91307

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • GaBika6
    Ok... :)
  • LeonSilver
    Mert nem mindenki fészbúkozik:

Lángvágóval estek neki a több száz kilós, második világháborús bombának.
    Darwin-díjas halálesetként akár egy jót is kacaghatnánk azon agyban egyszerű roncstelepi munkáson, aki egy lángvágóval esett neki egy második világháborús bombának, és az nem meglepő módon fel is robbant Bangkok egyik lakónegyedében. Mivel azonban a robbanás nemcsak vele, hanem hét másik emberrel, köztük egy hároméves kislánnyal is végzett, már inkább sírni van kedve az embernek az emberi ostobaság eme megnyilvánulásán. Főleg, ha tudjuk, egy hetvenéves nő még figyelmeztette is a munkásokat, hogy nem a világ legnagyobb ötlete lángvágóval nekiesni a robbanószerkezetnek.

Egyedül az idős nő számára volt nyilvánvaló, hogy a 225 kilós bombának nem egy ócskavastelepen lenne a helye, hanem a rendőrségi bombaszakértőknél. Azonban aggályait hiába osztott meg a szomszédságában lévő roncstelep munkásaival - és azzal a négy építőmunkással, aki az egyértelműen bombának látszó bombát ócskavasként egy kisteherautó platóján odaszállította - mindenki figyelmen kívül hagyta figyelmeztetését - írta a Bangkok Post.

Shomchin Janthachart a lapnak elmondta: miután látta, senki sem hallgat rá, gyorsan hazasietett, és szólt nyolcvanéves nővérének, hogy azonnal hívja a rendőrséget. De még mielőtt a telefonhoz ért volna, hatalmas robbanás rázta meg a környéket. Az ócskavastelep egyik dolgozója - a tulaj férje - ugyanis nem sokat gondolkodott, és azonnal nekiállt szétvágni az egyszerű fémhulladéknak gondolt bombát egy lángvágóval.
    A robbanás teljesen megsemmisítette a roncstelepet, és a detonáció, valamint az azután keletkezett tűz több mint száz házat rongált meg. Az első hírek még arról szóltak, hogy hét ember halt meg a szerdai robbanásban, de csütörtökön egy hároméves kislány holttestét is megtalálták a törmelékek alatt. A sérültek száma nagyjából húsz.

Közben a Thai PBS azt írta, a bombát a roncstelepre szállító építőmunkások szemtanúk szerint azt állították az ócskavastelep dolgozóinak, hogy az egy daruról letört nagy bontókalapács. Azt egyelőre nem lehet tudni, hogy ki hozta meg azt az "okos" döntést, hogy az egyértelműen bombának látszó bombát ócskavasként értékesítsék.

• Her Laca
    És azt a dumát meg hagyjuk már,hogy gondolnak a készítők mindenkire és nem kell majd hozzá komoly vas,mert ugyan úgy az aktuális csúcs gép kell majd hozzá amire elkészül,hogy maxon futtassa az ember.A ROF se volt más amikor megjelent. A CLOD ot is szépen lehet skálázni amúgy. De ezt már csak úgy mellékesen jegyzem meg :)
    Majd legközelebb 100% nál mondok róla valamit:)
  • Her Laca
    Ne haragudj de ez sántít egy kicsit. Eszemben sincs megbántani téged ezt előre leszögezném .
    Egy szim vagyis egy Clod és nagy valószínűséggel a BOS féle szimulátor az elhivatottságot követel meg az embertől,már ha azt magas fokon akarja művelni. És ez a "magas" fok muszáj ,hogy meglegyen mert ezeket a programokat általában megszállott arcok használják,és ott ,hogy meglegyen akár csak egy kis sikerélményed is , ami nélkül valóban kínszenvedés a játék ,neked is megszállottá kell válnod. Mert e nélkül max célzsák leszel,de ezt szerintem te is tudod.
    A Clod és a BOS között e téren semmi különbség nem lesz ,mert ugyanazok az arcok fognak itt is ott is feltűnni ,ez nem lesz (legalábbis hosszú távon) azok gyűjtőhelye akik a WT ben játszanak. Tehát a könnyed kikapcsolódást azt már most elfelejtheted a BOS al kapcsolatban .
    Max ha valami könnyített verzióban vitézkedsz egy dogszerveren,de oda komoly szimes max lőgyakorlatra teszi be a lábát. Én is bementem néha a CLOD ban dogra ,meg mások is de csakis ezért,hogy humán ellen csiszoljuk a lő készséget.
    Mi közöttünk nem is erről megy a vita pár emberrel,mert ezen nincs is mit vitatni.A két játék ebből a szempontból tök ugyanaz lesz. A vita amit te korrektül félreértelmezel a DM ,az FM , a kinézet körül forog (tudom ez téged hidegen hagy ) de aki komolyan vesz egy szimet annak ezek fontos dolgok.De már most mondom,hogy azokat a vágyakat amiket te támasztasz vele szemben nem fogja teljesíteni ,mert ha a CLOD nem tetszett akkor ez se fog a fentiek tükrében.
  • GaBika6
    2 db Il-2 BOS meg egy kicsi és megvan az ára
  • sakkay
    IL-2 zuhan.
    De ez egy másik szitu.
  • sakkay
    Egy elég érdekes és jó dolgot láttam az AI-től. Lelőttem egy IL-2. Illetve nagyon szétlőttem, és a felrántáskor az IL átesett. Dugózott lefelé..amikor észrevette a pilóta, hogy nem fogja tudni kivenni,kiugrott..ekkor a lövész is elkezdett kimászni, de már nem sikerült. Ilyet nem nagyon láttam sehol.Csak akkor ugrik az AI, ha lelövik és kész. DE akkor egyből. Itt nem.
  • sakkay
    Légyszi takarítsátok el amit elbaxtam! Köszi. Ja a normál beállításon 66 a multi létszám keret. De a full reál van tele.
  • sakkay
    Na most.
  • sakkay
    33-ra növelték a multi létszámot.
  • 77pxdumbo
    Kitalálom... izé Alkarszőrtelenítő
  • repvez
    Hát az emlitett joy már az árából kitünik, hogy nem fémépitésű, mivel még a nálánál drágább joyok is müanyagok.Lást még a X-55-ös is az.
    Már egy német srác a sajátját át is alakitotta fémre , hogy tovább birja.Erősebb mágnest és kotyogásmentes mechanikát készitett és rugócserét.
    gyári mechanika
    fém mod
    a gyári center rugó cseréje
    Eddig ez a modositás 200euroba van neki, de irta ha lesz rá igény akkor megnézi a lehetőségét a további gyártásra normális áron.
  • Amaymon
    Ha(!) tetszeni fog, de csak akkor, benne lesz a sok munka. Nem vagyok váltogatós típus, ami beszippant amellett akár évekig kitartok.
  • macleody
    Nem igaz, te robot vagy.
  • GaBika6
    No problem. :) Emberek vagyunk...
  • Her Laca
    Elárulom, hogy sajna a bosban sem fogod megtalálni a sikerélményt.
    Mert neked az a bajod, ez tisztán kiolvasható a mondandódból.
    Mert tök mindegy hogy clod vagy bos csak sok munka árán lesz sikerélmény vagy ha qrva nagy tehetség vagy. Ez egy ilyen.
  • majonur
    Rendben. Nem igazan szamitottam tobbre toled.
  • Amaymon
    Hívőkkel nem vitatkozom skippelem minden beírásod sakkay és gabika véleménye érdekelt, nem a clod-os f*szverés.
  • majonur
    bocs, ez nem neked ment. :)
  • majonur
    nem akarok trollkodni, de tenyleg nem ertelek.
    de ezt hogy szurted le a hozzaszolasombol:
    "Én értem miért szúrja a szemetek a másik game, de nem érdekel az is IL2, ha nem tetszik nyittassatok neki másik topikot ez meg rename CloD"
    Szamomra rejtely. Csak egy furcsa kijelentesedre reagaltam.
  • Her Laca
    A kanálist kb 3 perc átrepülni na jó legyen 5-7 mire felmész 4-5 k ra. A bos ban ez ugyan annyi lessz. Az se lesz neked akkor érdekesebb:)
  • GaBika6
    Én örülnék ha a bos belső kinézete lenne olyan mint a clodé. Viszont arra is kiváncsi vagyok mit bír 3-400 földi egységnél multiban a beigért repülő mennyiséggel. Jó irány, hogy a fákon nem lehet átrepülni. Meglátjuk mi lesz belőle.
  • Amaymon
    Nem mondtam hogy jó vagyok, de nem misztifikálom túl a játékot. Nincs lelőhetetlen ember noob-ok is játszanak ám ott.

