IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Her Laca
Na jól rémlett ,van itt ez a felvételem amikor magasról jött a srác,vért izzadtam vele ,jól próbálta megtartani az energiáját,az elején még szembe is mentem vele párszor mert más esélyt nem láttam (pedig rühellek ilyet csinálni),meg aztán el is vesztettem ,de csak meglett a végére és ugrott.
Az elsõ összecsapás.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Her Laca
Ez alap:) Mindenki ellenség amíg nem azonosítom.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Amikor 6-8k-n cserkésztem az ellenfelet, a nekem szintbeli (ne adj isten magasabban levõ) kontaktokat mindig "banditaként" kezeltem.
Nem is kaptak el olyankor...

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

Her Laca
Mindennek és mindenkinek megvan az ellenszere,csak kevesen töprengenek el rajta.Persze akik igen azokkal meggyûlik a baja az embernek ,ott már mondhatni sokszor nüansznyi dolgokon múlik a dolog kimenetele. Meg néha szerencse is kell.
Volt CLOD ban ,hogy hiába mentünk 6K-n egyszer csak a nyakunkba esett egy raklap spit,persze ha túlélte az ember az elsõ inzultust akkor ki lehetett dolgozni egy kis elõnyt ,de ez kétséges azért. De az Il2 ben is nemegyszer elõfordult ,hogy a veresek felmásztak a sztratoszférába és igencsak ráijesztettek az emberre.
Én igazság szerint abban hiszek,hogy lehetõleg pontosan felmérje az ember a légteret és õ vegye észre hamarabb az ellent,ott van idõ még kitalálni a taktikát,akár kitérni is és újragondolni,hogy elõnyös helyzetbe kerüljünk.

Minket is "legyáváztak" az egykori, szépemlékû BgAF szerveren, mert az A8-asokkal fentrõl csapkodtunk.
Amikor meg Zeróval hülyére szopattuk a Spit-huszárokat, akkor azért nyavalyogtak...

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

Her Laca
Meg nem is mindenkinek fekszik. Magam elég jó elboldogulok (egyszer Tommal beszélgettünk errõl,hogy azért valóban fontos mert ha olyan helyzetbe keveredik az ember ugye akkor jól jön ) de én nem preferálom. Kinek mi. Pl Pogi az él hal a kutyaharcért:) Jól is nyomja .

PhantomAss
hát igen, vannak akiknek csak a dog számít :)
pl. olvastam hogy Hartmann sem szeretett dogolni mégis õ volt a legsikeresebb. Felmérte a helyzetet, odalopakodott , közvetlen közelrõl tüzelt amikor biztos volt a találat, aztán el onnan.
Persze ezt egyszerûbb leírni mint megcsinálni.
SZóval ja, a dog az jó dolog de nem mindig segít, fõleg nem full reál beállításokkal.

GOOBY, pls

Her Laca
Nemegyszer legyáváztak atagon amiatt,hogy még picit sem álltam neki forgolódni,volt,hogy akár percekre is otthagytam az ellenfelet és nem adtam fel az elõnyös pozíciómat bár nagy volt a kísértés. Voltam én ott minden csak fehér ember nem, volt olyan srác aki nagyon kikelt magából amiért én így harcolok,ahogy ki tudtam bogarászni a mondandóját valami olyasmi volt a lényege,hogy õ borzasztó jó dogfighter én meg retek gyáva kutya vagyok ha nem állok ki vele mert õ most meg fogja mutatni.
Írtam neki,hogy ok én elhiszem készséggel,de sajna õ a jelen állás szerint halott nekem meg egyel több gyõzelmem van. Nem akarta megérteni.

PhantomAss
a dog az inkább csak a végsõ megoldás. Megnézném õket egy full reál szerveren mondjuk il2-ben hogy mire mennek a nagy dogolással. Én régen nagyon sokat dogoltam il2-ben, egész jól nyomtam szerénytelenség nélkül mondom, de engem is sokan megfogtak.
Nem vitatom hogy jól nyomják, biztosan kemény ellenfelek, de mindenkit le lehet nyomni. Bemész 8e méteren lecsapsz és visszamész...jó kis bnz :) Mindenkit le lehet lõni csak ki kell ismerni a saját gépedet maximálisan, és az ellenfél gépét is, amire szerencsére egy szimben lehetõség van.
Ahogy Laca is mondja ha olyan taktikád van hogy nem állsz le vele harcolni akkor a hajára kenheti a dog tudását.
Meg azért a war thundert ne hasonlítsuk össze a jobb szimekkel, ez kb olyan mintha a cod-ot hasonlítanánk az arma-hoz.
Persze ha DCS/Il2 vonalon is jók az más tészta, akkor illik rájuk figyelni.

GOOBY, pls

Her Laca
A dog az egy külön mûfaj.
Régen rengeteget gyakoroltunk 1vs1 et mi is. Ott az ütemérzék az nagyon fontos.Ismertem srácokat akik semmi mást nem csináltak, azok szinte megfoghatatlanok voltak ebben a mûfajban.
Mindamellett szerintem is nagyon fontos, hogy tûrhetõen csinálja ezt az ember,de a lévén a légi harc összetett dolog nem csak ezen múlik a sikeresség.
Általában azért elmondható,hogy a jó játékosok ezt is jól csinálják,hogy,példákat is hozzak Pl Pogi vagy Tom , Savi, Nate is remek ebben , vagy Maggi de még sorolhatnám a neveket.
De mint te is mondtad egy nagy térképen egy War szituban ez nem minden.No meg baxhatja az ember a tudományát ha az ellen nem áll le vele kutyaharcolni.
Amúgy szerintem a játékosokat legalábbis akiket ismerek nem foglalkoztatják a nevek, elõtagok, mindenkinek szent meggyõzõdése,hogy õ a jobb :)
Max elismerjük az ellenfelet.De csak módjával:)))

:D
Nyugodtan válaszolhat akárki, fórum lenne ez vagy mi. Az FN taget mostanság vették fel azelõtt fogalmam sincs mik voltak. Dogolásban kiválóak, vérprofik. Olyan teátrális harcokban nem tudom mit produkálnának, mint a csatorna. Taktikázás + közelharc adja a végeredményt és én csak olyan szitukban láttam õket, ahol a dogfight-on van a hangsúly.
repvez
BoS fejlesztési utemterv :)
Ez most kibicelésnek fog tûnni, mert 3 éve nem játszom online, de korábban lenyomtam pár ezer bevetést az Il-2 FB sok verziójával.
Õszintén szólva nem is emlékszem FN elõtagú századra.
Van pár olyan név, akiket lehetõség szerint kerültem (ha többen voltak), de azok inkább DEY, PFS, VO101, V4, KITE stb... néven szerepeltek.
FN nem volt köztük.
A JG-bõl sok volt, a többség kutyaütõ.
A RAF-osoktól sem voltam oda meg vissza, ha nem volt létszámfölényük.
Ésszel kellett harcolni, és majdnem biztos, hogy hazaért az ember. Többnyire gyõzelemmel.

Her Laca

repvez
Ez nem ugyan az a lény ? :)
http://www.youtube.com/v/UT--1vn03l0&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB
NEM a közönség döntött, voltak nemzeti zsûrik is, akik adott esetben felülbírálták a népet:

http://www.zene.hu/20140512_eurovizio_2014_feny_derult_a_szavazati_kulonbsegekre

Egyébként az orosz páros az a két kiscsaj, akiket már linkeltem, amikor a Katyusát nyomják 2007-ben. Azóta felnõttek. :-)
Nem kell izgulni gyerekek, jövõre indul a Pedofil Papok Kórusa is! <#nezze>

A Béna.

Her Laca
De mondj már neveket,hátha ismerõsek. Milyen náció amúgy?

Her Laca
"Ezeket te le nem lõnéd egyedül."
Dehogy nem:) Egészséges önbizalom alapvetõ. Ha meg mégse akkor egyértelmû ,hogy csalók:XD

Majd az idõ eldönti :)
Her Laca
Sõt a Puma is:)
Csak közük nincs azokhoz akiket én Pumákoknak hívok:)
Ne keverjük a szezont azért:)))

Her Laca
Atag stat ,egyet találtam FN névvel

FN_Wolf 15 4 0.27 0 0.00 6 2 2

15 bevetés 4 gyõzelem 2 halál. Nem egy acélos akárhonnan nézem.

De nem kívánok vitázni ezen ,nem célom himbi méregetés,legyen úgy ahogy mondod.
Mindamellett 46 ból se rémlik .

