91307
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
#75535 Nemsokára megújul az SG fórum. :) -
sakkay #75534 Az ja. Majd mond el. Ezt töröltem, majd egyszer úgyis megbeszéljük :)
Mi a túróért nincsenek vigyori arcaim?! -
#75533 Ha egyszer lesz kedvem (lévén hosszú a történet) elmesélem egy eltévedésem történetét , de röviden annyit ,hogy méteres hóban kóvályogtam fél napot ,megjártam a jugókat oda vissza vagy 2x (pedig nagyon nem kellett volna) de aztán csak eltaláltam oda ahova kellett. Azt nem mondom,hogy nyugodt voltam közben:)) Na szóval a havas táj baromira meg tudja zavarni az ember fiát:)) -
#75532 Ehhez még annyit hozzátennék, hogy pl. a gázkar kapcsolói se egyforma minőségűek. Van vagy volt youtubeon egy dobozbontós teszt, ott meg is mutatta a srác, hogy van olyan kapcsoló ami alapból lötyög, mint bíró seggében a ló ... szerszám :D hát azért nehogy már a 600Ft-os kapcsolókon spóroljanak egy ilyen árú terméknél.
Én tökéletesen meg vagyok elégedve a G940-el (Köszönet érte Lacának) egy gázkar átkábelezést csináltam benne biztos ami biztos (szakmai ártalom) és semmi gondom nincs vele. -
sakkay #75531 Offff
Na gondoltam-mivel szar a lábam-gyaloglog inkább egy egy fős menetet a Bakonyba 40km+...tájoló térkép adjon Isten. Gyanús volt már a tájoló az elején is, de azért nem volt olyan rossz(kölcsön). A kőris hegyig fasza volt, aztán Porva után amikor csináltam egy majdnem kört gyanút fogtam. De mondom lehet én vagyok fasz(az voltam mert a napot nem néztem de hát a faszom gondolta), megyek egy másik úton..a kopasz hegyig ok, aztán térkép-mivel szar semmirevaló civil térképem van csak erre a környékre-köze nem volt a valósághoz(ezt tudom de mindig benyalom), tájoló azt mondta , hogy ő befejezte,így végső kétségbe esésembe telefon,térerő nuku.
Maradt az ősi módszer-naphoz-meg az ösztön, meg egy kis gógyi így eltaláltam ahová akartam, de amikor majd 2 km után megláttam az első turista jelet, küldtem az anyját mindenkinek aki érdekelt.
Tanulság..
1.tájoló legyen fasza, (nézetem én de nem elég alaposan)
2.csak katonai térképpel menjél, ha dobálod a vonalat, és menetet mész időre..
3.legyen elég vized..meg egy kicsit több
4.menjetek többen, ha a többieket is le akarod szopatni:) -
#75530 Nincs mit. Remélem találtok bennük nektek hasznos dolgokat. -
#75529 Megkerestem, Reaper írt róla a DCS topikban. -
Volfram42 #75528 Azta en is nyergesi vagyok. Kicsi a vilag.:-)
