IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

<#ejnye1> Lassan már valami "jó" kis mûvészfilmet lehetne forgatni rólatok! <#ravasz1>

Pedig: Boys don't cry!

Egyébként is péntek van:

LeonSilver
Vááááááááááááááááááááááá <#eljen><#eljen><#eljen><#eljen><#eljen><#eljen>

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

<#eljen>
Jöttünk, láttunk, visszamennénk... <#nyes>

D9

De a nagy szerelemnek is csak ez a vége:
Büdöske
Ezt igazán Szepy fogja értékelni szerintem😄

De mára befejezem az offolást<#banplz>

A Béna.

No meg Gusztibá is elmagyarázza:
Gusztibá

A Béna.

Na Mijki ha tudnád(persze ezt csak sejtem) , hogy az itt jelenlévõk közül hányan megszívták, még jobban el lennél keseredve. De amúgy jó játék ez. Tanács meg-jó-erre nincsen. Majd lesz valahogy...talán egy van. Nyámnyila fasz soha ne legyél a csajoknál. Két okból.
1. Azért-mert ne legyél nyámnyila fasz<#vigyor>
2. mert ha az is vagy, a csajok megérzik, és még annyi esélyed sincsen mintha natúr paraszt állat lennél. Tehát ne legyél..

No Májki fiam, nékednek okkulásodra eme gyöngyszemet:
A.K.R.Ö.

Kerestem vagy fél óráig úgyhogy olvassad szorgalmasan<#nezze>

A Béna.

Szerintem a "és majd tisztes szegénységben fogunk élni" duma mindig bejön a széplányoknál... <#zavart1>

i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64

Her Laca
Kösz.
Most gyártok alá egy fiókos részt ,no meg felkerül mellé a billiárd dákom a falra. Szereztem egy retro álló fogast is na az még melléjük kerül és természetesen kellene még egy szép bõrfotel .

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Merész Godefroy.😄

Az én egyik kedvencem pedig a "Megöllek a csészémmel." 😊

"Szegeden születtem Szép leányt szerettem"

Ez nagyon jól néz ki.😊

"Szegeden születtem Szép leányt szerettem"

Her Laca
Miki fiam!
Mi lenne ha odamennél egy neked tetszõ lányhoz ,és kerek perec megmondanád neki ,hogy szeretnéd meghívni egy villamos utazásra mondjuk a 4-6 os teljes vonalán. Ez a szöveg régebben bejött úgy nagy általánosságban😊
Viccet félretéve,nehogy azt hidd,hogy a lányok másként vannak ,éreznek mint te.
Harcra fel Miki ! Gyõzni kell! Ahogy egyik kedvenc filmhõsöm mondotta😊

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Her Laca
Nekem is ott a lányom,de ahogy cseperedik be kell látnom ,hogy ez se lesz másabb 😊 Imádkozom ,hogy elvigyék ,de ki fogom kötni,hogy visszahozni nem lehet.😊

macleody
<#nyes>

Lacusch69: úgy legyen 😊
NANA!!! A kislányom kivétel!!! <#gun>

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

Volt köztünk pár másodperc....<#eljen><#taps>

D9

Némelyik nõ...., mind egyforma. <#nevetes1>

D9

macleody
Mondtam én, hogy némelyik nõ mind egyforma.
Legalább ne reklámozd...

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

Mit gondolsz, miért horgászok meg paintballozok? <#eplus2> (sajnos a motorozásnak reszeltek...)

mijki
Igazából nem sok változást hozna a szerzetesi lét, a mostani életemhez képest.<#zavart2>

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

Tökmindegy. A (volt) legjobb barátom apja szerint bármelyikre mutatsz az utcán, ugyanúgy jársz vele.

<#smile>Természetesen. Csak, hogy azért a másik oldalt is tisztázzuk,-mielõtt még Mijki szerzetesnek vonulna.<#alien>

Her Laca
Vitattam én ezt? 😊
De egy alant látható csendélet az általam említett cselekvéssorral mondhatnám akkor és ott teljesen feleslegessé teszi õket ,mi több zavaró tényezõvé😊
A kutya sem kíváncsi ilyenkor rájuk én aszondom.

Nesuten
Szép pipáid vannak Lacc

Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !

Nesuten
Gyertek csatlakozzatok ,hogy a BF 4 is hasonló élményt adjon mint a BF 3

[/center]

Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !

