91307
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Amaymon #73293 "Márpedig dx9 marad. Ez biztos, az elején megmondták."
Nem vagyok olyan biztos benne hosszútávon, ha jók lesznek az eladások. Ezt már pár játéknál megcsinálták ami hosszabb távra rendezkedett be. -
Amaymon #73292 Thy -
sakkay #73291 27.30 érdemes a gépelhagyás animációkat is megnézni...igen állat. -
sakkay #73290
az új PE-2..érdemes 20-nál megnézni a gép belső terét. -
sakkay #73289 Az összhatásról értelemszerűen még nem nagyon tudok nyilatkozni, hisz' még a legtöbb rész egyszerűen nincs kész. Viszont a "kabinban ülök" érzés messze itt a legnagyobb. A felhőbe ki be játék amit oly sokat olvastam visszaemlékezésekben, megint csak itt éreztem először. A fel leszállás-egy minimális turbulenciában hatalmas pl. A törésmodell pedig eddig a legjobb, bár az általam berakott képen tényleg éppen nagyon csúnya. -
Amery #73288 Márpedig dx9 marad. Ez biztos, az elején megmondták.
Volt egy graf. motorjuk ROF-ból, azt csiszolgatták tovább.
Ha elkezdtek volna egy teljesen új dx10-es graf. motort írni, még 45%-on sem lennének, sőt, sehol... -
Amaymon #73287 Az összhatás milyen lesz, maga a játékélmény? Nem különösebben izgat ha az erőforrások nem a gépek damage modeljének túlerőltetett részletein emésztődnek fel. A videókon ahhoz képest, hogy dx9 igen jól néz ki. (Kizárt, hogy az marad.) A Clod nagyon steril, vontatott, unalmas vele menni. Semmi jót nem látok abban azon túl hogy van egy jól textúrázott klikklehető, műszerfala. Sőt mi több az idegesítő. -
feca1229 #73286 Szia!
Szerintem felteszed a játékot, a Steam felpecseli az utolsó hivatalosig, és utánna rakhatod a TFpecseket a 3.0 , 3.1 , 4.0, 4.3 ig azt hiszem ennyi van. -
#73285 Miért, a Te pénzedet dobta ki? (Mindamellett, hogy szerintem is elég borsos az ára.) -
55manfred #73284 Sziasztok! Az il-2 Cod -t meddig kell patchelni hogy rámehessen a Team Fusion mod ? Vagy elég az 1.01 verzió is ? -
VDomino #73283 Ez a játék jelen pillanatban tényleg egy kalap szar,szóval itt nem az a helikopter,aki ezt szóvá meri tenni,hanem aki kidobott huszonxezer jmf-t egy pre-alfa cuccosra,a lényeg,hogy süt a nap benne.
-
artivizsla #73282 Ez a múlt heti kávé mellé.
1. -
#73281 Tényleg hagyd a fenébe. Legalábbis miattam ne fáradj, nekem bőven elég volt amit eddig láttam.
Majd visszatértünk rá ha kész lesz, mert valóban értelmetlen 45% ról csevegni:)
Apropó most néztem milyen képeket tett Tom a pumafórumra.
Na ha majd ez olyan lesz akkor szólj :)) -
sakkay #73280 Ja nem ma..ahogy nézem az időt. -
sakkay #73279 Na ma este igencsak más kötött le, de érdeklődve olvastam a vircsaftot.
Holnap Laca berakok neked,egy pár képet pl egy szétlőtt il-2-ről..szigorúan 45%..ugye emlékszel még. Amúgy egyre jobban az a megérzésem, hogy igen atom lesz a BOS! -
#73278 Az volt az 1 pozitív hozzászólásod a 10-ből + a "gúny". Legalábbis nekem ez jött le, de javíts ki ha tévedek. Amúgy nem akartam a lelki világodba taposni csak biztos elfáradtam a sok negatív hozzászólásaidtól, mivel olvasom a fórumot. Bár szerinted nekem nem kéne, de akkor honnan tudjam mit írsz? :)
Nekem az jött le, hogy neked rohadtul nem tetszik a játék és ezt jeleztem feléd, hogy oké megértettem (és talán más is), de a játékban van pár jó dolog is, pl. süt a nap az is biztos szép egy 45%-os készültségű játéktól(itt én voltam picit gonosz), nem kell "kivégezni", fikázni mindent egyből! Nekem sok dolog tetszik benne és remélem, hogy a CLOD-ból átvesznek jó dolgokat, mivel erősen ROF jellegű a játék. Persze ez sem hátrány! És most nem gonoszkodom, de hagyjuk meg annak aki megvette, hogy elmesélje milyen a játék, mert neki jobban elhiszem ha szar.
Csumidázlak és ne bántsuk egymást! Még álmomban sem gondolnám, hogy nem tudod mit írsz vagy beszélsz és biztos nem írsz orbitális marhaságokat... -
#73277 Miről beszélsz?
Van egy készülő játék és beszélünk róla.
Nekem van róla véleményem,az olyan amilyen.
Neked is van az is olyan amilyen.
Te jössz itt nekem ,hogy szarozok,holott én csak leírom a véleményem róla.
Nem szabad? Tilos vagy mi? Én nem akarlak meggyőzni az igazamról,sem téged sem mást,nem tetszik amit leírok nem olvasod .Mit címezgetsz nekem jóindulatú ajánlásokat. Van annyi rálátásom amúgy,hogy kb tudom mit beszélek,és orbitális marhaságot nem írok le,ha valami vacak (szerintem)arról nem fogom azt írni (még a kedvedért sem),hogy jó.
