IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Her Laca
Ezt most oplvastam.
Remélem az európai embereknek még ha csak elbeszélésekbõl ismerik is de még egy jó darabig nem lesz kedvük harcászkodni.
Kárpátalja. Szvsz örüljünk ,hogy lik van a seggünkön és szelel..

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Szóba kerül a sajtóban egyre gyakrabban Kárpátalja esetleges visszacsatolása, ill. Ukrajna szétesése. Azt azért nem kellene elfelejteni, hogy sem légierõnk, sem tüzérségünk, sem harckocsink nincs egy esetleges konfliktus esetén érdekeink érvényesítésére, ha esetleg késõbb mégis csak valakik vissza akarnák állítani a Status Quo-t.
Willenbrock
Látványos invázió,állítólag már az ukrán Berkut rendõri szervezet is átállt orosz oldalra.

Her Laca

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Jónéhány éve...

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

Her Laca
Bakker ahogy jönne mennek az a testtartás😊 Hihetetlen egy állatok😊

Her Laca
Az 1.00 tól. A szirti sas hogy megharcol a nagyobb sassal a kajáért.

jé? mióta 3d a google?

az elmúlt 60-70 évben összesen nem volt ennyi gépünk mint amennyit ezek ide kivágtak a kukába. azért szomorú látni, én sajnálom az eldobott autókat, repgépeket, motorokat. ja offfff
hello repgép temetõ az usában. ezek mit ki nem dobálnak. ez a gugli térkép qrva jó móka
Annyira origós, hogy a Szu27-es kpé MiG-29-ek feliratozták <#vigyor2>

Her Laca

Nógrádi György :

"...A biztonságpolitikai szakértõ szerint semmi szégyenkeznivalónk nincs amiatt, hogy az oroszokkal újíttatnánk fel Paksot. Nógrádi György úgy véli: Oroszországgal a kapcsolatokat nem lazítani kell, hanem szorosabbra fûzni, és a jelenlegi helyzetben szörnyû lenne szembemenni vele.

Paksot annak idején az oroszokkal építettük, így valami elképesztõ tragédiának kellene történni ahhoz, hogy ne velük újítassuk föl - jelentette ki Nógrádi György biztonságpolitikai szakértõ az M1 Ma reggel címû mûsorában.

Ha Németország nyíltan vállalja, hogy az Európai Unió kivitelének 50 százaléka Kínába megy, Oroszország legfontosabb partnere Németország, akkor nekünk szégyenkeznivalónk nincs – szögezte le.

Nógrádi György szerint látni kell, hogy az Európai Unió és a NATO keresi a helyét, vagyis válságban van, ebben a helyzetben pedig Magyarországnak stratégiai kitörési pontokat kell keresni, ezek Oroszország, Kína, az arab világ, Balkán, Ukrajna. A NATO-nak és az EU-nak megvolt a lehetõsége, hogy megkösse a politikai-gazdasági szerzõdéseket Ukrajnával, ám erre nem volt képes, és hasonló stratégiai hibákat követett el, mint annak idején Grúzia esetében – vélekedett a szakértõ.

Hangsúlyozta: Magyarország számára stratégiai kérdés, hogy az élelmiszerét el tudja adni. Itt az orosz piac, ami korlátlan felvevõpiac, ahogy a kínai is. A kapcsolatokat tehát nem lazítani kell, hanem szorosabbra fûzni. Oroszország ma virágzik, vissza akarja szerezni a korábbi szovjet pozíciók egy részét, megpróbál egy gazdasági teret kialakítani, az orosz hadiipar megint világszínvonalú, és arra törekszik, hogy a világ kulcskérdéseit ne lehessen nélküle rendezni. Egy ilyen helyzetben szembemenni vele Paks, vagy bármi kapcsán szörnyû lenne..."

Azt pedig kb. két hónapja mondta egy interjúban, hogy tetszik, vagy nem tetszik, de beköszöntött újból a hidegháború és akkor még Ukrajnáról nem is volt szó.
Kávé mellé.

1.
2.
3.
Lesznek itt még érdekességek...
"Az északkelet-afrikai útjáról hazafelé, Szevasztopolba tartó Hetman Szahajdacsni fregatt, avagy az Ukrán Haditengerészet zászlóshajója a hírek szerint a Földközi-tengeren az orosz oldalra állt át"
Ukrainian Navy flagship takes Russia’s side

Willenbrock
Na,hogy valami on téma is legyen: Me262 SchwalbeMe-163 Komet

Willenbrock
Pont erre gondoltam ma én is.Az oroszoknak ma is van egy egészséges nemzeti önbecsülésük.Egyfajta nemzeti konzervatívizmus jellemzi õket,erõsen centralizált kormányzattal.Nem hagyják,hogy a multikulturális liberalizmus megfertõzze õket,ezért is azok még akik.Meg a puszta létszámuk miatt is persze.Putyinnal jól járnak úgy látom,neki nem a saját zsebe a legfontosabb,ott még nem üres szólam az,hogy nemzeti érdek.

