IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A csapatmunka roppant fontos: egyrészt mindig van kit hibáztatni, másrészt rajtad kívül másra is l?hetnek!
GOOBY, pls
Egyébként nekem nagyon bejön a kapcsolható fülke...viszont leszállásnál madnem mindig berádlizok
GOOBY, pls
A pohár NEM félig üres, hanem félig tele van!
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Szokott így járni az ember, hogy ami ingyé van az végül is több, mintha eleve fizetett volna.
Én is faragtam már rá ilyenre :D
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
És pechemre elmentem egy régi agyagbányába agyagot bányászni oszt ott kiesett a kulcs ,de akkora területet bóklásztunk be ,és akkora volt a susnyák,hogy 5x végigjártuk ahol mászkáltam,de esélytelen volt.
Én marha mert ugyan így ingyé volt az agyag (mondjuk melós autóval voltam nem is tudom minek volt nálam a másik kulcsa) de így meg vehetek majd kulcsot:)
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Olyan kár, hogy nem jöttél el Lacám erre a majálisos izére.
Egy jót Góbéztam és még a botot is átadta a kolléga úr!!! Hát qrva nagy élmény volt :)
És kell is, hogy csináljanak, mert esetleges lopásnál kérik a két gyári kulcsot.
Jó, de nem szép-na jó nem is csúnya. Viszont nagyon élveztem vele a repülést a panelok felett.
<#wilting>#wilting>Amin viszont meglepõdtem, hogy 2* haltam meg, egyszer meg szarrá törtem felszállás közben-azért nem egy atom részletes a sérülés egyenlõre-míg rájöttem, hogy milyen óvatosan kell kezelni a lábkormányt. Ehhez képest a leszállás meg sokkal egyszerûbb...sõt könnyû. Ez az elsõ szimulátor amiben sokkal nehezebb fel, mint leszállni. Érdekes.
Szerepelt az oculous is benne, a faszi teljesen kész volt tõle (valami ideg kutató vagy mi a faszom volt a pali).
Már haza szeretett volna vinni egyet. Nincs késés, nincs csúszás. Másodpercenként 1000* vesz mintát az érzékelõje. Valami robotos bizbasszal játszott és amikor leugrott egy házról majd be szart.. Úgy érezte, hogy tényleg zuhan.
Stephen Hawking szerint is ez a jobb megoldás. Hogy ki van zárva tökre a külvilág, mert így lehet teljes az illúzió. Fasza mûsor volt
A B26-ost nagyon gyors gépnek tartották, szintén a szárny alakja/profilja miatt, sebessége vetekedett a vadászokéval, de pont ez miatt volt nehezen vezethetõ, tapasztalatlan pilóta kezében hamar a földbe tudott állni.
A háború vége felé óriási mészárlást vittek végbe a szövetségesek a képzetlen német pilóták soraiban és ez ellen már nem tudtak tenni semmit a még életben maradt nagy öregek.
Nagy tanulság, hogy az idõ múlásával aztán mindenki rájön, hogy az egésznek szinte semmi értelme nem volt úgy szólván, egy üveg bor mellett már nem is akarják annyira megölni egymást a különféle nációt képviselõ emberek.
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
(Árulkodni nemér!) :D
www.smart-bus.hu
Amink vót' azt is elherdáltuk, nem úgy, mint a Lengyelek.
Ugye az van ,hogy pl az oroszoknál hagyomány,hogy a háborúikban (akármelyiket nézzük) igen sokan meghónak,az ember mint olyan nem egy érték arrafelé. Nos gondolom ezt valahogy el kell "adni " a népnek,és biztosítani kell ,hogy bármikor készen álljanak egy ilyen áldozatra.
Ha jobban belegondolok akkor viszont ez valóban biztosítja a nemzetük mindenkori függetlenségét. Néha valakiknek eszébe jut baxogatni õket ,de a végén jól rá is farag. Talán mostanra már elérték,hogy ne is nagyon próbálkozzon senki ,lásd az Ukrán példát ugye.
Szvsz szerintem nemsokára bõvülni fog az Orosz terület ismét.Lesz még CCCP.
Ehun kedvenceim.
A videó jó, kivéve , hogy behányok ha nõt látok fegyverben, az egyenruha egybõl ezután jön.<#alien>#alien> Illetve a kosztüm egyenruha az ok, de a terep, meg barett, meg nõ...<#duhos2>#duhos2>

www.smart-bus.hu
Azért ott volt a nagy CCCP felirat a háttérbe, de valljuk be õszintén Brezsnyev simán közéjük lövetett volna, ha ezt meglátja. :-)
Nézd meg ezt a videót.
Nézd meg a közönséget,kikbõl áll,és hogy viszonyulnak a dalhoz.
Az Oroszok (a fiatalok is) tisztelik a hõseiket akik (mindegy miért és,hogy akár kevesebb áldozat is lehetett volna) az életüket adták a szabadságukért és ,hogy önálló nemzetként létezhetnek.
Egy ilyen könyv is ezért születik.
Na de inkább beszéljenek a képek.
Miel?tt megszólalsz, gondold végig, szebb-e, mint a csend, amit megtörsz vele. Ne nyugtalankodj! Úgyis másképp történik minden, mint ahogy elgondolod.
Na primitív egy könyv egy szó mint száz.
Legalábbis szerintem,ergo úgy is kell kezelni.