91307

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • sakkay
  • VO101 tvr
    Ez full grafikai beállítással készült kép?
  • sakkay
    Jó majd csinálok estére jobb nézetből, ezt a fórumon találtam. Azért rakta be így gondolom, mert így tudnak hasonlítani az előző verzióhoz.
  • VO101 tvr
    Most komolyan. És nem baszogatásképpen. De ez a kinézet egy Il-2 mod szintjén van.
  • artivizsla #76137
    Na jó, nincs videód hozzá ?
  • artivizsla #76136
  • sakkay
    Vélemény?
  • sakkay
  • sakkay
    kijött az új patch. Alakítottak a fw190 pilóta nézetén. A sztárnyak sokkal ritkább esetben törnek találatkor-8 lelövésnén csak egyszer láttam, az Orosz gépek égnek mint a tábortűz! Nem is tudom mit szolnak majd multin. Ja és a fw igencsak felkeményedett. Na nem az fm-az állítólag a henkel után lesz rendbe rakva-hanem a DM. Úgy nyelte az egyik tesztben a lövedékeket, csak lestem..aztán gyulladt ki.
  • sakkay
    NAGYON OKOS AZ A NŐ..mondom úgy , hogy nem szertetem
    és a világ mindig így fog működni.
  • artivizsla #76129
    Merkel ajánlata az Oroszoknak :

"...A terv alapvető célja az ukrán államhatár stabilizálása, valamint Ukrajnának való jelentős segítségnyújtás egy új energetikai megállapodás elfogadása által. Ha Oroszország elfogadná a feltételeket, akkor a nemzetközi közösség elismerné a Krím függetlenségét és Oroszország általi annektálását..."

Azért a világ még mindig elég mocskos módon működik.
  • sakkay
    Mármint törésmodell?
  • 55manfred
    Sziasztok ! Valaki el tudná mondani jó szájbarágósan hogyan lehet térképet beilleszteni a HSFX 7.02 -be ?
    Köszi.
  • Her Laca
    Isten hozott:)
  • bucsher
    Tie Fighter! :)
  • lala42

Nos kezedem azt hinni, hogy a szám.tech. visszafele fejlődik. Tessék törésmodell.
  • almale&
    pedig már nagyon vártam az il2 folytatását, örültem is hogy rátaláltam erre a forumra
    de ez nem lesz clod folytatás
  • almale&
    a szakállas csávó nagyon idegesítő
    csak ott ál és bólogat.A riporternek nem kéne kérdezni vmit?
    nagyon gagyi bemutató,erőtlen hulladék
  • Her Laca
    Na mekkora ötletem lett. Elmegyünk Atagon Londonig és leszállunk a királyi palota előtt ,majd haza:)
    Mindezt élesben. géppárban.
    Valami ilyesmire gondolok.
    Ez valamikor 2 éve készült:)
  • Zpogi
    Sanyónál leltem, besza behu!!!

