91307

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Her Laca
    Nőknek nem is kell nyereg. Valamelyik isten barma mutatott egy videót a munkahelyen ahol egy mű... tudjátok mi volt a cső helyén és ahogy tekerték a biciklit még mozgott le föl is.Tényleg pihent az emberiség:)
  • bucsher
    Napi 35km-t tekerek. Ne buziskodjatok női nyergekkel :)
  • Lacusch69
    Armstrong hererákja sem biztos, hogy "csak úgy" alakult ki.
  • Her Laca
    Ha viszont Nagykőrösön jársz akkor ott van a Szabó művek boltja ,na ők kereskedelemmel is foglalkoznak és a bolti árakhoz képest töredékért kapsz jó pipákat,nem csak saját gyártmányt hanem minden félét. Ott a boltjuk a főtér környékén ,megkérdezed az ottaniakat és mondják is. Bárki bemehet és vehet akár csak egy pipát is.
  • Her Laca
    Ez meg egy érdekesség ,végül is a repüléshez is köze van.
  • Her Laca
    Én most egy ilyet fogok venni,na ez a körúton 21 ezer . Két szára van rövid és hosszú,és német minőség:)
  • sakkay
    Nagyon köszi Laca.
  • sakkay
    Na igen. Az egyik unokatesóm profi biciklis. Az ő nyerge gyakorlatilag egy keskeny műanyag darab. Ugyanezt mondta. Mondjuk lett is neki segg polipja vagy mi..de azt tudom nagyon rábaszott(1 hétig sírtam a wc-én mondta). Persze lehet nem attól, de azért gyanús.
  • VO101 tvr
    A régi időkből úgy emlékszem, hogy ha nem Sétabicajozashoz kell, akkor kemény nyerget kell feltenni. Egyszer'betorik' az ember picsaja es jo lesz.
  • Her Laca
    Szabó pipákból vannak jók 5000-7000 között,de nem tudom mennyit szánsz rá.
    Ha Pesten jársz menj el ide
    Pipatórium a körúton. A Blahától a Rákóczi tér felé bal oldalon.
    VII. JÓZSEF KÖRÚT 38

Itt minden árszegmensben vannak pipák ,nézegetheted fogdoshatod ,eldöntheted mi tetszik,és segítőkész az úr nagyon. Nézni sok mindent kell ,de a legfontosabb az a furat a pipában,ne legyen felül fúrva ,hanem pont a fenekénél legyen. Dohány meg hát ízlés dolga,én javallom a fehér Captain Black ot
    ez egy kellemes dohány és a környezeted is kedvelni fogja ,no meg csak 1800 huf egy zacsek.Én pl szeressem,igaz amúgy a natúr dohányokat meg a különlegességeket szippantom.
    Ezek közül mind kedvenc pl de a 3P meg a Hyde park az isten:)) igaz ezek 3600 huf ba kerülnek.
    Itt meg a pipások szentélye,de ez kicssit drágább mint a fenti.

Ha meg Érden jársz térj be Gáborékhoz az ANNA trafikba. Van ott is mindenféle csudi dolog .ANNA trafik ott is segítenek.
  • sakkay
    Tényleg Laca. Nem találom a régi pipámat..milyen pipát vegyek? NE DRÁGÁT PErszeFaszom ebbe a billentyűzetbe..
    Vagy mire kell figyelni? Ja és a dohányról is mondhatnál valamit-ami boltba is vanemberi áron..10 éve nem pipáztam. Több mint 10...u baszki , hogy megy az idő!
  • sakkay
    Ja bocs akkor teljesen egyetértek. Igazából sok gyurgyalagot is ismerek, hááát igen még telefonálni is nehezen tudnak egy perc után. Akkor már inkább az erő emelők. Habár persze az nagy baromság és általánosítás, hogy aki gyúr az nem erős..mert igen, egész nap azzal a sok felesleges' IZOMMAL NEM FOG ZSÁKOT CIPELNI AZ BIZTOSberagadt a shift..de az is igaz, hogy az átlaghoz képest sokkal de sokkal nagyobb súlyokat elbír. Ha viszont jön egy ilyen mint a vidiken, nagyon lealázza az átlag gyurgyalagot legtöbb esetben , még kb 20-30 kilós súly különbség esetében is. Párszor láttam ilyet, öröm nézni az arcokon a döbbenetet.
  • repvez
    Az mondókám első fele nem a Videodra vonatkozott hanem az átlag gyúrósokra.Akik edzőterembe nyomkodják a 200kilókat,de ha buzás zsákot fel kéne vinniük a padlásra 15x kifinganának.

