91307

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Lysandus
    Régi Il-2-ben is volt. Legalábbis emlékszem pár waros küldire, keresztszéllel, zuhogó esővel és egybefüggő felhőtakaróval...
  • croatianus
    Ajjaj... úgy látom, a video beszúrással vannak problémák.
    Sebaj, ennek mindenképp működnie kell:
    https://www.youtube.com/watch?v=4O-uERZWMxc
    https://www.youtube.com/watch?v=CfogyFPRAe8
  • croatianus
    Egy kis parasztvakítás az Uraknak:

Nos, ezzel, gondolom, minden remény szertefoszlott.
    Lehet, hogy ez a TV-shopos pr némi szektás agymosással tarkítva ma már elvárás, de biztos jele is annak, ha valami mögött igazából nincs semmi. Amikor a második (számomra végtelelenül antipatikus) úriember a retro-game után bevágta a renderelt trailert, demonstrálandó a fényévekkel mérhető különbséget, akkor hangosan felröhögtem. Ezt, szerintem, már nyugodtan lehet cinizmusnak tekinteni.

Pontosan ugyanaz a helyzet mint a warthunderrel: Ott is úgy gondolták, hogy egy szűkebb rétegnek szóló, valóban szimulátorszerű módot - már csak saját örömükre is - majd elműködtetnek a népszerűbbek farvizén. Csak hát, győzött a forradalom.
    Hogy az igénytelenebbek "igényeihez" igazítani valamit, aminek a valódi élvezetéhez mindenképp szükség van némi erőfeszítésre, szóval, hogy ez működhet, minden logika, sőt történelmi tapasztalat ellenére, ezt elhinni, úgy néz ki, ott arrafelé Moszkva környékén megszokott.
    Talán a vodka+kokain+végtelen távolságok kombó teszi.
  • sakkay
    Bosban is van....
  • bucsher
    Nagy tévedés! 1992-ben volt, csak azóta már nem divat.
    F15 III
  • Willenbrock
    A képek alapján én is így látom. Felhőkkel kapcsolatban annyiban adós maradt minden szimulátor,hogy olyan igazi összefüggő felhők egyikben sincsenek,amik pl fél országokat beborítanak.Légi fotókon lehet ilyeneket is látni.
  • LeonSilver

• LeonSilver
    Az, hogy melyik játék szebb erősen szubjektív vélemény.
    A BoS-os képek alapján nemhogy a felhő, de a táj és a gépek is sokkal szebbek CloD-ban.

Ez az én szubjektív véleményem.
  • Solt
    Már készültek, tehát 8-10 év múlva meg is jelent volna...
  • Papa01 #76090
    Szerintem is szép az is, sőt - a képek alapján -, a talajban , felhőben szebb a BoS.
  • Her Laca
    Persze nem mondom,hogy nem szép a BOS is ,teljesen vállalható a kinézete. Csak hát .......:)
  • Her Laca
    Ja:) Amikor még a 3*7 nem tette rá a koszos kis ujjacskáit az IL2 névre:) Már készültek az orosz térképek és gépek is.
  • Her Laca
  • Papa01 #76086
    Nincs mit! :) Én is a fejlesztői topikban kérdeztem rá! :)
    @Laca: Ez nem BoS, hanem CloD kép???? Baaaaaakkker! :D
  • Her Laca
    Ja csak ez a CLOD hoz készült annó:)))
  • VO101 tvr
    Köcce. Esküszöm hosszasan keresgéltem és nem vettem észre.
  • Papa01 #76083
    EZ sztem nagyon jól néz ki...
  • Papa01 #76082
    Erre gondoltál? :)

• sakkay
    Csak pár CLOD-os rajfilm képet is tessék észrevenni! Na ott aztán tényleg látni szépeket...
  • Her Laca
    Ezekre gondolsz?:)) Rosálok:)
  • LeonSilver
    sakk
  • sakkay
    Javaslom nézegessetek pár BOS képet csak úgy simán a google-ba. Aztán találtok párat amire nem mondjátok sem , hogy dx9, sem , hogy matt.
  • VO101 tvr
    Nem lehet erről az oldalról bejelentkezni?
  • VO101 tvr
    DX9 ...
  • sakkay
    Hát milyen legyen édes Istenem Sztálingrád füstjében bakker...a BOS-nak rengeteg árnyalata van, időjárás , nap, és környezet függő. A sérülések-lövések,lyukak-tényleg nem elég szépek, még nincsenek befejezve-mondjuk ezt csak remélem. A kép amúgy azért lett berakva, mert ez a nem kicsit szétlőtt lavóron 3 szerkezeti hiány szakadás van,ami sajnos nem látszik, hogy ezek mennyire nem sterilek már.
  • Her Laca
    Is is:) De úgy még randább. Azok a foltok a szárnyon amik valami lövés nyomok,hát nem tudom mennyit kéne vedelnem,hogy szépnek lássam:)
    Meg az egész olyan matt vagy mi.:)
  • Papa01 #76073
    :D
    Egyébként nagyítva nézted? Mert úgy szerintem szép! :)
  • Her Laca
    Papa:) Tudod az elvek:))
    Na de nincs igazam? Az a Lavor csúf:)
  • Papa01 #76071
    Az első két mondatod után nagyon bíztam a pozitív végkifejletben, de hiába! :)
  • Her Laca
    Ezt a képet te csináltad? Mármint ez így néz ki nálad? Ez randa bakker.Olyan mint egy rajzfílm.
  • sakkay
    Érdekes. A patch óta jóval jobban bírják a gépek-nem mindig azért-és jóval nehezebben esik le a szárny.
  • sakkay
  • Willenbrock
    Így néz ki a CFS2 korea mod és az F-86, miután feljavítottam egy kicsit a terepet, meg a gépet is,szerintem még mindig érdemes javítgatni,mert összességében nem rossz:

Később rakok fel majd egy dogfight videót is.
  • Her Laca
    Olvastam Tom írását a pumákoknál a Fókáról ,vagyis amiket mondanak róla. Bakker nekem már repülni se köll vele és megmondom a tutit:))
    Nem megmondtam?:))
    És mint mindig:)
  • Her Laca
    Na Joy,Tr itt van,kB 1 heted van még Miki fiam amíg a vga meg az új szimes székem megjön.Azaz a székét én csinálom.
  • sakkay
    Ja..az pózna.
  • Zpogi
    Hááát jobban megnézve nem is a fa töri le, hanem egy villanypózna. Na majd rákérdezek Tomnál.
  • Zpogi
    Ebben a videóban látható is, 2 perc 55-nél.
  • sakkay
    Az mondjuk komoly. Egyszer Tom elmondta milyen bonyolult lenne a megvalósítása. Főleg a gépigény terén.
  • mijki
    Boldog születésnapot Tom :)