91307
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
#73775 Mindamellett a Magyar társadalom mindig is el volt zárva a fegyverviseléstől,nincs hagyománya,a többség nem is tudna mit kezdeni vele,vagy helytelenül alkalmazná bizonyos szitukban.
Én marhaságnak tartom,hogy könnyítsenek ezen törvényeken.Nem kell az embereknek lőfegyver. Akinek az a szakmája,hogy hordja annak meg úgyis van,aki meg csak vonzódik hozzá,akkor elmegy egy klubba ,tag lesz és annyit lövöldöz amennyit akar,ha már van egy ilyen fura érdeklődési köre:) -
Szepy2884 #73774 Ha ezt tényleg te költötted ki és nem pedig loptad/plagizáltad, akkor ez a részemről egy hatalmas -
#73773 Nono Szepy! Azé egy jó otomata áldás ,főleg ha BP en közlekedik az ember. -
Szepy2884 #73772 "Megmondom én a tutit
Az autó legyen benzines és turbó"
Na, csak a turbótól mentsen meg az ég! Pláne a mai váltakozó állásszögűektől. Amúgy egyet értek, a jó kocsi ott kezdődik, hogy benzines,min. 2 literes, és MANUÁLIS(!!!).
A még jobb kocsi pedig pörgős mint a benzines, nyomatékos mint a dízel, és persze nem automata. Na ilyen sajnos kevés van még a németek között is. Szerencsére az enyém ilyen -
#73771 Nékem önvédelemre a kocsiba elég egy stokkoló kalapács ,meg a jó kis méteres pajszerom,otthon meg egy hokiütő van az ajtó mellé támasztva.
Nem köll lőfegyver. -
#73770 a lő fegyver lőfegyverként van feltüntetve
a többi meg nem :D
az önvédelem pedig kettészakadt birtokvédelemre (magánterület) és viselésre (közterület) vagy mindkettő -
Lacusch69 #73769 Én vagyok az a hülye, aki a muzeális gumisokról hadovált...
Persze nem egyértelmű az önvédelem meghatározása, hogy magánterületen vagy közterületen gondoltad.
Valamint a fegyver és a lőfegyver elválasztása sem egyértelmű teljesen. (A muzeális gumis nem lőfegyver) -
artivizsla #73768 Win 7 64 bit.
Eddig nem volt gondom vele. -
artivizsla #73767 Nem a vélemény, hanem a kérdésre adott válaszok az érdekesek. Azért válaszoltam én is, majd csak lesz valahogy ezután is. :) -
Lysandus #73766 Milyen oprendszered van? -
#73765 Köszi szépen srácok :)
sztem nem ütközik jogszabályba az emberek véleményének megkérdezése :)
Bár itt banánisztánban ki tudja :D -
artivizsla #73764 Ezt írja ki :
Problémaesemény neve: CLR20r3
-
artivizsla #73763 A Clod "Laucher.exe" hibával leáll. Újratelepítettem, de megint ezt csinálja. Olyan rég volt már telepítve, kell valamit állítgatni telepítéskor, vagy valamit még letölteni hozzá ? -
sakkay #73762 Nem lenne ez gond ott sem... -
artivizsla #73761 Csak aztán se a rendőr, se az APEH ne jöjjön ki, mert az a Te lelkeden fog száradni. -
Lysandus #73760 Szerintem egy perc se volt... :-) -
#73759 Sziasztok!
Egyik projectmunkámhoz kérném a segítségeteket
Ezt a kérdőívet kéne kitölteni:
https://docs.google.com/forms/d/1kpQg9A7BXeiPs0cICpdnUo_qIDs-I2_vQgkGYhwQlUA/viewform?usp=send_form
Kb 3 perc az egész
Köszönöm szépen! -
sakkay #73758 -
#73757 Mondjuk ezekbe az zavar hogy a gyökér dizájnerek elhagyták a közép konzol sofőr felé fordítását, talán a legújabbakban már ismét megjelet,de azokra nincs sajna korpa:)
Nem is értem mi a reteknek kell a jó hagyományokat elqrni. -
#73756 5 öst nem akarnék mert minek:) kell a bántanak egy akkora bódé:) -
#73755 Ja ja én is a 325 öt nézegetem,az 6 hengeres meg az megy is:) De ráérek nem kapkodom. -
Lacusch69 #73754 Bocs, most látom, hogy 320... -
Lacusch69 #73753 Sógoromnak volt ezzel a motorral szerelt 5-öse (E39), hát elég gyengus.
Fater strapa autójából (2.8 V6 Scorpio) ültem át egy próbakörre, van közvetlen összehasonlítási alapom.
Mind a kettő 150 lovas, de a Fordban igazi csődörök vannak, ebben meg pónik.
Gyakorlatilag ki kellett taposni a szemét, hogy egy kicsit élénkebben mozogjon.
Szerintem 525-ös alatt ne is keresgélj, meg fogod bánni a kicsi motort a nagy kasztniban. -
Lacusch69 #73752 Apám anno cégvezető volt, kapcsolatban voltak velük.
