91307
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
#75255 Jövő hónapban bevásárolok,oszt újfent kipróbálom. Imádkozz,hogy addig mutassanak valamit talajon:)) mert gonosz leszek:)
Retek saitek nem nagyon akarja kiadni azt a joyt ,hogy a fene enné meg. -
sakkay #75254 Tudod,hogy van ez..töretlen fejlődés! -
#75253 "több mûszer most már mûködi pl:rádiós iránytû?"
AZTA -
sakkay #75252 Ja ja tudom, de akkor is messzer. -
sakkay #75251 A mai BOS frissítés-sok egyéb mellett-hozza a Stuka "sziréna" hangját, több műszer most már működi pl:rádiós iránytű?(akármi is az, bár olvastam már róla, én 2 vh szimben még nem láttam ilyet modellezni, bár javítsatok ki ha nem így van. És ha jól tévedek orosz gépen modellezik(meg a He-111en). De majd mindjárt megkapom az igazságot itt..továbbá 100 lemodellezett reptérről is beszélnek-ezekről csak képek vannak egyenlőre. Plusz sok apróság. -
#75250 Az a Rolls-Royce Merlin tönkretette a gépet. fujj. -
sakkay #75249 Hoppá mi!!! -
Lysandus #75248 Jobbulást a gyereknek! -
sakkay #75247 Khm..54-nél érdemes megnézni ahogyan a szél rendezi a pelyheket. -
sakkay #75246 Hav és fölhő minden szinten...én mondtam. -
sakkay #75245 Itt nézegessed mi a helyzet. És mennyiért is lehetsz fizető béta teszter. De legalább nincsen kertelés. -
sakkay #75244 -
VO101 tvr #75243 Már kint van a szoftver. Rengetegen játszanak vele. -
#75242 Szerintem xar,de ezt nem is mondtam a srácnak.Nem is kérdezte, no meg attól még másnak tetszhet. Nem vagyok én mérvadó.Pl te isteníted:) -
sakkay #75241 Én repülöm. Mi érdekel róla? Megjelenés hivatalosan Szeptember-meglepődnék-a grafika a havas táj ellenére nagyon szép a törés modell már most nagyon jó, az fm kidolgozás alatt..ugye Laca! -
#75240 Nem tudni
Már meg kellett volna jelennie,ergó már csúszik. Hogy mennyit az majd kiderül amikor megjelenik. Én jövőre tippelek.
-
moho #75239 megjelenése ez év vége? -
#75238 KB ugyan az.Nagy csodák nincsenek. -
moho #75237 vagyis cliffs of dover -
moho #75236 il2 bos gépigényéről van infótok? bob-hoz képest milyen? -
sakkay #75235 imádom ezeket a nem normálisokat.. -
sakkay #75234 Én sem szeretek vezetni, csak kell. Ha tehetem két kerék. -
#75233 Vigyázzanak magukra!
Mondjuk van ám egy pikantériája ennek a dolognak nálunk. Lányom le akart menni a balaton soundra a barátnőivel. Nos én ezt ELLENEZTEM!!!!!! kivívva evvel a népharagot irányomban.Már a jegyet is megvette. Tegnap ahogy mentünk be a kórházba eszembe jutott,hogy bár nem vagyok hívő ,de lehet a gondviselés vagy a nagy szakállú közbeszólt. -
artivizsla #75232 Jobbulást a leányzónak ! Fiamék holnap akarnak bringával lemenni a Velencei-tóra. Van egy aggodalmam, de nem akarok ellenkezni, mert én is jártam oda bringával, ráadásul a 7-es főúton, de szerencsére ők nem arra mennek. -
#75231 Persze,elvárható,de sok mai fiatal...empátiát,lelkiismeretet,illemet hírből sem ismernek sajnos. -
#75230 Fél? Tőlünk? Ez nem Olaszliszka. Inkább magától szerintem. Odaállna elém ,vagy a gyerek elé és elnézést kérne ,semmi bajom nem lenne. Mindenkinek áll a zászló ,akár nekem is ,egy kis figyelem kiesés és akár én is okozhatok másnak bajt.Nem szándékosan tette ,nem akarom én pellengérre állítani.De ez szerintem elvárható egy embertől. -
#75229 Lehet,hogy nem mer érdeklődni,fél a családtól.Jobbulást a lányodnak. -
#75228 Idáig jutottunk,Afrikában már a majmok is lűnek :D -
#75227 Hétvégére meginvitáltam egy kis kerti ivászatra ,meg evészetre:)
Normális a srác ,komoly gyerek (mondjuk amikor megláttam ,hogy tokától bokáig van varrva kis túlzással) kerekedett a szemem,de elbeszélgetve vele nagyon jó benyomást tett .Asszem a Deutsche Telekom -nál fejlesztő mérnök ,sokat dolgozik külföldön is a györök,mindenhova biciklivel megy még télen is ( meg a barátjával van egy cégük ahol hobbyból egyedi kerékpárokat csinálnak),nem autózik mert nem szeret vezetni,meg mint mondtam nagy küzdő sport mívelő. -
sakkay #75226 Rohadt hamar megvan a baj..akkor ezek szerint-ahogyan olvasom-szerencsés volt. Szerencse a szerencsétlenségbe, hogy tökös a barátja. Minimum egy óriás berugatás jár nekiszerintem! -
#75225 Kösz.
