91307

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • sakkay
    Bakker! 580!!nem 560! Még jó, hogy szóltál!
  • Her Laca
    Hát hol az 580 ad?
  • PhantomAss
    én néhány hete láttam, rettenet, tipikus német fos (már elnézést).
    két és fél órán keresztül húzzák a sztorit és kb. nem történik semmi, mindezt nagyjából egy díszlet között.
    Baromi unalmas szerintem.
    Nézd meg inkább az eredeti , 70-es évekbeli filmet, ez annak a remake-je.
    Hindenburg 1975
  • sakkay
    Hamarosan eladó lesz a GTX 560-am, és egyben vevő vagyok egy gtx 770-re. Az 560 még garanciális.
  • Willenbrock
    Egész jó ez a FILM a Hindenburg léghajóról.
  • Solt
  • Her Laca
    Ez jó
  • Solt
    Inkább csak onlány! :)
  • LeonSilver
    Jaa, értem. dankesün :)
  • Lacusch69
    RedOrchestra 2 (2.vh.-s FPS, online-offline)
  • LeonSilver
    A mi?
  • Solt
    Hátha érdekel valakit... 24 órán át ingyenesen a Steam fiókhoz adható a RO2!
  • VO101 tvr
    Ízlések és pofonok...
    Nekem ez a stílus két keréken sem jön be.
    Teljesen irracionális alkatrészek halmaza.
    'Mert megtehetem' hangulat süt róluk, mindenfajta racionalitás nélkül.
  • Her Laca
    Itt a big :)
  • Lysandus
    Ja, a small block arrafelé a 318 köbinches (5,2 liter) V8. A sor hatos ez alatt van. :-D
  • Lysandus
    Igen, a filmben a Mustangon jelentősen módosítani kellett, hogy tartani tudja a lépést a Chargerrel... De hogy is van ez a mondás: Small blocks for women. :-)))
  • Her Laca
  • Her Laca
    Egyszer olvastam ,hogy a Charger motorját a világegyetem leggonoszabb négyütemű erőforrásaként aposztrofálták. Van benne valami.
  • Her Laca
    Na ezek nyomatékosak,meg minden:))
  • VO101 tvr
    Egy benzines motor vagy a turbótól (esetleg mechanikus hajtású feltöltőtől) vagy a többezer ccm-től lesz nyomatékos.
    Az a szívó ami pörgős nyomatékos soha sem lesz. Legjobb esetben nem lesz halott alul. Mondjuk kinek mi a pörgős. Nekem pl a Civic 1.6 VTi az.
  • Her Laca
    Az egyszerűbb mint megtanulni harcolni.
  • Her Laca
    Az olyan limitált, sorszámozott a bmw lepje asszem. Mint a mércinél az Amg .Üsd be googlibe.
  • sakkay
    Azt mondjuk nem tudom, hogy a német oldal hogyan viselkedik a BOS-ban, de , hogy az orosz egyre cudarabb az biztos..mondjuk megértem valahol őket, hogy minden lagg meg pe 2 a reptéren fel-leszállókat akarja lelőni! Ma 4* lőttek le abból 3 a reptéren. Ja, meg egyszer lebombáztak...
  • Lysandus
    Akkor passz, az én tudásom idáig terjedt...
  • bucsher
    Nem csak dízel lehet nyomatékos...
    Laca BMW az Alpina, amit te írtál az valami más.
  • Her Laca
    Csak részben.Már mint az ipari hulladék termeléssel messzemenőkig. Azért vannak még korrekt autógyártók,pl ott a subaru:) Nekem nagy kedvencem.
    De igaz ami igaz ,ezek a mai vasak ,hogy fognak 20 évesen közlekedni azt nem tudom. A motortérben is minden műanyag,törik ,szakad,hullik.
    Én még ültem millió km es mergában a zöldséges állólámpásban! Na az autó!:)
  • Her Laca
    Minap kipróbáltam egy Alpine 5 ös bömbit.2 éves. Nem vagyok egy autó buzzancs de kicsit lepisiltem a cipőmet.
  • Szepy2884
    akkor egyet értesz velem, hogy az AUTÓ gyártás mint olyan, kb. 1997 után meghalt. Azóta sokkal jobb és modernebb de lényegében időzített iparihulladékokat gyártunk. Nekem ezt annó nagyon sokat emlegették a szakik a négykarikásban...
  • Her Laca
    Átgondoltam. 24 volt az a 22:)
  • Her Laca
    Szepy.
    A te mazdád akkor valami nagyon egyedi,mert ,hogy én műanyag sárvédőt egyen sem láttam az ziher. A Pugomnak annak műanyag,meg áááluminium a géptető pl.Csak meg tudom különböztetni a fémet a fától:)
    De készséggel elhiszem neked,nem kell bizonygatnod.
    Amúgy ne okíts:))))) engem autó történelemből,sajna koromból kifolyólag végig tapasztaltam mindezeket pl a japó vasakról. 22 évesen már Accordom volt. Na az pl mint a szita! Érdekes mert pl a Mazda 626 os az mondhatnám tökéletes volt az nem korhadt,bár akkortályt évente cseréltem autókat így sose értem rá nézegetni őket.
    Nekem a ford sierra cosworth rs gia volt a megtestesült álom amúgy.Az de egy bitang gépszörny volt.
  • Szepy2884
    Az!
  • Szepy2884
    ja még valami. Jó példa az anyag kispórolásra, ha összevetem anyám 21 éves 1,1-es 309-es peugeotját az enyémmel. Az én kocsim tömege kb. 1400 kg az anyámé 1200 kg. Az enyém méretei durván a 1,5-2-szerese az anyáméhoz képest.

