91307
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
sakkay #73975 Keressél 42-43 videókat sokkal durvább szárnyleszakadásokat, és égő motorokat fogsz látni. Ez amit hoztál az angliai légicsata nem?! -
#73974 De 2.00 tól is nézhetjük. -
#73973 Mindennemű hátsó szándék nélkül.Nézzük meg eme filmet és hasonlítsuk össze a CLOD és a BOS sérüléseivel,lövéseivel,pl 3.36 tól .
És utána őszintén mondja el aki akarja ,hogy szerinte melyik a hitelesebb.
-
#73972 Azért lehet mert egy külsős ember merőben más szemmel néz egy programot mint az aki hosszú évek óta csinálja.Bátrabban nyúl bele dolgokba,vagy jobb ötletei vannak sok oka lehet.
De valóban semmi köze egyik játéknak a másikhoz,max annyi hogy össze lehet hasonlítani őket,és azokból a videókból és véleményekből amiket eddig láttam olvastam én pl nem vagyok meggyőzve arról,hogy a BOS jobb lesz.
Bár legyen .
Véleményem szerint a 777 et is utol fogja érni az ami minden ilyen szimet fejlesztő társaságot eddig utolért,nevezetesen
1 nem fogják tudni tartani a határidőket
2 nem érezték át a bonyolultságát a dolognak és elkezdődik náluk is a kapkodás
3 nem számítottak a leendő felhasználók kritikáira ,plusz próbálnak megfelelni nekik ,ergo megint késés lesz
4 ja és ott a CLOD ,amire megint nem számítottak amikor elkezdték ezt,hogy amatőrök ilyen szintre fejlesztik (minden gát ellenére)
és így muszáj egyre összetettebb progit csinálniuk (ergo plusz idő)
Következtetésem.
Még szerencse ,hogy az 1C fogja kiadni,mert ha az UBI lenne a kiadó ugyan úgy járnának mint a CLOD.
De így se lesz egy örömünnep számukra.
És még mindig tartom,hogy a csilloghat a géptörzs de nekem visszaköszön a régi IL2 ő belőle. -
VDomino #73971 Elég fosok a felhők tényleg a Clod-ban:
Vagy 100 dodóért legalább ilyen videókat várnék(bár ezen van egy kis utómunka):
-
sakkay #73970 -
#73969 csak szólok hogy a dcs world -höz (ingyen letölthető és tartalmazza a repülhető su 25-t-t) megjelent az 1.2.8-as patch, ami tartalmazza a repülhető TF-51 mustangot is (fehgyverek nélkül)
egy próbát megér, nálam tökéletesen fur, és egész jó a repmodell is
én a torrentet töltöttem le
dcs world -
sakkay #73968 Ezt már sokszor beszéltük. Talán jól tudom , hogy a különböző szintről származó pletykák szerint ki ezt, ki azt gondol-egy biztos...senki nem tudja a teljes valóságot. A másik meg az, hogy 1.5 év alatt nem sikerült Lutieréknek az, amit az atagosok jó erős fél év alatt megcsináltak. Ez miért lehet? Komolyan kérdem mert nem értem.
Az meg ,hogy miért ezt a-saját motorukat-erőltetik,őszintén..miért is éri meg nekik ha egyértelműen a CLOD lenne a hosszútávon a nyerő? És egyáltalán nem tök mindegy kié a motor? Ha szar a vége semmit nem keresnek. Nekem ezért fura ez a ti összeesküvés elméletetek. -
sakkay #73967 De hányszor mondom ezt a srácoknak! -
VO101 tvr #73966 Srácok! Ne már. Felnőttek vagytok. Az, hogy a CloD milyen volt, semennyire sem mentesíti a BoS dolgait. Ez alap. Ami biztos, hogy a kifizetéskor egyik sem volt a toppon.
A másik, hogy miért vannak ellenérzések a 777 felé? Mivel nem korrekt, tiszta versenyben szeretett volna jobbat, mást csinálni, mint a CloD, hanem azt erőből elnyomva, minden eszközzel gátolva a továbbfejlesztési lehetőségeket. -
#73965 Hogy pontosítsak:)
-
#73964 Vettetek volna vasat alá:)))))) Nehogy mán a fejlesztők nyakába varrjátok ,hogy spórolósak vagytok:XD -
sakkay #73963 Ok. -
#73962 Laca, ez bizony messze volt a játszhatóságtól...az hogy pedig nálad ment az a Te géped esetén nem mérvadó! :)
@Sakkay:Ma sajna még meló... :( -
#73961 Mit milyet ? Repülsz harcolsz. Olyat. Nem kell semmi nagy dolog ,még zene se ,hadd halljam a hangokat. Elég egy 10 perces dolog ,összevágod és kész. -
sakkay #73960 Nem erről van szó, szerintem amit akartam elmondtam..te meg úgyis érted. Amúgy milyen videót csináljak? Mármint a téma szerint. -
#73959 Nem tom nekem gond nélkül működött:) Na ne azt mondom,hogy nem volt tele hibával,de ,hogy nem volt játszhatatlan az ziher:)
De most min is megy a csevej? Észrevételeztem pár dolgot. Ergo ha úgy látod,hogy ez fikázás,hát felőlem legyen:) -
sakkay #73958 Ts ma valamikor? -
#73957 Üdv Sakkay! :) -
sakkay #73956 Szia Papa.. -
sakkay #73955 És amit én is biztosan tudok, az első egy évben folyamatosan csak fikáztuk, reménykedtünk és nem hittünk a szemünknek , hogy ilyen lehetséges. Ilyen szinten félkész játékot kiadni...nemdebár? Dedebár.. -
#73954 Persze, megtöltöd vízzel az üveget úgy hogy a test csöve 2-2.5cm-re legyen víz alatt a kerámiába meg lazán kell vizipipadohányt pakolni úgy hogy a perem alatt legyen ezután alufóliát feszítesz rá és kilyuggatod pl hústűvel viszonylag sűrűn, ezután ha össze van rakva minden mehet rá a szén és 2-5 perc után általában lehet is szívni. -
#73953 Teljesen igazad van! Amikor én megvettem a CoD-ot, teljesen játszhatatlan volt. Totál... és jó pár ezrest kiadtam érte.. És amikor megjelent nem számított szarnak a gépem.
