IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Mondjuk én pont utálom a nyálat ami mostanában mindenhonnan ömlik, de ez tényleg aranyos..
Errõl eszembe jut Moslék a macska az õrsön. Õ volt a király a kutyák fülük farkuk behúzták ha megjelent.Kopasz kutyások ráuszították az egyik ebet ,Moslék letépte az egyik fülét. Sose hátrált meg,pedig német juhászok voltak az ebek. Mondjuk nem egy átlagos termetû macsek volt ,hülye Kakas a szakács proteinnel tömte meg rúd téliszalámikkal etette.
hozzászólásom
"A balszerencse mutatja meg a hadvezér zsenialitását; a jószerencse ezt még elrejtheti!"
"A balszerencse mutatja meg a hadvezér zsenialitását; a jószerencse ezt még elrejtheti!"
Csak engem zavarnak a nyomjelzõk? Olyan, mintha rózsaszín pici labdákat lövöldöznének egymásra a gépek. Egyrészt szembõl a fényjelzõs lõszer sem látszik, másrészt ez olyan mint egy energiafegyver egy ûrszimulátorban, mondjuk a Wing Commanderben a plazmaágyú, vagy mi. Az köpködött ilyen fénylõ gömböket, amik ha eltalálták az ellent, akkor nagyon fájt neki...

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
ez van, vagy veszel egy gagyi joyt 10 -ért vagy egy jót 70-ért, de a kettõ között nincs más
GOOBY, pls
De egy szónak is száz a vége,én 22 ropit nem adok ki érte arra akárki mérget vehet,na nem azért mert nem tudom megvenni,de azért kapjanak már a fejükhöz. És pláne annak fényében,hogy mire tökéletesre csiszolják ,eltelik majd fél egy év elmúlik a lelkesedés és majd adni fogják 5 ezerért vagy ingyé az alapot. (Eleve majd 10 ropi a plusz két gép! Az egy komplett játék ára!)Mint a Rof ot.Én meg azt sajnáltam,hogy megvettem:(
Más:
Az x55 rhinot folyamaosan nyomon követem, sajnos még nem kapható itthon, és tartok tõle hogy drága lesz. Angliában láttam egy webshopban a héten kb. 70e ft-ért átszámítva. Annyit nekem nem ér, annyiért már warthogot kapok (persze gázkar nálkül). Úgy tûnik egyébként hogy valami nem jó a bottal mert a saitek jön ki egy javított változattal, legalábbis sehol sem lehet kapni mert a saitek nem szállít egyelõre.
A CLOD vs BOS vitához hozzászólva pedig a fórumból kb.csak Lacának nem tetszik a BOS, de ez a szíve joga és értem hogy miért. Õ belerakott pár száz (vagy ezer) órát a CLOD-ba és ismeri tövirõl hegyire. Én is megvettem ugyan a CLODot amikor megjelent de repültem vele kb. 3 órát (steam szerint), mert annyira rühellem hogy nem játszom vele. Szerintem egy bugos szar még most is ami kb. játszhatalan, de ez meg az én véleményem. Ennyire elcseszett szimet rég láttam. Viszont nem fogtok olyan hsz-t találni hogy én fikázom a clod-ot, mert nem is ismererm annyira, de ez a három óra épp elég volt, bánom hogy pénzt adtam érte.
A BOS_t várom, úgy tûnik az il2 vonalat követik, a rof-ot is szeretem, szóval van hozzá bizalmam. Viszont Lacát is megértem ha neki meg nincs mert úgy érzi hogy a BOS visszalépés lesz.
GOOBY, pls
Csoda ,hogy volt ideje a légteret figyelni.
EZ.
Különben (ezt biztosan tudom) csak azért volt nagyobb az orosz fegyó tûzgyorsasága,mert rájöttek ,hogy hamarabb lelövik a gépet mintsem tönkre mennyen az extrém használattól a fegyver. A németeké és lehetett volna ilyen csak õk óvták. Ez komoly, nem vicc.
Attól ,hogy fa szerkezetû még lehet erõs. A lavor amúgy valóban nem volt rossz gép ,de a sima La5 az még nem volt az igazi. Az FN az igen,de hol vagyunk még attól.
Viszont ezt a Puzsért nem szeressem, Réz András az szerintem más kategória ahogy mondottad nem egy hülye krapek.
És tényleg ezt nem lehet tanulni, erre születni kell. Elképesztõen jó fej manus és imádom hallgatni amikor beszél! Nem egy hülye ember az ziher!!
És úgy általában az egész stílusa tetszik nekem! Jó, hogy nekünk Rázandrisunk is van és szar a koszos osztrákoknak, mert nekik csak egy szakállas, nõnek kinézõ fasztarisznya jutott :D
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Egyik videómban konkrétan ott van gfehéren feketén.
Én nagyon csípem a palit, imádom hallgatni :)
Akit érdekelne esetleg egy jó konfig, itt van egy eladó, elég jutányos áron. Ismerõstõl van (konkrétan az unokatesómé), úgyhogy garantált minden, ami a hirdetésben van. Esetleg, ha Ti is tovább adnátok, megköszönném.
Egy pillanatra arra fordul ahogy írod, mert a fizika törvénye szerint igazat írsz. De valamiért visszabillen.
Puzsér és Réz Andris elszégyelné magát:)