IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Futtass egy integritás csekkolást a letöltött cuccon, hátha crc error-os.
LeonSilver
Az installert indítod el? Csak mert a cuccnak semmi baja, én is a torrentrõl szedtem le.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Nesuten
b na

Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !

ez sem megy a windows nem tudja megnyitni a fájlt.......😞
Nesuten
töltsétek le a torrentet és megy simán

Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !

sziasztok. nekem ez a zip nem müködik. a 3.00 és a 3.01 simán megy, a két utolsó nem. mi lehet a baj?
Kösz, és a dynamic fov? Sejtem melyik, forgó gombra vagy csuszkára nem lehet tenni?
Magad is megfogalmaztad a választ.

LeonSilver
Hát gyerekek, szomorú történet ez a CloD história!
Ezután a peccs után látszik ragyogóan, hogy az 1c teleszarta a zsebünket!
Nem kevesen vagyunk, akik 40-50 $-t fizettünk érte még az elején. És gondolom viszonylag sokan megvették a nagyvilágban, legfõképpen IL2 fanok, de biztos voltak teljesen új vásárlók is.
Szóval nem keveset fizettek érte az emberek, és kaptak egy marék lószart.
És qrvára nem értem, hogy "amatõröknek" miért sikerült, sikerül az, ami a "profiknak" több havi szenvedés, kínlódás után SEM!!?? MIÉRT???

Ahogy én látom ez a tendencia van az egész játékiparban, de az élet számos területén is.
Addig vagy fasza gyerek, addig vagy édesaranyos user, amíg ki nem fizeted a termék vagy szolgáltatás árát.
Hát basszák meg!

Ez a peccs meg ... hát elképesztõen fasza lett!!!
De továbbra is azt kérdezem, a kibaszott 1c-nek, aki pénzt kapott, miért NEM sikerült???????

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Zpogi
A MeshShowLod-ot 0-ára kell állítani,mert már javították a TF-es srácok, ha 1-re állítod csak fps-t vesztesz vele.

Üdv!
Akkor ezt, \Users\nev\Documents\1C SoftClub\il-2 sturmovik cliffs of dover - MOD\cache\
törölnöm kell? Csak azért kéredem, hogy itt a nagy igyekezetemben nehogy elabxam?

aha látom már, 3.00 3.01 4.00
howto

mi kell ennek?

jön az már 700-al ... :-)

1.4MB/sec...

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

Nekem most kezd begyorsulni, kb. 350-re.
Nekem ez a torrent nem igazán jön lefele. :-(

\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."

Her Laca

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Hogy lehet fokozatosra állítani a FOV-ot?

Melyik jobb lod 1 vagy 0-án a configban?
Her Laca
Semmilyen kapcsolat nincs. Nemzetközi társaság, a szim szerelmesei és még értenek is hozzá.Még Tom is közéjük tartozik szép lassan ,már munkát is kapott de eddig is sok dologban segített.
Annyit mondhatok,hogy ez még csak a kezdet.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Na ja. Ezt én sem vágom\', hogy ilyenkor mit éreznek. Vagy szerintük nekünk ilyenkor mit kéne\' érezni!<#nevetes1> Mindenesetre a patch után , van mit agyalniuk a jövõn!

Gyönyörûen néz ki a patch videó alapján. Egyébként én nem nagyon vagyok képben,a Team Fusion kikbõl áll,milyen kapcsolatban vannak az 1C-vel,vagy az egykori Maddox Games-el? Mert csak annyit tudok róluk,hogy ingyen dolgoznak és a látottak alapján kiválóan. Más. Megnéztem a BoS mai videóját.
A múltkori kifejezetten tetszett,ez kifejezetten nem. Nem hiszem,hogy 2 db légyszar méretû repülõgép 1 percig a nagytávolban történõ forgolódása a havas táj fölött felkelti a potenciális vevõk érdeklõdését 😄

Sanyo
Javítom, köszi. 😊

www.pcpilot.hu

Így tényleg megvan a C meghajtón. Kösz.
\Users\nev\Documents\1C SoftClub\il-2 sturmovik cliffs of dover - MOD\cache\
akkor csak errol a mapparol lehet szo

Sanyo
Én is csak a readme-bõl olvastam, nincs feltelepítve, úgyhogy nem tudom pontosan megmondani.

www.pcpilot.hu

Csak azért, mert nekem olyan nincs benne, pedig fent van a 3.1. Csak fájlok vannak a mod mappában. Pont a pcpiloton olvastam, hogy ajánlod a törlést, csak nem találom, hogy hol.
Sanyo
Csak a cache mappát azon belül.

www.pcpilot.hu

A patch telepítése elõtt a "MOD" mappát kell törölni ?
<#worship>
Her Laca
Már mint töltsétek ott a link.

Her Laca

Her Laca
Mindjárt!!!
Beépített emberem mondta. 😊)

Jó lenne már..
Her Laca
A final readme-t már kitették a fórumba.
Csak jön már az a pöcs is.

"Please be aware though that even though it will be Friday very soon, it is 24-hours long! That doesn\'t mean that it wont be out until 23.59.59,"
Ja , hogy még nincsen kint! Közben magam is rájöttem.<#vigyor>

LeonSilver
Gondolom még nincs kész. Nem véletlenek ezek az anim gifek 😊

"Torrent and direct downloads are ready...it\'s almost time"
Srácok megmondaná valaki honnan...... lehet letölteni? A hivatalos oldalon nem találom..mármint az atagon.

Hali!
Tud valaki adni, 1 TF 4.0 letöltési linket?

\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."

LeonSilver
<#idiota><#eljen><#eljen>

Her Laca
Na majd én😊

Her Laca
Tedd be Atagra a chatbe😊

DonZorro

Bastiano Coimbra de la Coronilla y Azevedo...

Her Laca
Na meg ilyeneket😊
Nem sokan vannak az ATAG fórumán,úgy 500 felett😊
Csak legyen szerver ami elbírja a tömeget.

😄

www.smart-bus.hu

Her Laca
Hazaosonok melóból,nézem az ATAG fórumát és ilyen képekkel van tele😊

Her Laca
Ja! És felteszem a kérdést azokhoz akik radeonon futtatják a játékot. Maradtak e a csíkok a tengeren? Persze csak azután várok választ amint ki lett próbálva.

Her Laca
Mindamellett kíváncsi vagyok mit fognak szólni ehhez a patch hez a három 1 esek😊)