Én ezt már nem vettem meg, és nem is egyelőre tervezem (drága), de azért inkább örülnünk kéne, hogy ennyi szim van a piacon.
Akinek valamelyik nem tetszik, tud találni kedvére valót. :) -
sakkay #73952 Mint te is tudod nem repültem sokat multiban.Mint ahogyan te is tudod a magyarországi megjelenéskor előrendelésben azonnal megvettem-és amit nem tudsz, a steam szerint több mint 300 órát nyomtam vele. -
#73951 Na ne már) 45%??? Azt a mindenit. Mintha mostanra kellett volna megjelennieEzek szerint ezek sem szavahihetőbbek vagy tévedek?
Amúgy te a CLOD ot repülted a megjelenéskor? Csak kérdezem:) Már ,hogy így mondod ,hogy ez már most jobb. Vagy te repülted egyáltalán intenzíven?:))
-
sakkay #73950 Kíváncsian várom. -
sakkay #73949 A játékról pedig. Nem 41% hanem 45% egyenlőre a hivatalos szerint. Imádom azt ahogyan kritizáltok egy hivatalosan is csak félig kész, hivatalosan is még fejlesztés alatt lévő szimet! Az meg különösen tetszik, hogy egyesek megmondják, hogy-habár a hivatalos kiírás szerint 45%-szerintük pedig 60% 70% vagy tulajdonképpen kész is van, csak a fejlesztők még nem merik bevallani, hogy nem sikerült. Gyakorlatilag már csak az van hátra a készítőknek, hogy egymás forró szurokkal leöntött testét forgassák a tollba stb stb.. Erősen javaslom visszaemlékezni, hogy a clod kiadáskor nem érte el azt a szintet amit most a BOS félkészen hoz. Lehet hogy nekik lesz igazuk. Lehet, hogy én tévedek. De ha egyszer Lutierék elkúrták, mi az ***** faszáért a 777-készülő és nagy erőkkel fejlesztett munkáját kell minden erővel a sárba taposni! Hónapról hónapra jobb lesz és már most egy két dologban, pl felhők, földön való mozgás szimulálás-lenyom minden más szimet.
Ennyi. Ja, kinek nem inge ne vegye magára. -
#73948 Én nem keresem a hibákat ,az arcomba tolja az magát.
Én nem mondtam ,hogy a kettő motorjának köze lenne egymáshoz,én azt mondtam,hogy ugyan úgy néz ki még a műszerfalon is a sérülések is.
Ha ugyan úgy néz ki akkor az ugyan olyan (lexarom milyen a játék motorja)
A sérülések is hasonlóak,egyre jobban az az érzésem,hogy nincs kreativitás ebben a játékban. És még egy centit se repültem vele. Képzeld el akkor mit irkálnék itt neked:))) -
sakkay #73947 Értem én Laca , hogy mindig keresed a hibákat. Illetve csak megszoktam. De az a helyzet, hogy egy csomó helyen törik a szélvédő. És mivel semmi de semmi köze nincsen a mostani és a régi il-2 motorjának egymáshoz, ez a hasonlóság a legrosszabb esetben is csak véletlen. -
artivizsla #73946 Na, végre ! :) -
#73945 -
#73944 -
#73943 8.45 körül rohadjak meg ha nem a régi Il revi sérülése,meg szélvédő likadása. Na hagyjuk már arankát bakker ,legalább vegyék a fáradságot egy kicsit átalakítani 22 pénzért.
-
#73942 -
#73941 Bakker cimbi hozott nekem Dubai ból egy vízipipát. Tudja valaki hogy kell azt használni? -
feca1229 #73940 Hát akkor még várok vele pár hónapot. -
#73939 Nekem 10 ért költ. Ezt most kitaláltam:) -
VO101 tvr #73938 Vmi ismerőst keressetek és hazahozza 30-32e-ért a TR5-öt. -
Solt #73937 :DD
Ne is emlegesd... az enyém még mindig garanciális ügyintézés alatt áll... szétcsesz már az ideg miatta! :( -
#73936 No úgyis van időm,biztos lesz aki rohan búvár szemüveget venni és jóóóóó ocon megveszem a TR5 öst:) Mondjuk egy 10 ezresért:)))