Bárki is komolyan gondolhatja, hogy az orosz befolyást megvonják a Krímben??? Ez kb olyan, mintha Obamát megkóstolnák Floridával...

Ezt már kb 2 hete leírtam, hogy így lesz.
Csak ki kellett várniuk, hogy vége legyen a téli olimpiának. És ugye az ukránokat is szándékosan akkorra lázították fel. Most meg majd jól odadobják õket koncnak...
Mekkora politikus veszett el bennem .... <#nevetes1>

A "mackó" kezd magára találni, már régen nem a Yellowstone kukáiban guberál...

D9

<#eljen>
Szuper... majd felhívlak és egyeztetünk. Köszi...

www.smart-bus.hu

Dehogy maradnak.Egyébként én becsülöm az oroszokat,nem az a dekadens,elkorcsosult társadalom,mint a nyugati demokráciák,a maguk brutális nyerseségükben megõrizték a fehér fajra jellemzõ vonásokat,amik egykor a világ urává tették Európát.Ez szép mondat volt,uff.😊

Úgyhogy hajrá Oroszország,Obama maki meg elhallgathat a sunyiba.
Her Laca
Putyinmegkapta az engedélyt,hogy katonákat küldhessen Ukrajnába.

Nem fogadnék nagyobb összegben,hogy nyugton maradnak. És a világ max a rend kedvéért ,kicsit berzenkedik majd.

Her Laca
Nekem!😊))

Willenbrock
Amúgy ez a szitu egészen hasonlít ahoz,mikor Németország a német többségû nemzetiség jogainak védelmére hivatkozva bevonult olyan szuverén államokba,mint pl a Csehszlovákiához tartozó Szudáta-vidék.Ha bevonulnak Kelet-Ukrajnába azt szerintem le fogja nyelni a nyugat,meg az ukránok is.

Willenbrock
Ukrajnában valami komolyabb megmozdulás van készülõben,állítólag a jenkik máris aggódnak.Ezek komolyan azt hitték,hogy a ruszkik csak úgy adaadják nekik a Krímet?

Annyi írtak pénteki update-be, hogy lezárták a peccset, több dolgot már nem raknak bele, és intenzíven folyik a béta tesztelés, most már csak arra koncentrálnak.
Bp, III.-ker...

www.smart-bus.hu

Helyileg hol lenen a meló?
Urak!

Van valakinek korrekt, megbízható villanyszerelõ ismerõse? Kábeleket kéne behúzni, kötéseket átnézni, stb.

www.smart-bus.hu

Ja, Fukusimában utólag kiderült, hogy a beépített tartály eleve repedt volt, ezt az erõmû fõmérnöke vallotta be. Anno jelezte a fõnökeinek, majd behívatták és elmagyarázták neki, hogy egy ilyen tartály megépítése annyiba kerül, hogy ha újat kellene építeni, akkor itt mindenki csõdbe menne, úgy hogy írja csak alá az építési engedélyt, vagy fogja a kiskésit...
Mondjuk nem ez okozta az erõmû végét, de azért elgondolkodtató. Kádárék azért féltek az atomtól és az orosz technikát megfejelték nyugati biztonságtechnikai update-el a biztonság kedvéért. Nem is volt vele baj, amíg a franciák bele nem piszkáltak.
Lyukóbányát most nyitották meg ( fater és a testvérei ott dolgoztak ), még vagy 200 évig termelhetõ szén van ott. Tatabánya és a zsámbéki medence alatt is ottmaradt a rengeteg szén. Földgáz van dögivel, csak mélyen, de nemsokára megéri kitermelni onnan is, csak fogyjon jobban a tartalék a világban.

Bulgáriában volt sok reaktor, de az Uniós csatlakozás feltétele volt, hogy jó párat be kellett zárniuk. Õk keleten csinálták a megtermelt árammal ugyan azt, mint a Franciák nyugaton. Jó pénzért árulták. Mivel a Németeknél meg hegyekben áll a lóvé, nem erõltetik annyira, inkább megveszik nagy méretekben a szomszédból. Tartok tõle, hogy ebben politika is van. Belülrõl zöld, a szomszéd felé pedig amolyan segélyforma.

Az NDK épülõ reaktorát az egyesülés után azért zárták be, mert egy kicsit "oroszosan" kezelték a dokumentációt és a tanúsítványokat. A weszik mondták, hogy OK, maradhat az atom, ha a nyugati minõsítéseknek megfelelnek a reaktor elemeinek a mûbizonylatai. Hát azok egy kicsit hiányosak voltak, így inkább be sem fejezték az erõmûvet. A leszállított berendezéseket eladták több országnak is oktató berendezések felállítása - Paksra is került - céljából, hogy legalább valami hasznát vegyék.

