IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Innen letöltöd a 3.0patch et
Majd
innen a 3.01 minit
ezeket szépen sorba felteszed a steam álltal teljesen frissített játékra
majd
innen a 4.0 át letöltöd és feltelepíted.
Utána szívesen olvasom a véleményezésedet.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
De megközelíti az il2-is, mondom very lowra állítva a CLOD-ot már alig érezhetõek voltak a microlaggok, viszont olyan ocsmány volt a játék, hogy nemhogy az il2 egy HSFX-el, de még az f22 lightning II '96-ból is jobban néz ki :D
Nagy igazság: "A diploma a lényeg, nem a tudás" Aki darabolva tölt fel torrentet az egy hülye köcsög :)
Én szeretnék segíteni de ha te eleve negatívan állsz hozzá,akkor valóban ez nem a te játékod.
Ha kérdésed van szívesen válaszolunk,de ha hõbörögni támad kedved azt ne itt tedd meg ,mert az észrevételeidnek semmi köze a valósághoz jelenleg.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
www.smart-bus.hu
Kollega azt hiszem mi két malomban õrlünk.
Vagy én vagyok idióta ,vagy te nem vagy képben.
Ennek a játéknak nincs következõ része!!!! Te ezt hol hallottad? Olvastad?
Ezt a projektet dobták,,hellyette csinálják a BOST.
Egy lelkes csapat kalapálta össze ottan van amit linkeltem.
Nincs mikrolagg. Szépen fut.
Szerintem fogalmad sincs a dologról,javallom tájékozódj!
Nagy igazság: "A diploma a lényeg, nem a tudás" Aki darabolva tölt fel torrentet az egy hülye köcsög :)
Mert azért az nem mindegy .
Hogy normálisan fusson,kell egy 4 magos proci ,4 giga ram,és egy GTX 560 szintû VGA kb. Ez alatt ne is nagyon erõltesd ,,ha meg ennél jobb géped van akkor nem értem mi a baj a látvánnyal. Az Il2 õ meg sem közelíti még rommá moddolva sem.A War Thunder sem ,direkt kipróbáltam pedig én árkád valamikkel nem játszom. Szóval <#fejvakaras>#fejvakaras>
Az sem véletlen hogy új játékként próbálják kiadni a következõ kiegészítõt, hiszen ezzel a 3D motorral tényleg szépen lejáratták magukat a fejlesztõk(arról szól minden beszámoló a játékról hogy mennyire hulladék a 3D motor, és mennyire rosszul fut, és igazuk van), úgy kell tûnnie mintha nem a régi játék lenne, pedig az lesz, csak abban reménykednek hogy a játékosok gépei addigra jobbak lesznek hogy ezt a tákolmányt rendesen futtatni tudják.
És sajnos ezért szimulátorozik egyre kevesebb ember, mert elegük van abból hogy mindenféle játék gyönyörûen fut magas grafikán, leszámítva a szimulátorokat, ahol a fejlesztõk tojnak az optimalizációra, jelmondatuk "vegyé új gépet, nehogymá' dolgoznunk kelljen".
Az FM nem tudom milyen, csak felszálltam, pár kört tettem a reptér felett, aztán kiléptem mert elegem volt a mikrolaggolásból. De látva hogy a grafikai beállítások csökkentésétõl alig futott jobban a játék, lehet hogy éppen az FM-et sikerült úgy elcseszni hogy attól ilyen katasztrofális a teljesítménye a játéknak.
Tényleg nem kötelezõ ezzel játszani, de ettõl a játéktól fejlõdést vártam volna, és nem vissza fejlõdést hiszen ha a grafikát összehasonlítom a futási teljesítménnyel, az elõd jobban teljesít :)
Mert nem fér a fejembe mirõl is beszélsz voltaképpen ,nagyon komolyan mondom.Maximális jóindulattal kérdezem!

