91307

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • sakkay
  • 77pxdumbo
    Asszem menesztem én is hamarosan, és beújítok egy jó kis 780-ast. Sajna a DCS meg a falkon sem 100-as vele. Mondjuk annyi nyűgjük nincs, de a futásuk néha igen döcögőssé válik.
    A BS4 meg a Krájzisz meg a tököm tudja mi, viszont szuperül megy vele. Csak hát f*m sem játszik ezekkel.
  • Her Laca
    :))))))) Dumbókám:) Csak megfordult a fejemben,no meg fel akartam keverni az állóvizet egy kis vitát generálva:) Ne félj eszembe sincs ratyiont venni,képzeld ez a mostani veres retek ami van is produkál érdekes dolgokat néha,bár ami tény netezni hibátlan:))))
  • 77pxdumbo
    Szia Lacám!
    Látom, hezitálsz az AMD 290x-el. A kíváncsiság nagy úr :)
    Nos én most újítottam be egy ASUS r9 290 DC2 OC karit pontosan ilyen megfontolások alapján. Mert ki tudhasssa, új generáció meg minden, egyszer már csak jónak kell lennie.
    Azt azért az AMD javára kell írni, hogy legalább következetes. Következetesen SZAR. A CLoD tele van ugyanazokkal a hibákkal vele, mint eddig is. Folyók vizek mindenhol, part hemzseg a mólóktól, tengeren szép egyenes és rikító fehér szagatott vonalak és négyszögek mindenfelé. Semmivel sem fut jobban mint a GTX680 DCu2 TOP karim, ezért cserébe viszont döcög mint a macsakaköves országút.
    Szóval nyugi, ez még nem az a verzijó ami kellene Neked.
  • Her Laca
    És még valami. Ki az a balfax aki csak az alapot veszi meg? Senki.
    Jól kitalálták ezek a 3*7 ek. La5 ,Fóka ellen majd küszködik a nép vackokkal mi?
    Engem ez az üzletpolitika egyszerűen utálattal tölt el,de ezt úgy is tudod Sakkay mester elmondtam már elégszer. Csináljanak meg egy játékot hibátlanra ,azt adják 200 dodóért de akkor legyen ott minden .Egy szimes megveszi szó nélkül.Vér Istvánok meg kit érdekelnek:) Persze tudom őket:))
    A ROF is egy bukta szerintem pont ezért.Nincs benne semmi fejlődés már ,a rof fórumon temetést lehetne rendezni ,nem hogy nem repüli senki már de még csak nem is beszélnek róla.
  • Her Laca
    "Így már nem is tűnik soknak a BOS. Főleg , hogy az alap 54 dollár."

Véleményem szerint az ,hogy valakik idiótaságot csinálnak nem feltétlen indok arra,hogy mások is így tegyenek:)
    A lényeg.
    Kipróbáltam a BOST.
    Jelenleg nekem nem hogy 100 dodót nem ér de 10 forintot sem.
    Persze nem vagyunk egyformák,ha neked bejön és szereted ,meg tetszik,meg meg vagy vele elégedve akkor számodra az a lényeg és pl az én véleményem neked miért is lenne fontos.
    Ahogy engem sem érdekelt mások CLOD hoz való hozzáállása ,én imádtam és tök jókat szórakoztam vele.
    Ez szerintem ennyire egyszerű.
    A kérdés az a játékkal kapcsolatban inkább,hogy mekkora lesz az elfogadottsága,de ezt mi innen asszem nem tudjuk megmondani,te szerinted siker lesz ,szerintem meg nem,de gyanítom tök mindegy mi mit mondunk:)
  • Her Laca
  • sakkay
    Elég durva megfogalmazás. Természetesen nem értek egyet, majd maximum ha kész lesz. Az, hogy a fejlesztő gárda hozzáállása meg milyen, inkább nem is mondok semmit. Ki is lenne a követendő szerinted?
  • VO101 tvr
    A BOS esetében nem az a baj, hogy sok. (felőlem lehetne 200 euro is...) A baj az hogy szar. És szar és hazug a fejlesztőgárda hozzáállása is.
  • sakkay
    Tudod Laca éppen nézegettem a DCS honlapját és elgondolkodtam azon, hogy 1 db minyó, 50 dollár! Ok, hogy minden valós, de pl. csúnya a talaj mint az állat,sokat fagy. Idejét múlt a grafika, kivéve a gépeket, és nem léteznek fák-ami a helikoptereknél harc közben halál.
    Így már nem is tűnik soknak a BOS. Főleg , hogy az alap 54 dollár.
  • sakkay
    Egy percig nem csodálkozom.
    Arról nem beszélve, hogy egy 10 éves motorra(ahol a föld alatt hullámzik a tenger),több évig fejlesztendő projektet készíteni-több mint hülyeség!
    Ha kijön az EDGE-és olyan lesz mint a videókon-valószínűleg nem kevés pénzt fogok beleölni. Főleg a helikopterekbe. De addig egy kanyit sem adok ki.
    Repülöd a minyót...hová? Milyen környezetbe? Ott az uh-1. Minden faszán működik, csak éppen keret nincsen.
  • Amaymon
    DCS WW2 = 10 gép 10 FPS :))
  • VO101 tvr
    A DCS-nél ez a második project, amiért pénzt fogadtak el és kaki került a ventillátorba....
  • Her Laca
    jaja:)
    Ezért mondtuk ,hogy senkinek előre!!! Még ha az édesanyja életére is esküdözik,pláne ha orosz:)
  • VO101 tvr
    Ha jól emlékszem ők is előre szedtek pénzt a projectre....
  • artivizsla #74960
    Tévedtem, tényleg a DCS-ből való a kép.
  • Her Laca
    És Oleggel mi lett? Ha jól emlékszem ő is valamit tevékenykedett vagy mi arrafelé..
  • Her Laca
  • VO101 tvr
    "De ja vu" érzésem lehet? Vagy rosszindulatú volnék?
  • Her Laca
    Most olvasom Pumafórumon,hogy a Luthiert kirakták a DCS WW2-ből, és az ED viszi tovább a projectet.
  • Solt
    Igen van, nem tudom mire várnak, de a kulcsos oldalakon előfordul az ilyen. Szerintem arra várnak, hogy az összeg konkrétan megjelenjen a számlájukon.
  • Zpogi
    Én azt hittem, hogy ez a DCS-ből van ...:)
  • artivizsla #74953
    Az IL2 lassan feledésbe merül azoknál, akik továbbléptek ( Clod, DCS ), ez hogy jött elő neked most ?
  • artivizsla #74952
    Kávé mellé.

1.
  • feca1229
    Olvastam én is a könyvet már nagyon régen, és teszett is. Elég brutálisan leírja hogyan képezték ki a japánok a saját katonáikat! Végül is hogy ha a sajátjaikkal is úgy bántak néha mint az állatokkal akkor mire számíthatott az ellenség, vagy fogságba esett ketona! Van még pár dolog ami ezzel foglakozik példáúl a Yamato című japá film, nyilván a hajórol szól nem árulok el vele nagy dolgokat, na meg persze tudja mindenki, hogy mi lett a vége csatahajónak, csak ami megfogott a filmben ahogy bemutatja a japán tengerészek életét kevés ilyen film van és egészen jó lett a megjelenítés, egyáltatlán nem gagyi, sőt kifejezetten nagyon ügyesen megcsinálták! ajánlani tudom bárkinek akit a téma érdekel. könyvben meg ott van a Busido lovagjai hát ott is eléggé szépen leírják, hogy válik az ember kegyetlen álattá, habár ez a háborukban előfordul!
  • Willenbrock
    off: kártyával vettem egy letölthető terméket,de nem kaptam rögtön letöltő linket,csak ilyen visszaigazolást a vásárlásról.Azt írják 24 órán belül e-mailben küldenek letöltő linket.Ilyen van? Mire várnak ilyenkor? Eddig ha vettem valamit azt egyből le is tölthettem.
  • Lacusch69
    Sry, "ne hogy" = "nehogy"
    (Bort iszogatok, és a gyerek a heréimen ugrál...)
  • Lacusch69
    Ne hogy azt hidd, hogy fordított esetben a kínaiak angyalkák lettek volna...
    Jó betekintést nyújt a japánok világába a "Kamikaze" c. könyv.
    A Luftwaffe az IJA légierejéhez képest nyugdíjasok szanatóriuma volt.
  • Willenbrock
    Ami tetszett mostanában,az a Brotherhood of War c film.Koreai háborús téma,fantasztikus jelenetekkel.
  • feca1229
    Mostanában néztem pár kínai filmet a II vh. feldolgozva egészen érdekesek, és még van pár film a II. vh. előtti időkröl a Nankingban történt dolgokról, hát elég brutálisak voltak, habár eddig mindenhol azt olvastam, hogy a japcsik nagyon kemények voltak, még a saját katonáikkal szemben is!
  • feca1229
    Nekem is a gyermekkorom "legjobb" orosz háborús filmjeit idézi a mostani stalingrad film, a mocskos fasiszták ellen küzdő szovjet hősök... tipikus!
    Egyszer meglehet nézni, csak a helyén kell kezelni. A mostani orosz fiataloknak biztos példát és irányt mutat, de nekem is jobban bejött a 93' Stalingrad! Ez valóban a régi szovjet filmek utódja modern technikával!
  • Willenbrock
    Helyenként túl patetikus és életszerűtlen a film.Mikor lángolva rohamoznak a katonák,meg mikor az orosz hadifoglyot a német tábornok elé vezetik,előtte nem fegyverzik le,annyira lehetett tudni mi fog következni.Olyan nincs,hogy egy hadifoglyot nem fegyvereznek le,az az első miután elfogják.
  • VO101 tvr
    Nekem is jobban tetszett az.
    Ez a régi szovjet háborús filmek modern utódja. És ez a szovjetek brutalitását adja vissza :-)
  • mijki
    Nekem azért a '93-as Sztálingrád című film jobban tetszett, jobban visszaadta a háború valóságát.
  • VO101 tvr
    Hát tényleg eléggé kompromisszumos a film.
    De egy két jelenet eléggé elgondolkodtató az oroszok mentalitását tekintve.
    Ahogy a tengerészt lelövik a harc és parancs megtagadás halvány gyanújakor.
    Vagy ahogy a vízhordót lelövik, majd kifejti erről a lövész a véleményét.
    Viszont a német hadnagy végig rambozza egyedül az épületet!
  • mijki
    OFF:

Aki megakarja nézni a Sztálingrád című, 2013-as remekművet ne tegye. Mi messerharcossal megnéztük, hát...elég erős benne a szovjet patriotizmus...amikor 5 orosz katona lemészárolja a fél Wehrmacht-ot, meg a gonosz náci(pfuj) kutyákok még lőni se tudnak és az oroszok majdnem mindet késsel ölik meg. De ennél vannak még sokkal jobb és hihetőbb jelenetei is a filmnek...

ON:
  • Her Laca
    Szeressem az ASUS-t (rengeteg volt) de a villám (egy volt csak ,az most TVR-nél csücsül) az valami nagyon korrekt egy kártya.Szerintem örök élet meg egy nap,és ha most veszek azt nem akarom lecserélni évekig.
    Különben ja ,nálam a VGA csak ASUS vagy MSI lehet mást nem is nézek.
  • N3suten
    asus gtx780
  • N3suten
    NEKEM asus VAN ES AKKOR asus LÉGYEN
  • LeonSilver
    Jó ám!