91307

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Her Laca
    Jövő hónapban bevásárolok,oszt újfent kipróbálom. Imádkozz,hogy addig mutassanak valamit talajon:)) mert gonosz leszek:)

Retek saitek nem nagyon akarja kiadni azt a joyt ,hogy a fene enné meg.
  • sakkay
    Tudod,hogy van ez..töretlen fejlődés!
  • Her Laca
    "több mûszer most már mûködi pl:rádiós iránytû?"

AZTA
  • sakkay
    Ja ja tudom, de akkor is messzer.
  • sakkay
    A mai BOS frissítés-sok egyéb mellett-hozza a Stuka "sziréna" hangját, több műszer most már működi pl:rádiós iránytű?(akármi is az, bár olvastam már róla, én 2 vh szimben még nem láttam ilyet modellezni, bár javítsatok ki ha nem így van. És ha jól tévedek orosz gépen modellezik(meg a He-111en). De majd mindjárt megkapom az igazságot itt..továbbá 100 lemodellezett reptérről is beszélnek-ezekről csak képek vannak egyenlőre. Plusz sok apróság.
  • Her Laca
    Az a Rolls-Royce Merlin tönkretette a gépet. fujj.
  • sakkay
    Hoppá mi!!!
  • Lysandus
    Jobbulást a gyereknek!
  • sakkay
    Khm..54-nél érdemes megnézni ahogyan a szél rendezi a pelyheket.
  • sakkay
    Hav és fölhő minden szinten...én mondtam.
  • sakkay
    Itt nézegessed mi a helyzet. És mennyiért is lehetsz fizető béta teszter. De legalább nincsen kertelés.
  • sakkay
  • VO101 tvr
    Már kint van a szoftver. Rengetegen játszanak vele.
  • Her Laca
    Szerintem xar,de ezt nem is mondtam a srácnak.Nem is kérdezte, no meg attól még másnak tetszhet. Nem vagyok én mérvadó.Pl te isteníted:)
  • sakkay
    Én repülöm. Mi érdekel róla? Megjelenés hivatalosan Szeptember-meglepődnék-a grafika a havas táj ellenére nagyon szép a törés modell már most nagyon jó, az fm kidolgozás alatt..ugye Laca!
  • Her Laca
    Nem tudni
    Már meg kellett volna jelennie,ergó már csúszik. Hogy mennyit az majd kiderül amikor megjelenik. Én jövőre tippelek.
  • moho
    megjelenése ez év vége?
  • Her Laca
    KB ugyan az.Nagy csodák nincsenek.
  • moho
    vagyis cliffs of dover
  • moho
    il2 bos gépigényéről van infótok? bob-hoz képest milyen?
  • sakkay
    imádom ezeket a nem normálisokat..
  • sakkay
    Én sem szeretek vezetni, csak kell. Ha tehetem két kerék.
  • Her Laca
    Vigyázzanak magukra!
    Mondjuk van ám egy pikantériája ennek a dolognak nálunk. Lányom le akart menni a balaton soundra a barátnőivel. Nos én ezt ELLENEZTEM!!!!!! kivívva evvel a népharagot irányomban.Már a jegyet is megvette. Tegnap ahogy mentünk be a kórházba eszembe jutott,hogy bár nem vagyok hívő ,de lehet a gondviselés vagy a nagy szakállú közbeszólt.
  • artivizsla #75232
    Jobbulást a leányzónak ! Fiamék holnap akarnak bringával lemenni a Velencei-tóra. Van egy aggodalmam, de nem akarok ellenkezni, mert én is jártam oda bringával, ráadásul a 7-es főúton, de szerencsére ők nem arra mennek.
  • Willenbrock
    Persze,elvárható,de sok mai fiatal...empátiát,lelkiismeretet,illemet hírből sem ismernek sajnos.
  • Her Laca
    Fél? Tőlünk? Ez nem Olaszliszka. Inkább magától szerintem. Odaállna elém ,vagy a gyerek elé és elnézést kérne ,semmi bajom nem lenne. Mindenkinek áll a zászló ,akár nekem is ,egy kis figyelem kiesés és akár én is okozhatok másnak bajt.Nem szándékosan tette ,nem akarom én pellengérre állítani.De ez szerintem elvárható egy embertől.
  • Willenbrock
    Lehet,hogy nem mer érdeklődni,fél a családtól.Jobbulást a lányodnak.
  • Willenbrock
    Idáig jutottunk,Afrikában már a majmok is lűnek :D
