IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lõtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
Persze szép a történet ,csak mások életét is kockára tették,hogy csak a személyzetre utaljak pl.
Ha így nézzük akkor bezony annyira nem szép már a dolog.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Szabadság-Különjárat
"...1956 nyarán, három hónappal a forradalom kitörése elõtt három mindenre elszánt magyar fiatal a disszidálás akkoriban merõben szokatlan módját választja: eltérítik a Budapest-Szombathely légijáratot, és a fedélzeten tartózkodó ávéhás tisztet semlegesítve Ingolstadtig kormányozzák a gépet. Ezt a hihetetlen, ám de igaz történetet meséli el a film..."
www.smart-bus.hu
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Rohadjak meg veszek egyet:)
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Atagon is van topik róla aszongyák. Orosz a dolog
A következõ a helyzet.
Vettem annó egy x-52 prot, használtan (soha többet). Én nem tudom mi a faszt csinált vele az elõzõ nyumi tulaj, de az a csavar, amivel a kéztámaszt lehet rögzíteni, szakadt. Szóval nem lehet rendesen meghúzni, így a kéztámasz állandóan elbaszkurálódik. Próbálom leszedni, hogy megcsináljam, de az istennek nem jön le.
Szedte ezt már le valaki??? Simán lejön a csavarról vagy van valami ami miatt nem? Vagy mi a fasz van ezzel a szarral?? Szétvet az ideg minnyá... :D
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Eddig azért ha eltaláltam valamit az jó eséllyel leesett .
Ideje akkor abbahagynom:)
Talán majd ha kihal egy két generáció.
Valamiért azt látom,hogy az emberek egy része kéjes kielégülést érez,hogy baxogassa egymást és a politikai másság erre nagyon jó kis ok.
Nem is értem miért foglalkoznak ezzel az emberek.Mármint a politikával.Van annyi más dolog az életben,miért kell ezzel a jelentéktelen dologgal egyáltalán törõdni.
Lepotyongak a vörös gépek is, ha jól találod el õket. Sérülten értem haza én is, jókora dogfájtba sikerült belecsapnom. Hazafelé tartva még egy Emil is rámlõtt, akkor vörösödött be a pilóta.
A Temze torkolat környékén harcoltunk, magassági, és alacsony légiharcban is részt vettem.
Pár kép:
A célterület felé tartva, Három órában Tom, és Pogi, Tobzos fél ötnél, mögötte Tazar. Négy órában alacsonyan Dornier kötelék, mellettük védõvadászok.
Sérülten, de még hacképesen:
A végeredmény:
"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."
Utána úgy jött utánam a spit mintha megtáltosodott volna:))
De ha megcsinálják,majd bekerül,vagy nullázzák az egészet.
Ne foglalkozz vele ,elég az ha te tudod ,max csinálj róla filmet és megmutatod( én szeretem nézni õket,meg gondolom mások is) de nem stat miatt harcolunk:)) Persze jó azt nézni olykor:))
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
Van pár felvételem,látszik,hogy E1 el csúnyán megszórom ,és a találatok ülnek is nagy százalékban,folyik belõle minden ,erre hazamegy a francia partok fölül és reptéren leszáll.Ha én egy emíllel koppanást hallok anglia felett már biztos lehetek abban,hogy nem érek haza.
Z97-PRO gamer - i7 4790K @ 4.00GHz - 32GB Dual-Channel DDR3 @ 1199MHz - 4095MB NVIDIA GeForce GTX 960
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Mindegy is van még egy pár észrevételem,de az is lehet,hogy fáradt vagyok meg béna.:)
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
Asszem leszokom a repszimekrõl.
www.smart-bus.hu
ja, én is....azt hittem egyébként hogy ffb, csak most hogy utánanéztem derült ki számomra is hogy nem az
itt van ni
GOOBY, pls
www.smart-bus.hu
bocsesz, én olvastam félre, nem ffb hanem egy force sensor kit van hozzá, amitõl kb. olyan lesz mint a saitek x65, vagyis merev.
szóval marad a jó öreg MS sidewinder
GOOBY, pls
www.smart-bus.hu
-ms sidewinder ffb2 (régi és már nem kapni, de az ebay-en még találni) asszem erre gondoltál hogy nem akarsz költeni ilyesmire
-vagy veszel egy warthog -ot (csak joystickot külön, kb. 70000 ft), és veszel hozzá egy ffb kiegészítõt (450€ +vám és posta).
Persze ahhoz még kell pedál+gázkar.
Szóval ja, vagy régi és olcsó joystick, vagy új de drága
De amúgy énis és nagyon sokan a régi ms ffb2 joyt használjuk és nagyon jól mûxik...
én pl, 6e ft-ért vettem, van hozzá egy x52 gázkarom azt hali
GOOBY, pls
(hol dolgozol? nem a munkahely kell :) csak hátha fel tudok hajtani valakit, aki szerezne nekem egy kis ilyen bizbaszt)
Kereskedelmi forgalomban kapható csak kicsit drága 70 dodó 1 doboz (0,3kg)
Mondjuk förtelmes cucc,megéri az árát,még lemosni se nagyon lehet.
A Béna.
A saitek pedállal maximálisan meg vagyok elégedve, ezért nem szívesen dobnék ki annyi pénzt a 940-re..fõleg ami sok gond van vele..70000-ért! Szóval van ezen kívül valami?
Locsolgattam a tányért szilikonban,használtam összehúzott rugóval de ugyanúgy szar.
Viszont pár hónapja szétszedtem és rájöttem mitõl csinálja.
Nem a tányér tapad le,legalábbis nem az alja.
A fém tengelyen amin fel le csuszkálnia kellene,ott akad.
Én vettem egy ecsetet és bekentem NEO zsírral azóta tökéletes!
NEO grease
Ez egy spéci zsír,ahova odakened ott marad<#nezze>#nezze>
A Béna.