91307
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
#74055 Skacok. Elhagytam az autó kulcsomat amin a távirányító volt. (ne is kérdezzétek mi történt ,valszeg sose lesz meg én voltam egy oltári ökör) ,na szóval a pótkulcsom megvan ugyi,és van rajta kis tábla a kulcs száma ,kódja mifenéjével. Ha ezzel bemegyek a szakszervízbe tudnak egy új kulcsot csinálni,már hogy a távirányítót is . -
sakkay #74054 Ha ilyet látnék játékban, azt mondanám menjenek orvoshoz a készítők..erre itt van, és tényleg van! Beszarás. -
sakkay #74053 Mondjuk a gázt billentyűzetről adagoltam, lehet az is hozzátett az állandó kitöréshez. -
sakkay #74052 Kipróbáltam a dcs p51-et.
Jó, de nem szép-na jó nem is csúnya. Viszont nagyon élveztem vele a repülést a panelok felett.
Amin viszont meglepődtem, hogy 2* haltam meg, egyszer meg szarrá törtem felszállás közben-azért nem egy atom részletes a sérülés egyenlőre-míg rájöttem, hogy milyen óvatosan kell kezelni a lábkormányt. Ehhez képest a leszállás meg sokkal egyszerűbb...sőt könnyű. Ez az első szimulátor amiben sokkal nehezebb fel, mint leszállni. Érdekes. -
sakkay #74051 Ennek sok oka van, többek között, hogy számukra megszűnt az ok-pl az elveszettmegnyert háború-aztán meg ugye meg is öregedtek, persze, hogy megy a barátkozás. De ne feledd azokat az ami pilótákat akik még utána 2 komoly háborút is végignyomtak. Szóval nincs itt nagy megvilágosodás csak hideg tények. Az emberiség meg nem változik. -
#74050 Ez a műsor volt : http://natgeotv.com/hu/stephen-hawking -
#74049 Most volt egy fasza műsor az NGC-n a virtuális valóságról.
Szerepelt az oculous is benne, a faszi teljesen kész volt tőle (valami ideg kutató vagy mi a faszom volt a pali).
Már haza szeretett volna vinni egyet. Nincs késés, nincs csúszás. Másodpercenként 1000* vesz mintát az érzékelője. Valami robotos bizbasszal játszott és amikor leugrott egy házról majd be szart.. Úgy érezte, hogy tényleg zuhan.
Stephen Hawking szerint is ez a jobb megoldás. Hogy ki van zárva tökre a külvilág, mert így lehet teljes az illúzió. Fasza műsor volt -
artivizsla #74048 A B17-est masszívabbnak tartották, mint a B24-est, bár az utóbbit meg gyorsabbnak, de pont a kecses szárnyai miatt volt sebezhetőbb, mert ha a szárnytövet meglőtték felülről, összecsuklott az egész, ezért zuhantak felülről a bombázókra, ráadásul ebből az irányból volt kevésbé védett a bombázó.
A B26-ost nagyon gyors gépnek tartották, szintén a szárny alakja/profilja miatt, sebessége vetekedett a vadászokéval, de pont ez miatt volt nehezen vezethető, tapasztalatlan pilóta kezében hamar a földbe tudott állni.
A háború vége felé óriási mészárlást vittek végbe a szövetségesek a képzetlen német pilóták soraiban és ez ellen már nem tudtak tenni semmit a még életben maradt nagy öregek.
Nagy tanulság, hogy az idő múlásával aztán mindenki rájön, hogy az egésznek szinte semmi értelme nem volt úgy szólván, egy üveg bor mellett már nem is akarják annyira megölni egymást a különféle nációt képviselő emberek. -
artivizsla #74047 Aztán volt ilyen is, sőt még ez is meg van.
-
artivizsla #74046 Ez is meg van bakeliten, nagy divat volt a 80-as években a "gépzene" minden formában. -
VO101 tvr #74045 Na ez az, ami nem divat a magyaroknál. -
#74044 Ez itten kérem ZENE :) (persze mindenki azt hallgat, amit akar)
-
#74043 Hát... -
#74042 Ha már zene OFF megy megint én is beszállnék :)
-
Solt #74041
(Árulkodni nemér!) :D -
#74040 Hát ja. Lófasz éseti fény ami ma van.