MSI afterburner-ben a video capture fül alatt mit hova kell állítani, hogy hangot is vegyen fel?
"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."
Mi bajod a látvánnyal? Mert szerintünk szebb mint eddig bármi ami rep szim,a 4.0 patch el meg még jól is optimalizált ha mondhatok ilyet.
Bár nekem az elejétõl fogva maximális beállításokkal jól futott,de az is igaz ,hogy kellett alá egy combos gép.
No de sokan gyengébb gépeken is játszanak vele és nincs panasz ,fõleg most.
Amúgy azon kívül,hogy nagy általánosságban ipari hulladéknak titulálod (persze szíved joga) mik a panaszaid ,észrevételeid vele szemben?
A gyakorlást a PP kezelésre értettem jelezném. Tele van a tecsöved a gépindítási oktató videókkal,szépen pontról pontra elmagyarázva mit kell tenni,de amúgy sem bonyolult.
Persze nem kötelezõ evvel játszani,ha neked nem jön be ,hát istenem ,valóban ott vannak az általad is említett remekebbnél remekebb ,kimagasló grafikával,csodálatos FM el megáldott ,hihetetlenül jól optimalizált játékok,hál istennek van választásod:)
Na béke:)<#wave>#wave>
Ha kell valamilyen infó errõl az idõszakról, akkor írjál.

Sajna Tom megszakadt ,engem meg picsán lõttek (mert nem hallgattam ám Savira) ,de csodálatos aranykoszorús vitorlás teljesítménnyel majdnem elértem a francia partokat :)
Na majd ma biztos többen leszünk ,oszt még jobb kis mûsor kerekedik.
Zuhanó repülõn soha nincs ateista..
Sejtettem, hogy össze vannak ezek szépen gyûjtve :))
De még utána nézek azért
Kis segítséget szeretnék kérni tõletek, hiszen itt sok történelem ismerõ lapul, akik reggel kávé elõtt többet tudnak a magyar vonatkozású harcokról, mint én :)
Légyszi írjátok meg, hogy :
1, milyen fontosabb, magyar vonatkozású csaták voltak hazánk légterében.
2, fontosabb szárazföldi események az országban, az ország lakói számára
Eddig ezek vannak meg:
1.
1944 március 17. Elsõ harcok az AAF és a Magyar Királyi légierõ között
1944 április 3. Budapest elsõ bombázása
1941. június 26 Kassa bombázása
2.
1944 nov 7 - 1945 február 13 Budapest körüli harcok
1944 augusztus - október: Árpád vonal védelme
1944. szeptember 15. - október 7. Tordai csata
1943. január 12 - Január 22 Doni ütközet
1945 április 4. (április 13) Magyarország felszabadításának napja
1944. október 9. – október 26.Hortobágyi páncéloscsata
1945 március 6 - 16 Tavaszi ébredés hadmûvelet
A segítségeteket elõre is köszönöm :)
A válasz jó PM-ben vagy akár itt a fórumon is.
Elindulás elõtt melegíteni kell a motort, hogy az olaj és a vízhõfok kellõ hõmérsékletû legyen, mert nem fog húzni a motor. szerintem nálad ez a gond. BF 110 start up

Kezdem egyre jobban csípni a csajt, ott van a szeren rendesen.
Gyakorlás, gyakorlás, gyakorlás. Állítólag csodákra képes utána az egyszeri ember.
Másik opció.
Hagyd a fenébe ne foglalkozz vele
ez nem a te játékod ahogy szellemesen szokták ezt mondani. <#eljen>#eljen>
Sajnos még mindig kuka a játék, ahogy látom a 3d motorjában amit lehetett az elcseszték, nem semmi hogy volt képük így kiadni, úgy hogy csak elképzelni próbálom milyen volt az elején patcheletlenül.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
Tom mondta,hogy a hûtõ eldurranása random,ezt javítják majd ,de állítólag a spiteket is sújtja és nem tudják a wepet használni<#rinya>#rinya>
Azt is javítják. Mi lesz akkor ha még ennél is gyorsabbak lesznek?<#csodalk>#csodalk> Jól meghalunk:) Adnak majd ki hotfixet aszongya.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
A német gépek technikai fölényét valamiképpen a pirosak számbeli fölényével kellene inkább ellensúlyozni.
www.smart-bus.hu
Micsoda szerencse,hogy én reagáltam elõször,és még jó kedvem is van,mert kaptam itthon finom sajtos pogit frissen:)