már:) Pl amit észrevettem a lövésnél,hogy már rég nem volt a reviben a ficak oszt egyszer csak gondolt egyet és kigyulladt:)
De ha igazad van és mindent elapróznak , pénzért adnak akkor már most leszögezhetem,hogy ez nem lesz az én játékom:) -
Ez így, ebben a formában nem igaz.
Mert a DCS-ben megveszed a modult (mondjuk az A-10C-t) és jó napot.
Nem ám mint a RoF-ban és szerintem majd a BoS-ban is, hogy minden kutyaszarért fizetni kell bakker!
-
sakkay #73196 Kedvenc oldalam de ezt csak most találtam. -
sakkay #73195 Jól látom , hogy a gépészkedés szempontjából már most nincsen nagy különbség a BOS és CLOD lehetőségei között? -
sakkay #73194 Ne aggódj ezen. Ha bejön nekik,kb karácsonyra mondom a következő mappot..
Persze pénzért. Privát véleményem, hogy egy nagyon jó szim lesz-eddig nem látott fizikai részletességgel-és nagyon drága. Plusz minden vacak, és gép pénzért lesz mint a dcs-ben, vagy a most divatos siker multi alapú progiknál. -
Mondjuk az bennem is felötlött ,hogy nem csak havas közegben harcászkodtak ott a népek. -
bucsher #73192 Nekem mindegy hogy mi milyen lesz benne, de ha csak ez az egy scenario lesz, akkor bele se kezdek, mert nem fogom 3 évig ezt a végtelen hómezőt nézni. -

-
sakkay #73190 -
SLAMBUC!!! Lebbencsleves kis szalonnával, ami éppenhogy egy nagyon kicsit avas... -
Én szeretem a jó kajákat. Felőlem lehet az kínai, olasz vagy hottentotta. De! Azért a pörkölt mindent visz... Meg még van néhány kaja, amiről ez a véleményem.
Egy jó körömpörkölt, pacal, körmöspacal :) Tőtöttkáboszta. Lecsóóó :) -
Most hogy mondod! Csinálok is egyet a hétvégén . -
sakkay #73186 Na ja..ez nem jutott eszembe látod!
-
Jobb bárminéééééllll?? Ez nem igaz, mert mondjuk a vörös boros marhapörköltnél tuti nem jobb!! :p