IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Benne van a pakliban ez is, bár a mosógépekre is 5-6 évet adtak nekem, oszt a mostani megy már vagy 8 éve. Hozzáteszem, nekem a konyha mellett van a spaiz és ott van a hûtõm, nem a 24 C-os konyhában, azért is eszik ennyire keveset.
Hûtõt cserélni kellett, 100.000 Ft-ra meg adnak évente 3-4.000 Ft-ot, akkor legyen 7 év a megtérülés. De ha úgy számoljuk, hogy van 100.000 Ft-od és hol tudod jobban megforgatni, a hûtõ akkor is jobban hoz, mert a kamatnál 5-6-szor több értékben spórol villanyt. :)
Her Laca
Mi ez bakker.
Én ezt akartam!
http://www.youtube.com/v/JnNsCnxQ4AE&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

A 'behozza az árát' dolgot úgy számoltad, mintha betennéd vmi pénzintézetbe és kamatos kamat stb?

Her Laca
Tökéletesen igazad van,csak az új hûtõd kb 4-5 évig fog üzemelni (ez 100%)kb javíthatatlan lesz (ez is 100% ,hûtõs barátom jól elmagyarázta ezt nekem) . Mi is nemrég cseréltük le a 10+ éves 2 motoros jó kis magyar hûtõnket és igazad van csökkent az áramfogyasztás,de ez az új hikimiki ha megkotlik benne valami akkor megy a kukába,oszt amit spóroltunk az áramon az megy bele az újba:)
Mosógépet is akart cserélni az asszony de ott megmakacsoltam magam.
Szomszédba kijött a szerelõ laptoppal ,mûholdas kapcsolattal állt neki javítani a mosógépet. Értem én a fejlõdést ,de azért na:)
Mondja a srác,hogy betett egy gatyát ,hogy kicentrizze ,az meg nem akarta,mert nincs meg a súly. Had tudjam már mikor és mit akarok én szárítani bakker:)

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Érdemes elgondolkodni a régebbi elektromos berendezések fogyasztásán.

Egyik kollégám hûtõt cserélt és a havi villanyfogyasztása ~2.000 Ft-al lett kevesebb, így kérte a szolgáltatót, hogy a havi átalány díját csökkentse 2.000 Ft-al.

Nem rég nekem is hûtõt kellett cserélni. Egy kétmotoros 300/115-öst cseréltem le egy egymotoros 400/115-ösre. A régi fogyasztása 1,8 KW volt, míg az ujjé 0,6 Kw. A jelenlegi áram díja mellett az új hûtõ 6 év alatt be is hozza az árát.
Hát baszki írtam egy fél oldalast összegzést a témában..közben frissített a win, és elfelejtettem átállítani az automata kilépést. Csak 2 sec-el késtem a mehet gomb és a kilépés között. Majdnem szétvertem a monitorom<#nevetes1>. A lényege az volt, hogy nincsenek az alap adatokon kívül más adatok ww1 témában, ami van az meg szubjekív pilóta emlékek. A ww2 meg még a csavarok' mérete is meg van adva sok esetben
A másik meg az, hogy kidobtak e 4 alapgépet 17 végérõl, majd amikor jött a többi korai, sok esetben már nem volt hová lejjebb vinni a modelleket így maradt egy alap torzulás a repmodellek arányában. Aztán még azt is írtam-csak bõvebben-,hogy mégis milyen jó volt az alapmodell, mert amikor bónuszokat lehetett venni,(csak olyat amivel tényleg repültek legalább párszor) minél inkább ritka volt az életben, annál jobban alkalmatlan volt a repülésnél a játékban is.

Jó reggelt.
Jól értem azt, hogy valamikor december folyamán lehet megvenni a letöltõs standard verziót(bos), aminek még nincsen meg a fix ára?

Akkor így utólag is meg jövõ évire elõre is Isten éltessen Laca!
Isten éltessen !

Korai még, hogy azt mondhassad, hogy : "...Régen volt négy hajlékony és egy merev végtagom, most meg négy merev és egy ..." :))

Kávé mellé.

1.

