IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Her Laca
Mit becsülsz nagyra? Ezek komplett idióták bakker. Azt se tudják mit csinálnak ,és legfõképp hogyan ,aztán ne adná az isten,hogy valami erõsebb aggregátot beletákolnak ami még fel is emeli valameddig ,és a levegõben hullik darabjaira. Azok a hegesztési varratok milyen erõsek lehetnek bakker ,másról már ne is beszéljünk.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

mijki
Ezt hallgatom lassan napok óta 😊

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

Willenbrock
Hát az a gép már ránézésre sem igazán néz ki repképesnek,talán jobban jártak volna,ha vesznek valahol egy kiszuperált Cessnát 😊

<#eljen>

Én is nagyra becsülöm az ilyet.

Sokan talán kinevetik, lebecsülik és megvetéssel tekintenek a próbálkozásaikra, de attól hogy szegények nem adják fel az álmaikat és képesek érte cselekedni mi több, összefogni.

Bizony megható ilyesmit látni. Gyerekkoromban láttam a tv-ban hogy afrikai gyerekek hogy készítettek maguknak játékot drótokbol meg kólás dobozokból. Meglepõen ügyes és élethû játékok voltak. Velem egy idõsek lehettek a képen. Rögtön átértékelõdött bennem valami, amikor eszembe jutott hogy egyszer kicsaptam a hisztit a játékbolt elõtt, mert nem kaptam meg valami lego-t amit akartam...

A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb

Sztem kocka vagy, mert ilyen sosem hallott oldalakra írsz.😉

Milyen tehetséges emberek vannak Afrikában, nézzétek csak!
Csodálatos, majdnem repülõ emberek Afrikából.

"Szegeden születtem Szép leányt szerettem"

Willenbrock
Persze,meg ijesztõen furcsák stb.Azért a P-40E (amit akkor még nem is használtak) hogy utolérte a zérót emelkedésben,nem volt semmi.A lényeg az,hogy a jó gyõzött,a gonosz pedig megbûnhõdött.

Her Laca
Mert ez így is van😊 Mármint ,hogy qrva kevés embert érdekel😊

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Egy mozifilmes blogban legagyiztam a Pearl Harbor c. filmet, elsõsorban a légi jeleneteit.
Erre megkaptam, hogy kocka vagyok, mert senki mást nem érdekelnek ezek...

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

Her Laca
Miért?

Off...(?)

Kockák lennénk?<#conf>

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

<#vigyor>Ebbe nagyon könnyen meg lehet halni...mondjuk idõsebb csákóval nem csinálnám meg. Vagy szívbeteggel.

Betegek ezek a Japánok.

Nálunk is járt ilyen marketinges "csodagyerek", két nap alatt 1.5 millát szakított le a cégrõl...
"Hála" neki, 16év után kirúgtak (munkanélküli lettem), mert ki vagyok "égve"...
(Gátlástalanul röhögtem azon a sok f@szságon, amit megpróbált lenyomni a torkunkon...)

D9

Her Laca

Milyen tokot' használtok a pisztolynál?...ami amúgy Para?

grebber
Most 1dollár a játék! Itt!

Next PC upgrade: 2022

Vogel
Ma voltam lövészeten. Lelõttem a kötelezõt pisztollyal és karabéllyal, majd utána volt lehetõség egy kicsit lazább gyakorlásra 😊 Ráfeküdtem egy 20-as sorozatra, de csak a Szabó-család dõlt 😄 A pisztoly kapáslövés az ment könnyedén.

Her Laca
Hijnye de jó ,hogy látlak😊 Hívtalak.XD

Hétköznapi marketingesek, reklámos emberek is 15-20e/órától kezdõdnek egy kisvállalkozó számára is.

DE... Más forrásból is megtalálható, de hirtelen most ezt találtam...

www.smart-bus.hu

Willenbrock
50000 óránként,ez ugye nem komoly?

A mostani balodal egy ajándék a fidesznek. Gyk a kampány felét megússzák... Hátradõlve figyelhetik, ahogy a vakok között félszemû is király elv érvényesül.

