91307

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Her Laca
    Nézd:) Az oroszokkal sok mindent lehet csinálni szerintem, de szórakozni velük az nem éppen egy életbiztosítás. Sose volt az. Gyanítom ez a jövőben se lesz másképp. Amúgy ezt Ismerem:)
  • Lysandus
    Ez a feldolgozást már linkeltem. Lassan hét éve, de az üzenete már akkor kristálytiszta volt: jobb ha nem szórakoznak velük...

• sakkay
    Valami ilyesmi. Hál' Istennek lassan vége.
  • VDomino
    Rázták az öklüket dühösen,a gaz nácikok meg erre visszavonulót fújtak.
  • sakkay
    Idézet a Mihajlik könyvből:
    "..néhány messzerrel találkoztak. Légiharc kezdődött. A mieinknek elfogyott a lőszere,de azért csak támadtak lőszer nélkül is(), és így kényszerítették az ellenséget, hogy nyugatra távozzon."
    Mi a fasz?! Azért kíváncsi vagyok , hogy ezt hogyan kell értelmezni..meg az adott szitu eredeti menetére is.
  • sakkay
    A Jakovlev könyv az jobb, írja is-inkább utal rá-hogy direkt nem változtatott visszamenőleg az emlékiratain, mert így jobban megmarad a korszellem. Értette szerintem ezt főleg a Sztálinnal való viszonyára. Neki a jó arcát mutatta az öreg szemétláda.
  • sakkay
    Igen, én is olvastam belőle a 20 oldalt, tetszett. Elő is rendeltem-a könyvtárban.Meglepő módon már elő rendelés alatt van.
  • PhantomAss
    én most olvasom a "felettünk a csillagos ég" c. könyvet, nekem nagyon tetszik.
    Nem propaganda, a repülés szerelmesei és a pórnép is simán elolvashatja, ez mindenkinek bejöhet. Talán a KG200 volt utoljára ami ennyire lekötött repülős témában.
    Szóval én ajánlom!
  • sakkay
    Ez a Mihajlik könyv katasztrófa. Értem én, hogy minden szentnek maga felé stb stb..na de itt a 100 oldal után-ezt figyeljétek-még nem lőtt le tisztes harcban messzer senkit, az oroszok meg felszállásonként fél tucatot. Egyszerűen elképesztő! Mint a legszarabb amcsi akció film a 90 évekből. De a hülye-nem szoktam sértegetni amúgy soha de ez már sok-néha nem figyel és utal arra , hogy a kezdeti időben amikor csak!védő körrel operáltak milyen szar voltés mekkora veszteségeik voltak...csak az éppen amúgy valahogy nincs a könyvben. A másik-folyamatosan irtják a németeket 1942 vége az idő- saját veszteség nem nagyon van említve..erre 10 oldal múlva amikor lelövik az egyik oroszt, természetesen többszörös túlerőben, visszaemlékezik rá, hogy volt amikor csak hatan maradtak egy egész osztályból(nemrég!) és abba a srác is benne volt. Csak az valahogyan nem lett leírva! Hihetetlen egy primitív, tudatosan eltorzított propaganda könyv. De akkor is befejezem. Ja de a legjobb:Valamikor a könyv elején rástartoltatják őket-amúgy a politikai tiszt a parancsnok véleménye ellenére-2 a reptér fölött köröző messzerre. A felszállás közben lelövik minkét oroszt, a szerző túléli. 1 év múlva alkalom van a szitu ugyanaz,csak ő van fönt. Szarrá lő két felszálló messzert, és csak azon sajnálkozik, hogy nem fordulhat vissza, a bebukfencezett gépet megsorozni..no comment. De addig ez sztori a világ legnagyobb szemétsége volt(amúgy én annak is tartom mindkettőt,de a háborúban előfordul).
  • feca1229
    hogy bevolt "lassúlva" az élet a mai "rohanáshoz" képest az élet, és minden rendben volt minden meg volt csinálva és elvégezve...
  • sakkay
    Az lehet..de szeretem még garival eladni a cuccokat...a másik meg, hogy azért soha nem árt egy erősebb kártya. Amúgy meg nagyon szeretem az ffb, így megint csak szűkül a kör 40 alatt.
  • feca1229
    Ez tetszik :)))
  • Her Laca
  • Her Laca
    Jobban jársz egy hotassal jelenleg mint egy VGA val . EZ SZENT MEGGYŐZŐDÉSEM.:) Az a VGA még elég neked ,de egy hotas az tud új távlatokat nyitni.
  • artivizsla #74001
    Van valakinek telepítve a HSFX 7.0, vagy annál újabb verzió ?
  • artivizsla #74000
    Nem a 4.00, hanem a 4.3-ig van fent inden.
  • artivizsla #73999
    Clod 4.312 patch telepítésekor ezt a hibaüzenetet kapom.
    4.00-ig fent van minden és működik is. Kellene még valamit feltennem ?

"Folder does not contain the pre-requisite MOD version."
  • sakkay
    Nekem is ez rémlett csak pont átvittem apámnak. Ja igen, az általatok javasolt orosz írok közül, meglepő módon szinte az összes megvolta a könyvtárban. Igaz az alsó,némely pedig a külső raktárban, de megvolt. A Mihajlik könyv, az elég katasztrófa,(gyakorlatilag elsősorban kommunista propaganda és csak másodsorban visszaemlékezés) tulajdonképpen ha azt veszem alapul nem is értem, hogy a németek rögtön felszállás után miért is nem lőtték magukat fejbe.
    Általában a leírt harcok szinte minden esetben 2-3* annyi vesztesége van a németeknek mint nekik. Pl. éppen Sztálingrád fölött. Na ne. Jakovlev az korrekt. Eddig.
  • Lysandus
    Tobak Tibor azt írta, hogy ők is használták harcban.
  • sakkay
    Na látod ez eszembe sem jutott!
    Most kártya csere lesz. Az evo meg jó, de hát ugye régi már, és ha egyszer cserélem akkor két verzió lesz.
    1 Nincsen pénzem és egy másik evo.
    2.van pénzem és egy nem evo.
  • Her Laca
    Vegyél egy hotast.
  • sakkay
    Pár alkalommal amúgy olvastam harc közbeni trimmről, de már nem emlékszem pontosan a körülményekre. Ezért tettem fel itt, hátha valaki többet tud. Meg esetleg példát rá valamelyik visszaemlékezésben.
  • PhantomAss
    sztem nem is az a kérdés h unreal vagy nem, mivel kb. mindenki használja aki megteheti, senkit sem érdekel hogy a valóságban lehetett-e ilyesmit csinálni.
    Emléxem az il2-ben én mindig trimmel harcoltam, nagyon sokat segített, persze teljesen ellentmond a realitásnak.
    Szóval ha tudsz trimmelni akkor használd ki
    A programozóknak kellene ezt űgy megoldaniuk, hogy pl. nagy sebességnél ne lehessen trimmelni, ilyesmik.
  • sakkay
    Persze ez itt is folyamatos kontrollt igényel, mint a CLOD-ban is, csak azért kérdezem, hogy ez akkor nem unreál' dolog harcban használni?! Én néha a clodban is használtam, de mivel nem sok multis tapasztalatom van ott-kb 30-40 alkalom arra nem alapoznék. Itt ha okossan csinálom, néha bejön de ha túlnyomom az nem fasza. EVOM van úgyhogy gomb.
  • Her Laca
    tekerőre rakod oszt oda trimmelsz és akkor amikor akarod. Csak egy mozdulat és amúgy is kell (kellene) hisz sebesség ,magasság stb befolyásolja a gép haladását és trimmelni folyamatosan kell(lene ha jó a repmodell)
    Ha hotasod van azokon van nem is egy tekerentyű.
  • sakkay
    Jó ez a Jak..csak hát a G2 pont annyival erősebb, hogy nem veszem észre ,hogy jobb a Jak mint a Lagg. Kicsit tényleg nem olyan fürge?! a G2 mint az f4, de érezhetően erősebb. Mennyire reális, hogy néha szűkített fordulóknál használom a trimet? Tényleg ritkán csak ha pont egy kicsi hiányzik, mert aztán vissza trimmelni harc közben nem olyan egyszerű, meg azért egyből más a tartás' is.
  • artivizsla #73989
    Launcher.exe hiba megoldódva. Windows tűzfalat bezártam és feltetettem egy vírusirtót és máris futott a játék rendesen. A 4.312-es patch telepítése mehet egyből a 4.3-ra ?
  • sakkay
    G-2 és a felhők.
  • Her Laca
    Én nem keresem a hibákat ezt nem győzöm hangsúlyozni.
    Egyszerűen összevetek dolgokat és lévén van némi tapasztalatom ebben a műfajban látok dolgokat .
    Persze javíthatnak sok mindenen ,csiszolhatják ,hisz még csak kb 50% on áll ,de ha nagyon belemerülnek mikor lesz kiadva, már most is késésben vannak at eredeti elképzeléshez képest.
    Annak fényében,hogy micsoda nyilatkozatok voltak mekkora mellény ,már ők is késnek .
    Ha az összhatást nézem (hangsúlyozom,hogy tapasztalatom nincs vele )nekem nem tűnik világmegváltó szimnek ,csak ismételni tudom magam , a videók alapján tiszta IL2. És ebben minden benne van a kinézettől a sérülésekig.
    Persze van ami más ,szebb- jobb ,de ha az összhatást nézem nekem hiányérzetem van .
    Avval azért nem értek egyet,hogy mentségként azt hozzuk fel ,hogy a CLOD milyen volt. Pláne nem annak fényében,hogy ez mennyibe is kerül jelenleg. Ennyi pénzért odabasz érzést várnék el.
    Annó a CLOD minden hiba ellenére egy ilyen érzést keltett ezt szerintem kár lenne elvitatni.

• Willenbrock
    Hülyeségért nem kell a szomszédba menniük az biztos,vajon a 0 kezes fekvőtámaszt milyen trükkel csinálhatják?
  • feca1229
    Én értem, hogy miről beszélsz! Nekem is sokkal jobban bejön a CLODban a találatok utánni sérülések megjelenitése, és itt most nem arról beszélünk, hogy leesik valami vagy nem, habár az is fontos mert jól néz ki és a valóságban estek le a gépekről a cuccok mikor meglőtték őket. A lényeg szerintem inkább az, hogy a BOSban minden sérülés egyforma mármint úgy értem, hogy kétféle füst másfajta szinnel megjelölve, vagy pedig tűz, és ennyi, míg a CLODban lényegesebben jobban, és szerintem valósághűbben van kidolgozva a sérülés effekt. Lehet, hogy hülye hasonlat lesz de nekem olyan érzésem van most még a BOSsal, mint a 60-70-80 évek repülős filmjeivel amiben minden sérülést egy kurva nagy kövér füstcsikkal imitáltak. Azért azt se feledjük, hogy a CLODban sem elsőre csinálták meg ezeket az effekteket, hogy vagy vékony olajfolt, vagy az üzemanyag, vagy csak a hűtő folyik el, de simán megtudod őket különböztetni egymástól pontosan a megjelenitésük miatt, ami még persze nincs benne a BOSBan, de miért ne csinálnák meg? Hiszen még olyan nagyon az elején vannak, és a BOSban szerintem vannak nagyon szépen kidolgozot dolgok is, tehát szerintem idővel az is fejlődni fog. Ja és még szerintem a lövéseknél a nyomjelzők, hát azt egy az egyben vették át a ROFból, remélem nem marad így! Annyit még hozzáfüznék, hogy szerintem valóban nagyon sok lehetőség vab a BOSban, és bízok benne hogy folyamatosan fog fejlődni, mert még tényleg az elején és hibát mindig könnyű találni.
  • sakkay
    Hajlik a propeller földet éréskor, és szebbek a fények. Mintha jobban nézne ki a gép is. Némileg talán változott a DM is, majd holnapra kiderítem.
  • feca1229
    Ki jött az elmaradt pénteki frissités a BOShoz, benne van a Gustav messer is. persze csak akit érdekel.
  • Her Laca
    Mondjuk szerintem nem normálisak:)
  • sakkay
  • Her Laca
    Na ,hogy ne gondold nem szeressem az Oroszokat.
    vannak dolgok amiket kimondottan kedvelek tőlük.
  • Her Laca
    Bakker ezt most találtam.
    Érdekes ,hogy egymás slágereit énekelték mindkét oldalon a nagy énekesek.
  • Her Laca
  • sakkay
    De persze abban egyetértek, hogy egyenlőre túl darabos a sérülés, és nagyon elnagyolt a találatok okozta darab leszakadások.
  • Her Laca
    Nem értelek. Tök mindegy most a szárnyszakadás,én nem erről beszélek.