IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Her Laca
Ez nem igaz.A clodban is elegyengül a szárny és nem tolerálja a nagyobb erõhatásokat.
Egyik videómban konkrétan ott van gfehéren feketén.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Her Laca
Na mi van Kp val?

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Her Laca
Réz András az alap😊 Imádom,mindent meggcimmog a pali.

LeonSilver
Fiatalember! Maga Réz András rajongónak tetszik lenni??
Én nagyon csípem a palit, imádom hallgatni 😊

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Sziasztok!

Akit érdekelne esetleg egy jó konfig, itt van egy eladó, elég jutányos áron. Ismerõstõl van (konkrétan az unokatesómé), úgyhogy garantált minden, ami a hirdetésben van. Esetleg, ha Ti is tovább adnátok, megköszönném.
"a leszakadó szárny miatt a másik oldal nehezebb lett,de a felhajtóerõ hol marad aminek sztem nagyobbnak kéne lenni mint a szárny súlyának "

Egy pillanatra arra fordul ahogy írod, mert a fizika törvénye szerint igazat írsz. De valamiért visszabillen.
Legalább én elszórakoznék rajta!<#vigyor>

Her Laca
Gondolj bele ha most én is megvenném és tesztelgetném.
Puzsér és Réz Andris elszégyelné magát😊

Meglátjuk Laca. Én nagyon remélem , hogy minden ok. lesz. És akkor tán a CLOD forrását' is kiadják. És mindenki boldog lesz.

Her Laca
Minek nézel engem? Olyan apránként gyüjtögerõnek? De lesz ez még ingyé én ráérek.

<#rolleyes>

Her Laca
Viccelsz ?
A videó végén amikor a szuka mögött összeütköznek,oszt tovasuhannak arra gondolsz?
Az már tényleg Remek😊

repvez
meg hamár fizika, addig rendben van hogy a leszakadó szárny miatt a másik oldal nehezebb lett,de a felhajtóerõ hol marad aminek sztem nagyobbnak kéne lenni mint a szárny súlyának és emiatt a leszakadó szárny felé kellett volna elkezdeni forogni, vagy rosszul gondolom ?
5x dollár lesz az alap. Megveszed úgyis, csak idõ kérdése. Kivéve ha nagyon elbasznának valamit, de erre inkább nem gondolok.<#alien2>

Her Laca
Én nem tervezek.Majd amikor ingyé adják mint a rof ot felkerül a gépemre.Meg még én melózzak helyettük? 22 ezrest fizessek és még ötleteljek is? Õk a vérprofik asszem.

GaBika6
Ha késõbb tervezed hogy megveszed, adhatnál nekik ötletet hogy jobb legyen... <#ejnye1>
De tudom, hogy mondanád nekik dögöljenek meg! <#bee1><#ravasz1><#taps>

"A balszerencse mutatja meg a hadvezér zsenialitását; a jószerencse ezt még elrejtheti!"

Her Laca
Nézd te megvetted a ,én nem és ha csak az árát nézem egy darabig még nem is fogom.Ergo te jó,hogy bújod a dolgokat vele kapcsolatban,de engem annyira nem érdekel, hogy a fórumjait nézegessem.

GaBika6
Kell is had dolgozzanak rajta. <#ejnye1><#taps> A fényjelzõs lövedékeket akarják állítani picit? Lõszertípust, hevedert lehet majd állítani? Ha leszálltam küldetés közben tudok majd újrafegyverezni és befejezni a küldetést ha nem haltam meg? Jó lenne ha épségben leszálltam menübõl felfegyvereznének mint a dcs-ben. Nem kell olyan bonyolult csak valami kezdetleges választási lehetõség. A sok földi egység miatt amit ígértek ez alap lenne... <#nevetes1>

"A balszerencse mutatja meg a hadvezér zsenialitását; a jószerencse ezt még elrejtheti!"

Éppen ezt a mondást mondta az egyik haverom dízellel...<#nevetes1> mondtam neki -Gõzkép te értelmiségi!

Öööö az eredeti oldalán elég sokat fikázom. Csak annak van értelme,mert építõ jellegû és teli van szeretettel!<#vigyor>

Her Laca
Érkezik kipróbálni. Rohadt mobil.

Zpogi
Persze persze, értem én, hogy gõzgép, de mi hajtja? 😊

Her Laca
Valószínûleg, meg szerintem😊
Sakkay mester. Majd lelohassuák a lelkesedéseteket ha érkezik kipróbálni a fanatikusok is.😊 Hidd el én leszek a legkisebb rossz.

