IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mit lehet ezekkel kezdeni?
Nagy igazság: "A diploma a lényeg, nem a tudás" Aki darabolva tölt fel torrentet az egy hülye köcsög :)
ExtendCloudsDistance=yes
Elméletileg így mûködik, de én nem vettem észre változást.
www.smart-bus.hu
Egyébként tartós vészteljesítménnyel sem nagyon akar megfõni nyitott zsaluk mellett. Az olajhõfokra vigyázva persze. Szóval annyira nem zavaró ez a bug számomra.
Van egy ilyen mondat a readme-ban.(lentebb) Na most..ha 3* távolabb elõbukkanó felhõket akarok azt nekem kell beállítani!? Továbbá nem találom a megadott helyen. Vagy én értek félre valamit..<#fejvakaras>#fejvakaras>
Note: To enable extended clouds distance, add "ExtendCloudsDistance=yes" under the "
Example:
GameLanguage=Russian
UseOldHumans=Yes
ExtendCloudsDistance=yes
Szegéyn kis fiatot akartam meghajtani de elsõre zárt hûtõvel sem ment 30 C fõlé a hõmérséklet és hamar kinyírta amgát túra repülés közben. Másodjára meg már az abszolút 0 fok alá ment egy kicsikét.
Szóval, aki nem tud jól repülni és kicsit nemszomjasra issza magát elõtte, akkor õ is tud ilyet produkálni ? 😊
Nem is mondtam, hogy szar. Csak ratyi 😄
Az a ysync ez nekem újdonság. Ez miez?
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
(ha nem tetszik a hsz majd kitörlöd.) 😊
Lehet ratyion-nak hívni, de annyira azért nem sz@r. <#vigyor1>#vigyor1>
"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."
Amúgy ez háborúban is probléma volt, hogy másnaposan szálltak fel, Marseillet kb. ezért küldték el Afrikába, mondván a sivatagban majd lenyugszik.. 😄 😄
http://www.kurfurst.org - Kurfürst - The Messerschmitt Bf 109 performance resource site MA970-UD3, AMD FX-8350, 16 GB DDR3, GB nvidia 960 4 GB
Bélám a szomszéd születés napot tartott,volt marha pöri tarhonyával ,torta,bor ,sör ,pálinka, forralt borocska😊 Elég az hozzá,hogy bár mértékletes voltam de szomjas nem maradtam oszt nekiálltam repülni amint hazaértünk😊Hamar rájöttem,hogy nem kéne ezt erõltetni😊
Van még ezen kívül is felvétel,de szerintem ez is bõven elég😊
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Jelentem a radeonnál megmaradt a távoli fehér vonal. :-) Már kezdem félni, hogy elveszik tõlem. :-)
\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."
www.smart-bus.hu
Szeretnék viszont segítséget kérni. Van egy saitek evo force joyom. Nagyon erõs a rázás, viszont pl azon kívül minden gyenge. Egyszer valamit bele másoltam a ff könyvtárba amitõl a pl. cannon rázás enyhült viszont más erõsödött. Tudna valaki ötletet honnan szereztem ezeket a file-okat?<#fejvakaras>#fejvakaras> Azt hiszem valami olyasmi volt, hogy volt 3 fokozat, és azt kellett bemásolnom amilyet szerettem volna.
Tilos lesz a gázszolgáltatóknak a gázlopásból keletkezett veszteséget a fizetõ ügyfelekre terhelni és ezt kiterjesztik a pénzintézményekre is, miszerint a nemfizetõ ügyfelek által "termelt" veszteséget nem építhetik be a fizetõ ügyfelek költségeibe. Mondjuk van benne ráció, mert így nincs ösztönözve a behajtásra nagyon senki, ha úgyis rányomhatják egy részét a fizetõ ügyfelekre.
www.smart-bus.hu
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Az elsõ IL-2-nél meg a többinél(1946-ig) nem volt ilyen bughalom ez.
