91307

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • repvez
    Olyan ismerős ez valahonnan....
  • PhantomAss
    Én úgy gondolom Hitlert és a náciak az elejétől fogva utálta a németek többsége. Azért kapott politikai hatalmat (lett kancellár) mert nem volt más választásuk, így tudták a náci párt tombolását (SS) megakadályozni, stb.Utána meg már nem volt megállás.
    Mivel hatalmas tőke és párttagság (SS) állt mögötte nem tehettek mást minthogy átadják neki a hatalmat. Hitler nem szabad választáson került hatalomra, hanem kényszerből.
  • Willenbrock
    Szerintem csak menet közben utálták meg a nácikat,hiszen mégiscsak a legnépszerűbb párt volt a kis és középpolgárok körében a háború előtt.Hitler a közvélemény előtt általában revansról,revízióról beszélt,sőt néha békéről is.Sokan azt hitték,csak revíziós szándékai vannak,de nagy háborút nem akar.Későn jöttek rá,hogy képes elmenni a falig,kockára téve egész Európa békéjét.
  • Lacusch69
    Ki nem szarik rá, mit mind néhány "széplélek"?
  • R4ng3r
    Az a legszomorúbb,hogy ha esetleg az embert már nem a "hős győztes" oldal érdekli haditechnikai vagy egyéb szempontból is, akkor az is egyből náci....
  • VO101 tvr
    Most komolyan! Hogy jön ide a "náci" egyáltalán?
  • PhantomAss
    egyetértek. Sajnos sokak szemében német katona= náci.
    Pedig nem így van. Legtöbbjük utálta a nácikat, és nem jókedvükből harcoltak. Ők is ugyanúgy szenvedtek mint mindenki más.
  • sakkay
    Így van.
  • LeonSilver
    Nagyon jó videó, csak... ha belegondol az ember, hogy mennyien meghaltak a semmiért. Nációtól függetlenül tragédia volt az egész.
    Mennyire jókedvűek, életerősek, bizakodóak, aztán.... a zömük meghalt és még sokukat el sem temettek rendesen.
  • sakkay
    Nem szoktam katonai témájú videókat berakni, de ez igazán más jellegű a témán belül. Nekem kicsit sok
    a zene, de amúgy nagyon érdekes emberileg.
  • sakkay
    Nem nem. Csak sajnos jóval többet kell ott lennem mint szeretném.
  • Zpogi
  • artivizsla #75003
    Sakky mester, Pesten laksz ?
  • Zpogi
    Itt meg a mohácsi csata
  • Zpogi
    Animációs filmen a nándorfehérvári csata A Total War című játékot használták fel az elkészítéséhez.
  • Lacusch69
    Kisgép rövidre jön...
  • N3suten
    Na most jónak tűnik ...
  • LeonSilver
    Aha, úgy rémlik Te említetted.
  • N3suten
    Kössz !!!

Úgy teszek

de most látom nekem kétszer van 1c mappa töröltem mind kettőt
  • lala42
    Mielőtt felrakod a javítást, a Cache mappát üritsd ki.
    A felhasználókfelhasználódokumentumok1C softclub ban lévőt. Utána rakd fel a javítást.
  • N3suten

Nálam az CloD .exe minden 10-15 percben kifagy az új javítással ...

valaki valami ötlet ???

á é í ó ő ú ű
  • PhantomAss
    asszem én említettem, úgy tudom a saitek dolgozik a rev. 2-n, és most még nem elérhető.
    Én is várom...
  • Willenbrock
    Off: Tudja valaki hol kéne kikapcsolni a banner és popoup blokkolást? Nem sikerül egy oldalról miatta letölteni.Explorerben és mozillában engedélyeztem a felugró ablakokat,de semmi.
  • LeonSilver
    A faszé nem lehet még a rinót jurópban kapni? Meg mintha valaki említette volna, hogy ennek a "rev. 1.0"-nak valami problémája lenne és a Saitek dolgozik a javításon. Nem tudsz erről valamit Laca?
  • LeonSilver
    Na igen.
  • Hecker007
    Szép lesz jó lesz, de szerintem nem kéne egybe vonniuk a Worldel.
  • sakkay
    Nézzél utána az angol(alap) skinheads kialakulásának! Érdemes.
  • LeonSilver
    Úgy jött elő nekem most, hogy ez DCS és nem IL2.
  • Szepy2884
    aha, pajesszal meg tüsi hajjal...
  • Her Laca
    1969: Skinheads and Hippies, Piccadilly Circus
  • Her Laca
    Van egy krapek nagy fényképgyűjtő és a facebookon követem amiket feltesz.
    A magyar vonatkozásúakat ,meg az érdekesebbeket szoktam ide feltenni én is.
    itten van ha érdekel
  • sakkay
    Aranyossak...
  • Her Laca
    André Kertész, Small Geese, Hungary, 1918.
  • artivizsla #74982
    Fiam a teraszon hagyta a távcsövet az esti nézelődéshez készülődve, a nejem meg kíváncsiságból elkezdte nézni vele a szemben levő domboldalt, ahol gémek szoktak pihengetni. Egyszer csak felkiált, hogy rókák ! Két lompos farkú rohangált, próbálta becserkészni a madarakat, közben az egyik kiásott a földből valamit, avval játszott, szóval legalább olyan élmény volt nézni őket, ahogy bohóckodnak a réten, mint a csillagokat. Valamelyik reggel meg előttem futkosott egy róka reggel ötkor az utcában, gondolom a hajnali portyáról tartott hazafelé.
  • sakkay
    Tényleg marha jó. Bár igazából akkor fogok nyilatkozni, ha sikerül vidékről, jó ég alatt is kipróbálni. A gyereknek is nagyon tetszik, de az igaz, hogy nekem jobban Éppen ezért megyünk majd nemsokára valami sötét ég alá, hogy a gyereket is megfogja a dolog. Persze iszonyat jó a hold is, de 10 perc után nem volt mit nézni rajta. Mellesleg akkora a nagyítás', hogy betölti a legnagyobb okuláréval a teljes látómezőt!
  • sakkay
    Itt volt a gyerek is, csak mivel városból néztünk, sok csillag nincsen. Viszont jól lefigyeltük a holdat-elképesztően nézett ki. Aztán lefekvés előtt véletlen szerűen ránéztem az éppen legfényesebb csillagra, hát éppen a Szaturnusz volt..az , hogy meglepődtem enyhe kifejezés.
  • Her Laca
    Ezek a dolgok az apákról szólnak:) Terepasztal,makett,távcső (mint látjuk) stb a kölköket nem is foglalkoztatják ,no de a fatert!:)
  • whiteskull
    Lassan az az érzésem, hogy te mégis csak magadnak vetted azt a távcsövet. :))))

Egyébként bevált? A villanyvasút után én is valami hasonlóban gondolkodom a gyerekeknek. :)
  • sakkay
    Srácok!
    Most láttam a saját szememmel a Szaturnuszt a gyűrűjével együtt!
    Beszarbehugyoz!
    Hihetetlen.
  • sakkay
    Gabi írtam steamon..