91307

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Her Laca
    Kösz ! Sikerült:)
  • Leon77
    Csupán egy tipp, de talán segít: vezérlőpult, mappa beállításai, nézet fül és ott a rejtett fájlok és mappák megjelenítését állítsd be. Aztán ha megjelennek a rejtett fájlok, állítsd át a tulajdonságaikat rejtettről (fájlra jobb klikk, tulajdonságok).

Meglehet, hogy valami fájlkezelővel, pl Total Commanderrel machinált valamit.
  • repvez
    A mappa láthatóságot állitotta át ezekszerint akkor. Azt ugy tudod megváltoztatni, hogy a mappában nyomsz egy alt-ot, ott a szerkesztés menü azon belül a nézet fül, majd kiválasztod a rejtett mappák mutatása opciót majd ok.
  • Her Laca
    Srácok.Lányo manipulált valamit és jó pár könyvtárat nem látok ,pl a dokumentumokban az 1C soft club ban augye van a két könyvtár és pl nem látható a chace sem pedig ott van.Van egy régi elmentett és bemásolom onnan felül is írja mert rákérdez de ugyan úgy nem látom. Mi a faxt lehet ezzel csinálni. Wint nem nagyon akarok újrarakni.
    Itten hogyan is néz ki,az egyik a régi a jobb oldali meg ahogy most kinéz.

• Riff213
    Nos, ezeket amiket írtatok ki fogom próbálni, viszont nem leszek csak csütörtökön.
    Megírom majd az eredményt!

Köszönöm nektek a segítséget! Addig is minden jót!
  • croatianus
    Nos, egy városi legenda leleplezve. Ha kikapcsolom, most is szétcsúszik. (windows 7 ultimate)
  • croatianus
    Hát akkor meg legalábbis placeboként működik, merthogy nem szakadozik a kép, és régen (még nyilván xp-n), emlékszem, ha nem volt catalystban beállítva, akkor csinálta.
    Na de meg is nézem izibe, mivan most ha kikapcsolom.
    (az ini fájlban nem látok semmit, ami ezzel foglalkozna)
  • acidrain
    Függőleges frissítés nálam ki van kapcsolva, igazából sosem használtam 1946-hoz. Nem esett szét a kép.
    Ezek vannak beállítva, és akadás mentesen fut a 1946. Élsímítást be lehet állítani, nálam a CloD miatt van kikapcsolva.

Config ini-t érdemes ilyenre állítani:

[Render_OpenGL]
    TexQual=3
    TexMipFilter=3
    TexCompress=0
    TexFlags.UseDither=0
    TexFlags.UseAlpha=0
    TexFlags.UseIndex=0
    TexFlags.PolygonStipple=0
    TexFlags.UseClampedSprites=0
    TexFlags.DrawLandByTriangles=0
    TexFlags.UseVertexArrays=0
    TexFlags.DisableAPIExtensions=0
    TexFlags.ARBMultitextureExt=1
    TexFlags.TexEnvCombineExt=1
    TexFlags.SecondaryColorExt=1
    TexFlags.VertexArrayExt=1
    TexFlags.ClipHintExt=0
    TexFlags.UsePaletteExt=0
    TexFlags.TexAnisotropicExt=1
    TexFlags.TexCompressARBExt=0

TexFlags.TexEnvCombine4NV=0
    TexFlags.TexEnvCombineDot3=1
    TexFlags.DepthClampNV=0
    TexFlags.SeparateSpecular=1
    TexFlags.TextureShaderNV=0

HardwareShaders=1

Shadows=2
    Specular=2
    SpecularLight=2
    DiffuseLight=2
    DynamicalLights=1
    MeshDetail=2
    VisibilityDistance=3

Sky=2
    Forest=2
    LandShading=3
    LandDetails=2

LandGeom=2
    TexLarge=1
    TexLandQual=3
    TexLandLarge=1

VideoSetupId=17
    Water=2
  • acidrain
  • L Viper #76253
    Király
    A zeneválasztás is :) Amikor még a Metallica Metallica volt, nem country zenekar, mint most :D
  • Solt
    W7 óta driverből nincs vsync, csak dísznek van az opció.
  • croatianus
    A kérdés az, hogy a catalystban neked is be van-e állítva a v-synchez az, hogy "on, unless application specifies"?
    Mert, hogy ugye, csak akkor lesz benne v-sync (már, ha azóta nem tettek bele, anélkül, hogy észrevettem volna).
    Mint írtam, szerintem az akadásokkor "egyezteti össze magát", amit, ugye minden játékban meg kell tegyen valamilyen módon, kivéve ha van egy fps limiter amit a monitor frissítési rátájához állítasz. Pl.: ha 60Hz(mint általában) akkor, ha 60fps-ed tud lenni stabilan akkor annyit, ha nem, akkor 30-at. Mivel jelen esetünkben ilyen nincs (sincs), valami külső progit kell keresni.
  • Her Laca
  • Riff213
    Igen, 1946 amiben ezt csinálja.

Ahogyan elmondtad te is, körbeforgatod a fejed és abbahadja.
    A következő a helyzet, azt tapasztaltam, hogy ha frissen indítom el a játékot, eslő repülésnél nagyon ritka, a második küldetés már necces. Olyan mintha megtelne a memória, egy újraindítás segít rajta, de nem lehet minden küldetés után újraindítani a gépet...

Még annyit, hogy ATI azaz AMD videókártyám van.
  • LeonSilver
    Biztos itt is válaszolnak majd, de egyszerűbb lenne ha ITT kérdeznéd meg.
  • szederle
    akinek megvan a dcs-p51 mustang az megtudná mondani hogy a sérülés modellje olyan-e mint a clod-nak hogy ahova esik a lövedék az ellenséges gép törzsén, ott keletkezik-e a sérülés, vagy olyan-e mint a il2-1946-é, hogy van pár db sérülés effekt és kész
    köszönöm a választ
  • Hecker007
    Gondolom ez is 40-50€ körül van, annyit nem adok egy gépért én se, leárazáskor viszont mint a kígyó úgy rá fogok marni
  • PhantomAss
    jaja, ez szerintem is sokkal igényesebb mint a BOS, bár nekem az is tetszik
    holnaptól egyébként meg lehet vásárolni (le lehet tölteni)
    a mustang már megvan nekem, ha leárazzák ezt is megveszem, addig olvasgatom a fórumokat hogy miket írnak róla.
    ezzel a két géppel már lehet dogolni online holnaptól
  • sakkay
    Már megy is fel a vidi a BOS fórumra..bár szerintem már felrakta valaki..
  • Hecker007
    Azért ez a modell sokkal jobbnak néz ki szerintem mint a BoS-os. Ahogy néztem a videót olyan volt mintha benne ülnék a gépben. A BoS videóknál valahogy ezt nem éreztem.
  • repvez
  • PhantomAss

lassan mehet a multis móka a mustanggal :)
  • 55manfred
    Sziasztok ! Valaki el tudná mondani jó szájbarágósan hogyan lehet térképet beilleszteni a HSFX 7.02 -be ?
    Köszi.
  • sakkay
    Pont úgy csinál-ez most nem bírom ki, hogy erre ne mondjak semmit-mintha nem lenne trackir, meg + - opció.
  • VO101 tvr
    Hardcore Simulation
  • sakkay
    Revi és nézet témában ez az egyik fejlesztő válasza
    "It's compromise. REVI on it's natural high will provide line of sight which will be on the level of plane nose cowling - there will be no any visibility to forward-down.

IRL due to prism optical effect REVI line of sight was rised to level which you have now in the sim. To provide it without prism effect we have rised the REVI body.

We have had a choise - realistic visibility of the targets or realistic visibility of the gauges.
    In first attempt we have tryed second one. But it was near unplayable. So we have decided to turn to realistic targets visibility.

There is no solution now to have both things 100% realistic. So, we have done our choise. Release will show how our choise match with customers expectations. "
  • croatianus
    Márhogy, ugye 1946?
    Na azt nekem is csinálta, amióta az eszemet tudom. Ha körbeforgatod a fejed, gyorsan túl vagy rajta a következőig, úgyhogy én megtanultam vele együtt élni.
    Épp a minap gondolkoztam rajta, miközben nyomtam egy nosztalgia-gyorscsatát (az új botok nagyon durvák), pedig épp, mintha nem is csinálta volna. Ugyebár, eredetileg nincs benne v-sync, nekem a cataystban van hozzá beállítva, és nyilván ilyenkor "szinkronizálja". Valami külső fps-limiter megoldaná vélhetőleg a problémát. ( Ezt amúgy a CloDhoz is ajánlják a szaggatás ellen na de ott majd mingyá megnézem ezt a "pseudo"-t).
  • sakkay
    Túl buzgó tüzérek!
  • Her Laca
    Visszanéztem A 2. PK az a saját AA volt:)Az anyjuk úr istenit:)
  • artivizsla #76233
    Nem fut a háttérben valami ?
    NTRK-t veszel fel közben ?
  • Her Laca
    Hijnye:)első felszállás,behúzom a futót pk:) Ideges leszek. Felszállok lelövök 3 gépet erre egy messza PK:)
  • Riff213
    Jó estét az uraknak.

Technikai segítséget szeretnék kérni:

- 4.12.2 verzióm van telepítve, 3-4 percenként elkezd lapozni-szaggatni a játék. Ez tart 5-6 másodpercig majd szépen fut s eltelik megint 3-4 perc és kezdődik előlről.

Tapasztaltatok már ehhez hasonlót?
  • sakkay
    Ígérik..meglátjuk.
  • feca1229
    Sakkay!
    Akár már holnap is lehetne 100% hiszen csak beírják, és ennyi! :-D Aztán meg majd idővel adják kifele a patchek hozzá!
    Arra azért kiváncsi leszek, hogy a messernél és a fókánál megoldják -e azt a problémát, hogyha előre tolod a botot akkor ne fordulján azzonnal a hátára, ja és persze az odalkormány, kb. akkor is ugyan ezt a manővert hajtja végre!
  • Her Laca
    Nem nem. Radeonokhoz ajánlották kimondottan. Valami olyat csinál ,hogy mintha nem teljes képernyő de mégis,vagy ilyesmi:)
  • Her Laca
    Ezen jót mosolyogtam
  • Papa01 #76226
    Köszönöm szépen! :) Rendben, akkor jövőhéten kereslek! :)
  • Her Laca
    ja! Papa! Alkalomadtán beszéljünk. ?majd jövő héten ráér. Nagyjából megkérdeztem mindent neked.
    Várjál még azzal a munkálattal aszondom:)
  • Papa01 #76224
    Köszönöm a válaszokat! :)
  • Her Laca
    MSI AB ,én avval is veszek fel de a legújabb az nem csinálja ezért én a 231 est használom. Lehet van pont is 2.31 mittudom én. Az felteszi a riva turnert oszt ott lehet állítani mit mutasson. Ilyen.