IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ukrajnában azért alakul az új nemzeti kormány az unió hathatós segítségével. A magyar pártokat be akarják tiltani és természetesen magukat a kijevi puccs után legitimnek tekintik.
Igen Leon hatalmas különbség lenne..mert pár dologban nem lehet középen állni, és bizony valamelyik oldalról kell' nézni a dolgokat. Ha nem vagy érintett na akkor lehet helyezkedni könnyen a skálán. Pl. úgy nehéz ha már agyonbaszták valakidet. Én nagyon nem akarok itt részletekbe belemenni, de talán annyit mondok a világ nem fekete és fehér ad abszurdum a palesztin rendõr nem feltétlenül látja ugyanúgy egyazon szitut, mint a zsidó eje katona. De az alaptéziseddel természetesen egyetértek, én is az embert nézem.

Az érdekes dolgok a szárnyprofil változtatásoknál vannak. De nem akarom elkiabálni, várjuk ki a végét. Én most már úgy vagyok vele, hogy semmit nem akarok siettetni, had molyoljanak rajta. A readme-bõl az derül ki, hogy tisztában vannak a problémákkal, igyekeznek is változtatni a dolgokon, hogy történelmileg hiteles repmodellek legyenek, de garancia semmire nincs. Ugyanis a programkód visszafejtése nagyon bonyolult, és próba szerencse alapon dolgoznak. De dolgoznak, és ez tiszteletre méltó.
Éppen ez a baj. Kimondva-kimondatlanul egyre inkább rád akarják erõltetni.

LeonSilver
És ha az lennél?? Most õszintén, változtatna ez valamin?? Mert szerintem nem. Én speciel leszarom, hogy kinek mi a vallása, bõre színe, kekszuális beállítottsága, pilitikai nézete addig, amíg rám nem akarja erõszakolni.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Aaaaaaaaaaaz... agresszív, piromániás, perverz állatok... imádom õket! 😄

www.smart-bus.hu

Halkan jegyzem meg a totál "csak a jóra emlékezünk" legalább annyira káros mint ha csak szórjuk a hamut a fejünkre olyan 4-600 évig<#alien>. Azért a halálgyár az halál gyár..a gulág meg gulág...a szõnyeg bombázás sem szép dolog ott is éppen halálra égtek és robbantak ártatlanok-és sorolhatnám.

Én is sokszor ezt gondolom, de néha meg ha jobban belegondolunk, akkor be kell látni, hogy mûszaki innováció tekintetében azért a nyugati hatalmak sem voltak olyan nagyon lemaradva.

B29
atombomba
F-80
anyahajók és még lehetne folytatni.
éreztem az iróniát😊 igen szerintem értem. bûntudat ide vagy oda, ez a világ qrvára nem ott tartana ahol most van ha nincsenek a 2vh német mérnökök.
Hazánknak annyi "legsötétebb idõszaka" volt, hogy csomagokban is lehetne írni róla.

De röviden válaszolva igen annak gondolja a többség. Amúgy a Rammsteinhez való hozzászólásomban pont ezért is ironikusan írtam ezt. Nem sok idõnek kell eltelni szerintem, hogy inkább majd a jóra emlékeznek, ha érted mire gondolok.

Énnekem van némi tapasztalatom. A téma alapvetõen hivatalosan tabu. A Német öntudat még a sportban is csak pár éve mert spontán megmutatkozni..a Németek-okkal ok nélkül-még mindig szégyenlik amit a nagyapáik tettek-akár tudtak a dolgokról akár nem. Na most az ilyen mesterségesen fenn és kitartott bûntudat nem egészséges, és szerintem hosszútávon pont az ellenkezõjét éri el. Pont ezt gondolom az állandó holokausztozásra is. Éppen nemrég beszéltem errõl egy zsidó pappal. Magam nem vagyok az mielõtt valaki erre gondolna, csak ott volt aztán gondoltam kihasználom az alkalmat.

Itthon ki emlegeti az ötvenes éveket hazánk legsötétebb éveiként? És 1944-et? Ennyi... Nézõpont kérdése.

üdv. nem akarok vita indító lenni megint, de a németek is olyan sötétnek gondolják azokat az idõket? ezt úgy kérdezem, hogy nincs német ismerõs. tehát csak elképzelésem van és az más. offff ajaj😊

A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb

Borzalmasan agresszív zene, és bizony néha emlékeztet pár momentum Németország legsötétebb idõire....<#mf2>
Mindezt magasról leszarva az egyik kedvenc zenekarom!<#alien>

Béláim az Úrban...

www.smart-bus.hu

Sajnos a lényegen már nem változtat....
Kiélezett helyzetekben elég egy apró egyébként ártalmatlan szösszenet és borul a bili.

LeonSilver
"JETfly: A baleset óta több videofelvétel is eljutott hozzánk, az egyiken jól látható, mintha madárral ütközött volna a gép. Ti mit láttatok ebbõl?

Tóth László: "Igen, ezt a felvétel mi is láttuk, mi is csak megerõsíteni tudjuk. A gép földbecsapódása elõtt két fekete mozgó tárgy látható, mely mozgása nagyon hasonlít a madár szárnycsapásaira. A gép szárnyán a madár feltételezett becsapódási helyén szövetmaradványokat talált a hatóság, ezek DNS vizsgálata folyamatban. Csak a vizsgálat után tudhatjuk meg, hogy például milyen madár volt vagy lehetett. De ha nem is ütközött vele, a pilótát megzavarhatta és ez vezethetett a tragédiához.""

http://www.jetfly.hu/rovatok/jetfly/madarral-utkozott-nadas-tamas-repulogepe/

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

"Olyan is volt hogy gondolt egyett és semmilyen profilerben beállított cucc nem ment."
hat ez elofordulhat, pl. olyankor mikor az ember gondol egyet es nyom egy pauset a szimben, kozben kilep a windowsba (alt+tab) es elkezdi finomitgatni a profile editort.
Ilyenkor arra kell figyelni, hogy miutan elmenti a profile valtozasokat, a windows ora mellett levo saitek control systembe ujra tolse be az eppen jatszott szimhez keszitett profilt, majd mindenkepp csukja be a profile editort, mert egyebkent a joy addig nem frissiti a profil valtozasokat, es nyitott editornal default uzemmodban (clear profile) mukodik jatek kozben

Hecker007
Várjunk még ezzel a cserélhetõ nyéllel, még nem mutattak semmit amire cserélni lehetne, addig ez az opció számomra kilõve 😊

Her Laca

NYC, 1945. Damage to the Empire State Building from a Plane Collision

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Her Laca
Hindenburg 1936

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

LeonSilver
A "nyele" meg cserélhetõ lesz! 😊

Hecker007
Én sokat szívtam az EVO-val is meg a FLY5-el is. Beállítottam a makrót és volt hogy beragadt mikor használni akartam volna, ha a játékban állítottam be a gombokra akkor semmi gond nem volt vele. Olyan is volt hogy gondolt egyett és semmilyen profilerben beállított cucc nem ment.
Ezektõl függetlenül én is kíváncsi vagyok mit fog tudni az X55, a gázkarja különösen tetszik.

Esetleg az itt fórumozók között nincsen olyan akinek van eladó gtx 760 vagy 770, vagy a közeljövõben valamikor eladóvá váló..ezzel együtt nekem pedig lesz egy eladó ASUS engtx 580itt látható, ami nyárig még garis is.

en nagyon szeretem a saitek x52 pro hoz a mad catz editort, szerintem annyira atlathato es egyszeru, minden gombot, csuszkat, tekerot at lehet varialni, akar egyszeru bill.parancsoka tehetsz tekeroket, csuszkakat , stb, es elmenteni kulon profilba, az egy hiba , ami egyebkent nem egy nagy dolog , hogy neked kell atkapcsolni a az ora mellett levo ikonnal , hogy melyik jatekprofilt szeretned hasznalni. A TrackIr legalabb automat atkapcsolja a jatekhoz rendelt profiljat, ha akarod.

