91307

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • LeonSilver
    Természetes. A BoS a szar, nem vitás.
  • Solt
    Az kizárt, az NV hibátlan!!!
  • LeonSilver
    Óóóó Papa úr! :) Még csak puskával kergetem a nyulakat.
  • Seaweed
    Ha jol emlekszem tir4prom mukodesere anno, egy ido utan lemegy standby-ba es elalszik (mintha nem menne). track clip pro-ban igen ir led van, de lathato is szabad szemmel a mukodese. nah az nem fog lekapcsolni azt ki kell huzni.
  • Papa01 #77666
    Köszi az infót! :) Jól megy a zuhanó bombázás? :)
  • sakkay
    A clippen látszik halvány piros fény a ledekből, a kamera pedig kb 10 sec alatt kék és zöld felvillanást produkál..gondolom azt jelzi be van dugva. csak a clippen nem értem miért ég a led..főleg ha infra..vagy nem az?!
  • Seaweed
    Ez a vga driver es a BoS kozotti hibara utal.
  • LeonSilver
    Háhh! A gémben kikapcsoltam a fullszkrínt és már jó is ez a szar... Eszemfaszom megáll...
  • LeonSilver
    70 pontot (nincs köze a 70%-hoz!)
    Úgy, hogy nem játszottam multiban! És én leginkább csak az IL2-vel és a Stukával megyek.
  • Papa01 #77661
    Leon mester, Te 100 pontból mennyit adnál a BoS-ra? :)
  • LeonSilver
    Ehh basszus. Nem is gondoltam erre. Bocs Laca! De tényleg kiabálj ha szeretnél kicsit szétcsapni a népek között :)
  • Seaweed
    Azt tudom mondani amit a tobbiek, nem fut a program csak ha kell. Illetve enyemben van olyan hogy statusledek fenyerejet lehet allitani, ill ki lehet kapcsolni.
    Utoljára szerkesztette: Seaweed, 2014.09.05. 19:34:54
  • Her Laca
    Nem leonom:) de ne ess kétségbe. Tobzódj csak ,majd ha érdekel szólok.
    Úgy is xar minek idegeljem magam:)))
  • Hecker007
    Nekem ha nincs elindítva a track ir programja akkor nem világit a cuccon semmi.
  • LeonSilver
    Én soha nem húzom ki, viszont a szoftvert csak akkor indítom el (ergó csak akkor működik) ha használni akarom. Feleslegesen nem megy..
  • LeonSilver
    nem enged fel eccerre több manyust? Lacám! Szójjá vazze és akkor nem tolom ;)
  • sakkay
    Na van egy fasza működő track Ir pro-a kérdésem csak az lenne, most látom, hogy a ledek égnek(sötétben látom csak), de nincsen bekapcsolva amúgy, csak össze van dugva a géppel. Ki szoktátok húzni, vagy ez így ok hosszútávon is?!
  • Seaweed
    "Meg amugy is szar!" nem ?
  • Her Laca
    Én csak csöndben olvasgatok:))) Kipróbálni úgyse tudom ,mert ráültél,mint kotlós a tojásra:))) Bár nem is nagyon akarom:)
  • LeonSilver
    Hát most fogom lefosni a bokámat baszki!

Gondoltam kipróbálom amit Pogi javasolt. Eddig ki volt kapcsolva a driverben a cucc, bekapcsoltam.
    Megnéztem a játékban mindenhogy. Bekacsolva hagytam a játékban is, semmi változás. Kikapcsoltam a játékban, semmi változás.
    Vettem fel pár másodperces videót az nVidia beépített szarjával, hogy megmutassam mire gondolok.
    Megnéztem a videót, és SEMMI rece-fice! A videóban fasza a játékban meg szar... MI A PICSA VAAAAAAAAAAAAAAN??? :D
  • sakkay
    Kipróbáltam, hogy reptéren állva, hátsó lövészként stukából, szétlövöm kis társamat. Hát egy biztos. Itt az sérül amit lősz. Kilőttem a kereket, le lehet lőni a dolgokat, el lehet fűrészelni a függ vezérsíkot-nagyon állat. Tényleg csak finomítani kell..a motor szinte mindenre képes.
  • sakkay
    jÓ ÖTLET..HABÁR MIVEL 3 NAPONTA JAVÍTANAK VALAMIT, LEHET CSAK VÁRNI KELL. dE AZÉRT KIPRÓBÁLHATNÁD lEON.
    Én át nem írom...
  • Zpogi
    Azt próbáltátok már, hogy a játékban kikapcsoljátok vsync-et, driver-ből meg ráeresztitek vagy fordítva? CloD-nál is volt ilyen anomália, ha mindkettőnél be volt kapcsolva a vsync akkor nem működött.
  • sakkay
    Mondjuk most az utolsó patchnél látok érdekességeket, de nem tudom, hogy a track ir miatt csinálja, vagy a patch az oka.
  • LeonSilver
    Illetve észrevenni nagyon ha az ember trekkir-t használ.
  • LeonSilver
    Amikor egy program a képernyőre rajzol, akkor általában kettős puffer technikát használ. Ez azt jelenti, hogy két kép van a memóriában (sőt tripla buffernél 3). Az egyik az, amit a képernyőn látunk, a másik az, amit éppen kirajzol. Ha befejezte a kirajzolást, megcseréli a két képet, és az válik láthatóvá, amelyiket utóbb rajzolt, a korábban látható képet pedig letörli, és oda rajzolja a következőt.

