IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Csak be kell csíkozni a pályát és kész.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
"Nem tudom mit vártak ezektõl a leszerepelt játékosoktól. Semmi nem változott! Ha nem nyúlnak a fiatalabb játékosokhoz akkor nincs semmi értelme azon agyalni, hogy mi lett volna ha. Viszont van egy inteligens sz.kapitányunk aki annyit köpködött a pálya szélén, mint a pályán lévõk összesen. Nem tudott a kamera olyan képet adni róla, hogy ne csulázott volna! Csak így tovább!"
És a válasz rá!
"Azt én is néztem, hogy mindig köpköd :D :D :D De miért? Játékosok sokat futnak, ezért. De õ miért? :D :D :D Valószínûleg neki is ennyi a véleménye a játékunkról, csak nem meri ezt mondani, mert kirúgják és elég szép a fizetése. Most így még 1-2 évig húzza és magyarázkodni fog, miért kaptunk ki, addig kapja a pénzt."
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
Igazából mindkét félnek igaza van, akik mostanában kritikával illették, ill. védelmükbe vették a fórum témaválasztásait. Nyilván ez egy "szakmai" fórumnak indult anno, de az évek alatt összeszokott társaság a repülés mellett egyéb témákban is véleményt cserélt, mint ahogy ez az élet egyéb területein - baráti társaság, munkahelyi közösség stb... - lenni szokott. Volt már itt téma a katonaságtól kezdve a fõzõcskézésig minden, az aktuális politikai helyzethez igazodva pedig bejártuk a fél világot Irántól Ukrajnáig, de volt itt téma a zenélés és a filmek világa is. Ki-ki maga döntse el, hogy ettõl gazdagabb lett-e az a tartalom, amit ez a fórum adott neki, én személy szerint nem bántam meg sem az olvasást, sem az ide írogatást. Egyet azért mindenki elismerhet, hogy idõvel a legtöbb fórumtól elérõ módon sikerült nem agitáló, hanem csak véleményközlõ formában megmaradni a tagságnak a közlések során és talán ettõl vállalható az, hogy a témákat tekintve mostanában igen csak elkanyarodtunk a repüléstõl.
Rendszeresen átböngészem.
(Politika mentes.)<#wink>#wink>
D9
Zuhanó repülõn soha nincs ateista..
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Bár kérdéses milyen lesz a felhozatal majd nyárra ,mert csak azért nem vételezek,hogy legyen.
1- mivel il2 témában már nem nagyon van új hír, ezért idõrõl idõre elõjönnek az aktuális kérdések. Ez miért baj? Én pl. szeretem olvasni mindenki véleményét amíg kulturáltan tudunk beszélgetni. Rendszeresen olvasom a fórumot, de általába nem szólok csak követem a diskurzust, és egyáltalán nem zavar ha nem il2 téma van. Nekem mindegy hogy Laca pipája a téma, vagy a választások, vagy Paks, vagy épp egy repszim. Mindenbõl lehet tanulni és infót szerezni.
2. ha valakinek van a fórumhoz kapcsolódó mondanivalója akkor mondja, senki sem fog nyafogni érte, hiszen ez az elsõdleges
3. ez egy baráti társaság amibe ez a sokrétû társalgás bõven belefér szerintem
GOOBY, pls
"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."
\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."
Nos itt vannak nagyjából, akik reppennek. Sok ismeretlen név van. Tépik a spit-et, a hurrit, mint a rongyot. ( ez nem menti meg az életüket.) :-)
\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."
Beszélünk itt mindenrõl,most ez jött elõ, de lévén jóban vagyunk egymással és mondhatni baráti a légkör így nem értem ezzel mi a baj.
Mindamellett nincs asszem megtiltva ,hogy akinek kedve van az az Il2 rõl,vagy a CLOD ról ,vagy bármi ehhez kapcsolódó témáról írjon.
Én azt látom,hogy néha idejön valaki és ezt így elmondja,de az eszébe nem jut,hogy tegyen valamit a hiányérzete pótlására. Jobban érezné magát bárki,ha két hónapos hozzászólások lennének ha éppen benéz? Csak kérdem.
De Savi nem ezt írta ,konkrétan én tudom miért írta amit írt és qrvára nem értek egyet vele,mi több sértve érzem magam.<#schmoll2>#schmoll2>
Amíg aktívan repkedtem mindig csináltam videókat ,kedvcsinálókat ,írtam a játékról .
CloD. A TF4.0 után várjuk a 4.01 hotfix-et 5 azaz öt hónapja. Hotfix nincs, de legalább, vélhetõen e hónapban már kijön mint TF 4.2 számos többlettartalommal. De õsz óta a CloD terén semmi. Most indulgat majd egy online kampány.
