IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mik a hírek?
Az IL-2 topic átvedlett politikai vitafórummá.
Aki még írna az IL-2 vel kapcsolatban már nem teszi, mivel le van fujjogva mind a három szimulátor, és ebben jelentõs szereped van.
Lehetne írni a BoS és a CloD fejlesztésérõl, de én nem fogok, mert nem sok értelmét látom.
"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."
Lesz többek között vitorlázó és motoros mûrepülés. És lehet menni megfelelõ pénzmagért akár motoros vagy vitorlázó mûrepülõvel is.
Fészbúkos izé
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Amennyi molotovkoktél repült a rendõrök nyakába, csodálom hogy nem volt több halott egyáltalán a felkelõk közül.
Figyu, szerintem csak egy gond van veled, hogy túl komolyan veszed a politikát és az érzelmeid erõsebben hatnak rád, mint a józan ész, páran viszont akik itt errõl írogatnak "marhaságokat", meg már túl vannak életük ezen szakaszán.
Ez most nem személyeskedés akart lenni, de tényleg, inkább csak egy észrevétel.
Minden mást nagyon szívesen olvasok itt és nem zavar!!!! Csak ez a sok mostani sz.rság. Kikapcsolódás képpen szoktam olvasgatni a fórumot, ha f.szságokról akarok olvasni, akkor olyan oldalra megyek. De igaz valóban, nem kötelezõ olvasnom a fórumot.😊
"Szegeden születtem Szép leányt szerettem"
Az égési sérülés ugyanúgy halálos tud lenni, ha megfelelõ nagyságú felületen és mélységben ég meg a bõr. Viszont borzasztó fájdalmas és lassú biztos halál lesz. A molotov koktélok olajos éghetõ anyagai nehezen olthatóak, a mûszálas ruházatot átitatják és beleégetik a bõr mélységébe.
Szóval van az az égési sérülés, aminél kéri a sérült a fejlövést.
Ugyanakkor a tüntetõket azért nem lõtték nagy kaliberrel, nem géppuskázták a tömeget... mint Bp-en 56-ban.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Nézd ezt nagyon könnyen megtudhatod. Kérj meg valakit,hogy vágjon hozzád egyet. De elõbb lõjenek mondjuk karon vagy lábon . Aztán majd eldöntöd.
A fotelpolitikussággal meg nem értek egyet ,lévén véleménye bárkinek bármirõl lehet,max nem ért vele más egyet ,ha neked nem tetszik fogod magad oszt nem olvasod el. Engem nem zavar ,hogy itt megbeszélünk ezt azt ,téged igen?
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
Ebben is tuti világelsõk vagyunk.😊
Tényleg mik a hírek Il2,Clod,meg az a BOS háza táján?
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Mondjuk szerinted, ha egy USA államban puccsolná meg pár ezer felbérelt ember valamelyik szövetségi államot, mi lenn az ottani eljárás menete ?
DE! Azért az se volt kutya amikor a "békés" tüntetõk némi benzines palackokkal dobálták a rendõröket! Vagy azt csak a barátságuk elmélyítése miatt tették?😊
Eleve krími belügyes alakulatok lõttek a tüntetõkre................
Lehet, hogy csak az én emlékezetem nem csal, mintha nem is olyan rég lett volna egy Iraki háború, ami utólag kiderült, hogy szándékos és hamis indokok alapján lett elindítva, halálát okozva több tízezer embernek. Gondolom, hogy az teljesen rendjén volt ehhez képest.
www.smart-bus.hu
"Benjamin Netanjahu izrali miniszterelnök és Barack Obama találkozott hétfõn a Fehér Házban. "
És úgy hogy a az Izraeli góré rohan a Barackhoz! Valami bûzlik.
Úgy látom ez az ezreddel átfedést mutató egység. Vagy kb ugyanaz, csak másként hívják, tekintettel arra, hogy zászlóaljakból épül fel és ezredes a parancsnoka. Vagy dandártábornok. De ez a rang ugye a régi osztrák-magyar hadseregben, honvédségben nem volt.
Ha belegondolunk, a történelmi Kárpát-medencében meg van minden, ami ahhoz kell, hogy tisztességben megéljen az itt letelepedett népesség. Hágókat lezárni, oszt a baját meg tartsa meg kívül magának mindenki, ide abból ne hozzon be belõle.

Ez olyan szovjet örökség?
Mondjuk az irodákból kibaxnám a háromnegyedét ,oszt rögtön lenne pénz amire nagyon muszáj.
Ahoz szólva , hogy mennyit lehet összeszedni:a mai állományból keveset. Mert még ha jönnek is, nagyon sokan repülnek az elsõ pár héten, aztán meg utána is. A gond az , hogy ribilliót lehetne rendezni, csak egy hadsereg-hacsak nem a dzsungelben van az ország, nem épülhet csak speciális harcra,harcosokra. Így hogy ilyen olyan szövetségi rendszerben vagyunk, még megértem, de ilyen szinten nem mûködõ (összfegyvernemileg) hadsereget még így sem. Lehet tolni a különbözõ részek harcértékét az ok. de ennyire csak torzót hagyni egy seregbõl..az a halál hosszútávon.
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
www.smart-bus.hu
Biztos vagyok benne,hogy lenne kis hazánkban jelentkezõ szép számmal és olyan is akik megfelelnek,szerintem egy 2000 fõt össze lehetne szedni.
Azért olyanokból 2000 az már tud felfordulást csinálni ha nagyon kell.
Te nem tudod kb mennyien is vannak a Bercsényisek? Én azt a 100 at tippeltem,de szerintem sokat nem tévedek.
Különben valahol olvastam,hogy volt összfegyvernemi gyakorlat a legutóbb oszt kb 1300 harcoló katona volt. 1:10 arány a harcolók és a egyebek között.
És van két lövész dandárunk ami alapesetben egy szép szám lenne de kétségeim vannak,hogy a max létszámmal üzemelnének.(Harckocsink sincs)Utána rakétások ,helisek,vadászok,meg az egyéb sallang ami még kell ,de lévén ahogy mondtad technika zéró,így kb a minek kategória. Na jó vannak vegyvédelmisek is meg még ilyen olyan ami kell,de én õket nem tartom harcoló alakulatnak ,már úgy ,hogy ha lõni kell .
Ha tévedek, javítsatok!
szal csak egy része roncstemetõ
GOOBY, pls