91307
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
sakkay #73213 Ok. Én is tudom , hogy bevállalós voltam. -
#73212 Á:)
Eddig mindig küldtek minden szart ,hírt ,de elküldtem őket anyjukba ,na azóta hanyagolnak:) -
101per7Jani #73211 Ez már nagyon sok hónapja fenn van. Ezt akartam én is belinkelni, de megelőztél. Érdemes átnézni a hivatalos honlapot, és utána fikázni. :D -
#73210 OK:) Akkor se adok érte 22 ropit:) És ez BIZTOS:) Majd ha lemegy az ára ,kb megjelenés után 2-4 hónappal:) -
sakkay #73209 Nézd.. -
sakkay #73208 Hat vadász és négy bombázó. Kiadásig. És ez tuti. -
#73207 Én erről most hallok először. -
sakkay #73206 Egy "," kimaradt. -
#73205 Nem fejeztem be mert asszony baxogat. Na szóval 22 ezresért vesz a főldmíves (és most feltételezem,hogy nagyon jó lesz minden benne) egy olyan játékot ahol dogszervereken vitézkedik 4 fajta géppel. -
sakkay #73204 Nem lesz pe-2 (most jön nemsokára)és he111 kiadásig. Utána meg attól függ mennyire jött be, meg hogy milyen map lesz. -
#73203 És a legvégső érvem!
Nekem nem tetszik,hogy kiadnak egy játékot pár géppel,amikor azon a színtéren volt még ez meg az mindkét oldalon. Hol vannak a bomberek,a szállító gépek? Van stuka oszt ennyi a németeknek? Oroszoknak Il2?
Így milyen warokat lehet majd csinálni? Ja ,hogy majd csinálnak hozzá gépeket? Na ha még jó is lenne,majd megveszem akkor ha teljes a paletta,bagóért 2 év múlva amikor ingyé osztják. -
sakkay #73202 Az 1vh. kurvára rétegjáték..engem pl. tök nem érdekel, de a game nagyon jó volt így megvettem. A kigyulladásról meg annyit, hogy valóban sokszor megfigyeltem, mintha 1 sec után lobbana be a gép..kérdés ,hogy ez mi. Lehet, hogy direkt ilyen,utána kell járni a fórumon. Egy biztos , nem random, mint ahogyan a találatok sem. Az elsők között néztem. Ami nekem hiányzik a találatok hangja a gépen-vagy nagyon halk vagy nincsen, és hogy szerintem a nyomjelzők nem eléggé "élesek"..mármint a fényük. És ezen utóbbi az biztos. -
#73201 Pedig alapvetően qrva jól indult a gém! Néhány gépet vettem én is. Csak aztán elkurták az egészet egy peccsel, na az felbaszta bennem a cukrot. -
#73200 Állítólag valami szaros sálat (azt) is zsetonért lehetett venni... Persze lehet, hogy rosszul emlékszem :D de tök úgy rémlik.
Hát húzzák az ... oda a sáljukat
-
#73199 Különben ha annyira sikersztori lett volna a ROF üzletileg ,és a népek veszik drága korpáért a térképet ,kütyüket,akkor most miért nem foglalkoznak annyira vele?
Szerintem kifulladt ,és azért is akarták annyira az IL2 őt.
Csakhogy itt rábaxnak:) -
#73198 Honnan a faxomból tudjam?:) Te használod mindkettőt,hasonlítsd össze őket:)
Azért én még megvárnám mit mondanak szakértők arról a fizikáról ,mert láttunk egy két érdekességet már:) Pl amit észrevettem a lövésnél,hogy már rég nem volt a reviben a ficak oszt egyszer csak gondolt egyet és kigyulladt:)
De ha igazad van és mindent elapróznak , pénzért adnak akkor már most leszögezhetem,hogy ez nem lesz az én játékom:) -
#73197 Ez így, ebben a formában nem igaz.
Mert a DCS-ben megveszed a modult (mondjuk az A-10C-t) és jó napot.
