IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Sajnos pont 10 évesen kaptam meg az elsõ számítógépem. Akkor nem, de ma már kicsit sajnálom, hogy korán rákaptam...
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
De amúgy nekem nagyon tetszik a 20-as 30-as évek is. Egyszer láttam egy 30-as években készült úti filmet Magyarországról. Svédek készítették a filmet az akkori utazó közönséget csalogatták Mo.-ra. Hallatlanúl korrekt és szép leírása volt az országunknak. Csodálatos filmen mutatták be Budapestet, az alföldet, a balatont. Azóta is keresem ezt a filmet. Bevallom, engem annyira megfogott az akkori világ, hogy meg is könnyeztem. Budapest még tiszta, rendezett és igazi gyönyörû világváros volt. Az épületek tipp topp állapotban, az emberek elegánsak, jól öltözöttek. Egyszerûen fantasztikus volt!
Tetszik még a 40-es 50-es évek is, de az sajnos inkább az amerikai világ. Mert itt ügye pont akkor volt a pokol.
60-as 70-es évek már nem.
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
No meg az öltözködés,az olyan volt amit kapni lehetett a boltban ,tudod nem volt még annyi se mint a te gyerekkorodban.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Tudom most sokak lelkivilágába és emlékeibe beletaposok, de nekem a 70-es évek annyira gáznak tûnik. A korosztályomból is sokan gondolkodnak hasonlóképp szóval nem vagyok egyedi eset. Viszont a kora 90-es évek iránt meg nekem van írtó nagy nosztalgiám.
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
Nagy ember volt!
Még kér a nép megszületésérõl ezt mondta: "a Még kér a nép idején én már Olaszországban éltem, és ott jöttem rá, hogy rohadtabb dolgot, mint a korai, gyilkos kapitalizmus, a föld nem hord a hátán. Pontosan fedi a valóságot az a mondás, hogy a tulajdon lopás. A politika pedig nem más, mint az a lehetõség, hogy belekerülj abba a körbe, amelyiknek módja van lopni. A Még kér a nép ebbõl a felismerésbõl született."
Van egy jó kis sztorim az öregekrõl.
Elmentünk az évi rendes Balatoni nyaralásra (2 hét ) és ugye az öregek kártyáztak ,meccset néztek ,ittak stb. (ez a mostani kölkökrõl jutott eszembe ,hogy programot kell csinálni nekik,nehogy unatkozzanak),na szóval mi is nyûglõdtünk hugival ,hogy menjünk valahova ,mert nekünk ez nem buli.fateréket meg se karcolta a mi problémánk😊 Oldjátok meg közölték,nem is értették mi a retket akarunk mi tõlük😊 Osztán csak összeverõdtünk gyerekek ott vagy 20 an , a végére már senki sem volt kíváncsi a szülõkre,úgy elteltek a két hetek,hogy csuda. Talán a legszebb nyaralásaink voltak.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
http://kepkezelo.com/images/qmjs4nx23dxu50gk5hep.jpg
Még a tetejére is felmásztunk,hol volt akkor még EU szabályozás,oszt nem emlékszem ,hogy bárkinek bármi baja lett volna.
Ma meg azt látom,hogy a játszótéren az anyukák már attól pánikba esnek ha a csemete rámegy a fûre ,vagy felmászik egy 20 centis tuskóra.
sztori 10 pont.
elõadásmód 10 pont.
😄