IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ez ugye megint a szokásos marketing vonal...
Hetente bombázzák az arra fogékony népet vmi videoval, hogy felkeltsék és fenntartsák mesterségesen az érdeklõdést és kíváncsiságot. Aztán a legfanatikusabb, leginkább beetett polgár minden mindegy alapon kiteszi a zsét... Akit lehúz a community örvénye, az ész nélkül költ.... Ezeket jól lerántják az elején, aztán majd szépen akcióznak, mikor a kezdeti eladási hullám elül... A RoF-nál is kb negyedévente jönnek az akciók, máskor felesleges is költeni.

Divat lett ILYEN idióta blogokat írni... No meg jönnek ugye a választások, ki kell találni mindent, hogy a nácifaszistasátánistavezírkirály hatalmát megdöntsék.

www.smart-bus.hu

repvez
Her Laca
De szerintem nem lesz ebbõl semmi,fõleg a választások elõtt nem.
Ekkora öngólt nem rúgnak maguknak a fiúk😊 szerintem ez egy nagy hápi.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Her Laca
Kíváncsi lennék én a nagy ujjongásra amikor majd az ifjakat behívják oszt elkezdõdik az egreciroztatás😊)Én se örültem neki ,és az igazat megvallva elvettek az életembõl másfél évet ,hogy rohadjanak meg ,bár utólag mindig a szépre emlékezik az ember. Voltam itthon vagy 3x a másfél év alatt,és én hogy utáltam az egészet azt el sem tudom mondani.Fõleg a sok idióta alkoholista beszari tisztet ,aki ha egy csillaggal többet látott akkor már bokáig fosta össze magát,és még a telefon elõtt is nem gyõzte vigyázzba vágni magát. Annyi eszük volt mint egy molylepkének .
Sose felejtem el amikor az egyik nagytudású kitalálta,hogy húzzunk gumicsizmát ,mert ugye az vízhatlan ,és úgy menjünk a fertõ tóba a nyakig érõ vízbe sárba.Õ csodálkozott a legjobban amikor a szakasz minden tagja mezítláb került elõ . Még üvöltözött is,hogy nem vigyázunk a kincstári cuccra. Na mind1😊
Nem mondom,hogy ez nem lenne üdvözítõ különben ,de ,hogy szerintem nem lenne nagy társadalmi támogatottsága ,fõleg az ifjú korosztály köriben az ziher.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Willenbrock
Tele van a facebook "Újra lesz sorköteles honvédség" megosztásokkal,meg ujjongó kommentekkel,miközben a híroldalakon semmit sem találtam róla,meg a rádióban sem hallottam.Mit terveznek már megint?

Her Laca
Most olvasom Tomtól,hogy a BOS 99.99 dodo lesz a megjelenésekor😊
És utána még vegyél gépeket?
Én elég megszállott volnék ,de ,hogy ennyit ki nem adok érte az fix. Fõleg nem rögtön.
De mint tudjuk fél év múlva amikor a kutya se veszi már lesz ez még ingyé közeli állapotban is.

Egy nõrõl szól, aki férfinak adja ki magát. Azért nem írok többet, mert nem akaros Spoilerezni.

"Szegeden születtem Szép leányt szerettem"

PhantomAss
rákerestem erre a filmre de enyhén szólva egy kicsit zavaros az ismertetõ:

A poros kisvárosba egy elbûvölõ fiatalember érkezik. Brandon Teena (Hilary Swank) igazi társasági ember. A helyi srácok hamar befogadják, a lányok bomlanak érte. Sikerének titka azonban súlyos teher. Lana (Chloë Sevigny), a helyi szépség is beleszeret, családja is örömmel fogadja be az álomfiút. Ám amikor kiderül a szörnyû igazság Brandonról, a becsapott közösség bosszút áll és kegyetlenségük nem ismer határokat.

Hilary férfit játszik? Átoperáltatta magát? Vagy ez most mi?

GOOBY, pls

Az.😊 Jó film.😊 De fejtsd meg az én egyik kedvenc filmem, pontosabban filmjeim címét is.😉

A fiúk nem sírnak. A fõszereplõ Hilary Swank. Egy nagyon jó film, igaz történet alapján. A film arról szól, hogy egy ember kihívja maga ellen a sorsot.

<#ejnye1> Lassan már valami "jó" kis mûvészfilmet lehetne forgatni rólatok! <#ravasz1>

Pedig: Boys don't cry!

Egyébként is péntek van:

LeonSilver
Vááááááááááááááááááááááá <#eljen><#eljen><#eljen><#eljen><#eljen><#eljen>

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

<#eljen>
Jöttünk, láttunk, visszamennénk... <#nyes>

D9

De a nagy szerelemnek is csak ez a vége:
Büdöske
Ezt igazán Szepy fogja értékelni szerintem😄

De mára befejezem az offolást<#banplz>

A Béna.

No meg Gusztibá is elmagyarázza:
Gusztibá

A Béna.

