IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Her Laca
<#csodalk>Kezdõdik.
Már ilyeneket nézel ,innentõl csak pillanatok kérdése,hogy elszabaduljon a pokol az utakon😊

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

mijki
Ajánlom mindenkinek a Rush címû 2013-at filmet, hátha még nem láttátok. James Hunt és Niki Lauda "párbajáról" szól és szerintem az egyik legjobb tavalyi film volt. Nálam 10/10 pont.
Kedvenc zeném a filmbõl:

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

LeonSilver
Hát ezen beszartam baszki! 😄
Fészbúk, Tolvajkergetõk (csali telefonokkal csalják lépre a faszikat,, stb..).

Elloptak egy qrvajó Peugeot bringát... az elkövetõ meg volt, de a sértet még nem. Na most figyeljetek, honnan lopta el két fasztarisznya a bringát?? Na honnan??

"Tolvajkergetõk

Az elõbb postolt Peugeot kerékpár érdekessége, hogy nem akárhonnan lopták el, hanem egy kiemelt nemzetbiztonsági védelem alatt álló kormányhivatal épületébõl. A sértett még feljelentést sem tud tenni hétfõig, mert a rendõrség sem léphet az épületbe, külön minisztériumi engedély kell még nekik is, és több milliárd forintos beléptetõrendszer van. Két mezítlábas nyóckerületi drogos meg simán besurrant a hátsó kapun. Szerencsére nemcsak azt tudjuk, kik voltak, de a biztonsági kamera is felvette õket. Reméljük, nem okoz helyrehozhatatlan kárt a nemzetbiztonság bástyafalán, ha kiadják a rendõrségnek."

Ez mekkkkkkoooraaa 😄 😄 😄

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Her Laca
Majd fogsz Miki fiam ,majd fogsz😊 Elõbb utóbb eljön a te idõd is😊
Majd akkor amikor már úgy érzed ,hogy te vagy az utak császára ,egy Fittipaldi ,egy Lauda,mit Lauda egy Sumi😊 Na majd akkor .😊De ha megúsznád akkor is elõbb vagy utóbb beleszaladsz majd valamibe😊

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Erre jártál esetleg elõtte ? 😊

V43 1105

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

mijki
Ma ismét 1.5 órát vezettem a városban és nem okoztam se balesetet és sérülést. Az oktató azt mondta, jól vezetek. 😊

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

Her Laca

Her Laca
Ó😊 A szerelem megmaradt ,vagyis átadta a helyét egy kicsit a megszokásnak. Épp ezért is hagytam most abba ,mert nincs jó véleményem róla ,sem a készülõkrõl,így legalább nem utálom meg.Ha tovább erõltetem akkor lehet olyat is belelátok ami nincs is azt meg nem akartam. És ha egyszer kedvet kapok akkor újra jöhet a mehet. De az nem most lesz ahogy nézem.
De inkább soha se. Az a röhely,hogy egy másodpercig nem hiányzik . Én lepõdök meg a legjobban,mert ha valaki akkor én tényleg nagyon szerettem mind az IL2-õt ,mind a Clod ot.
Szerintem a Clod magyar népszerûsítése ügyében ember nem tett annyit mint én😊
Az ellenkezõjét meg nem akarnám😊

Her Laca

Meló meló meló, és lelkesen olvasgatom a fórumot 😊 És szomorúan konstatálom, egy régi nagy szerelem elmúlását... (itt az Il-2re gondolok, mielõtt valaki félreértené, Laca visszavonulását! 😄 )
Her Laca
Jé! A Nagy Lebowski😊 Mik a hírek mesélj😊

Vagy feltelepíted a geforce experience-t és mindig rinyál, ha van frisebb driver.
Hecker007
332.21 a legfrissebb.

Egyrészrõl tiszteletre méltó, másrészrõl meg "ijesztõ"...

www.smart-bus.hu

Egyféle driver van, csak a számozásuk tér el! 😊 Most tértek át nemrég erre a paraszt vakítós Game Ready elnevezésre, de ettõl még nincs külön játékokhoz való, és nincs külön "szokásos"! 😊)

Nem tudom milyen VGA-d van pontosan, de az a legegyszerûbb, ha felrakod a legfrissebb WHQL minõsítésût, aztán pár havonta ránézel, hogy történt-e olyan frissítés ami te felhasználási szokásaidat érinti. Ha igen, akkor frissítesz, ha nem akkor nem... 😊

www.smart-bus.hu

Meghalt a legtovább harcoló japán katona
LINK

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

Jó reggelt. Akkor ez hogy is van?
GeForce R331 Game Ready Driver (vagy)
GeForce 332.21 Driver 2 féle driver van, de mind1 +oldottam :-)

Nekem nem sürgõs.

Nem, úgyhogy küld már el priviben légyszi!
LeonSilver
A fészbúkról (hátza érdekel valakit):

HumbleBundle

1$-ért ezeket kapjuk (Steam aktiváló link):
Arma II
Take On Helicopters
UFO: Afterlight
Alpha Prime
ARMA: Gold Edition
ARMA Tactics

6$-ért pluszban ezeket is:
Carrier Command: Gaea Mission
ARMA II: Operation Arrowhead
ARMA II: DayZ Mod (Created by Dean Hall)

https://www.humblebundle.com/weekly

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Her Laca
Ami kész azt TVR nek ígértem,de holnap délutánra összerakom a másikat is. Már csak a testet kell összeraknom,de se kedvem ,se idõm nem volt😊 Tudod a számom?

Laca! Esetleg van most kész USB-s trackIR clip? Ha igen, akkor holnap elugorhatnék érte.

Tazar
LeonSilver
Jííííháááá 😊

Egyféle driver van...

www.smart-bus.hu

Her Laca
Most szereztem be egy írtóóóóóóóóózatos Giga R777OC megabrutál VGA-t.
Alapon melegebb mint a 780 volt😊 Ej de ratyi ez is😊

PhantomAss
én sosem foglalkoztam ezzel, nézd meg az nvidia honlapján hogy melyik a legújabb official és töltsd le.
van ilyen opció hogy clear installt, az törli az elõzõ drivert, én ezt szoktam választani
Talán évente egyszer ha eszembe jut frissíteni, ez nem ATI hogy mindenhez másik driver kell <#eplus2>

GOOBY, pls

Sziasztok! Az Nvidia VGA_hoz melyik drivert érdemes feltenni? Van egy szokásos és játékra +írt. Gondolom értelemszerûen játékra a spéci változat kell. Mi az eltérés a kettõ között? Most vettem egy új gépet és ez Nvidiás.

Her Laca
Kerestem egy 10 est ba😊

Mondtam, hogy felteheted magasabb áron is... 😊

www.smart-bus.hu

Her Laca
most viszem a kelóba

Már kaptál is privátot, szerintem vételi ajánlattal! 😄 30 perce van a csókának, nézd meg mit írt! 😄

www.smart-bus.hu

Adj el mindent, és építs egy HTPC-t valami AMD APU-val, vagy vegyél egy médialejátszót...

www.smart-bus.hu

Her Laca
Milyen VGA-t vegyek? Oco kell és azért filmet lehessen nézni rajta

Dobtam még mellé etetõ anyagot... 😄

www.smart-bus.hu

Her Laca
Már mocorog az úszó😊

Her Laca
Írj még egy posztot.

Megtámogattam! 😊

www.smart-bus.hu

Her Laca
No föladtam a hírdetést. Kíváncsi vagyok mennyi idõ lesz míg elviszik😊
Én kb 1-2 napot saccolok.

Nyilván... 😄 De egy próbát megért! 😄

www.smart-bus.hu

Her Laca
Tudom😊 Épp ezért vakartam a fejem😊 De azért had ne legyek már terézanyu miattad😊))

Kezdõdik <#smile> popcorn, Cola

Her Laca
Ez mind igaz is lehet ,de nem egy kérgesszívû kissé agresszív a toleranciát a legkevésbé sem ismerõ és ráadásul alapból paraszt építõ ipari szakmunkással szemben aki ráadásul otthon is van + a lakásunk ajtajához meg fel se tud jutni ,de az értesítõjét meg úgy baxom ki a kukába ,mintha ott se lett volna ,ergo mondhat amit akar. Jelzem volt már egy csörtém velük,és nyertem😊)))

Bruttó 136000.-Ft volt az utolsó ára még pár napja... 😊 Kiinduló árnak korrekt! 😊

Úgy-úgy... nincs PH-n, úgyhogy ott árában el tudod adni... bõven indulhatsz 115000.-Forintról is, lévén, hogy még csap pár hónapos, és IPON garanciás.

Én nettóban vásárolok, tehát nekem az ilyen használt cumó csak mélyen ár alatt releváns. 😊

www.smart-bus.hu

Csak a legalapabb verziót említem. Kb 1 éve a kötelezõ ellenõrzés elsõ két próbálkozása ingyenes. Kimennek egyszer számodra váratlanul, nincs otthon senki (munkaidõben ez sok helyen elõfordul) bedobják a fecnit, hogy mikor jönnek másodjára. Ebben megjelölnek egy 4 órás idõtartamot, jellemzõen napközben, munkaidõvel össze nem egyeztethetõen. Ekkor nem mennek el, vagy csak bedobnak egy értesítõt, hogy ismét sikertelen volt. Központjukban lejelentik. És a következõ alkalommal máris csekkes lesz a dolog. Kéményenként 3e. Ha nem fizetsz és nem tudnak ismét menni, 30e lehet a bünti. És ugye párban járnak, kettejük szava az ügyféllel szemben és szépen le is van papírozva.
De szépen tudnak mûszaki kifogásokat is találni a kéménybélelés technológiai kérdéseiben is.

Her Laca
A PH-n asszem 5 perc alatt eladnám ,ahogy nézem nem nagyon van hirdetve egy sem.

Her Laca

Her Laca
Azt se tudom most ,hogy mennek ,meg mik az áraik.
No megnéztem. 140 alatt nincs 780 még az iponon sem.
Lévén ez új gondolom a 110 az korrekt vagy nem?😊

Az enyémet eladnám... még soha nem volt MSI vga-m! 😄

www.smart-bus.hu