IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem tudom jó-e' az irány, hogy ennyi erõt fektetnek bele a látvány javításába, amikor azzal van a legkevesebb gond. Bár ritkán repülöm, de még nekem sem ezek lennének a legfontosabbak. Arról nem beszélve , hogy a repülõ állomány jó része nem tudja õket használni, lévén örülnek ha eddig is elment közép-magas grafikán.

Hecker007
Hát ahogy írták is a videó alatt még optimalizálniuk kell mert 20-25FPS van az új köd/füst effekttel, ami elég kevés. Még az is kérdéses, hogy milyen géppel tesztelték, de gondolom nem szarral gurigáznak.

Marha jól néz ki. Kérdés, hogy mennyivel növekedett meg a gépigény.

Kávé mellé.

1.

2.
Zpogi
L Viper
Her Laca
Csak szerényen jelezném,hogy Budapest Ma is gyönyörû😊

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

A tápos korosztály az aki a számítógép elõtt nõtt fel és nem a jólevegõn 😄

Sajnos pont 10 évesen kaptam meg az elsõ számítógépem. Akkor nem, de ma már kicsit sajnálom, hogy korán rákaptam...

A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb

Az meglehet 😄

De amúgy nekem nagyon tetszik a 20-as 30-as évek is. Egyszer láttam egy 30-as években készült úti filmet Magyarországról. Svédek készítették a filmet az akkori utazó közönséget csalogatták Mo.-ra. Hallatlanúl korrekt és szép leírása volt az országunknak. Csodálatos filmen mutatták be Budapestet, az alföldet, a balatont. Azóta is keresem ezt a filmet. Bevallom, engem annyira megfogott az akkori világ, hogy meg is könnyeztem. Budapest még tiszta, rendezett és igazi gyönyörû világváros volt. Az épületek tipp topp állapotban, az emberek elegánsak, jól öltözöttek. Egyszerûen fantasztikus volt!

Tetszik még a 40-es 50-es évek is, de az sajnos inkább az amerikai világ. Mert itt ügye pont akkor volt a pokol.

60-as 70-es évek már nem.

A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb

Pogi! Sikerült meggyógyítanom a DCS p51-et. Minden mûxik f@szán. 😄 . Amit beszéltünk az nálad is fog mûködni, mert én is úgy tettem fel, nem DVD-rõl!
Her Laca
Jó de te már a tápos korosztályt képviseled a szemünkben😊)
No meg az öltözködés,az olyan volt amit kapni lehetett a boltban ,tudod nem volt még annyi se mint a te gyerekkorodban.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

LeonSilver
30 év múlva meg az általad favorizált kor lesz gáz. Ez van..

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Valamelyik nap volt pont a TV-ben.
Amikor adták a tv-ben többszöri nekifutásra sem bírtam végignézne egyetlen részt sem, pedig rohadtúl érdekelt hogy a szülõvárosom hogyan nézett ki annó. Iszonyatosan borzalmas és rettentõen gáz milyen súlyos fejekkel és sérókkal jártak abban a korban. Meg az öltözködés is rárakott egy lapáttal.

Tudom most sokak lelkivilágába és emlékeibe beletaposok, de nekem a 70-es évek annyira gáznak tûnik. A korosztályomból is sokan gondolkodnak hasonlóképp szóval nem vagyok egyedi eset. Viszont a kora 90-es évek iránt meg nekem van írtó nagy nosztalgiám.

Her Laca

Her Laca
Pontosabban! Mert nem volt jó az elõbbi. Tehát nagyon ritkán ,lehet csak egyszer kétszer elõfordul az ,hogy megszületik a földön Isten tökéletes mása ,természetesen egy csomó olyan képességgel amit csak irigyelhetünk.

Her Laca
Van egy elméletem! Ha Isten a maga képmására alkotta meg az embert ,és akkortájt még nem voltunk ennyien a glóbuson,lehet hogy többen hasonlítottak egymásra,ergo ,de facto Õrá is ,így mi ez ha nem bizonyossága Chuck isteni származásának ? Így már érthetõek is a mendemondák a cselekedeteirõl!

