IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Pedig: Boys don't cry!
Egyébként is péntek van:
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Jöttünk, láttunk, visszamennénk... <#nyes>#nyes>
D9
Büdöske
Ezt igazán Szepy fogja értékelni szerintem😄
De mára befejezem az offolást<#banplz>#banplz>
A Béna.
1. Azért-mert ne legyél nyámnyila fasz<#vigyor>#vigyor>
2. mert ha az is vagy, a csajok megérzik, és még annyi esélyed sincsen mintha natúr paraszt állat lennél. Tehát ne legyél..
A.K.R.Ö.
Kerestem vagy fél óráig úgyhogy olvassad szorgalmasan<#nezze>#nezze>
A Béna.
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
Most gyártok alá egy fiókos részt ,no meg felkerül mellé a billiárd dákom a falra. Szereztem egy retro álló fogast is na az még melléjük kerül és természetesen kellene még egy szép bõrfotel .
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Az én egyik kedvencem pedig a "Megöllek a csészémmel." 😊
"Szegeden születtem Szép leányt szerettem"
"Szegeden születtem Szép leányt szerettem"
Mi lenne ha odamennél egy neked tetszõ lányhoz ,és kerek perec megmondanád neki ,hogy szeretnéd meghívni egy villamos utazásra mondjuk a 4-6 os teljes vonalán. Ez a szöveg régebben bejött úgy nagy általánosságban😊
Viccet félretéve,nehogy azt hidd,hogy a lányok másként vannak ,éreznek mint te.
Harcra fel Miki ! Gyõzni kell! Ahogy egyik kedvenc filmhõsöm mondotta😊
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
D9
D9
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
De egy alant látható csendélet az általam említett cselekvéssorral mondhatnám akkor és ott teljesen feleslegessé teszi õket ,mi több zavaró tényezõvé😊
A kutya sem kíváncsi ilyenkor rájuk én aszondom.
Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !
[/center]
Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !
Délután kifestettem a lányom szobáját. Nõ mire hazaért ,kitakarítva,felmosva,minden nagyjából a helyén. Egy dolgot nem csináltam meg ,az ablakján elromlott a redõny húzó készség na azt nem cseréltem még ki.
Szerintetek mi volt a második kérdése a némbernek? Mondjuk elhallgatott amikor meglátta lilulni a fejem.
Ennyit a nõkrõl.
www.smart-bus.hu
Neked lehet, hogy ábránd egy NÕ, de akik már tizen-, vagy huszon- éve élnek ugyanabban a kapcsolatban...
Egy nõ mindig a problémák forrása,vajmi kevés köze van az általam vázolt "boldogsághoz"😊Majd egyszer megérted ezt is:XD
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Hogy nem idegeskedik, az biztos. 😊
"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."
a gyanúsabbnál is gyanúsabb...
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
A vérszomjas ragadozó! 😊
ON: