91307
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
#76342 Nekem is ez szúrt szemet, de egy aszárnyból valami folyik szindróma a CLOD-ban is megvan ha jól emlékszem, ugyhogy nem tudom hova tenni, hogy miért gondolják a fejlesztők ezt a látványt igy feldobni.
-
#76341 De jól néz ki:) -
VO101 tvr #76340 Na akkor ennyit a sérülésmodellről. Van még kérdés? -
VO101 tvr #76339 "...Tüzelőanyag tartályai (3 db) a centroplán részen lettek elhelyezve. Egy darab a pilótafülke előtt alul (felette az olajtartály), a másik kettő mellette a szárny-törzs csatlakozásainál..." wiki http://hu.wikipedia.org/wiki/La%E2%80%937
-
#76338 mittudom én:)) Fehér valami amit odatettek:) Nem benya? Hol van az orosz gépek üzemanyag tartálya amúgy? Mondjuk nem hinném ,hogy a szárnyba tették őket. -
VO101 tvr #76337 7:58-nál mi lehet az a fehér vmi ami a Lavocskin mindkét szárnyközepéből folyik? -
#76336 Mi az ,hogy a legocsmányabb helyről? Van olyan nézet is ahonnan egy másik gépet néztem ahogy ég és ott is kockás?
Amúgy most mentem egy1vs4 et és tényleg jó a kinézet,felhők parádésak .Mondjuk most meg imbolyog amessza mint kecskeszar a deszkán. tegnap nem éreztem ennyire ezt,bár volt bennem 4 feles az is igaz. -
#76335 Persze értem én csak vicceltem,mert hasonlitott rá.DE engem ilyen veszély nem fenyeget, hogy az ugrálókötél üsse ki a szemem., Nekem ez már ürtechnikának néz ki amit utoljára én fogram az még ilyen hegymászókötél szerüség volt esztergált fa nyélbe csomózva és jó napot. -
sakkay #76334 Na jó..az hozzá tartozik persze, hogy a lehető legocsmányabb-te tényleg abból a szögből olyan-nézetből van. Nézz meg több vidit vagy képet, máshonnan szebb mint akár melyik szimben. -
szederle #76333 azt nem értem hogy a moddolt il2-ben jobban néz ki a tűz, amit 4 éve csináltak lelkes amatőrök!!!
Ezt meg fejlesztő csapat csinálja, hivatásos programozókkal designerekker.
Hogy lehet ez???
Utoljára szerkesztette: szederle, 2014.08.06. 21:58:29 -
szederle #76332 az a tűz -
sakkay #76331 Ja persze..majd ha neked is egyszer kétszer a szerencsén múlik a szemed világa, meggondolod..főleg amikor elbaxom a dupla tekerést.
Mondjuk a mostani is elméletileg jó, de amikor utoljára volt afférom vele, csapágyastól szakadt ki az egész szar helyéről, meg éppen csak elkerülte az orcámat. Pedig akkor azért sebességbe van ha nekiállok. A baj az, hogy a legtöbb az csak arra való, hogy pár százat ugrálsz vele, mondjuk heti kétszer-simán-azt jó napot.
Viszont ilyen(mint lent) van az egyik jó barátomnak, széthajtja magát, de ennek a szarnak semmi baja. -
#76330 sima bicikli bovdent bárhol kapni (bocsi) -
sakkay #76329 Ezen jobban látszik... -
sakkay #76328 Srácok ilyenugráló kötelet tud valaki Magyarországról? Online bolt , sima, bárhogy... -
#76327 Nem.
Nem bonyolult de figyelni kell pár dologra. Menj egy kört vele:) oszt rájössz.
De ne hasonlítsunk már egy spitet egy Lagg hoz mert besírok:)
No de hagyjuk is ,neked tetszik ,én továbbra is mást gondolok oszt ennyi. :)
A nagyobb baj az azzal van,hogy sokan mások is mást gondolnak:)) Na ez már a problem nem az ,hogy én mit gondolok:) -
sakkay #76326 Igen. Viszont a lagg-ot akartam mondani, mert azzal kellett macerázni sokat , hogy rendesen repüljön. A spittel a keverék állítás a + macera nem?! Tú azon ami a németen automata... -
#76325 Spittel azért kell variálni. Most nem írom le mit ,hogy ,de a jakabnak csak toltam a gázt. Te repültél a spittel? -
sakkay #76324 Nézzél fel multira..de mostanában mert este már nehéz beférni. EU expert. Ha bent vagy a hülye balance miatt is néha kell várni. Ami amúgy nem értem mi alapján méri az egyensúlyt. -
sakkay #76323 Remélem nem marad ez így. Viszont a CLOD-ban felszállás után, mi az amit használsz mondjuk a spittel, amit BOS jak-ban nem lehet állítani? -
#76322 De mitől lenne? Semmit nem kell állítani ,rászúrod a gázt oszt mész húzod téped. Na jó a messzer felforralja a vizet full gázon:) Jakab az nem ,vagyis én nem vettem észre. Mégis mitől lenne ez szim? Max a légi harcot szimulálja ,de azt bármi tudja, a régi IL is és az ingyé van ,nem huszonezerért.
