IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

<#rolleyes>

Her Laca
Viccelsz ?
A videó végén amikor a szuka mögött összeütköznek,oszt tovasuhannak arra gondolsz?
Az már tényleg Remek😊

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

repvez
meg hamár fizika, addig rendben van hogy a leszakadó szárny miatt a másik oldal nehezebb lett,de a felhajtóerõ hol marad aminek sztem nagyobbnak kéne lenni mint a szárny súlyának és emiatt a leszakadó szárny felé kellett volna elkezdeni forogni, vagy rosszul gondolom ?
5x dollár lesz az alap. Megveszed úgyis, csak idõ kérdése. Kivéve ha nagyon elbasznának valamit, de erre inkább nem gondolok.<#alien2>

Her Laca
Én nem tervezek.Majd amikor ingyé adják mint a rof ot felkerül a gépemre.Meg még én melózzak helyettük? 22 ezrest fizessek és még ötleteljek is? Õk a vérprofik asszem.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

GaBika6
Ha késõbb tervezed hogy megveszed, adhatnál nekik ötletet hogy jobb legyen... <#ejnye1>
De tudom, hogy mondanád nekik dögöljenek meg! <#bee1><#ravasz1><#taps>

"A balszerencse mutatja meg a hadvezér zsenialitását; a jószerencse ezt még elrejtheti!"

Her Laca
Nézd te megvetted a ,én nem és ha csak az árát nézem egy darabig még nem is fogom.Ergo te jó,hogy bújod a dolgokat vele kapcsolatban,de engem annyira nem érdekel, hogy a fórumjait nézegessem.

GaBika6
Kell is had dolgozzanak rajta. <#ejnye1><#taps> A fényjelzõs lövedékeket akarják állítani picit? Lõszertípust, hevedert lehet majd állítani? Ha leszálltam küldetés közben tudok majd újrafegyverezni és befejezni a küldetést ha nem haltam meg? Jó lenne ha épségben leszálltam menübõl felfegyvereznének mint a dcs-ben. Nem kell olyan bonyolult csak valami kezdetleges választási lehetõség. A sok földi egység miatt amit ígértek ez alap lenne... <#nevetes1>

"A balszerencse mutatja meg a hadvezér zsenialitását; a jószerencse ezt még elrejtheti!"

Éppen ezt a mondást mondta az egyik haverom dízellel...<#nevetes1> mondtam neki -Gõzkép te értelmiségi!

Öööö az eredeti oldalán elég sokat fikázom. Csak annak van értelme,mert építõ jellegû és teli van szeretettel!<#vigyor>

Her Laca
Érkezik kipróbálni. Rohadt mobil.

Zpogi
Persze persze, értem én, hogy gõzgép, de mi hajtja? 😊

Her Laca
Valószínûleg, meg szerintem😊
Sakkay mester. Majd lelohassuák a lelkesedéseteket ha érkezik kipróbálni a fanatikusok is.😊 Hidd el én leszek a legkisebb rossz.

Zpogi
De hát(tudom de-vel nem kezdünk mondatot 😊) a jobb szárny is sérült volt sõõõttt még lángol is mellé.

Egyébként már én is nagyon várom ezt a fost, akarom mondani BoS-t 😊, mert már hányingert kapok, ha meglátom a csatornát.

Amúgy lehet, hogy találatot kapott(légvédelmit), és nem a motor robbant fel.

GaBika6
Sztem ott kapott egy légvédelmi tüzet és az vitte szét. Az is tûz csak nem látszik... <#vigyor>

Valószínûleg azért-<#vigyor>tudom ilyen a CLOD-ban nincsen-mert elõtte már eltalálták és az anyag sérülés miatt egyszer csak nem bírta a továbbiakban tartani magát az a kicsi szárny!

Her Laca
<#eljen><#nyes>

Her Laca
Juj😊 még jó,hogy visszaverték belõle,az az év vicce volt ahogy széthullott minden egy rövid sorozattól.

Zpogi
Én csak azt nem értem, hogyha a jobb szárny lángol, akkor miért a bal szakad le hamarabb? Ha már a fizikánál tartunk.

<#eplus2>

A grafikát azért én nem mondanám ilyen egyértelmûre. A felhõk pl sokkal jobbak a bos-ban, a gépek szubjektív, a talaj a bosban jobb, a fák a clodban-igaz nem léteznek ugye<#alien>). Az igazi összehasonlítás akkor lehet, ha lesz majd nyári táj a bosban..

Her Laca
Tévedsz.Egyedül én vagyok igazán ellene.

Inkább azt vedd észre, hogy sokkal finomabb már most a lövedékek okozta sérülés(mint akár 2 hete), az ütközéseknél meg már most messze elhagyja a CLOD-ot.

