IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
www.smart-bus.hu
B29
atombomba
F-80
anyahajók és még lehetne folytatni.
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
Mindezt magasról leszarva az egyik kedvenc zenekarom!<#alien>#alien>
www.smart-bus.hu
Kiélezett helyzetekben elég egy apró egyébként ártalmatlan szösszenet és borul a bili.
Tóth László: "Igen, ezt a felvétel mi is láttuk, mi is csak megerõsíteni tudjuk. A gép földbecsapódása elõtt két fekete mozgó tárgy látható, mely mozgása nagyon hasonlít a madár szárnycsapásaira. A gép szárnyán a madár feltételezett becsapódási helyén szövetmaradványokat talált a hatóság, ezek DNS vizsgálata folyamatban. Csak a vizsgálat után tudhatjuk meg, hogy például milyen madár volt vagy lehetett. De ha nem is ütközött vele, a pilótát megzavarhatta és ez vezethetett a tragédiához.""
http://www.jetfly.hu/rovatok/jetfly/madarral-utkozott-nadas-tamas-repulogepe/
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
hat ez elofordulhat, pl. olyankor mikor az ember gondol egyet es nyom egy pauset a szimben, kozben kilep a windowsba (alt+tab) es elkezdi finomitgatni a profile editort.
Ilyenkor arra kell figyelni, hogy miutan elmenti a profile valtozasokat, a windows ora mellett levo saitek control systembe ujra tolse be az eppen jatszott szimhez keszitett profilt, majd mindenkepp csukja be a profile editort, mert egyebkent a joy addig nem frissiti a profil valtozasokat, es nyitott editornal default uzemmodban (clear profile) mukodik jatek kozben
NYC, 1945. Damage to the Empire State Building from a Plane Collision
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Ezektõl függetlenül én is kíváncsi vagyok mit fog tudni az X55, a gázkarja különösen tetszik.
Na, de majd meglássuk.. Én nagyon bízom benne lévén a sima x52 is qrva jól sikerült cucc. A pro is fasza, némi kis hibától eltekintve.
Én ezzel a szar Saitek profilerrel csak szívtam eddig bármelyik termékükrõl legyen is szó 😞
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Ezen kívül képes vagy másra is?
www.smart-bus.hu
A topikot a kezdetektõl olvasom, és az elõdjét is.
Távolról sem vagyok új itt, csak ritkán írok ide.
Nem tetted, inkább tõlem vártál válaszokat, majd amikor nem kaptál, én voltam a rossz. Ha a véleménynyilvánítás helyett kérdezel, biztos vagyok benne, hogy semmi probléma nem lett volna.
Én nem a véleményemet írtam le rólad, hanem jeleztem, hogy nem tartalak méltónak arra, hogy energiát fektessek az érdemi beszélgetésbe. Ez nem azért van, mert rossz ember vagy, és nem azért, mert nem tetszik a véleményed, hanem azért mert nem tetszik a stílusod, ráadásul mivel új vagy itt, még a tiszteletért sem dolgoztál meg.
Nyilvános fórumon, ha hozzászólsz a témához, akkor mindenkinek írsz aki részt vesz a beszélgetésben.
Asw27-nek ment...
www.smart-bus.hu
Nem tetted, inkább tõlem vártál válaszokat, majd amikor nem kaptál, én voltam a rossz. Ha a véleménynyilvánítás helyett kérdezel, biztos vagyok benne, hogy semmi probléma nem lett volna.
Én nem a véleményemet írtam le rólad, hanem jeleztem, hogy nem tartalak méltónak arra, hogy energiát fektessek az érdemi beszélgetésbe. Ez nem azért van, mert rossz ember vagy, és nem azért, mert nem tetszik a véleményed, hanem azért mert nem tetszik a stílusod, ráadásul mivel új vagy itt, még a tiszteletért sem dolgoztál meg.
Nyilvános fórumon, ha hozzászólsz a témához, akkor mindenkinek írsz aki részt vesz a beszélgetésben.
www.smart-bus.hu
Szerintetek jo valasztas?
Most X-52 pro van,oke tudom, hogy sokan nem szeretik a Pro-t, de nekem semmi bajom nem volt vele, 2008-tol hasznalom naponta, soha semmi problemaja nem akadt ,tobbek kozott emiatt es a jo profil szerkeszthetoseg miatt maradnek a Saitek vonalon (madcatz),az x52pro megy is a regi joystick gyujtemenyembe.
Egyebkent itt Miskolcon atlag 7000 fo a a nezoszam a meccseken (DVTK), legalabb ebben az elso a Diosgyor 😊. csak hogy ne offoljam szet a focista hozzaszolasokat.
Ha kapok választ, akkor lehet beszélgetni tovább.
Hidd el nekem is van véleményem rólad, de nem nem írom itt le.
Fogalmam sincs arról, hogy ki vagy és milyen ember, ezért tartózkodom attól, hogy negatív jelzõkkel illesselek, õszinte legyek mindenben.
Bízom benne, hogy objektíven értékelem a hallottakat, lévén nem vagyok focirajongó.Nincs lila köd elõttem.
A nyilvános fórumra pedig általánosságban írtam, nem konkrét személynek.
Az, hogy ezt magadra vetted, nem az én bûnöm.
www.smart-bus.hu
Foci vége! Egy darabig legalábbis.
Sohasem ereszkedtem le addig, hogy téged minõsítselek.
A személyeskedést meghagyom neked.
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Tudtommal szó sem volt arról, hogy a világon csak õk, egyedül.
""Gyönyörû pályák, létesítmények épültek, és nagyszerû munka zajlik a Puskás Akadémián, lám, a felnõttcsapat az NB I-be is feljutott, ami engem is büszkévé tesz. Sokan dolgoznak az akadémia sikeréért, rengeteget áldoznak a gyerekekre, sõt a férjem emlékének ápolására is, természetes, hogy hozzájárultam a Puskás név használatához" – tette hozzá.
Más a helyzet az egyéb kereskedelmi és névhasználati jogokkal, melyek a család licenckezelõ cége, a Puskas.com Kft. tulajdonában vannak, az örökösök engedélye nélkül még a lakótelepi góllövõverseny gyõztese sem kaphat Puskásról elnevezett díjat."