IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Her Laca

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Akkor nem csak nekem tûnt fel.😄 XD Ez a legújabb film, a Riddick. Imádom a Riddick filmeket.😊

"Szegeden születtem Szép leányt szerettem"

Willenbrock
Hihetetlen mire képes némelyik ember! A türelem mellett kézügyesség és sok leleményesség is kell ehez.Gondolom sok szabad ideje van,én egy vacak hajómodellt nem tudok tetõ alá hozni x éve,mert valamiért sosem jutok odáig,hogy befejezzek végre egyet.Fõleg a szabadidiõ hiánya az oka.

Her Laca
Azt tudom,ha engem egy láthatatlan valami lõne le én valszeg a monitort is átfejelném😊 Jobb is ,hogy nem foglalkozom már vele😊

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Na jó nem több alkalommal, csak ritkán :-)

\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."

Na jó-jó, de ha õk is tudják? Ezért lõ le több alkalommal a semmi.!

\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."

Her Laca
Ez így teljesen rendben van.Ne fecsegjetek ki hadi titkokat bakker😊 Ez a Romulán álcázó technika .

Zpogi
Itt az ellentettje:

Állítólag hárman voltunk.

[/url][/img]
[/url][/img]
[/url][/img]
[/url][/img]
Nos a valamelyik napi láthatatlan kisérõnk.
Én nem láttam. :-)

Nem!
Ez a Sötétség krónikája címû filmben van, amikor a havas bolygóról a fejvadászok ûrhajójával távozik, ha jól emlékszem.

Ez az a film, amikor valamilyen tengerparton egy sárkány kerget egy férfit és egy nõt a társuk meg egy kocsiból az x52-vel irányít valamit ?
Ja! én is kiszúrtam amikor láttam a filmet.

Szerintem meg a kabintetõkioldóhoz van köze. A madzagja, ha jól megnézed, be van vezetve a kabintetõ keretbe, és bal oldalon lent van kivezetve, a kioldóhoz. Szerintem vésznyitó, ami alkalmasint csúszásjelzõnek is használható.

LeonSilver
Meg Lacám! <#eljen>

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Azt hittem bekakálok mikor megláttam, az asszony meg nem érti min röhögök még mindig.

Z97-PRO gamer - i7 4790K @ 4.00GHz - 32GB Dual-Channel DDR3 @ 1199MHz - 4095MB NVIDIA GeForce GTX 960

Háhhh.<#nyes>

Ja tudom. Bár nem volt nekem, de éppen azért mert gondolkodtam régebben, hogy joyt cserélek, utána néztem.

Az X52 az egész univerzumban elterjedt eszköz.
Riddick is ezt használja.
Most néztem meg a filmet és egybõl kiszúrtam.
1:59:35- nél látható, ha valakinek megvan az alkotás.

Z97-PRO gamer - i7 4790K @ 4.00GHz - 32GB Dual-Channel DDR3 @ 1199MHz - 4095MB NVIDIA GeForce GTX 960

Nagyon le van állva. A többiek nevében nem beszélek, én azért hanyagolom mert ha fellépek tuti nem repül az a 2-3 gép amit én szeretek. Inkább úgy látom a 1916-17 gépeket repüli a tömeg, én meg a 1917-18 vadászokat szeretem..éppen 2 órája néztem fel <#alien> és megint nem repültem. Pedig úgy hiányzik, mint az állat. Az elõbb már majdnem megvettem a minyót. De akkor is kivárok egy akciót..remélem nem nyáron lesz a következõ.

Nehogy azt hidd, hogy az X52 az überfaszakirály...
Én SOHA nem tudtam megszokni, hogy kb. 2x akkora úton mozog a bot, mint a többi joyomnak. (Sidewindert használok(-tam), X52 gázkarral)

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

Ez vágja homlokon Szásán, ha elájul a sok G-tõl... 😊

Szerintem csúszásjelzõ, primitív kivitelben. (Nem kell néznie a mûszerfalat kapáslövéskor?)

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

Valszeg. csúszásjelzõ. Ez szem elõtt van, nem kell a golyót nézni. Én erre tippelek. A vitorlázóknál használtunk ehhez hasonlót, csak ott cérnával oldottuk meg, és az a termiket jelezte.

Her Laca
De ahogy nézem a Rof totyik sem szárnyal😊 Gondolom azt is rengetegen mûvelik😊

Her Laca
Nem akartam írni ez ügyben😊 Mert mit lehessen tudni:XD Csak tudod mit beszélsz:XD

Néztetek mi, milyen szerény a gyerek..<#alien>most olvasom csak mit írtam.
Tehát még egyszer. A ROF-ban tényleg elég jó voltam, ott mindig használtam. És a lent írt dolog miatt hasznos is volt. Persze valamiben meg nehezebb. A CLOD-ot viszont multiban nem repültem annyit, hogy véleményt tudjak alkotni. De az biztos , hogy pl az alap beállításon még a kiskala is úgy rázott mintha ágyú lenne.

Ez így van. Mindenesetre én nagyon élvezem. A CLOD-ban tényleg elég jó voltam, én ott mindig használtam. Repülésnél-lévén , hogy ott alig van mûszer sokat segített.

Her Laca
Figyu😊 Mi is csak találgatunk😊 Spec nekem fingom sincs miért nem gyártanak FFB-s joy okat ,de mint mondtam,és mert tapasztalatom azért van e téren,egyfelõl áldás ,másfelõl meg átok. Vagyis ha jó erõsre veszi az ember ,hogy érezze korrektûl az erõket akkor egy nem ffb-s joy al harcoló kollega (aki jó is) az ledarálja. Ha finomra ,kicsi erõre van állítva az jó ,mert jelez dolgokat,de az lófing,ergo az élményt meg nem adja vissza.
Osztán el lehet töprengeni ,hogy most az élmény kell,vagy az eredményesség.Ha mindenki olyannal nyomná,és egyforma beállításokon ,na akkor aszondom igen!

Értem én..csak közben meg azért nem vettem x 52-est, mert a 10 ezer ft evo force-om tud ffb, az x52 meg nem..50 ezerért. Amúgy persze minden másban meg jobb. Viszont ha abba a joy-ba 6 évvel ezelõtt meg tudták oldani úgy , hogy még mindig jó, nem hiszem , hogy olyan lehetetlen lenne ez ma. De ok.<#smile> Elfogadom amiket írtok.

Egy igényes FFB joy ára sem a szokványos lesz. 500 dollár alatt esélytelen, de inkább 1000. Mérsékelt lesz az érdeklõdés...

Sziasztok!

A War Thunder topikban felvetõdott, hogy a következõ képen (Yak-3) középen belógó "golyó" mit csinál, mire való?

Tippként felvetõdött már mûhorizont, kabintetõ vésznyitó, ultramodern szovjet helymeghatározó rendszer (amerre lóg a gömb, arra van a "lefelé"), a célkereszt vetítõje (ezt kilõttük), de igazán senki se tudja hogy mi lenne. Hátha itt valaki tudja.

"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."

Her Laca
Max a Condorhoz. Polgárihoz vesznek szarvkormányt.

De szerintem a polgári szimeket jóval többen repülik mint a harci'akat.
FSX, condor stb..az utóbbinál gondolom megint csak alap , hogy kellene. De ettõl függetlenül vagyon igazság abban amit mondasz..kicsi a piac.

Ennyi erõvel egy menetes állítási lehetõséget is tehettek volna rá.

Her Laca
No ezt megbeszéltük😊

Her Laca
Egy modern gépen ahol a bot az egy digitális joy tulképpen nem hiszem ,hogy visszajelezne. De tök mind 1 ,szvsz ,csináltak egy felmérést ,mennyien is játszanak VH-s szimekkel,és ebbõl mekkora igény is lenne az FFB re oszt valószínû az oly kevés,hogy nem érdemes vele senkinek foglalkozni.
Van most 2 normális szim ugye a Rof,és a CLOD. Na összesen multiba nincs 1000 ember .Világszinten! De legyen 2000 és akkor már jóindulatú vagyok😊
Erre gyártsanak ? Mert igazán csak õket érdekelné ez ,de elárulom,hogy mindenki le is butítja akinek van ,mert az eredményesség érdekében muszáj. Na szóval szerintem ezek az okok.

Amúgy tetszik ! lehet vételezek majd egyet .

Jó az a "NO STEP" felirat a joyon. :-))) 199$? Remélem nem kerül a duplájába, mire ideér. Nem tûnik rossznak, és az elõdje (X52) megvan vagy kilenc éve...
LeonSilver
Majd mesélek Lacám, hogy miért is van ez a pia és bagó mentes lét 😊
Addig kinézem, hogy hová menjünk burkolni 😊 És nagyon várom, hogy kezet rázhassak Veled!!!!

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Azt értem, de a gép remegését, vagy sérülésbõl adódó visszacsatolásokat, még azoknál is lehet érzékelni. Arról nem beszélve , hogy vannak nem modern gépes szimek.<#fejvakaras>

Her Laca
Mert a modern harci gépeken nem kell.

De miért nem ffb?? <#confused> Én ezt nem értem. Tök jó élmény de valahogy az új joy-oknál nem tartják fontosnak.

PhantomAss
úgy látom készül az x52 utódja
nem is rossz ahogy nézem, legalábbis nekem tetszik
-cserélhetõ rugóerõk a joyon (vagy ki is lehet venni)
-dupla gázkar
-külön usb csati
kérdés mennyi lesz az ára, az amcsiknál elõrendelésben 200$
x55 rhino

GOOBY, pls

Her Laca
Nem egy türelmetlen a ficak azt meg kell hagyni😊<#eljen>

Zpogi
Az FSX totyikjába linkelték, húbazmeg: LINK

Her Laca
Tavasszal hatolok felétek! Majd összeröffenünk. Bár nem iszol,nem dohányzól:XD (minek él az ember kérdem én) de egy evés csak lehetséges 😊

LeonSilver
Vazze! Senkit sem ismersz személyesen??? Mondjuk én is csak egy manyust... magamat 😉 Asszem....

Én még egy jó darabig igyekszem fenntartani a pánikot a veres légtérben magányos farkasként,bár van mikor nem sok vizet zavarok, csak kevés az idõ, sok a meló.

Her Laca
Régen is voltak egyszerûbb repülõs játékok,mégis az Il2 õ vonzotta a repülés és VH iránt érdeklõdõket. Most meg senki sehol. Max az utolsó mohikánok még húzzák ,de gyanítom már õk se sokáig. E van😊

WarThundereznek, mármint az ifjú titánok.

http://www.kurfurst.org - Kurfürst - The Messerschmitt Bf 109 performance resource site MA970-UD3, AMD FX-8350, 16 GB DDR3, GB nvidia 960 4 GB