91307
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
#74695 Mármint a Magó Karcsi kollégája nyitotta ki a Nord-ot. -
#74694 Nem felejtettem el, csak most egyel hátrébb kellett sorolnom :)
Úgy lett volna az igazi, ha ott vagy te is és jó tüzetesen összehasonlíthattam volna ;) -
#74693 Az úúúgy volt, hogy hasítottunk Szolnok felé - hozzáteszem nem lassan - mi mentünk hátul, Máté, Tibi, Tom elől a másik autóban. Egyszer csak az első autó satufék, index kicsap, kis földúton megfordul - gondoltam nem jó irányba jöttünk ezért van a hátraarc, de nem - mikor melléjük értünk Tibi közölte, hogy láttak egy teknőst az úton és vissza mennek kimentik a veszélyzónából. Addig mi a félreálltunk, jól kiröhögtük magunkat és szendvicset majszoltunk.
A másik dolog. Végül is nem volt balhé, de Tibi is és Tom is azt mondta amikor meglátták mi történik, hogy hubazmeg ennek nem lesz jó vége, de azért férfiasan helyt álltunk Savival és távoztunk a művészbejárón :)
Most hirtelen nem jut eszembe a neve az úriembernek, de Magó Karcsinak a kollégája.
Egyébként nem is a nyitása volt trükkös, hanem a bezárása...de ezt is inkább ts-en :)
-
#74692 Viadukt se akart lenni -
#74691 Ambarak! Duna tv amatör kupa döntő.Vidéki se vs Pilis Lk. 1:2:)) -
101per7Jani #74690 Ez a pálinka már csak a hőfoka miatt is különleges volt. ( Az autó a tűző napon, a pálinka az autóban egész délelőtt :D ) Sajnálom, hogy nem jöttél el sem te ,sem Tazár. -
77pxdumbo #74689 "a világ legfinomabb általam fogyasztott pálinkája!"
A tavalyit már elfelejtetted? Bár pálinkából mindig az éppen rendelkezésre álló a nyerő -
#74688 Savi és a sercsap az alap,az nem meglepő azért.:) -
#74687 Meg ki az aki a Nord deklijét feszegeti? -
#74686 Milyen teknős?:)
Meg balhé volt?:) -
#74685 Pedig direkt mosolygós képet raktam be :)
Ja, és még ami nagyon fontos, egy teknős megmenekült a halálra gázolástól :) -
#74684 :)
Na akkor egy kis magyarázat a képekhez
1.képen, balról: 101/7_Savi; V4_Safi; Molnár "VO101_TB" Tibor (a Pumaszázad hadműveleti főnöke, Grippen pilóta); VO101_Tom; 101/7_Jani.
2.képen: Tom, Savi, V.4_Pogi, Jani.
3.Kép: egy Bf108 "Tájfun", ami valójában egy Francia,licenszben gyártott Nord 1002-es, amit Tibi közbenjárására kinyitottak nekünk, hogy beleülhessünk, fotózhassuk, csorgathassuk benne a nyálunkat.
4.Kép: Tibi, Tom, VO101_Máté ( Grippen pilótának készül, ha jól tudom tavaly jött haza a kanadai kiképzésről)
Az utolsó előtti képen Savi van egy sörcsap társaságában és a képen ugyan nem létszik, DE a bal zsebében lapul egy flaskában(az is megérne egy misét) a világ legfinomabb általam fogyasztott pálinkája!
Illetve van még ott egy személy, de Ő róla csak Ts-en és csak Savi tud nyilatkozni , elég kellemetlen helyzetbe kerültünk miatta.
-
101per7Jani #74683 V.4_Safi -
Fürtös #74682 Pogit legalább ekkorának képzeltem hang alapján :D
Igaz elég rég volt,hogy eggyütt repültünk -
#74681 Valaki részt vett a pápai repülötáborban is ? -
sakkay #74680 -
#74679 Ha hallaná Pogi hangját ts en el nem tudnád képzelni hang Alapján:) -
101per7Jani #74678 Ezért lett volna jó, ha minél többen eljöttek volna. Úgy legalább a többiek nem csak egy hang a TS-ről, hanem személyesen is meg lehet ismerni. -
#74677 Tb meg hova hízik?:) Lassan be se fér a griffbe :) -
101per7Jani #74676 Nem. De majdnem eltaláltad, csak annyi a különbség, hogy motorbiciklizik. :D -
sakkay #74675 Legalább már tudok pár arcot kötni a nevekhez. -
sakkay #74674 Mert közben meg te biciklizel? -
#74673 Pogi az alatta lévő képen a narancssárga pólóban az a bizalomgerjesztő arcú mokány krapek:) -
sakkay #74672 Igen, Savit ezek szerint.. -
101per7Jani #74671 Majdnem. :D A felső képen ott van Pogi, csak nem látszódik, mert a fényképezőgép másik oldalán van :D -
#74670 Juj.Pogi éppen nincs ott,gondolom ő fényképezett. Savi mellet nem tudom ki van. -
#74669 Tom,TB,Pogi a többi -
#74668 Feketében? Az Savi. -
101per7Jani #74667 Az egyik szélső ( szemüveges ) az Savas a másik szélső pedig én vagyok. Nem tudom melyikünket gondolod kerékpárosnak? -
sakkay #74666 Nem tudom ki kicsoda, de a felső képen a bal szélső futó ésvagy kerékpáros
?! Tényleg milyen fura , hogy senkit sem ismerek itt igazából. Mármint életemben nem láttam egyikőtöket sem. De azt látom 30 alatt nem nagyon vagyunk..lassan már 40. -
#74665 -
#74664 Néhány kép a tegnapi Puma Csillagtúráról:
-
#74663 Igen, nekem autós szarok. Lehet akármilyen csilli & villi. -
Amaymon #74662 Azt írta "autós szarok", arra adtam a linket, hogy ott van ami nem szar. Bár tény egy irányba halad a szimekkel szaródnak :D -
#74661 -
#74660 Tetszik -
#74659 Vagy még nem ,vagy már eleget ivott:))) -
#74658 Szerintem nem foglalkoznának vele. Két játék kalapálása egyszerűen túl sok,még az az egy is rengeteg időt emészt fel.
De el nem fogják szúrni,affelől kétségem sincs ,hogy egy működő valamit hoznak össze ,de nem lesz amúgy se fejlesztési lehetőség kívűlről,már eleve az alaphozzáállás miatt sem. A ROF ban se lehetett. A CLOD eleve úgy készült,hogy engedtek egy kis szabadságot a moddereknek is ha jól tudom. -
#74657 Egyről beszélünk:) No de kiskapu:)) Bár lehet ez csak a magyar agyban fordul meg ,nekik ez ismeretlen :)) -
Lysandus #74656 Én arra vagyok kíváncsi, hogy ha a 3*7 elszúrja a BoS-t, akkor vajon a TF helyrerakja-e? :-)))