Azért a reaktortartály falából vettek mintát, hogy bevizsgálják az anyagösszetételt és a szerkezetét és azt tapasztalták, hogy bizony bõven megfelel minden a nyugati elõírásoknak.
Én is megjártam Ámerikát de már nem készülök sehová😮)Megvan itt tulajdonképpen mindenem,jó bor,pálinka,muzsika-tánc a lányok pedig nagyon szépek😮)Uraima a jelszó:VIDÁMSÁG😮)))
Hopsz, erre kellett volna...

Pont ez az amire már senki sem emlékszik.
Novemberben volt kb 1 perc róla m1 híradóban.

energiapolitika

energetikai együttmûködés

Her Laca
Az tény ,hogy tudnak élni😊 Mármint az Írek. Komolyan mondom talán az egyetlen népség akiket fenntartások nélkül komázok,bírom ahogy zenélnek,mulatnak,jól érzik magukat.Cimbim mesélt róluk .Most nyáron mindenféleképp meg akarom látogatni Dublint,utána meg Skóciát. Arra az asszony kíváncsi. Utána néztem, azoknak is jó itókáik vannak,pipálni meg lehet a domboldalban ,meg a romoknál,úgy hogy üsse kavics😊

Na ja. Én is hazajöttem 5 év után.
A harcsapaprikás túrós csuszával, meg a barna szofi arany ászokkal megfizethetetlen.

Z97-PRO gamer - i7 4790K @ 4.00GHz - 32GB Dual-Channel DDR3 @ 1199MHz - 4095MB NVIDIA GeForce GTX 960

Her Laca
Milyen pöcs? Clod? Szerintem a puma fórumon kiírják ha van ,itt elvagyunk foglalva a napi politikával😊)))

Her Laca
Tisztában vagyok ezekkel😊 Nagyon ,nagyon jó barátaim kivonultak még annó,hívtak is ,de én nem bírom a nedves idõt😊 Na meg szeressem a piáikat,a pipáikat,meg qrva jóó dohányaik vannak a petersonnak ,így valszeg minden napomat egy pub ban tölteném innék és pipáznák😊
Mostt fent vannak északon a norvégoknál,mert amikor beütött a válság az Íreknél leálltak az építkezések.Most nem tudom mi a helyzet arra.
Ha megyek akkor én délnek veszem az irányt😊 Én szeressem a Horvátokat,meg a tengerpartot,veszek egy ladikot ,egy kis házat valami kis kiesõ faluban,oszt elleszek😊

Feró!😊
Dehogy nem ,csak az uccsó oltsa le a lámpát.

na de azért nem mehet el mindenki
PÖCS?
Van?

\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."

Ja, és Magyarországon az APEH csak szopat, az Ír adóhivatal meg visszaadott 2007 decemberében 4000 euró adót, nekem szaros bevándorlónak.
Nem volt rossz karácsony.

Z97-PRO gamer - i7 4790K @ 4.00GHz - 32GB Dual-Channel DDR3 @ 1199MHz - 4095MB NVIDIA GeForce GTX 960

Csak egy érdekesség az alternatív energiáról "elsõkézbõl"
Novemberben üzemeltek be nálunk a laktanyában egy naperõmûvet, ami havi szinten 4800kW-ot termel, téli idõszakban.
Az ára mindenestõl 20 milla+ az apró. Soknak hangzik de hosszútávon aprópénz, fõleg a HM-nek.
Írországról annyit, hogy ingyen van a víz. Miután kiköltöztem és 1 év után hazanéztem, senki nem akarta elhinni. 70m2 es lakásban 4-en lakva kéthavi 30 euró volt a villanyszámla, 4 euró a gáz, oszt annyi.
Heti 600 eurós fizuból nem kellett agyalni, hogy miböl fizetem a számlákat.
2010 óta itthon élek, így nem tudom ott most mi van, de kisöcsém és a volt kollegák sem nagyon akarnak visszajönni.
Laca Te meg "nívódíjjas" burkolóként csilliárdos lennél napi 6 óra munkával. A szakmát kurvára becsülik.

ez durva😮)
Én már arra is gondoltam, hogy talán a háttérben elkapták valamivel a fideszesek és felajánlották neki, hogy ha "ledolgozza" az ügyét, nem lesz megvádolva. Épp ésszel már nem igen követhetõ az a pusztítás, amit a baloldalnak okoz.
Urán van, csak a bányászatát hagyták abba. Az egy fõre jutó széntartalék nagyobb nálunk, mint a németeknél, vagy a lengyeleknél.

Paks mellett bõven elfér még az alternatív energia felhasználása, csak nem fogja megérni egyenlõre senkinek ipari méretekben ebbe beruházni.

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról