IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
http://youtu.be/2Zlgamp0S34?t=50s
ennek a filmek a jelenetei nem a cliffs of doverbõl vannak?
http://www.youtube.com/watch?v=2Zlgamp0S34
Si vis pacem, para bellum
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

sziasztok,remelem nem lesz gond ha az oreg Il-2-hoz kerek segitseget,hosszabb szunet utan ujra raktam ,4.12 verzio van,fent modoltam HSFX 7.0-val eddig jo megy,nem tudom attenni 7.01-re sehogy,nem tudom ez egy kulon frissites valami? nem kapom sehol.Ahol neztem, kerestem 7.0-utan meg van egy hsfx auto updater exe ezt instalaltam de nem tortent semmi, itt nem nagyon irok de viszont szinte minden nap elolvasom a forumot,meg mindig a regi csapat van........esetleg ha meg valaki il-2-zik kerem segitsen
Ha gondolkodsz még motorvásárláson, találtam egy neked való vasat.
Az eladó jó ismerõsöm, korrekt ember, ezért merem ajánlani.
http://veteranapro.hu/szolo-motorkerekpar/37846-bmw-r80rt-oldaldobozokkal-77100-km
"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."
Tom minden tiszteletem, de egy helyesírás ellenörzõt át kéne rajta küldeni, van benne pár elütés, elgépelés.

1937 Union Pacific 2906 streamline locomotive.
Boxer Rocky Graziano...something for the ladies
Frances Dinsmore of Smithsonian, recording indian songs. 1915
Hong Kong, 1931 — Photo by W. Robert Moore

2000,- Ft Szombathelyen 😉

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
www.smart-bus.hu
Talbot-Lagos have become a top-prized car at various auctions. A Figoni et Falaschi-bodied T150C SS Teardrop Coupe, owned by Brooks Stevens, would sell for $3,535,000 at Christie's Pebble Beach Concours d'Elegance auction on Aug 18, 2005,<14>14> another for $3,905,000 at the Palm Beach International Concours d'Elegance Gooding & Company auction on January 22, 2006 where it was unanimously voted "Best in Show",<15>15><16>16><17>17> and another for $4,620,000 at the Pebble Beach Concours d'Elegance RM Auctions Sports & Classics of Monterey auction on August 14, 2010.<18>18><19>19><20>20> A T150 C SS with a Pourtout Aerocoupé body, designed by Georges Paulin, sold for $4,847,000 at the 2008 Bonhams & Butterfields Sale of Exceptional Motorcars and Automobilia at Quail Lodge.<21>21>
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
Az Olymposnál minden nap volt F-16 mûrepülõ bemutató (igaz, akkor még nem voltak olyan szar helyzetben, mint most)
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
Ezeknek mennyi kerozin jut, hogy mindennap nyomhatják...!
Si vis pacem, para bellum.

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
3 Superpuma mellettem, alattam a völgyben köteléket repült. Félúton megálltak, nem láttam jól, de szerintem desszantkirakást gyakoroltak.

Boldogok a sajtkészítõk....
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Hol lakozol mostanában?!
D9
D9
Ma egész nap F-5ösök nyomták fölöttem az 1v1 dogot. Kivéve azt az 5 percet, amikor terep felett 600m-rel két Pilátus tette ugyanezt.
ON