91307
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
#76058 További módosítás:
- A textarea (ahová gépeljük a HSZ-t) magasságát megnöveltem 140px-re, szerintem az eredeti túl kicsi volt. -
#76056 Sziasztok!
Átszíneztem a két oldalsó fehér csíkot (Szerintem így jobb, a fehér elég zavaró tud lenni.), ha esetleg maradna ez a háttérkép. -
#76055 A CloD-hoz is készül már fával való ütközés lemodellezése :) -
#76054 "Ellentétben a DCS és CLOD barátunkkal. " -
sakkay #76053 Na jó Laca de hát mégis..van fa, de nincs? Hát mi ez? Itt van az összes fa, amit eddig kihagytak a szimekből..azért ilyen kemények! -
#76052 Engem sose zavart:) Lévén minimum 4K-n szoktam tartózkodni ,amúgy meg alacsonyan kikerülöm már csak megszokásból is.:))) -
sakkay #76051 Jó ok, kicsit egyenlőre erős..de van!Mindenkit emlékeztetnék arra a tényre,-óóóóóóriás hatás szünet),hogy itt legalább léteznek a fák. Ellentétben a DCS és CLOD barátunkkal. -
#76050 :D -
#76049 Írtam neked privit. :) -
#76048 Az Orosz nyír az nem csak golyóálló,nem csak könnyebb a levegőnél ,de mint láthatjuk ha köll olyan mint az acél. Még olyanabb:)) -
Lacusch69 #76047 Mi a tököm volt ezzel a rohadt SG-vel?
Látom, hogy napok óta irkáltok, nekem meg az "Eltűnt" meg egy sanda vigyor jött össze, akármelyik fórumra akartam belépni, még ma délelőtt is... -
#76046 ISten bizony nem kötekedni akarok, de azért ahogy a DCS-ben nincs fa, úgy ez itt kissé túlzás. Akárhogy nézem, éppen csak elérhette a fa tetején a gallyat... ettől nem lesz egy légcsavar virágcsokor. Nem? -
#76045 Na kikockáztam. Ahogy néztem egy kóbor faág kb egy hüvelyk új vastag vége hozzáért. Na szvsz kicsit túlzásba lett véve a DM:)
Gondolom akkor egy cserebogár is összekuszál egy jóféle német fém légcsavart:) -
sakkay #76044 Belelógott a fa! Amúgy értem a kérdést, darálhatta volna még egy ideig, az igaz. A fák, most nagyon léteznek egyenlőre. Ha komolyabban telibe találod pl. egyből robban a gép. Persze volt olyan aki meg fennakadt és túlélte-mondjuk itt az is fikázva volt-gondolom csiszolják. -
sakkay #76043 Ez nagyon kemény! Illetve éppen , hogy nem! -
#76042 Biztos én nem értek hozzá, de mi a fasztól lesz 0:23-nál a légcsavarból egy csokor virág? De most komolyan! -
#76041 Na ilyenből vagy 6 ot ,körbetekerem magam oszt nem kell semmi a kobakra.
-
#76040 Még kiderül,hogy meghatározó elemek volnánk:)
Komolyra fordítva. Gondolom szóvá tették mások is. -
sakkay #76039 Na Laca..ezek lehallgattak minket. Most jött ki egy 100+Mb patch ami nem tudom , hogy amúgy mit csinál, de valamivel több kell egy gép lelövéséhez mint eddig. Az , hogy mi van benne meg majd később leírják..vagy nem. Mondjuk jobb mint fordítva. -
#76038 Ezt láttad már?
-
sakkay #76037 Ja ja..néha ha hiszed ha nem repülgetem azt is. -
#76036 No meg ,hogy nem látszik a sérülés attól még magában a gépben tönkremehet ez az,mint az a valóságban is volt. Nem kötelező szétszakadnia egy jól ülő találattól ( persze jó ha széthullik nem mondom) . -
#76035 Itten meg az első összecsapás. -
#76034 Egyértelműen a Clod jobb ebben. Szerintem reálisabb,és ott is le lehet szakítani a szárnyat ,igaz nem olyan sűrűn mint a Bos ban ahogy néztem. De a sérűlt szárny is leszakad ahogy terhelést kap,van is az a videóm ahol mint célszemély játszok szerepet oszt a spit a végén hamarabb ugrik.
