IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Her Laca
Ez már másik😊Bár ez a srác is szép darab😊Nagy küzdõsport ûzõ.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Milyen jó, hogy vízilabdázóval jár, ugye? Jobbulást!

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

Her Laca
Lányomat tegnap este a Margit szigeten elütötte egy motoros.
A gyerek jól van a vállát törte el meg agyrázkódás,mondjuk tegnap este 11 óta a honvéd kórházban vagyunk,de egyvalami nem fér a fejembe.A krapek (Jelzem el akart slisszolni és a lányom barátja fogta le) nem is érdeklõdik a gyerek hogyléte felõl.Milyen emberek vannak?

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Trailer alapján tetszetõs.
Ehhez mit szóltok?

Úgy tudom, ugyanazok készítik, akik az Elit alakulatot, és a Pacific-et, azaz Spielberg-Tom Hanks produkció lesz.

Hülye fekák,pázze<#vigyor>
Az. Bár az arab részek(zenei betétek) még jobban tetszenek.

Her Laca
És ez a zene is telitalálat.

repvez
Ki tudja hogy az afik hogy gondolták,lehet ez volt a taktika.
NEm érdekelteöket hogy ki vagy menyni hal meg közülük csak, hogy az ellen is megsemmisüljön .

És lássuk be ha a nagy egészet nézzük még napjainkba is bevált,mert lényegébe nemsokminden változott
Vogel
Azé tegyük hozzá, hogy a végjelenet egy nulla. Amikor az afgánok robotszerûen, null taktikával, bábu módjára jönnek fel a hegyen az egy kicsit megmosolyogtató. Azon kívül tényleg nagyon ütõs.

Papa01
Igen, nekem is ott van a kedvencek között! 😊

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

repvez
Igen, sajnos csak felirattal . ugyan olyan realista mint a sólyom.
Her Laca
ja

Papa01
EZT láttátok? Nagyon jó film!

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

Her Laca
Jaja! A Sólyom az etalon szerintem is.

Ja sajnos. Én utálom a háborús filmeket általában, de ez a kettõ a ritka kedvenceim közé tartozik. Fõleg a sólyom.

repvez
Ez igy van a sójom végveszélyben és az elit alakulatban sem volt szerelmi szál és mégis az egyik legjobb filmek.
Bár általában a megtörtént események lapaján forgatott filmekben ritkán szoktak bele tenni ilyet , csak ha a témához szorosan kapcsolódik, viszont amit hoolywood talál ki abban 100% hogy van ilyen.
mijki

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

Hogy a csajok is megnézzék azért..<#alien>
Nemtom' klisé. Szerintem ha elhagynák rájönnének, hogy egy darab emberrel nem ül be kevesebb a moziba..esetleg csak több.

De miért kell minden, történelmileg hitelesnek tûnõ filmbe az a nyamvadt giccses szerelmi szál?

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

repvez
Ez azt az alakulatot filmesiti meg akiknek a maradványait mostanában találták meg a gleccserbõl kiolvadva?
PhantomAss
ó, a szivem csücske az 1 vh. és a tiroli front...
voltam a Dolomitokban, megnéztem egy kis osztrák faluban egy 1vh-s múzeumot, nagyon durva...azok a hegyek...nem lehetett egyszerû
jó hogy megmutattad ezt az elõzetest, remélem legalább felirattal kijön.

GOOBY, pls

Hehe,remélem a szomszédokat szétszívatjátok a zajjal,hangoskodással,jókedvvel,stb.hajrá.
Én is most szervezem az ellencsapást,az erõsítõ már be van állítva,pia behûtve,készen állunk.<#action>
Lagziba megyek..

Her Laca
Begyújtottam a kemencémet és behelyeztem egy nagy edény sóletet. Behûtöttem 4 sert ,egy kis bort szigorúan fröccsnek ,és nyugalommal várom a 6 órát.
Hasonlót kívánok mindenkinek😊
Mondjuk kicsit fáj a csuklóm,tegnap bólingoztunk (életemben elõször ,ez valahogy kimaradt eddig) 😊)))

Film a tiroli frontról... Nem láttam még, nem tudom milyen, de érdekes lehet.

<#alien>

Her Laca
Fõ a változatosság :XD

Nyugodtan! Van aki már azt használja freetrack helyett.
<#guluszem1>
A fölsõ az nem én voltam!

Készülnek az új mappok. Mondjuk ez is fehér!<#alien>

Lehet egyszer kipróbálom.

Nem, azzal is megy!
Ahogyan nézem, ez a wii kamerával is menne nem? Vagy a progi kiköti, hogy mely kamerákkal kompatibilis?

Amúgy volt kamerás is régen, de ez a wii jobb fps tud.

Nekem tökéletesen megy a freetrack 60-100 fps nem kell jobb. Mármint nem hiszem , hogy az arcos verzió jobb lenne. Vagy? Valószínûleg ha lecserélem, az már ocolus lesz.

