91307

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Her Laca
    No meg ezt vettem észre. Valahogy nekem furcsa ez,nem látok találatokat,és akkor gyullad ki a gép amikor már véletlenül se találhatja el a BF.
    Íme.

Vélemény?
  • sakkay
    Azt nem tudom,mert nálam folyamatos.
  • sakkay
    Éppen most kergettem egy LAGG-ot vagy 5 percig..amikor észrevett berepült egy pamacsba..elszórakoztam vele szidtam a pazar felhőket mint az állat.(elég felhős a multi) Amúgy egy-per egyben esélytelenek. Legalábbis én még nem találtam olyat aki gond lett volna. Ez eddig jó. Ha 2-3 van az már gáz.
  • Her Laca
    Meg is találtam mivel nyomatta.
    i5 2500K
    8GB RAM
    GTX 670

TrackIR 5
    Thrustmaster Hotas Warthog
    Saitek Pro Flight Rudder Pedals

Mondjuk ez nem rosz gép,hozzá.Csak azt nem értem ha TR je van mért ilyen darabos a fejmozgása
  • Her Laca
    Azt hozzátenném még,hogy a felhőzet az így első blikkre pazar.
    Ezt a mondatomat be is lehet keretezni:)
  • Her Laca
    Ezt senki sem hiszi szerintem.
    Én nem repkedtem még ezzel ,így nem tudok mondani semmit sem hogyan is viselkednek a gépek repülés -harc közben. Ezt majd megmondják a tanult kollegák. Látványilag egyelőre engem nem viselt meg :) Bár ki tudja milyen géppel nyomatta pl ezt a videón szereplő reppenést a srác,lehet egy bika géppel szebb is lehet.
  • sakkay
    Nem hiszem , hogy a WOT szintjére akarnák belőni magukat. AZ üzletileg halál,mivel telítve van WOP WT stb.. Egy út van, a szimulátor (üzletileg is)a kérdés csak az, hogy azon belül hová pozicionálják magukatIL-2 a másik végpont meg a DCS. A régi IL-2 már szerintem nem elég. Néztem , hogy a multi részen az elosztás arányát is. 40% semmi segítséget nem használ 30% kb közép 30% mindent.Az arány még jobb lenne a hard core játékosok javára, csak a multi limit egyenlőre 25 főszeró. A full reál mindig tele van. Ez mutatja az igényt. Meg szerintem a fórumon felvetett kívánságok is.
  • Her Laca
    ez hatalmas
  • Lysandus
    Látszik, hogy csak a szürke viacolort vették meg, mer az olcsóbb. Pedig néhány színes darabból milyen helyre kis mintát lehetne bele rittyenteni. :-)

Egyébként biztos, hogy ez kifutó? Nem a madaras teszkó parkolója Voronyezs-alsón? :-)))
  • Solt
    Én is úgy látom, hogy nem jutunk ennél közelebb! :))

A burkolat? Háááát... én még nem láttam ilyet, elég vicces! :D
  • Her Laca
    No látom ezen úgyse jutunk dűlőre:) így asszem hanyagolhatjuk is az üzleti részre vonatkozó találgatásainkat,vagy véleményünket:)))

De mit szólsz a reptérburkolathoz?:XD Szerintem csini:)
  • Solt
    Nem látom az összefüggést mesterem! :)

Üzletileg kifizetődőbb az a modell, ha kapsz valami fapados alapot, aztán apránként megveszed hozzá ami kell. Arról nem beszélve, hogy így könnyebben költenek rá olyanok is, akik nincsenek képben... ingyen kipróbálja a teljes játékot, ha megtetszik költ rá... az ilyen nem fog kapásból kiperkálni érte 20000.-Forintot...

Esélye meg egyformán van mindenkinek... ha valakinek tetszik, és komolyan érdekli a játék, akkor az a plusz 2-3000.-Ft nem fogja visszatartani. Apránként, az akciók alatt szépen be lehet vásárolni azt ami kell.

Engem egy dolog érdekel, olyan ne legyen, hogy büntetlenül minden szart a gépre rakhassanak plusz pénzért... a kiegészítők legyenek hatással a repmodellre. A páncélüveg növelje a súlyt, korlátozza a kilátást, a plusz gépágyú befolyásolja a repmodellt, stb.

