91307

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • feca1229
    Team Fusion Simulations edited highlights of work in progress 2019 (up to July 8th)
    Egy kis kedvcsinálónak! Szerintem már most is nagyon szépen néz ki!
  • VO101Tom
    Igen, az angoloknak lesz 20mm-es Hispano-juk, ami a jelenlegi CloD gépparkban nekik még nincs.
  • VO101Tom
    A kiskalibert gyűjtötték, a 20-ast kidobták. Se a motor alatt, sem a gondolában hely sem lenne tárolni, utóbbinál pl a lőszer dob az a szárnyban van, és majdnem akkora mint a gunpod maga.
  • Lysandus
    Igen, középen meg szórja, a jobb oldal helyett. Viszont én úgy tudom, hogy a motorkanone és az orrba szerelt géppuskák lőszereinek hüvelyeit nem szórák ki, mert nehéz lett volna kivezetni őket át. Ehelyett a motorburkolaton belül gyűjtötték őket egy kivehető dobozszerűségbe.
  • PhantomAss
    Jah, így már értem. Nem kötözködni akartam, csak úgy értettem mintha most az angoloknak lenne de a németeknek nem.
  • Lysandus
    Szerintem arra gondolt Tom, hogy most már az angoloknak is lesz 20-asa. :-)
  • PhantomAss
    Az F4 orrában nem 20mm-es van alapból?
  • VO101Tom
    Most látom a 109-esen a jobb oldali gpu gondola nem szórja a hüvelyeket... hmm, ezt meg kell nézni, hogy miért.
  • VO101Tom
    109 sokkal gyorsabb lesz, arányaiban nagyobb lesz a különbség mint a BoB-os gépek közt. Annyira, hogy még a '42-es P-40-est is be lehet tenni, az is lassabb lesz mint az F-4.
    Az angoloknak viszont lesz 20 mm-esük, ami viszont nagyon veszélyessé teszi a messzi lövéseket is (ha tudnak célozni).
  • Lysandus

Lesz itt minden, mint a búcsúba. :-) Póttank, gépágyúgondola, Martlet (brit Wildcat), körhinta meg céllövölde. :-D Már alig várom.

Arra azért kíváncsi vagyok, hogy a Spit V-höz képest hogyan muzsikál az F4.
  • feca1229
    Team Fusion Simulations update 7 July, 2019 - Introducing the Bf 109 F4 Trop - WIP
    Szinte minden nap jön ki valami info! Nagyon bízok benne, hogy nem sokára kijön a Tobruk!
  • PhantomAss
    Van egy szerver ami fullon szokott lenni, meg azon kívül is vannak fent játékosok.
    Igaz hogy nem olyan szimulátor mint a DCS, de simán el lehet vele szórakozni online. Vr szemüveggel marha jó.
  • mustangdc3
    BOS megvételen gondolkodom. Mennyire jó a játék? illetve vannak fent sokan online?
  • Lysandus
  • feca1229
    Spitfire Vb tropic

A hangzásban nagyon jó lett!
  • feca1229
    Mit gondoltok melyik gép lesz? Tom te tudsz erről valamit?
    10pm Friday GMT 28th June
  • sakkay
  • PhantomAss
    Én nem hasonlítottam össze őket, a srác mondta ezt a videóban. Egyébként egyetértek veled, köze nincs a kettőnek egymáshoz sem gépigényben, sem minőségben :D
    Utoljára szerkesztette: PhantomAss, 2019.05.31. 19:43:08
  • sakkay
    Mondjuk a wartündért fel nem fogom, hogy hasonlíthatod a dcs-hez :))) nem is egy kategória! Hol szimulátor a tündér? Szerinted a két játék egy azon időben mennyit számol. Az egy játék és ennyi.A kérdés inkább az, hogy vajon mekkora lehet a grafikai nyereség' ha a hp erősen le kell venni dcsben, a a fix 45 vagy 60 fps-re. Mert az a nem mindegy, hogy akkor hogyan néz ki. De majd jól megmondod, aztán onnan majd tudom
  • LeonSilver
    Tudod jól, hogy az ilyesmi (sem) gond ;) Nagyon ritkán törlök hsz-t.
  • Sir Cryalot
    Valószínű nagyobb fov plusz HDR már nem lenne ilyen engedékeny, de mindenképp pozitív ha épp van egy ilyen megoldás is épp. Köszi az infót.
  • PhantomAss
    A 60 hz elérhető az összes wmr cuccal, én is így használom az enyémet jó ideje, és semmi problémám nincs vele. Nem érzek semmi különbséget a 60 -90 hz mód, vagy akár az 50 -90 fps között. De szerencsére én egyáltalán nem vagyok érzékeny a képfrissítésre / fps számra, simán játszom órákon keresztül 40-50 fps-sel is akár és nem leszek rosszul.
    Egy ismerősöm a múltkor kipróbálta és kb. 10 mp alatt rosszul lett.
    Szóval attól még hogy nálam okés, lehet hogy más nagyon látná a különbséget.
    Utoljára szerkesztette: PhantomAss, 2019.05.31. 15:01:02
  • Sir Cryalot
    Na erről jó lenne többet tudni hogy mit tettek azért hogy a 60hz ne tegyen be a periferikus látásnak minimum.
  • PhantomAss
    És a srác videója a Reverbről, remélem nem gond hogy ennyi reverb hírt rakok ide, hátha mást is érdekel. Ha meg gond majd Leon úgyis törli :)

