IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
Én is nagyra becsülöm az ilyet.
Sokan talán kinevetik, lebecsülik és megvetéssel tekintenek a próbálkozásaikra, de attól hogy szegények nem adják fel az álmaikat és képesek érte cselekedni mi több, összefogni.
Bizony megható ilyesmit látni. Gyerekkoromban láttam a tv-ban hogy afrikai gyerekek hogy készítettek maguknak játékot drótokbol meg kólás dobozokból. Meglepõen ügyes és élethû játékok voltak. Velem egy idõsek lehettek a képen. Rögtön átértékelõdött bennem valami, amikor eszembe jutott hogy egyszer kicsaptam a hisztit a játékbolt elõtt, mert nem kaptam meg valami lego-t amit akartam...
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
Milyen tehetséges emberek vannak Afrikában, nézzétek csak!
Csodálatos, majdnem repülõ emberek Afrikából.
"Szegeden születtem Szép leányt szerettem"
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Erre megkaptam, hogy kocka vagyok, mert senki mást nem érdekelnek ezek...
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
Kockák lennénk?<#conf>#conf>
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
"Hála" neki, 16év után kirúgtak (munkanélküli lettem), mert ki vagyok "égve"...
(Gátlástalanul röhögtem azon a sok f@szságon, amit megpróbált lenyomni a torkunkon...)
D9
Next PC upgrade: 2022
Si vis pacem, para bellum.
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu

Az elfuserált hamis bajai videóval az MSZP saját magát szúrta tökön, most meg a Simon üggyel még meg is forgatta magában a kést a biztonság kedvéért.
Most komolyan, lehet ezekre bízni egy ország vezetését, mikor még lopni sem tudnak rendesen, olyan töketlen egy társaság ?
Egyébként egy újságírónak feltûnt, hogy Bajnai Amerikában volt "továbbképzésen", mielõtt itthon megtartotta azt a híres tömeggyûlését, ahol kikiáltotta magát a leendõ miniszterelnök jelöltnek, majd miután ez a projekt látványosan megbukott vele együtt, most Mesterházi "miniszterjelölt" ment "továbbképzésre" az USA-ba a közelgõ választások elõtt.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
"Szegeden születtem Szép leányt szerettem"
2. A Cerkák meglehetõsen lent oldották a szeretetcsomagokat, meglepõdhettek az angolok.
3. 7.33-nál az Mölders?
Vicc, de én tényleg nem találtam meg, pedig tök egyszerû a címe <#nevetes1>#nevetes1>
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"