IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mert hullanak mint a legyek. Jól sikerült ez a patch.

\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."

Her Laca
Miért?

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Nagyon fognak utálni bennünket a vörösök<#vigyor2><#nevetes1>

\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."

<#alien> Ilyen nincs is...<#nyes>

de legalább nem kerül sokba!

V43 1105
Biztonsági kamerákat kezelnek vele :-)

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Her Laca

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Tényleg.

Megszûnt? Ezt már mondtátok párszor. Vagy most tényleg megszûnt? Mert akkor ki kell próbálnom :)

Pont ezért írtam, mert én is ezt olvastam. A oldalkormány szerintem akkor is egész más-de jobb. Lehet csak én repültem régen,de azt is írtam<#nyes>.
Ja és megszûnt a microlag. Az meg már nem semmi.

Her Laca
A messza repmodelljébe nem nagyon nyúltak bele pont ha jól olvastam:)Csak ,hogy lohasszam a lelkesedésedet:)) Pontosabban nem hinném ,hogy te észrevennéd a változásokat így hirtelen.

Her Laca
Majd nézd meg a spitet is:) Gondolom jóóóó gyors lett:)Mindenhol.

Her Laca
<#eljen>

Ja ja.<#vigyor>
Repkedek vele alapvetõen én csak, de tényleg látszik, hogy sokat dolgoztak rajta. Mondjuk vagy én repültem vele régen, vagy tényleg<#alien>, de más a repmodell a messzánál, és nekem tetszik.

Her Laca
Mit próbáljak rajta?:)Lényegi dolgot nem tudtak csinálni, az újításokat 1 nap alatt megszokja mindenki és ugyan az lesz mint eddig. Játszik vele 10 ember innen.
Meg nem is vagyok rá kíváncsi ,ha érdekelne nem adtam volna el a dolgokat.
A gépet is alig kapcsolom be (hál istennek teszem hozzá) .
Majd ti megmondjátok milyen is lett ,én csak örülök ha nektek tetszeni fog.
De még ha kipróbálnám sem véleményezném mert rám lett szólva tudod:)

Közben azt is megtaláltam..nagy nehezen.

És most nem bassza az agyadat, hogy nem tudod kipróbálni?

Her Laca
Mindent nem. :) Maga az alap gép az megvan ,proci, ram, stb.
Joyt-VGA-t TR-t adtam el.

Mintha az lett volna , hogy eladtál mindent...de akkor ezek szerint én értettem félre valamit. Vagy_?

Her Laca
Miért is?

Laca? Tényleg nincsen most géped-mármint normális?

Bakker hülye voltam, mert a steamban az integrity cache...opciót választottam, így a 4.0 is elment..ahhoz nem tudsz linket?

Jön már :-) Véletlenül leállítottam :-)

Sanyo
Nem jön lefele a pöcs! A pcpilot-on megadott torrentrõl. Van valakinek más linkje?

Her Laca
Radeon nem játszik,mert csíkozza a tengert:)) meg mólókat rak a partra,meg ilyesmik:XD

Közben megtaláltam a Puma fórumon..

Valaki tud linket? Mondjuk gondolom omlik minden.<#alien>

Na! Nagyon kíváncsi vagyok!<#smile>

Itt egy videó három monitorral:

http://www.youtube.com/watch?v=jO0MYcI344c
Esetleg 2 erõs 3GB-os (ATI) vagy 4 GB-os (NV) kártya crossfire-ben vagy SLI-ben... Az is kérdés, hogy milyen és hány kimenet lesz összesen...
Nem mondasz hülyeséget... Hogy erre nem gondoltam<#falbav>

Szerintem annyi kártya kell, ahány monitor. Azzal nagyon nem lõhet mellé...
A többmonitoros ötlet jó, szerintem jobb, mint az oculus rift, de nem biztos, hogy a CloD támogassa...
Egy nagy monitor mellé akarok 3-4 kicsit a mûszereknek. Nem panoráma falat tervezek 30" kijelzõkbõl.
Ez is szépen elboldogul az 1 db 27" FH-s és egy 19" 1280*1024 monitorral + még a FH-s Pana plazmámon is nézik a filmet.
De a kemény multihoz már kevés.

Ez Dodó kacsa után szabadon <#vigyor2>

Her Laca
Azért nézz utána a többmoncsis dolognak mielõtt belevágsz,mert mint mondtam oda egy kártya lófing sajna.

Errõl mindig az jut eszembe, amikor Gorcsev Iván ebédelteti Vanek úrat Nizza legmenõbb szállójának teraszán a Tizennégy karátos autóban:

- Ha akarja elmondhatom, hogyan süllyedtem idáig - mondja csámcsogva Vanek úr.
- Sajnálom öregem, de ennél elõkelõbb helyre már nem vihetem - válaszolja Gorcsev Iván...
No ez nem sikerült <#vigyor2>:icon_crazy:

Újat, erõsebbet, gyorsabbat, nagyobbat akarok, akarok még még még...[url=http://www.pumaszallas.hu/forum/images/smilies/icon_crazy.gif

Her Laca
Meg mennyi?:)

Her Laca
Minek adod el?

Hu sszameg! Én meg pont most adom el a videokarim. ASUS GTX680 DCuIITop. Ha valakinek kellene, Elõvásárlási jogotok van <#wink>

Na végre! :-)
acidrain

"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."

Ááá, se szombaton, se vasárnap nem mentek a csövesek!
:)))))))))
Hétfõtõl péntekig viszont folyamatosan láttam/hallottam õket. Néha egy, de legtöbbször kettõ.
Persze lehet, hogy csak a hosszú téli hónapok kihagyása után lerepülték az elsõ félévi adagot. Mondom lehet.....
:)))))))

Si vis pacem, para bellum.

Her Laca
Ahogy így észlelem a beszámolóidból,ezek ott egy hét alatt több kerozint égetnek el,mint mi egy év alatt:)

Újúlt erõvel állék vissza munkába. Azért a múlt heti nézelõdésemben egy dolog megfogott.
A völgyben 3 Superpuma. Fölöttük 2k körüli csúcsról 10-12 siklóernyõs emelkedett. Tíz percre benézett közéjük egy korán ébredõ vitorla. Jött vagy két-három kisgép. Közben a csövesek dogot gyakoroltak. meg délben megjelent egy F-18 géppár olyan razgon-félén. Az eszem tudja, hogy ez így jó, de az MHSZ-en szocializálódott lelkem gyermeki döbbenettel figyelte, hogy ezt lehet.
:)))))

Si vis pacem, para bellum.

Her Laca

Her Laca
Ez a lényeg uraim:)

http://www.youtube.com/v/VFi4Tb1W1ss&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB