IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Alekszejev bácsi az Ekranoplanok tervezõje kiváló civil szárnyashajó fejlesztõ mérnök volt. A Duna leggyorsabb személyszállító hajója,a Quicksilver is az õ fejlesztése: Quicksilver teszt

Sikerült megtalálnom az orosz tv egy dokumentumfilmjét az Ekranoplanokról:

Igazából katonai céljai voltak a fejlesztésnek. Zichermann István is írt az egyik könyvében, ezekrõl a különleges jármûvekrõl. Több típus létezett,ezekbõl egy 200 gépes flottát akartak csinálni. Nagyon gyorsan és baromi alacsonyan rengeteg katonát,felszerelést tudtak volna velük szállítani. Egy partraszállásnál nagyon komoly elõnybe tudtak volna kerülni,mert csak az utolsó pillanatban lehetett volna észrevenni õket,hiszen nem volt annyi felderítõ mûhold mint ma. Akkor pedig már mindegy,a rendkívül nagy sebességük miatt. Amin bukott a project,az leginkább az idõjárásra,a túl nagy hullámokra való érzékenység volt.

acidrain
71. évforduló.

"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."

Gondolom kis millió mérnöki bravúr van a gépbe és ez adott esetben más oldalon lehet felhasználni. Azért nem biztos , hogy teljesen haszontalan az ilyen dolog. De mindegy is. Nekem nagyon tetszik a kinézete. Olyan a hangulata mint Mijazaki Hajao meséiben a gépeknek.

Her Laca
Jól látod! És ha öreganyámnak áramszedõje lett volna ,õ lenne a villamos😊

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Amúgy egy pillanatig elgondolkodtam, hogyha nem lenne nagyon környezetszennyezõ,nem lenne nagyon idõjárás érzékeny, és nem lenne-gondolom-üzemanyag zabáló-szóval akkor egész jól lehet ne mondjuk az atlanti óceánon szállítani azokat az árukat amik romlandóak, de nagy mennyiségben már megéri. Ez a gép, pont a hajó meg a repülõ között lenne valahol. De hát a fenti, meg gondolom még ezer más ok miatt nem jöhet komolyan szóba. De akkor is nagyon érdekes.

<#banplz>

Her Laca
Nem nem. Ez haszontalan,semmire kellõ ,idióta ötlettõl vezérelt😊 ! Nem állat. XD

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Politikai célzatból, értelmetlen-kinek nagyobb a faxa-motivációból volt építve ez igaz. De...
ÁLLAT EZ A GÉP!<#alien>

LeonSilver
Nekem a drága jó nagyapám citerázott és énekelt, csak úgy a maga és a mi szórakoztatásunkra.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Her Laca
Asszony nagyfaterja kõmûves mester volt az alföldön,több templom és nagy szép épület falán ott a neve,na õ is amatõrként zenélgetett a cimborákkal.
Saját maguk készítette hangszerekkel! Igazi NÉP zenészek voltak!
Hú de berúgtam vele a borospincében az elsõ találkozásunkkor! Csíptem a kisöreget.

Her Laca
Minden zene jó amit akár nagy mûvészek ,akár jókedvbõl- szórakozásból zenélõ a közönség arcára mosolyt csaló (ám a hangszerükkel , a hangjukkal jól bánó) emberek mívelnek.
Csak ne izzadságszagú,sztárleszek ha beledöglötök is típusú legyen mert azt ki nem állhatom.

LeonSilver
Ez is fasza!! De! Itt már utolérhetõ a "szezont a valami mással" szindróma.
Moldovában nincsenek csángót... Moldvában vannak. Ez olyan, mint a retardált, aki a Nagy-Magyarország matricát fejjel lefelé ragasztja az ótóra...

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Her Laca
Nem lenézvén Orosz testvéreinket ,de ez a tipikus haszontalan ,monumentális,semmirekellõ ,pénzkidobós kategória volt.

LeonSilver
Igen-Igen-Igen!!!!!!!

Én Õket is naggggyyon csípem!!!!!

Her Laca

Állat ez a gép!

Kávé mellé.

1.
LeonSilver
Nálam már a Duna TV megy... 21:15 - Fölszállott a páva

<#worship>
LeonSilver
<#eljen><#eljen>

Her Laca

LeonSilver
Szerintem tök jó sport 😊 és az elsõ benyomásokkal ellentétben tök egyszerû, abszolút nem bonyolult.

Her Laca
Ó😊 Annó hugiék kint voltak pár évig ,oszt kaptam kesztyût ,ütõt,meg labdákat.
Fiammal le lejártunk a rétre😊 Jó az is.
Erre az ami focira a fiam szoktatott rá.

LeonSilver
Én hasonlóan voltam jó régen, amikor még volt valami amcsi sportadó a kábelen. Csak én a baseballt néztem 😊
Kicsinyt játszottam is a Szombathelyi Anyaszomorítokban 😄 A mezem, kesztyûm még meg is van valahol...

Her Laca
Na bakker ma sem alszom.
NFL fõcsoport elõdöntõ 2 meccs. Este 10 tõl hajnalig.

LeonSilver
<#eljen><#eljen>

Her Laca
No! Rátapintottál a lényegre!
Mostanában pont ilyen elfoglaltságokat mívelek esténként😊
+ még egy egy jó könyvet is beiktatok hébe-hóba.

LeonSilver
Én nem dohányzom, nem pipázok és nem iszom alkoholt (ez van 😊 ). De!

Este a kedvenc fotelben, egy pipával és valami jóféle szesszel.... és ezt, ilyent hallgatni! Hát nem Laca???
Diumdisura nem lehet relaxálni 😊

LeonSilver
Valóban, innen már nincs tovább. Ez a csúcs. Egészen elképesztõ, ahogy játszanak és az, hogy ÉLVEZIK amit csinálnak. Nem csak felmennek, lenyomják pléjbekkrõl a cuccot, felmarkolják a gázsit, sercintenek egyet és továbbállnak.

Tényleg nem akarok senkit megsérteni, mert mindenkinek szuverén joga ***rt hallgatni ( <#whatever> ). De ha ZENE , akkor ez AZ! 😊

A pipa meg alap! Még csak nem is azonos a dohányzással!

Her Laca
Te is jó vagy😊 A LEGENDÁKAT .KIRÁLYOKAT,ISTENEKET, mutogatod itt Mikigyereknek😊
Innen már hova tovább?😊

Jelzem ha Isten Létezik akkor tuti így gitározik és természetesen mellesleg pipázik mellé😊

LeonSilver

LeonSilver
Ez egyébként ilyen diumdisu zene?

LeonSilver
Igen Laca, de ezért kell már most kezdeni a nevelést 😉

Her Laca
<#eljen>

Miki még nagyon fiatal azért😊

LeonSilver
Hallgass inkább ilyent zenét 😉
Persze csak úgy mondom. Azt hallgat mindenki, amit akar 😊 Csak hát....

mijki
Ismerem õket 😊 ez az egyik kedvencem tõlük 😊

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

Her Laca
<#eljen>

Ha ez a stílus tetszik akkor keress rá a Two_Steps_From_Hell re .
Torrenten is fent van több gyûjtemény.

mijki
Ráfüggtem erre a dalra, nagyon bejön, belinkeltem hátha valakinek még tetszik rajtam kívül 😊

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

Hát ez......<#buck><#banplz>

LeonSilver
Persze, hogy nincs 😄 EDe ígérgetésbõl világbajnok 😊

Willenbrock
Vagy inkább Ardennek,az legalább nem is lapos.

Willenbrock
Ja,hogy még az sincs kész.Amúgy is,Normandia felett még nem is repkedtek P-51D-20-asok,Fw-190D-k meg pláne nem.Jobb lett volna ezért inkább valamilyen Németországos térkép.

Her Laca
Miki! Ha lehet azon információkat amik a vezetésed idõpontját érintik , lehetõleg elõre úgy egy héttel korábban jelezni szíveskedjél,feltüntetve a pontos napot ,órát ,és kerületet ahol és amikor veszélyeztetnéd a testi épségünket.
Elõre is kösz !

Hm!
Egyre csak romlik a közlekedés biztonság. Ki tudja mé...<#fejvakaras>

Nohab
És péntekre sikerült erõt venni magadon, hogy ezt beírjad? <#gonosz1>
LeonSilver
Emberek!!!!! Fel a fára!!

Neked nem szóltak korábban, hogy dobjál be egy felest elõtte, pont ezért ? 😊