2.
Meg egyébként is. Mit kezdenél egy fiatal tyukkal? Se mosni, se fõzni nem tud. Te meg már azt nem. Na ugye hogy nem kell az neked?
(majd viszem én)

\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."

Figyu!
Ne azon bánkódj, hogy már nem áll. Annak örülj, hogy milyen szépen lóg! :-)

\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."

Hecker007
Ha Nesu-ra gondolsz, BF4 topikból is ki lett téve pl. pont tegnap láttam, ha itt is hasonló marhaságokat irkált akkor nem csodálkozom rajta hogy Leon törölte.

Willenbrock
Volt már vele ilyen,talán valamelyik flight simulatoros topikban.Egyik arca barátságos,aztán hirtelen kitör belõle valami durva agresszió.

Her Laca
Hangulatkeltésnek. Holnapig ez van nálam:)
http://www.youtube.com/v/b2WhIoI27-A&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

Nohab
Ez már a harmadik regje. Hasonló miatt pár hétre ki lett bannolva.
<#vigyor>

Szerintem felnyomták a regjét... Nem szokott õ így viselkedni...

www.smart-bus.hu

Her Laca
Egyem a zúzádat a nagy jóindulatoddal együtt:) Tudom bakker még ha nem is mondod:)Fõleg ilyenkor télvíz idején érzem ,le vagyok lassulva :)
No de keresek valami 20 éves tyúkot (állítólag a friss csírke megfiatalít) :XD Némber meglátja lesz itt baj:)

Te, most , hogy gondolkozom...marha öreg vagy..<#alien>

LeonSilver
Azt hiszem nem lehet rám mondani, hogy orrba - szájba törölgetnék hozzászólásokat.
Felõlem lehet offolni és bármirõl beszélgetni, mert ez itt egy baráti társaság lett az évek alatt.
De a zsidózást, cigányozást nem bírom sem itt sem máshol.
Ott a kuruc meg a mit tudom én mi, akinek ilyen hajlama van, az ott nyugodtan megteheti, hálás közönségre lel.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Egészségedre, és egyben Isten éltessen!
Én most jöttem meg, 2 hétig elszólított a kedves hivatásom, és szintén borozok.
Egészségünkre.<#smile>

Her Laca
Persze:) Tegnap voltam 48. Azóta elpusztítottam 2 üveg Grant's ot meg vagy 2 lityi forralt bort:) Jó hogy mondod ,megyek is szippantok egy tömetet ,meg kortyintok valami erõset:)
Most jöttem atagról amúgy ,volt jó kis lövöldözés:) De megszomjaztam:)

Her Laca
http://www.youtube.com/v/8Q8GtIL-Cgc&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

Nahát!
Ittál Laca?<#vigyor>
Amúgy értem.

Her Laca
Na most bevallok valamit urak.
Többeket személyesen is ismerek innen,sokakat persze nem.DE! Mondhatom,hogy baráti érzéssel vagyok mindenki iránt,pedig aztán én nem vagyok egy barátkozós ,bratyizós fajta.
Azt is mondhatnám,hogyha személyesen összefutnék bárkivel is ,nem lenne idegen számomra. Gondolom,remélem ezzel sokan így vagytok. Még NESU!! is!
Ergo.
Szeretettel viseltetem mindenki iránt itt,fõleg itt!
És soha meg nem bántanék senkit akarattal.Bármilyen rossz napom is legyen.
Nahát :)

Egymás politikai hovatartozása többé-kevésbé lemérhetõ a hozzászólásokból,de mégse ez legyen már a zsinórmérce ezen a fórumon, mert akkor pont a lényegét vágjuk haza annak, amit pár év alatt elért ennek a fórumnak a kis közössége.
Gyöngyösön nincs semmi baj!
Her Laca
Mi van itt kérem? Front van ?
Nesu!
Minden tiszteletem mellett ! már ha hagyod hogy legyen ,,ilyen hangot nem engedhetsz meg magadnak senkivel sem ,nemhogy itt! Még privátban sem!
Nem akarom továbbfûzni a gondolatomat,DE elvárnék egy bocsánat kérést tõled Leon felé. Nem így ismerlek!
UFF!

