IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Valszeg változtatja az IP det a router,és azért van ez az anomália. Meg ha jól rémlik a 21000 es portot kell nyitva hagyni az Il2 nek.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Rákay Philip (valódi neve Rákay Kálmán, Miskolc, 1972. január 11. - ) magyar médiaszereplõ, televíziós mûsorvezetõ, 2011. január 1-tõl a Magyar Televízió (MTV) M1 csatornájának felügyelõje, "intendánsa". Nõs, felesége Wieber Orsolya asztrológus, könyvkiadó, a Fidesz állandó tanácsadója
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Visszatértem a klasszikus IL-2 höz jobb híján, de hostolási problémáim vannak.
Routeren ki van nyitva minden áldott port 21000 tõl 21010-ig,
Vipre Sunbelt antivirust használok, aminek a tûzfala be van kapcsolva, de mindig kéri a megerõsítést ha csatlakozási kísérlet történik.
A röhejes az, hogy újraindítás után, ha belépek a játékba és csinálok egy szervert, a rendes IP-men keresztül tudnak csatlakzoni, de ha egyszer bezárom azt a szervert akkor megint a gép újraindítása után tudnak csak. + van olyan aki egyáltalán nem tud.
Ez történik akkor is ha a vírusírtót komplett kikapacsolom bekapcsolás után, szóval hivatalosan semminek nem szabadna blokkolnia a dolgot, mégis elsõre tudnak csatlakozni a népek aztán többet nem, mi a franc okozhatja ezt?
Másik kérdés, van olyan aki egyáltalán nem tud csatlakozni, ha kiszedem az engedélyezett fájlok közül a tûzfalból a játékot és megpróbál csaltakozni hozzám még csak fel sem jön a kérdés, hogy engedélyezem e.
Rendes dedikált szerverre persze mindketten gond nélkül tudunk csatlakozni.
Hyperlobbyn ugyanez a helyzet, egészen délutánig míg nem állítottam be a beállításoknál DetectLocalIP = 0 -ra a lobbyt egyáltalán nem tudott senki csatlakozni, miután ezt megcsináltam, egyszer tudnak. WTF???
---------------------------- Evésben nem ismerünk tréfát!
Willenbrock: Aki ilyen szintetikus drogokat használ az meg is érdemli, hogy lerohadjon a teste, mondjuk az is megehetné aki megcsinálja meg aki megcsináltatta meg még el is adta.
A láncfûrészes lefejezés meg sajnos elég elterjedt kivégzési mód, fõleg a drogkarteleknél. Az ember kegyetlensége sajnos határtalan.
😊))
Si vis pacem, para bellum.
Miel?tt megszólalsz, gondold végig, szebb-e, mint a csend, amit megtörsz vele. Ne nyugtalankodj! Úgyis másképp történik minden, mint ahogy elgondolod.
Még az elején egy pont a napok eseményeihez vágó gondolat . Vagyis én azt gondolom ez ide passzol.
"Mint ahogy az is természetes,hogy másképpen gondolnak a gravitációra és az elektronokra a fizikusok,és másképpen az ismeret terjesztõ könyveket olvasó mûvelt emberek.Ezek utóbbiak azt hiszik,tudnak valamit olyan dolgokról,amelyeket a szakemberek szóba sem mernek hozni.A másodkézbõl kapott információ mindig takaros és formás,ellentétben a szakember hézagos és homályos ismereteivel."
De amit a tudomány mond,azt egy tapasztalati rendszer alapján mondja,nem állítva,hogy nincs tévedés,vagy ellentmondás.A vallás kijelent valamit,ami szintén nem ad kielégítõ magyarázatot,ráadásul úgy,hogy semmilyen tapasztalati megfigyelés,bizonyítás nem támasztja alá.
1.: Értelmes élet csakis a földön kívûl létezhet.
2.: Aközött,hogy a semmibõl lett valami majd az felrobbant és azóta tágul,és a között,hogy mondá az úr ,nem sok különbség van<#nezze>#nezze><#banplz>#banplz>
A Béna.
Cím (tipus) -> Történet -> Kép
Csak egy kicsit félreérthetõ, több sort is kihagyhatott volna a képek alatt.
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
A képek alatt egyértelmû marhaságokat írnak beazonosítás gyanánt. Legalább utána nézne a cikk írója.
Szabadság elvtársak ,szabadság!😊Mindenkit megillet :XD
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
A HIT! az lényeges szempont. Könnyebb hinni,mint tudást szerezni. Lényegtelen a hit tárgya,ahogy mondod bármi ,bárki lehet. De ezzel is csínján bánnék. Persze most ellentmondásba kerülök magammal. Mert ott van a hit ami szorosan összekapcsolódik a reménnyel ami viszont kell az embereknek. Ugye ezt most nem kell kifejtenem😊 Bonyolult ez ,és ha jobban belegondolok akkor lehet így mûködünk mi emberek. Na ezen még rágódok 😊
Szóval, az a bajom, hogy elhiszem amit az iskolában mondanak, anélkül hogy gondolkodnék. Szóval az iskolázott kur*a nénikémet 😊Hiszek a fizikában. Még a végén kiderül hogy a földet a hátán vivõ teknõsbéka is kamu.