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

Her Laca

Her Laca
Szomorúan olvasom

Nagy ember volt!

Még kér a nép megszületésérõl ezt mondta: "a Még kér a nép idején én már Olaszországban éltem, és ott jöttem rá, hogy rohadtabb dolgot, mint a korai, gyilkos kapitalizmus, a föld nem hord a hátán. Pontosan fedi a valóságot az a mondás, hogy a tulajdon lopás. A politika pedig nem más, mint az a lehetõség, hogy belekerülj abba a körbe, amelyiknek módja van lopni. A Még kér a nép ebbõl a felismerésbõl született."

Le a cipõvel

és az ember a kutyától származik. enyim kulup😊 baz ülök itt egyedül és szétröhögöm a fejem
Her Laca
Igen😊 Gazsi bácsi 😊))) Kis kertjében ahogy megközelítették😊)

Gazsi bácsi lótetû 😊
Her Laca
Melyik az a film amikor egy szigetre mennek nyaralni a kölkök a Dunán. És megvannak bízva a helyi lakosok ,hogy figyeljenek rájuk?

Her Laca
Az tény,hogy volt mikor tetõtõl talpig összehorzsolva mentünk haza ,anyám max jól lecsutakolt mosószappannal😊 Fatert ilyen marhaságok nem nagyon érdekelték.😊
Van egy jó kis sztorim az öregekrõl.
Elmentünk az évi rendes Balatoni nyaralásra (2 hét ) és ugye az öregek kártyáztak ,meccset néztek ,ittak stb. (ez a mostani kölkökrõl jutott eszembe ,hogy programot kell csinálni nekik,nehogy unatkozzanak),na szóval mi is nyûglõdtünk hugival ,hogy menjünk valahova ,mert nekünk ez nem buli.fateréket meg se karcolta a mi problémánk😊 Oldjátok meg közölték,nem is értették mi a retket akarunk mi tõlük😊 Osztán csak összeverõdtünk gyerekek ott vagy 20 an , a végére már senki sem volt kíváncsi a szülõkre,úgy elteltek a két hetek,hogy csuda. Talán a legszebb nyaralásaink voltak.

az egész film minden zenéje Morricone 😊
LeonSilver
GYerekként le nem lehetett volna vakarni a TV-rõl ha ez ment 😊

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

LeonSilver
De, az 😊

Her Laca
Bakker😊 És tényleg. Pedig elsõ hallásra nem is tûnt fel😊)Amit te linkeltél az Morricone ,ez a másik nem tudom akkor mi.

Her Laca
Ez nem Morricone? Amúgy nem tudom😊

LeonSilver
ITT az eredeti!!

LeonSilver
Nem ez volt ám az EREDETI zenéje! Azt tudod?

LeonSilver
Tápos meg allergiás, asztmás is a legtöbb gyerek. És pontosan attól, hogy a széltõl is óvják õket! MI meg?? Árokpartról szedett sóska, mosatlan gyümölcs. Vagy nézd meg a TV-t! Elesik a gyerek, lehorzsolja a lábát.... egybõl neogranormon kenõcs... Hát a lónak a faszát, azt!

Her Laca

Her Laca

Her Laca
Retro hangulatban ébredtem😊

Her Laca

Her Laca
Emlékeztek erre?😊
http://kepkezelo.com/images/qmjs4nx23dxu50gk5hep.jpg

Még a tetejére is felmásztunk,hol volt akkor még EU szabályozás,oszt nem emlékszem ,hogy bárkinek bármi baja lett volna.
Ma meg azt látom,hogy a játszótéren az anyukák már attól pánikba esnek ha a csemete rámegy a fûre ,vagy felmászik egy 20 centis tuskóra.

Azért szerencsére itt még nem tartunk! 😄

macleody
Szerintem pakold szépen vissza azokat a filctollakat a monitor mellé 😊 Haverom kislánya egy szöggel rajzolt a Seat ajtajára szép figurákat 😊
<#vigyor>

Willenbrock
De milyen rendes volt,hogy megetette,nem sajnálta tõle 😄

ez lesz a befutó.
sztori 10 pont.
elõadásmód 10 pont.
😄