IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Srácok! Ne már. Felnõttek vagytok. Az, hogy a CloD milyen volt, semennyire sem mentesíti a BoS dolgait. Ez alap. Ami biztos, hogy a kifizetéskor egyik sem volt a toppon.
A másik, hogy miért vannak ellenérzések a 777 felé? Mivel nem korrekt, tiszta versenyben szeretett volna jobbat, mást csinálni, mint a CloD, hanem azt erõbõl elnyomva, minden eszközzel gátolva a továbbfejlesztési lehetõségeket.

Her Laca
Hogy pontosítsak:)
http://www.youtube.com/v/bCkK-52yWX8&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Her Laca
Vettetek volna vasat alá:)))))) Nehogy mán a fejlesztõk nyakába varrjátok ,hogy spórolósak vagytok:XD

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Ok.

Papa01
Laca, ez bizony messze volt a játszhatóságtól...az hogy pedig nálad ment az a Te géped esetén nem mérvadó! :)

@Sakkay:Ma sajna még meló... :(

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

Her Laca
Mit milyet ? Repülsz harcolsz. Olyat. Nem kell semmi nagy dolog ,még zene se ,hadd halljam a hangokat. Elég egy 10 perces dolog ,összevágod és kész.

Nem errõl van szó, szerintem amit akartam elmondtam..te meg úgyis érted. Amúgy milyen videót csináljak? Mármint a téma szerint.

Her Laca
Nem tom nekem gond nélkül mûködött:) Na ne azt mondom,hogy nem volt tele hibával,de ,hogy nem volt játszhatatlan az ziher:)

De most min is megy a csevej? Észrevételeztem pár dolgot. Ergo ha úgy látod,hogy ez fikázás,hát felõlem legyen:)

Ts ma valamikor?

Papa01
Üdv Sakkay! :)

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

Szia Papa..<#wave>

És amit én is biztosan tudok, az elsõ egy évben folyamatosan csak fikáztuk, reménykedtünk és nem hittünk a szemünknek , hogy ilyen lehetséges. Ilyen szinten félkész játékot kiadni...nemdebár? Dedebár..<#vigyor>

Hecker007
Persze, megtöltöd vízzel az üveget úgy hogy a test csöve 2-2.5cm-re legyen víz alatt a kerámiába meg lazán kell vizipipadohányt pakolni úgy hogy a perem alatt legyen ezután alufóliát feszítesz rá és kilyuggatod pl hústûvel viszonylag sûrûn, ezután ha össze van rakva minden mehet rá a szén és 2-5 perc után általában lehet is szívni.

Papa01
Teljesen igazad van! Amikor én megvettem a CoD-ot, teljesen játszhatatlan volt. Totál... és jó pár ezrest kiadtam érte.. És amikor megjelent nem számított szarnak a gépem.
Én ezt már nem vettem meg, és nem is egyelõre tervezem (drága), de azért inkább örülnünk kéne, hogy ennyi szim van a piacon.

Akinek valamelyik nem tetszik, tud találni kedvére valót. :)

Mint te is tudod nem repültem sokat multiban.Mint ahogyan te is tudod a magyarországi megjelenéskor elõrendelésben azonnal megvettem-és amit nem tudsz, a steam szerint több mint 300 órát nyomtam vele.<#alien>

Her Laca
Na ne már) 45%??? Azt a mindenit. Mintha mostanra kellett volna megjelennie<#fejvakaras><#eplus2>Ezek szerint ezek sem szavahihetõbbek vagy tévedek?
Amúgy te a CLOD ot repülted a megjelenéskor? Csak kérdezem:) Már ,hogy így mondod ,hogy ez már most jobb. Vagy te repülted egyáltalán intenzíven?:))

<#vigyor>Kíváncsian várom.

