IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
1. qeva ügyesek ezek a kölkök.
2. Hótziher ,hogy nem normálisak
3. Ezen még töprengek,de tuti nem + 😊)
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
http://www.kurfurst.org - Kurfürst - The Messerschmitt Bf 109 performance resource site MA970-UD3, AMD FX-8350, 16 GB DDR3, GB nvidia 960 4 GB
Aztán fogtam magam elmentem a családdal a Nemzeti Galériába ,megnéztem MONET, GAUGUIN, SZINYEI MERSE, RIPPL-RÓNAI,no meg az örök kedvenc MUNKÁCSY képeit .
Osztán pedig nem is ittam de ez kerekedett😊
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
Persze szép a történet ,csak mások életét is kockára tették,hogy csak a személyzetre utaljak pl.
Ha így nézzük akkor bezony annyira nem szép már a dolog.
Szabadság-Különjárat
"...1956 nyarán, három hónappal a forradalom kitörése elõtt három mindenre elszánt magyar fiatal a disszidálás akkoriban merõben szokatlan módját választja: eltérítik a Budapest-Szombathely légijáratot, és a fedélzeten tartózkodó ávéhás tisztet semlegesítve Ingolstadtig kormányozzák a gépet. Ezt a hihetetlen, ám de igaz történetet meséli el a film..."
www.smart-bus.hu
Rohadjak meg veszek egyet😊
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Atagon is van topik róla aszongyák. Orosz a dolog
A következõ a helyzet.
Vettem annó egy x-52 prot, használtan (soha többet). Én nem tudom mi a faszt csinált vele az elõzõ nyumi tulaj, de az a csavar, amivel a kéztámaszt lehet rögzíteni, szakadt. Szóval nem lehet rendesen meghúzni, így a kéztámasz állandóan elbaszkurálódik. Próbálom leszedni, hogy megcsináljam, de az istennek nem jön le.
Szedte ezt már le valaki??? Simán lejön a csavarról vagy van valami ami miatt nem? Vagy mi a fasz van ezzel a szarral?? Szétvet az ideg minnyá... 😄
Eddig azért ha eltaláltam valamit az jó eséllyel leesett .
Ideje akkor abbahagynom😊
Talán majd ha kihal egy két generáció.
Valamiért azt látom,hogy az emberek egy része kéjes kielégülést érez,hogy baxogassa egymást és a politikai másság erre nagyon jó kis ok.
Nem is értem miért foglalkoznak ezzel az emberek.Mármint a politikával.Van annyi más dolog az életben,miért kell ezzel a jelentéktelen dologgal egyáltalán törõdni.
Lepotyongak a vörös gépek is, ha jól találod el õket. Sérülten értem haza én is, jókora dogfájtba sikerült belecsapnom. Hazafelé tartva még egy Emil is rámlõtt, akkor vörösödött be a pilóta.
A Temze torkolat környékén harcoltunk, magassági, és alacsony légiharcban is részt vettem.
Pár kép:
A célterület felé tartva, Három órában Tom, és Pogi, Tobzos fél ötnél, mögötte Tazar. Négy órában alacsonyan Dornier kötelék, mellettük védõvadászok.
Sérülten, de még hacképesen:
A végeredmény:
"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."
Utána úgy jött utánam a spit mintha megtáltosodott volna😊)
De ha megcsinálják,majd bekerül,vagy nullázzák az egészet.
Ne foglalkozz vele ,elég az ha te tudod ,max csinálj róla filmet és megmutatod( én szeretem nézni õket,meg gondolom mások is) de nem stat miatt harcolunk😊) Persze jó azt nézni olykor😊)
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
Van pár felvételem,látszik,hogy E1 el csúnyán megszórom ,és a találatok ülnek is nagy százalékban,folyik belõle minden ,erre hazamegy a francia partok fölül és reptéren leszáll.Ha én egy emíllel koppanást hallok anglia felett már biztos lehetek abban,hogy nem érek haza.
Z97-PRO gamer - i7 4790K @ 4.00GHz - 32GB Dual-Channel DDR3 @ 1199MHz - 4095MB NVIDIA GeForce GTX 960
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Mindegy is van még egy pár észrevételem,de az is lehet,hogy fáradt vagyok meg béna.😊
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
Asszem leszokom a repszimekrõl.
www.smart-bus.hu