Koszi az infokat. Tovabbitottam oket. -
1918. Német Friedrichshafen hidroplán egy épület tetejébe fúródva.
1940. Német bombaüzenet Anglia bombázásakor. "Extra Havanna Churchillnek". -
#75526 Nem :D
És a bolt aki árulja nem szállít Magyarországra. -
#75525 Ismersz olyat aki vett? :) -
#75524 Annyi,hogy a számla nem a nevemre szól,de garanciára elég a fénymásolat is meg a garjegy. -
#75523 Ja, és valaki itt említette (vagy a DCS totyikban?), hogy állítólag van vele valami problematika. -
#75522 Amazonon, e-bayen lehet venni -
#75521 Azonnal visszakapom az áfát:) zsebbe:) szerinted hogy veszek vga kat meg egyebeket?:) -
#75520 Én még élő embert nem láttam aki használná, ergo azt se tudom van e baj vele:) -
#75519 Na, hogyan? -
#75518 Mondjuk ha cégre veszem akkor nettó 80 körül megvóna. -
#75517 GYerekek. Nem tud valaki valami hivatalos infót az esetleges rhino problémákról? -
#75516 Bár az első linken a kép a teljes szettet ábrázolja, ez megtévesztő! :) -
Solt #75515 Nincs-nincs... :D
És ugye ilyen szetthez már illek valami komolyabb pedált venni, az még legalább egy ötvenes... ennyit nekem tuti nem érne meg! :) -
#75514 Anno volt egy a hardveraprón kompletten 70 ért zsír új. -
#75513 Igen, ITT is egyértelmű.. Sokkot kaptam! :) -
#75512 Ezek sose az olcsóságukról voltak híresek.:)) -
#75511 Persze. Sanyó is belefutott, hogy csak 72e... na igen, a joy :D
110e a gázkarral. -
#75510 Nézd meg figyelmesen:) Az csak a bot.Kompletten 110 körüli. -
#75509 Komolyan nincs benne a gázkar???? Basszus.. attól tartok, soha nem lesz Warthog-om! :) -
Solt #75508 Az csak a bot, gázkar nélkül! :) És akkor még hol van a pedál? :) -
#75507 ITT vannak jó áron is. :) -
#75506 Ja csak a disznó 100 fölött van míg a saitek az max 50. nagyon nem mindegy szerintem. Amúgy Dumbónak az van és aszongya remek a cucc. -
#75505 Én lehet a Warthogot választanám.. de mondjuk az kérdés, h mennyire alkalmas a CloD-hoz, vagy a RoF-hoz. -
#75504 Na nézzünk harcot:))
-
Solt #75503 Még mindig azokkal, nem tudok mit csinálni ilyen távolságból! :(
Tavaly decemberben küldtem vissza... 1 hónap után én írtam nekik, hogy mi fasz van már! Válasz: Tesztelik. Elment megint egy hónap, megint írtam, megint az a válasz, hogy tesztelik. A harmadik alkalommal már kezdtem feszült lenni... megírtam nekik, hogy nálunk 30 napja van a cégeknek arra, hogy elintézzék az ügyet, utána már a pénz vissza jár, vagy zsír új termék. Erre semmi reakció... elküldtem megint, erre leírja, hogy azzal a nyomorék FSX-l tesztelik, és ott nem látnak hibát... Direkt leírtam lépésről lépésre, hogy mit csináljanak, még videót is küldtem.
Elborult az agyam, adtam, egy ultimátumot, nem történt semmi, mentem az EU-s fogyasztóvédelemhez. A Belgák két felszólítást küldtek ki nekik, semmi reakció. Most jön a polgári per...
Mondták volna azt, hogy szerintük jó, és küldték volna vissza... arra még azt mondom oké, legalább visszakaptam, még, ha nem is tökéletes... de ezek se a TIRt nem küldték vissza, se a lóvét, és nem is reagálnak semmire. Ezt még itthon sem meri megengedni magának egy cég sem... :( -
#75502 Nem tudom Papa! Mind a kettő tetszik és várni is tudok. A saitek nem lessz olyan horror áron, mint a warthog. Csak... új cucc.. ki tudja mi problémák lesznek. Igaz a másik sem tökéletes. -
#75501 Ezt most nem mondod, hogy még mindig azokkal kínlódsz baszki!!!! Mikori sztori? 2-3 éves? -
Solt #75500 Ha hozzák, akkor más szabályok vonatkoznak rá, nagyobb a vámmentes keret. Ha küldik, akkor mellékelni kell a számlát, ha az nincs, akkor ők határozzák meg az értékét. Van, hogy átsiklik ellenőrzés nélkül, de eléggé lutri... -
#75499 Ha hozzák akkor nincs semmi vám meg ilyesmi? Ha küldik akkor honnan tudják mennyi az értéke? -
Solt #75498 Ha küldik, akkor rábaszhatják a vámot meg az áfát, mert, ha jól tudom már megszűnt az ilyen rokoni csomagküldés opció. -
Solt #75497 Köszönöm... :)
Muszáj vennem egy újat, mert ebből a pereskedésből nem tudom mikor látok bármit is...
Jut eszembe, INNEN ne vegyetek semmit, ritka gyökér egy banda. -
#75496 Mennyi a postaköltség ah onnan ideküldi valaki? Mert a Rokonok is megvehetik és ha mondjuk többet vennénk akkor lehet a csomagküldés minimalizálódna.