91307
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
#74895 Mindamellett most úgy mondtad, hogy én csak 5k+ ból vitézkedtem volna,és amúgy meg ott deglenék meg:)
Jelzem a régi Il2 Ben is volt összefüggő felhőzet,és nem is akármilyen. -
#74894 :) -
sakkay #74893 Amúgy meg ja. Néha későn ugrik be. -
sakkay #74892 Jól van Leon, majd nézd meg a gépeden egyszer ha lesz demó, vagy mit tudom én, mert nem olyan mint a videók. Elhiheted. Tegnap felléptem, és nem is ezt akartam megnézni hanem a lángokat és az ugrott be ,hogy olyan szarul néz ki a gép meg a talaj, biztos levettem a grafikát. Pedig nem. Amúgy ha neked a CLOD tetszik hát ok. -
sakkay #74891 Pl nagyon érdekes-ezt sem éreztem még szimben-amikor kialakul egy nagy felhőmentes övezet, vagy felhő lyuk, pl 1-2km, és érdeklődve figyelem ki az az állatkirály, aki alacsonyan átkel a közepén. Nem sokan élik túl ezt, kicsit olyan mint az esti vadászat:rét vs. erdősáv vagy erdőszél+telihold. -
sakkay #74890 Jól látod. Végletekig kihúzva a kilövést és a felhúzásnál már (eleve eléggé el kell trimmelni a gépet zuhanásnál) alig húz a bot+jön a szürkülés majd ájulás..de ha fel'trimmelem az akkor is húz'amikor a pilóta beleájul pár másodpercig. Néha ezt használom. Persze ha túl trimmeled, akkor megint csak rábaszhatsz. Erre azért van szükség Laca, mivel itt sokszor összefügg szinte a felhőrendszer 1500 alatt. Néha igen, néha nem. Mindenesetre cápázni 5000 mit sem ér ilyen időjárási körülmények között. -
#74889 na ilyet kell csinálni -
#74888 n 1966, New York Central engineer Don Wetzel attached two GE jet engines to the top of a commuter car and sped down a straight section of Ohio track at 183 mph, setting a world record for self-propelled trains recognized by Guinness World Records. No train in North America has gone faster since.
-
#74887 1949-1961: President Perón’s locomotive “Argentina”
c. 1938: Tatra T77
-
MiG man #74886 Ez a vasembörös naggyon odab@sz! -
#74885 -
#74884 -
#74883 ok ez világos ,én azt nem értem,hogy hogyan lehet olyan szituba belekeveredni aminek a vége az anyaföld megcsókolása:)trimm ide vagy oda.
De csak húzni akartam Sakkay mestert:) amúgy. -
#74882 Nem kívánok belefolyni ebbe a parttalan vitába, de nekem ne mond már, hogy a BoS szebb mint a CloD mert menten lefejelem magam baszki.
Még a gépek sem. Nézzél már rá a CloD-os mesza kabinjára meg nézzed meg a BoS-os mesza kabinját.
A táj meg egyszerűen összehasonlíthatatlan. -
#74881 800/850 körül sebességnél már nem nagyon lehetett szerintem kivenni a zuhanásból,esetleg trimmel.Talán így beleállhat a földbe,vagy ha a g erők miatt beájul és alacsonyan van.Vagy átesik és szintén túl alacsonyan van,máskülönben korrigálhatónak kell lennie a zuhanásnak. -
#74880 Mégis hogy lehet beleállni a földbe még ha nem is használja az ember a trimmet? Pl én sose használom harc közben,mondjuk nem is 1 méteren szoktam harcászkodni,de ha alacsonyan is vagyok sem álltam még bele a földbe:))
-
sakkay #74879 De,csak néha ha nagy a szar, használom zuhanáskor a trimet. Na működik, csak valamit finomíthattak. Pont annyit, hogy elkaptam a padlót. -
#74878 De mit? -
sakkay #74877 Laca! Most néztem 5 perce! -
#74876 Aham:) Nem működik a magassági?:)) -
#74875 Ne akasszál már hasba bakker. Csak tudom mi látszik a Clod ban .
Max vibrál a levegő körülötte ami korrekt mert nem hűvös lég jön onnan ki de ,hogy lángnyelvek nem csapkodnak mint a BOS ban az ziher .