  • Her Laca
    Hétvégére meginvitáltam egy kis kerti ivászatra ,meg evészetre:)
    Normális a srác ,komoly gyerek (mondjuk amikor megláttam ,hogy tokától bokáig van varrva kis túlzással) kerekedett a szemem,de elbeszélgetve vele nagyon jó benyomást tett .Asszem a Deutsche Telekom -nál fejlesztő mérnök ,sokat dolgozik külföldön is a györök,mindenhova biciklivel megy még télen is ( meg a barátjával van egy cégük ahol hobbyból egyedi kerékpárokat csinálnak),nem autózik mert nem szeret vezetni,meg mint mondtam nagy küzdő sport mívelő.
  • sakkay
    Rohadt hamar megvan a baj..akkor ezek szerint-ahogyan olvasom-szerencsés volt. Szerencse a szerencsétlenségbe, hogy tökös a barátja. Minimum egy óriás berugatás jár nekiszerintem!
  • Her Laca
    Kösz.
    Kérlek az történt,(most már itthon vagyunk) ,hogy a Margitszigeten a Margithídi bejáró utáni sorompó után ahova csak BKV ,meg ilyenek mehetnek be, mentek és mivel nagy volt a tömeg a járdán ők az út szélén mentek ,és a srác elmondása alapján a motor lekapcsolt világítással (ami ugye leállított aggregátot is jelent ) vagy 40-50 el jött ,ő mondta Dórinak ,hogy vigyázz motor a csaj meg fel akart lépni a járdára de a motoros valamiért jobbra akarta kerülni és nekiment ,a gyerek repült vagy 3-4 méter ,elvesztette az eszméletét ,a nyelvét benyelte ,a srác szedte ki (a mentősök mondták neki telefonon). Voltak a rendőrök bent a kórházban is,és mondták,hogy egyrészt oda már be sem mehet senki,meg a motoros állítása miszerint max 10 el ment na az marhaság ,mert volt vagy 4 méteres féknyom,és ugye egy 600 as ilyen motor ennyinél 10 centin megáll. Mindenesetre el akart illanni de a lányom barátja lerántotta mögüle a csaját ,utána meg őt is. Aztán a tömeg már nem engedte elmenni a rendőrök érkezéséig. Gondolom azért állította le a motort mert ezeken nem lehet kikapcsolni a világítást ha mennek oszt így akarta elkerülni,hogy a térfigyelő kamera beazonosítsa.
    Mindenesetre még azt elfogadom,hogy az első ijedségében úgy reagált ahogy,de lévén nem tudhatta,hogy a gyerek súlyosabb baj nélkül (mondjuk összedrótozták a vállát) megússza ,és nem érdeklődik a hogyléte felől ,na azt nem. Mindenesetre ,úgy tűnik ,hogy a csaj nem volt hibás (a rendőrök szerint) ,így majd holnap felhívom az ügyvédemet aki biztosításban nagyon otthon van,oszt majd ő megfingatja ,eleve a kötelezője úgy is fizet ilyenkor. Mondtam a lánynak,hogy ami pénzt leszed róluk ,megkapja oszt fájdalom díjul shoppingolhat belőle :) Orvos azt mondja legalább 6 hónap a gyógyulás. Mondjuk ennyi volt a nyara neki.
  • sakkay
    Pfu Laca jobbulást a kislányodnak!
    Ha rajtam múlna az ilyen emberrel az lenne amit te is gondolsz. Hogy rohadnának meg az ilyen gyáva szar férgek.
  • Vogel
    Hát nekem nem jön be. Gyenge animáció, meg az a felfekvés a másik gépre. A Memphis Belle már megmutatta egyszer.
  • Vogel
    Nekem a nőmet csapták el még 14 éves korában. Ő rosszabbul járt, de szintén nulla érdeklődés volt a gázoló részéről.
  • PhantomAss
    van egy 2013-as film, mighty 17 v mi, nem lehet h ugyanez? Abban is b17-ek vannak, stb. De az egy nagy trágya film :)

• PhantomAss
    jobbulást!

• Her Laca
    Kösz mindenkinek! Nem kívánom senkinek, hogy éjfélkor a mentős telefonáljon a gyerek miatt. Kivert a víz.
  • whiteskull
    Jobbulást a lányodnak!
  • Papa01 #75217
    Mielőbbi jobbulást kívánok! :-(
  • Her Laca
    Ez már másik:)Bár ez a srác is szép darab:)Nagy küzdősport űző.