LeonSilver
Remélem a Rhinon is lesz valamiféle "mod' váltó. Azzal együtt szinte kimeríthetetlen variációt lehet leprogramozni.
Na, de majd meglássuk.. Én nagyon bízom benne lévén a sima x52 is qrva jól sikerült cucc. A pro is fasza, némi kis hibától eltekintve.

macleody
Bezony, én az A-10c-t full joyról nyomom, a billentyûhöz hozzá sem nyúlok. Pár dolog van amit kattintgatok a gépben, mint pl. az indítási procedúra.
LeonSilver
Biztos be lehet 😊 Én amúgy kifejezetten kedveltem a profilert. Tényleg szinte bármit meg lehet vele csinálni.

Hecker007
És vajon be is lehet programozni rendesen? 😄
Én ezzel a szar Saitek profilerrel csak szívtam eddig bármelyik termékükrõl legyen is szó 😞

Amit mûvelsz? Az tényleg az, végre egyetértünk.

www.smart-bus.hu

Ez már inkább szánalmas.
Mindenkivel õszintén, mindenkivel az õ szintjén.

www.smart-bus.hu

Kizárólag a köpködés.
Ezen kívül képes vagy másra is?
LeonSilver
Nem ám 😊 Sok-sok kütyü van rajta amit lehet tekerni, nyomogatni, kapcsolgatni 😊 ÉN is nagyon várom már 😊

Azt hittem legalább gerinced van...

www.smart-bus.hu

A te tiszteleted megalázó lenne nekem.
A topikot a kezdetektõl olvasom, és az elõdjét is.
Távolról sem vagyok új itt, csak ritkán írok ide.
Remek. Maris nem csak en erzem egyedul az " ez kell nekem. erzest". 😊

Onnantól értelmetlen, amikor kijelentõ módban beszélsz olyan témáról , amihez nem értesz. Nincsenek meg a kellõ infók, de határozott véleményed van, ergo érzelmi síkon közelíted meg a kérdést, aminek értelme nem sok van, mert kizárólag csak sértõdés lehet a vége! Ha vetted volna a fáradtságot, és a kijelentõ mód után amikor megkértelek rá utána nézel a dolognak, akkor beszélgethettünk volna tovább normálisan.

Nem tetted, inkább tõlem vártál válaszokat, majd amikor nem kaptál, én voltam a rossz. Ha a véleménynyilvánítás helyett kérdezel, biztos vagyok benne, hogy semmi probléma nem lett volna.

Én nem a véleményemet írtam le rólad, hanem jeleztem, hogy nem tartalak méltónak arra, hogy energiát fektessek az érdemi beszélgetésbe. Ez nem azért van, mert rossz ember vagy, és nem azért, mert nem tetszik a véleményed, hanem azért mert nem tetszik a stílusod, ráadásul mivel új vagy itt, még a tiszteletért sem dolgoztál meg.

Nyilvános fórumon, ha hozzászólsz a témához, akkor mindenkinek írsz aki részt vesz a beszélgetésben.

Asw27-nek ment...

www.smart-bus.hu

Onnantól értelmetlen, amikor kijelentõ módban beszélsz olyan témáról , amihez nem értesz. Nincsenek meg a kellõ infók, de határozott véleményed van, ergo érzelmi síkon közelíted meg a kérdést, aminek értelme nem sok van, mert kizárólag csak sértõdés lehet a vége! Ha vetted volna a fáradtságot, és a kijelentõ mód után amikor megkértelek rá utána nézel a dolognak, akkor beszélgethettünk volna tovább normálisan.

Nem tetted, inkább tõlem vártál válaszokat, majd amikor nem kaptál, én voltam a rossz. Ha a véleménynyilvánítás helyett kérdezel, biztos vagyok benne, hogy semmi probléma nem lett volna.

Én nem a véleményemet írtam le rólad, hanem jeleztem, hogy nem tartalak méltónak arra, hogy energiát fektessek az érdemi beszélgetésbe. Ez nem azért van, mert rossz ember vagy, és nem azért, mert nem tetszik a véleményed, hanem azért mert nem tetszik a stílusod, ráadásul mivel új vagy itt, még a tiszteletért sem dolgoztál meg.

