91307

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Lysandus
    A kérdéseket a többiek már meg is válaszolták. :-)

Nekem akkor a rosszabb fajta volt, mert feszegetni kellett a filtert. Amire figyelni kell még a szétszerelés első fázisa, ott is szét kell feszegetni a műanyag testet miután a csavarokat kiszedte az ember, mert igen jól össze van rakva. Persze csak érzéssel, nehogy eltörjön.
  • repvez
    Régebben volt egy freetrack nevű progi annak megszünt a fejlesztése és a facetracknoir ugymond átvette a helyét, mivel többfajta metodust tud használni a fejkövetésre, sőt már fojnak a fejlesztése a giroszkópos részre is amit szintén támogat már a szoftver.
    Ott nincs led nincs zavaró fényhatás nincs kamera.
    Itt van róla leirás
    Itt meg hogy kell összerakni, ebayről beszerezhetők a panelek
  • hondás10

ez a két fajta van
  • hondás10
    ez jól hangzik egyszerű is megcsinálni, csak azt nem értem hogy mi a különbség a FaceTrackNoIr és a sima 3 ledes freetrack között?
    Hogyha a pumaszállás fórum leírás szerint 3 leddel használod, akkor az nem freetrack?
  • repvez
    Arra gondoltam én is,és az emlitett oldalt is megtaláltam,de első körben nem szeretném szétbabrálni, hogy hagyományos felhasználásra is tudjam használni.

Egyébként ha jól tudom akkor 2 féle verzió létezik belőle az egyikből kiesik az IR filter mig a másikból ugy kell kibányászni ahogy a linken is volt.
    Sajnos nem tudok tipusszámot vagy cikkszámot ami a különbségre utalna(hogy ezt megirva a boltba esetleg tudnának a könnyen modositható fajtát küldeni),csak azt hogy az egyiknek domború mig a másiknak sik a frontlencséje,de azt nem tudom melyik melyiké már :(
  • Lysandus
    Itt az utolsó hozzászólás:

FaceTrackNoIr-ből NoFaceTrackIR házilag

Annyi kiegészítés még hozzá, hogy a házilag készült klippen a ledek gömbölyű végét le kell reszelni simára (nyilván nem kell lereszelni az "izzószálig") és így sokkal nagyobb tartományban érzékeli majd őket a kamera, így lesz tökéletes.
  • Lysandus
    Ne freetrackkel használd. Hanem FaceTrackNoIr-rel. Az átalakításról linkeltem egy jó kis leírást a puma fórumra, az alapján még én is meg tudtam csinálni.
  • sakkay
    ez miezez..
  • Solt
    Arra figyelj, hogy ILYEN márka ne legyen...
  • sakkay
    Nekem a kameraként wii kontroller van. Vagy mi a tököm a neve.
  • sakkay
    OK.Bár tényleg a gyereknek lesz, külön lakok.
  • repvez
    Én is szemezek már vele egy ideje Freetrack miatt is
    Itt van leirás és driver hozzá windowshoz
  • macleody
    Vegyél egy ilyet és akkor semmire. Szerintem.
  • sakkay
    Srácok mire kell figyelni web kamera vásárlásakor? Gyerekemnek kell.
  • RatBaG #75161
    steamguard ON! anélkül nem csoda, hogy ilyen könnyen feltörik.
  • PhantomAss
    nekem ugyan ez volt pár hónapja... biztos ami biztos jelszót cseréltem egy erősebbre.

A steamre én 3 különböző gépről lépek fel, plusz telefon, és pl. a munkahelyi gépemnek néha szlovák, angol, német ip-je van, mindig pampog a steam, de nem volt még ebből gond. Küldenek egy ellenőrző kódot, beírom és utána ok.
  • artivizsla #75159
    Fiam is szólt, hogy a gmail fiókját fel akarták törni, ő is egy kínai IP címet talált, azóta beállította, hogy csak az otthoni IP-ről és a telóról lehessen belépni.
  • Willenbrock
    Nem tudja valaki,hogy adtak-e ki magyarul olyan könyvet,ami Koreában repült Mig-15 pilóta írt volna?
  • macleody
    Nekem az emil fiókomat törték fel a minap. Legalábbis azt üzente a gémél, hogy Kínából akart valaki belépni de letiltották. Aztán vagy igaz vagy nem.
  • sakkay
    Sok minden jó...
  • Zpogi
    Nem tudtam belépni. Aztán mikor megváltoztattam a jelszavam és sikerült a belépés, akkor megkérdezte, hogy én vagyok-e valami Chinese vagy mi a fasz, meg hogy ez-e az IP címem, mert legutóbb ezen a néven jelentkeztek be. A nem válaszra kattintva automatikusan berakott a SteamGuard-ba.
  • Her Laca
    És ezt hogyan észlelted?
  • Her Laca
    Az az FM sok minden csak nem jó ,legalábbis a messzernél. Ezt ragozhatjuk napestig de a szar az szar marad még ha kölni vízzel locsolják is.
  • sakkay
    Hmmm. Mindent feltörnek ha a legjobbak közül megszületik az elhatározás. Érdekes módon pont 2 napja jött a steamtól üzenet, hogy rohadtul vigyázzak a jelszavamra.
  • Zpogi
    Bakker, ma feltörték!! a Steam fiókom és megváltoztatták a jelszavamat is.