De az igazszághoz persze az is hozzá tartozik, hogy az az 1,1-es blokk még öntött vas. A váltó harang szintén. Ami lehet hogy dög nehéz és korrodál, de még akkor is elpusztíthatatlanabb mint bármelyik alu öntvény. szerintem.
  • Her Laca
    Ja! Jut eszembe. Rizsrakéta.
  • Szepy2884
    én nem rontok neked szó sincs erről csak a japánok híresek voltak arról hogy rohadtak. Mondom, voltak, 10-15 éve. Azóta ők azok akik amit lehet mindent kispórolnak a kocsikból és a rohadást műanyaggal és aluminiummal kompenzálják.

a sárvédő rohadást azért nem tudom elhinni, mert az is műanyag elől hátúl :D Majd ha pesten járok körbenézheted a kocsimat :) A kaszniból csak az ajtók, a tető és a motorháztető ami alu. A festék rétegvastagsága pedig 0,7 mikron :) Egy audiban de még egy olcsóbb volkswagenben is több az anyag ez tény :) Pláne egy ilyen kategóriás németben mint az enyém a beltér is csicsább és nemesebb anyagokból van, de majd szintén megnézed, hogy ennek ellenére semmi sem kopog, kintről semmi hang nem jut be és a motort is csak akkor hallod, ha sportosan pörgeted. És ez igaz kívülről is. Tőlem már nem egyszer kérdezték hogy hybrid e vagy hogy start/stopos e. De egyik sem (szerencsére)
  • Her Laca
    Mit milyet:) Mazda 6 2.2 es vagy 2.3 asok a fax se tudja valami sport vagy mi ,de a hátsó sárvédő ív az necces volt mindnél ,és soknál az első is már. éppen csak pici apró dudorok formájában. Aztán elhatoltam az egyik lakatos cimbihez ,ő hívott,hogy most szedi le egy mazda 6 küszöbjét (6 éves volt),na amit alatta láttam nem volt egyszerű. Aszongya mind ilyen. Mindegy mert a györök úgy is a BMW -t favorizálta a végén.De jó kocsik! mielőtt nekem rontasz.
  • Szepy2884
    majdnem. 2,5 GTA. Egy darab rozsda nincs rajta és nem is igen lesz mert gyakorlatilag aluminium és műanyag az egész kocsi . Nem tudom te milyet néztél hogy rügyezett Az enyém 2009-es 4. havi gyártás.
  • Her Laca
    Neked:)
    De akár biciklizhetsz is:)
    Amúgy jó az az automata váltó,no meg bizonyos erő fölött nincs is manuális már. Most ne a 150-170 lovas valamikről beszéljünk.
  • macleody
    Ha az utak állapotát nézem, akkor inkább terepjáró vagy egy lánctalpas. Bár ez az egész országra igaz.
  • Her Laca
    "Szerencsére az enyém ilyen "

2.2 es Mazda 6?

Megnéztünk vagy 10 et, de elkeserítő volt,10 ből 10 rügyezett valahol,és 6-10 éves korig volt a merítés. Valami kehe mindnek volt,és megkérték az árát ,csak nem értettem mire:)
  • Szepy2884
    pestre valami kis suzuki vagy még jobbat mondok egy kis fiat csinkvecsentó (nem tudom hogy írják )való!