Nem fogja látni az IR ledet, ha nem módosítod. Az IR szûrõ éppen azért van benne, hogy egyáltalán ne zavarjon be az infravörös tartomány a kamerába. Ahogy például az újabb mobiltelefonok kamerájában is van. (Ez például olyankor számít, amikor nagy az infra háttérzaj. Mondjuk nyáron vízparton napfényben. Ha infraszûrõ nélküli kamerával csinálsz képet, akkor azt fogod látni, hogy mindenféle apró csillámlás lesz a vízen és a képen, ez a nap infratartományban a vízrõl visszaverõdõ fénye. Vagy például a híres fotók, amin "szellem" van. Az is lehet valamilyen hõkép, amit a látható tartományban nem jelentkezik. Vagy az "aurafotó".)

Az újabb telefonok kamerái ezeket már kiszûrik, viszont nem fogod látni rajtuk az infra ledek fényét sem. Pl az ifonom nem látja a ledek inravörös fényét, de az õsrégi nókiám még igen.

Nekem nem kellett lencsét cserélnem... Annyi különbség volt az átalakítási útmutatóhoz képest, hogy dupla látható fény szûrõ kellett a kamerába, olyan erõs volt az infra ledek fénye.
Azt is én írtam, csak itt más a nickem. :-)

Az eredeti FaceTrackNoIr-nál tényleg nincs led, az egyfajta arcfelismerõ és arcmozgás figyelõ progi. De mint írtam állandó, jól megválasztott világítás kell hozzá, és a proci (i5-3570K) teljesítményének 20 százalékát lekötötte.

De a FaceTrackNoIr-nek van egy ledes (clip-es), ahogy te írod freetrack változata is, ami jóval kevesebb erõforrást használ, és üzembiztosabb is, mert nem függ például a világítástól. Ez tulajdonképpen egy kiegészítõ, ami szintén bárki számára elérhetõ. A freetracknél azért jobb, mert még ma is fejlesztik, míg a freetracket már nem. Sõt szerintem már nem is freetrack, hanem maga a TrackIr csak házilag. A TrackIr ugyanúgy látható fény szûrõs 120 fps-re képes kamerát használ ledekkel, mint ez, ha a ps3 eye-cammal használod...
repvez
mint irtam, több fajta metodust lehet használni facetracknoirben.Az egyik hogy lehet a régi 3 ledes pointerrel , lehet csak az arc formával és az alább linkelt giroszkópos cuccal megvalósitani a fejkövetést benne, mindenki ugy ahogy neki a legmegfelelõbb.

Lysandus: Ahol a különbségeket irják , ot az van hogy a rossz fajtánál muszály M12es lencét szerezni hozzá ha szétszedjuk , ezt neked nem kellett ?

Illetve ha nincs buherálás hanem gyári álapotba használnám ugy is müködik csak kisebb érzékyenséggel FPS-el? Azt IR ledet egyáltalán nem látja enélkül a modositás nélkül?
én is úgy tudtam hogy itt nincs led (FaceTrackNoIr-nál)
De a pumaszálláson meg azt írja hogy használ ledet. Akkor ez freetrack ps3 kamerával? Nem?
A kérdéseket a többiek már meg is válaszolták. :-)

Nekem akkor a rosszabb fajta volt, mert feszegetni kellett a filtert. Amire figyelni kell még a szétszerelés elsõ fázisa, ott is szét kell feszegetni a mûanyag testet miután a csavarokat kiszedte az ember, mert igen jól össze van rakva. Persze csak érzéssel, nehogy eltörjön.
repvez
Régebben volt egy freetrack nevû progi annak megszünt a fejlesztése és a facetracknoir ugymond átvette a helyét, mivel többfajta metodust tud használni a fejkövetésre, sõt már fojnak a fejlesztése a giroszkópos részre is amit szintén támogat már a szoftver.
Ott nincs led nincs zavaró fényhatás nincs kamera.
Itt van róla leirás
Itt meg hogy kell összerakni, ebayrõl beszerezhetõk a panelek
ez jól hangzik egyszerû is megcsinálni, csak azt nem értem hogy mi a különbség a FaceTrackNoIr és a sima 3 ledes freetrack között?
Hogyha a pumaszállás fórum leírás szerint 3 leddel használod, akkor az nem freetrack?
repvez
Arra gondoltam én is,és az emlitett oldalt is megtaláltam,de elsõ körben nem szeretném szétbabrálni, hogy hagyományos felhasználásra is tudjam használni.

Egyébként ha jól tudom akkor 2 féle verzió létezik belõle az egyikbõl kiesik az IR filter mig a másikból ugy kell kibányászni ahogy a linken is volt.
Sajnos nem tudok tipusszámot vagy cikkszámot ami a különbségre utalna(hogy ezt megirva a boltba esetleg tudnának a könnyen modositható fajtát küldeni),csak azt hogy az egyiknek domború mig a másiknak sik a frontlencséje,de azt nem tudom melyik melyiké már 😞
Itt az utolsó hozzászólás:

FaceTrackNoIr-bõl NoFaceTrackIR házilag

Annyi kiegészítés még hozzá, hogy a házilag készült klippen a ledek gömbölyû végét le kell reszelni simára (nyilván nem kell lereszelni az "izzószálig") és így sokkal nagyobb tartományban érzékeli majd õket a kamera, így lesz tökéletes.
Ne freetrackkel használd. Hanem FaceTrackNoIr-rel. Az átalakításról linkeltem egy jó kis leírást a puma fórumra, az alapján még én is meg tudtam csinálni.
ez miezez..

Arra figyelj, hogy ILYEN márka ne legyen...

www.smart-bus.hu