Si vis pacem, para bellum.

Ezek az uszítások (roni húzása volt a 23 millió román bevándorlóval való riogatás) nálam sem találnak táptalajt... Jó lenne már túl lenni az egészen... 😊

www.smart-bus.hu

Her Laca
Mindjárt itt a választás,fogunk kapni ezekbõl a senkiháziakból épp eleget ,én aszondom ne foglalkozzunk velük😊 Egyikkel sem. Nekem momentán kisebb gondom is nagyobb annál ,hogy mint szapulják majd egymást ,és hogy õszinte legyek nem is nagyon érdekel,hogy az egyik tolvaj anyázza a másik tolvajt.

Her Laca
Azt hittem valami érdekes lesz ,és nem vettem észre😊 Hallottam én ilyet élõben többet is mint akartam😊

Zpogi
Hát kell még más is? 😊

És itt van a ron werber gyerek is megint, úgyhogy gyûlölet kampányból sem lesz hiány... 😊 50 ezerért óránként... 😊

www.smart-bus.hu

Her Laca
Mi van 5.00 ,hogy kell a hangerõ? Csak a lövéseket hallom.

Zpogi
Mielõtt elindítanátok adjatok rá hangerõt 😊 5:00-nál

Her Laca
Személyi edzõ tanfolyam indul. Jelentkezni Kolompár rafaellónál... Tel: 555-.....

Egy kis OFF :

Az elfuserált hamis bajai videóval az MSZP saját magát szúrta tökön, most meg a Simon üggyel még meg is forgatta magában a kést a biztonság kedvéért.
Most komolyan, lehet ezekre bízni egy ország vezetését, mikor még lopni sem tudnak rendesen, olyan töketlen egy társaság ?

Egyébként egy újságírónak feltûnt, hogy Bajnai Amerikában volt "továbbképzésen", mielõtt itthon megtartotta azt a híres tömeggyûlését, ahol kikiáltotta magát a leendõ miniszterelnök jelöltnek, majd miután ez a projekt látványosan megbukott vele együtt, most Mesterházi "miniszterjelölt" ment "továbbképzésre" az USA-ba a közelgõ választások elõtt.
Her Laca

LeonSilver
Ezen ma egész konkrétan beszartam 😄

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Willenbrock
Ha koreás kiegészítõvel akarok játszani,akkor melyik kiegészítõt kell most feltelepíteni? Online módban sokan vannak a koreás szerveren?

Zpogi

Szerintem is Mölders.

"Szegeden születtem Szép leányt szerettem"

macleody
1. Nem igazán láttam elbaxott nagy brit légifölényt.
2. A Cerkák meglehetõsen lent oldották a szeretetcsomagokat, meglepõdhettek az angolok.
3. 7.33-nál az Mölders?

L Viper
<#eljen>
Zpogi

Óóó köszi szépen! <#worship>

Vicc, de én tényleg nem találtam meg, pedig tök egyszerû a címe <#nevetes1>

A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb

4.13-as patch-rõl nincs valami hír ?
Her Laca
Nono! Nekem vannak gyerekkori képeim,és igenis volt (még 3-4 évesen is) szép öltönyöm. De a 70 es évek volt pl a trapper farmer kora,szép kék lett a combunk tõle,de legalább 2 nap alatt koptatottat tudtunk csinálni belõle. A tisza cipõ meg istencsászár volt,nézd csak meg most mibe is kerül. Drágább mint egy pipás márka! És az bõrbõl volt már akkor is! Nem nosztalgia,de akkortájt azért a minõség az minõség volt!

Willenbrock
Régen csak Senior melegítõ meg Tisza cipõ volt,ezek voltak a menõk (a Puma késõbb jött be).Melegítõ narancssárgában,citromsárgában,kékben meg pirosban volt.Ünneplõ ruha alatt pedig a kisdobos egyenruhát kellett érteni.

Na ez jó.<#vigyor>

LeonSilver
Srácok. Tök véletlenül nincs meg valakinek EZ ???

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Her Laca