91307
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
#76302 én még ugyan nem próbáltam a BoS-t, de kb. valami hasonlót látok én is.
A látottak alapján a grafika jó (most őszintén, tényleg olyan fontos a dx 11? élethűbb a füst vagy csillivilli lesz? Optimalizáltabb? Miért, a mostani gépeken akad?) A RoF-nak is szép a grafikája, hiába dx9, nekem tetszik.
Viszont van egy olyan sejtésem hogy fogták a BoS-t és egy az egyben átrakták a RoF engine alá, némileg módosítva persze a repmodellt, azt csókolom. Ilyen rövid idő alatt ebből ennyit tudtak kihozni, és ezzel a végére is értek mert elérték az engine korlátait.
Ettől még persze lehet jó lövölde, ke kb. egy feltupírozott il2 szint az amit ezzel el lehet érni.
Legalábbis nekem ez az érzésem, de nem akarom leszólni a játékot amíg nem próbáltam, csak nekem ez jön le a videókból/fórumokról.
-
#76301 Amúgy így ebédidőben az jutott eszembe,hogy a Bos nak jó 50-60 % a marketing és a többi az a meló.Pici munkával nagyot akarnak kaszálni,az ára az vicc ahol képest hogy mit ad. -
#76300 Ok igazad van:) Ha innen nézzük akkor ez egy jó nagy lehúzás, és ez egy xar:)) -
VO101 tvr #76299 Még nincs kész.... Jajj már te is... Ez akkor állná meg a helyét, ha ingyen beta tesztre lenne publikus a program!!! Mint anno pl a RoF.
A CloD sincs még kész. A TF 5.0 55%... A TF 6.0 pedig 12% -
#76298 Még nincs kész, ezt írtam is,ergo még bármi lehet. Zavaró Pl a német gépek orranyomása, de ez egy dolog,viszont nekem olybá tűnik,hogy nem vesződtek sokat az FM el szinte régi Il2 minden gép. A lövedékek viccesek. Van még mit csiszolni rajta ez nyilvánvaló.Most melózom de délután majd belemerülök még,megnézem humán ellen milyen,mert ai ellen semmi kihívás nincs,mondom egy jak1 el is két három forduló oszt bármit lelőhetem,nem volt 20 másodpercnél hosszabb egy fight sem.Hogy lesz e ebből igazi szim az kérdéses,nem tudom,hogy egyáltalán a játék motorja alkalmas e erre de nagyon egyszerű.Gázkart orrkúpig oszt ennyi. -
sakkay #76297 Abszolút egyetértek a megállapításokkal. Kivéve a táj, és a füst. A füst még készül, folyamatosan javítják, a táj meg...hát téli. Ez ilyen.
A sérülés főleg a hamar gyulladás' azután jött, hogy a hamar szárnyleszakadás megszűnt. És mint múltkor írtam, nagyon könnyű a gépek lelövése..kivéve a nagyobbakét. Egy biztos. A gyulladás nagyon hamar bekövetkezik. És összegzésnek most azt mondod, reménytelen? Mert szerintem a helyzet nem rózsás, de nem reménytelen. Koránt sem. -
#76296 -
#76295 Erről beszélek ha sérülést elemzek.Ez szerintem nem szép így jelenleg. A Clod é szebb egyértelműen ,legalábbis számomra.
-
#76294 Persze azért legyek korrekt ez még nincs kész ,így ezek csak észrevételek.Nem akarom nagyon negatívba vinni a dolgot .
Ami nekem beugrott így pár repülés után ,az tényleg az,hogy ez egy szórakoztató repülős játék egyelőre,én nem látom a szimes vonalat benne,persze ha az IL2 után ez jött volna ki akkor isteníteném,ezt komolyan mondom,de pechükre ott a CLOD, és ot a TF. -
#76293 Ez afüst egyszer csak megszakad bagy mi:) aztán folytatódik. :)) Kicsi az fps ahogy felveszem ,de megoldom majd ,csinálok egy hosszabb bemutatót. Sakkay mester mit szólnál egy dogfighthoz alkalomadtán azt felvesszük. Én megyek orosz nyírfa vasakkal:)
-
-
#76291 Na most vagy én vagyok egy isteni tehetség (ezt kétlem) vagy eccerű ez mint a faék. Bármibe ülök lehet az jakab ,lagg,fóka bf ,max két rövid sorozat és lángol az ellen ,de minimum 3 féle füstöt húz. Az orosz gépek kb mint az Il2 ben,talán a lavor a legszarabb ezt komolyan mondom:)
A fóka elég jó ledogoltam az AI-t persze ez nem jelent semmit ,de kezes.Nem imbolyog egyik sem ahogy néztem.
