91398
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Én a Harriert :D -
sakkay #77680 Én meg a Cobrát várom.
-
sakkay #77679 Szerintem én igen. -
Ehh... pedig azt hittem benne lesz a P-47 -
391MB nalam.
holnap delutan/este lesz valaki online BoS-ban? -
sakkay #77676 Jön a patch...400 mega. Azt mondják, nagy újítás nincsen, pár apróság, meg hiba javítás. -
Ennyi :D -
sakkay #77674
-
-
Solt #77672 -
-
Természetes. A BoS a szar, nem vitás. -
Solt #77669 Az kizárt, az NV hibátlan!!!
-
Óóóó Papa úr! :) Még csak puskával kergetem a nyulakat. -
Ha jol emlekszem tir4prom mukodesere anno, egy ido utan lemegy standby-ba es elalszik (mintha nem menne). track clip pro-ban igen ir led van, de lathato is szabad szemmel a mukodese. nah az nem fog lekapcsolni azt ki kell huzni. -
Köszi az infót! :) Jól megy a zuhanó bombázás? :) -
sakkay #77665 A clippen látszik halvány piros fény a ledekből, a kamera pedig kb 10 sec alatt kék és zöld felvillanást produkál..gondolom azt jelzi be van dugva. csak a clippen nem értem miért ég a led..főleg ha infra..vagy nem az?! -
Ez a vga driver es a BoS kozotti hibara utal. -
Háhh! A gémben kikapcsoltam a fullszkrínt és már jó is ez a szar... Eszemfaszom megáll... -
70 pontot (nincs köze a 70%-hoz!)
Úgy, hogy nem játszottam multiban! És én leginkább csak az IL2-vel és a Stukával megyek. -
Leon mester, Te 100 pontból mennyit adnál a BoS-ra? :) -
Ehh basszus. Nem is gondoltam erre. Bocs Laca! De tényleg kiabálj ha szeretnél kicsit szétcsapni a népek között :) -
Azt tudom mondani amit a tobbiek, nem fut a program csak ha kell. Illetve enyemben van olyan hogy statusledek fenyerejet lehet allitani, ill ki lehet kapcsolni.
Utoljára szerkesztette: Seaweed, 2014.09.05. 19:34:54 -
Nem leonom:) de ne ess kétségbe. Tobzódj csak ,majd ha érdekel szólok.
Úgy is xar minek idegeljem magam:))) -
Nekem ha nincs elindítva a track ir programja akkor nem világit a cuccon semmi. -
Én soha nem húzom ki, viszont a szoftvert csak akkor indítom el (ergó csak akkor működik) ha használni akarom. Feleslegesen nem megy.. -
nem enged fel eccerre több manyust? Lacám! Szójjá vazze és akkor nem tolom ;) -
sakkay #77654 Na van egy fasza működő track Ir pro-a kérdésem csak az lenne, most látom, hogy a ledek égnek(sötétben látom csak), de nincsen bekapcsolva amúgy, csak össze van dugva a géppel. Ki szoktátok húzni, vagy ez így ok hosszútávon is?! -
"Meg amugy is szar!" nem ?
-
Én csak csöndben olvasgatok:))) Kipróbálni úgyse tudom ,mert ráültél,mint kotlós a tojásra:))) Bár nem is nagyon akarom:) -
Hát most fogom lefosni a bokámat baszki!
Gondoltam kipróbálom amit Pogi javasolt. Eddig ki volt kapcsolva a driverben a cucc, bekapcsoltam.
Megnéztem a játékban mindenhogy. Bekacsolva hagytam a játékban is, semmi változás. Kikapcsoltam a játékban, semmi változás.
Vettem fel pár másodperces videót az nVidia beépített szarjával, hogy megmutassam mire gondolok.
Megnéztem a videót, és SEMMI rece-fice! A videóban fasza a játékban meg szar... MI A PICSA VAAAAAAAAAAAAAAN??? :D -
sakkay #77650 Kipróbáltam, hogy reptéren állva, hátsó lövészként stukából, szétlövöm kis társamat. Hát egy biztos. Itt az sérül amit lősz. Kilőttem a kereket, le lehet lőni a dolgokat, el lehet fűrészelni a függ vezérsíkot-nagyon állat. Tényleg csak finomítani kell..a motor szinte mindenre képes. -
sakkay #77649 jÓ ÖTLET..HABÁR MIVEL 3 NAPONTA JAVÍTANAK VALAMIT, LEHET CSAK VÁRNI KELL. dE AZÉRT KIPRÓBÁLHATNÁD lEON.
Én át nem írom...
-
Azt próbáltátok már, hogy a játékban kikapcsoljátok vsync-et, driver-ből meg ráeresztitek vagy fordítva? CloD-nál is volt ilyen anomália, ha mindkettőnél be volt kapcsolva a vsync akkor nem működött. -
sakkay #77647 Mondjuk most az utolsó patchnél látok érdekességeket, de nem tudom, hogy a track ir miatt csinálja, vagy a patch az oka. -
Illetve észrevenni nagyon ha az ember trekkir-t használ. -
Amikor egy program a képernyőre rajzol, akkor általában kettős puffer technikát használ. Ez azt jelenti, hogy két kép van a memóriában (sőt tripla buffernél 3). Az egyik az, amit a képernyőn látunk, a másik az, amit éppen kirajzol. Ha befejezte a kirajzolást, megcseréli a két képet, és az válik láthatóvá, amelyiket utóbb rajzolt, a korábban látható képet pedig letörli, és oda rajzolja a következőt.
Ha a vsync be van kapcsolva, akkor a program megvárja, amíg a videokártya vsync jelet küld, és csak akkor cseréli meg a két képet, míg kikapcsolt vsyncnél azonnal, amint befejezte a kép kirajzolását. Ennek az a hátránya, hogy egy pillanatra a képernyő felső részén még a régi kép látható, az alsó részén már az új. Bár az igazsághoz hozzá tartozik, hogy szerintem ezt általában nem lehet észrevenni.
Ilyen ha ki van kapcsolva a vsync:
-
sakkay #77644 Na ok akkor annyira mégsem voltam eltévedve. Köszi amúgy.
-
A V-sync az akkor jön létre amikor nagyobb vagy kevesebb a játék FPS-e mint a képernyő képfrissitési frekvenciája, és ilyenkor a kép alsó és felső fel e elcsúszhat egymáshoz képest. Ha be van kapcsolva ez a funkció akkor lényegábe lekorlátozza a játék FPS-é a monitoréra , még akkor is ha többre lenne képes.
Tehát egyfelől megszünteti a jelenséget, másrészről viszont ronthatja a játékélményt ha 60 FPS-nél többel szeretnél játszani.
Nálam is előjön BMS-ben ha a Freetrackel probálok nézelődni 120 fps kamera pedig.
Utoljára szerkesztette: repvez, 2014.09.05. 18:07:58 -
sakkay #77642 Ezek szerint én nem vagyok tisztába-e fogalom' jelentésével.