GaBika6
Sztem nagyon szép és bele fognak tenni mindent. A CLOD-nál már most szebb, legalábbis nekem jobban tetszik. A DCS motorja el lett baxva rendesen és fikázódtunk érte nem keveset, de nem lett érdemi változás. Ettõl még szeretjük! Sztem nem azt kell erõltetni, hogy mi lehetett volna a CLOD, hanem mi lett és el kell fogadni, tovább kell tudni lépni. Nem szabad bántani a kis "újszülöttet"... Inkább segíteni, hogy olyan legyen amivel eltöltünk nem kevés idõt! ROF-ban fizika is tetszett és az sem volt csúnya. CLOD is szép, de sajnos kivégezték. Itt a fórumon egyébként nagyon azt érezni, hogy csak a CLOD!!! Sajnos ez van, pénz beszél...

Kis kedvcsináló...

Simán lehet javítani az ilyesmit én ettõl nem félek. Inkább az érdekel mennyire mennek bele a motor mûködésében. A repülési modell már most nagyon jó szerintem azzal nem lesz gond.

Her Laca
Pusztuljak meg, és most nem is vagyok kritizáló kedvemben de a clodban nekem korrektebbnek tünetek a gépek mozgásai. Ez olyan darabos.Látom a Lavor az hozza a megszokott orosz formát,és ahogy kiveszem messzire is egyenesen lõ😊

GaBika6

Her Laca
Ha a seggedben van akkor valóban másodlagos,no de ha te vagy a hatjában akkor nem baj ha szép valami😊 persze ki hol szokott elhejezkedni 😊))))

Szerintem is másodlagos a fényezés, úgysem fogunk az ellenfélbõl látni egy kis sziluettnél többet. Ha közelebb is kerül az pár sec lesz minek arra erõforrást pazarolni. Nem szeretném ha olyan lenne mint a DCs, hogy randa, cserébe ha lõnek belaggol mindenkinek a teljes játék. Amiket a videókon látok számomra bõven megüti a mércét, az avionikáról viszont semmit nem olvastam láttam még.

<#vigyor>

Nem tudom mi az a "többet már nem akarunk belerakni" Csak finomítjuk. Például amit írtál a fényezés terén az tuti finomítás. A dinamikus fény vetés' azt már nem tudom. Fõleg , hogy még nem láttam szimnél..habár a rof 20 különbözõ fényforrást tudott kezelni, úgyhogy akkor ez is finomítás kérdése.

Her Laca
Most ami tény az tény,mit kell szerénykedni.Azért ismerem nagyjából a szimes erõviszonyokat és bátran kijelenthetem,hogy a topp 40 ban benne vannak a magyarok,ki elõrébb ki hátrébb. Nincs ezen mit ragozni.Pl Tom szerintem a legjobban repül,úgy mint dogban mint amúgy,de te is és a dongósok úgy mind ott vannak elõl.Magamat nem veszem ide lévén most pihenek.

"Az idõs kis hölgy egy nap bement a kanadai nemzeti bankba egy táskányi pénzzel. Ragaszkodott hozzá, hogy a bank elnökével kíván beszélni számlanyitással kapcsolatban, mondván: "Sok pénzrõl van szó!"
Kevés hümmögés és hezitálás után a bank személyzete odakísérte az elnök irodájához az asszonyt. Az elnök megkérdezte, mennyit is szándékozik a bankban letétbe helyezni.
- 165.000 dollárt - felelte a hölgy, és a táskájából kiborította a pénzt az íróasztalra.
Az elnök természetesen rögtön kíváncsi lett, honnan származik a pénz, és megkérdezte:
- Asszonyom, meglepett mekkora összegû készpénzzel rendelkezik... Megtudhatnám, honnan van a pénz?
- Fogadésokból - felelte az asszony.
- Miféle fogadásokból? - kérdezte az elnök.
- Hát, például fogadok Önnel 25.000 dollárba, hogy az Ön heréi szögletesek. - felelte az idõs hölgy.
- Hahaha - nevetett az elnök. - Ez egy idióta fogadás. Ilyen fogadást az életben nem nyerhet meg.
- Tartja esetleg a fogadást? - kérdezte kihívóan a hölgy.
- Persze! Fogadok 25.000 dollárba, hogy a heréim nem szögletesek!
- Mivel jelentõs összegrõl van szó - mondta az idõs hölgy - lehetséges, hogy holnap reggel 10 órára visszatérjek az ügyvédemmel, mint tanúval?
- Természetesen - felelte az elégedett elnök.
Aznap este az elnök rendkívül ideges volt a fogadás miatt, jelentõs idõt töltött a tükör elõtt, ellenõrizve golyóit, forgatva jobbra - balra, újra meg újra. Gondosan ellenõrizte mindaddig, amíg teljességgel meg nem gyõzõdött arról, hogy semmiképp sem lehetnek szögletesek a golyói, és meg fogja nyerni a fogadást.
Másnap reggel pontosan 10 órakor az idõs kis hölgy megjelent az elnök irodájában az ügyvédjével. Bemutatta az ügyvédet az elnöknek, majd megismételte a fogadást:
- 25.000 dollárt arra, hogy az elnök golyói szögletesek!
Az elnök elfogadta a fogadást, majd a hölgy megkérte, hogy vesse le a nadragját, hogy mindannyian láthassák. Az elnök megtette. A kis idõs hölgy egész közelrõl rámeredt a herékre, majd megkérdezte, hogy lehet-e megfognia?
- Nos, rendben - felete az elnök. - 25.000 dollár nagy pénz, és szeretném, ha abszolút biztos lenne a dolgában.
Ekkor vette észre, hogy a hölgy ügyvédje csendben elkezdi verni a fejét a falba.
- Mi a fene van az ügyvédjével?- kérdezte az elnök.
- Semmi - felelte a hölgy. - Kivéve azt, ahogy tegnap fogadtam vele 100.000 dollárba, hogy ma reggel 10 órakor a kanadai nemzeti bank elnökének a golyói a kezemben lesznek. "
LeonSilver

