91307
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
#76017 Ez a jobb szerintetek, vagy a RoF-os off-os gomb eredménye? :) -
#76015 :D
Nagyon szívesen! :) -
#76014 Peti!!! Hálánk örökké üldözni fog! Szóval mától sűrűn nézz a hátad mögé :)
De tényleg! Nagyon szépen köszönöm a munkád! -
#76013 Leon, írtam neked privit! :) -
#76012 Nincs mit! :) -
#76011 Mi köszönjük, hogy segítesz! -
#76010 Sőt, akár törölni is! :) Szerintem, nagyon oda tették magukat a fejlesztők! :) -
#76009 És most látom, hogy már prémium acc nélkül is lehet szerkeszteni a hozzászólást, ezt is megértük 2014-re, Hipp Hipp Hurrá! -
#76008 Köszi szépen, és a linket is, mindjárt beteszem! :) Köszi, h beszélsz Tommal, remélem fog tudni segíteni! :) Flash-es képet szeretnétek? :) -
#76007 Thx Papa nagyon király lett!!
Majd beszélek Tommal a háttér meg a banner miatt.
Itt van Vogel lőszerleírásának a linkje...a 921.oldalon (igen jól látjátok a 921-en) volt a hozzászólás :) na szóval itt a link:http://sg.hu/forum/uzenet/1003898951/39090
7.92mm MG 17 géppuska:
Spitzgeschoss mit Kern: Acélmagvas, hegyes lőszer
Spitzgeschoss mit Kern, hart: ua. de keményebb mag, ma már páncéltörőnek hívnánk a megnövelt magméret miatt.
L'Spur (Lichtspur): fényjelzős
Übungsmunition: gyakolrólőszer (nem tudom mit akarnak ezzel mondani)
Phosphor mit Stahlkern: gyújtó acélmaggal, magyarul páncéltörő-gyújtó
Beobachtung: 'megfigyelő, figyelő' (na ez micsoda?)
20mm MG-FF gépágyú:
Panzerbrandgranate: páncéltörő-gyújtó, a többi jelző a gyúelegyre vonatkozik
Brandsprenggranate: Robbanó-gyújtó (nem a Minengeschoss)
Brandgranate: gyújtó
Bemásolok még pár igen érdekes részletet:
A RAF korán megtapasztalta, hogy a gépeiken alkalmazott géppuskák a vártaknál gyengébben teljesítenek. Kezdetben a fegyverek összetartása 365 m-ben volt meghatározva, de a találatok többsége jóval kisebb távolságon történt, ahol a lövedékek a nem megfelelő összetartás miatt szétszóródtak, függetlenül az igen nagy 160 rps-től. Mivel az öntömítő rendszerű üzemanyagtankok megjelenése, és a páncélzat vastagodása általánossá vált az 1940-es évekre, szükséges volt az összetartás áthelyezése rövidebb távolságra.
A probléma gyökere a kis méretű puskalőszerekben rejlett, mivel nem volt lehetséges ezen a kaliberen robbanó lőszert gyártani, és e mellett a páncélátütése is kicsi volt. Földi tesztelések sorozatát hajtották végre a britek kiselejtezett Bristol Blenheim gépeken, amilyekre 180 m távolságról, hátulról tüzet nyitottak különböző brit és német fegyverekkel, vizsgálva az átütést, rombolást. A .303-as gyújtó B Mk VI öt lövedékéből egy ért súlyosabb találatot a Blenheim szárny-üzemanyag tankjára nézve. Harci körülmények között az ilyen típusú lövedékekből csak egy vagy két gépfegyver volt töltve a nyolcból. Más típusú, nem gyújtó lövedékek, csak feleakkora rombolást okoztak. Összességében, a német és a brit acélmagvas páncéltörő (armour piercing - AP) lövedékek nem tudták átütni a 12 mm-es acéllemezt 180 m távolságból, a lőszerek többsége lepattant, vagy belefúródott a szárny anyagába. Ennek következtében csekély számú lövedék érte el a Blenheim szerkezeti elemeit, és nagyon kevés ütötte át. -
#76006 Nincs mit, örülök, hogy tetszik. :-)
Néhány észrevételt szeretnék tenni,
1. A bannerban lévő kép készítője, ha lehetősége van, csinalhatna egy 930px széles verziót. :-) úgy sokkal szebb lenne a banner. :-)
2. Mindazonáltal érdemes átgondolni a flash alapú képek használatát, mert nem egy eszköz már nem támogatja, pl Opera alatt már meg sem jelenik a kép. Egy szép statikus kép is jó lehet! :-)
3. A háttérkèpből is jó lenne egy nagyobb felbontású verzió, mert fullhd-ban kicsi. -
#76005 A FOV beállítás miatt lehet,hátra nézetben is olyan elnyújtott a kép. -
#76004 Papa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Isten vagy!!!!!
