91307
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Lacusch69 #75215 Milyen jó, hogy vízilabdázóval jár, ugye? Jobbulást! -
#75214 Lányomat tegnap este a Margit szigeten elütötte egy motoros.
A gyerek jól van a vállát törte el meg agyrázkódás,mondjuk tegnap este 11 óta a honvéd kórházban vagyunk,de egyvalami nem fér a fejembe.A krapek (Jelzem el akart slisszolni és a lányom barátja fogta le) nem is érdeklődik a gyerek hogyléte felől.Milyen emberek vannak? -
Solyom2 #75213 Trailer alapján tetszetős. -
Kferro #75212 Ehhez mit szóltok?
Úgy tudom, ugyanazok készítik, akik az Elit alakulatot, és a Pacific-et, azaz Spielberg-Tom Hanks produkció lesz. -
VDomino #75211 Hülye fekák,pázze
-
sakkay #75210 Az. Bár az arab részek(zenei betétek) még jobban tetszenek. -
#75209 És ez a zene is telitalálat.
-
#75208 Ki tudja hogy az afik hogy gondolták,lehet ez volt a taktika.
NEm érdekelteöket hogy ki vagy menyni hal meg közülük csak, hogy az ellen is megsemmisüljön .
És lássuk be ha a nagy egészet nézzük még napjainkba is bevált,mert lényegébe nemsokminden változott -
#75207 Azé tegyük hozzá, hogy a végjelenet egy nulla. Amikor az afgánok robotszerűen, null taktikával, bábu módjára jönnek fel a hegyen az egy kicsit megmosolyogtató. Azon kívül tényleg nagyon ütős. -
#75206 Igen, nekem is ott van a kedvencek között! :) -
#75205 Igen, sajnos csak felirattal . ugyan olyan realista mint a sólyom. -
#75204 ja -
#75203 EZT láttátok? Nagyon jó film! -
#75202 Jaja! A Sólyom az etalon szerintem is. -
sakkay #75201 Ja sajnos. Én utálom a háborús filmeket általában, de ez a kettő a ritka kedvenceim közé tartozik. Főleg a sólyom. -
#75200 Ez igy van a sójom végveszélyben és az elit alakulatban sem volt szerelmi szál és mégis az egyik legjobb filmek.
Bár általában a megtörtént események lapaján forgatott filmekben ritkán szoktak bele tenni ilyet , csak ha a témához szorosan kapcsolódik, viszont amit hoolywood talál ki abban 100% hogy van ilyen. -
#75199 -
sakkay #75198 Hogy a csajok is megnézzék azért..
Nemtom' klisé. Szerintem ha elhagynák rájönnének, hogy egy darab emberrel nem ül be kevesebb a moziba..esetleg csak több. -
Glo #75197 De miért kell minden, történelmileg hitelesnek tűnő filmbe az a nyamvadt giccses szerelmi szál? -
#75196 Ez azt az alakulatot filmesiti meg akiknek a maradványait mostanában találták meg a gleccserből kiolvadva? -
#75195 ó, a szivem csücske az 1 vh. és a tiroli front...
voltam a Dolomitokban, megnéztem egy kis osztrák faluban egy 1vh-s múzeumot, nagyon durva...azok a hegyek...nem lehetett egyszerű
jó hogy megmutattad ezt az előzetest, remélem legalább felirattal kijön. -
VDomino #75194 Hehe,remélem a szomszédokat szétszívatjátok a zajjal,hangoskodással,jókedvvel,stb.hajrá.
Én is most szervezem az ellencsapást,az erősítő már be van állítva,pia behűtve,készen állunk. -
sakkay #75193 Lagziba megyek.. -
#75192 Begyújtottam a kemencémet és behelyeztem egy nagy edény sóletet. Behűtöttem 4 sert ,egy kis bort szigorúan fröccsnek ,és nyugalommal várom a 6 órát.
Hasonlót kívánok mindenkinek:)
Mondjuk kicsit fáj a csuklóm,tegnap bólingoztunk (életemben először ,ez valahogy kimaradt eddig) :)))) -
VO101 tvr #75191 Film a tiroli frontról... Nem láttam még, nem tudom milyen, de érdekes lehet. -
VO101 tvr #75190 -
sakkay #75189 -
#75188 Fő a változatosság :XD
-
Lysandus #75187 Nyugodtan! Van aki már azt használja freetrack helyett. -
sakkay #75186
A fölső az nem én voltam! -
sakkay #75185 Készülnek az új mappok. Mondjuk ez is fehér!
-
sakkay #75184 Lehet egyszer kipróbálom.
-
Lysandus #75183 Nem, azzal is megy! -
sakkay #75182 Ahogyan nézem, ez a wii kamerával is menne nem? Vagy a progi kiköti, hogy mely kamerákkal kompatibilis? -
sakkay #75181 Amúgy volt kamerás is régen, de ez a wii jobb fps tud. -
sakkay #75180 Nekem tökéletesen megy a freetrack 60-100 fps nem kell jobb. Mármint nem hiszem , hogy az arcos verzió jobb lenne. Vagy? Valószínűleg ha lecserélem, az már ocolus lesz. -
Lysandus #75179 Nem fogja látni az IR ledet, ha nem módosítod. Az IR szűrő éppen azért van benne, hogy egyáltalán ne zavarjon be az infravörös tartomány a kamerába. Ahogy például az újabb mobiltelefonok kamerájában is van. (Ez például olyankor számít, amikor nagy az infra háttérzaj. Mondjuk nyáron vízparton napfényben. Ha infraszűrő nélküli kamerával csinálsz képet, akkor azt fogod látni, hogy mindenféle apró csillámlás lesz a vízen és a képen, ez a nap infratartományban a vízről visszaverődő fénye. Vagy például a híres fotók, amin "szellem" van. Az is lehet valamilyen hőkép, amit a látható tartományban nem jelentkezik. Vagy az "aurafotó".)
Az újabb telefonok kamerái ezeket már kiszűrik, viszont nem fogod látni rajtuk az infra ledek fényét sem. Pl az ifonom nem látja a ledek inravörös fényét, de az ősrégi nókiám még igen.
Nekem nem kellett lencsét cserélnem... Annyi különbség volt az átalakítási útmutatóhoz képest, hogy dupla látható fény szűrő kellett a kamerába, olyan erős volt az infra ledek fénye. -
Lysandus #75178 Azt is én írtam, csak itt más a nickem. :-)
Az eredeti FaceTrackNoIr-nál tényleg nincs led, az egyfajta arcfelismerő és arcmozgás figyelő progi. De mint írtam állandó, jól megválasztott világítás kell hozzá, és a proci (i5-3570K) teljesítményének 20 százalékát lekötötte.
De a FaceTrackNoIr-nek van egy ledes (clip-es), ahogy te írod freetrack változata is, ami jóval kevesebb erőforrást használ, és üzembiztosabb is, mert nem függ például a világítástól. Ez tulajdonképpen egy kiegészítő, ami szintén bárki számára elérhető. A freetracknél azért jobb, mert még ma is fejlesztik, míg a freetracket már nem. Sőt szerintem már nem is freetrack, hanem maga a TrackIr csak házilag. A TrackIr ugyanúgy látható fény szűrős 120 fps-re képes kamerát használ ledekkel, mint ez, ha a ps3 eye-cammal használod... -
#75177 mint irtam, több fajta metodust lehet használni facetracknoirben.Az egyik hogy lehet a régi 3 ledes pointerrel , lehet csak az arc formával és az alább linkelt giroszkópos cuccal megvalósitani a fejkövetést benne, mindenki ugy ahogy neki a legmegfelelőbb.
Lysandus: Ahol a különbségeket irják , ot az van hogy a rossz fajtánál muszály M12es lencét szerezni hozzá ha szétszedjuk , ezt neked nem kellett ?
Illetve ha nincs buherálás hanem gyári álapotba használnám ugy is müködik csak kisebb érzékyenséggel FPS-el? Azt IR ledet egyáltalán nem látja enélkül a modositás nélkül? -
hondás10 #75176 én is úgy tudtam hogy itt nincs led (FaceTrackNoIr-nál)
De a pumaszálláson meg azt írja hogy használ ledet. Akkor ez freetrack ps3 kamerával? Nem?