IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Remélem az európai embereknek még ha csak elbeszélésekbõl ismerik is de még egy jó darabig nem lesz kedvük harcászkodni.
Kárpátalja. Szvsz örüljünk ,hogy lik van a seggünkön és szelel..
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
"...A biztonságpolitikai szakértõ szerint semmi szégyenkeznivalónk nincs amiatt, hogy az oroszokkal újíttatnánk fel Paksot. Nógrádi György úgy véli: Oroszországgal a kapcsolatokat nem lazítani kell, hanem szorosabbra fûzni, és a jelenlegi helyzetben szörnyû lenne szembemenni vele.
Paksot annak idején az oroszokkal építettük, így valami elképesztõ tragédiának kellene történni ahhoz, hogy ne velük újítassuk föl - jelentette ki Nógrádi György biztonságpolitikai szakértõ az M1 Ma reggel címû mûsorában.
Ha Németország nyíltan vállalja, hogy az Európai Unió kivitelének 50 százaléka Kínába megy, Oroszország legfontosabb partnere Németország, akkor nekünk szégyenkeznivalónk nincs – szögezte le.
Nógrádi György szerint látni kell, hogy az Európai Unió és a NATO keresi a helyét, vagyis válságban van, ebben a helyzetben pedig Magyarországnak stratégiai kitörési pontokat kell keresni, ezek Oroszország, Kína, az arab világ, Balkán, Ukrajna. A NATO-nak és az EU-nak megvolt a lehetõsége, hogy megkösse a politikai-gazdasági szerzõdéseket Ukrajnával, ám erre nem volt képes, és hasonló stratégiai hibákat követett el, mint annak idején Grúzia esetében – vélekedett a szakértõ.
Hangsúlyozta: Magyarország számára stratégiai kérdés, hogy az élelmiszerét el tudja adni. Itt az orosz piac, ami korlátlan felvevõpiac, ahogy a kínai is. A kapcsolatokat tehát nem lazítani kell, hanem szorosabbra fûzni. Oroszország ma virágzik, vissza akarja szerezni a korábbi szovjet pozíciók egy részét, megpróbál egy gazdasági teret kialakítani, az orosz hadiipar megint világszínvonalú, és arra törekszik, hogy a világ kulcskérdéseit ne lehessen nélküle rendezni. Egy ilyen helyzetben szembemenni vele Paks, vagy bármi kapcsán szörnyû lenne..."
Azt pedig kb. két hónapja mondta egy interjúban, hogy tetszik, vagy nem tetszik, de beköszöntött újból a hidegháború és akkor még Ukrajnáról nem is volt szó.
"Az északkelet-afrikai útjáról hazafelé, Szevasztopolba tartó Hetman Szahajdacsni fregatt, avagy az Ukrán Haditengerészet zászlóshajója a hírek szerint a Földközi-tengeren az orosz oldalra állt át"
Ukrainian Navy flagship takes Russia’s side
Csak ki kellett várniuk, hogy vége legyen a téli olimpiának. És ugye az ukránokat is szándékosan akkorra lázították fel. Most meg majd jól odadobják õket koncnak...
Mekkora politikus veszett el bennem .... <#nevetes1>#nevetes1>
D9
www.smart-bus.hu
Úgyhogy hajrá Oroszország,Obama maki meg elhallgathat a sunyiba.
Nem fogadnék nagyobb összegben,hogy nyugton maradnak. És a világ max a rend kedvéért ,kicsit berzenkedik majd.
www.smart-bus.hu
Van valakinek korrekt, megbízható villanyszerelõ ismerõse? Kábeleket kéne behúzni, kötéseket átnézni, stb.
www.smart-bus.hu
Mondjuk nem ez okozta az erõmû végét, de azért elgondolkodtató. Kádárék azért féltek az atomtól és az orosz technikát megfejelték nyugati biztonságtechnikai update-el a biztonság kedvéért. Nem is volt vele baj, amíg a franciák bele nem piszkáltak.
Bulgáriában volt sok reaktor, de az Uniós csatlakozás feltétele volt, hogy jó párat be kellett zárniuk. Õk keleten csinálták a megtermelt árammal ugyan azt, mint a Franciák nyugaton. Jó pénzért árulták. Mivel a Németeknél meg hegyekben áll a lóvé, nem erõltetik annyira, inkább megveszik nagy méretekben a szomszédból. Tartok tõle, hogy ebben politika is van. Belülrõl zöld, a szomszéd felé pedig amolyan segélyforma.
Az NDK épülõ reaktorát az egyesülés után azért zárták be, mert egy kicsit "oroszosan" kezelték a dokumentációt és a tanúsítványokat. A weszik mondták, hogy OK, maradhat az atom, ha a nyugati minõsítéseknek megfelelnek a reaktor elemeinek a mûbizonylatai. Hát azok egy kicsit hiányosak voltak, így inkább be sem fejezték az erõmûvet. A leszállított berendezéseket eladták több országnak is oktató berendezések felállítása - Paksra is került - céljából, hogy legalább valami hasznát vegyék.
Azért a reaktortartály falából vettek mintát, hogy bevizsgálják az anyagösszetételt és a szerkezetét és azt tapasztalták, hogy bizony bõven megfelel minden a nyugati elõírásoknak.
Novemberben volt kb 1 perc róla m1 híradóban.
energiapolitika
energetikai együttmûködés
A harcsapaprikás túrós csuszával, meg a barna szofi arany ászokkal megfizethetetlen.
Z97-PRO gamer - i7 4790K @ 4.00GHz - 32GB Dual-Channel DDR3 @ 1199MHz - 4095MB NVIDIA GeForce GTX 960
Mostt fent vannak északon a norvégoknál,mert amikor beütött a válság az Íreknél leálltak az építkezések.Most nem tudom mi a helyzet arra.
Ha megyek akkor én délnek veszem az irányt😊 Én szeressem a Horvátokat,meg a tengerpartot,veszek egy ladikot ,egy kis házat valami kis kiesõ faluban,oszt elleszek😊
Feró!😊
Dehogy nem ,csak az uccsó oltsa le a lámpát.
Van?
\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."
Nem volt rossz karácsony.
Z97-PRO gamer - i7 4790K @ 4.00GHz - 32GB Dual-Channel DDR3 @ 1199MHz - 4095MB NVIDIA GeForce GTX 960
Novemberben üzemeltek be nálunk a laktanyában egy naperõmûvet, ami havi szinten 4800kW-ot termel, téli idõszakban.
Az ára mindenestõl 20 milla+ az apró. Soknak hangzik de hosszútávon aprópénz, fõleg a HM-nek.
Írországról annyit, hogy ingyen van a víz. Miután kiköltöztem és 1 év után hazanéztem, senki nem akarta elhinni. 70m2 es lakásban 4-en lakva kéthavi 30 euró volt a villanyszámla, 4 euró a gáz, oszt annyi.
Heti 600 eurós fizuból nem kellett agyalni, hogy miböl fizetem a számlákat.
2010 óta itthon élek, így nem tudom ott most mi van, de kisöcsém és a volt kollegák sem nagyon akarnak visszajönni.
Laca Te meg "nívódíjjas" burkolóként csilliárdos lennél napi 6 óra munkával. A szakmát kurvára becsülik.
Paks mellett bõven elfér még az alternatív energia felhasználása, csak nem fogja megérni egyenlõre senkinek ipari méretekben ebbe beruházni.
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról