IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Révész Sanyi a húgomék szomszédja egy kis dunántúli faluban...

Off... 😊

Csak én érzek ellentmondást ebben a CIKKBEN?

Akkor most repült vagy nem repült? A sebességi rekordok közt nem szerepel.

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

V43 1105

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Vogel
Oops, Clodot értettem Bos helyett.

Her Laca

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Her Laca
Mielõtt félreértés lenne,nem a roma zenével van a bajom😊 mert jó az ,fõleg ha van rá hangulat pl ez tök jó.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Her Laca

Her Laca

Her Laca

Her Laca
Mekkora ! Minden tiszteletem ennek a kommentelõnek ! így kevesen tudják megfogalmazni a lényeget!
"
Péter Körmendi
Hobó különleges alakja a magyar könnyûzenének. Még mikor puncsoskodik és pózol, azt is egy kiskamasz szeretnivaló õszinteségével teszi és ilyenkor is õszintébbnek hat mint sok magát költõnek vagy vátesznek, sámánnak, ect. ünneplõ "mûvész". Hibáiban is megjelenik a zseni és az esendõ és pont emiatt hiteles alkotó ember. Emlékszem, láttam egy riportot, amiben arról beszél, mennyire félreértették a vasfüggöny keleti oldalán a Rolling Stones jelenséget és hogy ennek a félrevezetett sornak õ ment az élén. Kevesen tudnak ennyi idõsen ilyen tárgyilagosan és önkritikusan átírni magukban életüknek egy ennyire meghatározó részét. Még Jim Morrisont is elviselhetõbbé tette, csak azzal, hogy õ egy kíváncsi kisfiú tiszta õszinteségével elhitte , hogy van valami üzenete annak ha füstben meg tûzben csúsznak másznak kígyók meg asszonyok. Még rengeteg lelkileg és szellemileg tápláló anyagot várok tõle, mert az a konfliktus , ami az õ tisztasága és az õt körülvevõ világ tendenciái között növekszik, az komoly táptalaja zseniális mûveknek. Köszi Hobó! Edd sokáig azt az otthagyott hideg csirkét, míg mások a húst és babot és "

Her Laca
Mi van urak? Meghót a fórum? Most gyüttem Bélámtól (a szomszéd) megittunk egy üveg vodkát ,meg füstöltem mellé ,és gondoltam ránézek kedvenc fórumomra. És semmi mozgolódás!
Hobó ma 69 éves ha jól értelmeztem.

Op. rendszer újratelepítése után a szintén újratelepített Qtorrenthez hogyan lehet a régi letöltési mappát hozzárendelni ?
Vogel
Kiadás körüli verzió. Nem lelnéd örömödet benne, ahogy én se leltem 😄

Nagyon off, de létezik, hogy a BoS-ból nincs valami "virágbolti" kipróbálható verzió?
Már az oroszokban sem lehet bízni? 😊

i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64

De legalább már nem disznóbõr..<#smile>

Nem ott. Ha leírnám a teljes történetet, meg kellene, hogy öljelek...😊)

De, ha kíváncsi a tagság rá, megteszem.Már mint a történet leírását. Tanulságos, az biztos.
Unokatesóm a belövõknél volt üzemmérnök. (Stílszerûen fejbe lõtte magát 3 éve...)
Amikor a seregben elhagytam a padi átverõt meg a többi szirszart, õ szerzett.
Az összes vackot itt gyártották nálunk a faluvégén...

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

Vogel
Dolgoztál a FÉG-nél? 😊

Her Laca

LeonSilver
Áááááááááááááááááá 😊

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Her Laca

Her Laca

Me-210 lelet.
Még az is lehet, hogy mi gyártottuk anno.
Vogel
P9RC, normál rendszeresített gyöngyvásznas tok.

LeonSilver
Sõt! A két Belsimtek cucc is megéri az árát! Minyó, Huey, mind a kettõ nagyon fasza!

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Willenbrock
Off:EZ hihetetlen,talán vannak köztük fake videók is.

Zpogi
A P-51D-t csak ajánlani tudom mindenkinek, már a beindítás is kihívás - végre - és a felszállásról már nem is beszélek. Én ajándékba kaptam Janitól és ezúton is szeretném neki megköszönni <#worship> (azért majd egyszer lesörözzük) <#smile> na szóval szerintem ennyiért is megéri.

