IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Már az oroszokban sem lehet bízni? 😊
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
De, ha kíváncsi a tagság rá, megteszem.Már mint a történet leírását. Tanulságos, az biztos.
Amikor a seregben elhagytam a padi átverõt meg a többi szirszart, õ szerzett.
Az összes vackot itt gyártották nálunk a faluvégén...
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Itt egy videó az indításról:
Amin még gondolkozom az az A-10C, ennyiért szerintem ez is megéri, legalábbis nekem, valahogy mindig a szívem csücske volt ez a repcsi.
De ha csak lövöldözni akar az ember akkor FC3, mondjuk azért én nem fizetném ki a teljes összeget, mert még mindig van benne FC2-es modell, ami azért elég szarul néz ki a többi mellett, multiban meg nem egyszerû szervert találni egyikhez se, hogyha csak így random fel akarsz menni repkedni.
egy gépért~6-7e ft?
GOOBY, pls
\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."
DCS: UH-1H Huey - 20,99 euró
DCS: Flaming Cliffs 3 - 27,59 euró
DCS: A-10C Warthog - 9,99 euró
DCS: P-51D Mustang - 13,59 euró
DCS: Combined Arms - 10,19 euró
DCS: Black Shark - 29,99 euró
Su-25: DCS Flaming Cliffs - 5,09 euró
A-10A: DCS Flaming Cliffs - 4,75 euró
DCS: Mi-8 MTV2 Magnificent Eight - 27,59 euró
Steam Store
(THX Sanyó)
Leszedtem mindent és újra raktam, kalibráltam és most fasza! Nem raktam fel hozzá semmit, amíg mûködik rendeben nem is basztatom! Valamiért nem ismerte fel a jobb oldali rudder részt, de akalibrálás segített.
Azért köszönöm.
A Béna.
A gond az lett, hogy a DCS-ben eltünt a kisujjnál lévõ gomb.
Minden más gomb, poti megvan, csak ez az egy hiányzik. Mivel modifikációra használtam így sok minden nem mûködik. Elkélne a segítség. Egyszer mintha már megtörtént volna ez, de nem emlékszem a megoldásra.
http://www.geeks.hu/files/imagecache/large/images/content/0525_saitek_config_2.jpg
tehát nekem ez jön de itt nincs kalibáráls

Vettem egy saitek pedált csak bekalibrálni nem tudom, így nem mûködik megfelelõen. Feltelepítettem a lemezét és azóta nem találom a kalibráálást, ha bemegyek a játékvezárlõ beállitásba csak az illesztõ program beállítás jön be, ahol adeadzonet tudom beállítani, de a kalibrálást az nem. A joynál megtalálom, de a pedálnál nem.
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
Akkor hallgassunk inkább zenét 😄
Ez nem szegénység kérdése, hanem tipikusan technikai igénytelenség....