91398

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • sakkay
  • Her Laca
    De megvan! kösz.
  • Her Laca
    Mi másban:)))?
  • sakkay
  • sakkay
    ühü..
  • croatianus
    ...gunsight
  • croatianus
    Leaning to ... mittommi
  • sakkay
    Mármint? Clodban?
  • Her Laca
    Mi annak a nézetnek a neve ahol ráközelít a célkeresztre?
  • Her Laca
    Rakom össze éppen a vasat. Elkérem majd Tom tól ezt az izét Bost és majd mondom a véleményt sakkay mester.
    De nehogy kardodba dőljél utána:)
  • sakkay
    Ez a régi verzió..
  • sakkay
  • VO101 tvr
    Ez full grafikai beállítással készült kép?
  • sakkay
    Jó majd csinálok estére jobb nézetből, ezt a fórumon találtam. Azért rakta be így gondolom, mert így tudnak hasonlítani az előző verzióhoz.
  • VO101 tvr
    Most komolyan. És nem baszogatásképpen. De ez a kinézet egy Il-2 mod szintjén van.
  • artivizsla #76137
    Na jó, nincs videód hozzá ?
  • artivizsla #76136
  • sakkay
    Vélemény?
  • sakkay
  • sakkay
    kijött az új patch. Alakítottak a fw190 pilóta nézetén. A sztárnyak sokkal ritkább esetben törnek találatkor-8 lelövésnén csak egyszer láttam, az Orosz gépek égnek mint a tábortűz! Nem is tudom mit szolnak majd multin. Ja és a fw igencsak felkeményedett. Na nem az fm-az állítólag a henkel után lesz rendbe rakva-hanem a DM. Úgy nyelte az egyik tesztben a lövedékeket, csak lestem..aztán gyulladt ki.
  • sakkay
    NAGYON OKOS AZ A NŐ..mondom úgy , hogy nem szertetem
    és a világ mindig így fog működni.
  • artivizsla #76129
    Merkel ajánlata az Oroszoknak :

"...A terv alapvető célja az ukrán államhatár stabilizálása, valamint Ukrajnának való jelentős segítségnyújtás egy új energetikai megállapodás elfogadása által. Ha Oroszország elfogadná a feltételeket, akkor a nemzetközi közösség elismerné a Krím függetlenségét és Oroszország általi annektálását..."

Azért a világ még mindig elég mocskos módon működik.
  • sakkay
    Mármint törésmodell?
  • 55manfred
    Sziasztok ! Valaki el tudná mondani jó szájbarágósan hogyan lehet térképet beilleszteni a HSFX 7.02 -be ?
    Köszi.
  • Her Laca
    Isten hozott:)
  • bucsher
    Tie Fighter! :)
  • lala42

Nos kezedem azt hinni, hogy a szám.tech. visszafele fejlődik. Tessék törésmodell.
  • almale&
    pedig már nagyon vártam az il2 folytatását, örültem is hogy rátaláltam erre a forumra
    de ez nem lesz clod folytatás
  • almale&
    a szakállas csávó nagyon idegesítő
    csak ott ál és bólogat.A riporternek nem kéne kérdezni vmit?
    nagyon gagyi bemutató,erőtlen hulladék
  • Her Laca
    Na mekkora ötletem lett. Elmegyünk Atagon Londonig és leszállunk a királyi palota előtt ,majd haza:)
    Mindezt élesben. géppárban.
    Valami ilyesmire gondolok.
    Ez valamikor 2 éve készült:)
  • Zpogi
    Sanyónál leltem, besza behu!!!

Aero Glass - kiterjesztett valóság pilótáknak
  • Leon77
    A gázkar keménység állításánál levő gumiforgács megszűntethető némi szilikonzsír használatával (legalábbis nálam a tavaly októberi kenés óta nem jelentkezett forgács). ;) Ettől függetlenül tényleg a pofátlanság netovábbja, hogy egy ilyen (ár)kategóriájú termék ennyire könnyen széthullhat.
  • Her Laca
  • sakkay
    Na..kíváncsi vagyok olyan e mint a biciklizés.
  • Her Laca
    No ha minden igaz holnaptól megint elárasztalak benneteket jó kis videókkal:)
  • LeonSilver
    Hát... lemehetne bótba :D
  • Her Laca
    No de most remek joy od van:)) lóóóóóóóóóóóóóóógii:)Süt ,főz ráz mi kell még?:)
  • Papa01 #76113
    Na igen, érthető...
  • LeonSilver
    Emiatt tettem le róla én is...
  • Her Laca
    Tudsz valamit