91307
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Lysandus #76099 Régi Il-2-ben is volt. Legalábbis emlékszem pár waros küldire, keresztszéllel, zuhogó esővel és egybefüggő felhőtakaróval... -
croatianus #76098 Ajjaj... úgy látom, a video beszúrással vannak problémák.
Sebaj, ennek mindenképp működnie kell:
https://www.youtube.com/watch?v=4O-uERZWMxc
https://www.youtube.com/watch?v=CfogyFPRAe8 -
croatianus #76097 Egy kis parasztvakítás az Uraknak:
Nos, ezzel, gondolom, minden remény szertefoszlott.
Lehet, hogy ez a TV-shopos pr némi szektás agymosással tarkítva ma már elvárás, de biztos jele is annak, ha valami mögött igazából nincs semmi. Amikor a második (számomra végtelelenül antipatikus) úriember a retro-game után bevágta a renderelt trailert, demonstrálandó a fényévekkel mérhető különbséget, akkor hangosan felröhögtem. Ezt, szerintem, már nyugodtan lehet cinizmusnak tekinteni.
Pontosan ugyanaz a helyzet mint a warthunderrel: Ott is úgy gondolták, hogy egy szűkebb rétegnek szóló, valóban szimulátorszerű módot - már csak saját örömükre is - majd elműködtetnek a népszerűbbek farvizén. Csak hát, győzött a forradalom.
Hogy az igénytelenebbek "igényeihez" igazítani valamit, aminek a valódi élvezetéhez mindenképp szükség van némi erőfeszítésre, szóval, hogy ez működhet, minden logika, sőt történelmi tapasztalat ellenére, ezt elhinni, úgy néz ki, ott arrafelé Moszkva környékén megszokott.
Talán a vodka+kokain+végtelen távolságok kombó teszi. -
sakkay #76096 Bosban is van.... -
bucsher #76095 Nagy tévedés! 1992-ben volt, csak azóta már nem divat.
F15 III -
#76094 A képek alapján én is így látom. Felhőkkel kapcsolatban annyiban adós maradt minden szimulátor,hogy olyan igazi összefüggő felhők egyikben sincsenek,amik pl fél országokat beborítanak.Légi fotókon lehet ilyeneket is látni. -
-
#76092 Az, hogy melyik játék szebb erősen szubjektív vélemény.
A BoS-os képek alapján nemhogy a felhő, de a táj és a gépek is sokkal szebbek CloD-ban.
Ez az én szubjektív véleményem. -
Solt #76091 Már készültek, tehát 8-10 év múlva meg is jelent volna... -
#76090 Szerintem is szép az is, sőt - a képek alapján -, a talajban , felhőben szebb a BoS. -
#76089 Persze nem mondom,hogy nem szép a BOS is ,teljesen vállalható a kinézete. Csak hát .......:) -
#76088 Ja:) Amikor még a 3*7 nem tette rá a koszos kis ujjacskáit az IL2 névre:) Már készültek az orosz térképek és gépek is. -
#76087 -
#76086 Nincs mit! :) Én is a fejlesztői topikban kérdeztem rá! :)
@Laca: Ez nem BoS, hanem CloD kép???? Baaaaaakkker! :D -
#76085 Ja csak ez a CLOD hoz készült annó:)))
-
VO101 tvr #76084 Köcce. Esküszöm hosszasan keresgéltem és nem vettem észre. -
#76083 EZ sztem nagyon jól néz ki... -
#76082 Erre gondoltál? :)
-
sakkay #76081 Csak pár CLOD-os rajfilm képet is tessék észrevenni! Na ott aztán tényleg látni szépeket... -
#76080 Ezekre gondolsz?:)) Rosálok:)
-
#76079 sakk -
sakkay #76078 Javaslom nézegessetek pár BOS képet csak úgy simán a google-ba. Aztán találtok párat amire nem mondjátok sem , hogy dx9, sem , hogy matt. -
VO101 tvr #76077 Nem lehet erről az oldalról bejelentkezni? -
VO101 tvr #76076 DX9 ... -
sakkay #76075 Hát milyen legyen édes Istenem Sztálingrád füstjében bakker...a BOS-nak rengeteg árnyalata van, időjárás , nap, és környezet függő. A sérülések-lövések,lyukak-tényleg nem elég szépek, még nincsenek befejezve-mondjuk ezt csak remélem. A kép amúgy azért lett berakva, mert ez a nem kicsit szétlőtt lavóron 3 szerkezeti hiány szakadás van,ami sajnos nem látszik, hogy ezek mennyire nem sterilek már. -
#76074 Is is:) De úgy még randább. Azok a foltok a szárnyon amik valami lövés nyomok,hát nem tudom mennyit kéne vedelnem,hogy szépnek lássam:)
Meg az egész olyan matt vagy mi.:) -
#76073 :D
Egyébként nagyítva nézted? Mert úgy szerintem szép! :) -
#76072 Papa:) Tudod az elvek:))
Na de nincs igazam? Az a Lavor csúf:) -
#76071 Az első két mondatod után nagyon bíztam a pozitív végkifejletben, de hiába! :) -
#76070 Ezt a képet te csináltad? Mármint ez így néz ki nálad? Ez randa bakker.Olyan mint egy rajzfílm. -
sakkay #76069 Érdekes. A patch óta jóval jobban bírják a gépek-nem mindig azért-és jóval nehezebben esik le a szárny. -
sakkay #76068 -
#76066 Így néz ki a CFS2 korea mod és az F-86, miután feljavítottam egy kicsit a terepet, meg a gépet is,szerintem még mindig érdemes javítgatni,mert összességében nem rossz:
Később rakok fel majd egy dogfight videót is. -
#76065 Olvastam Tom írását a pumákoknál a Fókáról ,vagyis amiket mondanak róla. Bakker nekem már repülni se köll vele és megmondom a tutit:))
Nem megmondtam?:))
És mint mindig:) -
#76064 Na Joy,Tr itt van,kB 1 heted van még Miki fiam amíg a vga meg az új szimes székem megjön.Azaz a székét én csinálom. -
sakkay #76063 Ja..az pózna. -
#76062 Hááát jobban megnézve nem is a fa töri le, hanem egy villanypózna. Na majd rákérdezek Tomnál. -
#76061 Ebben a videóban látható is, 2 perc 55-nél. -
sakkay #76060 Az mondjuk komoly. Egyszer Tom elmondta milyen bonyolult lenne a megvalósítása. Főleg a gépigény terén. -
#76059 Boldog születésnapot Tom :)