91307
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
sakkay #75976 Pedig nincsen. Minden irányban lehet mozogni...sőt itt ki is tudsz hajolni. -
#75975 Meg a videókon mintha nem lenne 6Dof azaz oda van szögezve a revi vonalába a fej.
Mert ugye a német gépeken el volt tolva jobbra a revi ez köztudott,épp ezért ugye ez érdekes. -
sakkay #75974 Szerintem is valami nézőpont anomáli van. Amúgy szerintem a szem magasság is problémás, lehet az a fő ok. -
#75973 Vagy bután van megrajzolva ,vagyis a 3D modell egy kicsit becsapós. Mert pl a Spitnek is vastag ,ha behajol az ember látszik is,de szemből ezt nem így látod. Na most mintha ,ismétlem mintha nagyon összeszűkülne az az első üveg és innen adódik ez a látvány. -
#75972 Azon gondolkodtam éppen,hogy valami ott nem stimmelhet azaz a nézőpontnál.valahogy nem így kéne pozicionálni a pilcsit. De ez csak egy érzés. -
sakkay #75971 Igen, alapvetően a pilóta fejének szöge, és az onnan látható irányokat kritizálják. Másodlagos a vastagsága, de mondjuk a legtöbben azt is vastagnak tartják. Minta matekos csákó is! -
artivizsla #75970 Mint ha csak a bal oldalon lenne külső 20 milis gépágyú.
A kabinkeret vastagsága az eredeti videón is vastag, ha közel hajol hozzá a pilóta, lehet, hogy a játékban is rossz a nézőpont helyzete, vagyis közel van a kerethez. -
sakkay #75969 Ingyen van. Beállítható. -
#75968 0.40 nél az nem egy külső szárny ágyú? Most van vagy nincs??? Nem értem ezt.
Ezek a teniszlabdák meg amik a nyomjelzők na hát azok viccesek:) -
sakkay #75967 A pálcika-gondolom a jelekre gondolsz-két ok miatt lehet. Vagy normálon játszott(mármint beállítva hagyta randomban) vagy a felvételkor nem kapcsolta ki, ugyanis visszajátszásnál néha berakja, akkor is ha nem használtad, de ki lehet kapcsolni. A keret meg vastag, nincs miről beszélni. -
#75966 Mi több én úgy tudom,hogy volt a fókákhoz egy kiegészítő páncélüveg szett azokat akkor rakták fel ,vagyis olyan gépekre amikkel a repülő erődöket támadták. Na azok vastagok voltak mint a krinolin:) -
#75965 -
-
#75963 No meg szvsz irreálison vastagok azok a keretek.
Íme.
-
#75962 Számomra teljesen egyértelmű,hogy ez ugyan úgy repked mint az Il2 es fóka. Már a videók alapján is látszik,ez szerintem gáz.
sakkay! Repmodell rendben van már? 70-80 fő ide vagy oda:))) Meg a meglepi gyalogság is.
Amúgy mik azok a pálcikák? Vagyis látom mik ,de mi a reteknek egy pálcika oda? -
#75961 Orosz fejlesztőktől mit vársz? :D
DCS-ben is ez megy az orosz fórumon mindenről hamarabb van hír vagy kép, de nekik még a facebook oldalukra is hamarabb kerülnek ki infók mint a hivatalos oldalukra. -
sakkay #75960 Attól függ, milyen napszak, vagy időjárás van. -
artivizsla #75959 Ebben a videóban viszont úgy néz ki a Fóka kabinbelső, mint a képeken is :
-
artivizsla #75958 -
sakkay #75957 70 fő játszik jelenleg a bosban. Előbb 80 körül volt. Ez a felhős játék ki be, marha jó..bár néha rohadt idegesítő. Azt írták ma az orosz!!fórumra,hogy meglepi lesz, mert mégiscsak lesz gyalogság a játékban. 3 hónapja még pont az ellenkezőjét mondta a sajtós.. szóval kíváncsi leszek. Ez is fura, hogy az orosz nyelvű fórumra kiírják, a hivataloson meg semmi. -
#75956 Ja. Nem voltam még :D -
#75955 Be kell jelentkezni. Vagy regisztrálj ha még nem vagy. -
sakkay #75954 Talán így?! -
sakkay #75953 -
sakkay #75951 Leon? -
sakkay #75950 Pont ez az...azt számolgatják...meg tudjátok nyitni amúgy? -
#75949 Sorry, we couldn't find that! -
#75948 Oszt szerinted ez arra készteti őket,hogy csiszoljanak még rajta? Szerintem az a fóka már úgy marad .Mellesleg szerintem egy pöttyet vastagra sikeredett a az üveg ,de majd utána nézek,mert lehet ,hogy nem:) Bár alalnt van egy kép a DCS ből levő fóka üvegjéről és az is vékonyabb bár az egy dóra. -
sakkay #75947 Ennyit a lelkesen tapsoló BOS közösségről. Meg arról amikor az arcukba kapnak pár fanatikust adatokkal.
A kockás papiros matekos a kedvencem. -
#75946 Vagy még ők!! A legnagyobbak:)
-
#75945 Van ez is:) Olyan üdvözlés féle:) Vagy a süsükeselyű rohamosztag ami személyes kedvencem:)
-
#75944 -
#75943 Nagyon jó Leon:) A lényeg ,hogy feszülten sasol a pilot:))) -
sakkay #75942 Még kevesek hozzá..érdemes ránézni a két hadsereg költségvetésére. Viszont ha így folytatják, az Indiai óceánon 10-15 éven belül egyenlő erővel vehetik fel a harcot. Ugyanis az amcsiknak mindenhol fel kell tartani egy bizonyos (komoly)szintet, az alá nem mehetnek. Erre játszanak a kínaiak is. A gazdasági dolgokba meg bele sem megyek. De nem véletlen, hogy a japcsik elkezdtek megint hadsereget csinálni, meg az alkotmány ide vonatkozó-teljesen abszurd-soraik kilőni. Látják az eddig védelmező Amerika gyengülését, és Kína felemelkedését. Észak Korea csak ürügy. -
#75941 Ja.Szerintem most egyedül a Kínai hadsereg ami felvenné velük a versenyt jelenleg. Azok sem szarral gurigáznak. -
#75940 Leon . Ezt tedd fel bannerba:)
-
sakkay #75939 Ezek a buzik értenek hozzá ezt el kell ismerni...akármennyire is nem csipem őket... -
#75938 -
#75937 -