Mit mondjak... halottakról vagy jót vagy semmit... inkább hallgatok... -
#73751 Sajna:) Asszem a 2.5 össze az talán.Csak a beltéri miatt mutattam ezt. -
artivizsla #73750 Meghalt Pintér József, nem tudni, hogy ez majd hogy fogja befolyásolni a haditechnikai park jövőjét, reméljük nem negatív irányban. -
VO101 tvr #73749 Ez viszont már nem a sor 6-os motor. -
#73748 Vakami ilyen:) -
#73747 Én most egy ijenen töprengek . Nézegetek de még nem találtam olyat ami kéne,nekem fekete köll vajbőr belsővel.Lehet ki kéne menni a németekhez. -
#73746 Ja a fiat egy dobló,500 000 + km errel és most lett hengerfejes:) Pedig mostohán volt vele bánva,és ez a hiba is szerelő miatt van,hogy rohadna le a keze. -
#73745 Nekem pl volt pár franciám,meg volt sőt van is Fiat om, de az egy marhaság,hogy rosszak. A 307 esemmel semmi de semmi gondom nem volt 4 év alatt pl,asszem volt egy kerékagy csapágy csere,egy főtengely jeladó,és egy kormányösszekötő gömbfej. Na most ez összesen nincs 50 ezer,de ha jobban utána számolok akkor tán 30 se. Meg a kötelező cuccok ,de az mindegyikre kell. És tipp topp a vas !
Tapasztalatom az,hogy azon autókkal van a gond a legtöbbször amik tulajai szarnak a kocsira nem tartják karban ,oszt amikor megáll akkor aztán mondják a marhaságaikat,és ez márkafüggetlen.
Egy jól karbantartott,megfelelően használt autónak nem lehet nagy baja. -
#73744 A második F-et is tudom cáfolni a fiatot. Punto I-et 10 éven keresztül használtam 8 évesen vettem 18 volt mikor eladtam , csak kopó alkatrész csere és tankolás amit ráköltöttem, És egy 6 éves Grande Puntora lett csere , lekopogjam 2 éve van nálam de eddig ezzel sincs semmi gondom , a benzináron kívül. -
Lacusch69 #73743 " Három "f"-et nem veszünk. ( francia, Ford, Fiat )"
Sokáig én is így gondoltam, de hülyeség. Legalábbis a Ford része...
5-6 éve kínomban vettem egy Sierra kombit(2.0i) a Saabom mellé strapa autónak. Tudok róla jót is rosszat is mondani, de van egy olyan tulajdonsága (azon kívül, hogy egy fityinget nem ér a piacon), amit semmilyen modern autó nem tud:
Ha elszakad a vezérműszíj, nem ver össze a dugattyú a szelepekkel!
Persze csak véletlenül jöttem rá...
Egyébként olyan, mint a Zsiguli: ha van benne víz, olaj, benzin, akkor megy.
Illetve ha hiányzik belőle 6 liter víz meg 1.5 liter olaj, még akkor is megy...
Persze erre is véletlenül jöttem rá...
-
#73742 Az #73731-ből kimaradt egy vessző :)
Így lett volna helyes: Nem, ez az, csak a felni más rajta. -
artivizsla #73741 Én egy Zafira B-t vettem nemrég, 1,9 JTD 150 Le/320 Nm. Megy is, de legalább nem fogyaszt sokat és nagyon kényelmes elől, hátul.
Mondjuk az eredetvizsgán a rétegvastagság mérőt a földhöz akarták vágni, mivel nem mutatott semmit a műszer, ugyanis üvegtetős a kicsike, de kívülről ez nem nagyon látszik első nekifutásra.
Azt látni lehetett a vásárlást megelőző autómustrákon, hogy BMW-ből dögivel hoznak be kintről és nem is olyan veszett az áruk a hírnevükhöz képest, meg az alkatrészre is azt mondják, hogy nem olyan ijesztő azért.
Vásárlás előtt a fórumokon láttam pár alapszabályt leírva, amihez jó, ha tartja az ember magát :
- Három "f"-et nem veszünk. ( francia, Ford, Fiat )
- Neppertől nem veszünk.
- Előbb a lé legyen meg, csak utána nézünk autót.
- Vásárlás után már nem nézünk hirdetést.
Utólag azt mondhatom, hogy van igazság bennük. -
bucsher #73740 Na ez meg megint egy másik autó: díszlécek, hátsó lámpa :) -
bucsher #73739 Az nagyon durva az a zombinő a jövőből aki a hátsó ülésen ül. -
#73738 No ez sem kutya . -
Szép.
Mi a helyzet amúgy Miki györök? Serdülgetünk?:)) Helyes.
De arra vigyázz,hogy ne kapasd el a csajokat ,mert a lányok a ROSSZ! fiúkat szeretik:) Na jó nem mindig:) -
#73736 OFF:
Írtam egy verset egy különleges lánynak, akinek nagyon tetszett, gondoltam megosztom. :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Szeretném, ha szeretnél,
S viszont szeretve lennél,
Együtt ülnénk egy kis padon,
Egy lágy szellős hajnalon.
Nem gondolnánk a holnapra,
Sem a következő dolgozatra,
Csak a pillanat lenne,
Mi sose lenne elfelejtve.
Ezért a pillanatért feledve múltat,
Ezért a pillanatért feledve jövőt,
Itt állok előtted, a szívem kitárva,
Már csak rád várok, hogy belépj, te drága.
Olyan leszek néked,
Mint fiókának a fészek,
Vagy mint, egy erős vár,
Mely mindig visszavár.
Kevés mit adhatok,
De ennyim van csupán,
Pedig ha tehetném,
A csillagokat is lehoznám.
(2014.04.19)
ON: