IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mi volt a streamben? Lemaradtam róla.

"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."

Zpogi
Her Laca
Majd ki lesz balanszírozva. Jó lesz az a Jakab 1 es majd meglásd a végére😊) Az F meg majd szarabb kicsinykét ,ahogy az már lenni szokott.
Mondjuk érthetõ is,hiszen ki az aki egy retek szarral akarna célzsákként szerepelni?
És majd a Fóka! Na az milyen lesz?

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

mijki
Ha PM-ben küldesz email címet tudok küldeni.

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

Zpogi
Na, már kezdik is a sírást a BoS veres oldalának hívei,😊 hogy miért ezeket a gyenge vadászokat kellett belerakni a játékba(LaGG-3;Yak-1;La-5), bezzeg az F-4-es mesza az mennyire "OUTCLASSED".

LINK

Zpogi
Itt egy másik tõle:

"We are always very happy to hear from those players from countries which are on the Pacific.

Maybe in the future, (long in the future) we will have some campaigns which are closer to where you live"

Zpogi
Ez jól hangzik,Buzzsaw írta az ATAG fórumon:

While obviously in War all is fair, I think players will find that strafing and vulching may be a little less rewarding with TF 4.01.

We will be enabling AAA weapons for player use, and the accuracy of player controlled weapons is quite a bit higher than AI.

A damaged aircraft being pursued back to his base by a vulcher will be able to call up a buddy and have him waiting manning a Bofors or 37mm flak gun.

And someone who has just been strafed can jump into an AAA weapon and get revenge fairly easily.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Urak, van esetleg valakinek ncore meghívója? Nem jelentkeztem be 8 hete, erre figyelmeztetés nélkül kivágtak, és nem tudok meséket letölteni a kölyöknek... 😞

www.smart-bus.hu

Kinek kell Harrier? Felszállnak ezek helybõl így is 😄

"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."

LeonSilver

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Vogel
Mit kap a ballon egy-egy ilyen leszállásnál! Én csak AN-26-oson látom, de ott se kutya.

Zpogi
Zpogi

Her Laca

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Her Laca
Az alaszkai bozótpilcsik is megérnek egy misét.
Azok bárhová,bármire lészállnak😊

Her Laca
Na erre mondják,hogy PROFI😊 Gondolom nem kevés pénzt keres vele az ürge,vagyis megfizetik rendesen. Semmi méricskélés ,semmi szarozás😊
Az idõ meg pénz ugyi😊

Zpogi
Sanyónál van még:

Her Laca
Nem szarral gurigázik a pilóta az szentigaz😊

Zpogi
Pumáknál leltem:

Khm...

Her Laca

Her Laca

Her Laca

Her Laca

Her Laca

Én a kelly hõseinek nem tudom a végét mert mindig bealudtam amikor elkezdõdik a végeláthatatlan pufogtatás, de már nem is erõltetem.

LeonSilver
😄

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Her Laca

Her Laca

Her Laca
Láttam már párszor😊

Nézd megy a Gallipoli (korai Mel Gibson film) szuronyrohamos befejezését, de inkább az egész filmet.
Ennél jobban semmi sem mutatja, mekkora baromság a háború.
Sajnos magyarul nem találtam meg a tecsõn.

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

PhantomAss
egyik kollégám volt férje Morricone személyi titkáraként dolgozott évekig, ismeri az Öreget 😊
szokott mesélni róla, én is nagyon szeretem a zenéit

GOOBY, pls

Her Laca
No kezdõdik NFL meccs meggyek bambulom kicsit.
Mindenkinek jó éjt.

Her Laca
Ezen mindig besírok😊

Ja ja. És van pár dolog ami tényleg nagyon el lett találva.

Her Laca
Szerintem te tudod mirõl beszélek. A katonák szemszögébõl nagyon jól mutatja mit és ,hogyan,meg miért.

Ez az egy film, amit az öldöklés miatt nem tudtam/akartam végignézni. Úgy látszik, hogy már akkor is öregedtem, amikor megjelent a film.
Nagyon nagy film. Pedig én nagy utálója vagyok az amcsi háborús filmeknek..bár inkább az akcióháborús ha lehet így fogalmazni.

Her Laca
Mellesleg a Black Hawk Down az ami számomra teljesen jól írja le, körbe ezt az esztelen ,értelmetlen dolgot amit mi mûvelünk háborúskodás címszó alatt.Vagyis az egyes emberek miért is csinálják ha már ott vannak.És az a zene fenomenális.

Hecker007
Megvettem a BF4-et amit kész játéknak adtak el, de még olyan sincs mint a béta volt pedig már toltak rá nem kevés patchet, na az volt az igazi átbaszás (volt aki rögtön 20 ropit adott érte prémiummal együtt).
Ezért inkább kiperkálnám a pénzt, legalább tudom hogy ez Alfa/Béta és korlátozottan használható, de mivel azzal sincs idõm röppenni ami van, inkább nézegetem még 😄

Annyiból más, hogy nem kötelezõ bétának lenned mint a CLOD-nál. Mert ott késõn jöttünk rá mi az igazság. Persze itt sem biztos , hogy fasza lesz a vége, de az biztos-gondoljál csak bele logikusan-nem tudnák elkendõzni. Ennyi.

Her Laca
Mi a más mesterem?😊
Nekem sem idõm sem kedvem vacakolni a szarjukkal,csinálják meg úgy ,hogy ha kiadják a nép felhördüljön ,hogy ez odabasz. Akkor én a 40 ezret sem sajnálnám érte. De addig? Hallottam én már ígérgetést oroszoktól.Haggyjuk már😊
A ROF az meg úgy nem tetszik ahogy van ,ergo nekem azzal hiába példálódzik bárki is😊
Na UFF😊

Her Laca
Jól mondod. Hans Zimmer talán korunk legjobban foglalkoztatott zeneszerzõje a filmiparban. Én is szeressem.

Ez is érthetõ. De azért így , hogy páran már repülik, azért más. Meglátjuk. A kiadás úgyis tavasz körül lesz ahogyan nézem. Maga a fõ térkép januárban lesz kész.

Hihetetlen, hogy a reklám mire képes....
Máris fizetik ki az emberek a 95 dodót egy 30%-os alfa verzióért. Igaz, hogy az embereknek arra van pénzük, amire akarják <#vigyor2>

Her Laca
Urak, urak😊
Nem ráérünk? Ne legyünk már gyerekek,ha kész lesz és jó akkor megvesszük kerül amibe kerül,ha szar lesz akkor rájuk szárad.
Nem kell itt rugóznunk nagyon ezen.Én bétateszter még egyszer nem leszek ,ráadásul úgy ,hogy én perkálom a lét.
Addig is fúrok ,faragok ,pipázgatok,néha reppenek,mi baj lehet?😊

Igen és már játszhatsz is. Bár még csak 30%-on van, de amint valami kész, beleteszik. Tulajdonképpen béta teszter vagy, csak ez hivatalos, nem mint a CLOD-nál.<#vigyor> Ráadásul ez volt az eredeti koncepció is.

Hecker007
És ha most befizetem a 95$-t akkor megkapom a prémium verziót?
Legalábbis én így értelmezem.

Én úgy értelmezem, hogy az a speciális kiadásnak az ára..de lehet , hogy kedvezményesen ennyi és az alap hasonló áron lesz majd. Elég sok..de ha tényleg ok, úgyis vagy 5 évig repül vele az ember.

Két napig poén lesz, de aztán várhatjuk két évig a kurszk térkép kiegészítõt 😊

Nekem mondjuk a csatorna után kifejezetten felemelõ volt! :-)