Én értem miért szúrja a szemetek a másik game, de nem érdekel az is IL2, ha nem tetszik nyittassatok neki másik topikot ez meg rename CloD.
  • majonur
    szo sincs eretnek egetesrol, egyszeruen csak nem tudom hova tenni a kijelenteseidet, gondoltam hatha jobban megertem, ha latom gyakorlatban ahogy a tok egyszeru limitek es avionika tudasaval kiirtod a azt par ellenfeledet es tok unalmassa valik a videod, ahogy szegeny megalazott emberek egymas utan lepnek ki, hogy egyszeruen nem birnak veled, annyira jo vagy.
  • Amaymon
    "Te hogy nem találtál senkit?"

Nem a senkin van a hangsúly, hanem a mennyi idő alatt egy átlag 20 pop-os (Nagy ritkán azért volt ott több is.) szerón. Amíg eléred a 4 km-t és átérsz a csatorna túl felére az nem 2 perc.
  • Amaymon
    Azt te nem fogod látni mert már nincs a HDD-n.

Miez az eretnek égetés ha valakinek nem tetszik a CloD?
  • sakkay
  • majonur
    Bocs,nem akarok ertetlenkedni, biztos hulye vagyok ,de en pl. meg mindig nem ertem mit akarsz mondani:
    "csak az avionikát és a limiteket kellett betanulni. Ami pofon egyszerű a modern gépekhez képest"
    ez mit akar jelenteni? szerinted ha pl. tudod hogy mikor szakad le a szarny zuhanorepules kozben, meg mikor esik at fordulo kozben az mar eleg is, mas mar nem is kell?
    Ha lesz egy kis idod, vedd mar fel legyszi(pl. Fraps), mikor a clodban legyurod az ellenfeleket, mutasd mar be gyakorlatban is kerlek ezt a nagy elmeleti tudast, mindig szivesen tanulok, koszi szepen elore is.
  • mehetel10b
    a CLOD egyáltalán nem unalmas, csak benne kell lenni a csata sűrűjében
  • Her Laca
    Azért érthetetlen amit írsz mert én és a többiek akik törekedtünk vele mindig találtunk ellenfelet és átlag azért 3 gépet mindig abszolváltunk. Te hogy nem találtál senkit?
  • Amaymon
    Hát nem okozott gondolt a CloD utána csak az avionikát és a limiteket kellett betanulni. Ami pofon egyszerű a modern gépekhez képest. De mit ér az egész nulla pop-os szerveren.
  • Her Laca
    Lofaxt:)
  • Her Laca
    Miből gondolod hogy majd evvel nem kell félórákat terjedni hogy találj valakit? Már ha nem dogszerveren vitézkedsz:)
  • Amaymon
    Egyébként a WT SB fizikája nagyon árkádos, de rendkívül jó alapokat ad amire már lehet építkezni.
  • Amaymon
    Nem én a kettő köztit keresem. Legyen kellően bonyolult és meló után hazatérve élvezhessem is, mielőtt félrehajítom a fenébe mert nem történik semmi.
  • LeonSilver
    Akkor a WoW és a WT pont neked van kitalálva.
  • Amaymon
    Engem nem lőttek le egy szem pillanat alatt, az elején előfordult. Egy játékkal játszani akarok nem "hányingert kapni" az unalomtól idézőjelben. Szuper realizmus nem kárpótolja a belefeccölt időt az én értékrendemben. :)
  • sakkay
    Hopp bocsi az első kép az lemaradt. Na mindegy, a szárnyon az a húszas.
  • sakkay
    Il2 kiskala sérülés.
    Ugyanaz a gép de már ment a nagy is.
  • Her Laca
    Az biztos hogyha fingod sincs hová kepl menni egy nagy térképen és nem találsz ellenfelet vagy ha mégis az lelő egy pipillanat alatt akkor valóban idegesítő tud lenni, de ez nem biztos hogy a szín hibája:)