Ma már egyik stúdió sem tud úgy megélni, ha nem folyamatos a bevétele... igazából engem nem érdekel, hogy egybe 20000.-Forint, vagy apránként 30000.-Forint a végösszeg, csak legyenek olyan fejlesztők, akik korrekt munkákat adnak ki a kezük közül. Úgy csinálják, hogy ők is jól járjanak, és mi is...
  • Her Laca
    De mekkorákkal bakker? Nem kis meló lenne ilyet csinálni,ha meg beton akkor egyenként sablonba önteni ,oszt amikor megköt arrébb rakni a sablont . Eltartana egy darabig:)
    Persze tudom 40%)
  • Lysandus
    :-)))))))))))))

Le van térkövezve a kifutó? Nyáron meg kirakják a napernyőket meg az asztalokat? :-DDD
  • Her Laca
    Azt nem akarod felfogni Soltom,hogy így viszont megölik a Warok lehetőségét.
    Azoknak ok ,hogy jó így akik offline repkednek,vagy dogszerókon ügyeskednek,de azokkal mi van akik kicsit többet akarnak?
    Most ne is nézzük az árát,de hogy lehet olyat csinálni,hogy a prémium kap Fókát meg Lavort dupla árért ,a sima meg nem. Tegyék bele a kész játékba az összes elkészült gépet és adják 2 ezressel drágábban,így mindenkinek van esélye .
  • Solt
    Te ha valami tetszik, akkor egyben kifizetnéd a 20000.- Forintot is, de sokan nem így vannak vele. Még ha tetszik nekik is valami, akkor is szívják a fogukat ekkora összeg hallatán...

Ráadásul ismert üzleti modell, hogy a vásárlók többet költenek, ha apránként vásárolnak... :)
  • Her Laca
    Látott már valaki ilyen mintázatú reptérbetonozást?
  • Her Laca
    Mért én hogy vásárolok? Nálam szarrágóbb nincs a földön:)
    Mondjuk csak beszélek én is erről a Bos ról,de amiket látok eddig attól nem érzek ellenállhatatlan vágyat arra ,hogy a magamévá tegyem.40% ide -oda.
    Úgy hogy akár adhatják csavarokként is a gépeket ,nagyon nem fogok idegeskedni miatta:)
  • Her Laca
    Most néztem régebbi videóimat,és szerintem a Clod kabinja szebbek az árnyékok a színek.Legalábbis ezen a videón én így látom.
  • Solt
    Pedig ez van mesterem, én így tapasztalom. Akik úgy vásárolnak mint te meg én, azok vannak kisebbségben...
  • Her Laca
    Na most de azért ,elemezzük ki?
    Mi a lófaxért vágta oda amikor már siklópályán volt?
    De harc közben egy csomószor ott volt a 6 -jában 2 gép is, nem is lőttek rá ,(lehet AI-k voltak lőszer nélkül?) ez 2vs1 ben megengedhetetlen ,ha normális krapekok vezetik az orosz masinákat rég lelőtték volna.
    Annyi a javára legyen írva ,hogy ügyesebb volt mint az ellenfelek,de semmi többet.
  • Her Laca
    Bizony:)
    Ennél biztos többet:)
  • GaBika6
    Azt bírom Laca, hogy Te mindent tudsz...
  • Her Laca
    Leszállni se tud:)
  • Her Laca
    Béna volt:)
    Ha kissé ügyesebbek az ellenfelek már vagy 10 x lelőhették volna:)
    Tudom gonosz vagyok de ez van:)
    Meg mindig kigyullad az enemi?:)
  • GaBika6
    Ez a video inkább a valós kinézetet hivatott visszaadni, de nem a kinézet miatt ment, hanem ahogy játszik a srác... És ez 40%, tehát ne bántsuk a félkész terméket egyenlőre... :)
  • Her Laca
    Ezt tiszta Il2 de komolyan.Semmi fejmozgás,ráadásul röcög. Fujj.
  • GaBika6
    Igen sokszor félrevezetőek a videók, de néha jó, hogy van, mert elég valósnak tűnik. Nekem ez a kedvencem most!