A játékról pedig<#alien>. Nem 41% hanem 45% egyenlõre a hivatalos szerint. Imádom azt ahogyan kritizáltok egy hivatalosan is csak félig kész, hivatalosan is még fejlesztés alatt lévõ szimet! Az meg különösen tetszik, hogy egyesek megmondják, hogy-habár a hivatalos kiírás szerint 45%-szerintük pedig 60% 70% vagy tulajdonképpen kész is van, csak a fejlesztõk még nem merik bevallani, hogy nem sikerült.<#conf> Gyakorlatilag már csak az van hátra a készítõknek, hogy egymás forró szurokkal leöntött testét forgassák a tollba stb stb.. Erõsen javaslom visszaemlékezni, hogy a clod kiadáskor nem érte el azt a szintet amit most a BOS félkészen hoz. Lehet hogy nekik lesz igazuk. Lehet, hogy én tévedek. De ha egyszer Lutierék elkúrták, mi az ***** faszáért a 777-készülõ és nagy erõkkel fejlesztett munkáját kell minden erõvel a sárba taposni! Hónapról hónapra jobb lesz és már most egy két dologban, pl felhõk, földön való mozgás szimulálás-lenyom minden más szimet.
Ennyi. Ja, kinek nem inge ne vegye magára.

Her Laca
Én nem keresem a hibákat ,az arcomba tolja az magát.
Én nem mondtam ,hogy a kettõ motorjának köze lenne egymáshoz,én azt mondtam,hogy ugyan úgy néz ki még a mûszerfalon is a sérülések is.
Ha ugyan úgy néz ki akkor az ugyan olyan (lexarom milyen a játék motorja)
A sérülések is hasonlóak,egyre jobban az az érzésem,hogy nincs kreativitás ebben a játékban. És még egy centit se repültem vele. Képzeld el akkor mit irkálnék itt neked:)))

Értem én Laca , hogy mindig keresed a hibákat. Illetve csak megszoktam. De az a helyzet, hogy egy csomó helyen törik a szélvédõ. És mivel semmi de semmi köze nincsen a mostani és a régi il-2 motorjának egymáshoz, ez a hasonlóság a legrosszabb esetben is csak véletlen.

Na, végre ! :)
Her Laca
http://www.youtube.com/v/bL0OdBxV-SU&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

Her Laca
http://www.youtube.com/v/E2_Ze20ZLNg&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

Her Laca
8.45 körül rohadjak meg ha nem a régi Il revi sérülése,meg szélvédõ likadása. Na hagyjuk már arankát bakker ,legalább vegyék a fáradságot egy kicsit átalakítani 22 pénzért.

http://www.youtube.com/v/xWDIUVbgETk&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

Her Laca
http://www.youtube.com/v/ix5QMWCKMlA&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

Her Laca
Bakker cimbi hozott nekem Dubai ból egy vízipipát. Tudja valaki hogy kell azt használni?

Hát akkor még várok vele pár hónapot.

Her Laca
Nekem 10 ért költ. Ezt most kitaláltam:)

Vmi ismerõst keressetek és hazahozza 30-32e-ért a TR5-öt.

:DD

Ne is emlegesd... az enyém még mindig garanciális ügyintézés alatt áll... szétcsesz már az ideg miatta! :(

www.smart-bus.hu

Her Laca
No úgyis van idõm,biztos lesz aki rohan búvár szemüveget venni és jóóóóó ocon megveszem a TR5 öst:) Mondjuk egy 10 ezresért:)))

Nem, dehogy, csak nincs akkora különbség a 4 és az 5 között, hogy megérje a felárat így az OR elõtt...

Esélyes, hogy pár hónapon belül esni fog a TIR ára, mert nem lesz piacképes, így az 5-s értéke nagyot fog esni.

www.smart-bus.hu

Her Laca
Van újabb?

Szerintem újonnan már ne vegyél TIR-t... legalábbis ne az ötöst.

www.smart-bus.hu

Her Laca
Annyi a TR5.

Én két-három hónap múlva akarok venni Trackirt, akkor most várjak vele, vagy egyáltalában milyet vegyek? 50.000; Ft. szánnék rá kb.

A mostani verzió már 1080p ha jól tudom, de amíg nem oldják meg azt, hogy egyszerûen elérhetõ legyen a külvilág, addig szerintem nem szabad pénzt adni érte, ahhoz túl drága.

Ráadásul a mostani VGA driverek nem arról híresek, hogy jó lenne a késleltetésük.

www.smart-bus.hu

Her Laca
Lehet benne valami. De búvárszemüvegben játszani?:)) Öreg vagyok,vagy leszek én már ahhoz:)
Különben ha kijön és annyi lesz amit jósolnak ,lehet a TR-nek jól lenyomja az árát.