Nem támogatott tartalom, a saját véleményét írja le.
    Előnyök röviden:
    a fekete tényleg fekete, a képminőséggel nincs gond. Racing game-ben kb. kétszeres távolságból felismeri az autókat, sokkal nagyobb a látótávolság. DCS 60hz módban simán futtatható azokkal a beállításokkal mint a régebbi hmd-k, 90hz-hez vissza kell eléggé venni a grafikát. Ez betudható a rossz optimalizálásnak is, mert pl. a War tündér simán fut részletes grafikával is.
    Kényelmes, könnyű a viselése hosszabb távon is.
    Hátrányok:
    4m kábel és inside out tracking ami nem ideális a roomscale játékokhoz. A fov nem igazán nőtt. Szoftveres ipd ami sok embernél kizáró ok lehet.

Ezekkel együtt a konklúziója az, hogy ülő szimekhez (Elite) nála eddig a legjobb, aki preferál egyéb játékokat is annak nem a legjobb választás.
    Én nagyjából erre számítottam.
  • PhantomAss

Én is kivagyok rájuk hogy semmi kommunikáció..remélem tényleg nem lesz csalódás.
  • sakkay
    Na neked hiszek, ha bejön akkor veszek. Nagyon elveztettem a bizodalmam velük szembe, életemben nem láttam mégy ennyire unkorrekt viselkedést egy ilyen nagyságú cégtől, ráadásul a mindenféle fura hibák is óva intenek. Ja és még mindig nem lehet igazából kapni-szóval ha megérkezik majd elmondod. Ja az oculus s jóval jobb mint gondolta, szóval nyugodtan várakozok.
    Utoljára szerkesztette: sakkay, 2019.05.30. 17:07:58
  • PhantomAss
    Szerencsémre nekem nem kell egyezkednem senkivel, úgyhogy én megrendelem amint kapható lesz :)
    A Lenovo-t szerintem el tudom adni annyiért amennyiért vettem, kérdés hogy a HP mennyiért lesz kapható Európában.
    Utoljára szerkesztette: PhantomAss, 2019.05.30. 14:11:26
  • VO101Tom
    Én nagyon szemezek eggyel, csak nem tudom hogy adom elő itthon, hogy 3-4 hónappal Odyssey után nekem nagyon kell egy ilyen is
  • PhantomAss
    Még egy kis vr hír, ha már úgysem pörög a topik :)
    Pár órája posztolt vki a redditen hogy megjött a HP Reverbje, és teljesen meg van vele elégedve. Ezelőtt volt mindenféle hmd-je, Oculustól elkezdve az Odyssey-ig. Több ezer órája van az Elite: Dangerous-ban, haasználja a DCS-t, és más szimeket is.
    Végigolvastam, röviden összefoglalva nagyon jókat ír, vannak persze negatívumok, de üldögélős szimekhez a legjobb szerinte.
    Ha vkit érdekel, alább a poszt:
    reddit

• PhantomAss
    Jóaz :) Csak lehetne már kapni.
  • Solt
    Van vagy 20 FPS! :)
  • PhantomAss
  • PhantomAss
    Én ugyan így vagyok vele.
    Vr-ban csak az il2-t használom online, a DCS-t meg csak offline néha. Jó kis bombázós küldiket lehet csapatni online. A légiharc viszont felejtős, sosem látom meg az ellent, mindig leszednek.
    A térkép kidolgozottsága és úgy általában a grafika qrva jó. Az meg hogy nem hc szim már rég nem érdekel, csak szórakozni akarok :)
  • sakkay
    Ja néha nézek róla videókat. Sajnos én annak idején elhittem, hogy hc szim lesz, és amikor rájöttem, hogy soha nem lesz az, kb végleg leraktam. Vr-be kipróbáltam, de ennyi.
  • LeonSilver
    Én meg nem régen vettem meg két izét belőle, de csak a VR miatt. És hát szórakozni jó. Nem egy vérszimulátor, de élvezhető.
  • sakkay
    Játéknak egész kiváló de szakítottam vele 2 éve:))
  • LeonSilver
    Hmm.. nem vagyok egy nagy, propelleres, de ez az il-2 surlódik Í( a főnököm hívja így :D ) moszkva meg a másik egyre jobban tetszik VR-ben..
  • sakkay
  • feca1229
    5.0 Cliffs of Dover Blitz WIP Martlet v 109 F 4 May 2019

ATAG facsebook
  • Solt
    Ha lenne bármi érdemi előrelépés akkor azt véres kardként hurcolnák körbe... a hallgatás sunnyogást jelent szerintem. :)