IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

http://www.youtube.com/v/7-VpSDxWTnI&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB
<#nyes> Mert ahhoz képest, hogy Il-2 1946, nagyon szép...de a Clod-hoz vagy a bos-hoz elég csúnya..

Her Laca
Ja az:))) Én se néztem meg tûzetesen:XD

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Her Laca
Az állatok õszinték.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Ez nagyon aranyos...
Mondjuk én pont utálom a nyálat ami mostanában mindenhonnan ömlik, de ez tényleg aranyos..

Her Laca
Macska.
Errõl eszembe jut Moslék a macska az õrsön. Õ volt a király a kutyák fülük farkuk behúzták ha megjelent.Kopasz kutyások ráuszították az egyik ebet ,Moslék letépte az egyik fülét. Sose hátrált meg,pedig német juhászok voltak az ebek. Mondjuk nem egy átlagos termetû macsek volt ,hülye Kakas a szakács proteinnel tömte meg rúd téliszalámikkal etette.

Elméletileg javítják. Sokan sírnak miatta, de szerintem nem is tetszik senkinek sem. Arról nem beszélve, hogy nem élethû.

Te Laca..ez a régi Il 1946 mod. Vagy ezt vicc volt csak?!<#smile>

GaBika6
Baj van a zûrben... <#vigyor>
hozzászólásom

"A balszerencse mutatja meg a hadvezér zsenialitását; a jószerencse ezt még elrejtheti!"

GaBika6
Ezt honnan veszed? Lehet az bombáikat már célba juttató, visszatérõ kötelék is a videó alapján... A lövedékek engem is zavarnak a hozzászólásomban én is ezt kérdeztem, de nem kaptam rá választ. <#nevetes1>

"A balszerencse mutatja meg a hadvezér zsenialitását; a jószerencse ezt még elrejtheti!"

Nem rossz ez, de: a Stukák miért bomba nélkül indulnak a bevetésre? :-)

Csak engem zavarnak a nyomjelzõk? Olyan, mintha rózsaszín pici labdákat lövöldöznének egymásra a gépek. Egyrészt szembõl a fényjelzõs lõszer sem látszik, másrészt ez olyan mint egy energiafegyver egy ûrszimulátorban, mondjuk a Wing Commanderben a plazmaágyú, vagy mi. Az köpködött ilyen fénylõ gömböket, amik ha eltalálták az ellent, akkor nagyon fájt neki...
Her Laca
Ingrid Bergman and Humphrey Bogart - Casablanca...

Her Laca
Na még egy .Hátha nekiveselkedtek .
http://www.youtube.com/v/m7l7D8SU3M4&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

Her Laca
Itt meg Tomcsi cimbivel vitézkedünk. Kedvencem a vigyázzáááááá.
http://www.youtube.com/v/uFGS6695eZo&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

Her Laca
Kicsit nosztalgiáztam megint.
http://www.youtube.com/v/R0wQPeSePtE&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

Her Laca
Tök mindegy,csak azt akartam mutatni,hogy már elõrehaladott állapotban volt a következõ térkép is. Ergo már meg is untuk volna :)

Ráadásul ez La-5 FN. A feltöltõ kidudorodó levegõcsatornájáról lehet megismerni...
Willenbrock
1:42-tõl Yak fülke van,igaz 1-es is lehet,de mindegy is,mert a planeset sehogy sem autentikus a Moszkvai csatához.

Mondjuk a fw190 is..<#smile>

De a La5 ott figyel..ahhoz meg extrém korai!

Her Laca
Ha már szakértünk akkor szakértünk:) hol látsz te yak9 et?:) Mig3 az.

