IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ahh ezért van ez a tömeges érvágás, mert a CloD-ban is OP godmode lett a Spit 😄

A video tetszik, nagyon profi módon repül aki csinálta.
Her Laca
Eszem azt a jóindulattól túlcsordult szívedet 😊
De nem talált.
Pasziánszra gondoltam.<#eplus2>Te is kártyázgatsz néhanap 😊Tudod mirõl beszélek😊

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Zpogi
Nincs valakinek elfekvõben egy DIRT 3 Complete Edition baráti áron?

Papucs? Porszívó? <#eplus2>

Én olyanra gondoltam, mint amit a Terka néni sütött a sütibe, a Valami Amerikában.😊
Zpogi
Jelen! vagy akár nézõnek is.

Zpogi
<#eljen><#papakacsint>Kicsit másabb a hangvétele, mint a tegnapi Twich-esnek<#fogmosas>.

Her Laca
Ne adjátok alá a lovat😊 Egyszer má nagy mellénnyel nekiveselkedett,osztán mi lett a vége😊Nem viselném el ha elkedvetleníteném Miki györököt.
De lelõni se hagyom magam,mert hogy vonulnék be a történelem könyvekbe? Mint akit Miki vitéz lealázott?😊 Na nem😊

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Nohab
Mondjuk mostanában nem jutottam repülõhöz, szóval a teljesítményem nem a legjobb most.

Pár embert elvihetsz a ts-rõl is 1v1-ezni.
Her Laca
Nem ocsó annyi szent😊

mijki
Csak azért mondtam 1 hetet, hogy legyen elég idõd megvarrni a fehér zászlót. 😊

Komolyra fordítva a szót, majd gyakorlok 1v1-et mondjuk Hubával és ha készen állok, majd jól lelõlek. 😊

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

Mi ez a világvége hangulat ? Nem a pipadohány teszi ? Jó helyen veszed egyáltalán ? Nem túl drága annak grammja ? 😊)
Her Laca
Drága Miki😊 És 1 hét alatt megtanulsz úgy harcolni,hogy ledogolsz engem?
Legyünk már komolyabbak ha kérhetném😊Bár nem vagyok már egy nagy dogfight vitéz ,de azért na😊 Viselkedjünk.

acidrain
Szösszenetek a tegnap esti repülésbõl:

"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."

mijki
Akkor adj 1 hetet!<#hehe><#nevetes1>

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

Ettõl tartok én is...
Her Laca
Akkor kapd össze magad 😊 Vagy! Hagyom magam😊<#ravasz1><#eplus2>

mijki
Még nem vonulhatsz vissza, elõbb le kell hogy dogoljalak még.<#rinya>

Her Laca
Öregszel te is😊
Mintha kiöregednénk a játékokból ? vagy nem?
Én azért sokáig húztam ,maholnap 48 leszek😊
De már nem lelkesedem . Lelõttem mindenkit már akit érdemes volt,engem is elimináltak 😊 jó párszor ,,már már rutinszerû minden ,így nincs meg az az izgalom ami régen erõt vett rajtam.
Valszeg más után nézek én is.

Hát nem.Gyanítom,az õs IL cvót már semmi nem fogja megközelíteni játékélményben,legalábbis nálam.
Her Laca
Mindjárt jön a BOS😊 Nem elég motivation,hogy franciásan fejezzem ki magam😊

Her Laca
Na ja! A láthatóság!
Bakker ,egyre izmosabb gépem van és egyre szarabbul látok😊
Na most vagy a game lett szarabb ,vagy a szemem😊
Egyik sem jó .
Na meg 5 ezerrõl rázuhanok egy spitre E1 el és bár messzirõl indítottam a támadást de nem akaródzott utolérnem😊 Pedig az vízszintesen repült én pedig 600 al mentem lefele.
Na meg amitõl agyfaszt kapok.
Régen az 580 al tök simán repkedtem ,most meg (tudom ez a szerver oldal hibája) de jóval több az akadás.
Pedig átlag 100 fps el tolom,(megoldottam NV-n is ,hogy van Vsinc és mégis egekbe az fps.
Érik a joy szögre akasztása😊
Marad a pipa,meg a pia😊
A harmadik P betûs az már csak ajándék ,ünnepnapokon😊

Ha már a kiégésrõl van szó,akkor lenne itt egy pár eladó cucc,hogy stílszerû legyek:

-Saitek X52
-Saitek pro flight rudder pedals
-TrackIR 4+TrackClip PRO

Hónapok óta el sem indítottam semmilyen repszimet,csak porosodnak már itt nálam.
Keine motivation,ahogy a mûvelt francia mondja.<#nezze>
Érdeklõdni privátban.
Hecker007
Lehet hogy kiütötted valakinek a hszét és a tiedet rakta be az sg motor duplázva, vagy csak alapból bugos.