Másrészt ha mozgóképen azaz menet közben látod a lángokat már nem olyan szép,majdnem ,hogy kockás.
Még majd értékelem ,de ennyi nekem elég is mára belőle. A kinézete tényleg rendben van (bár földhöz vertem a vasat és nem mondanám valami eget rengetőnek amit láttam ,én nem látom ezt szebbnek (na jó a gépek azok igen nagy duzzogva elismerem ) mint a CLOD . De ennyi,ezért én nem adnék pénzt. Ez olyan kb mint az Il2 ,semmivel nem nehezebb.A táj nem tetszik:) Dogfight lövölde és ennyi így hamarjában. Csak ránézek az ellenre és már lángol:) de komolyan. Ebben semmi kihívás nincs.
Megvan! Wartündérre emlékeztetett ahogy egy pötty és már sanyi is a másiknak.
-
sakkay #76290 nem, a szim könyvtárába teszi. -
#76289 Mi a faxxal lehet képet csinálni ,megnyomom a billen a prt scr-t de az asztalt kapja le miközben játszom? -
#76288 Egyébként nincs szó a Koreás projectről? Olegék régen a CLOD folytatásaként tervezték,valamelyik csapat csak megcsinálja egyszer azt is. -
#76287 A füst az szar. Nem ilyen a füst sem a vízpára,ez túl erős ,túl kontrasztos! -
sakkay #76286 Ok. -
#76285 No . Első próba. Csak maxra állítottam a grafot meg expertre a dolgot. F4 vs Jakab. Én voltam F4 el 2 fight volt. Mindkétszer csak 1 szer lőttem egy rövid sorozatot. Égett a jaka mint a fáklya. Filmet nem vette fel ,pillanat felvételt sem csinált ezt még kiokoskodom.
Messza most nem idegesített fel ,valamit csiszolhattak rajta ,de ha előre nyomom akkor dugó,viszont egyszerű vezetni. A hanok jók,a látvány szerintem türhető,de így elsőre wartündér nehézség experten. Na megyek jakabbal egyet. -
Solt #76284 Na, ha hazaértem utána nézek ennek... :) -
sakkay #76283 Hogy politikailag is korrekt legyek, egy orosz gépet is berakok égve. Akép alá mellékelve:igaz egy kicsit meleg van, de azért ezt a kacsatáncot még befejezem.. -
sakkay #76282 -
sakkay #76281 Na ja..az is igaz. -
VO101 tvr #76280 You are wrong. 2 weeks. -
sakkay #76279 Mint mondottam javítják. Elméletileg záros időn belül. Kb 1 hónap.. -
#76278 Ez sem egyszerű. Az,hogy a jakab milyen indiferens. Ha a BF és a Fóka szar akkor tök mindegy milyen az elképzelésük,eqrtát és kész. -
#76277 szép,DE!!!!! ez az amiről észrevételezek .A sérülések fekete pacák, a Clod ban nem ott alálátsz rendesen bárminek. A tűz viszonz szép. -
sakkay #76276 -
sakkay #76275 Ja és igen. Tudod, hogy jelenleg a német gépekkel mi a helyzet fm terén. DE. A jak és a lagg állítólag jó, az fm már ott-jelenlegi tudásom szerint-nem változik, tehát azokkal(is)repülj, mert kb olyan az fm-ről,az elképzelésük. Tehát ha az szar, akkor nem lesz csodafegyver. -
#76274 Majd a felvételek!:) Azok magukért beszélnek és ahogy káromkodom közbe:)) -
sakkay #76273 Ok, örülök neki. Amúgy szerintem én sem mondok semmi olyat ami nincsen. de cáfoljatok meg ha nem így van. -
#76272 Azért én látok sérüléseket ,de a lényeg a z FM. Na meg az apró:) -
#76271 Most intézem. Teszt nemsokára indul ,filmmel ,fényképekkel. Onnantól nem lesz miről beszélni. Ígérek egy teljesen "objektív " véleményt:)) -
sakkay #76270 Egy olyan effekt van a témában ami szebb és élethűbb, az éppen a vékony folyadék/pára csík. Az a CLOD-ban nagyon jó. A BOS-ban meg sokkal szebb a sűrű vastag füst, a lángok, és a hő effekt. A Clodban egyenlőre szebbek a találatok kinézetei(jóval)-a menet szél' által inogtatott lemez hihetetlen jól néz ki-a bosban viszont ott lesznek a sérülések ahová megy a lövedék, és ami a legfőbb nincsen olyan, hogy látod a becsapódást, de nincsen látható nyom a gépen. Ez a CLOD-ban nagyon gyakori. A clod levegőben törés-gyakorlatilag nincsen, legalábbis legtöbbször a komolyabb találkozásoknál-valamely gép amelyik részt vett az ütközésben-totális eltűnésével jár...a másik meg szinte sérülés nélkül repül tovább. A BOS ebben viszont nagyon jó. -
feca1229 #76269 Én úgy gondolnám, hogy láttad a sérüléseket a BOsnál is, szerintem így olyan nagy különbségek nincsennek, lyukak, rések keletkeznek mind a kettőn, elhadja valamely részét, például a csűrőt min a kettő. Ami viszont szerintem nagy különbség a két sérülés között, ,és a CLOd javára billenti most nálam a mérleget azok a különböző effektek! Itt olyanokra gondolok, hogy a CLODban kurva jól néz ki az a vékony kis olajfolyás, és a különböző jellegű és vastagságú füstcsíkok, ellenben a BOSban szinte tök egyformák csak a szinűk változik, habár már nagy javaláson esett át, és finomítottak sokat rajta, tehát akár egészen jó is lehet. Itt is kb. átvették teljesen a ROFbol, ott szerintem nem nézett ki rosszul, de egy 3*gyorsabban mozgó repcsiből egy ujjnyi vastag lyukból biztos nem úgy folyik el a folyadék ahogy most mutatják, szerintem a CLODnál jobban néz ki! Viszont ahogy az előbb írtam a BOS-é sem rossz, sőt valószinű még kalapálni fogják! habár lehet, hogy valakinek meg pont a BOS -é tetszik jobban! -
#76268 Már épp kérdezni akartam, hogy milyen beállításokkal tolod Laca.
-
#76267 Leon. Ha a G 940 kissé ideges lenne akkor a Clod ban a pedál sensitivjét tedd fell max ra,sokkal finomabb mozgás lesz,a aileron nál asszem 0.3 ra . -
croatianus #76266 Lehet, hogy radeonéknak elfelejtettek szólni, hogy win7-ben ilyen mán nincs.
Én is most hallok róla először. -
Solt #76265 CCC-ből vezérled a vsync-et és működik? Az érdekes... -
#76264 Szóval nézem a sérüléseket ,és jó lenne ha valaki tenne fel a BOs ról képet összehasonlításra.
-
#76263 most jöttem önkormiból jogsi meg személyi lejár aztán kértem időpontot. De külön külön lehetett kérvényezni és más időpontokat adtak meg.Na bemegyek a megbeszélt időre , jogsi az első,fénykép megcsinálva ,csekk befizetve,de gondoltam rákérdezek,hogy nem lehetett volna egyszerre az egészet. ÉS! Még az én qrva anyámat miért nem szóltam.Mondom ,de másfél órás időeltolás van a két időpont között ,miért én vagyok a korlátolt?
Aztán gyorsan megcsinálták a másikat is,,bár tényleg jó itt ez a rendszer de van még mit csiszolni rajta:)