Willenbrock
Moszkvai csatához kicsit korai a La-5,meg a Jak-9

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

Her Laca
http://www.youtube.com/v/9N5KyjM5v0c&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

Her Laca
http://www.youtube.com/v/9iHoVMGsd08&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

Her Laca
Ha még azt nem is teszik bele,de kíváncsi vagyok,hogy az alapvetõ tulajdonságai megegyeznek e . Pl a maximális teljesítményt nem egészen fél percig lehetett ráadni,vagy emelkedésben miket teljesít,vagy lefordulja e az F-G messzát ,mert adatok szerint azok kicsit jobban fordultak fõleg kisebb sebességen.Vagy utoléri e a fókát. Szóval ilyenek mennyire lesznek korrektül megcsinálva,de gyanítom lesznek hiányosságok.

Her Laca
Usában 40 ért elõrendelhetõ.Lehet egyfüstalatt egy TR el érdemes lenne ott megvetetni valakivel oszt hazaküldeni .

PhantomAss
igen és is 40-körül olvastam, de a mostani árakat elnézve lesz az 60-70 körül itt is sajnos.
ez van, vagy veszel egy gagyi joyt 10 -ért vagy egy jót 70-ért, de a kettõ között nincs más

GOOBY, pls

Her Laca
70 ért valóban sok.Én 40 körülit olvastam.

Her Laca
:) Tudod nem is a BOS al van a bajom:)Az még akár lehet jó is a végére. A 3*7 et rühelem:) Na meg ezt az üzletpolitikát amit képvisel.
De egy szónak is száz a vége,én 22 ropit nem adok ki érte arra akárki mérget vehet,na nem azért mert nem tudom megvenni,de azért kapjanak már a fejükhöz. És pláne annak fényében,hogy mire tökéletesre csiszolják ,eltelik majd fél egy év elmúlik a lelkesedés és majd adni fogják 5 ezerért vagy ingyé az alapot. (Eleve majd 10 ropi a plusz két gép! Az egy komplett játék ára!)Mint a Rof ot.Én meg azt sajnáltam,hogy megvettem:(

PhantomAss
sajnos tartok tõle hogy a bonyolultabb engine kezelést a ruszki gépeknél nem fogják/nem tudják lemodellezni. Jó lenne egyébként. pl ilyesmire gondolok hogy ha gázt ad a lavórban akkor a prop pitchet/mixture-t/radiatort, nemtommit is kelljen kapcsolni, ne csak egy sima gázkar mozdulat legyen, különben nem mûködik rendesen a motor.

Más:
Az x55 rhinot folyamaosan nyomon követem, sajnos még nem kapható itthon, és tartok tõle hogy drága lesz. Angliában láttam egy webshopban a héten kb. 70e ft-ért átszámítva. Annyit nekem nem ér, annyiért már warthogot kapok (persze gázkar nálkül). Úgy tûnik egyébként hogy valami nem jó a bottal mert a saitek jön ki egy javított változattal, legalábbis sehol sem lehet kapni mert a saitek nem szállít egyelõre.

A CLOD vs BOS vitához hozzászólva pedig a fórumból kb.csak Lacának nem tetszik a BOS, de ez a szíve joga és értem hogy miért. Õ belerakott pár száz (vagy ezer) órát a CLOD-ba és ismeri tövirõl hegyire. Én is megvettem ugyan a CLODot amikor megjelent de repültem vele kb. 3 órát (steam szerint), mert annyira rühellem hogy nem játszom vele. Szerintem egy bugos szar még most is ami kb. játszhatalan, de ez meg az én véleményem. Ennyire elcseszett szimet rég láttam. Viszont nem fogtok olyan hsz-t találni hogy én fikázom a clod-ot, mert nem is ismererm annyira, de ez a három óra épp elég volt, bánom hogy pénzt adtam érte.
A BOS_t várom, úgy tûnik az il2 vonalat követik, a rof-ot is szeretem, szóval van hozzá bizalmam. Viszont Lacát is megértem ha neki meg nincs mert úgy érzi hogy a BOS visszalépés lesz.

GOOBY, pls

Her Laca

Her Laca
És ne feledjük,hogy hihetetlenül bonyolult volt ,ha jól emlékszem azt olvastam ,hogy rengetek kart,tolattyút ,bizgentyût kellett már ahhoz is tolni ,vonni,kapcsolgatni ha gyorsítani akart a pilóta úgy hirtelen.
Csoda ,hogy volt ideje a légteret figyelni.