A második fele vonatkozott a Te videodra is.Akiknek lehet hogy csak 80-90 kilóval edzenek,de azt egész nap birnák.
  • sakkay
    OFFFFFF
  • sakkay
    Őőő figyelted amit írtam? Mármint milyen feladatok vannak. Ha a csávók 6 féle gyakorlat közben 25* felhúzzák magukat majd 70 cm magasra felugranak 50* szerinted? Ez itt mind funkcionális harci izom. Semmi felesleg sem izom, sem zsír nincsen. Nem mondom a vidin berakottak mind nyomják a cuccot persze, mint minden sport élsportolói.
  • PhantomAss
    nem is rossz, mindenhol jókat írnak róla, lehet beszerzek egy ilyen nyerget én is
    a gyári nyereg kicsit kényelmetlen nekem
  • Solt
    Alap gyakorlat a guggolás, nem is azt mondom, hogy nem, de, ha megy az egylábas, akkor szerintem a súlyzós guggolásra nincs szükség... főleg nagy súlyokkal.
  • repvez
    Mondjuk az ilyen fekvenyomó és mindenfélével fujjuk fel magunkat "erősembereket" nem nagyon komálom,mert nagydarabnak néznek ki,de értelmes tevékenységnél meg pillanatok alatt kifulladnak.

De ezek az emberek akik a videoban is vannak ,meg akik a saját sulyukkal edzenek Ami mostanában terjed ez a börtön edzés féle azok elött vistint le a kalapom,mert ö rajtuk viszont lehet nem látszik ,de erő és kitartás az van bennük.
  • LeonSilver
    Nekem nem kopik. Van fehér is belőle :)
  • sakkay
    Sírtak az elején csak akkor még kicsik voltak! Nagy korukra meg kérgesedett!
  • Her Laca
    Bezony:) A huszárok sem sírtak ha feltörte a seggüket a nyereg ,erre itt mindenféle zselés vacakkal próbálkoztok.:))) Had törje csak ,majd megkérgesedik ,oszt egy idő után bármi jó lesz:)))
  • sakkay
    A legkeményebb sport a világon. Súlyemelés, köredzés+tornász gyakorlatok az alap, de minden verseny más..Hosszútáv futás vagy sprint, úszás is néha, kalapács halálig, hegyi futás stb stb nincs szabály..egy biztos súlyemelés meg ugrálókötél lesz! Csak a duplát nézik ugrálásba nemtom' mond-e ez nektek valamit. Atom!
  • sakkay
    Tudod hol lakom!
  • sakkay
    Most vettem egy olasz nyerget, az alakja olyan mint amit repvez linkelt, csak zselés..tényleg nagyon fasza, mert mindig buzi dolognak tartottam a zselés nyerget..még most is, de nem fáj a seggem!
  • Her Laca
    Boltba???? Kocsmába kollega,kocsmába!! Visszafele úgy is tolva vagyon a kerékpár,már ha egyáltalán megtalálja az ember:)
  • sakkay
    Na ezek aztán szétbasznák a combhajlatomat 20 km után! Amúgy boltba menni tényleg ideális..
  • sakkay
    Srácok 20 éve sportolok..abból az utóbbi 10 elég kemény. A guggolásba nem mennék nagyon bele, de higgyétek el anélkül nincsen általános fizikum. Nem tudom ki mit sportol, de ha nem elég erős a vázizom, baszhatod. A saját súlyos gyakorlatok alap, meg az egylábas guggolás is..a pirosodás a combomon 50km után jön elő, a markolat meg hasonló van szarv nélkül. A régin aztán tényleg leégett a kezem.
  • repvez
    Igen pont ezért tetszett meg .A kopó festék amit irnak az nem fogja meg a nadrágot? Mert az enyém mostmár sajnos fekete nyomot hagy , világos nadrágon eléggé zavaró
  • LeonSilver
    Ez tökre hasonlít az Argo-ra. Olvasd el az értékeléseket, én is az alapján vettem. Nem bántam meg! Igaz eddig még csak 40Km volt amit tekertem vele egyhuzamban, de mintha fotelben ülnék... :)
  • repvez
    Nekem ilyenem van
    Nagyon jó csak egy esés miatt elferdült és azon gondolkodom cserélni kéne, sajnos eléggé megdrágult,de amit linkeltél SELLE elég jónak tünik és árba is baráti

