IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mit várnál el?
Talán a német propaganda más volt?
Vagy az angolszász? Vagy a Magyar?
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
"..néhány messzerrel találkoztak. Légiharc kezdõdött. A mieinknek elfogyott a lõszere,de azért csak támadtak lõszer nélkül is(<#mf1>#mf1>), és így kényszerítették az ellenséget, hogy nyugatra távozzon."
Mi a fasz?!<#buck>#buck> Azért kíváncsi vagyok , hogy ezt hogyan kell értelmezni..meg az adott szitu eredeti menetére is.
Nem propaganda, a repülés szerelmesei és a pórnép is simán elolvashatja, ez mindenkinek bejöhet. Talán a KG200 volt utoljára ami ennyire lekötött repülõs témában.
Szóval én ajánlom! <#eljen>#eljen>
GOOBY, pls

4.00-ig fent van minden és mûködik is. Kellene még valamit feltennem ?
"Folder does not contain the pre-requisite MOD version."
Általában a leírt harcok szinte minden esetben 2-3* annyi vesztesége van a németeknek mint nekik. Pl. éppen Sztálingrád fölött. Na ne. Jakovlev az korrekt. Eddig.
Most kártya csere lesz. Az evo meg jó, de hát ugye régi már, és ha egyszer cserélem akkor két verzió lesz.
1 Nincsen pénzem és egy másik evo.
2.van pénzem és egy nem evo.<#smile>#smile>
Emléxem az il2-ben én mindig trimmel harcoltam, nagyon sokat segített, persze teljesen ellentmond a realitásnak.
Szóval ha tudsz trimmelni akkor használd ki
A programozóknak kellene ezt ûgy megoldaniuk, hogy pl. nagy sebességnél ne lehessen trimmelni, ilyesmik.
GOOBY, pls
Ha hotasod van azokon van nem is egy tekerentyû.
Egyszerûen összevetek dolgokat és lévén van némi tapasztalatom ebben a mûfajban látok dolgokat .
Persze javíthatnak sok mindenen ,csiszolhatják ,hisz még csak kb 50% on áll ,de ha nagyon belemerülnek mikor lesz kiadva, már most is késésben vannak at eredeti elképzeléshez képest.
Annak fényében,hogy micsoda nyilatkozatok voltak mekkora mellény ,már õk is késnek .
Ha az összhatást nézem (hangsúlyozom,hogy tapasztalatom nincs vele )nekem nem tûnik világmegváltó szimnek ,csak ismételni tudom magam , a videók alapján tiszta IL2. És ebben minden benne van a kinézettõl a sérülésekig.
Persze van ami más ,szebb- jobb ,de ha az összhatást nézem nekem hiányérzetem van .
Avval azért nem értek egyet,hogy mentségként azt hozzuk fel ,hogy a CLOD milyen volt. Pláne nem annak fényében,hogy ez mennyibe is kerül jelenleg. Ennyi pénzért odabasz érzést várnék el.
Annó a CLOD minden hiba ellenére egy ilyen érzést keltett ezt szerintem kár lenne elvitatni.
vannak dolgok amiket kimondottan kedvelek tõlük.
Érdekes ,hogy egymás slágereit énekelték mindkét oldalon a nagy énekesek.
És utána õszintén mondja el aki akarja ,hogy szerinte melyik a hitelesebb.
De valóban semmi köze egyik játéknak a másikhoz,max annyi hogy össze lehet hasonlítani õket,és azokból a videókból és véleményekbõl amiket eddig láttam olvastam én pl nem vagyok meggyõzve arról,hogy a BOS jobb lesz.
Bár legyen .
Véleményem szerint a 777 et is utol fogja érni az ami minden ilyen szimet fejlesztõ társaságot eddig utolért,nevezetesen
1 nem fogják tudni tartani a határidõket
2 nem érezték át a bonyolultságát a dolognak és elkezdõdik náluk is a kapkodás
3 nem számítottak a leendõ felhasználók kritikáira ,plusz próbálnak megfelelni nekik ,ergo megint késés lesz
4 ja és ott a CLOD ,amire megint nem számítottak amikor elkezdték ezt,hogy amatõrök ilyen szintre fejlesztik (minden gát ellenére)
és így muszáj egyre összetettebb progit csinálniuk (ergo plusz idõ)
Következtetésem.
Még szerencse ,hogy az 1C fogja kiadni,mert ha az UBI lenne a kiadó ugyan úgy járnának mint a CLOD.
De így se lesz egy örömünnep számukra.
És még mindig tartom,hogy a csilloghat a géptörzs de nekem visszaköszön a régi IL2 õ belõle.
Vagy 100 dodóért legalább ilyen videókat várnék(bár ezen van egy kis utómunka):
egy próbát megér, nálam tökéletesen fur, és egész jó a repmodell is
én a torrentet töltöttem le
dcs world
GOOBY, pls
Az meg ,hogy miért ezt a-saját motorukat-erõltetik,õszintén..miért is éri meg nekik ha egyértelmûen a CLOD lenne a hosszútávon a nyerõ? És egyáltalán nem tök mindegy kié a motor? Ha szar a vége semmit nem keresnek. Nekem ezért fura ez a ti összeesküvés elméletetek.