IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Már ilyeneket nézel ,innentõl csak pillanatok kérdése,hogy elszabaduljon a pokol az utakon😊
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Kedvenc zeném a filmbõl:
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
Fészbúk, Tolvajkergetõk (csali telefonokkal csalják lépre a faszikat,, stb..).
Elloptak egy qrvajó Peugeot bringát... az elkövetõ meg volt, de a sértet még nem. Na most figyeljetek, honnan lopta el két fasztarisznya a bringát?? Na honnan??
"Tolvajkergetõk
Az elõbb postolt Peugeot kerékpár érdekessége, hogy nem akárhonnan lopták el, hanem egy kiemelt nemzetbiztonsági védelem alatt álló kormányhivatal épületébõl. A sértett még feljelentést sem tud tenni hétfõig, mert a rendõrség sem léphet az épületbe, külön minisztériumi engedély kell még nekik is, és több milliárd forintos beléptetõrendszer van. Két mezítlábas nyóckerületi drogos meg simán besurrant a hátsó kapun. Szerencsére nemcsak azt tudjuk, kik voltak, de a biztonsági kamera is felvette õket. Reméljük, nem okoz helyrehozhatatlan kárt a nemzetbiztonság bástyafalán, ha kiadják a rendõrségnek."
Ez mekkkkkkoooraaa 😄 😄 😄
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Majd akkor amikor már úgy érzed ,hogy te vagy az utak császára ,egy Fittipaldi ,egy Lauda,mit Lauda egy Sumi😊 Na majd akkor .😊De ha megúsznád akkor is elõbb vagy utóbb beleszaladsz majd valamibe😊
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
De inkább soha se. Az a röhely,hogy egy másodpercig nem hiányzik . Én lepõdök meg a legjobban,mert ha valaki akkor én tényleg nagyon szerettem mind az IL2-õt ,mind a Clod ot.
Szerintem a Clod magyar népszerûsítése ügyében ember nem tett annyit mint én😊
Az ellenkezõjét meg nem akarnám😊
www.smart-bus.hu
Nem tudom milyen VGA-d van pontosan, de az a legegyszerûbb, ha felrakod a legfrissebb WHQL minõsítésût, aztán pár havonta ránézel, hogy történt-e olyan frissítés ami te felhasználási szokásaidat érinti. Ha igen, akkor frissítesz, ha nem akkor nem... 😊
www.smart-bus.hu
LINK
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
GeForce R331 Game Ready Driver (vagy)
GeForce 332.21 Driver 2 féle driver van, de mind1 +oldottam :-)
HumbleBundle
1$-ért ezeket kapjuk (Steam aktiváló link):
Arma II
Take On Helicopters
UFO: Afterlight
Alpha Prime
ARMA: Gold Edition
ARMA Tactics
6$-ért pluszban ezeket is:
Carrier Command: Gaea Mission
ARMA II: Operation Arrowhead
ARMA II: DayZ Mod (Created by Dean Hall)
https://www.humblebundle.com/weekly
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Tazar
www.smart-bus.hu
Alapon melegebb mint a 780 volt😊 Ej de ratyi ez is😊
van ilyen opció hogy clear installt, az törli az elõzõ drivert, én ezt szoktam választani
Talán évente egyszer ha eszembe jut frissíteni, ez nem ATI hogy mindenhez másik driver kell <#eplus2>#eplus2>
GOOBY, pls
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Én kb 1-2 napot saccolok.
www.smart-bus.hu
Úgy-úgy... nincs PH-n, úgyhogy ott árában el tudod adni... bõven indulhatsz 115000.-Forintról is, lévén, hogy még csap pár hónapos, és IPON garanciás.
Én nettóban vásárolok, tehát nekem az ilyen használt cumó csak mélyen ár alatt releváns. 😊
www.smart-bus.hu
De szépen tudnak mûszaki kifogásokat is találni a kéménybélelés technológiai kérdéseiben is.
No megnéztem. 140 alatt nincs 780 még az iponon sem.
Lévén ez új gondolom a 110 az korrekt vagy nem?😊
www.smart-bus.hu