IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nekem sem idõm sem kedvem vacakolni a szarjukkal,csinálják meg úgy ,hogy ha kiadják a nép felhördüljön ,hogy ez odabasz. Akkor én a 40 ezret sem sajnálnám érte. De addig? Hallottam én már ígérgetést oroszoktól.Haggyjuk már😊
A ROF az meg úgy nem tetszik ahogy van ,ergo nekem azzal hiába példálódzik bárki is😊
Na UFF😊
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Máris fizetik ki az emberek a 95 dodót egy 30%-os alfa verzióért. Igaz, hogy az embereknek arra van pénzük, amire akarják <#vigyor2>#vigyor2>
Nem ráérünk? Ne legyünk már gyerekek,ha kész lesz és jó akkor megvesszük kerül amibe kerül,ha szar lesz akkor rájuk szárad.
Nem kell itt rugóznunk nagyon ezen.Én bétateszter még egyszer nem leszek ,ráadásul úgy ,hogy én perkálom a lét.
Addig is fúrok ,faragok ,pipázgatok,néha reppenek,mi baj lehet?😊
.
"Szegeden születtem Szép leányt szerettem"
A zenében én nagyon szeretem Hans Zimmer zenéit is. Azt hiszem a Black Hawk Down zenéjét is õ írta.
"Szegeden születtem Szép leányt szerettem"
Attól függetlenül a belinkelt YouTube-os képen pont viccesen néz ki. 😊
Kár ebbe többet belemagyarázni.
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64

Tegnap pont elmerengtem meghallva a kincs ami nincs zenéjét,hogy srác koromban imádtuk Bud Spencer filmjeit ,darabját tucatszor megnéztük a mozikban,és nem volt benne haláleset max egy kettõ ,de az is mindig öregembereket sújtott. És ami a vicc. Most is néha ott ragadok egy ilyen film elõtt pedig oda vissza fújom.
Avatart meg meg se néztem ,elég volt a bemutató belõle.
Susanna most 54 éves és néhány éve ilyen volt.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
Azt hiszem az aláírásom mindent elmond...
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
Amúgy biztos szép nõ, csak rossz a felbontása a youtube elõképének... 😉
Mit szívsz tesó? Nekem is kell olyan😊
Ezt is szeressem
Majd egyszer valakinek be fog ugrani ez is.
Kár ezzel foglalkozni,a lényeg ,hogy az emberek tudják ki volt és szeretik.
Tudod van ez a halhatatlanság fogalom😊
Van aki beletartozik e körbe van aki meg csak szeretne😊)