Ráadásul amire reagáltál,csupa pozitív jelzővel illette ezt a remek játékot.Nem tűnt fel?
-
#73276 Tényleg nem értjük egymást!
10 hozzászólásodból 9x szar minden és most csak a játékról beszélek... -
#73275 Dominó! Ne csináld már,mi az ,hogy nem győzött meg?
Nekem az nagyon tetszik amikor leteszi és a farokrész (ez úgy látom tendencia a videók alapján) szépen egyben leválik ,mi ez ha nem élethű törésmodell? Az meg egyenesen remek ötlet,hogy a roncsokkal nem terhelik a számítógépet és pár másodperc múlva eltűnnek a darabkák . A szárnyak is szépen sérülnek ,sőt ! Nekem olybá tűnik kb 4-5 részre van felosztva a szerkezet és azok szépen (a recézett szakadások nagyon tetszenek) ott válnak el mindig. Mi nem győzött meg ezen bakker?:)
Ne legyél már kötekedő:)Neked se jó semmi. -
#73274 Különben mondtam én neked,hogy te ne vedd meg? Sőt! Vedd meg ,de most ! Én csak biztatni tudlak ez ügyben:) Annyira remek,hogy kár ,mit kár ,vétek nem megvenni azonnal. -
#73273 Ok :) De most ezt mért nekem mondod? Én nem szóltam le (max próbáltam nem rózsaszín szemüvegen át nézni),és mint mondtam nem fogok nyilatkozni többet róla,max csakis szuperlatívuszokban,mert el kell ismernem,hogy remek a DM ,félelmetes,realisztikus az FM,a grafikai megvalósítás a fények a táj ,a fák egyedülállóak,főleg annak fényében hogy nem más csinálja mint a három 7:)
Na így gondolom most már megnyugodhatsz te is:) helyreáll a béke és csak tovább a megkezdett úton stb stb:)
Ezt meg nem értem
" mert soha a büdös életbe nem fogod visszakapni az íróasztalnál a -40 fokot és azt az adrenalinbombát amit valaha is átéltek az igazi pilóták."
Úgy gondoltad ,gondolod,hogy én így gondolom? De kösz ,hogy felnyitottad a szemem,és most már én is tudom ezt az arany igazságot.
Ja! Ha szaggat a DCS akkor minek erőlteted?:)Meg mi köze ennek ehhez?
Na joccakát. -
#73272 A sok videó alapján nem érdemes leszólni a játékot, mivel úgyis megveszik itt sokan, csak idő kérdése. Sajnos ez van a szimulátorosok már csak ilyenek...
Az tény, hogy a játék realisztikus modban még nem az igazi, de kis idővel talán kezd úgy viselkedni, ahogy kell. És magasról leszarom, hogy dx9 ha elfut a gépemen! A készítők ki is hangsúlyozták, hogy a gyengébb géppel rendelkezőkre is gondoltak és ezt értékelem is. Szimulátorokról tudjuk, hogy az erős gép az a csillagos ég. Anno i7-re fejlesztettem a dcs miatt. Aki ismer tudja a-10c fan vagyok és a tököm tele van azzal, hogy a jelenlegi configommal is szaggat, laggol és fagyogat a dcs. Ha ez elfut és egyből égnek a gépek leszarom, mert soha a büdös életbe nem fogod visszakapni az íróasztalnál a -40 fokot és azt az adrenalinbombát amit valaha is átéltek az igazi pilóták. (respect) Ezért volt a bejelentés is, hogy játékot gyártanak, de megpróbálnak életszerű dolgokat belevinni. -
VDomino #73271 -
VDomino #73270
Élőben jobban néz ki,de ez a DM nem győzött meg engem. -
sakkay #73269 -
#73268 Mind1:) Azért kösz a fáradozást.
Hihetetlen sérülések,csodálatosak,stb stb:) -
sakkay #73267 A propeller még nem hajlik. -
sakkay #73266 1.
2.
3. -
#73265 Ne fáradj:) Már nem érdekel:)) -
sakkay #73264 Ja hogy olyan kell. Azt hittem a felkerülés' pillanata. Na akkor majd lövök olyat is..addig is egy kényszerleszállás..amúgy AI. -
Solt #73263 Jaj ne már... :) -
#73262 Ilyen azért nincs ahogy nézegetem a képeket.
Szóval nem láttam olyan képet még ahol elhagynak a gépek ezt azt.
-
#73261 OK:) a 3 hetes az isten. Ők tudják a tutit:)
Ha nem erőltetik a kiadást akkor csiszolhatták volna,de végül is tök mindegy.
Nem szólok többet erről a retekről.Mindenki megnyugodhat:) -
Leon77 #73260 Értem és sajnálom. Talán versenyképes alternatíva lehetett volna fém mechanikával. Köszi a plusz infót! -
#73259 -
#73258 vágom, köszi az infót!
viszont az a kép nem lehet a mechanikája, mivel azóta találtam már róla infót, és szétszedve látszik hogy totál műanyag :(
nem tányéros amúgy mint az x52, de műanyag
és nem is írnak túl jókat róla... -
Leon77 #73257 Így jár, aki nem figyel ide (rosszul fogalmaz). NGC-n most megy a Tuskegee pilótái. Szóval, úgy értelmeztem, hogy az említett joy mechanikáról nem találtál képet, ebben szerettem volna segíteni. Remélem nem értettem félre. -
Leon77 #73256 Az előző hsz neked ment, csak figyelmetlen voltam. -
Leon77 #73255 Az említett joy (Defender Cobra) mechanikája. Úgy értelmeztem a szöveget, hogy erről nem talált képet/infót. -
sakkay #73254 Pár másodperc három képen.
1.
2.3.