Her Laca
Most nézem ilyet is csináltam,ez tök jó.
EZ.

Her Laca
Mi köze a tûzgyorsaságnak ehhez?<#fejvakaras>
Különben (ezt biztosan tudom) csak azért volt nagyobb az orosz fegyó tûzgyorsasága,mert rájöttek ,hogy hamarabb lelövik a gépet mintsem tönkre mennyen az extrém használattól a fegyver. A németeké és lehetett volna ilyen csak õk óvták. Ez komoly, nem vicc.
Attól ,hogy fa szerkezetû még lehet erõs. A lavor amúgy valóban nem volt rossz gép ,de a sima La5 az még nem volt az igazi. Az FN az igen,de hol vagyunk még attól.

Willenbrock
A 20mm-es Svak gépágyú tûzgyorsasága nagyobb volt mint a Mauseré,ezért talán messzire sem volt ívelt a röppályája a lövedékeinek.Viszont fura,hogy a faszerkezetû gép ilyen gyors és meredek zuhanórepülést simán kibír.Kiváncsi lennék mi lehetett a La-5 maximális zuhanási sebessége.

Her Laca
<#eljen>

Viszont ezt a Puzsért nem szeressem, Réz András az szerintem más kategória ahogy mondottad nem egy hülye krapek.

LeonSilver
Igeeeennn!!! Én is!! És egyszer Õ beszélt róla, hogy ilyen nincs, ilyent nem lehet tanulni, hogy filmesztéta.
És tényleg ezt nem lehet tanulni, erre születni kell. Elképesztõen jó fej manus és imádom hallgatni amikor beszél! Nem egy hülye ember az ziher!!
És úgy általában az egész stílusa tetszik nekem! Jó, hogy nekünk Rázandrisunk is van és szar a koszos osztrákoknak, mert nekik csak egy szakállas, nõnek kinézõ fasztarisznya jutott :D

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Her Laca
Gyerekkorom óta nagy rajongója vagyok,hogy kitalálta magának et a filmesztéta dolgot. Volt idõszaka amikor nem volt olyan amirõl jót mondott volna,de mostanában látszik,hogy öregszik õ is ,mert kicsit puhánynak érzem:)

LeonSilver
<#eljen><#eljen><#worship><#worship>

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Her Laca
Ez nem igaz.A clodban is elegyengül a szárny és nem tolerálja a nagyobb erõhatásokat.
Egyik videómban konkrétan ott van gfehéren feketén.

Her Laca
Na mi van Kp val?

Her Laca
Réz András az alap:) Imádom,mindent meggcimmog a pali.

LeonSilver
Fiatalember! Maga Réz András rajongónak tetszik lenni??
Én nagyon csípem a palit, imádom hallgatni :)

Sziasztok!

Akit érdekelne esetleg egy jó konfig, itt van egy eladó, elég jutányos áron. Ismerõstõl van (konkrétan az unokatesómé), úgyhogy garantált minden, ami a hirdetésben van. Esetleg, ha Ti is tovább adnátok, megköszönném.
"a leszakadó szárny miatt a másik oldal nehezebb lett,de a felhajtóerõ hol marad aminek sztem nagyobbnak kéne lenni mint a szárny súlyának "

Egy pillanatra arra fordul ahogy írod, mert a fizika törvénye szerint igazat írsz. De valamiért visszabillen.
Legalább én elszórakoznék rajta!<#vigyor>

Her Laca
Gondolj bele ha most én is megvenném és tesztelgetném.
Puzsér és Réz Andris elszégyelné magát:)

Meglátjuk Laca. Én nagyon remélem , hogy minden ok. lesz. És akkor tán a CLOD forrását' is kiadják. És mindenki boldog lesz.

Her Laca
Minek nézel engem? Olyan apránként gyüjtögerõnek? De lesz ez még ingyé én ráérek.