Köszi!!!! Íííííííí de fasza! :) -
#76003 A Google cache segített a lőszerleírás kivételével... :) -
#76002 Sziasztok! Leon mester megkért, hogy segítsek neki a topic frissítésében. A RoF topicban lévő elemeket vettem át, de ebben a fórumban lévő képeket módosítottam. Ha valaki elküldené a lőszerleírásos linket és amit még szeretnétek kitenni a Kép feltöltése mellé megköszönném! :)
Ha más színeket szeretnétek szóljatok! :)
Köszönöm,
Papa -
sakkay #76001 -
#76000 Az, hogy nem tud joyt csinálni és így is egészen használható :D
Ha meg tudna... -
#75999 Úgy látszik neked nincs. :))) -
sakkay #75998 Mi van! -
#75997 Qrvaaaaaaaaaaaaaaaa lógitek! -
sakkay #75996 Semmi gond.. -
#75995 Sakkay, bocsi, Leonnak ment, csak rossz linkre kattintottam! :) -
sakkay #75994 Imádom a felhőket. Találtam egy nagy" orosz köteléket, 3-4 vadász 3-4 il 2..Megnéztem az irányt, felhő fölé emelkedés..lecsapás hopp egy il2..vissza a felhőbe, utána néztem jön e valaki de azt tudták nem okos dolog...majd ugyanezt,még egy il. Egyre jobban összejátszanak a Sztálingrád mappon, így kezd nagyon érdekes lenni. -
artivizsla #75993 Az üveg kerete nagyon vastagra sikeredett, így az elég sokat elvesz a látószögből. Nézd meg, ha vékony keret lenne, mennyivel szélesebb lehetne a homloküveg. -
sakkay #75992 Hát beindult a szokásos adat licit, de a lent emlegetett hibákon kívül használható gép. -
#75991 Szerintem szar a fóka, most ettől függetlenül is. Persze ezt most úgy mondom,hogy még nem próbáltam ki de azért pár ezer órát elfókázgattam már életemben ,és pont az A2-3 az ami teljesen jól repülhető volt ,kanyarodott is mint a parancsolat ,de ezek ugyan olyan esetlenek,mint egy A8 as ,ahogy a videókból leszűrtem. Nem tudom a fórumjukon mi az általános vélekedés erről. -
sakkay #75990 Valami nem stimmel az biztos. -
#75989 de igaz:) -
sakkay #75988 Az azért erős.. -
#75987 Erről beszélek. Szerintem el van qrva a 3D modell.Azért Tank se vót sík hülye,hogy lőrésen lehessen kinézni egy repülőből. -
artivizsla #75986 A videóban is vastag a kabinkeret, meg elég "felülről" van a pilóta nézet, de nem annyira "szűk" a kilátás előre, mint a játékban.
-
sakkay #75985 -
#75984 OFF: Muködj mondtam neki -
#75983 -
#75982 :D
Lehet rosszul másoltam be:
function insertStr(elementID, newstring) {
$('#' + elementID).val($('#' + elementID).val() + newstring);
}
function newButton(btnName, btnPosAfter, msgString) {
$('#form-post textarea').attr('id', 'message');
$('#forum-codes button[data-codes*="' + btnPosAfter + '"]').after('<button class="'+btnName+' btn btn-info btn-sg smallButton" data-codes="' + btnName + '" type="button">' + btnName + '</button>');
$('#forum-codes button.' + btnName).click(function() { insertStr("message", msgString); });
}
newButton('off', 'spoiler', 'OFF: '); -
#75981 Hát... nekem elég béna ez az off gomb :) Valami nemfasza :D -
#75980 Az milyen gomb? :)))
Mi állandóan offolunk minek ahhoz külön gomb? -
#75979 Jah, a lapozók eltűntek, láttad? :) -
#75978 Szia Leon! Küldtem neked kódot az OFF gombhoz! -
#75977 Na mind1:) nem rágódom rajta többet annyit azért nem ér. Majd meglássuk milyen lesz ha kész lesz ,addig azt csinálnak amit csak akarnak.
Nekem ez még most sem tetszik:) bár a fókát imádom.