91307

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • sakkay
    Este?
  • sakkay
    Én kb egy fél éve-egy éve hagytam fel a borotválkozással. Aztán max. igazítok szakállt. Máskülönben most max 1 centire hagyom meg, mivel legutóbb majdnem csúnya vége lett egy szitunak, miután egy konkrét embernek néztek el...aki Kurd. Úgyhogy szakáll nyírva, a koránt meg nem olvasom nyilvános helyen.
  • Her Laca
    Ahogy kutakodom most ,ez egy eléggé ritka darab ,mi több olyannyira ritka,hogy nem is találok hasonlót sem.Na majd szakértőkhöz fordulok.
  • Seaweed
    Szep-szep..bar fingom sincs rola hogy ez valami kulonleges darab, vagy valami jo cucc.
  • Her Laca
    No de mit szóltok a sasos beretvámhoz? Megyek beáztatom gázolajba,aztán ha kész lesz megmutatom újra. Nagyon komolyan néz ki ,és nem csak kis gravírozás,hanem emberes:) Látszik a kézimunka rajta.
  • Seaweed
    Megvagni magam nem szoktam. Ilyen hypermodern otpenges szart hasznalok. Csak valahogy nem kedvelem az egeszet. Bezzeg a csupaszra borotvalt pun..... (nah olyankor mindig jo kedvel borotvalkozok....tudjatok hogy ne "szurjak"!)
    Utoljára szerkesztette: Seaweed, 2014.08.30. 14:19:28
  • Her Laca
    Én is utáltam ,de még mennyire.
    Aztán elkapott ez ,és nem tudom megmagyarázni de már várom a következő alkalmat. Kis szertartás,elmolyolok vagy fél órát ,és kedvem lelem a dologban ,én tán egy kis vágást ejtettem összesen magamon,nem egy nagydolog ez,bár tény,hogy tisztelettel kell közelíteni a penge felé:))
  • Seaweed
  • Seaweed
    Egyebkent erdekes ez a beretvalkozas' ahogy nagyszuleim mondtak. Amit ti csinaltok az regi emlekeket ebreszt bennem. Viszont en ruhellek borotvalkozni, jo ha hetente egyszer megteszem. Mar csak akkor mikor szur a borostam.
  • bucsher
    Szögletes, mert nem faragom elég bátran!
  • Seaweed
    Tul kerek vagy tul szogletes az arcod?!
  • bucsher
    A befejezéshez muszáj, mert néhány ívet még nem tudok lekövetni a szablyával, hiába pörgetem 3 éve.
  • Her Laca
  • Her Laca

És ,hogy sikerült a művelet? De mit keres ott a biztonsági beretva?:))) Biztos ami ziher alapon?
    Mindjárt mutatok valamit ,állad leesik:) Bácsikától kaptam mert megkedvelt.
    Utoljára szerkesztette: Her Laca, 2014.08.30. 13:26:52
  • bucsher
  • LeonSilver
    Áááá, ez szar! Ha 1.0-ra rakod, akkor még a gázkar sem működik faszán...
  • LeonSilver
    megtaláltam... jól eldugták, mit ne mondjak...
  • LeonSilver
    Ez hol a rákba van?
  • sakkay

Van ez a menü..van egy opció noise filter(devices menüben-soha nem láttam)..ha ezt 1.0 ra rakom, megszűnik teljesen! a botkormány előretolási anomália!
    Csak így persze megszűnnek a gyorsabb mozdulatok is.
    Utoljára szerkesztette: sakkay, 2014.08.30. 12:19:35
  • sakkay
    Esetleg itt!
  • sakkay
    Így hirtelen nem találtam ilyesmit. De mintha láttam volna...valami hasonlót legalábbis a stukával kapcsolatban tuti.
  • sakkay
    Mondjuk sok a sirám itt az biztos..
  • sakkay