Bár a legújabb patc el még nem repkedtem ugye de előtte voltak szerintem is rossz dolgok (hőbörögtem is derekasan) ,állítólag most már jó .
A vége felé -
sakkay #76033 -
sakkay #76032 Itt is szét lehet. Csak a vidikben is inkább a bumszétszakadhogyszétszakadégfelrobaaaaaaant rakják be, nem amikor lőnek egy csomót, azt repül. Mondjuk ebben nekem komoly gondom van. Értem , hogy pl a clodban szárnyon van a 20'-as és sokkal nehezebb vele célozni. De sokszor amikor látványosan talál, többször egymás után, az ellen vidáman, és különösebb sérülés nélkül repül tovább. Ha csak áthúzom rajta, szinte tuti nem találja el..sokszor még a kis kala sem. Arról nem beszélve,. hogy a sérült szárny soha nem szakad le jobban mint a nem sérült, pusztán a terheléstől. A BOS-ban meg a fent leírtakkal ellentétben-és úgyis hogy tengelyen van a 20'-as(így jóval pusztítóbb), túl erősnek érzem.Nem is a direkt találatot, mert aki látott már ilyet élőben az tudja hogy ha az talál, szakíttani fog. Hanem inkább az zavar, ha áthúzom a célon(vagy átrepül a tüzemen), kb. 3*nagyobb a találati esély, mint a cLOD-ban..vajon melyik a reálisabb. Néztem vidiket ugyan, de sokkal okosabb nem lettem. -
#76031 Ja annyi volt . Már megnéztem. Na már 5 dodot esett az ár ,lesz ez még ocob is mire kiadják,kb olyan 60 ra saccolom.
Én nem verem oda a gépet:) nem szokásom, max hasra teszem ha már repképtelen ,ergo nem tudok erre mit mondani.:)))
Viszont én nem látok semmi extrát a sérüléseken,a gépek kb 4-5 főbb darabra esnek szét ,kb ugyan az mint az IL ben .
Tovább megyek. Clodban azért szét lehet szerelni egy gépet aprólékosan a levegőben.
Ott is vannak hibák meg lehetne még mit csiszolni ,de azért na:) -
sakkay #76030 Mondjuk az elején lehet 99.9 volt..na az mégis lehet. -
sakkay #76029 Nem, valami hasonló..max 97. De inkább 94.
A törésmodell-ha vannak is néha furcsaságok-messze a legjobb. Próbáld csak ki a CLOD-ban, és verd oda néhányszor a messzert. Aztán nézz törés videókat a BOS-ból. Lehet nem tökéletes, de , hogy sokkal jobb, az is biztos. -
#76028 Mennyi dodo volt a prémium? Most 94.99. Nem 100 volt régebben? -
#76027 Ennek semmi köze a ROF os törésmodellekhez ,ezt még egy gyengén látó is (mint én) észreveszi. -
#76026 Lófaxt testvírem:) Ez szar és finom voltam, meg tekintettel vagyok a lelkivilágodra is. Gondolj bele ha nem ilyen mimóza lelkületű lennék:)))) -
sakkay #76025 Ennél durvább érkezéseknél sem tört ki a futó, igaz azok anyahajós' gépek voltak, de akkor is...a haóó tompította. -
#76024 No? -
#76023 Mennyé mán:) Amikor a fóka lepattan oszt a futó kis se törik:) 0.37 nél. De ez kb úgy néz ki mint a régi IL sérülései.
Egyre jobban megy el tőle a kedvem ,pedig nem is vót:) -
sakkay #76022 -
sakkay #76021 A gyakorló lőszer általában, de nem mindig-azt jelenti, hogy kevesebb benne a lőpor töltet. Ezért van a legenda egy két kézi fegyverre(izraeli), hogy azért akadályos, mert "hadi"lőszerre van belőve a szerkezet..én nem hiszem, inkább atomra használtak. -
#76020 Na, ez nem lett valami értelmes. :) De a lényeg benne van. :)) -
#76019 RoF alatt halványabb egy picit a színe, míg itt ugyan olyan míg itt megegyezik a szövegével, de szerepel előtte az OFF: szöveg. :) -
#76018 Én nem látok különbséget a sima és az OFF-os szöveg között! Chrome s IE11 alatt sem .. vagy minek kéne történnie az Off gomb hatására?