91307
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
#75015 Olyan ismerős ez valahonnan.... -
#75014 Én úgy gondolom Hitlert és a náciak az elejétől fogva utálta a németek többsége. Azért kapott politikai hatalmat (lett kancellár) mert nem volt más választásuk, így tudták a náci párt tombolását (SS) megakadályozni, stb.Utána meg már nem volt megállás.
Mivel hatalmas tőke és párttagság (SS) állt mögötte nem tehettek mást minthogy átadják neki a hatalmat. Hitler nem szabad választáson került hatalomra, hanem kényszerből. -
#75013 Szerintem csak menet közben utálták meg a nácikat,hiszen mégiscsak a legnépszerűbb párt volt a kis és középpolgárok körében a háború előtt.Hitler a közvélemény előtt általában revansról,revízióról beszélt,sőt néha békéről is.Sokan azt hitték,csak revíziós szándékai vannak,de nagy háborút nem akar.Későn jöttek rá,hogy képes elmenni a falig,kockára téve egész Európa békéjét. -
Lacusch69 #75012 Ki nem szarik rá, mit mind néhány "széplélek"? -
#75011 Az a legszomorúbb,hogy ha esetleg az embert már nem a "hős győztes" oldal érdekli haditechnikai vagy egyéb szempontból is, akkor az is egyből náci.... -
VO101 tvr #75010 Most komolyan! Hogy jön ide a "náci" egyáltalán? -
#75009 egyetértek. Sajnos sokak szemében német katona= náci.
Pedig nem így van. Legtöbbjük utálta a nácikat, és nem jókedvükből harcoltak. Ők is ugyanúgy szenvedtek mint mindenki más. -
sakkay #75008 Így van. -
#75007 Nagyon jó videó, csak... ha belegondol az ember, hogy mennyien meghaltak a semmiért. Nációtól függetlenül tragédia volt az egész.
Mennyire jókedvűek, életerősek, bizakodóak, aztán.... a zömük meghalt és még sokukat el sem temettek rendesen. -
sakkay #75006 Nem szoktam katonai témájú videókat berakni, de ez igazán más jellegű a témán belül. Nekem kicsit sok a zene, de amúgy nagyon érdekes emberileg. -
sakkay #75005 Nem nem. Csak sajnos jóval többet kell ott lennem mint szeretném. -
#75004 -
artivizsla #75003 Sakky mester, Pesten laksz ? -
#75002 Itt meg a mohácsi csata -
#75001 Animációs filmen a nándorfehérvári csata A Total War című játékot használták fel az elkészítéséhez. -
Lacusch69 #75000 Kisgép rövidre jön...
-
#74999 Na most jónak tűnik ... -
#74998 Aha, úgy rémlik Te említetted. -
#74997 Kössz !!!
Úgy teszek
de most látom nekem kétszer van 1c mappa töröltem mind kettőt
-
lala42 #74996 Mielőtt felrakod a javítást, a Cache mappát üritsd ki.
A felhasználókfelhasználódokumentumok1C softclub ban lévőt. Utána rakd fel a javítást. -
Nálam az CloD .exe minden 10-15 percben kifagy az új javítással ...
valaki valami ötlet ???
á é í ó ő ú ű -
#74994 asszem én említettem, úgy tudom a saitek dolgozik a rev. 2-n, és most még nem elérhető.
Én is várom... -
#74993 Off: Tudja valaki hol kéne kikapcsolni a banner és popoup blokkolást? Nem sikerül egy oldalról miatta letölteni.Explorerben és mozillában engedélyeztem a felugró ablakokat,de semmi. -
#74992 A faszé nem lehet még a rinót jurópban kapni? Meg mintha valaki említette volna, hogy ennek a "rev. 1.0"-nak valami problémája lenne és a Saitek dolgozik a javításon. Nem tudsz erről valamit Laca? -
#74991 Na igen. -
#74990 Szép lesz jó lesz, de szerintem nem kéne egybe vonniuk a Worldel. -
sakkay #74989 Nézzél utána az angol(alap) skinheads kialakulásának! Érdemes. -
#74988 Úgy jött elő nekem most, hogy ez DCS és nem IL2. -
Szepy2884 #74987 aha, pajesszal meg tüsi hajjal... -
#74986 1969: Skinheads and Hippies, Piccadilly Circus
-
#74985 Van egy krapek nagy fényképgyűjtő és a facebookon követem amiket feltesz.
A magyar vonatkozásúakat ,meg az érdekesebbeket szoktam ide feltenni én is.
itten van ha érdekel -
sakkay #74984 Aranyossak... -
#74983 André Kertész, Small Geese, Hungary, 1918.
-
artivizsla #74982 Fiam a teraszon hagyta a távcsövet az esti nézelődéshez készülődve, a nejem meg kíváncsiságból elkezdte nézni vele a szemben levő domboldalt, ahol gémek szoktak pihengetni. Egyszer csak felkiált, hogy rókák ! Két lompos farkú rohangált, próbálta becserkészni a madarakat, közben az egyik kiásott a földből valamit, avval játszott, szóval legalább olyan élmény volt nézni őket, ahogy bohóckodnak a réten, mint a csillagokat. Valamelyik reggel meg előttem futkosott egy róka reggel ötkor az utcában, gondolom a hajnali portyáról tartott hazafelé. -
sakkay #74981 Tényleg marha jó. Bár igazából akkor fogok nyilatkozni, ha sikerül vidékről, jó ég alatt is kipróbálni. A gyereknek is nagyon tetszik, de az igaz, hogy nekem jobban Éppen ezért megyünk majd nemsokára valami sötét ég alá, hogy a gyereket is megfogja a dolog. Persze iszonyat jó a hold is, de 10 perc után nem volt mit nézni rajta. Mellesleg akkora a nagyítás', hogy betölti a legnagyobb okuláréval a teljes látómezőt! -
sakkay #74980 Itt volt a gyerek is, csak mivel városból néztünk, sok csillag nincsen. Viszont jól lefigyeltük a holdat-elképesztően nézett ki. Aztán lefekvés előtt véletlen szerűen ránéztem az éppen legfényesebb csillagra, hát éppen a Szaturnusz volt..az , hogy meglepődtem enyhe kifejezés. -
#74979 Ezek a dolgok az apákról szólnak:) Terepasztal,makett,távcső (mint látjuk) stb a kölköket nem is foglalkoztatják ,no de a fatert!:) -
#74978 Lassan az az érzésem, hogy te mégis csak magadnak vetted azt a távcsövet. :))))
Egyébként bevált? A villanyvasút után én is valami hasonlóban gondolkodom a gyerekeknek. :) -
sakkay #74977 Srácok!
Most láttam a saját szememmel a Szaturnuszt a gyűrűjével együtt!
Beszarbehugyoz!
Hihetetlen. -
sakkay #74976 Gabi írtam steamon..