IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ha erõsebb lenne a a Full Real a WT lehet, hogy átszoknék. Meg ahogy olvasom az legalább pörög. Mint a régi szép idõkben a Lobbyn. Amikor fél óránál többet nem kellett várni egy waron....
És csak sikerült.😊
De nem is hiányzik hál istennek.
Na jó a joy?
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Az a baj hogy minden repszimnél ez megy szinte, DCS-nél a patcheket kell állandóan várni ami megold pár bugot meg generál újabbakat<#idiota>#idiota>
BMS szimpatikus lenne ha nem csak F16 lenne benne normálisan...
Ahogy az Il-t is ez a sok mod ölte meg véleményem szerint,úgy a Clod nak is ez a "fejlesztgetés" lesz a halála.Valaki a fejéhez kap oszt egyszer így repül a messza,vagy a spit,utána Józsinak is beüt az isteni szikra ,és megint máshogy fognak viselkedni a gépek.Ki a retek akar állandóan újra tanulni harcolni? Jó biztos van olyan is ,nekik ez remek elfoglaltság😊
Ahelyett ,hogy az idõjárást csinálnák,lenne szél,esõ mitököm.
Igaz lehet menni esti küldit (hogy változatos legyen) de este sötétben csak a bagoly meg a denevér repked ugye 😊
Persze tudom ,hogy nem tudnak érdemben belenyúlni ,de ez így borzasztó😊
Legalábbis nekem az.
És ahogy Savi is mondta,van aktív magyar játékos talán 10, de szerintem annyi se.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
www.smart-bus.hu
\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."
www.smart-bus.hu
A memória listalista
A te lapodnak ehhez a memóriákhoz a 0506-os BIOS kell. Ezt ellenõrizd, hogy ez van-e fent.
\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."
2./ HD sentinel futtatás. (nincs-e hibás szektorod?)
3./ Ha több particiód van, akkor (kicsit szopás,) de legyalúlni az összeset, majd újra kiosztani. Ez is egy jelenség, hogy egy idõ után bekavar a több particióra osztott lemez és fagyásokat produkál.
4./ esetleg periféria hiba. ( egér, bill. rácsatlakoztatott egyéb hardver.)
Lépés. Ha ezek nem hozzák ki a hibát, akkor Csak az alapvetõ cuccokat rekd be. 1 vinyó, 1 memória VGA. Ha nincs fagyás, akkor egyenként vissza a többit.
A Clodhoz se idõm se kedvem mióta kijött. A zilkettõnél pont a napokban unalomból kívánta meg a testem egy kis online repülést. A lobby kihalva de volt még egy régi szerver ami normális volt és voltak rajta páran. Csatlakoztam és pár perc múlva eszembe jutott miért is lett elegem az egészbõl annó.
Megint valami szifiszar modot kéne ráerõltetni az online baszkódáshoz.
Öreg vagyok én már ahhoz hogy szopassam magam a semmiért...
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
Ha jól számoltam 24-en voltatok? Szép teljesítmény.
Mi, ha jól "összetrombitáljuk" egymást, akkor kb 10-en vagyunk.
Esténként ha összejön egy raj, az már "soknak" számít.
"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."
Meg mitõl Pumák? Lehet én vagyok maradi😊 de nekem Puma az a VO 101.
Én már csak így maradok.😊
www.smart-bus.hu
Ha már magyar trikolort raktok egy bombázó függõlegesére akkor ha történelem hûen csinálnátok.Szvsz az nem lenne egy nagy baj.<#ejnye1>#ejnye1>
Itt egy kis War Thunderes újévi kötelékrepülés Ju-88 bombázóval Magyar közösség rendezésében.
Ezt elõtte is javallott ,mielõtt nekikezdesz a szervizelésnek😊
Utána kimenni a szabadba,és szarni az egészre. Egy gonddal kevesebb😊
Tedd fel EZT a programot, elvileg ez közelebb vihet a megoldáshoz.
www.smart-bus.hu
Azt nem tudjátok, hogy mi okozza a windows kifagyást normál használat mellett (kb magától is)? Memória teszteket már futtattam, de semmit nem találnak. Ha az egyik modult kiveszem valamelyest stabilabb, de így is elõfordul. Szarakodó táp? Alaplap (kondik nem púposak, P5Q deluxe with japanese made condensators dumával)? Friss windows install után, tisztán is ezt csinálja. Lehet, hogy hozzáértõbb fórumban kéne feltennem 😊
Így nem tudok játszani<#boxer>#boxer>
Székelyföldi juhtúróból,meg ottani szalonnából a tepertõ vagy mi amit rátesz. Testvírem ha erre jársz szólj ,intézek neked . Majdnem olyan jó mint a töltött káposztánk😊)) És az nagy szó ha én ilyet mondok😊
Aki nem járt még kézis lánnyal, annak csak annyit, ki tudja, hogy mit hoz a jövõ, ne nagyon akarjon vele szkanderozni, hát ha nem jól sül el a dolog.
Manhercz !
Mondtam Bélámnak (az ura) ,hogy ha megunja ,csak szóljon ,én azonnal muzulmán hitre térek át. Ilyen asszony ajándék😊)
Böszöm egy pipa de imádom!!!
Ell kell mennem Dublinba,mert ott jó a sör ,jó a whisky,meg a világ legjobb pipáit gyártják😊 Haza se jövök😊
Vettem egy qrva drága virgina dohányt hozzá😊) ( le nem írom mennyibe is fáj egy doboz) de megérte😊 Most nemrég jöttünk fel a kertbõl,mert jó idõ volt oszt sütöttünk hurkát tárcsán,meg volt puliszka,meg soooooooooooook pálesz meg bor ,meg pipázás,oszt qrva jól elvagyok😊
Gagyi.
Most úgy is tele vagyok kisüstivel ,pont jó a hangulatom😊
Lassan olyan leszek mint Tibi Atya😊)) Iszom állandóan ,mert mindig van indok errefele😊
Ugyan így a Clod al is ,ha kialakul egy normális játék akkor újra elõveszem,ha nem az sem idegesít fel túlzottan.
Kezdem unni az állandó próbálkozásokat ,meg a csoda várást.
Én felhasználó vagyok ,nem teszter ,oldják meg oszt vagy használom,vagy nem.
ja és szép a pipa.