IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én ezt akartam!
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Mosógépet is akart cserélni az asszony de ott megmakacsoltam magam.
Szomszédba kijött a szerelõ laptoppal ,mûholdas kapcsolattal állt neki javítani a mosógépet. Értem én a fejlõdést ,de azért na:)
Mondja a srác,hogy betett egy gatyát ,hogy kicentrizze ,az meg nem akarta,mert nincs meg a súly. Had tudjam már mikor és mit akarok én szárítani bakker:)
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Egyik kollégám hûtõt cserélt és a havi villanyfogyasztása ~2.000 Ft-al lett kevesebb, így kérte a szolgáltatót, hogy a havi átalány díját csökkentse 2.000 Ft-al.
Nem rég nekem is hûtõt kellett cserélni. Egy kétmotoros 300/115-öst cseréltem le egy egymotoros 400/115-ösre. A régi fogyasztása 1,8 KW volt, míg az ujjé 0,6 Kw. A jelenlegi áram díja mellett az új hûtõ 6 év alatt be is hozza az árát.
A másik meg az, hogy kidobtak e 4 alapgépet 17 végérõl, majd amikor jött a többi korai, sok esetben már nem volt hová lejjebb vinni a modelleket így maradt egy alap torzulás a repmodellek arányában. Aztán még azt is írtam-csak bõvebben-,hogy mégis milyen jó volt az alapmodell, mert amikor bónuszokat lehetett venni,(csak olyat amivel tényleg repültek legalább párszor) minél inkább ritka volt az életben, annál jobban alkalmatlan volt a repülésnél a játékban is.
Jól értem azt, hogy valamikor december folyamán lehet megvenni a letöltõs standard verziót(bos), aminek még nincsen meg a fix ára?
Korai még, hogy azt mondhassad, hogy : "...Régen volt négy hajlékony és egy merev végtagom, most meg négy merev és egy ..." :))

(majd viszem én)
\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."
Ne azon bánkódj, hogy már nem áll. Annak örülj, hogy milyen szépen lóg! :-)
\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."
www.smart-bus.hu
No de keresek valami 20 éves tyúkot (állítólag a friss csírke megfiatalít) :XD Némber meglátja lesz itt baj:)
Felõlem lehet offolni és bármirõl beszélgetni, mert ez itt egy baráti társaság lett az évek alatt.
De a zsidózást, cigányozást nem bírom sem itt sem máshol.
Ott a kuruc meg a mit tudom én mi, akinek ilyen hajlama van, az ott nyugodtan megteheti, hálás közönségre lel.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Én most jöttem meg, 2 hétig elszólított a kedves hivatásom, és szintén borozok.
Egészségünkre.<#smile>#smile>
Most jöttem atagról amúgy ,volt jó kis lövöldözés:) De megszomjaztam:)
Ittál Laca?<#vigyor>#vigyor>
Amúgy értem.
Többeket személyesen is ismerek innen,sokakat persze nem.DE! Mondhatom,hogy baráti érzéssel vagyok mindenki iránt,pedig aztán én nem vagyok egy barátkozós ,bratyizós fajta.
Azt is mondhatnám,hogyha személyesen összefutnék bárkivel is ,nem lenne idegen számomra. Gondolom,remélem ezzel sokan így vagytok. Még NESU!! is!
Ergo.
Szeretettel viseltetem mindenki iránt itt,fõleg itt!
És soha meg nem bántanék senkit akarattal.Bármilyen rossz napom is legyen.
Nahát :)
Nesu!
Minden tiszteletem mellett ! már ha hagyod hogy legyen ,,ilyen hangot nem engedhetsz meg magadnak senkivel sem ,nemhogy itt! Még privátban sem!
Nem akarom továbbfûzni a gondolatomat,DE elvárnék egy bocsánat kérést tõled Leon felé. Nem így ismerlek!
UFF!
(hogy a végletekig kihozd a gépben rejlõ lehetõségeket)nem járható út<#vigyor>#vigyor>..mondjuk ti pár elbalanszolással' valami éppen ilyesmit csináltatok az il-ben.
Arra jött ez a roppant intelligens pm...
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Elõször is nem vagyok zsidó. Görög katolikus vagyok és én gyakorlom a vallásom.
Másodszor nem vagy ok cigány sem.
Harmadszor meg van a fórum, ahol nyugodtan kizsidózhatod magad, menj oda.
Lécci lécci ... ne itt! De legjobb lenne sehol sem.
Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... ! Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !

De pont lexarom amúgy,majd kiderül.:)
Ez az:-)