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

LeonSilver
Hagyjuk a szexualitást a hanyatló nyugat ópiumának!

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

LeonSilver
Jöhetne már 😊 Igaz az ebayen lehet venni, na de a garancia ugye....

Zpogi
SZERÉNYSÉG elvtársak...szerénység 😊 Köszönöm az elismerõ szavakat Laca, teljesen zavarba hozol, de nem vagyok én annyira penge 😊

repvez
Egész jól néz ki a tüz, viszont ami még lehetne jobb, hogy a géptörzsön viszont csak statikus fénye van nem látszik, hogy ugyan ugy változna a fény intenzitása a törzsön ahogy a lángok "táncolnak".
ÉS a kabin uveg is furcsa még nekem a többi videon is, nagyon tiszta és szinte alig csillan be vagy fnytorése lenne és semmi nem tudrõzõdik vissza rajta.
A multkori LA5 os képen is a kerék gumija jobban csillogott mint a futószár kromozott munkahengere vagy a fényszóró foncsora.

Ezen remélem még csiszolnak valamit, hogy anyag alapu legyen a test tulajdonsága és ne csak a texturán látszodjon, hogy eltérõ szine van,de a fényes felületek egységesek. még a vásznas részek is ugyan olyanok mint a fémes részek.

Sanyo oldalán azt irta, hogy már béta fázisban van,tehát uj dolgok nem kerülnek bele csak már a finomitások , ha ez igaz akkor lesz mit fejleszteni az addonokra.
Her Laca
Ja arról😊

LeonSilver
"Na lassan utána nézek annak a joy nak mostanában kéne megjelennie."

Azért kérdeztem, hogy a rinocérosz joyról van szó?

Her Laca
Leonom ezt most nem vágom😊 mit,hohy

LeonSilver
A rinocérosz?

Igen gyakorlatilag, ez a dogfight-ot, és az alap hibákat javítja és szûri. 4 reptér van de mindenki csak a legközelebbire rakatja magát. Ha olyan perverziód van, hogy biztos akarsz lenni, megteheted, hogy a messzebbi reptérre rakod magad. A két közeli reptér kb 5 percre van egymástól az orosz német legtávolabbi (egymástól) pedig kb 15-20 perc. Leginkább a bombázók miatt, meg aki nem bírja , hogy basztatva kell felszállni<#nyes>.

Her Laca
Most valamit nem értek. Mekkora térképen is megy a béta fight? Nem egy nagy térkép van mint a Clodban? Vagy csak közel egymáshoz leraktak 2 repteret és osszátok egymást.

Az arányt tovább rontja, hogy a reptér felett hemzsegnek a jó szándékúak, és ráadásul valaki csak ezen lovagol. Sokszor ha sérült vagyok, elmegyek inkább északra, aztán lerakom egy nyugodt helyen, vagy befagyott folyón.

A BOS-ban most-legalábbis nálam-egyenlõre még nincs is minden apróság benne, és ha azok is belekerülnek megint csak az oroszoknak lesz szarabb<#vigyor>,de még ha nagyon hardcore játékosok vannak fent, és vagy jóval többen, akkor is összességében jobban jövök ki kb31 arányba. És ebben benne van némi móka is lent. Na általában akkor van az"1". Mert akiért lemegyek, az általában le is megy, csak közben az én arcomat is letépi valaki. Lévén, hogy a JAK azért jó fordulógépész.
Ha viszont tényleg nagy az aránytalanság, vagy sok a jó pilóta az orosz oldalon..bizony hamar fûbe(hóba) harapok. És ekkor azon veszem észre magamat, hogy alig alig dogolok és kb. 90% bnz megy. Egyszerûen másként halál. Persze ez azért jön ki olyan erõsen mert sok gép, kis helyen(is elfér)<#vigyor>.

Her Laca
Mit találtam😊

Na lassan utána nézek annak a joy nak mostanában kéne megjelennie.