Kérlek az történt,(most már itthon vagyunk) ,hogy a Margitszigeten a Margithídi bejáró utáni sorompó után ahova csak BKV ,meg ilyenek mehetnek be, mentek és mivel nagy volt a tömeg a járdán ők az út szélén mentek ,és a srác elmondása alapján a motor lekapcsolt világítással (ami ugye leállított aggregátot is jelent ) vagy 40-50 el jött ,ő mondta Dórinak ,hogy vigyázz motor a csaj meg fel akart lépni a járdára de a motoros valamiért jobbra akarta kerülni és nekiment ,a gyerek repült vagy 3-4 méter ,elvesztette az eszméletét ,a nyelvét benyelte ,a srác szedte ki (a mentősök mondták neki telefonon). Voltak a rendőrök bent a kórházban is,és mondták,hogy egyrészt oda már be sem mehet senki,meg a motoros állítása miszerint max 10 el ment na az marhaság ,mert volt vagy 4 méteres féknyom,és ugye egy 600 as ilyen motor ennyinél 10 centin megáll. Mindenesetre el akart illanni de a lányom barátja lerántotta mögüle a csaját ,utána meg őt is. Aztán a tömeg már nem engedte elmenni a rendőrök érkezéséig. Gondolom azért állította le a motort mert ezeken nem lehet kikapcsolni a világítást ha mennek oszt így akarta elkerülni,hogy a térfigyelő kamera beazonosítsa.
Mindenesetre még azt elfogadom,hogy az első ijedségében úgy reagált ahogy,de lévén nem tudhatta,hogy a gyerek súlyosabb baj nélkül (mondjuk összedrótozták a vállát) megússza ,és nem érdeklődik a hogyléte felől ,na azt nem. Mindenesetre ,úgy tűnik ,hogy a csaj nem volt hibás (a rendőrök szerint) ,így majd holnap felhívom az ügyvédemet aki biztosításban nagyon otthon van,oszt majd ő megfingatja ,eleve a kötelezője úgy is fizet ilyenkor. Mondtam a lánynak,hogy ami pénzt leszed róluk ,megkapja oszt fájdalom díjul shoppingolhat belőle :) Orvos azt mondja legalább 6 hónap a gyógyulás. Mondjuk ennyi volt a nyara neki.
-
sakkay #75224 Pfu Laca jobbulást a kislányodnak!
Ha rajtam múlna az ilyen emberrel az lenne amit te is gondolsz. Hogy rohadnának meg az ilyen gyáva szar férgek. -
#75223 Hát nekem nem jön be. Gyenge animáció, meg az a felfekvés a másik gépre. A Memphis Belle már megmutatta egyszer. -
#75222 Nekem a nőmet csapták el még 14 éves korában. Ő rosszabbul járt, de szintén nulla érdeklődés volt a gázoló részéről. -
#75221 van egy 2013-as film, mighty 17 v mi, nem lehet h ugyanez? Abban is b17-ek vannak, stb. De az egy nagy trágya film :)
-
#75220 jobbulást!
-
#75219 Kösz mindenkinek! Nem kívánom senkinek, hogy éjfélkor a mentős telefonáljon a gyerek miatt. Kivert a víz. -
#75218 Jobbulást a lányodnak! -
#75217 Mielőbbi jobbulást kívánok! :-( -
#75216 Ez már másik:)Bár ez a srác is szép darab:)Nagy küzdősport űző.