-
sakkay #76321 Én azt sem mondanám, hogy biztosan nem lesz szim. Nincs olyan piaci kereslet a wártündér, meg a CLOD között, amit anyagilag megérné betölteni. Hacsaknem a clod közeli végén (a skálán belül), és akkor is csak úgy, ha egy két dologban jobb mint a CLOD. Máskülönben bukó van! -
#76320 Dehogy veszett ez. De ,hogy nem lesz szim mármint amit én annak gondolok az hótziher:) De ennek is meglesz a közönsége én ebben is biztos vagyok. Csak nem én leszek az:) -
sakkay #76319 63% Laca..csak pontosan, kérem. Nagyon kíváncsi vagyok a logikára amikor szeptemberben 100% lesz-ha lesz. Azért megkérdezem a számítás módját. A viccet félretéve, nem látom veszett dolognak-még mindig. -
#76318 Dehogy nem. Már hatvan valahány százalékot írt ki tegnap asszem:) Ezen már sokat nem herbákolnak. -
sakkay #76317 Az nem. Remélem nem is marad így! -
#76316 ok:) Csak hogy így a szíveden viseled a felhőzetet:)) Gondoltam ezt is akkor.
Komolyan ennek a játéknak 2 azaz KETTŐ pozitívuma van. 1 . a gépek jól néznek ki
2. a felhőzet. Oszt ennyi. Mondjuk szerintem ez nem ér 20 on párezret:)
Tényleg majd jóóóóól megnézem ,hogy a jakab 1 es 5K-n mit csinál. Érzésre az a legjobb orosz vas pediglen nem kéne neki:))
Utoljára szerkesztette: Her Laca, 2014.08.06. 19:33:23 -
sakkay #76315 Te mondtad , hogy a grafikai apróságokkal nem foglalkozunk! -
#76314 A stuka égésére azaz a tűz emígyen való megvalósítására mért nincs egy szó sem?:)))) Pedig az minden csak nem SZÉP!!!! Kockás tűz.:) Meg még a hógolyó köpködés tetszik:) Vagy teniszlabda kinek mi tetszik:)
Utoljára szerkesztette: Her Laca, 2014.08.06. 19:00:46 -
#76313 Te Sakkay:) .... Ne haragudj de jelenleg az érdekelt a legkevésbé. Személy szerint igen magasról teszek rá a felhőkre meg másra,örültem,hogy nagyjából bekalibráltam a dolgokat a joy ra ,oszt a gépekre voltam kíváncsi. Most felhővel jobb lenne szerinted?:)
Nem lehet ,hogy a szárnyban van nekik az üzi? Kéne röntgenrajz. -
sakkay #76312 Te laca..azért valami napszakod állíthatnál..de ha azt nem is, valami minimum felhőzetet azért illene. -
sakkay #76311 A kérdés jogos, remélem van rá válasz mert az orosz gépeknél rendszeres. A németnél nincsen. -
#76310 NEm kötözködni akarok, csak érdekel. Egy 2vh-s gépbe mi az ami füstöl a szárnyba? Mert ha jól tudom az üza egy tartályba volt a legtöbb gépen a pilóta mögött a törzsben, a hütőviz az a motortérben max a törzs alatti radiátorban, a kormányzás a legtöbben még huzalos megoldású volt ,tehát hidraulika nem lehet, akkor mégis mi folyik onnan és ilyen sokáig ami még égni is tud? -
#76309 Ezzel várjatok még egy kicsit mert még nem fújhd:) De majd lesz csak a tecsöved kapja össze magát:) Direkt jó minőségűre csináltam.
-
#76308 A nagy videóban ez fekete fehér lett (elqrtam:))
Ezért külön feltettem.
-
sakkay #76306 Amikor mondják, hogy kész, és nem lesz nagy változás, egy percig sem védem tovább. Én egyenlőre kivárom mi a vége, és utána ítélem meg a dolgokat. Addig is 2-3 naponta repülöm, nézem mik a változások, milyen lehetőségek vannak az engin-ben. Az érzelmi részt hanyagolom. Ha így maradt, elbuktam a lóvém és kész. Legalább szórakoztam egyet. Ha meg jó lesz, még meg is érte megvenni. -
VO101 tvr #76306 Jol osszefoglaltad. Reálisan Ennyi. A baj egyreszt a durván agresszív marketingjukkel van, ami kimeríti a vásárló felrevezetesenek, atbaszasanak fogalmát. Másrészt ezert a szarért fojtjak le a CloD-ot... És ez a nagyobb baj!!! -
#76305 Amúgy nekem is kicsit rof os érzésem támadt a gépek viselkedését érezve. Ami érdekes,hogy pl a messza elemelt én alatta maradva követtem szinte szintben tartva a vasat és előbb utóbb utolértem Egy Jakabbal!!!! Ja meg miért dugóznak be az AI-k állandóan?Érdekes. -
#76304 Mindamellett tudjátok mire lesz ez jó Idézőjelbe téve de komolyan "Vér Istvánok" offline kampányokban mindlelövik a luftvaffét avagy a veres légierőt ,kapnak sok sok plecsnit és ennyi. Kedvcsinálónak tök jó lesz . De olyanoknak mint mi akik már ezen túljutottunk, szerintem nem lesz érdekes.
Szegény Sakkay -t nem akarom most lelombozni:)) de szerintem nem sokan fognak ezzel hosszútávon vitézkedni közülünk.
Ráadásul ez a mostani tesztecske nem tért ki a gépek valós paramétereire ,repülési tulajdonságaira. Na ha még annak nekiállok : -
#76303 Most csinálok egy kis összefoglaló videót. Van benne minden láthatjátok rendesen mi milyen. A tűz a kráter,a robbanás, a gépek viselkedése,úgy nagy vonalakban megmutatja milyen ez. Nemsokára közzé teszem úgy kb 15 perces lesz..
A tűznél jól látszik miről beszéltem,nem olyan gömbölyű ez azért:)
Utoljára szerkesztette: Her Laca, 2014.08.06. 16:10:40