91307
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
#77630 Most én qrtam el valamit, vagy ezzel az utolsó, remekbeszabott peccsel elment kirándulni a rádiózás? Merthogy akkor a kuss van mint a ház... -
sakkay #77629 Mondjuk a 20' a korabeli felvételek alapján is ilyen..majd megnézem este. -
bucsher #77628 Ez teljesen jó. Aztán ha úgy látják hogy túl sok, akkor lejjebb vesznek egy paramétert és még jobb lesz. -
feca1229 #77627 A játékban kicsit jobban látszik persze!
gun smoke /BOS -
bucsher #77626 képet! videót! -
feca1229 #77625 Megint van pecs a BOShoz! Most megint átestek a ló másikoldalára :-) A nyomjelzőnek a füst effektje szerintem nagyon túlzó, bár dicséretes, hogy foglkoznak a problémával! Az előző túlgagyi a mostani meg mintha pici rakétákat lőnék ki! -
#77624 Az alul linkelt facebook olalon meg egy rakat nagyon ritka gep lathato videon! Meg pl olyanok hogy jutottak el a nemet, japan gepek amerikaba (hordozokon). -
#77623 Azt hiszem igazi ritkasagra bukkantam!
https://www.facebook.com/video.php?v=1723870789084&fref=nf
zsakmanyolt nemet gepek 1945-ben a Freeman Field Airshow-n!!
https://www.facebook.com/pages/Freeman-Field-Recovery-Team/100776559984890
Utoljára szerkesztette: Seaweed, 2014.09.03. 23:10:14 -
#77622 Ide de elmennek egyszer! Pedig nem is vagyok igazan nagy kavedaralo fan, meg a jueszejbe se vagyom tulzottan amugy..de ez jo lehet :)
-
#77621 -
#77620 -
#77619 Nagy kedvenc! -
Fürtös #77618 Kellene egy Tetszik gomb :D
-
#77617 -
feca1229 #77616 Valaki tudna segíteni, Saitek x 52 joyom van és valamiért elment róla a kisujj billentyű, és a mini egér mellett lévő másik kis pöcök gomb. A joy kalibrálásánál látja ha mozgatom azt a két szaros billetyűt de a játékban mintha nem is lenne, pedig eddig jól működtek! Ha kapcsolgatom azt a kuplung modot is ki be akkor sem látja a játék. Volt már valakinek hasonló problémája? -
#77615 -
#77614 -
#77613 pm ment -
#77612 Láttátok a főoldalon? Autókba is HUD-ot akarnak. Nem rossz ötlet. -
#77611 Érdekes, nekem ez DCS-nél és egyéb játékoknál is előjön.. nem esetleg valamilyen driver probléma? -
#77610 :D :D Én nem kérném ezt a fícsört :) -
#77609 Aha -
#77608 az nem szar hanem fííííícsőr:) valmi gyökérség amit kitaláltak -
#77607 kifejezetten idegesít, hogy SZAR A VSYC!
Itt arra gondolsz,h pl TR alatt, töredezik a kép? (Hülyén van fogalmazva.... :) ) -
#77606 Srácok! Tök véletlenül nem tudna valaki küldeni egy **ore.cc meghívót? -
#77605 Lacám, kedvenc Barátom!
Te a Meszával persze, hogy lebarnamedvézed a fákat. De én ha IL-el vagy Stukával megyek, akkor sűrűn tartózkodom a béka segge alatt :)
Abban viszont kétségtelenül igazad van, hogy nem ez a legfontosabb.
Engem például kifejezetten idegesít, hogy SZAR A VSYC!!!!! Megőrít!
-
#77604 "engem amúgy hidegen hagy a fa..." vs. "Szerintem is fontos,..."
Bocsi Laca, ez magas labda volt! :)))
Persze, h fontosabb a repmodell, de azért ha meg tudják csinálni, akkor azért kerüljön bele a fa is.. Igen sajna a RoF kihalóban van legalábbis kis közösségünkben. Pedig én szívesen gyötörném, de egyedül nincs kedvem. :( -
#77603 Akkor jó:)
Szerintem is fontos,csak NEM a legfontosabb. Hogy viselkedik a gép a levegőben,hogy sérül pl na ezek fontosabbak. Ebben pedig nem domborít.Van minden csilli villi ,csak a lényeg egy kicsit még kehes:)
De mindegy is ,nekem még mindig nem tetszik a BOS:) Ahogy a ROF sem. Érdekes ám,hogy leépűlt a ROF mint játék.Na ez vár erre is. Ha tévedek majd jóóóól nem ismerem be:) -
#77602 "engem amúgy hidegen hagy a fa..." Laca, ilyen alapon az se lenne fontos, hogy egy repülőgép pl át tudjon esni, merthogy úgyis kerülöd ezeket a repülési helyzeteteket.
Simán leállhat a motorod, elfogyhat a benzined, terepre kell szállnod, bármi... Fontosak a fák egy szimulátorban, véleményem szerint. -
Lysandus #77601 Bizony! De még hogy! Valódi fák valódi madárral. :-) -
#77600 -
#77599 Vannak am bolcselletek
"Erdőben max a madarak repkednek én aszondom:) "
"Mióta feltalálták a robbanó motort épeszű ember nem bízza a haladását az izomzatára:)"
-
#77598 Ha nincs fa az a baj,ha van az:))) a fene se ismeri itt ki magát:))
Különben egyszerű. Szarul van megcsinálva ,de ezt már észrevételeztük asszem annó valamelyik videónál.
engem amúgy hidegen hagy a fa ,mert sose megyek körülöttük,így ha sérül tőle a gép ha nem tökmindegy:))Erdőben max a madarak repkednek én aszondom:) -
#77597 -
#77596 Acelfanak menntel tuti! Orosz tel, orosz acel....khhm ize itt meg a fa is acel -
#77595 Ööö, a RoF-ban is ha csak a lombozatot éri a gép szárnya, vagy a futó, akkor hallani, hogy suhog...:) de a gépnek nem lesz baja. -
#77594 Drága bajtársam!
Qrva jó, hogy "vannak" fák ebben az izében, de azért úgy gondolom, hogy jelen esetben a készítő urak átestek kicsit az izé másig ódalára.
Talán azért nem kellene az utolsó előtti gallynak is úgy funkcionálni, mint egy ojjektumnak... azaz úgy, mint egy beton monstrumnak.
Mert biztos vagyok abban, hogy egy szép méretes fa nem tett túl jót egy IL2-nek annak idején, de hogy egy szaros gallyon nem kenődött széjjel, az ziher. Arról már nem is beszélek, hogy ha az a méretes, Szergej Vlagyimirovics Iljusin által megkreált röpüllő mégis széjjel talált mázolódni az orosz sztyeppén, akkor azért a környéken kő kövön nem maradt. Itt meg állnak a fák tovább, mint a lófasz a hideg vízben... -
sakkay #77593 -
#77592 Nagyon érdekes,hogy koronként ,hogyan változik a katonák felszerelése. -
sakkay #77591 Köszi!