JG és a RAF is jelen van WT-n.
Sokat figyeltem õket streamen IL2 1946-ot játszani és RoF-ot (és DCS-t). Egyikben sem volt ellenfelük. Garantálom a legjobbak között lesznek BoS-ban is. Ezeket te le nem lõnéd egyedül.
Her Laca
Figyu:)
Hagyd már itt azt a WT ben gyöztek valami dolgot.
Láttam én már a Clodban ilyen csoportosulást (tán még videóm is van róla) akik párszor bejöttek osztán volt hogy egyedül lelõttem mindet tán egy ment haza. Nem is nagyon jöttek utána már,max a szitkozódásban merült ki a tehetségük.
Ha azt mondod ,hogy a JG sek gyúnak rá és Werraék leabálnak mindenkit ok,vagy hogy Pogiék ,Saviék,Tomék (úgy a magyarok komplett) mindenkit lelõnek ok,vagy hogy az ellent mondjam a Lengyel 302 esek,vagy RAF ,de vannak oroszok is szép számmal ,rendben van,(tudnék még sorolni ) de ilyen WT -s arcokat had már.
Nem azt mondom,hogy nem lehetnek jók,de én akiket ismerek és jók jelenleg azok között egy sincs akinek ez az FN lenne a neve elõtt.
Nevesíts párat pontosan.Már ha valóban Clodoztak valaha.

Gladiators nyertesek, bár nem hiszem, hogy ez mond valamit. A címet nem amatõrök legyõzésével kapják.
Her Laca
Nem ismerem õket. Márpedig ha nem ismerem akkor olyan nagy mészárlást biztos nem rendeznek,persze az se mindegy kiket mészárolnak:)

Bocsánat nem klán arra allergiásak reptopikban :)
FN klán már nem WT-zik csak ritkán. Úgy tudom (illetve pontsan tudom :D ) a BoS-ra gyúrnak. Biztos nagy mészárlást rendeznek.
Willenbrock
Meghallgattam úgy,hogy nem néztem a videót.Szerintem maga a dal szép,még a "ficak"(?) hangja sem rossz,legalábbis ehez a dalhoz.Viszont az gusztustalan,hogy a másság,vagy transzfesztita betegesség propagálására használják.

Her Laca
"Valamiért a CloD-ot nem kedvelik/megunták, egyik se szereti, akit kérdeztem mérnem azzal játszik. Persze akkor nem is lenne ott.)"

Gondolom unalmas volt nekik ,hogy sûrûn gyakoroltatják velük a felszállást.<#eplus2>

Egyre több a régi ROF-os arc is.

"Páran amúgy (oroszok) nagyon ügyesek, fõleg a fordulózásban"

Jó pár SB-s a WT-bõl már tûkön ülve várja, hogy megjelenjen a játék. Elég hardcore arcok jó lesz felkötni a gatyát sakkay mester :D

(Mielõtt azt gondolná valaki hogy ezek árkád sb noobok. Nem, kategorikusan nem ott kezdték az ipart. Valamiért a CloD-ot nem kedvelik/megunták, egyik se szereti, akit kérdeztem mérnem azzal játszik. Persze akkor nem is lenne ott.)
Alsó képek...

Elég jó kép.Érdekes.

Na ma nagy mészárlás volt a Jakok között<#vigyor>! Visszaültem az f-be, mert egyrészt nagyon szépen lehet vele manõverezni, másrészt a g2 még egyenlõre nem használhatja a max. 1.43 atm-ha jól emlékszem. Páran amúgy (oroszok) nagyon ügyesek, fõleg a fordulózásban, de azért az f-el nem esélytelen az sem. De persze kerülendõ. Néhány orosz, igencsak rászokott a magaslati levegõre, azokra figyelni kell. Már várom , hogy legyen valami + lehetõség a repülésre, nemcsak a dogfight szeró. Sajnálom szegíny csatarepülõket, nem sok esélyük van. DE amúgy hihetetlen mit kibírnak néha.

Jaaaaj, de jó is az ilyen... Csak nekem esélytelen nyáron... :) Majd képek jöhetnek... :)

www.smart-bus.hu

<#eljen>

Her Laca
Erika, Bélám neje csinál sûrûn ,és mindig kapok jóóóó sokat.
Jövõ hétre atyjáék jönnek látogatóba ,oszt hoz egy bárányt,(ezért is volt sürgõs a kemence) meg asszem malackát is.
De lesz ott minden sütve ,csak gyõzzük fával,bár itt most van vágás az erdõben ,csak az az erdõgazdaságé. Itt jön képbe Peti a rendõr aki intézkedik oszt majd elhozzuk a fél erdõt. Már mint a kivágottat:)

Ha már van ott székely, csinálhatnátok jó kis puliszkát rókagomba pörkölttel... <#finom>

www.smart-bus.hu

Az lényegtelen, most már õk rendelkeznek vele, teljesen érthetõ, ha nem akarnak maguknak ingyen konkurenciát. Ha annyira jó lenne az a motor, akkor nyilván azt vitték volna tovább, és örültek volna neki, hogy a kezükbe kerül...

