91307
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
#74935 Ja igazad vagyon. Fxt kisérletezgessek ,amikor a jó öreg NV az még sose okozott csalódást,nem úgy mint a másik. El is dőlt.
Most néztem van ez a TI a gtx ből de az qrva drága,annyit én nem adok érte.Jó ez a villám is. -
#74934 Hát bajtársam, qrva nagy változásnak kell(ene) bekövetkezni, hogy én még eccer amd vga kártyát tegyek a masinériámba.
Professzorról nem is beszélve... -
#74933 Mit lehessen tudni:) Persze aztán 2 napon belűl megbánom és adom is el,de lehet ez most jó,bár kicsit utána olvastam oszt asszem mégse:)) -
#74932 AMD ????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
NEHOGYMÁ' -
#74931 Én nem sok fiatal srácról tudok pl atagon. Közelebb a 30 hoz meg nagyon sokan jóval túl. Persze akadnak fiatalabbak is de kevesen. -
#74930 Szerintetek melyik légyen.
Azaz van e valakinek az új ratyionból és próbálta e a Clod ban?
Vagy ez ,és ugye szerintem ez jó.
Vagy ez? -
Amaymon #74929 Hát nemtom tizenéves koromban, ha ilyen szim játékok lettek volna, mint manapság, biztosan tolom. -
#74928 349 dodo egy TR5 el az nem is drága így együtt. -
#74927 Jó idő van,itt a nyár és ez ugye nem a tizenévesek játéka:) próbálkozz este 8 körül akkor valszeg tele lesz:)
Jövő hónapban a VB után meg is rendelem a joyomat meg az új tr -t,meg köll még egy VGA és visszatérek:) -
Amaymon #74926 Király a film
Kedvet is kaptam, hogy reppenjek ott egyet erre volt fent 2(!) ember Most 6 vagy 7... mér csak ennyien játsszák? -
#74925 -
sakkay #74924 Ez nagyon profi munka! -
IL2 Cliffs of Dover - "The Beginning of the End"
-
#74922 A fák valóban érdekesek kicsit :) De én a fókára koncentráltam. :p -
#74921 Tetszenek a lapos fák... Lapföld-ről szállna fel a fóka? -
#74920 Azért kicsit....
-
#74919 Talán megfér itt , 70 éves évforduló alkalmából -
MiG man #74918 Köszönöm. Be is reggeltem és töltögetek is. -
artivizsla #74917 Innen le tudod tölteni a kiegészítéseket. A leírásokban benne van, hogy hová másold be őket, aztán mehetnek az új küldetések. -
Solt #74916 Félig? :D -
Lacusch69 #74915 Régóta nem foglalkozom vele, olyasmi rémlik, hogy valahonnan tölts le egy kívánt küldetés csomagot (van sok a neten) és másold be a megfelelő "campaign" mappába.
Vagy valami ilyesmi... -
#74914 Ez már félig öngyilkosság :) -
#74913 Beszartok
-
MiG man #74912 Az általad írt megoldás műxik, köszönöm! Akkor még abban kérnék segítséget, hogy az IL-2 1946-hoz hogyan tudnék az alap hadjáratokhoz másikat hozzáadni (pölö BoB)? ami telepítve van: IL-2 1946 + 4.12.2 + SAS 5.30 + SAS AI Flyable + SAS JSGME 5.30 + Hotfix. -
Lacusch69 #74911 Nagy kaland...
Én ezt Makó-Szeged közt játszottam tizen...évig rendszeresen, kamionok közt...
Na jó, valamivel lassabban. -
Solt #74910 -
sakkay #74909 Huh...nagyon kiment a fejemből. Na nemsokára. -
#74908 Hol van a felvétel amit Ígértél????Nagyon várom már :) -
sakkay #74907 51% kérlek alássan. -
#74906 Én egyet biztosan tudok. Oroszoknak nem hiszek (pláne Orosz játékfejlesztőknek) ,oszt ez a kiindulási alap.
-
#74905 Ne érezd rosszul magad Laca! Szívtam a fogam rendesen mert nem olcsó és már basztunk rá ilyenre.
A CloD is egy szarkupac volt, és mi pénz kiadtunk érte ugye. Szóval lehet ha nem olvasom az írásod, akkor sem veszem meg.
-
#74904 De halál komolyan mondom most nem szabad szerintem ezért pénzt adni.
Még az se biztos kiadják ,hisz még csak 50%,és láttunk mi már karón varjút.
Pláne ennyiért amit elkérnek érte. -
#74903 Na most rosszul érzem magam:( Bár egy szeg a 3*7 koporsójába azért jó dolog:)) -
#74902 Lacám! A Te írásod tántorított el a vásárlástól! :) -
#74901 Leonom! Sírnál ha meglátnád mit művel a messer. Engem olyannyira felbaxott,hogy elég gyorsan felálltam a gép mellől,pedig rólam aztán nem lehet azt mondani,hogy nincs türelmem és főleg kedvem egy repszimhez.
Jelenleg vagyis akkor az egy gyalázat volt. -
#74900 Ráérünk még azzal a vétellel:)
Ha a végén akár jó is lesz akkor se késik le senki semmiről.
Részemről ha megjelenik, elorzom egy kis időre valakitől,beletemetkezem egy hétre ,utána majd megint véleményezem.
Attól én nem tartok,hogy kevésbé leszünk eredményesek benne ,mint akik megvették félkészen és fél éve nyomják, azoknak van idejük gyakorolni és előnyre tehetnének szert de szerintem nem. akik IL2 -CLOD al eltöltöttek pár évet évtizedet azoknak semmi újdonság nem lesz és pár óra gyakorlással már ugyan úgy a toppon lesznek ,a gyakorlás is max arra kell hogy megszokjuk a gépek viselkedését,meg a lövészetet.
-
#74899 Egyébként majdnem megvettem. Csak egy igen jó barátom kipróbálta és hát..... Inkább nem. -
#74898 Látszik ,hogy sokat nyüstölted a CLOD ot:))))
A 4.0 tól már van ott is vastag és összefüggő felhőzet (igaz nem olyan szép mint a BOS ban ez tény ,de azért az se rossz) és biza a rafinált spitek igencsak ki is használták . -
#74897 Az amcsi mozdonyok közül ez a kedvencem, J3 Hudson:
-
sakkay #74896 Ja nem ledegradálónak szántam még véletlenül sem, csak tudom, hogy a CLOD körülményeihez képest ott az volt a legoptimálisabb lehetőség. Mivel nincsen egybefüggő felhőzet. Itt én általában 2-2500 vagyok. Volt hogy sokan voltunk, és elfújta a felhők nagy részét a szél, felmentem 4 fölé és voltak fölöttem. Szóval mint mondottam a körülmények hozzák repülési viselkedést.