Nem ám mint a RoF-ban és szerintem majd a BoS-ban is, hogy minden kutyaszarért fizetni kell bakker!
-
sakkay #73196 Kedvenc oldalam de ezt csak most találtam. -
sakkay #73195 Jól látom , hogy a gépészkedés szempontjából már most nincsen nagy különbség a BOS és CLOD lehetőségei között? -
sakkay #73194 Ne aggódj ezen. Ha bejön nekik,kb karácsonyra mondom a következő mappot..
Persze pénzért. Privát véleményem, hogy egy nagyon jó szim lesz-eddig nem látott fizikai részletességgel-és nagyon drága. Plusz minden vacak, és gép pénzért lesz mint a dcs-ben, vagy a most divatos siker multi alapú progiknál. -
#73193 Mondjuk az bennem is felötlött ,hogy nem csak havas közegben harcászkodtak ott a népek. -
bucsher #73192 Nekem mindegy hogy mi milyen lesz benne, de ha csak ez az egy scenario lesz, akkor bele se kezdek, mert nem fogom 3 évig ezt a végtelen hómezőt nézni. -
-
sakkay #73190 -
#73189 SLAMBUC!!! Lebbencsleves kis szalonnával, ami éppenhogy egy nagyon kicsit avas... -
#73188 Én szeretem a jó kajákat. Felőlem lehet az kínai, olasz vagy hottentotta. De! Azért a pörkölt mindent visz... Meg még van néhány kaja, amiről ez a véleményem.
Egy jó körömpörkölt, pacal, körmöspacal :) Tőtöttkáboszta. Lecsóóó :) -
#73187 Most hogy mondod! Csinálok is egyet a hétvégén . -
sakkay #73186 Na ja..ez nem jutott eszembe látod! -
#73185 Jobb bárminéééééllll?? Ez nem igaz, mert mondjuk a vörös boros marhapörköltnél tuti nem jobb!! :p -
#73184 Nekem nem "csak" a műszerfallal van hiányérzetem:)
Milyen fények amik tetszenek?
Mert momentán az az utolsó dolog ami érdekel,milyen fények vannak egy rep szimben éjszaka,én tartom magam ahhoz,hogy sötétben repüljenek a denevérek:) Én konkrétan nem tudok ,nem is szeretek sötétben vitézkedni:)Így nem is csinálom:) -
sakkay #73183 Nem haragszom. Nekem a fények tetszenek, jobb bárminél eddig. A műszerfal természetesen még nem olyan szép, de az orosz pl. nagyjából ilyen volt max. a használati' csíkokat lehet rálökni. -
#73182 Mi tettszen egy 40% os játékon? ? Lehet állítgatni a dolgokat ez jó.
De most hótkomolyan mondom,hogy engem ez nem hoz lázba ,legalábbis addig amíg meg nem jelenik és minden klappolni fog benne. De minden! Van még idő bőven ,had kalapálják. Majd ha pl Tom ,vagy Pogi,vagy Savas,Nate,Hetti,és még van pár név had ne soroljam aszongya ,hogy ez jó akkor majd el fogom hinni ,addig nekem mondhat bárki bármit:) Remélem nem haragszotok meg érte:)
A grafika szerintem szutyok továbbra is,de ez ahogy nézem egyéni problemám,ha másnak tetszik akkor örülök. -
#73181 Három “új” Mi-8T a honvédségnek -
sakkay #73180 Szerintem is elég reménykeltő. De konkrétan tetszik benne valami? -
#73179 Ez jónak tűnik. -
sakkay #73178 -
Rue East #73177 Ez olyan, mintha azt mondanánk régen csak a Farm ahol élünk volt sorozat, bezzeg manapság Trónok harca van... -
#73176 ja te látod? nálam a céges gép nem jeleníti meg, de akkor ok :D
az expendables3-at már nagyon várom, az első két rész sem volt rossz -
#73175 Jaja:) a film miatt jutott eszembe csak nem találtam ezt a képet hirtelen. -
#73174 jó hát akkor hagyjuk :D