Nézzél körül a fórumon, ott nagyon sok minden van elég jól lebontva. De mindjárt ránézek.
    (ez olyan mint amikor a róka mondja a varjúnak milyen szép a hangja)
  • LeonSilver
    Te oly sok mindent tuccc :)
    Nincs valami szar (txt, doc, pdf, kutyafasza) amiben az összes billentyűkombináchiochiochiochips... dokumentálva van?
    Bekonfigolnám ezt a kis g940-et faszán.
  • sakkay
    Köszi.
  • LeonSilver
    Ez attól függ (is), hogy a két bank azonos -e. De max 4 óra! Valami rendelet vagy mi a rák van erre.
  • sakkay
    Srácok ha most utalok netbankon az mikor jelenik meg a túloldalon?
  • Papa01 #77363
    Ahogy látom, mindkét szimnek vannak előnyei-hátrányai... egyik sem jobb mint a másik, hanem valamiben ez, míg másban a másik tart előrébb.
    Nekem még egy kissé drága.. de lesz ez olcsóbb is! :)
    Utoljára szerkesztette: Papa01, 2014.08.30. 11:03:39
  • LeonSilver
    Annyira nem szar, maradjunk ennyiben ;)
    Én elvagyok vele, persze én máshogy játszom mint például Laca. Tökéletesen megértem, hogy neki annyira nem jön be sem az üzleti modell sem maga a gém.
    Én viszont simán elrepkedek a Stukával meg a Rohamozóval.
    Nem a legfontosabb, ahogy írtam - de marha jó ahogy a parasztok szétszaladnak egy rácsapás után :D

Őőőőő izé! Sakkay vagy aki használja! Működik nektek a vsync? Mert nekem be van kapcsolva, de nem valami fasza.
  • Papa01 #77361
    Alapvetően szerintem, jól látja a dolgokat, és persze nagy rajongója a BoS-nak! :) Jó kis szim ez na! :)
  • bucsher
    Tényleg nagyon rendben van a srác, ez már tényleg a marketing és az önigazolás magasiskolája.
  • Papa01 #77359
    Én is ezen gondolkodom, h lehet meg kéne venni... :)
    (Ha valaha olyan cégem lesz, ahol valamit el akarok adni, akkor tuti Sakkay mestert fogom megkérni, hogy promózza a terméket! :D)
    Utoljára szerkesztette: Papa01, 2014.08.30. 10:51:03
  • superdrinker
    " Én azt mondom erre-teljes komolysággal-hogy nem rosszabb ez a füst lezuhant gépek esetében, mint a mostani legjobbaknál."
  • bucsher
    Remélhetőleg nem azon dolgoznak, hogy ctrl+alt+N-re meg tudja vakarni az orrát a He111 pilóta :)))
  • sakkay
    Na igen, ez mindig nagy kérdés mi legyen a prioritás. Én pl. remélem azért nem volt most fm frissítés, mert gőzerővel nyomják, és nem csak valami kisebb javítást eszközölnek megint.
  • sakkay
    Az. Mármint néha.
    Az ffb-vel kapcsolatba valami volt, hogy jön-vagy jött valami a g940-hez, a fórumon keress rá. Nem olvastam bele csak láttam erről valamit.
  • bucsher
    Mondjuk jobban örülnék, ha nem a fék felső munkahengerek animációjába mennének a munkaórák.
  • LeonSilver
    :D Ez hülye
  • LeonSilver
    Skkay! Ne hasonlítsuk más cuccokhoz. :)
    Csak nézzük magát a BoS-t.

SZAAAAAAAAAAAAAAAAAR A FÜST :D

Ja! És az FFB is lehetne kicsit meggyőzőbb :p
    Lövésnél, ilyeneknél fasza. Átesés előtt is jó! Kicsit még a gurulást is érezni.
    A találatot (én) nem érzékelem. Annak idején az MS FFB proval nagyszerűen lehetett érzékelni ha eltaláltak.

Persze ez csak az én nyűgöm :)
  • sakkay