Na Mijki ha tudnád(persze ezt csak sejtem) , hogy az itt jelenlévõk közül hányan megszívták, még jobban el lennél keseredve. De amúgy jó játék ez. Tanács meg-jó-erre nincsen. Majd lesz valahogy...talán egy van. Nyámnyila fasz soha ne legyél a csajoknál. Két okból.
1. Azért-mert ne legyél nyámnyila fasz<#vigyor>
2. mert ha az is vagy, a csajok megérzik, és még annyi esélyed sincsen mintha natúr paraszt állat lennél. Tehát ne legyél..

No Májki fiam, nékednek okkulásodra eme gyöngyszemet:
A.K.R.Ö.

Kerestem vagy fél óráig úgyhogy olvassad szorgalmasan<#nezze>

A Béna.

Szerintem a "és majd tisztes szegénységben fogunk élni" duma mindig bejön a széplányoknál... <#zavart1>

i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64

Her Laca
Kösz.
Most gyártok alá egy fiókos részt ,no meg felkerül mellé a billiárd dákom a falra. Szereztem egy retro álló fogast is na az még melléjük kerül és természetesen kellene még egy szép bõrfotel .

Merész Godefroy.😄

Az én egyik kedvencem pedig a "Megöllek a csészémmel." 😊

Ez nagyon jól néz ki.😊

Her Laca
Miki fiam!
Mi lenne ha odamennél egy neked tetszõ lányhoz ,és kerek perec megmondanád neki ,hogy szeretnéd meghívni egy villamos utazásra mondjuk a 4-6 os teljes vonalán. Ez a szöveg régebben bejött úgy nagy általánosságban😊
Viccet félretéve,nehogy azt hidd,hogy a lányok másként vannak ,éreznek mint te.
Harcra fel Miki ! Gyõzni kell! Ahogy egyik kedvenc filmhõsöm mondotta😊

Her Laca
Nekem is ott a lányom,de ahogy cseperedik be kell látnom ,hogy ez se lesz másabb 😊 Imádkozom ,hogy elvigyék ,de ki fogom kötni,hogy visszahozni nem lehet.😊

macleody
<#nyes>

Lacusch69: úgy legyen 😊
NANA!!! A kislányom kivétel!!! <#gun>

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

Volt köztünk pár másodperc....<#eljen><#taps>

D9

Némelyik nõ...., mind egyforma. <#nevetes1>

D9

macleody
Mondtam én, hogy némelyik nõ mind egyforma.
Legalább ne reklámozd...

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

Mit gondolsz, miért horgászok meg paintballozok? <#eplus2> (sajnos a motorozásnak reszeltek...)

mijki
Igazából nem sok változást hozna a szerzetesi lét, a mostani életemhez képest.<#zavart2>

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

Tökmindegy. A (volt) legjobb barátom apja szerint bármelyikre mutatsz az utcán, ugyanúgy jársz vele.

<#smile>Természetesen. Csak, hogy azért a másik oldalt is tisztázzuk,-mielõtt még Mijki szerzetesnek vonulna.<#alien>

Her Laca
Vitattam én ezt? 😊
De egy alant látható csendélet az általam említett cselekvéssorral mondhatnám akkor és ott teljesen feleslegessé teszi õket ,mi több zavaró tényezõvé😊
A kutya sem kíváncsi ilyenkor rájuk én aszondom.

Nesuten
Szép pipáid vannak Lacc

Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !

Nesuten
Gyertek csatlakozzatok ,hogy a BF 4 is hasonló élményt adjon mint a BF 3

[/center]

Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !

18+
Zoli bácsi
Na igen..

<#alien> pár hónap(hét, nap, kinek hogy), aztán kell a nõ az biztos! Ha nem is feltétlenül beszélgetésre meg ilyesmi<#vigyor>. Döglégy úr olyan finoman meg is fogalmazta ez egy két mûvében.

Her Laca
Apropó. Járt már valaki a Skanzenclub ban?

Her Laca
Drága testvírem😊 Nem a kõkorszakban élünk,van internyet oszt rendelünk izibe.
Délután kifestettem a lányom szobáját. Nõ mire hazaért ,kitakarítva,felmosva,minden nagyjából a helyén. Egy dolgot nem csináltam meg ,az ablakján elromlott a redõny húzó készség na azt nem cseréltem még ki.
Szerintetek mi volt a második kérdése a némbernek? Mondjuk elhallgatott amikor meglátta lilulni a fejem.
Ennyit a nõkrõl.

Mondjuk, ahogy nézem a dolgok állását, nem az emancipációhívei gyûltek itt össze...😊)
Ha nincs házvezetõnõ és a kölyök még nem tud menni, addig had maradjon mán a zasszony, végül is van még más teendõ is a ház körül. 😊

Erre tartjuk a kölyköket... 😄

www.smart-bus.hu

Illetve lehet, hogy Mijkinek mégis csak igaza van, mert mondjuk tegyük fel elfogy a bor, vagy a kávé otthon, kit küldjön le az ember a boltba ? 😊
Her Laca
<#eljen> Most ,hogy mondod😊

Ugyanaz a kör még egyszer ?
Mijki lehet, hogy egy másik nõre gondolt.😊
Willenbrock
Ez a csaj egyszerûen tökéletesen néz ki szvsz.

Kicsi Mijki...
Neked lehet, hogy ábránd egy NÕ, de akik már tizen-, vagy huszon- éve élnek ugyanabban a kapcsolatban...