91307

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • sakkay
    Jó , hogy volt extra védelem.Páncél üveg.
  • PhantomAss
    ez nem semmi , de amúgy mi is ez ? :D
  • Solt
    Nem tudom mennyire tények ezek Lacám... Sokkal inkább tűnik a sértett fél egyoldalú információi alapján levont korai következtetésnek. Ráadásul az elmúlt évek ígérgetései után erősen megkérdőjelezhető a szavahihetőségük. Kiváncsi lennék én a kiadó, és a 777 véleményére is az üggyel kapcsolatban.

Annyi biztos, hogy ha tették volna a dolgukat normálisan, időre, akkor a jó Isten sem veszi el tőlük, nemhogy a 777. :)
  • sakkay
    Na így.
  • sakkay
    Ez már volt, én lőttem. De most őszintén 45% annyira szar lenne? Nem hiszem.
  • sakkay
    De mivel laca? A játékon belüli sem valami nagy felbontású..vagy azzal jó lesz?
  • sakkay
    Szia Papa! Nagyon szívesen..de mivel?
  • Leon77
    Ez esetleg?
  • Her Laca
    Warthog?:) Ha már olyasmi kellene:XD
  • Her Laca
    Sakkay mester tudnál pillanat képet készíteni ,hogy hogyan néznek ki a sérülések a gépeken.Kíváncsi volnék,és összehasonlítanám a Clod sérüléseivel.
  • Her Laca
    Mért?
    Ezek tények.
    Ez pont ugyan olyan,hogy mondjuk te bajban vagy és odahívsz mondjuk engem,hogy segítsek a melódban,osztán én meg a hátad mögött addig pusmogok a megbízód fülébe,hogy téged dobnak és megkapom én a melódat.
    Mert nagyjából ez történt .
  • PhantomAss
    inkább kihagyom htx
  • Solt
    Ennek olyan összesküvés elmélet szaga van... :)
  • Her Laca
    Mé nem veszel lógi G940 et?:))
  • Her Laca
    Én nem vitattam ,hogy sikeres volt,én azt mondom,hogy kifulladt és már em hoz bevételt annyit amennyire szükségük volna. Pont azért amit írsz.
    Ezért kellett nekik az IL2 név. Kis aljas társaság:))
  • Willenbrock
    A ROF viszonylag sikeres szimulátor,szerintem volt hasznuk is rajta.Amiért mégsem olyan nagy siker,az szerintem inkább csak azért van,mert a nagy többség a 2.vh-s gépeket szereti.
  • PhantomAss
    erről van-é vkinek tapasztalata:
    defender comra joy
    csak 46 euró....
    ne tányéros kialakítás legyen mint az x52 mert azt rühellem, olyasmi kellene mint a warthog, de derről nem találok infót....
  • LeonSilver
    Kétségtelen, hogy RoF-ban vannak nagyon fasza dolgok! Például amit Te is említesz, hogy a törmelékbe nem igazán érdemes belerongyolni, mint ahogy a fák is helyreteszik a gépet rendesen.
  • Papa01 #73235
    Én ezt annyival egészíteném ki, hogy bízom benne, a BoS-ból azért majd kerülnek át ötletek a RoF-ba! :) Mert ugye a BoS is a RoF-ból építkezett... lehet egyszer a Bos-ban a Csatorna térkép is megjelenik.. :)az akkori kornak megfelelő típussokkal. Az Adriai hadjárat nagyon jó lenne! :)

Sakkay pár jó minőségű képet lőnél majd? :) Köszi!
  • Gundark 1 1
    A ROfban szépen megcsinálták a találatokat meg a sérüléseket. Minap vívódtam a neten egy sráccal aki tevét hajtott. Még az elején ült egy sorozat ami belekaszált a drótokba meg a szárnytartókba. Persze a rohadt tevét hajtotta szépen fordulókba. vagy 2 perccel később még mindig tartott a harc de láthatóan hajlott a jobb oldali felső szárny egyre jobban.
    Lemaradtam mert nem szerettem volna az arcomba kapni amikor elrepül, neki meg már szerintem elege volt hogy ott kattogtam mögötte és gondolta hogy most itt az idő és még jobban belehúzott. Amitől az frankón le is szakadt. :) Mákja volt mert nem dugózott be, hanem "nagy" (szédítő 180nal száguldottunk :) sebességgel de tudta tartani egyenesen. Melléálltam aztán mutattam neki hogy hol van leszállásra alkalmas hely. Kitörtek a futói, meg be is rádlizott de nem hótt meg :)

Ha valami ilyesmit kapok a BoSban az nekem már jó :)
    Biztos hogy valami "egyszerűnek" szánták a BoSt az elején. Jó nem WoW-nak de kb az alap Il2nek. Reméljük a kiadói nyomás nem tesz keresztbe.