Utána Ilja pofozgatta a RoF csapat egy része bevonásával egyre normálisabbá a programot. Aztán Ilját mire jó lett,kiforrott a motor, és normálisan játszható lett a program,szépen elküldték. Mire kaptak egy normális kiforrott játékmotort,elküldték azt aki az egész bughalmazként kiadott valami helyrepofozását irányította. Majd ezt kihasználva a segédcsapat RoF-osok teljesen átvették az irányítást,és valahogy meggyõzték az 1C-t,hogy a normalizált, kiforrottnak mondható motor helyett az õ még tulajdonképp meg sem lévõ motorjukat válassza a következõ IL-2 játékhoz. Azt,hogy ehhez már mi köze volt az UBI-nak nem tudom pontosan,de úgy sejtem semmi. Mivel a BoS-t,ha nem tévedek,akkor már az 1C adja majd ki önállóan világszerte,a franciák innen is elvonszolták magukat,ahogy a Lock On-tól korábban. Aztán jött ez a TF csapat,akik ingyen kiváló munkát végezve megmutatták,hogy milyen lehetõségek is vannak a CoD motorjában,amit a RoF-os csapat kedvéért kukáztak.Ráadásul a fejlesztésüknek még messze nincs vége. Azt,hogy milyen lesz a BoS, majd megtudjuk. A kilátások szerintem vegyesek. Lesz egy vélhetõen jó repmodell (az elsõ Lock On AFM fejlesztõje csinálja plusz komoly berepülõpilóták segítenek nekik,akik ma is repülik a programban szereplõ típusokat),a legnagyobb kérdés a rendszerek üzemeltetésének,a gép repülés közben kiszolgálásának a kidolgozása,amirõl rosszat is(mindent automata csinál,a pilóta meg csak a gázkart+botot+lábpedálokat és a lõgombot kezeli) jót is (mindent lehet manuálisan kezelni ha valaki azt szeretné,úgy ahogy a háborúban is csinálták). Klikkelõs kabin nem lesz,ami nekem még elnézhetõ,csak lehessen attól még kezelni a különbözõ rendszereket,minél valósághûbb módon. A grafika pedig egyértelmûen gyengébbnek tûnik még a TF patch elõtti CoD grafikánál is,de elfogadhatóan néz ki. Ha nem lesz normálisan megvalósított gépkiszolgálás akkor minden szempontból egyértelmû visszalépés lesz a BoS. A TF-es srácok nagyon nagyot alkottak. A RoF brigád felkötheti a gatyáját,mert ez alapján bizony azt látni,hogy a CoD motorját kukázni nem volt jó ötlet. Annyit minimum vesztett a szimulátoros közösség,hogy hála a motorváltásnak nem egyazon játékon belül repülhethet Anglia és Sztálingrád felett, aszerint,hogy éppen melyik helyen van hozzá kedve. Közben régi-új szereplõk ismét megjelentek a színen,Ilja és Oleg akik most már egy másik moszkvai csapatot erõsítenek,és egy új,a nyugati fronton játszódó nagyon valósághûen megvalósított részletes szimulátort ígérnek. A TF-es srácok munkáját látva a BoS fejlesztõbrigád nem lehet túl boldog. Jósolgatni ugyan sok értelme nincs,de azon sem lennék meglepve az eddigieket látva,ha a jövõben Eagle Dynamics új szimulátora és a TF csapat féle rommá tuningolt CoD lenne versenyben a legjobb,legnépszerûbb II.Vh-s repülõszimulátor címért,BoS-ék pedig jó esetben egy 3. helyre beférnének mögéjük. Ami nem nagy dicsõség mert kb. ez a teljes,komolynak nevezhetõ mezõny a világon.
a segítségetek szeretném kérni saitek x 52 problémában
ami a következõ:
játék közben ( régi il 2) elszáll a joy illetve annak kalibrációja.
a középpontok elállítódnak elég sûrûn. az usb portból való kihúzás és újra bedugás átmenetileg megoldja a gondot de unalmas h mindig ki kell lépnem a játékból
win7 (64 bit)et használok, saitek honlapjáról letölthetõ driverrel.
van valakinek hatékonyabb megoldása?
Si vis pacem, para bellum

Tanulópénzt megfizettük,megtanultuk a dolgokat,oszt ennyi. Bombázhat engem a 777 az 1C vel együtt,hogy rendeljem elõ a játékukat,majd ha virítanak valamit és úgy látom,hogy megéri,na talán akkor.
Van egy qrva nagy Ilyen házam ,oszt eladnám.
Gondoltam egy 9 ezrest megér valakinek. Kb hibátlan.
Eladó egy zöld kaméleon… Nem, sárga! Inkább
piros! Most barna… Ez qrva jó...! NEM IS ELADÓ!!!
😄 😄
www.smart-bus.hu