IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hetente bombázzák az arra fogékony népet vmi videoval, hogy felkeltsék és fenntartsák mesterségesen az érdeklõdést és kíváncsiságot. Aztán a legfanatikusabb, leginkább beetett polgár minden mindegy alapon kiteszi a zsét... Akit lehúz a community örvénye, az ész nélkül költ.... Ezeket jól lerántják az elején, aztán majd szépen akcióznak, mikor a kezdeti eladási hullám elül... A RoF-nál is kb negyedévente jönnek az akciók, máskor felesleges is költeni.
www.smart-bus.hu
Ekkora öngólt nem rúgnak maguknak a fiúk😊 szerintem ez egy nagy hápi.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Sose felejtem el amikor az egyik nagytudású kitalálta,hogy húzzunk gumicsizmát ,mert ugye az vízhatlan ,és úgy menjünk a fertõ tóba a nyakig érõ vízbe sárba.Õ csodálkozott a legjobban amikor a szakasz minden tagja mezítláb került elõ . Még üvöltözött is,hogy nem vigyázunk a kincstári cuccra. Na mind1😊
Nem mondom,hogy ez nem lenne üdvözítõ különben ,de ,hogy szerintem nem lenne nagy társadalmi támogatottsága ,fõleg az ifjú korosztály köriben az ziher.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
És utána még vegyél gépeket?
Én elég megszállott volnék ,de ,hogy ennyit ki nem adok érte az fix. Fõleg nem rögtön.
De mint tudjuk fél év múlva amikor a kutya se veszi már lesz ez még ingyé közeli állapotban is.
"Szegeden születtem Szép leányt szerettem"
A poros kisvárosba egy elbûvölõ fiatalember érkezik. Brandon Teena (Hilary Swank) igazi társasági ember. A helyi srácok hamar befogadják, a lányok bomlanak érte. Sikerének titka azonban súlyos teher. Lana (Chloë Sevigny), a helyi szépség is beleszeret, családja is örömmel fogadja be az álomfiút. Ám amikor kiderül a szörnyû igazság Brandonról, a becsapott közösség bosszút áll és kegyetlenségük nem ismer határokat.
Hilary férfit játszik? Átoperáltatta magát? Vagy ez most mi?
GOOBY, pls
Pedig: Boys don't cry!
Egyébként is péntek van:
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Jöttünk, láttunk, visszamennénk... <#nyes>#nyes>
D9
Büdöske
Ezt igazán Szepy fogja értékelni szerintem😄
De mára befejezem az offolást<#banplz>#banplz>
A Béna.
1. Azért-mert ne legyél nyámnyila fasz<#vigyor>#vigyor>
2. mert ha az is vagy, a csajok megérzik, és még annyi esélyed sincsen mintha natúr paraszt állat lennél. Tehát ne legyél..
A.K.R.Ö.
Kerestem vagy fél óráig úgyhogy olvassad szorgalmasan<#nezze>#nezze>
A Béna.
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
Most gyártok alá egy fiókos részt ,no meg felkerül mellé a billiárd dákom a falra. Szereztem egy retro álló fogast is na az még melléjük kerül és természetesen kellene még egy szép bõrfotel .
Az én egyik kedvencem pedig a "Megöllek a csészémmel." 😊
Mi lenne ha odamennél egy neked tetszõ lányhoz ,és kerek perec megmondanád neki ,hogy szeretnéd meghívni egy villamos utazásra mondjuk a 4-6 os teljes vonalán. Ez a szöveg régebben bejött úgy nagy általánosságban😊
Viccet félretéve,nehogy azt hidd,hogy a lányok másként vannak ,éreznek mint te.
Harcra fel Miki ! Gyõzni kell! Ahogy egyik kedvenc filmhõsöm mondotta😊
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
D9
D9
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
De egy alant látható csendélet az általam említett cselekvéssorral mondhatnám akkor és ott teljesen feleslegessé teszi õket ,mi több zavaró tényezõvé😊
A kutya sem kíváncsi ilyenkor rájuk én aszondom.
Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !
[/center]
Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !
Délután kifestettem a lányom szobáját. Nõ mire hazaért ,kitakarítva,felmosva,minden nagyjából a helyén. Egy dolgot nem csináltam meg ,az ablakján elromlott a redõny húzó készség na azt nem cseréltem még ki.
Szerintetek mi volt a második kérdése a némbernek? Mondjuk elhallgatott amikor meglátta lilulni a fejem.
Ennyit a nõkrõl.
www.smart-bus.hu
Neked lehet, hogy ábránd egy NÕ, de akik már tizen-, vagy huszon- éve élnek ugyanabban a kapcsolatban...