Zpogi
De hát(tudom de-vel nem kezdünk mondatot 😊) a jobb szárny is sérült volt sõõõttt még lángol is mellé.

Egyébként már én is nagyon várom ezt a fost, akarom mondani BoS-t 😊, mert már hányingert kapok, ha meglátom a csatornát.

Amúgy lehet, hogy találatot kapott(légvédelmit), és nem a motor robbant fel.

GaBika6
Sztem ott kapott egy légvédelmi tüzet és az vitte szét. Az is tûz csak nem látszik... <#vigyor>

Valószínûleg azért-<#vigyor>tudom ilyen a CLOD-ban nincsen-mert elõtte már eltalálták és az anyag sérülés miatt egyszer csak nem bírta a továbbiakban tartani magát az a kicsi szárny!

Her Laca
<#eljen><#nyes>

Her Laca
Juj😊 még jó,hogy visszaverték belõle,az az év vicce volt ahogy széthullott minden egy rövid sorozattól.

Zpogi
Én csak azt nem értem, hogyha a jobb szárny lángol, akkor miért a bal szakad le hamarabb? Ha már a fizikánál tartunk.

<#eplus2>

A grafikát azért én nem mondanám ilyen egyértelmûre. A felhõk pl sokkal jobbak a bos-ban, a gépek szubjektív, a talaj a bosban jobb, a fák a clodban-igaz nem léteznek ugye<#alien>). Az igazi összehasonlítás akkor lehet, ha lesz majd nyári táj a bosban..

Her Laca
Tévedsz.Egyedül én vagyok igazán ellene.

Inkább azt vedd észre, hogy sokkal finomabb már most a lövedékek okozta sérülés(mint akár 2 hete), az ütközéseknél meg már most messze elhagyja a CLOD-ot.

GaBika6
Sztem nagyon szép és bele fognak tenni mindent. A CLOD-nál már most szebb, legalábbis nekem jobban tetszik. A DCS motorja el lett baxva rendesen és fikázódtunk érte nem keveset, de nem lett érdemi változás. Ettõl még szeretjük! Sztem nem azt kell erõltetni, hogy mi lehetett volna a CLOD, hanem mi lett és el kell fogadni, tovább kell tudni lépni. Nem szabad bántani a kis "újszülöttet"... Inkább segíteni, hogy olyan legyen amivel eltöltünk nem kevés idõt! ROF-ban fizika is tetszett és az sem volt csúnya. CLOD is szép, de sajnos kivégezték. Itt a fórumon egyébként nagyon azt érezni, hogy csak a CLOD!!! Sajnos ez van, pénz beszél...

Kis kedvcsináló...

Simán lehet javítani az ilyesmit én ettõl nem félek. Inkább az érdekel mennyire mennek bele a motor mûködésében. A repülési modell már most nagyon jó szerintem azzal nem lesz gond.

Her Laca
Pusztuljak meg, és most nem is vagyok kritizáló kedvemben de a clodban nekem korrektebbnek tünetek a gépek mozgásai. Ez olyan darabos.Látom a Lavor az hozza a megszokott orosz formát,és ahogy kiveszem messzire is egyenesen lõ😊

GaBika6

Her Laca
Ha a seggedben van akkor valóban másodlagos,no de ha te vagy a hatjában akkor nem baj ha szép valami😊 persze ki hol szokott elhejezkedni 😊))))

Szerintem is másodlagos a fényezés, úgysem fogunk az ellenfélbõl látni egy kis sziluettnél többet. Ha közelebb is kerül az pár sec lesz minek arra erõforrást pazarolni. Nem szeretném ha olyan lenne mint a DCs, hogy randa, cserébe ha lõnek belaggol mindenkinek a teljes játék. Amiket a videókon látok számomra bõven megüti a mércét, az avionikáról viszont semmit nem olvastam láttam még.

<#vigyor>

Nem tudom mi az a "többet már nem akarunk belerakni" Csak finomítjuk. Például amit írtál a fényezés terén az tuti finomítás. A dinamikus fény vetés' azt már nem tudom. Fõleg , hogy még nem láttam szimnél..habár a rof 20 különbözõ fényforrást tudott kezelni, úgyhogy akkor ez is finomítás kérdése.

Her Laca
Most ami tény az tény,mit kell szerénykedni.Azért ismerem nagyjából a szimes erõviszonyokat és bátran kijelenthetem,hogy a topp 40 ban benne vannak a magyarok,ki elõrébb ki hátrébb. Nincs ezen mit ragozni.Pl Tom szerintem a legjobban repül,úgy mint dogban mint amúgy,de te is és a dongósok úgy mind ott vannak elõl.Magamat nem veszem ide lévén most pihenek.