PhantomAss
azon is gondolkodom hogy egy oculus riftbe fogok beruházni, láttam videókat hogy pl. dcs world és a rof szépen mûködik már most is vele.
Persze megvárom a hd változatot meg hogy megjelenjen..asszem a trir-nek leáldozóban van lassan

GOOBY, pls

Én már benne vagyok, megvettem még télen. Tudtam, hogy nem veszek teljes játékot hanem egy "félkész" szimet kapok a pénzemért. Igazat megvalva nem is vagyok olyan elégedetlen, vann benne pár dolog ami nagyon tetszik, és van pár dolog ami nagyon nem! Várakozó állásponton vagyok, úgyis alig van idõm játszani, ez van!

Her Laca
Na jó de azért alapvetõen mindennek kéne mûködnie ha kiadják és elfogadhatóan. Az 1C mégegy CLOD os buktát nem viselne már el.
Csak magamból indulok ki ,de szerintem mások is így vannak vele,de pl ezt a BOST csak azért nem veszem meg most (nem mintha nem érdekelne) mert nem hagyom magam átbaxni,az elõzõ példából ihletet merítve.
Orosznak sose higgy!! alapigazság.

Szerintem mindegy, hogy 41% vagy 59% vagy 100%! Hiszen ezt csak oda írják! Mint mikor én mondok valamit a gyerekemnek aki 3,5 éves, a valóság tartalmát még nem fogja fel a kicsi esze pedig a nem látja át a különbségeket! Egyszóval kérdem én mi van akkor ha csak mondjuk azt mondják, hogy végeztek vele nyáron és ráírják, hogy 100%/, mi lesz a következõ pecs, az lesz a 112% és így tovább... Tehát egy szim amit mindig fejleszgetnek az sosincs kész hiszen mindig adják hozzá a javitásokat, ha új adatokat találnak, vagy bármi másért. Tehát szerintem ez nagy átbaszás ez a 41, vagy akárhány százalék, annyit írnak rá amennyit akarnak! Hiszen akár holnap ráíhatnák hogy 100% kész minden, és várja bátran mindenki a következõ peceket! :-) szerintem!

Her Laca
41%:) És itt a nyár. Szabadságra azok is elmennek :) Szvsz a leghamarabb karácsony de az még fércmû lesz,van itt még mit finomítani ahogy látom.
De felõlem kiadhatják akár holnap is:)

Laca!
Te milyen jövõ tavaszról beszélsz?
Hiszen azt mondták idén nyáron kész lesz minden!!! :-DDDD

Her Laca
NASA before Powerpoint. Photo by JR Eyerman. 1960's.

Her Laca
Én majd õsszel veszek joyt-pedált ,meg hozatok TR5 öst ,VGA-t meg majd meglátom mi éri meg ,ahogy nézem egy 780 nál nem kell több,sõt még az is sok ezekhez ,mármint a CLOD hoz meg majd ehhez.
Bár az is lehet pont lexarom az egészet:)
Engem ez a BOS eddig nem gyõzött meg ,szerintem szánalmas a sérülés modell,az FM se van még a toppon.

Her Laca
Ráadásul az aladár 3 ,az egy remek kis gép volt avval még kis dogfight is beleférne.
Bár most végig gondoltam,és az eddigi videókból azt szûrtem le,hogy elég mellélõni valaminek és már gyullad,esik,így lehet az a 2 húszas is több mint sok:)

PhantomAss
én most kiváró taktikán vagyok, le akarom majd cserélni a joyt és talán a trackirt is, de csak akkor ha ez a játék bejön és jókat írnak róla.
Addig meg még van idõ

GOOBY, pls

Her Laca
Csak nem:)
Akkor majd a lõszar típusokat is külön fogják mérni hozzá?:))

Szerintem inkább az van,hogy bár lesz fóka ,de csak 2 ágyúval,lévén így is fosok az orosz vasak (kérdés a lavór milyen lesz) így a 4 ágyúnak már nem feltétlen örülnének a muszkák:)
Amúgy nem vagyok ideges:) Jövõ tavaszig még bármi lehet:XD

PhantomAss
nyugi Laca nincs semmi gond, a másik kettõ 20mm-est majd megveheted kiegészítõként <#nezze>

GOOBY, pls