IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Her Laca
Csak ne Ámerikai kommanódivatot vettél a fejedbe😊 Oszama szakállal,napszemcsi😊Rayban ,vagy oakley😊

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

A fejemet kb. 15 éve borotválom, néha elég gagyi pengével is, de azért a szakáll nem olyan dolog mint a fej,hogy elbaszod, aztán max letolod az egészet..ha nagyon elbaszod nyaktól..<#nyes>

Her Laca
Philips!!!!!

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Her Laca
Eddig nekem is az volt ,vagyis van még. Aztán karácsony táján míg a lányok vásárolgattak addig én nézelõdtem valahol és találtam egy késes boltot ahol szép borotvák is voltak. Bevillant,hogy nagyfater is ilyet használt.
Utánanéztem,hogy mit érdemes venni és azóta ezt használom.
Na nem olyan gyors mint az 5 élûvel😊 de most már szépen tudok vele dolgozni😊

Naaa<#alien> most aztán mát tényleg nem tudom...<#vigyor2>

LeonSilver
Nekem ilyen 5 pengéjû szar van... olyan baszki, mintha a reluxát rángatnám az arcomon.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Her Laca
Mindegy mit veszel de csak Philips legyen én aszondom.

Pedig az egyik esélyes az volt.<#alien>

Köszi.

Her Laca
Gyerekek vagytok😊 Nemrég vettem egy borotva kést! Imádom😊
Van jó kis bõr is amin meg kell húzni ,meg pamacs meg ilyesmik.
Elektromos,meg 100 élû ,meg lófaxt😊

Egy töltéssel kibír 6-7 vágást, de a legnagyobb elõnye, hogy összegyûjti a szõrt, így az asszony nem zavar ki az erkélyre "szõrözni" és a fürdõszoba sem néz ki úgy mint egy fodrászüzlet padlója mûszak végén.

Z97-PRO gamer - i7 4790K @ 4.00GHz - 32GB Dual-Channel DDR3 @ 1199MHz - 4095MB NVIDIA GeForce GTX 960

Nekem van egy szar, úgyhogy a remingtont nem ajánlom.

Én hajvágóval intézem! 😄

www.smart-bus.hu

http://www.philips.co.uk/c-p/QT4075_32/pro-with-multifunctional-display

Nekem eddig ez a best buy, pedig 19 éve nem ért az arcomhoz borotva, csak gép.

Z97-PRO gamer - i7 4790K @ 4.00GHz - 32GB Dual-Channel DDR3 @ 1199MHz - 4095MB NVIDIA GeForce GTX 960

Van itt valakinek tapasztalata szakállnyírókkal kapcsolatban?<#smile>

La 5 lelet.
Kalasnyikovnak akkor mégis csak volt egy kis lelkiismeret furdalása.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Halála elõtt levelet írt az orosz ortodox egyház vezetõjének Mihail Kalasnyikov, a Kalasnyikov (más néven AK-47) gépkarabély feltalálója, aki attól tartott, személyesen õ felelõs az AK-47-esekkel lelõtt emberek haláláért, írja a BBC.

Kalasnyikov, aki decemberben, 94 évesen halt meg, egy hosszú és érzelmes levélben magyarázta Kirill patriarchának, mennyire fáj a lelke a kalasnyikovval agyonlõttekért. Korábban egyébként többször is azt nyilatkozta, nem terheli felelõsség ezekért a halálokért.

„Elviselhetetlen a lelki szenvedésem. Folyamatosan ugyanaz a megválaszolatlan kérdés jár a fejemben: ha a fegyverem vette el emberek életét, akkor lehetséges, hogy én, egy keresztény és ortodox hívõ, vagyok felelõs a halálukért?” – írta májusi levelében, amelyet most jelentetett meg egy kormányközeli orosz napilap. „Minél tovább élek, annál inkább beleeszi magát az agyamba ez a kérdés, és azon gondolkozom, miért hagyta az Úr, hogy az embernek gonosz vágyai legyenek, vagy azt, hogy kapzsi, irigy és agresszív legyen” – folytatta.

A feltaláló 91 éves korában volt életében elõször templomban, és nem sokkal az elsõ látogatás után meg is keresztelték.

Kalasnyikov levele állítólag eljutott a pátriárkához, aki válaszolt is rá. „Az egyháznak nagyon határozott álláspontja van a fegyverhasználattal kapcsolatban: ha egy fegyverrel a hazát védik, akkor a fegyver készítõjét és az azt használó katonát is támogatja az egyház. Kalasnyikov ezt a fegyvert a haza védelmére készítette, és nem azért, hogy szaúd-arábiai terroristák használják" – mondta a pátriárka szóvivõje, Alexander Volkov.