Ha a vsync be van kapcsolva, akkor a program megvárja, amíg a videokártya vsync jelet küld, és csak akkor cseréli meg a két képet, míg kikapcsolt vsyncnél azonnal, amint befejezte a kép kirajzolását. Ennek az a hátránya, hogy egy pillanatra a képernyő felső részén még a régi kép látható, az alsó részén már az új. Bár az igazsághoz hozzá tartozik, hogy szerintem ezt általában nem lehet észrevenni.

Ilyen ha ki van kapcsolva a vsync:

• sakkay
    Na ok akkor annyira mégsem voltam eltévedve. Köszi amúgy.
  • repvez
    A V-sync az akkor jön létre amikor nagyobb vagy kevesebb a játék FPS-e mint a képernyő képfrissitési frekvenciája, és ilyenkor a kép alsó és felső fel e elcsúszhat egymáshoz képest. Ha be van kapcsolva ez a funkció akkor lényegábe lekorlátozza a játék FPS-é a monitoréra , még akkor is ha többre lenne képes.
    Tehát egyfelől megszünteti a jelenséget, másrészről viszont ronthatja a játékélményt ha 60 FPS-nél többel szeretnél játszani.

Nálam is előjön BMS-ben ha a Freetrackel probálok nézelődni 120 fps kamera pedig.
    Utoljára szerkesztette: repvez, 2014.09.05. 18:07:58
  • sakkay
    Ezek szerint én nem vagyok tisztába-e fogalom' jelentésével.
  • LeonSilver
    Nem remeg! Ahogy tekerem a fejem, látszik, hogy az vsync nem működik
  • sakkay
    Érdekes. Nálam minden ok. Semmi remegés.
  • LeonSilver
    Nem. A vsync továbbra is fospumpa
  • sakkay
    Állat.
    A v sync megoldódott? Nem pont ez az effekt zavart meg? Amúgy kurva jól néz ki tényleg, mozgás közben meg még inkább.
  • LeonSilver
  • LeonSilver
    Tehát ha úgy indítod a kvikk missziót, hogy már a levegőben, 1000m-en vagy, akkor is kussol mindenki. Még alt+6 -ra sincs a szokásos "lőjj mindenre ami mozog te barom"...
  • sakkay
    Habár többen jelezték, hogy máskor sincsen nekik azóta
  • LeonSilver
    Csillagom! Röpüllés közben sem meg, pedig akkor a legritkább esetben van kikapcsolva a motor....
  • sakkay
    Ezek a hotfix javítások(az utolsó):

We have turned on the new update which include one more hot-fix. This time there will be:

1. Freeze on opening a big map by "O" key was removed/reduced
    2. Freeze on opening of statistics dialog by "TAB" key was removed/reduced
    3. FPS reducing when minimap is opened in MP was removed/reduced
    4. Possibility to do a flight start in MP while statistics for previous flight is not received was removed
    5. No flight statistics when plane crashed while Finish Mission countdown is going was fixed
    6. As result of item #4 and #5 the problem with flight statistics which actualy includes staticstics for last two flights (not only last one) was fixed
    7. TAB-statistics is no more shown over airfield-selecting and waiting-mission-rotation dialogs
    8. Some measures were taken to fix the application block on game exit
    9. Game server entrance by double-click was fixed
    10. Problems after exiting flight-record replay were fixed
    11. Missing sounds of some flight instruments and systems on planes engine start were added
    12. Sounds of plane control levers and wheels were added
    13. Missing engine start fire effect on Ju 87 D-3 was restored
    14. Yak-1 and Il-2 flaps pressing-up by airflow was tuned (full-angle will be (as before) on 180 km/h, almost pressed-up will be on 400 km/h)
    15. Engine start when "hot engine" option is turned off was fixed
    16. Engines start by AI planes and autopilot was fixed
    17. Problem with howitzer which have continued to shoot while crew have disappeared due to close-up bomb explosion was fixed
    18. Radio comms is not working anymore while engine is turned off
    19. Radio comms can't be hear now while external view or pilot bailed out
    20. On white flare shot while canopy is closed the white flare instead of yellow now is fired
    21. Color markings on La-5 flare bandolier were added, as on other planes
    22. "Expert" icon was restored in servers list dialog
    23. Bullet smoke tracer effect was improved
    Leon, a rádiózás tehát azért nincsen, mert ha nem megy a motor, ki van kapcsolva a rádió is....
  • LeonSilver
    A térképen van valami piros kör. Talán az induló repteret jelzni, nem tudom. Nem volt időm sokat röpcsizni
  • sakkay
    Megnézem egy fél óra múlva..amúgy van rá esély. Milyen változások vannak?..ezen kívül.