Ezt most miért küldte el kétszer?

Ezt most miért küldte el kétszer?

:-)
Tudod nem kicsit vannak vegyes érzéseim. De eddig legalább Nvidián jó volt a láthatóság. Ezek szerint most ugyanolyan rossz mindkét gyártón... És én ezt nem kívántam senkinek!

Megint azzal próbálkozom, hogy leveszem a felbontást. Valamit segít, csak így meg ronda...
Tudod nem kicsit vannak vegyes érzéseim. De eddig legalább Nvidián jó volt a láthatóság. Ezek szerint most ugyanolyan rossz mindkét gyártón... És én ezt nem kívántam senkinek!

Megint azzal próbálkozom, hogy leveszem a felbontást. Valamit segít, csak így meg ronda...
Her Laca
Már megfordult a fejemben,hogy eladok mindent ,de aztán várok még hátha újra kedvet kapok hozzá.
Nem baj Savi addig gyûjtögethet😊)

Üdv a klubban!
Her Laca

Her Laca
Hogy ON is legyek.
Mondom magamnak,te Laci.
Rég repültél már ((tényleg régen),na uccu .
Felmegyek atagra. Esteledik. Majd egy órát repkedtem,volt 3 spit amit nagy nehezen észrevettem,de ahogy leborítottak a tengerre ,hát szart se láttam többet. Amúgy se jelezném.
Nagy nehezen aztán lelõttem egyet ,de szerintem csak azért esett le mert amatõr volt ,oszt bedugóztatta a gépét.
És ,hogy miért írom mindezt le. Mert mostanában azt vettem észre ,hogy unom az egészet. Semmi öröm nincs benne.
Ez a vég aszondom.😞

Repülõs alkatrész.
Sziasztok!

A War Thunderes Puma clan, twich tv élõ adást indított.
Akit érdekel nézze meg. BF-109 és FW típusokkal repülünk.
itt a link:
http://www.twitch.tv/volfram42
Egyenlõre csak DCS,de lesz más játékokhoz is.
mijki
IL-2 napjainkban...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Her Laca
Ahogy nézem remek egy dolgot hoztak itt össze.<#eljen>
Lock On amivel játszanak?

Lehet 4 játékos egymás ellen, vagy kötelékben gépi ellenfél ellen 4 x 75 perc játékidõ!!
Her Laca
Az 5 óra játékidõ?

Repülõ szimulátor menyország! 10 x 30 perces jegyem van eladó FÉL ÁRON ide: http://sim-city.hu/szimulatorok/repulogep.html Priviben írjatok!
Her Laca
Mácsaiék is jók ,tegnap még késõ este hallgattam meg pár Villon verset tõlük .
Mondjuk Hobo elõadásmódja az egyedülálló.

LeonSilver
Na igen... el vagyunk szállva magunktól, aztán akkorák sem vagyunk, mint a hangya faszán a pattanás...

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Zpogi
Egy kis érdekesség:

LeonSilver
Igen, õket ismerem!
És a Kor-Zár?? Ismered õket?

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

LeonSilver
Még nem, de máris rákerült a rukkolás listámra! Kössz!

Jó olvasgatást Laca!

Her Laca
Van ez a Kicsi Hang együttes.Ezt is ajánlom figyelmedbe.Már ha nem ismernéd.

Her Laca
Mindamellett de jó ,hogy felhoztad Villont,qrva rég olvastam.
Asszem mindjárt tömök egy pipát .töltök egy pohár bort és olvasgatok .
Na ez egy jó kis idõtöltés lesz.
Apropó.
Olvastad ezt a könyvet?
Amikor Nietzsche sírt.
Javallom!

LeonSilver
😊
Én is Hobo rajongó vagyok.
Az elsõ kislemezük amikor megjelent a borítón volt a szokásos embléma.
Kivágtam és olyan kerek izébe beleraktam, tudod biztos Laca, nagy divat volt. Egy alumínium lap, ziherejsztûvel, és egy plexi fedél.Alá lehetett képet berakni..

Her Laca
Hobot IS szeressük 😊 De nem csak most. Mióta az eszem tudom😊
Mi több még ifjú koromban ismertem is,meg Billt .
Sose felejtem el amikor alumínium mankóval megjelent ,erre valamelyik beszólt neki,hogy "mi van alufelnit vettél".

Her Laca
Na persze ,hogy ugye😊

LeonSilver
Ugye????? Ugye, hogy ugye Laca???