Ezek a bőrnyergek meg az ilyen régi csepel bringákra valók a városba 5km alatti távokra futkosni vele,de hosszabb távon sztem halál, főleg egy olyan bringán amin nem egyenes felsőtestel teker az ember öregurasan.Arról nem is beszélve, hogy bepálik az ulepe az embernek és a prosztatára sem lesz jó hatással.
  • Her Laca
    Ilyenekre gondolok. Vagy ezek a bőrnyergek nem jók?
  • LeonSilver
    Ha egy 100k-ért meg tudnám szerezni már elégedett lennék. De ilyen 110< -ért ... lófaszt!
  • LeonSilver
    Nekem meg Selle Monte Grappa Argo nyergem van, egy élvezet! De komolyan mondom!!!

http://www.testbike.hu/velemeny/nyereg/selle-monte-grappa-argo
  • PhantomAss
    nekem teleszkópos-zselés nyergem van, de az se seggít :D
  • Her Laca
    Mért nem használtok jó kis békebeli rugós -széles nyerget? Az nem töri fel az ülepet:)
  • PhantomAss
    egyetértek Solttal hogy a guggolás súllyal nem jó semmire, szétcseszi az izületeidet. De a futás sem jó semmire kb, csak kardiózni, Fogyni nem lehet vele, az izületeket, térdet meg kicsinálja.

A bringázásnál esetleg megpróbálhatod az ergonómikus markolatot, nekem sokat segít, de nekem is a kezem szokott elfáradni legelőször.
    Most egy ilyen markolatot használok:
    markolat
    Vazelint ilyesmiket nem használok, a lábam jól bírja, tegnap pl. tekertem 50km-ert 2 óra alatt. De általában ráérősen tekerek, nem sietek. Arra kell figyelni hogy jól be legyen állítva az ülés magassága a lábadhoz, és kb. ugyanazt a pedál fordulatot tudd tartani. De sok embernek előjön a pirosodás amúgy. Nekem meg a seggem nem bírja, bármilyen zselés, kényelmes stb ülést rakok fel, hamar megfájdul...ez ilyen játék
  • Her Laca
    Ott is. Szerte európában. Körül kéne nézni hol mennyi ,nem tudom a kinti árakat sajna. A TR -t azt tudom,hogy az usában olcsóbb ,csak a szállítást kéne megoldani valahogy.
  • LeonSilver
    Germániában járkál ugye? Erősen gondolkodom egy qrva warthog cuccot, csak itthon horror áron van. Talán kint kicsit jobb ára van.. Bár nem tudom.
  • repvez
    Biztos , hogy jól van beállitva a bringád? Ha zsibbad a kezed akkor tul elöl van a súlyod.ÉS mitől sebesedik ki a combod tekerés alatt?

Napi 20km-t tekerek és többször megvolt már a balaton kör és 1x a fertő tó is,de ilyet nem tapasztaltam soha . a segg egyéb dolgok zsibbadása ellen is lehet védekezni egy jó nyereggel vagy ha jól van beállitva esetleg párnás bringás gatyával.
  • Her Laca
    Gyere velem ,lerakunk 200 m2 padlót ,oszt annyit guggolhatsz amennyit csak akarsz:)Súly is lesz. Különben az én térdeim is ki voltak aztán szedek rá valami porcerősítőt és azóta lekopogom elég jól működnek.