Az AK-47 az egyik legismertebb és legtöbbet használt fegyver a világon. Mivel ez egy viszonylag egyszerû fegyver, olcsón gyártható és könnyen javítható. Becslések szerint már több mint 100 millió Kalasnyikovot adtak el világszerte. A fegyvert bûnözõ csoportok és gyermekkatonák is használják.

LeonSilver
Nagyon jó vers 😊 Annak idején elküldtem a kedvesemnek 😉

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Her Laca

Her Laca
A vers és a zene miatt ugye😊

Her Laca
Ezt most találtam Leon.
ezt

Ezek, ha egynyáriak-egyszámuak voltak is, maradandót alkottak.

\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."

Vannak gyenge utánzatok, de ezt nem tudják ûberelni

\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."

Mindenki szerelmes volt bele, látatlanul.

LeonSilver
Gyerek voltam, odáig voltam érte. Meg vissza 😊

LeonSilver
Azé' mondjuk Ray Dorset abban a lukas pólóban mindent visz 😄

B.sznak a a verebek a jegenye fán :-)

Ezeket úgy hallgattuk, hogy nem volt hozzá társitva kép. Nem tudtuk,hogy kik éneklik. A TV nem adta, a rádió meg ugyi :-)

LeonSilver
<#eljen><#eljen>

Ha mán retrauuuu 😄

Nos akkor is voltak egynyáriak

Na nem az elõbbi :-)
Õ.

A nagy öreg

A kalotaszegi legényes a Világ leg "virtuózabb" férfi tánca! <#eljen>

D9

Willenbrock
Az ekranoplán nem biztos,hogy zsákutca volt.A cikkben is írják,hogy vannak olyan elõnyei,ami miatt manapság is terveznek hasonlókat gyártani.

LeonSilver

Kösz Leon!
LeonSilver
<#eljen><#worship>

Nem tudtam a Pávát nézni mert Népzenészek Báljában voltam hajnal háromig,fáj is a talpam meg a lábam rendesen<#vigyor2>.
Azért érdekes hogy valamikor a Ki Mit Tudban Ilyetlehetett látni nem is olyan rég most meg mik vannak..
Szerintem ezt még szeretni fogjátok:http:Fölszállott a páva Wasingtonban.
Lehet beköszön még ez a technika-fejlesztve-a közel jövõben.

Alekszejev bácsi az Ekranoplanok tervezõje kiváló civil szárnyashajó fejlesztõ mérnök volt. A Duna leggyorsabb személyszállító hajója,a Quicksilver is az õ fejlesztése: Quicksilver teszt

Sikerült megtalálnom az orosz tv egy dokumentumfilmjét az Ekranoplanokról:

Igazából katonai céljai voltak a fejlesztésnek. Zichermann István is írt az egyik könyvében, ezekrõl a különleges jármûvekrõl. Több típus létezett,ezekbõl egy 200 gépes flottát akartak csinálni. Nagyon gyorsan és baromi alacsonyan rengeteg katonát,felszerelést tudtak volna velük szállítani. Egy partraszállásnál nagyon komoly elõnybe tudtak volna kerülni,mert csak az utolsó pillanatban lehetett volna észrevenni õket,hiszen nem volt annyi felderítõ mûhold mint ma. Akkor pedig már mindegy,a rendkívül nagy sebességük miatt. Amin bukott a project,az leginkább az idõjárásra,a túl nagy hullámokra való érzékenység volt.

acidrain
71. évforduló.

"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."

Gondolom kis millió mérnöki bravúr van a gépbe és ez adott esetben más oldalon lehet felhasználni. Azért nem biztos , hogy teljesen haszontalan az ilyen dolog. De mindegy is. Nekem nagyon tetszik a kinézete. Olyan a hangulata mint Mijazaki Hajao meséiben a gépeknek.

Her Laca
Jól látod! És ha öreganyámnak áramszedõje lett volna ,õ lenne a villamos😊

Amúgy egy pillanatig elgondolkodtam, hogyha nem lenne nagyon környezetszennyezõ,nem lenne nagyon idõjárás érzékeny, és nem lenne-gondolom-üzemanyag zabáló-szóval akkor egész jól lehet ne mondjuk az atlanti óceánon szállítani azokat az árukat amik romlandóak, de nagy mennyiségben már megéri. Ez a gép, pont a hajó meg a repülõ között lenne valahol. De hát a fenti, meg gondolom még ezer más ok miatt nem jöhet komolyan szóba. De akkor is nagyon érdekes.

<#banplz>

Her Laca
Nem nem. Ez haszontalan,semmire kellõ ,idióta ötlettõl vezérelt😊 ! Nem állat. XD

Politikai célzatból, értelmetlen-kinek nagyobb a faxa-motivációból volt építve ez igaz. De...
ÁLLAT EZ A GÉP!<#alien>

LeonSilver
Nekem a drága jó nagyapám citerázott és énekelt, csak úgy a maga és a mi szórakoztatásunkra.