91307

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Her Laca
    170 dodo ahogy nézem,kis helyen elfér .A héten megbeszélem velük,két kisöreg minden nyáron kimennek a rokonokhoz bő egy hónapra,szvsz nem lesz akadálya.
  • Papa01 #75494
    :D Elvoltam azzal is (5 éve vettem), csak már a RoF alatt is beestem 30 alá. A monitorom meg döglődött.
  • Papa01 #75493
    Az szép! :) Nekem a RoF olyan 800 körüli lehet. A Pfalz D.IIIa a kedvencem azzal szerintem olyan 400-500 órám lehet. :)

Leon: Warthog, vagy az új Saitek csoda lesz? :)
  • Solt
    Huuuhhhh.... egy TIR-re én is beneveznék így, ha lehet. :)
  • Her Laca
    Ratyion után minden hatalmas élmény:))))
  • Her Laca
    Na jövő hónapban mennek barátom szülei Usákiába,adomis oda a pénzt oszt hozatok egy TR-t . Gondolkodtam a joy on is de az nem kicsi csomag:))) inkább nem terhelném vele őket.
  • Her Laca
    Több százat?:) 1520 órát a Clod al:)) Belegondolok az qrva sok. Jó is ez a kis pihenés ,mondjuk csak néha hiányzik,akkor megnézek egy két régi videót ,elpöffentek egy pipát és minden rendben is van.
  • LeonSilver
    Én egyébként azért akarok joyt venni, mert a rühedék x52pro egy kalap szar.
    Nincs kedvem vele játszani. Ha veszek másik joyt, ezt úgy baszom ki az ablakon, ahogy elő van írva.
  • Papa01 #75487
    Bocsi, 760-ast! :) Asus-t.
  • Papa01 #75486
    Elvek Papa,elvek:) Ha egyszer azt mondjuk azaz kimondtuk ,hogy szar akkor már csak azért is:)

Ez hatalmas, jó röhögtem! :)
    Én egy 670-est vettem, és egy 27" monitort... Hát mit mondjak, nagy élmény a 4890 után! :)
  • Her Laca
    Eleve meghúztam a határt 2 kilónál ,max ennyit adok ki cuccra,mondjuk egy 780 már kb 100 nettó ,de lehet olcsóbban is lesz , akkor kell egy joy,pedál ,meg a TR. Bár lehet egy 680 is elég lenne én nem láttam különbséget a CLOD ban pl a két kártya között.
  • Her Laca
    Elvek Papa,elvek:) Ha egyszer azt mondjuk azaz kimondtuk ,hogy szar akkor már csak azért is:) Amúgy nincs vele baj,meg ahogy Solt is mondja nagyon jó az ára,bár a bolti 80-90 ezer azért sok szerintem,annyit nem ér.
    Na meg a saitek sokkal sokkal szebb ergonómikusabb.
    Mindamellett nekem tök mindegy lenne mivel irányítom ,de ha megint nekikezdek akkor veszek új dolgokat.
  • Papa01 #75483
    Oké, én ezt értem, de ha tényleg évekig használta eredményesen, akkor a G940-es miért rossz? (A rövid kábelekről olvastam, az oké, de ha jól tudom Laca azt javította, nem?)
  • LeonSilver
    Jól mondja a LacAI! Lógitek... qrva jó cuccokat tud csinálni (én a g5 lézeregeret semmiért nem adnám például, annyira fasza) de joyt soha nem tudott és most sem tud. Volt nekem is, FFB-s lógi... egy napig kábé.
  • Papa01 #75481
    De több száz órát repültél vele, nem? Ha szar akkor hogyhogy? :) Miben látod a hibáit? Szeeebb?? Az meg miféle szempont? :)
  • Her Laca
    Mert lóóóóóóóóóóóógi és az nem tud joyt csinálni. Amúgy jó ,de az FFB erőt úgy is leveszi az ember kicsire ha eredményes akar lenni ,akkor meg mi a faxnak:)Meg szebb a saitek.:))
  • Papa01 #75479
    ITT értesülhetsz a fejleményekről. HG-nak ajánlott nézni! :)
  • Papa01 #75478
    NA erre mondtam, h sok a fehér. :)
  • Papa01 #75477
    Laca, mondtad, ha újra kábelezed a G940-et akkor teljesen jó joy. Miért nem azt választod? Az FFB is előny nem?
  • LeonSilver
    Ááááá de szar!! Most megint olyan fosch..
  • Papa01 #75475
    Ez az új. Remélem, megjelenik! :)
  • LeonSilver
    Az előbb nekem is valami szörnyszülött töltődött be sg fórum gyanánt... Nagyon szar volt.
  • Papa01 #75473
    Nem a Tiétekkel, hanem az sg új fóruma lepett meg, amikor beléptem.. de most nálam is vissza állt a régi.
  • LeonSilver
    Annyira nem sürgős Lacám! Az x52 még kitart :)
  • Her Laca
    Mi bajod a fórumunkkal???:) Pláne a színével?
  • Her Laca
    Eszemben sincs. Újra vezetékezni mifene.
    De ha neked kell vigyed én ráérek ,végül is Miki györök tud várni:)) úgy is kell a pálesznek pár hónap mire iható lesz:))
  • Papa01 #75469
    Olvastam, h a Warthog-ban is gondolkodsz... Olvastam a DCS topic-ban, h azzal is vannak minőségi problémák.
    Nektek tetszik ez a fehér fórum design?
  • LeonSilver
    Amúgy megvenném a Warthogot, ha valahol mondjuk 100 max 110-ért lenne.
  • Her Laca
    Mondjuk inkább a saitek ,de ha egyszer ne akarják kiadni:))
  • LeonSilver
    50-ért én is megvenném, de nem repülök rá Lacám.
    Többet tényleg ne adj érte.
  • LeonSilver
    A buzeráns amcsiknál lehet vagy lehetett kapni vagy mi. De állítólag gond van vele és azért nincs még jurópban belőle...
  • Her Laca
    Ja!:)
  • LeonSilver
    Nyergesújfalu?
  • Papa01 #75462
    Pedig itt mér egész jó állapotban látható...
  • Her Laca
    Csak nyugalom:)
    Én már ott tartok ,hogy átmenetileg veszek egy G 940 et esmét ,már levelezésbe is kezdtem ez irányba. Mondjuk 70 et kér érte a srác ,de mondtam max 50 et adok érte.
  • LeonSilver
    A bánatot ül már a qrva Saitek azon a büdös rhinon?? Mán... :D
  • Her Laca
    CR en hogy van puma fej?
  • Her Laca
    Ez is elég sok infót rejt.
  • Her Laca
    Sőt ha jól rémlik van is egy könyv róla a Két ugrás az ismeretlenbe.
  • Her Laca
    Nem tudom ti emlékeztek e rá ,de gyerek fejjel volt egy képregényem Szőnyi Mártonról.Tisztán emlékszem rá ,lehet még meg is van fateréknál,anyám semmit sem dob ki,na majd utána nézek.