91307
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
sakkay #75295 Van dev kit 2, már előrendelhető a hiv. oldalon. A neten már látni képeket, meg vidiket a cuccról, szóval már valahol "osztják",van aki már megkapta. -
Solt #75294 Pedig a mostani verzió elvileg csak a fejlesztőknek van... :) -
sakkay #75293 Na ez nem olyan egyszerű-oculus-mert annyi rendelésük van, hogy lehet ősszel ér csak ide. Na majd kiderül. -
sakkay #75292 Ja! -
#75291 Magyarul akkor még egy full extrás íróasztal, vagy fotel is kell mellé. -
sakkay #75290 Na azt mindenképpen. Valamibe be kell helyezni a poharat, ami fix és nem lehet meg borítani. -
#75289 Teszteld le azt is, hogy a sörünket-borunkat biztonságosan tudjuk-e vele használni. :))) -
Solt #75288 No, arra igazán kíváncsi leszek... :) -
sakkay #75287 Ne is mond, majd leégett a google fordító míg elolvasgattam.
Ja tényleg..lehet hamarosan közel kerülök egy ocolushoz..majd kipróbálom mindennel ami minket érdekel. -
sakkay #75286 Most jöttem haza egy majd egy órás futásból. Egy több ujjas futócipőben futottam, faháncs pályán egy park-erdőkében. Olyan vékony a talp, hogy több helyen átszúrták a fa szilánkok. Éreztem én , hogy bök,de éppen megfogta mindig a gumi annyira, hogy nem mentek belém. -
Solt #75285 :D
Hogy Sanyo fordítsa le... :D -
sakkay #75284 Mi a helyes válasz? -
Solt #75283 Én meg azt nem vágom, hogy most viccelsz, vagy komolyan nem vágod... :D -
sakkay #75282 Ezt most nem vágom..miért mondod? -
Solt #75281 Sanyo, Sanyo... milyen jó kis cikk lehetne ebből... :D -
artivizsla #75280 Nem derül ki a filmből, hogy honnan vették a Mig-et ? -
#75279 Tófenéktől a fellegekbe
Avagy hogyan lett egy lelőtt roncsból, újra szárnyaló vasmadár. -
sakkay #75278 BOS fórumról:
Érdekes. -
sakkay #75277 Na igen..ez még ott is sok volt. -
#75276 Érdekes film: Mig-15 amerikai tesztelése
-
#75275 Micsoda műsort csinál,ahelyett,hogy csak simán vállalná tette következményeit. -
mehetel10b #75274 -
sakkay #75273 Ja értem. -
#75272 Nem volt rá igény, ezért nem fejlesztették tovább. -
sakkay #75271 Hm.
Na igen. Habár a Japán világ és politika egészen más mint a mienk. Valószínűleg a srác vagy jó módú családból származik, vagy nagyon jó családok támogatják. Igazából Japánt politikailag pár nagy Japán cég és bank-ezek mögött pedig magán családok-irányítják. De valamiért nem nagyon jelennek meg igazán a politikai életben, hanem csak a háttérből pénzel és egyéb módon befolyásolják. Na nem épp emiatt, de imádom Japánt. -
#75270 ÉS! Lehet fel sem veszik egy komoly gyárba szalag mellé "robotnak" egy ilyen múlttal! -
#75269 Ezt nem hiszem . Ott valamit nagyon elcsesztek,mert ha általános lenne akkor mindennél jelentkezne. -
sakkay #75268 Ja, és le kellet mondania. Más világ ahogyan mondod. -
#75267 Más a kultúra. Nálunk ilyen a lehetetlen kategória lenne,eleve a hagyományaink is a lopás ,csalás,mismásolásra,mellébeszélésre épülnek ,főleg a vezetői körökben.Ha netán egy Magyar politikus nem is így ,de egyszerűen bocsánatot kérne ,én valszeg valami tréfára gyanakodnék,el se hinném,hogy valódi:) -
sakkay #75266 Mindenesetre jóval többet mint a messzánál, én néha-nagyon ritkán-repülgetem őket, nem is értem, hogy lehetnek velük páran annyira ügyesek. Szóval igen..az, hogy a németeknél szinte minden automata az rengeteget számít. A messzer komoly problémáihoz még nem nyúlta, az írták, hogy amint kész a maradék két gép, alaposan alányúlnak a repülési modellnek. Amúgy-jogos szerintem-azt írják, hogy mivel ez egy működő modell valószínűleg nem csak a messzernél van anomália, csak ott a legdurvább. -
sakkay #75265 Japán politikus 3 órás!!!bocsánatkérő hisztérikus könyörgése,mert jogtalanul vett fel több alkalommal utazási pénzt! Na ez a nem semmi. És még örült , hogy már nem kötelező a szeppuku.
-
#75264 És akkor az orosz vasaknál molyolni kell majd a kütyükkel,hogy repképesek legyenek? Már ha nagy az igény :))) -
#75263 Ne vergődj:) Van az már ősidők óta:)) -
#75262 Jaja:) A vakok kedvenc mondása:)))
Amúgy milyen az FM? Javítgatják ,vagy ugyan olyan mint vót a BF nél? -
sakkay #75261 De így?
"
Radio beacons in Quick Mission editor will be placed on all airfields where you plan to start and finish the mission. In multiplayer, the beacons will be working on almost all of the airfields. Your fixed loop radio compass will be responding to the nearest beacon by default. We know that you’d like to have more settings and an option to switch channels - and we’ll add it later.
" -
sakkay #75260 Talajon?Erről nem volt szó? Mi kell talajon? -
sakkay #75259 Passzolom..lehet. Mindenesetre nagy az igény a kütyükre a gépekben, úgy hogy szerintem az alapkoncepció már most sokban módosult. De majd meglátjuk. -
#75258 Ha jól rémlik 1946 4.1x patch tartalmazta már a rádiós iránytűt. -
#75257 Megszentségtelenítették azt a remek gépet.
Ráadásul egy fos lett ahogy beszerelték azt az irdatlan monstrumot abba a csodaszép sárkányba. -
#75256 Valahogy én is így vagyok ezzel. Inkább a reviben látnám a Buchont, mint ülnék benne :)