Aero Glass - kiterjesztett valóság pilótáknak
  • Leon77
    A gázkar keménység állításánál levő gumiforgács megszűntethető némi szilikonzsír használatával (legalábbis nálam a tavaly októberi kenés óta nem jelentkezett forgács). ;) Ettől függetlenül tényleg a pofátlanság netovábbja, hogy egy ilyen (ár)kategóriájú termék ennyire könnyen széthullhat.
  • Her Laca
  • sakkay
    Na..kíváncsi vagyok olyan e mint a biciklizés.
  • Her Laca
    No ha minden igaz holnaptól megint elárasztalak benneteket jó kis videókkal:)
  • LeonSilver
    Hát... lemehetne bótba :D
  • Her Laca
    No de most remek joy od van:)) lóóóóóóóóóóóóóóógii:)Süt ,főz ráz mi kell még?:)
  • Papa01 #76113
    Na igen, érthető...
  • LeonSilver
    Emiatt tettem le róla én is...
  • Her Laca
    Tudsz valamit
  • Papa01 #76110
    Laca, ez az a HSZ, ami a Warthog-ról szól (Linkes): #75529
  • croatianus
    Ja... a legmulatságosabb, hogy a két videót a war thunder hivatalos fórumán találtam!
    Gondoltam, megnézem hol tart a hőbörgés hőfoka a "szimulátoros" szekcióban, és ott találtam egy totyikot ezzel a figyelemreméltó címmel:
    "These are the reasons to make the best Aircombat Simulator of the history"
    És akkor kiderült, hogy a rokonszenvesen szerény mondatot az illető ezekből vette, amiket ő belinkelt, hogy BEZZEG!
    Először nem értettem, hogy a belső elhárítás hogy-hogy még nem törölte, aztán megértettem.
  • sakkay
    Én még akkor is hiszek a győzelemben.
    Majd a csodafegyverek, csak ki kell tartani!
  • Her Laca
    Különben nem vagyok boldog ám. Most komolyan. Titokban azért reméltem ,hogy szim lesz,de sjan:(
  • Her Laca
    No felmásztam TS re.
  • LeonSilver
    Roppant boldog vagyok, hogy nem adtam ki pénzt erre a szutyira :)
  • croatianus
    Hát... , nem vagyok egy angol-bölcsész, de ehhez nem is nagyon kell. Lényegi információról nincs szó, hanem van egy pár szavas üzenet, és az összes többi azt támogatja. Ezt, azt hiszem, valahogy úgy hívják a reklám szakmában, hogy "pozícionálás".

A pár szavas üzenet a következő:

"the BBBEST flight sim in the world"

"hardcore with passion"

Na most a passion érdekes kifelyezés. Egyszerre jelent kedvtelést, szerelmet és "passiót", vagyis Jézus kínszenvedését.

Ha az első pár percet megnézed már bőven mindent tudsz, A nyitószöveg:"egy újabb hardcore szim bemutató?" és fölötte az asztalra dőlve szundikál egy hölgy(?!). Persze a válasz, hogy "dehhhogyííís". Vagyis közli, hogy ez nem egy egy hardcore sim lesz! DE: természetesen attól még minden benne van, ami abban benne lenne, hiszen "egész egyszerűen mi a világ legjobb szimulátorát csináljuk". Érted?! Szóval neked nem kell aggódnod, hogy átesel, túlmelegszel, keresztszél van, rosszul állítottad be a géppuskát, de attól még az benne van, higgyed el.
    És akkor megy a további bla-bla, amit asszem, úgy hívnak, "elmélyítés", vagyis agyba döngölés:
    "Mi létrehoztuk a repszim-zsáner új szintjét, ami három dolgon nyugszik: KIHÍVÁS, ÉRZELEM, RUGALMASSÁG. Bla-bla-bla-bla...."
  • Papa01 #76103
    Bocsi Laca, most kerültem gép elé! :)
  • Her Laca
    Nagyon ecsetelik a hardcore vs hobby szintű akármit. Csak nem értem ,hogy a hardcore az nem szórakozás miatt játszik? Neki az a szórakozás ha minél valóság hűbb vagy nem?
    És azt sem hiszem,hogy egy hardcore játékos többet játszana mint egy kevésbé érdeklődő,sőt szerintem kevesebbet ,ha csak azt nézem,hogy akiket ismerek azok hetente max 1-2 estét szánnak rá,míg a wartündérben minden nap sokan nyomulnak.
    Viszont igaz ami igaz az üzlet az üzlet:)
  • Her Laca
    Ja! Volt ,hogy a pöcsünkig nem láttunk 100m től 3K ig egy baxom nagy tejföl,néhol csak egy egy kis tisztás benne.
  • Lysandus
    Foglald már össze légyszi, hogy mit mondanak, ha már neked sikerült végigszenvedni. Köszönöm!