Az Aranysasban is feltett kérdésekre természetesen nincs válasz: Minek, kik, miért így, és fõleg hogy. Mert a titkos gépek (nincsenek rajta a flightradaron hö) valahol tankolnak meg ezt az izét is betöltik. Mégsincs fénykép.
Ja de egy volt.. az Evergreenes jumbó. Akkor próbáltam meg egy kis fényt vinni, de nem sikerült, mert én barom elhittem hogy tûzoltó gép. Ekkor feladtam. 😊
DE! Ha nem is vagy képben a témában ,akkor fogod magad (legalábbis remélem) és veszed a fáradtságot ,hogy utána nézz.
Így volt ez a minap velem ,amikor a Magyarság múltjáról beszéltünk. Jó ráérek mostanában ,de 2 napot azzal töltöttem,hogy elolvastam írásokat,megnéztem elõadásokat evvel kapcsolatban. Lévén érdeklõdési területemen kívül esik, így nem is voltam naprakész a témában. Mostanra ,ha nem is egy teljes ,de mindenképp egy átfogó ismeretanyagot összeszedtem ,így tudok szelektálni,a teljes marhaság ,és a megfontolandó közt. Na ez hiányzik a népekbõl sokszor.
Szerintem az hogy ilyeneket el lehet hitetni az emberekkel az nagyrészt az emberek hibája akik elhiszik, akik meg elhitetik kihasználják az emberek tudatlanságát és ahogy mondtad lustaságát gondolom ebbõl van valami hasznuk. És az iskolák nagy részében se az a cél, hogy a gyereknek minél szélesebb látóköre legyen, jól átlássa a dolgokat, hanem az hogy minél tudatlanabbak legyenek, megalapozzák a következõ generációk behülyíthetõségét. A média meg csak táplálja az emberi hülyeséget...
És a 21.században az internet korában ,amikor 2 kattintásra egy témát érintõ adathalmazt elõhoz az ember és pár óra olvasgatás után (ha gyûlni el tud menni erre se kéne sajnálni az idõt) ,ha nem is átfogó,de valamelyest kitisztult képet tud festeni magában az õt érdeklõ dologról,na szóval ez az emberi igénytelenség csimborasszója. De lássuk be az embereknek ,legalábbis a többségnek nem is az a dolguk,hogy gondolkodjanak,az nem jó,nem vezet jóra. Ösztönlények kellenek akiknek felmutatnak valamit egy kolompot és mint egy rendezett nyáj mennek a szent tárgy (jelen esetben ez a marhaság az) után. Ugyan ez a politika. Ha gondolkodó emberek társadalmában élnénk a politika csinálás nem létezne,vagy nem így.Nem lennének táborok,nem fröcsögnének egymásra emberek stb.
Volna még mit írnom de nem fárasztalak benneteket😊
A legnagyobb gond általánosságban nem is ez, hanem hogy mindig annak van igaza aki hangosabban tud ordítani, a birkák aköré gyûlnek.
És egy ilyen vitában nem lehet igazad, nem gyõzhetsz.
Ehh, agyatlanok
GOOBY, pls

Egyrészt ! Sose gyõzöd meg az igazadról,vagy ha úgy tetszik sose látja be,hogy marhaságokat hord össze.
Másrészt! Legyõz a rutinjával! Ez tényleg megfigyelhetõ,nem véletlen van mondás is erre.
Harmadszor! Felidegesíted magad (mert nem érted,hogy egysejtû létforma szinten ,hogy létezhet valaki) és gyomorfekélyt kapsz.
Negyedszer! Had higgyen abban mindenki amiben akar😊 Én lexarom.
Arról nem is beszélve, hogy akkoriban még ennyi böhöm nagy vas sem repkedett, csak kisebbek. Persze, hogy nem látott ennyi csíkot. Azért egy A-380-as a 4 "apró" hajtómûvével nem gyenge.
Közvetlen környezetemben az ismerõsök közt is néha meglepõdve tapasztalok olyan megnyilvánulásokat,hogy az a 3 szál maradék hajam is égnek mered,viszont arra is rájöttem,hogy értelmetlen vitába szállni bármely témában ,mert foggal körömmel ragaszkodnak a nyilvánvaló marhaságaikhoz,és miután kínodban ráhagyod ,boldogan konstatálja,hogy biza neki volt igaza😊
Így én már csak rezignáltan figyelem az embertársaimat amint marhaságokról beszélnek😊
A mostani Aranysasban van egy cikk pont errõl.
\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."