IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
www.smart-bus.hu
Pár hónapos 3 év garral iponba. Nem köll már.
Példa.
Jön a kötelezõ ellenõrzésre a kéményseprõ.Várom ,beengedem ,egy mûszert odatesz a kazán mellé ,10 másodperc ,majd elémtól egy papírt ,hogy írjam alá. Lévén nem vagyok hülye elolvasom mit is kéne aláfirkálnom.
Aszongya,hogy átvizsgálta,kitakarította a készüléket ,majd a kéményt is.
Mondom neki . Drága barátom! Nem is láttad a kéményt,nem hogy takarítottad volna,de a készülékhez sem nyúltál egy újjal sem.
Õõõõõõõ ,hát nem kell. Ok ,de akkor azt írd a papírra,hogy egy mûszert elétartottál és az szerint minden rendben van ,a többire nem vállalsz felelõséget,na meg ezért a 10 másodpercért akkor egy elfogadható összeget számlázzatok.De ezt kell aláírni mondja õ.
Mondom minden további nélkül ha megcsinálod ami itt szerepel.
Néz bambán a kollegájára. Mondom ,na ne vakarózzunk,vagy felkúsztok a tetõre és halljam ahogy keféled a kéményt ,és a másik szépen kitörli a kazánt ,vagy mennyetek a fenébe mer nekem erre nincs idõm.És még megsértõdtek:)
Az elsõvel én is így jártam. Mondjuk csak egy kicsit ugrált, de a precíz repülést, vagy a helikopterezést már az is hazavágta. De a bot mai napig pontos.
Azé a vuduzás jöhet, biztos ami ziher<#vigyor2>#vigyor2>
Drága nagyapámnak volt fasza, háborús töltényhüvelybõl készített, benyás öngyújtója... :) Abba is csak benya, kanóc meg tûzkõ kell.
Sajnos nem én "szereztem" meg :(
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Már szervizelnem kellett,hogy jól mûködjön. Érdekes ,hogy fatertól kapott ugyanezen márka öngyújtója (csak 20 évvel korábbi,és nem kis maszatos sárga kezek eszkábálták) hibátlan!!! Mindig is az volt. Szvsz amíg élek ez mûködni fog ,de lehet még az én unokám is tudna vele tüzet csiholni.
Csak a szart nyomják ezerrel a csóró polgár felé.
Mondok egy példát.
Ugye most volt szó a borotváról.
Az elektromos kütyük szót sem érdemelnek,ha nem szánsz rá megfelelõ összeget akkor egy kalaap kakit kapsz ,mindegy mi van rá írva.
No de! Ugye bezazultam és kitaláltam,hogy késsel beretválok.
Természetesen hót hülye vagyok a dologhoz,beballagtam a megfelelõ bóltba és lévén kezdés gyanánt nem a drágább kategóriás kések felé fordult a figyelmem. Mert mit lehessen tudni lehet nem is tetszik ugye.
Mielõtt megvettem volna a kiszemelt cuccot ,elkezdtem utána nézni a dolognak,mert ugye az eladó (szerintem szart sem értett a dologhoz,mint semmilyen bolti eladó sem sehol) nem mond semmit,szerinte minden remek.
Na elég az hozzá,hogy ha nem mélyedek bele és nem kérdezek (szerintem nem az én dolgom lenne ) akkor megveszek egy szobadíszt mert amit kinéztem az természetesen szorgos kis sárga kezek munkája és alkalmatlan arra amire árulják. Amúgy szép meg minden ,meg van díszdoboz. Meg nem mondod,hogy van különbség egy drágább és e között,de nem is hívják fel a figyelmed rá . Utálok mindenkit:)
" Csinálok egy fantom mûtétet a gerincével" ... anyád te szar
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Ritkán jövök ki a sodromból, de ezek mindig felbosszantanak. Fõleg az ilyen tihanyi félék! Kihasználják, hogy egy beteg ember az utolsó szalmaszálba is próbál belekapaszkodni, bármi áron. Undorítóak! Irány Romániába, sóbányába. AZ összessel!
No de igazságod vagyon . <#taps>#taps>
Pedig ha jobban belegondolok akkor de!
De nyugi ! A tied örökélet meg egy nap! Soha semmi baja nem lesz. Megvuduzom:)
Errõl még csak jókat hallottam. Itt fórumon is van már néhány emberkének.
A bot és a gázkar is hall-effect szenzoros. Azt x52-ben 7 év alatt nem sikerült hazavágni, máig is teljesen pontos és stabil a jele.
Ezt meg csak úgy: 1 lb = 0,45 kg
Sokan panaszkodtak rá,hogy gagyi alkatrészek vannak benne,de lehet ,hogy már javították ezt a dolgot.
Eldobható szar már minden mostanában bakker.
Amúgy mi a nyûgje? Nem nagyon vágom az angolt. Ebben a gázkar is hall-effect szenzoros, (az egyedüli) így helikopterhez tökéletes lesz. Az x52-m potija már kicsit ugrált.
Na nem elbaxni akarom az örömödet ,csak gondoltam szólok.

Ha valakinek van esetleg eladó Thrustmaster MFD Cougar Pck-ja, akkor már talált is rá vevõt, személyemben.
Írjatok, ha akad valakinél egy elfekvõ db.
Ráadásul a némberek is ezzel vágják a punciról a bundájukat... családi darab lett! :D
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Áramos csak a hajamra.
Rend a lelke mindennek.
Si vis pacem, para bellum.
Utána kell olvasni,az se mindegy milyen pengét vesz az ember,kicsit olyan ez mint a pipálás:) Komoly és lelkes tábora van ,meg lehet tudni tõlük mindent ami kapcsolatos hozzá.
Az se mindegy ki élezi!!! :)
Egy biztos! Nem a kapkodó ,gyors borotválásra találták ki,bár gyakorlattal azért szerintem van aki hamarabb tökéletesre borotválja magát vele,mint egy 5-6 élû rezgõ ,cserélhetõ fejû tömegtermékkel:)
Én most a "reneszánsz" ember koromba léptem ha mondhatok ilyet,élvezem ezeket a dolgokat.