Nyilvános fórumon, ha hozzászólsz a témához, akkor mindenkinek írsz aki részt vesz a beszélgetésben.

www.smart-bus.hu

LeonSilver
Szerintem nemtudom 😊 Én is várom a Rhinot és veszek is egyet, az tuti 😊

Elegge rajta vagyok, hogy uj Joy-t vegyek, amit kineztem az a X-55 Rhino, ha minden igaz jovo honaptol elerheto lesz. Az ara se lesz tulzas, vegul is a TH Warthog stick, gazkar nelkul kerul ennyibe.
Szerintetek jo valasztas?
Most X-52 pro van,oke tudom, hogy sokan nem szeretik a Pro-t, de nekem semmi bajom nem volt vele, 2008-tol hasznalom naponta, soha semmi problemaja nem akadt ,tobbek kozott emiatt es a jo profil szerkeszthetoseg miatt maradnek a Saitek vonalon (madcatz),az x52pro megy is a regi joystick gyujtemenyembe.

Egyebkent itt Miskolcon atlag 7000 fo a a nezoszam a meccseken (DVTK), legalabb ebben az elso a Diosgyor 😊. csak hogy ne offoljam szet a focista hozzaszolasokat.

Innentõl válik értelmetlenné az egész.
Ha kapok választ, akkor lehet beszélgetni tovább.
Hidd el nekem is van véleményem rólad, de nem nem írom itt le.
Fogalmam sincs arról, hogy ki vagy és milyen ember, ezért tartózkodom attól, hogy negatív jelzõkkel illesselek, õszinte legyek mindenben.
Bízom benne, hogy objektíven értékelem a hallottakat, lévén nem vagyok focirajongó.Nincs lila köd elõttem.

A nyilvános fórumra pedig általánosságban írtam, nem konkrét személynek.
Az, hogy ezt magadra vetted, nem az én bûnöm.
Egy nyilvános fórumon a témához való hozzászólás mégis mi szerinted? A személyeskedéstõl még messze vagyok, nemes egyszerûséggel õszinte voltam... Ha jól emlékszem megkértelek rá, hogy nézz utána? Megtetted? Nem, ehelyett szajkózod tovább a propagandát...

www.smart-bus.hu

LeonSilver
Na tessék. Politizálni lehetett rendesen, de a foci kihozza az emberbõl a legrosszabbat.
Foci vége! Egy darabig legalábbis.

Konkrétan a kutya sem szólt hozzád.
Sohasem ereszkedtem le addig, hogy téged minõsítselek.
A személyeskedést meghagyom neked.
Nem tudom pontosan, hogy van ez, csak azt látom, hogy a kispestiek elég gyakran szidják a hölgyet, állítólag elég pénzéhes.

www.smart-bus.hu

Annak válaszolok érdemben akit méltónak tartok rá, Te nem tartozol ezek közé. Energiát azért fektess bele, hogy ne csinálj hülyét magadból, és ne csak egyoldalú propaganda hülyeségeket hordj össze. Nagyon bájos, hogy engem vádolsz propaganda terjesztéssel, de elõnyösebb lenne, ha inkább tájékozódnál, majd, ha ez megvan, akkor visszajönnél elnézést kérni. Olyan alapvetõen hiányosak az ismereteid a témában, hogy egyszerûen nem vagyok hajlandó az alapoktól végigmenni veled ezen a beszélgetésen...

www.smart-bus.hu

LeonSilver
Õõõ, tudtommal annyi történt, hogy a felcsúti baszdelõre mgtsz csapata INGYEN használhatja Puskás Ferenc nevét.
Tudtommal szó sem volt arról, hogy a világon csak õk, egyedül.

""Gyönyörû pályák, létesítmények épültek, és nagyszerû munka zajlik a Puskás Akadémián, lám, a felnõttcsapat az NB I-be is feljutott, ami engem is büszkévé tesz. Sokan dolgoznak az akadémia sikeréért, rengeteget áldoznak a gyerekekre, sõt a férjem emlékének ápolására is, természetes, hogy hozzájárultam a Puskás név használatához" – tette hozzá.

Más a helyzet az egyéb kereskedelmi és névhasználati jogokkal, melyek a család licenckezelõ cége, a Puskas.com Kft. tulajdonában vannak, az örökösök engedélye nélkül még a lakótelepi góllövõverseny gyõztese sem kaphat Puskásról elnevezett díjat."