IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !
Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !
Ezután a peccs után látszik ragyogóan, hogy az 1c teleszarta a zsebünket!
Nem kevesen vagyunk, akik 40-50 $-t fizettünk érte még az elején. És gondolom viszonylag sokan megvették a nagyvilágban, legfõképpen IL2 fanok, de biztos voltak teljesen új vásárlók is.
Szóval nem keveset fizettek érte az emberek, és kaptak egy marék lószart.
És qrvára nem értem, hogy "amatõröknek" miért sikerült, sikerül az, ami a "profiknak" több havi szenvedés, kínlódás után SEM!!?? MIÉRT???
Ahogy én látom ez a tendencia van az egész játékiparban, de az élet számos területén is.
Addig vagy fasza gyerek, addig vagy édesaranyos user, amíg ki nem fizeted a termék vagy szolgáltatás árát.
Hát basszák meg!
Ez a peccs meg ... hát elképesztõen fasza lett!!!
De továbbra is azt kérdezem, a kibaszott 1c-nek, aki pénzt kapott, miért NEM sikerült???????
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Akkor ezt, \Users\nev\Documents\1C SoftClub\il-2 sturmovik cliffs of dover - MOD\cache\
törölnöm kell? Csak azért kéredem, hogy itt a nagy igyekezetemben nehogy elabxam?

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."
Melyik jobb lod 1 vagy 0-án a configban?
Annyit mondhatok,hogy ez még csak a kezdet.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
A múltkori kifejezetten tetszett,ez kifejezetten nem. Nem hiszem,hogy 2 db légyszar méretû repülõgép 1 percig a nagytávolban történõ forgolódása a havas táj fölött felkelti a potenciális vevõk érdeklõdését 😄
akkor csak errol a mapparol lehet szo
www.pcpilot.hu
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Beépített emberem mondta. 😊)
Csak jön már az a pöcs is.
Tud valaki adni, 1 TF 4.0 letöltési linket?
\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."
Nem sokan vannak az ATAG fórumán,úgy 500 felett😊
Csak legyen szerver ami elbírja a tömeget.

www.smart-bus.hu