Itt egy videó az indításról:

Amin még gondolkozom az az A-10C, ennyiért szerintem ez is megéri, legalábbis nekem, valahogy mindig a szívem csücske volt ez a repcsi.

Úgy nézem ez folyamatosan változik az akció alatt is, a black shark 2 10!!! euróért vettem tegnap..az azért elég jó.

Hecker007
A10C asszem 9k-volt, de az szerintem még azt az összeget is megérte, a BS2 szintén megéri akár a teljes árát is.
De ha csak lövöldözni akar az ember akkor FC3, mondjuk azért én nem fizetném ki a teljes összeget, mert még mindig van benne FC2-es modell, ami azért elég szarul néz ki a többi mellett, multiban meg nem egyszerû szervert találni egyikhez se, hogyha csak így random fel akarsz menni repkedni.

PhantomAss
sajna ez nekem még mindig sok, mennyibe kerül amikor nem akciós?
egy gépért~6-7e ft?

GOOBY, pls

Nem fogy a cucc? Tudod kitõl nyúlnak le pénzt? Akinek két anyja van. :-)

\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."

Zpogi
Urak akciós a DCS!

DCS: UH-1H Huey - 20,99 euró
DCS: Flaming Cliffs 3 - 27,59 euró
DCS: A-10C Warthog - 9,99 euró
DCS: P-51D Mustang - 13,59 euró
DCS: Combined Arms - 10,19 euró
DCS: Black Shark - 29,99 euró
Su-25: DCS Flaming Cliffs - 5,09 euró
A-10A: DCS Flaming Cliffs - 4,75 euró
DCS: Mi-8 MTV2 Magnificent Eight - 27,59 euró

Steam Store

(THX Sanyó)

Köszönöm, már megoldottam.
Leszedtem mindent és újra raktam, kalibráltam és most fasza! Nem raktam fel hozzá semmit, amíg mûködik rendeben nem is basztatom! Valamiért nem ismerte fel a jobb oldali rudder részt, de akalibrálás segített.
Azért köszönöm.

Szia! A tuti megoldás, hogy nem teszel fel hozzá saját drivert. A win látja, mint játékvezérlõt, és úgy beteszi a kalibrálást, hozzá. Az SST szoft inkább a joy-hoz kell, a pedálon nincs mit programozni, a tengelyeket pedig a win is beállítja. Bár az enyémen fenn van a driver. A saját progija is beállítja egyébként, mert amikor a csúszkák végigmennek az útjukon, azalatt be is lövi a határokat.

<#vigyor>Megvan..ékezet.

Srácok próbálok vásárolni a steamon a DCS-hez,, de nem akarja engedni. Ezt írja:There seems to have been an error initializing or updating your transaction. Please wait a minute and try again or contact support for assistance. Mi lehet a gond? A kártyám matercard és már sokszor használtam a neten..igaz a steamon nem.

Willenbrock
Poénos videó 1:40-tõl 😄

Enable pinkie opciót keresd asw!

A Béna.

Gondoltam, én is frissítem az X52-es drivert, ami sikerült is.
A gond az lett, hogy a DCS-ben eltünt a kisujjnál lévõ gomb.
Minden más gomb, poti megvan, csak ez az egy hiányzik. Mivel modifikációra használtam így sok minden nem mûködik. Elkélne a segítség. Egyszer mintha már megtörtént volna ez, de nem emlékszem a megoldásra.
Gondoltam megkeresi magának a tutit. Mármint a lemez. megnézem a saitek oldalán.

A saitek oldalon van a legújabb verzió.

LeonSilver
Erõsen megkérdõjelezem azt is, hogy egyáltalán w8 kompatibilis lenne a lemezen lévõ!!

LeonSilver
A lemezen mindig ocska, szar régi van!!!

Én lemezrõl tettem fel, úgy gondoltam az jó lesz, addig volt rendben minden, amig fel nem tettem.

LeonSilver
Jó szoftvert tettél fel? Töltsd le a saitek oladaláról a frisset és azt told fel. És a drivert se a lemezrõl tedd fel.

Na ez jön be, de itt nem tudom kalibrálni.

http://www.geeks.hu/files/imagecache/large/images/content/0525_saitek_config_1.jpg
http://www.geeks.hu/files/imagecache/large/images/content/0525_saitek_config_2.jpg
tehát nekem ez jön de itt nincs kalibáráls

LeonSilver