A Rof kifulladását illetően meg.. Ebben nem nagyon van már több. Még az Adriát lehetne egy hadjáratba tenni, és gyakorlatilag ennyi. Sokat kihoztak belőle és nekem mint RB1 fanatikusnak tetszik nagyon :D
  • Solt
    A grafikával nem lesz gond Mesterem, hidd el nekem. Ha a RoF tetszett kinézetre, ez is fog! :)
  • Her Laca
    Az a baj,hogy hiába van egy gép amit kipróbálsz ,az nem ad átfogó képet az összes repülő szerkezet tulajdonságáról.
    Azt azért ne felejtsük el,hogy itt már ebből a "korból"van tapasztalat bőven a játékosoknál,és bizony van egy réteg akik nagyon kritikus szemmel néznek mindent.Itt már nem elég azt mondani egy fejlesztőnek ha felteszik a kérdést,hogy miért viselkedik úgy a gép ahogy ,hogy csak.
    Vagy induljunk ki csak abból ,hogy most a Clod ban a fegyverek ,a lőszerek micsoda vitákat váltottak ki:) (pl nekem ez is kicsit érdekes,hogy amit eddig a BOS videókból láttam,ott gyorsan szétesnek,vagy kigyulladnak a gépek) A z látszik,hogy a gépek szerkezete nincs olyan szinten lemodellezve mint a Clodban ,pl amikor egy szárny leesik ott egész jól látható, olyan mint annó a régi Il ben.
    Különben én azt látom,hogy a kezdeti elképzeléseiket felül bírálták,és talán a játékosok nyomására kezdenek korrekt szim felé haladni,de ez szerintem el fog húzódni egy kicsit ,szerintem jó ha év végére lesz ebből valami,de inkább jövő év eleje .Már csak azért is ,mert mindig felmerül egy két új problema amit a program összetettségét nézve biztos nem lesz egyszerű orvosolni,és ahogy haladnak egyre nagyobb százalékban kész a dolog úgy még inkább nehézkes lesz. A Clod nál is kb pont a végére szopták be ,és vakaróztak annó a fejlesztők.
  • LeonSilver
    Legalább lenne valami kipróbálható szar ebből a bigyulából. Vagy olyan, mint a DCS.. A Zember letőttené és lenne benne valami szutyok gép. Mondjuk ami a DCS-ben alapból va, az ugye nem éppen szutyok...
  • Her Laca
    No Tom repült vele a puma fórumon írt egy kis szösszenetet a tapasztalatokról.

Ugyan én csak videókból merítem a véleményemet,és le sem mertem írni (mert én vagyok az örök ellenzék) de nekem is feltűnt ,hogy a gépek viselkedése a levegőben egy kicsit hányaveti,lebegnek ,libegnek ,nekem nem életszerű.
    Persze tudom ez 40%:)

És eszemben sincs küzdeni ellene még mindig:)
  • LeonSilver
    Néhány dolog idegel benne, de élvezem a röpködést vele. A buzi fák, a köcsög világóceán. Ezek fasságok.
    Viszont azért ha "beülök" a minyóba, végigcsinálom a startot és repkedek az fasza.
  • mijki
    Egy kis olvasnivaló(angol)
  • sakkay
    Srácok kinek is van meg itt a BOS?
  • sakkay
    Leon a mondat így helyes:
    Nekem a DCS nem használhatóságával semmi problémám- gyönyörűek a gépek nagyon jó a grafika és ultra élethű a rendszer..csak egy fos, használhatatlan és nincsen megcsinálva a környezet a gépeknek, tele van grafikával, és kb. 5 éve elavult stb stb..de amúgy tényleg jó. Főleg azért mert nincsen konkurencia.
  • LeonSilver
    Nekem a DCS használhatóságával semmi problémám.