18+
Zoli bácsi
Na igen..

<#alien> pár hónap(hét, nap, kinek hogy), aztán kell a nõ az biztos! Ha nem is feltétlenül beszélgetésre meg ilyesmi<#vigyor>. Döglégy úr olyan finoman meg is fogalmazta ez egy két mûvében.

Her Laca
Apropó. Járt már valaki a Skanzenclub ban?

Her Laca
Drága testvírem😊 Nem a kõkorszakban élünk,van internyet oszt rendelünk izibe.
Délután kifestettem a lányom szobáját. Nõ mire hazaért ,kitakarítva,felmosva,minden nagyjából a helyén. Egy dolgot nem csináltam meg ,az ablakján elromlott a redõny húzó készség na azt nem cseréltem még ki.
Szerintetek mi volt a második kérdése a némbernek? Mondjuk elhallgatott amikor meglátta lilulni a fejem.
Ennyit a nõkrõl.

Mondjuk, ahogy nézem a dolgok állását, nem az emancipációhívei gyûltek itt össze...😊)
Ha nincs házvezetõnõ és a kölyök még nem tud menni, addig had maradjon mán a zasszony, végül is van még más teendõ is a ház körül. 😊

Erre tartjuk a kölyköket... 😄

www.smart-bus.hu

Illetve lehet, hogy Mijkinek mégis csak igaza van, mert mondjuk tegyük fel elfogy a bor, vagy a kávé otthon, kit küldjön le az ember a boltba ? 😊
Her Laca
<#eljen> Most ,hogy mondod😊

Ugyanaz a kör még egyszer ?
Mijki lehet, hogy egy másik nõre gondolt.😊
Willenbrock
Ez a csaj egyszerûen tökéletesen néz ki szvsz.

Kicsi Mijki...
Neked lehet, hogy ábránd egy NÕ, de akik már tizen-, vagy huszon- éve élnek ugyanabban a kapcsolatban...

Her Laca
Miki fiam 😊 Látszik ,hogy még ifjú vagy és tapasztalatlan.
Egy nõ mindig a problémák forrása,vajmi kevés köze van az általam vázolt "boldogsághoz"😊Majd egyszer megérted ezt is:XD

mijki
Egy nõ?<#nevetes1>

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

Her Laca
Ma végre itthon vagyok ,kisütött a nap,egy kávé egy pohár forralt bor és egy jó füstölni való. Utána kis repkedés. Mi kell több a boldogsághoz?😊

LeonSilver
Hát ez qrva "régi"

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

acidrain
Fácsén osztották meg, elõzõ este valószínûleg nagy attack volt.
Hogy nem idegeskedik, az biztos. 😊

"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."

Hecker007
De attól hogy ez a felvétel nem eredeti, ilyenek még vannak, és minél több az ilyen hülye gyerek annál több ilyen eset lesz, sajnos a mai lányok nagy részének is az ilyen buzi kinézetû gyökerek jönnek be...

azon kívül, hogy a másik két videó is igen csak megjátszottnak tûnik, a kamerák képe is pontosan olyan, mintha egy jobbféle kézi videokamera képébõl lenne visszabutítva, hogy valamiféle biztonsági kamera felvétel utánérzést adjon
a gyanúsabbnál is gyanúsabb...

A gyerek megúszhatta volna a verést - amit megérdemelt egyébként, lévén tényleg b@lfasz volt - egy mondjuk 2-30 perces menet lezavarásával, bár a 2 perces verzió esetén biztos ugyan úgy elpicsázták volna, de hát nem az a baj, hogy nagy az Isten állatkertje, hanem, hogy alacsony a kerítése.
Pedig bekamerázhatnak, csak errõl értesíteni kell és feltüntetni. Amerikában az iskolák, (és ez alól az elit intézmények sem kivételek!) a drog és fegyver használat kiszûrése érdekében még motozást és kutyás átvizsgálást is alkalmaz(hat)nak amivel a diákoknak tisztában kell lenniük.

A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb

mijki
OFF:

A vérszomjas ragadozó! 😊

ON:

Willenbrock
Ez biztos,hogy megrendezett fake videó.Nyilvános wc-t,mosdót eleve be sem kamerázhatnak.Meg ekkora puhapöcsök még a páwák sem lehetnek 😊