• Her Laca
    De már az sem dívik,hogy kiadjanak egy demó változatot,hogy eldönthesse a paraszt kell e ez neki. Viszont vannak remek filmecskék kedvcsinálónak ,hogy rohadna meg az összes. Majd kiderül,hogy még csak nem is hasonlít a megvett játék ahhoz amit láttál a reklámban:)
  • Her Laca
    Különben nem kell feltalálni a spanyol viaszt ,meg lehetne ebből élni egy profi fejlesztő csapatnak,csak előbb (mint általában az életben mindenhol) le kell tenni valamit az asztalra.
    Ha mondjuk ez a BOS nagyon jó lesz ,és kérjenek érte egy pofátlanul magas összeget,majd mondják azt,hogy ez azért annyi mert meg kell élnünk a következő kiadásáig ,még én is szó nélkül fizetek.
    DE! Előbb lássam a produktumot! Ígérgetésért nincs korpa.
  • Her Laca
    Eleve egy jó szim az számomra az Online War okról szól. Az elképzelhetetlen,hogy kiseggeled az indulást és szembesülsz a gépkiosztással ,majd a homlokára csap a paraszt ,hej hát olyan gépem nincs is.Oszt irány a bankkártya:) A ROF ban van War? Mer nekem úgy tűnik,hogy ez is gátolja a népszerűségében .Mintha arról panaszkodtak volna,hogy jórészt csak dogszerverek vannak ,azok is egy ké fajta géppel.
    Ott a Clod ami olyan amilyen ,de ott minden a rendelkezésedre áll,és vannak is warok szervezve amik telt házzal üzemelnek.
  • Her Laca
    Ne mond már ezt. Akik komolyan szimeznek fél millákat beleölnek a hardverbe ,pont lexarják,hogy egybe kifizetnek mondjuk 20 rugót egy JÓL ismétlem JÓÓÓÓÓÓÓÓÓL megcsinált játékért ,térképért,akár évente is.
  • Solt
    Ebben is van valami, de a júzerek többsége apránként jobban hajlandó költekezni... Kiadnak egy géppárt pár ajróért + hozzá a kütyüket megint pár ajróért... aztán egy másik térképet, és kezdődik előröl...
  • Her Laca
    De olyan lehetne,hogy kiad egy térképet a hozzá tartozó összes géppel korrektül,azt megveszed mondjuk 20 pénzért. Majd egy év múlva kiad egy másik térképet az ahhoz tartozó összes géppel korrektül,ezt is megveszi az ember 20 pénzért és így tovább.
    De ez a egy kis pénz egy + gépért,na meg hogy legyen plusz valami ketyere az is pénz,nekem nem jön be.
  • Solt
    A korai hozzáféréssel szerintem megkapsz olyan dolgokat, amik a végeleges alapverzióban nem lesznek benne, csak külön DLC formájában lesz megvehető.

Egyébként nem kell félni ettől, rengeteg akció van, ahol féláron lehet vásárolni... sőt a múltkor volt valami bundle, ahol konkrétan 1000.-Forintért vettem meg a csatorna térképet + 3 DLC-t...

A szimulátor fejlesztés egyébként sem a világ legjobb üzlete, érthető ha a maximális bevételre törekednek. Olyan pedig a büdös életben nem lesz már, hogy kapunk egy játékot X összegért, aztán 5-10 évig még pecselgetik nekünk. Sehol nincs már ilyen...

DCS sem olcsóbb, FSX-ről meg nem is beszélve...

• Her Laca
    Megjelenik,osztán majd ingyé letölthető 2 géppel:) a többit meg akcióban megveheted és a 23000 helyett kijössz max 10 ből:)
    De rühelem ezért a Rof -os bagázst ,amikor megjelent egy raklap pénzt kiadtam a szarjukért ,ráadásul kellett vagy fél év mire rendbe szedték, ezek után meg ingyé odaadják boldog boldogtalannak azt amiért annó elkértek súlyos pénzeket.
  • GaBika6
    Ettől félek én is! Akkor viszont nem értem a korai hozzáféréshez ezt az igen magas összeget...
  • LeonSilver
    Egészen biztos, hogy olyan lesz, mint a RoF.
  • Her Laca
    A cég tervei annyiban módosultak,hogy bár 2014 eleje van a készülő mű kb 40% on áll. A többi kérdésedre szvsz csak a jó isten tudja a választ. Erről nem beszélnek,de felteheted a kérdésed a hivatalos fórumukon is ,hátha válaszolnak.

• GaBika6
    "A cég tervei szerint az IL-2 Sturmovik: Battle of Stalingrad valamikor 2014 elején fog megjelenni, a premiert követően pedig új küldetéseket és helyszíneket hozó letölthető tartalmak fognak jönni."
    A kérdésem az, hogy a premium elvileg mindent takar a játék teljes kiegészítését és ami még meg fog jelenni? Vagy olyan lesz mint a ROF, hogy megvan a játék és mindig vehetek hozzá plusz dolgokat? Ha megjelenéskor venném meg mit fognak akkor adni szerintetek?