IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Az a baj, hogy egy nagyon-nagyon jónak ígérkezõ játékot elrontottak a hadszíntér választással. A CloD-osoknak már hányingere van Dover térképtõl, akkor egy sivár szemkiégetõ fehér téli tájtól mi várható ehh...
Rango! 😄

A lentebbi videot megnézve szerintem neked is látszik a hasonlóság. 99 dollárról olvasni a teljes verzió tekintetében.

Mit értesz a ROF stíluson?! A menüt, vagy hangulatot? A normál ár az mennyire drága? Jól emlékszem, hogy 70 körül? Az tényleg sok lenne.

Nem fogsz bennük csalódni. A video alapján teljesen RoF stílus. Viszont a normál ár drága lesz. De majd leértékelik. Mint a RoF-nál is. Csak nyugalom.

Nem fogom elõrendelni, de nem rossz. Bár van még mit javítani rajta. Az mondjuk biztató, hogy két 20-as találat után már megy is fefelé a LaGG. A Clod egyik nagy hátránya, hogy a tûz nincs normálisan modellezve. Illetve a vászonnal borított kormányfelületeké még csak-csak, de a motortalálatoké vagy az üzemanyagtank találatoké szinte egyáltalán (kivéve a 109-es tankját, de a motorja annak is inkább tûzálló).
Persze. 10 ezerért már most megvenném-fõleg akkor,ha valaki aki itt használja már, alátámasztaná a videón látottakat. Vagy az, ami nekem eddig lejött belõle. Én a ROF-os srácokban eddig soha nem csalódtam. De ez ugye csak egy dolog. Szóval ha normál áron lesz megveszem.

Hecker007
Jahogyja, hát annyiért kihagyós amíg nincs valami próbaverzió vagy virágbolti.

Hát azért 20 kilóért még eléggé necces, meg kéne várni a standard editiont, hátha az jobb áron lesz. Illetve egy demót is szívesen fogadnék a rise of flight mintájára 2 hét teljes hozzáféréssel.
.
Apróság, de nektek feltûnt, hogy furán mozog a headtrack? Engedi egy tartományban dõlni a gépet. Mintha csak zoomolásban lenne beszögelve a pilóta a székbe. Normál nézetben látszik ahogy a gép mozog alatta.
Hecker007
Nekem ez egyre jobban tetszik valamiért. Lehet csak azért mert rég nem repültem csavaros géppel, nem tudom, de most elgondolkoztam rajta, hogy meg kéne venni 😄

Ez az a film, amit évente megnézek és mégsem unom meg. Effektek nélkül is lehetett régen látványos filmet csinálni, nekem sem jön már be a sok pc-s látvány, mert a vizuális átb@xás rí le róluk.
Antiszociális vagy ? Akkor jó helyen jársz. Már azt hittük, hogy valami komolyabb bajod van. 😊)
acidrain
<#eljen>

"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."

acidrain

"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."

"Szegeden születtem Szép leányt szerettem"

repvez
Hamár OST akkor ne felejtkezzünk meg róla sem 😊

Sztem Clint Eastwood az egyik legnagyobb színész/rendezõ.
A zenében én nagyon szeretem Hans Zimmer zenéit is. Azt hiszem a Black Hawk Down zenéjét is õ írta.

"Szegeden születtem Szép leányt szerettem"

Gondolom, nem ismered személyesen.
Attól függetlenül a belinkelt YouTube-os képen pont viccesen néz ki. 😊
Kár ebbe többet belemagyarázni.

i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64

Her Laca
Na megyek vendégségbe ,de elõtte egy apró gondolatot.
Tegnap pont elmerengtem meghallva a kincs ami nincs zenéjét,hogy srác koromban imádtuk Bud Spencer filmjeit ,darabját tucatszor megnéztük a mozikban,és nem volt benne haláleset max egy kettõ ,de az is mindig öregembereket sújtott. És ami a vicc. Most is néha ott ragadok egy ilyen film elõtt pedig oda vissza fújom.
Avatart meg meg se néztem ,elég volt a bemutató belõle.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

LeonSilver
A szépség eléggé szubjektív dolog, ráadásul nem minden. Sokra mész egy megszólalásig jó nõvel, aki ha megszólal kiesik a kapa az arcából.
Susanna most 54 éves és néhány éve ilyen volt.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

LeonSilver
Orvos látott már? Minimum egy szemész... 😄

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Hehe õk pont ezt átdolgozták kicsit 😄
Szerintem ez a legjobb filmje a jó öreg gyûröttképûnek.

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

Tizen... éve folyamatosan ez a csengõhangom. (Igaz, néha polgárpukkasztásként a Panzerlied is elõkerül. Egyszer a MediaMarktban elég furcsán néztek rám egy páran, amikor felcsendült a német páncélos induló.)

Azt hiszem az aláírásom mindent elmond...

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

A vicces filmekben pont így néznek ki a nõimitátorok! 😊
Amúgy biztos szép nõ, csak rossz a felbontása a youtube elõképének... 😉

Her Laca
Bakker én már vak vagyok,meg idült alkoholista ,no meg már ép észnek is a híján ,de ,hogy férfinak nézni?<#wow1>
Mit szívsz tesó? Nekem is kell olyan😊

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

A kép alapján simán férfinak néztem... 😊

LeonSilver
Ja, a hölgy aki énekel: http://en.wikipedia.org/wiki/Susanna_Rigacci

LeonSilver
Na igen 😊 Tarlós Ödipusz biztos nem fog ebbe a körbe tartozni 😊

LeonSilver
Morricone NEKEM egy félisten! Elképesztõ zenéket csinált!! Ez a változat az egyik kedvencem!!!

Her Laca
Na uccsó.

Her Laca
Mondjuk ez nálam a top 3 ban van ,meg a film is.

Her Laca

Her Laca
Most filmzenéket nézek hallgatok.
Ezt is szeressem

Her Laca

Her Laca
Testvírem😊
Majd egyszer valakinek be fog ugrani ez is.
Kár ezzel foglalkozni,a lényeg ,hogy az emberek tudják ki volt és szeretik.
Tudod van ez a halhatatlanság fogalom😊
Van aki beletartozik e körbe van aki meg csak szeretne😊)

Her Laca
<#law><#eljen>

LeonSilver

Her Laca

LeonSilver
Qrvára kíváncsi leszek, hogy tarlós ödipusznak mikor jut eszébe, hogy legyen Cseh Tamás tér pesten. Ha már elvisz prézli tér van...

Hátööööö...<#vigyor>

Her Laca
<#eljen>Korrekt a barátod😊
Család szerint antiszociális vagyok😊 Pedig nem😊)

Her Laca

Olyan vagy mint az egyik jó barátom. Alapból mindenkit utál, minden új ismerõs innen indul. Aztán ha bizonyít akkor már máshogyan áll hozzá..ha meg kiderül, hogy szar ember, megspórolt egy csomó energiát.<#vigyor> Amúgy nagyon jó ember, csak sokan félnek tõle..nem is értem.<#alien>

Her Laca
Asszem Jani igen,meg Tom is.
Beszélj Tommal szerintem ,lehet tud neked érdekeset mondani.

Én meg nem bízom senkiben sem ,elegem van a bizakodásból.
Tök negatívan állok hozzá,max pozitívan csalódok😊 Még mindig jobb mint fordítva😊

Köszi. Megmondom õszintén én nagyon bízom bennük. De azért jó lenne valakivel beszélni aki már repüli..lehet megrendelem, az alapverziót.

Közben megtaláltam. Van olyan aki már repüli itt? Ha nem publikus akkor privátban kérdeznék tõle.