IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Szegeden születtem Szép leányt szerettem"
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."
\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
[/url][/img]
[/url][/img]
[/url][/img]
Nos a valamelyik napi láthatatlan kisérõnk.
Én nem láttam. :-)
Ez a Sötétség krónikája címû filmben van, amikor a havas bolygóról a fejvadászok ûrhajójával távozik, ha jól emlékszem.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Z97-PRO gamer - i7 4790K @ 4.00GHz - 32GB Dual-Channel DDR3 @ 1199MHz - 4095MB NVIDIA GeForce GTX 960
Riddick is ezt használja.
Most néztem meg a filmet és egybõl kiszúrtam.
1:59:35- nél látható, ha valakinek megvan az alkotás.
Z97-PRO gamer - i7 4790K @ 4.00GHz - 32GB Dual-Channel DDR3 @ 1199MHz - 4095MB NVIDIA GeForce GTX 960
Én SOHA nem tudtam megszokni, hogy kb. 2x akkora úton mozog a bot, mint a többi joyomnak. (Sidewindert használok(-tam), X52 gázkarral)
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
Szerintem csúszásjelzõ, primitív kivitelben. (Nem kell néznie a mûszerfalat kapáslövéskor?)
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
Tehát még egyszer. A ROF-ban tényleg elég jó voltam, ott mindig használtam. És a lent írt dolog miatt hasznos is volt. Persze valamiben meg nehezebb. A CLOD-ot viszont multiban nem repültem annyit, hogy véleményt tudjak alkotni. De az biztos , hogy pl az alap beállításon még a kiskala is úgy rázott mintha ágyú lenne.
Osztán el lehet töprengeni ,hogy most az élmény kell,vagy az eredményesség.Ha mindenki olyannal nyomná,és egyforma beállításokon ,na akkor aszondom igen!
A War Thunder topikban felvetõdott, hogy a következõ képen (Yak-3) középen belógó "golyó" mit csinál, mire való?
Tippként felvetõdött már mûhorizont, kabintetõ vésznyitó, ultramodern szovjet helymeghatározó rendszer (amerre lóg a gömb, arra van a "lefelé"), a célkereszt vetítõje (ezt kilõttük), de igazán senki se tudja hogy mi lenne. Hátha itt valaki tudja.

"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."
FSX, condor stb..az utóbbinál gondolom megint csak alap , hogy kellene. De ettõl függetlenül vagyon igazság abban amit mondasz..kicsi a piac.
Van most 2 normális szim ugye a Rof,és a CLOD. Na összesen multiba nincs 1000 ember .Világszinten! De legyen 2000 és akkor már jóindulatú vagyok😊
Erre gyártsanak ? Mert igazán csak õket érdekelné ez ,de elárulom,hogy mindenki le is butítja akinek van ,mert az eredményesség érdekében muszáj. Na szóval szerintem ezek az okok.
Amúgy tetszik ! lehet vételezek majd egyet .
Addig kinézem, hogy hová menjünk burkolni 😊 És nagyon várom, hogy kezet rázhassak Veled!!!!
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
nem is rossz ahogy nézem, legalábbis nekem tetszik
-cserélhetõ rugóerõk a joyon (vagy ki is lehet venni)
-dupla gázkar
-külön usb csati
kérdés mennyi lesz az ára, az amcsiknál elõrendelésben 200$
x55 rhino
GOOBY, pls
http://www.kurfurst.org - Kurfürst - The Messerschmitt Bf 109 performance resource site MA970-UD3, AMD FX-8350, 16 GB DDR3, GB nvidia 960 4 GB