Amink vót' azt is elherdáltuk, nem úgy, mint a Lengyelek. -
#74039 Ahogy szalacsi mondaná Vót valamikó... sajnos :( -
#74038 Kurva jó zene, kurva jó videó :)
-
sakkay #74037 Hah!
-
#74036 Ok:) Nem akartam meglett férfi kórust linkelni,de ott is ugyanilyen átéléssel énekli a közönség velük együtt a "hősies" dalokat.
Ugye az van ,hogy pl az oroszoknál hagyomány,hogy a háborúikban (akármelyiket nézzük) igen sokan meghónak,az ember mint olyan nem egy érték arrafelé. Nos gondolom ezt valahogy el kell "adni " a népnek,és biztosítani kell ,hogy bármikor készen álljanak egy ilyen áldozatra.
Ha jobban belegondolok akkor viszont ez valóban biztosítja a nemzetük mindenkori függetlenségét. Néha valakiknek eszébe jut baxogatni őket ,de a végén jól rá is farag. Talán mostanra már elérték,hogy ne is nagyon próbálkozzon senki ,lásd az Ukrán példát ugye.
Szvsz szerintem nemsokára bővülni fog az Orosz terület ismét.Lesz még CCCP. -
sakkay #74035 Szépek ja, nekem is tetszenek. -
#74034 Jelzem valóban szépek az orosz lányok.
Ehun kedvenceim.
-
sakkay #74033 Ez sok Laca, ha nem hiszed nézz bele te is.. Olvastam én már lelkes propaganda szagú könyveket, de ez eddig a legszarabb. Messze.
A videó jó, kivéve , hogy behányok ha nőt látok fegyverben, az egyenruha egyből ezután jön. Illetve a kosztüm egyenruha az ok, de a terep, meg barett, meg nő... -
#74032 :D -
#74031 Na ezt elmentem oszt majd megmutatom asszonyodnak. -
Solt #74030 -
Lysandus #74029 Deszantos zászlóalj? :-)
Azért ott volt a nagy CCCP felirat a háttérbe, de valljuk be őszintén Brezsnyev simán közéjük lövetett volna, ha ezt meglátja. :-) -
#74028 Primitív nem primitív ,ez nem lényeg.
Nézd meg ezt a videót.
Nézd meg a közönséget,kikből áll,és hogy viszonyulnak a dalhoz.
Az Oroszok (a fiatalok is) tisztelik a hőseiket akik (mindegy miért és,hogy akár kevesebb áldozat is lehetett volna) az életüket adták a szabadságukért és ,hogy önálló nemzetként létezhetnek.
Egy ilyen könyv is ezért születik.
Na de inkább beszéljenek a képek.
-
#74027 Na ez kész.
-
#74026 És ez a legbitangabb ,legalábbis demonstratív:)
-
#74025 -
bucsher #74024 Na jó, de neked már mindig is megvolt, mi meg akkor kezdtük megkeresni, mikor te ajánlottad. -
artivizsla #74023 Úgy néz ki, hogy én meg talán ma még be is fogom fejezni az olvasását. -
#74022 Nálunk a "cégnél" a katyusa szól a 2 bites ruszki digit órából, ha eléri a munka végét a mutató :) -
bucsher #74021 Nekem már félre van téve, holnap megyek érte :) -
#74020 A hasonló felfogásom miatt néznek mostanában ufónak engem. :)))) -
sakkay #74019 Na igen. Az. De mondom annyira primitív, hogy ezt csak a nagyon egyszerű munkás paraszt ette meg. Akinek volt kicsit köze a repüléshez, vagy akár a háborúhoz, az érezte ,hogy nagy a gáz...mondhatni a szar szag. Ha valaki ilyen keményen aláássa az ellent minden tekintetben, az a saját győzelmét kisebbíti.
Na primitív egy könyv egy szó mint száz. -
#74018 De ez egy kimondottan propaganda jellegű könyv.
Legalábbis szerintem,ergo úgy is kell kezelni. -
sakkay #74017 Igen. Jóval. Olvassad el aztán meglátod. Mivel van összehasonlítási alapom-Amerikai,finn-részletek visszaemlékezések-cseh, orosz, német, magyar, lengyel,Életrajzi regények. Na ez a Mihajlik messze messze a leg...nem is tudom minek nevezzem. -
#74016 De ezen te miért csodálkozol?
Mit várnál el?
Talán a német propaganda más volt?
Vagy az angolszász? Vagy a Magyar?