"Az idõs kis hölgy egy nap bement a kanadai nemzeti bankba egy táskányi pénzzel. Ragaszkodott hozzá, hogy a bank elnökével kíván beszélni számlanyitással kapcsolatban, mondván: "Sok pénzrõl van szó!"
Kevés hümmögés és hezitálás után a bank személyzete odakísérte az elnök irodájához az asszonyt. Az elnök megkérdezte, mennyit is szándékozik a bankban letétbe helyezni.
- 165.000 dollárt - felelte a hölgy, és a táskájából kiborította a pénzt az íróasztalra.
Az elnök természetesen rögtön kíváncsi lett, honnan származik a pénz, és megkérdezte:
- Asszonyom, meglepett mekkora összegû készpénzzel rendelkezik... Megtudhatnám, honnan van a pénz?
- Fogadésokból - felelte az asszony.
- Miféle fogadásokból? - kérdezte az elnök.
- Hát, például fogadok Önnel 25.000 dollárba, hogy az Ön heréi szögletesek. - felelte az idõs hölgy.
- Hahaha - nevetett az elnök. - Ez egy idióta fogadás. Ilyen fogadást az életben nem nyerhet meg.
- Tartja esetleg a fogadást? - kérdezte kihívóan a hölgy.
- Persze! Fogadok 25.000 dollárba, hogy a heréim nem szögletesek!
- Mivel jelentõs összegrõl van szó - mondta az idõs hölgy - lehetséges, hogy holnap reggel 10 órára visszatérjek az ügyvédemmel, mint tanúval?
- Természetesen - felelte az elégedett elnök.
Aznap este az elnök rendkívül ideges volt a fogadás miatt, jelentõs idõt töltött a tükör elõtt, ellenõrizve golyóit, forgatva jobbra - balra, újra meg újra. Gondosan ellenõrizte mindaddig, amíg teljességgel meg nem gyõzõdött arról, hogy semmiképp sem lehetnek szögletesek a golyói, és meg fogja nyerni a fogadást.
Másnap reggel pontosan 10 órakor az idõs kis hölgy megjelent az elnök irodájában az ügyvédjével. Bemutatta az ügyvédet az elnöknek, majd megismételte a fogadást:
- 25.000 dollárt arra, hogy az elnök golyói szögletesek!
Az elnök elfogadta a fogadást, majd a hölgy megkérte, hogy vesse le a nadragját, hogy mindannyian láthassák. Az elnök megtette. A kis idõs hölgy egész közelrõl rámeredt a herékre, majd megkérdezte, hogy lehet-e megfognia?
- Nos, rendben - felete az elnök. - 25.000 dollár nagy pénz, és szeretném, ha abszolút biztos lenne a dolgában.
Ekkor vette észre, hogy a hölgy ügyvédje csendben elkezdi verni a fejét a falba.
- Mi a fene van az ügyvédjével?- kérdezte az elnök.
- Semmi - felelte a hölgy. - Kivéve azt, ahogy tegnap fogadtam vele 100.000 dollárba, hogy ma reggel 10 órakor a kanadai nemzeti bank elnökének a golyói a kezemben lesznek. "
LeonSilver

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

LeonSilver
Hagyjuk a szexualitást a hanyatló nyugat ópiumának!

LeonSilver
Jöhetne már 😊 Igaz az ebayen lehet venni, na de a garancia ugye....

Zpogi
SZERÉNYSÉG elvtársak...szerénység 😊 Köszönöm az elismerõ szavakat Laca, teljesen zavarba hozol, de nem vagyok én annyira penge 😊

repvez
Egész jól néz ki a tüz, viszont ami még lehetne jobb, hogy a géptörzsön viszont csak statikus fénye van nem látszik, hogy ugyan ugy változna a fény intenzitása a törzsön ahogy a lángok "táncolnak".
ÉS a kabin uveg is furcsa még nekem a többi videon is, nagyon tiszta és szinte alig csillan be vagy fnytorése lenne és semmi nem tudrõzõdik vissza rajta.
A multkori LA5 os képen is a kerék gumija jobban csillogott mint a futószár kromozott munkahengere vagy a fényszóró foncsora.

Ezen remélem még csiszolnak valamit, hogy anyag alapu legyen a test tulajdonsága és ne csak a texturán látszodjon, hogy eltérõ szine van,de a fényes felületek egységesek. még a vásznas részek is ugyan olyanok mint a fémes részek.

Sanyo oldalán azt irta, hogy már béta fázisban van,tehát uj dolgok nem kerülnek bele csak már a finomitások , ha ez igaz akkor lesz mit fejleszteni az addonokra.