91307

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • PhantomAss
  • PhantomAss
  • Her Laca
    Mert a mi időnkben ilyenek voltak az akció hősök,

A mostani fiataloknak meg ezek hjutnak
  • Her Laca
  • Her Laca
    Lesz feláldozhatóak 3:)
  • Solt
    Ha abból indulsz ki, hogy a csatorna térkép annyiba kerül mint máshol egy teljes játék, akkor szerintem bőven benne van a pakliban! :)
  • Her Laca
    Legalább te ne mondj már ekkora kinemmondom mit:)
    Új térképre új grafikus motort:) Mert az megéri:)
  • Solt
    Ebben is van valami... :)
  • Her Laca
    Acég lehet ugyanaz,de láttam én már második próbálkozásra ratyit csinálni pedig az első remekmű volt. Az nekem nem jelent semmit ,hogy egyszer csináltak valamit.
  • Solt
    Ez így eléggé ott van...
  • Solt
    Na azt kinézem belőlük, hogy például az új térkép már DX11-s lesz, de a régit nem csinálják meg, ezzel is ösztönözve arra, hogy vedd meg! :))
  • LeonSilver

• Her Laca
    Azt már megcsinálták,csak valamiért röcögött miatta. Lehet javították.
  • LeonSilver
    A DX10-ért majd fizetni kell. :D
  • Solt
    És távolról is láthatóak, vagy továbbra is hirtelen ott teremnek az orrunk előtt? :)
  • Her Laca
    ez nagyon jó
  • Solt
    De a cég ugyanaz, és amilyen korrekt módon álltak a RoF-hoz a kezdetek óta, nem kételkedem bennük! :) Ők nem nagyon adtak okot rá... :)
  • Solt
    A RoF-nál biztos nem lesz csúnyább, az a videó viszont még a RoF szintjén sincs, ergo tuti valami beállítás, vagy konvertálás gond miatt ilyen. :)

A kinézete miatt egyáltalán nem aggódom... tuti, hogy vállalható lesz a grafikája. Nyilván az újratextúrázott DX10-s CloD szebb lesz.

Azt jó magam sem értem, hogy eleve miért DX9 alatt csinálják... lehet, hogy a következő térképnél váltanak majd.
  • Her Laca
    Megcsinálták? Ennek örülök.
  • LeonSilver
    Azé' ezek a fölhőzetek sem piskóták ;)

• Her Laca
  • Papa01 #73152
    :)
  • Her Laca
    "Legalábbis, ha a RoF-ból indulunk ki."

De ez nem a Rof:)
    Ez a BOS:) Így kár kiindulni bármiből is:) Maradjunk csak a szikár tényeknél ,nem kell kiindulgatni . Ha jó valami pl a felhők azt is megmondom .
  • LeonSilver
    Aha.
  • LeonSilver
    Faszán :)
  • LeonSilver
    Asszem, mindjárt megnézem a dátumot.
  • Papa01 #73147
    Leon, ez hogy megy a gépeden? :)
  • Her Laca
    Na erre se mondanám azt ,hogy penge minőségű élek vannak:)
  • Her Laca
    De ez nem ugyan az. Ez egy kezdeti kép,hogy ilyen lesz ,az alanti videóban az köszönő viszonyban sincs evvel. Azért vakok nem vagyunk bakker. És most nem a Bos-t akarom csesztetni, de ami tény az tény.
  • Solt
    Akkor így...

Szerintem ez teljesen vállalható... Nyilván a DX10 előnyeivel nem lehet mit kezdeni, de itt legalább lesz normális élsimítás, és normális LOD. Erre mondtam mindig is Urak, hogy kevesebb, de mégis több. Nem olyan szép, de kiegyensúlyozottabb. Legalábbis, ha a RoF-ból indulunk ki.
  • Her Laca
    Így van.
  • Zpogi
    Ez amúgy már az újra textúrázott 110-es belső, tehát a 4.3-ban készült a kép?
  • Papa01 #73141
    Leon, ehhez a BoS kabinja tényleg rút.... igazad van. De Sakkay mester hátha csinálna pár nagy felbontású képet, úgyis megnézném a BoS-t.
  • LeonSilver
    Lehet, hogy alacsony Papa, de az egész olyan puritán. Engem a régi IL2-re emlékeztet.
  • LeonSilver
    Ugye???
    Nem azért a kettőhúszért és tudom, hogy 4x%. De azért azzzal gondolom más is egyetért, hogy 2014-ben azért EZ a minimum.
  • Her Laca
    Nézd meg a videót ,látszik is a képeken hol van ez a jelenet ,de a többinél is hasonlót vettem észre,mintha későn kapna észbe az orosz vas,hogy bakker meglőttek. De még találatot se nagyon láttam.
  • Papa01 #73137
    Nem a videó felbontása nagyon alacsony? :)
  • Zpogi
    Mint ismeretes korábbi IL2-es múltunkból az orosz tölgyfa egyedülálló tulajdonságokkal rendelkezik, valszeg már korábban szarrá lőtte a messzer, csak hát tudod mire ez a fa átééég :)
  • Her Laca
    Nekem sem tetszik. A Clod ban sokkal szebb.
  • LeonSilver
    Undorító ez a kokpit..