Teljes mértékig igazad van.

Azt óvatosan hozzáfûzném, hogy a RoF-ban a DVIIF talán nem úgy teljesít, mint ami a történelemkönyvekbõl lejön.

Bár mondjuk pl a Rofban a végletekig megtanultam használni a d7f-et, és így egészen jól kijöttem a non plus ultra gépekkel szemben is..mondjuk nem volt egyszerû, de élveztem. Azzal mondjuk tisztában vagyok , hogy a fenti témában a tömegeket figyelembe véve ez a lehetõség
(hogy a végletekig kihozd a gépben rejlõ lehetõségeket)nem járható út<#vigyor>..mondjuk ti pár elbalanszolással' valami éppen ilyesmit csináltatok az il-ben.

<#alien>Na igen..habár én úgy gondolom már régebb óta agyalhatnak ezen a problémán, már amennyiben komolyan veszik a szimulátor kategóriát. Esetleg a nálamnál jobb angolosok feltehetnének pár kérdést a témában, hogy mit gondolnak errõl a szituációról' a készítõk..nagyon kíváncsi lennék a válaszra.

LeonSilver
Nesu kollégának volt itt két posztja, ami szerintem nem idevaló. Töröltem, kiírtam.
Arra jött ez a roppant intelligens pm...

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Ez meg mi a fasz?<#wilting>

LeonSilver
Ostoba, buta paraszt vagy barátom.
Elõször is nem vagyok zsidó. Görög katolikus vagyok és én gyakorlom a vallásom.
Másodszor nem vagy ok cigány sem.
Harmadszor meg van a fórum, ahol nyugodtan kizsidózhatod magad, menj oda.

B.sszátok meg, mi folyik itt gyöngyösön????
Lécci lécci ... ne itt! De legjobb lenne sehol sem.

Nagyon kíváncsi vagyok, találnak-e megoldást erre. Szkeptikus vagyok, de reménykedem. Mondjuk, ha a német oldalról limitálják az F4-et és a G2-õt, mi marad?

N3sut3n
õrizd meg amíg a talpam alá nem kerülsz

Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... ! Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !

LeonSilver

Én itt a nagy naivitásommal pl, ilyesmikre gondolok mint megoldás, mint szorzó beillesztése messzák esetében-pl.egy adott pályán' mondjuk 1.5x annyi orosznak kell lenni mint németnek. Limitálás a pályán stb..ez mûködött pl a Rof-ban a dr1 és a camel esetében. Bármit elfogadok, csak minden legyen úgy mint ahogyan volt.

LeonSilver
Nesu. A hasonló jellegû posztjaidat másol nyomd ha kérhetem.

Her Laca
Már hogyne lenne? Ki fog veres oldalon repülni ,ha hûen lemodellezik azokat a vasakat? 1v1 ben esélytelenek lesznek ,az F messza az qrva jó gép volt hozzájuk képest. Csak németekkel lesz tele a légtér? Vagy választottak volna egy késõbbi idõpontot amikor már technikailag felzárkóztak.
De pont lexarom amúgy,majd kiderül.:)

Her Laca
Nem de érdekes lesz.Várom.

http://www.youtube.com/v/kKqEe4kOPms&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

Ez az:-)

Willenbrock
A Jak-1 nél,meg a La-5 nél hova akarnak jobb ruszki gépeket? 1942-ben tudtommal a La-5 nél nem létezett jobb vörös oldalon,még azokat is elõször csak a leningrádi frontra küldték.A Mig-3 ast sajnálom ha nem lesz,bár a sztálingrádi fronton már csak keveset használtak,kizárólag felderítésre.

repvez
Valaki hallott már errõl a filmrõl vagy a háttértörténetrõl ?
http://www.youtube.com/v/oioWMBfHaNA&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB
Na most , hogy hazaértem egy hét után gyorsan behozom a lemaradást a fórumon..<#vigyor>bekaphatja a sok kis faxfej! Remélem a srácok kitartanak, és nem lesz megalkuvás technikai értelemben.

Zpogi
Nem vesztettél semmit, csak a játékon belüli track felvételt részletezte Jason.