Sikerült visszaállítanom, de mégis ez hogyan lehetséges, ilyen könnyen feltörik a jelszavakat?
  • sakkay
    Az fm jó alapvetően jól reagál.A légi és mostmár a földi ütközések, becsapódások minden más szimnél jobbak. Alapvetően igen jó már a fegyverek hatása is. De a ruddellel valami gáz van. Tom mondta, hogy ugyanilyen volt a CLOD-ban is kiadáskor, ők javították ki. Ha például beléped valamely irányba, és utána ereszted' inog'. A másik ami érdekes módon a messzernél jön elő-ha agresszívan lenyomod az orrát, egyből erősen orsózik is. Ez pl a Jaknál abszolút nincs.
  • Her Laca
    De eddig a fórumon egy szekérderék ember dicsérte az FM et, hogy az milyen remek(pedig nem),akkor most mi történt?
  • sakkay
    Ez elég érdekes kép..nem az enyém amúgy.
  • sakkay
  • sakkay
    Nem baj Laca, de legalább elismerik. És ezt eléggé sokan látták a fórumon és örültek is neki. Én továbbra is bízom bennük, sőt most kicsit jobban. A Sztálingrád mappon tegnap úgy éreztem magam, mintha nem is sima dog lenne, mert hatalmas ahhoz.
  • sakkay
    Köszi...meglepődtem, hogy ilyen hirtelen és egyből ég.
  • sakkay

Egyszer amikor nagyon fiatal voltam kb az 5 ugrásomnál, már azt hittem elég kemény vagyok ahhoz, hogy valami menő dolgot ordítsak ugrás közben. Nem is értem a mai eszemmel ezt.Ordítottam valami faszságot, csak gondolom az a eleve nem túl nagy agy kapacitásom lefoglaltam ezzel és sikerült megcsúsznom az Ancsa küszöbén(amúgy is rohadt csúszós a fűtől.) Szóval a következő emlékem az , hogy a gép hasát látom, és nem értem mi a gxxi van! Marha fura, mert mind a mai napig emlékszem rá..Meg arra is, hogy annyi eszem volt-vagy szerencsém-hogy a lábam össze volt szorítva,ami ugye nem árt bekötött ugrásnál bukfenc közben.
  • Her Laca
    Majd meglátjuk mit és mennyire orvosolnak. Eddig ők xarták a spanyolviaszt és magas lóról osztották az észt . Most mi lett hirtelen?
    Belefutnak majd olyan problémákba amikre nem is gondoltak (akárcsak a CLOD nál annó a fejlesztők) oszt majd csak tekergetik a fejüket.
    Én továbbra sem bízom bennük.
  • Her Laca
  • repvez
    A szárnyban az üzemagyag és abból ráfolyt a motorra és máris ég.
    Ahogy látszik is, az egyik gép szárnya pont a másik motorrészénél ütközik össze.
  • LeonSilver
    Hatalmas nagy ijedtség --> bélmozgás fokozódása --> metán termelése majd a levegőbe juttatása (fing) --> szikra --> mindmeghalunk
  • sakkay
    Azt én is látom..de mi gyulladt ki ilyen hirtelen?
  • repvez
    Onnan, hogy összeutköztek a másik géppel és az kigyulladt ezért kellett mindenkinek kiugrani
  • sakkay
    Beszarás..és mi lehet a tűz???????????
  • sakkay
    Nagyjából összevágva.
    13./JG51mprhead, on 29 Jun 2014 - 00:32, said:

I totally agree, "known issues" thread would be beneficial to everybody. Lacking that, I think it would be a good idea to make sure that this doesn't drown in the sea of million old threads.

I agree, I do, but even with the general populace giving the thread the occasional bump up it's nowhere near the same as a proper pinned thread with the developer's comments.

In the absence of proper I guess the following will sorta have to do ...

'Zak', on 26 Jun 2014 - 10:35, said:

Since the chat in thread is as lovely as it can get, let's keep on discussin the Bf 109 issues right here.

So. Can you guys list the things that you think are modeled wrong in Bf 109 (f-4 or g-2, any)? Rudder sensitivity? I've heard of that, gave a brief comment, and we'll talk about it more.

Then, what else?

Zak, on 26 Jun 2014 - 11:00, said:

And before we begin, let me make the rudder issue clear.

As I said, we acknowledge that current implementation of rudder control is questionable. You as experienced virtual pilots feel that rudder doesn't work correctly - and we agree with you on that.

We know where this peculiar sensation of Bf 109 is located and it doesn't fit the expectations (same thing as you experience, isn't it?). But IL2BOS is a simulator modeled painstakingly and with greatest attention to the most trustworthy tool that we have - maths. Current version of Bf 109 (as well as any other plane in the project) is a purely mathematical model based on all avalilable data on the original aircraft. And after the entire FM development procedure (2 months or smth, can't remember for sure now) we came to what we have now. And we CAN and we WANT to revise the FM for BF 109 because of the questionable rudder performance.

But being a flight sim (not an WT, WOWP grade arcade game) IL2BOS does not allow us to switch smth off, or to grab a "rudder hypersensitivity" slider and move it to minimum. The only way to fix it is to go thru the entire Fm production process. We plan to do that. Obviously, it has to wait until Fw 190 and He 111 are finished and released to early access, and lacking game modes added too. After that we will have resources to revise Bf 109 FM. You know, it is like developing a real plane back then in 1940s - we roll out a prototype, it fails our expectations and we have to put it apart all over again to find what the problem is.

That's official. Pretty much everything I can tell about the topic. And honestly, I think it gives you all a certain answer.