IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Üzenem haza, az otthoni hegyeknek:
A csillagok járása vátlozó.
És törvényei vannak a szeleknek,
Esõnek, hónak, fellegeknek,
És nincs ború örökkévaló.
A víz szalad, a kõ marad, a kõ marad.
Üzenem a földnek: csak teremjen,
Ha sáska járja is le a vetést,
Ha vakond túrja is a göröngyöt,
A világ fölött örök a rend
És nem vész magja a nemes gabonának,
De híre sem lesz egykor a csalánnak,
Üzenem az erdõnek, ne féljen,
Ha csattog is a baltások hada,,
Mert erõsebb a baltánál a fal
És vérzõ csonkról virradó tavaszon
Újra erdõ sarjad gyõzedelmesen.
És mindig lesznek fák, amikor a rozsda
A gyilkos vasat már rég fölfalta,
S a sújtó kéz is szent jóvátétel
Hasznos anyaggá vált a föld alatt ...
Üzenem a háznak, mely fölnevelt:
Ha egyenlõvé teszik is a földel,
Nemzedékek örségváltásain
Jönnek majd újra boldog építõk,
És kiássák a fundamentumot,
S az erkölcs õsi, hófehér kövére
Emelnek falat, tetõt, templomot!
Jön ezer Kõmûves Kelemen,
Ki nem hamuval és emberi vérrel
Köti meg a békesség falát,
De szentelt vízzel és búzakenyérrel,
És épít régi kövekbõl új hazát!
Üzenem a háznak, mely fölnevelt:
A fundamentum Istentõl való.
És Istentõl való az akarat,
Mely újra építi a falakat.
És üzenem régi barátaimnak,
Akik megtagadják ma a nevemet,
Hogy fordul egyet újra a kerék
És én akkor újra barátjuk leszek.
S nem lesz bosszú, gyûlölet, harag,
Kezet nyújtunk egymásnak és megyünk...
S leszünk egy cél és egy akarat.
És üzenem mindenkinek,
Testvérnek, rokonnak, idegennek,
Gonosznak, jónak, hûségesnek, alávalónak,
Annak akit a fájás ûz, és annak,
Akihez vércseppek tapadnak:
Vigyázzatok és imádkozzatok!
Valahol fenn a magas ég alatt
Mozdulnak már lassan a csillagok...
MARADNAK AZ IGAZAK ÉS A JÓK!
A tiszták és a békességesek,
Erdõk, hegyek, tavak és emberek!
Jól gondolja meg ki mit cselekszik.
Lyukasztják már fenn az égben a rostát,
És a csillagok tengelyét olajozzák
Szorgalmasan az angyalok.
És leszen csillagfordulás megint:
És miként hírdeti a Biblia:
Megméretnek az emberek...
Ki mint vet azonképpen arat.
Mert elfut a víz, csak a kõ marad,
A kõ marad!
Bajorerdõ, 1948.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Most hallgatom a Walesi bárdokat Latinovitstól,na szóval na😊
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
A valódi címe
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
Ha nem tudod hogy ezt hol kell a routeren csinálni akkor EZEN az oldalon megkeresed a routered, utána meg a játékot amihez nyitni akarsz és lesz részletes leírás.
ha megjelenik ki lehet dobni a trackirt az tuti
és a developer verzió most kb. 60e ft., ha beindul a tömeggyártás kb. annyiban lesz mint most egy tr5
GOOBY, pls
Soltom!
Nem lehet rá példa,hogy én azt a fejemre tegyem😊Lexarom,hogy 3D meg mitököm. Ahogy a 3D-s TV-k is ellaposodtak ,úgy ez is el fog szerintem.
Majd ha megcsinálják úgy ,hogy nem kell hozzá szemüveg ,meg búvárfelszerelés,na akkor majd talán érdekelni fog.
No meg amint írtad azt a hardverigényt ami köll hozzá,hát annyira még én sem ütöttem be a fejem,hogy ennyi pénzt kiadjak érte.
Ez szórakozás számomra,nem létszükséglet.
Én azt se értem meg aki 3 VGA-t tesz a gépébe, persze mindenki magánügye mire baxa el a pénzét.
Én inkább eliszom😊Az meglátszik legalább :XD
De bárhogy is van, több helyen is olvastam, hogy ha valaki ilyenben gondolkozik, akkor a 4K-s teszteket kell alapul vegye, kb azzal van egálban.
www.smart-bus.hu
Ez szerintem félrefordítás, vagy félre értelmezés. Egyetlen nagy kijelzõ van a Rift-ben, az most lényegtelen, hogy milyen lapka. Azért használnak egy kijelzõt, mert a ha kettõt használnak az nagyon zavaró optikai-érzékelési hibát okoz a hw megjelenítési késések eltérései miatt. Nem tudják tökéletes szinkronba hozni. Ezt régebben olvastam lehet azóta kitaláltak már valamit.
Forrás
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Nem annyira erõforrás igényes az. Váltott sorosan rakják ki a képet. Nem külön-külön szemenként egy kijelzõ. A gond szerintem ott van ha közel tolom a fejem a fullhd-s tft-hez, úgy bitang pixeles az is.
Igen, ebben a formában lehet várakozni, de a régi rendszer 2 éves ált. és 4 éves spec idejeit jól kitolták.
Erre akár mérget is vehetsz.
Öregszem vagy mi van ,de már alig CLOD ozok ,lassan azon gondolkodom,hogy eladok minden vackot mert csak a port fogja.
Ezek fényében ,biztos lehetsz benne,hogy én egy olyannal a fejemen (ami elzár a külvilágtól) biztos nem fogok a gép elõtt ülni.
Eleve a TR ugyanazt nyújtja ,mi a lófaxnak akkor ez?Ha nagyon belelovalnám magam veszek 3 monitort meg még egy 780 at oszt úgy játszom,de azt is feleslegesnek tartanám.Meg jönnek a görbe kijelzõk is.
Ezért jár ez még gyerekcipõben.
www.smart-bus.hu
No ezt kéne prezentálni sli/cf nélkül, mivel az késleltetésekre is érzékeny a kütyü! 😊
Bitang jó lesz ez, de egy darabig még nem lesz hozzá elég erõs GPU... Legalábbis szimekhez...
www.smart-bus.hu
jönnek a 4k-s kijelzõk, John carmack otthagyta az ID-et hogy ezt csinálhassa
akkorát fognak robban tani mint az atom
ha megjelenik én tuti beruházok egybe
GOOBY, pls
Én azt mondom gyerekcipõben jár még ez nagyon.
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Mit találtam.
Most hogy vannak hivatásosak, szvsz a haderõ gerince, a jó altisztekhez meglehet az alapanyag.
És fõleg szakítanék azzal a gyakorlattal, hogy a szolgálati idõ után kb. automatikus az elõléptetés. Így semmi motíváció nincs a kiemelkedésre, kussols és ülsz a székedbe, várod hogy szép lassan nõjön az illetmény, aztán nyugdíj.
http://www.kurfurst.org - Kurfürst - The Messerschmitt Bf 109 performance resource site MA970-UD3, AMD FX-8350, 16 GB DDR3, GB nvidia 960 4 GB