Annyira viszont nyilván nem rossz, hogy közkincsé tegyék, és ezzel olyan konkurenciát állítsanak maguknak, ami ingyen hozzáférhetõ.

Az a brigád pedig, amelyik ennyit ül egy játékon, majd olyan állapotban adja ki, mint amilyenben az volt, az megérdemli, hogy szélnek eresszék... szerintem! :) Érthetõ, hogy az ubi már csak minimalizálni akarta a veszteségét, azért adatta ki velük úgy ahogy volt...

Sajnálom õket, és azt is, hogy ez lett a CloD vége (egyelõre), de az lett volna a meglepõ, ha ezek után nem így alakul.

www.smart-bus.hu

Her Laca
Ja! Szomszéd házból jön a ficak,mondja,hogy zavarja a füst.
Mondjuk akkor csukja be az ablakot. Õ feljelent,mert mi minden héten sütünk fõzünk a kertben:)
Azta qrva:)
A társaságban volt Bélám a Székely,Peti a rendõr (körzeti megbízott ,Isván is egy meredek arc és jómagam.
Kérdezem. Jól meggondolta ezt a nekifeszülést kollega? Mert láthatóan senkit sem érdekel a nyûgje. No eloldalgott. Micsoda emberek vannak.
Csak azt vártam ,mikor szalad fel a cukorkája Bélámnak (ezt mondja ha ideges lesz) mert akkor jót röhögtem volna.
Na itten van,még kell némi szépítészet de az már hamar megvan.

Tudsz élni Laca<#finom>...

Her Laca
Csak hogy az a tudás nem a 3*7 produktuma.
A régi csapatot kb szélnek is eresztették.

Különben meg lexarom,most lett kész pont ma a kemencénk ,mellette egy akkora grillsütõ ,hogy egy étteremnek is sok lenne (még valami rácsot kéne eszkábáni hozzá ,meg egy nagy vaslapot) ,a kemencét ma gyújtottam be elõször úgymond kiégetem.Jön a foci VB kiteszünk a szaletli alá egy projektort a ház falára toljuk a képet ,a kemencébe betolunk egy malacot ,a grillen sülnek majd a húsok,van egy kis hûtõnk is azt telerakjuk serrel meg minden más jóval és a cimbikkel ott fogjuk tölteni az estéket ,így annyira nem is izgat milyen lesz egy számító gépes program:)
Na majd lövök képet mindjárt .

Szó volt róla, hogy jön a RoF folytatása, még kérdõív is volt, hogy mit szeretne a közösség.

Fordítsuk meg a kérdést... te átadnád a szakmai tudásodat egy olyan burkolónak, aki ingyen dolgozik, és így csinál neked konkurenciát? :)

Egyébként szerintem amint normális állapotban lesz a BoS, kifog "szivárogni" a CloD forráskódja...

www.smart-bus.hu

Her Laca
Na figyu. Én ezelõtt soha nem foglalkoztam a Rof al és a 3*7 el sem. Engem a rof totyikban nem láthattál kritizálni. Megvan az a csoda program ,de nem tetszett ,letöröltem és kb ennyi.
Tudod hol állná meg a te véleményed a helyét?
ha ezek a csodagyerekek maguktól csináltak volna egy II. VH-s szimet ,és lenne konkurenciájuk,na ott eldõlne ki is a jani.
Nem is értem miért nem álltak neki,hisz annyira ment az üzlet,vagy mégsem?
Ha meg már így alakult akkor miért nem teszik nyílttá a Clod forráskódját? (Úgy féltik mint a szûzlányt .)
ha az annyira szar? Mi bajuk lehetne,pár lelkes amatõr által hegesztett játéktól? Hisz az övék a tuti,az lesz a legjobb stb.
No erre mit válaszolsz?
És mért próbálkoztak be az atagosoknál? Mármint ,hogy álljanak le egy kicsit?

Különben mit is vesztenek így?
Konkurencia nélkül egy IL2 lesz a piacon ,jelesül az övék,és ha csoda nem történik ,sose tudjuk meg mi lehetett volna a Clod ból.

Ehun van ni... azóta nem láttam olyan hírt, hogy ezt orvosolták volna.

www.smart-bus.hu

De ha annyira szar lenne az õ motorjuk, a CLOD meg annyira jó, összességében sokkal többet vesztenének sokkal sokkal többet..Érted?<#alien>