91307

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • sakkay
    Pedig nincsen. Minden irányban lehet mozogni...sőt itt ki is tudsz hajolni.
  • Her Laca
    Meg a videókon mintha nem lenne 6Dof azaz oda van szögezve a revi vonalába a fej.
    Mert ugye a német gépeken el volt tolva jobbra a revi ez köztudott,épp ezért ugye ez érdekes.
  • sakkay
    Szerintem is valami nézőpont anomáli van. Amúgy szerintem a szem magasság is problémás, lehet az a fő ok.
  • Her Laca
    Vagy bután van megrajzolva ,vagyis a 3D modell egy kicsit becsapós. Mert pl a Spitnek is vastag ,ha behajol az ember látszik is,de szemből ezt nem így látod. Na most mintha ,ismétlem mintha nagyon összeszűkülne az az első üveg és innen adódik ez a látvány.
  • Her Laca
    Azon gondolkodtam éppen,hogy valami ott nem stimmelhet azaz a nézőpontnál.valahogy nem így kéne pozicionálni a pilcsit. De ez csak egy érzés.
  • sakkay
    Igen, alapvetően a pilóta fejének szöge, és az onnan látható irányokat kritizálják. Másodlagos a vastagsága, de mondjuk a legtöbben azt is vastagnak tartják. Minta matekos csákó is!
  • artivizsla #75970
    Mint ha csak a bal oldalon lenne külső 20 milis gépágyú.
    A kabinkeret vastagsága az eredeti videón is vastag, ha közel hajol hozzá a pilóta, lehet, hogy a játékban is rossz a nézőpont helyzete, vagyis közel van a kerethez.
  • sakkay
    Ingyen van. Beállítható.
  • Her Laca
    0.40 nél az nem egy külső szárny ágyú? Most van vagy nincs??? Nem értem ezt.

Ezek a teniszlabdák meg amik a nyomjelzők na hát azok viccesek:)
  • sakkay
    A pálcika-gondolom a jelekre gondolsz-két ok miatt lehet. Vagy normálon játszott(mármint beállítva hagyta randomban) vagy a felvételkor nem kapcsolta ki, ugyanis visszajátszásnál néha berakja, akkor is ha nem használtad, de ki lehet kapcsolni. A keret meg vastag, nincs miről beszélni.
  • Her Laca
    Mi több én úgy tudom,hogy volt a fókákhoz egy kiegészítő páncélüveg szett azokat akkor rakták fel ,vagyis olyan gépekre amikkel a repülő erődöket támadták. Na azok vastagok voltak mint a krinolin:)
  • Her Laca
  • Her Laca

• Her Laca
    No meg szvsz irreálison vastagok azok a keretek.
    Íme.
  • Her Laca
    Számomra teljesen egyértelmű,hogy ez ugyan úgy repked mint az Il2 es fóka. Már a videók alapján is látszik,ez szerintem gáz.

sakkay! Repmodell rendben van már? 70-80 fő ide vagy oda:))) Meg a meglepi gyalogság is.

Amúgy mik azok a pálcikák? Vagyis látom mik ,de mi a reteknek egy pálcika oda?
  • Hecker007
    Orosz fejlesztőktől mit vársz? :D
    DCS-ben is ez megy az orosz fórumon mindenről hamarabb van hír vagy kép, de nekik még a facebook oldalukra is hamarabb kerülnek ki infók mint a hivatalos oldalukra.
  • sakkay
    Attól függ, milyen napszak, vagy időjárás van.
  • artivizsla #75959
    Ebben a videóban viszont úgy néz ki a Fóka kabinbelső, mint a képeken is :

• artivizsla #75958
  • sakkay
    70 fő játszik jelenleg a bosban. Előbb 80 körül volt. Ez a felhős játék ki be, marha jó..bár néha rohadt idegesítő. Azt írták ma az orosz!!fórumra,hogy meglepi lesz, mert mégiscsak lesz gyalogság a játékban. 3 hónapja még pont az ellenkezőjét mondta a sajtós.. szóval kíváncsi leszek. Ez is fura, hogy az orosz nyelvű fórumra kiírják, a hivataloson meg semmi.
  • LeonSilver
    Ja. Nem voltam még :D
  • Her Laca
    Be kell jelentkezni. Vagy regisztrálj ha még nem vagy.
  • sakkay
    Talán így?!
  • sakkay
  • sakkay
    Leon?
  • sakkay
    Pont ez az...azt számolgatják...meg tudjátok nyitni amúgy?
  • LeonSilver
    Sorry, we couldn't find that!
  • Her Laca
    Oszt szerinted ez arra készteti őket,hogy csiszoljanak még rajta? Szerintem az a fóka már úgy marad .Mellesleg szerintem egy pöttyet vastagra sikeredett a az üveg ,de majd utána nézek,mert lehet ,hogy nem:) Bár alalnt van egy kép a DCS ből levő fóka üvegjéről és az is vékonyabb bár az egy dóra.
  • sakkay
    Ennyit a lelkesen tapsoló BOS közösségről. Meg arról amikor az arcukba kapnak pár fanatikust adatokkal.
    A kockás papiros matekos a kedvencem.
  • Her Laca
    Vagy még ők!! A legnagyobbak:)
  • Her Laca
    Van ez is:) Olyan üdvözlés féle:) Vagy a süsükeselyű rohamosztag ami személyes kedvencem:)
  • LeonSilver
  • Her Laca
    Nagyon jó Leon:) A lényeg ,hogy feszülten sasol a pilot:)))
  • sakkay
    Még kevesek hozzá..érdemes ránézni a két hadsereg költségvetésére. Viszont ha így folytatják, az Indiai óceánon 10-15 éven belül egyenlő erővel vehetik fel a harcot. Ugyanis az amcsiknak mindenhol fel kell tartani egy bizonyos (komoly)szintet, az alá nem mehetnek. Erre játszanak a kínaiak is. A gazdasági dolgokba meg bele sem megyek. De nem véletlen, hogy a japcsik elkezdtek megint hadsereget csinálni, meg az alkotmány ide vonatkozó-teljesen abszurd-soraik kilőni. Látják az eddig védelmező Amerika gyengülését, és Kína felemelkedését. Észak Korea csak ürügy.
  • Her Laca
    Ja.Szerintem most egyedül a Kínai hadsereg ami felvenné velük a versenyt jelenleg. Azok sem szarral gurigáznak.
  • Her Laca
    Leon . Ezt tedd fel bannerba:)
  • sakkay
    Ezek a buzik értenek hozzá ezt el kell ismerni...akármennyire is nem csipem őket...
  • Her Laca
  • Her Laca
  • Her Laca