Te miket nézel?:)))
Hogy szebb e a BOS?. Na ez ízlés kérdése, azon meg nem vitatkozunk:))
Szerintem meg nem amúgy:) -
sakkay #74874 Nyúkálgatnak' hozzá csak nem írják le. Bele is álltam az első repülésnél a földbe zuhanáskor. A k.anyjuknak nem írnak listát, mi változik. Nem is értem. Alakul amúgy. -
sakkay #74873 Beszélj talán A CLODosokkal. Ugyanis most megnéztem, és ugyanúgy látszik működés közben ott is. Csak mivel más a láng effekt, nem olyan feltűnő. Amúgy így hogy régen láttam a CLODOT, a BOS jóval szebb. -
#74872 Régen se látszott,mint mondtam csak este . Épp ezért szerintem is felesleges látványelem ez a BOS ban. De ha csak ennyi hibája lenne ezen bármikor túltenném magam:)
Messzer hogy van?:) Illeg billeg?:) -
sakkay #74871 Az hittem pont ezért, hogy az indításnál előtörő lánggal van a gond. Azzal is van, de az néha tényleg előtör. Repülés közben nem tudom , hogy a régieknél látszhatott-e. Az újakon én sem látom. Mármint a most repülőkön a videókban.. -
#74870 Spitnél csak akkor látszik ha babrálja az ember a keveréket,ha beállítja rendesen akkor nincs láng.
Mikor repültél spittel Clodban? Csak kérdezem?
Tessék nézd meg.
-
Amaymon #74869 "És ehhez a CLOD nak semmi köze." - De mert a spit vilááááágít :DD
Útyúbon a korunkbeli színes felvételeken sincs fényeffekt, max. induláskor pöffent egyet. Nem láttam videot ahol MkI-II lángolna. Csak néhányat néztem, teljes szakirodalom kutatás és esszé bujkálás nélkül. Tisztán valóság contra clod. -
#74868 Ergo. ÁRKÁD!:))) -
#74867 Mármint a BOS ban nagyon látványosan mondhatnánk szemet szúrón látszik repülés közben , mint Repvez kollega megjegyezte és ugye eme kis vita ebből indult ki.
DE!
Mint alant a 74814 es hozzászólásomban emígyen megjegyeztem "Max este meg indításnál láthatta az ember."
Most akkor mi is volt a félreértés?:))) -
sakkay #74866 Na. Akkor fasza mert én végig a motor indításkor előforduló lángokról beszéltem. Szóval azt mondod, hogy repüléskor túl látszik az égés'..aha..hát látszik. -
#74865 Igen. Hasogatjuk a szőrt. A Clodban a messzernél nincs.
És mi most a messzert taglaljuk. Mindamellett érdektelen is a dolog lévén biztos van akinek feláll a cerkája erre az effektre és boldog ,hogy ez ilyen:)
Engem sem érdekel igazán,csak szóba került ,és azt vesézzük,hogy ez mennyire reális.
Verdikt. Nem reális.
És ehhez a CLOD nak semmi köze. -
Amaymon #74864 Szőrszálhasogatás, sokkal nagyobb hibák vannak a játékban (ha mint IL2 utód tekintünk rá), mint a láng, ami CloD-ban is látszik a spiten. -
#74863 Repülés közben mutass egy filmrészletet ahol a messernek látszanak a kipufogóból kijövő lángocskák. De az is elég ha már jár a motor .
1.40 től nézd de már mutattam lentebb.
-
Amaymon #74862 Sima menetben meg kékes színű a láng. -
sakkay #74861 Sima menetben? Ott nincsenek lángok..vagy mire gondolsz? -
Amaymon #74860 A spitnél néztem 109-ét nem, az reális? -
#74859 Plusz a spitnél meg a hurkánynál ha a keveréket nem jól lövöd be,de az korrekt is .Avagy nem így gondolod? -
#74858 Indításnál.
De kíváncsian várom a cáfolatodat:) -
#74857 Persze hogy megnézem.
Nappal sima menetben mutasd mert én nem láttam:) -
Amaymon #74856 CloD-ban is látszódik a láng...akkor most mi van?