A BoS egy vicc. A készültsége a 20%-ról felment 42%-ra õsz óta. Remek. Errõl sem igazán van mit beszélni.
A DCS pedig betût sem érdmel, amióta a Beczl Stúdióval az történt ami.
Idézlek!!!
"Lehetne írni a BoS és a CloD fejlesztésérõl, de én nem fogok, mert nem sok értelmét látom."
És ezért én (IS )vagyok a hibás,vagy ennek én (IS) vagyok az oka? Miért nem látod értelmét? Gondolod nem érdekel senkit? Vagy csak szimplán nem akarod az idõt erre fordítani? Vagy mi ? Olyanok vagytok mostanság mint a sértõdött gyerekek komolyan. Képzeld engem is érdekel, fõleg azok véleménye akik még használják is a programokat.
Na befejeztem ,csakazértse fogok gutaütést kapni. Még hogy jelentõs szerepem van ,beszarok. Mert megtiltottam,hogy ne játsszanak vele mi!
Részemrõl ennyi Savi,de komolyan nem értelek és ne is beszélgessünk asszem az a biztos.
Tényleges harcoló: 6-9e (de minden egyenrucis tud lõni, szóval növelhetõ pár ezerrel :))
A 34. Bercsényi 100 fõvel a saját szolgálatát nem tudná ellátni, vannak azok vagy 600-an.
A többi egység pedig nagyobb létszámmal tud tipikusan harcoló egységeket kiállítani:
MH 5. Bocskai István Lövészdandár
MH 25. Klapka György Lövészdandár
MH 34. Bercsényi László Különleges Mûveleti Zászlóalj
MH 25/88. Könnyû Vegyes Zászlóalj
Az egységek jellemzõen nincsenek feltöltve teljesen, mivel a közkatona fizetése nem igazán fényes, így még a rotáció is magas.
Alapvetõen minden katona "lövész" saját fegyverrel a helyõrségben, így még én is tudok lõni repmûszakisként, ami +1-el növeli a "sereg" létszámát.
Azt a qrva most felidegeltél.
Mik a hírek?
Az IL-2 topic átvedlett politikai vitafórummá.
Aki még írna az IL-2 vel kapcsolatban már nem teszi, mivel le van fujjogva mind a három szimulátor, és ebben jelentõs szereped van.
Lehetne írni a BoS és a CloD fejlesztésérõl, de én nem fogok, mert nem sok értelmét látom.
"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."
Lesz többek között vitorlázó és motoros mûrepülés. És lehet menni megfelelõ pénzmagért akár motoros vagy vitorlázó mûrepülõvel is.
Fészbúkos izé
Amennyi molotovkoktél repült a rendõrök nyakába, csodálom hogy nem volt több halott egyáltalán a felkelõk közül.
Figyu, szerintem csak egy gond van veled, hogy túl komolyan veszed a politikát és az érzelmeid erõsebben hatnak rád, mint a józan ész, páran viszont akik itt errõl írogatnak "marhaságokat", meg már túl vannak életük ezen szakaszán.
Ez most nem személyeskedés akart lenni, de tényleg, inkább csak egy észrevétel.
Minden mást nagyon szívesen olvasok itt és nem zavar!!!! Csak ez a sok mostani sz.rság. Kikapcsolódás képpen szoktam olvasgatni a fórumot, ha f.szságokról akarok olvasni, akkor olyan oldalra megyek. De igaz valóban, nem kötelezõ olvasnom a fórumot.:)
"Szegeden születtem Szép leányt szerettem"
Az égési sérülés ugyanúgy halálos tud lenni, ha megfelelõ nagyságú felületen és mélységben ég meg a bõr. Viszont borzasztó fájdalmas és lassú biztos halál lesz. A molotov koktélok olajos éghetõ anyagai nehezen olthatóak, a mûszálas ruházatot átitatják és beleégetik a bõr mélységébe.
Szóval van az az égési sérülés, aminél kéri a sérült a fejlövést.
Ugyanakkor a tüntetõket azért nem lõtték nagy kaliberrel, nem géppuskázták a tömeget... mint Bp-en 56-ban.
Nézd ezt nagyon könnyen megtudhatod. Kérj meg valakit,hogy vágjon hozzád egyet. De elõbb lõjenek mondjuk karon vagy lábon . Aztán majd eldöntöd.
A fotelpolitikussággal meg nem értek egyet ,lévén véleménye bárkinek bármirõl lehet,max nem ért vele más egyet ,ha neked nem tetszik fogod magad oszt nem olvasod el. Engem nem zavar ,hogy itt megbeszélünk ezt azt ,téged igen?
Zuhanó repülõn soha nincs ateista..
Ebben is tuti világelsõk vagyunk.:)