Ezt a fospumpát is meg fogom venni. Majd. Ha legalább annyira fasza lesz a graf, mint most a CloD grafja.
    Én egy ilyen vagyok, utálok valami gusztustalan pacát nézni kokpit gyanánt. És leszarom, hogy más szerint az pont nem fontos. Nekem az. Punktum ;)
  • Her Laca
    Ki küzd ellene? Te félreértesz asszem:) Én csak véleményezem .
    Egyébként nem fogadom el, hogy így változik a világ, kezd a töltöm tele lenni a sok szeméttel :)
  • GaBika6
    Laca ne idegeskedj, senki nem mondta, hogy vedd meg...
    Fogad el, hogy változik a világ. A hűtőt ma már nem 25 évre gyártják, mint anno...

Egyébként ne küzdj ellene!
  • GaBika6
  • Solt
    Akcióban... ha a RoF cuccokat is akcióban veszed, akkor ott is felezheted az árat. Ráadásul ott 4 cucc egyszerre történő vásárlása estén bármikor megkapod az 50%-t...

Kinézel egy gépet, ha nem bombázó, akkor kb 6-8 USD... megveszed hozzá a modokat (mindet), kiperkálsz kb még egyszer ennyit... így vagy ott kb, ahol a DCS modulokkal akciósan. :)

De most kinéztem a legdrágábbat,

Felixstowe F.2A

+ field mod

+ weapons mod

Ez így összesen 19,5 USD, és ez egy frissen megjelent, teljes árú cucc, ami hangsúlyozom, a legdrágább! A vadászok fele ennyiből megvannak, és akkor még az 50%-s akcióról nem esett szó... :)

Semmivel nem rosszabb ez mint a DCS féle verzió, ráadásul a két program használhatósága közt ég és föld a különbség! :)
  • Her Laca
    Lehet ám bennünk van a hiba:) Egy régi kor lassan eltűnő ficakjai vagyunk:)
    Mi azt szoktuk meg,ha megvettünk valamit az meg van véve és használhatjuk.
    És minket úgy érzem már nem is tudnak átnevelni az új módira:)
  • LeonSilver
    Nos nézzük csak.
    Én ezekért:
    DCS: A-10C Warthog
    DCS: Black Shark 2
    Lock On: Flaming Cliffs 3
    DCS: Mi-8MTV2 Magnificent Eight
    DCS: UH-1H Huey

fizettem [b]összesen[/b] 91$ és 95 centet. Ez azt jelenti, hogy darabonként 18$ 39 centet.
    A 2-6 dolláros szarokból is igen hamar össze lehet ám kalapálni 10-20-30$-t, hisz ez a lényege. Azt hiszed,l hogy keveset fizetsz, közben meg lehúznak a retekbe. Ezt nem csak itt alkalmazzák, Te is tudod.
    Arról meg nem is beszélek, hogy fb]nekem[/b] nem jön be ez a modell. Fizess 6$ és akkor lesz még egy baszom célzó a puskádon, fizess még 5$ és lesz rajta világítás... Lófaszt!
  • Her Laca
    No meg az egésznek addig semmi értelme számomra amíg nem érzek újra ellenállhatatlan vágyat szimezéshez,akkor meg ott a CLOD ,a lényeg úgyis ugyan az,le kell lőni lehetőleg minél több gépet:) Na most ,hogy ezt a csatorna ,vagy hófehér puszta felett teszi az ember szvsz hótmindegy,engem a gépek annyira sose inspiráltak,az emil a G50 is ugyanolyan számomra mint a G2 ,vagy a fóka. Nekem mindig is maga a légi harc volt érdekes,az ,hogy mivel másodlagos.
  • Solt
    Csak amíg a DCS-ben egy gép kb 40 USD, addig itt a legdrágább bombázó 15 USD körül van, az ilyen kiegészítő kütyük meg 2-6 USD között! :)
  • sakkay
  • Her Laca
    Nincs evvel baj,annó ha emlékszel a CLOD ot én is úgy vártam mint a megváltót,asszem az első 4 ben benne voltam aki Budapesten átvette,és a kezdetek óta játszottam vele. Én abszolute megértelek. Mi több én nem bántam meg ,mert jókat szórakoztam vele,sokan csak egy év múlva kezdték el használni. Szóval én nem kövezlek meg ezért:)
    De én ennyi pénzt nem adok ki érte,mert csak:)
  • Her Laca
    Eleve nem is értettem ,honnan a bánatból tudják az email címemet? Én nem jelentkeztem náluk,és a ROF az nem evvel a címmel van regisztrálva.
    Kis huncut oroszok.