91307
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
sakkay #78350 Törésteszt. Vannak hibák meg bele lehet kötni, de egyenlőre ma egyik szimulátor sem tudja ezt ilyen magas szinten...
-
feca1229 #78349 tudom :-))) -
#78348 Bocsánatot kérek, de ez magas labda! :D
-
feca1229 #78347 hogy mi...? -
Amaymon #78346 Addig nem, amíg nem szerepel az aláírásomba senki, bármit állít :)
-
lala42 #78345 Hallom lelövöldöztek? -
#78344 Ok ha lesz ilyen akkor felteszem. Ha lealaznak engem akkor is...en nem szegyellem -
Amaymon #78343 Tedd fel a videot vagy a visszajátszást. -
#78342 Szerintem Tom is RLM színekkel készítette, de majd rákérdezek. -
croatianus #78341 Hú, hát igen ez szép! Ugyan biza le is töltöttem ezt én már, nyilván a Pumaszállásról. Csak gondoltam, nem árthat, ha én is tsinálok egy verziót, már csak a szerzői jog meg ilyesmi végett is. Meg aztán ezen a D-1es profilon olyan szépen ott vannak a konkrét festékek, egy másikon, amit levadásztam ugyan ezen szerzőtől, azon meg még színminták is vannak (bár azóta valami fórumon olyat is olvastam, hogy baromság, mert RLM festékekből volt a magyartarka).
Valaki tud valamit az 50 Emilről, mondjuk, hogy részt vettek-e harcokban, melyik századokhoz kerültek, stb... ? -
#78340 Mit hiszel el? hogy tegnap este részeg voltam, vagy azt hogy ha oda jutok szivesen kiállok bárki ellen?! -
Amaymon #78339 Video-t róla, akkor én is elhiszem :) -
#78338 Öööö... wittner művésznő azért korántsem az volt, aminek ma beállítják. (Pártállástól vagy szimpátiától függetlenül.) -
artivizsla #78337 A riporter behúzta a csőbe, de azért alapvetően igaza van, amit meg vele tette az elvtársak korábban, gondolom egyikünk sem kívánja magának. -
Frenky #78336 Hi! Akik még nem ismerik, bátran csatlakozzanak a Magyar DCS World csoporthoz, ha gondolják:
DCS World MAGYAR Felhasználók csoportja a FB_ON!
vagy Digital Combat Simulator World MAGYAR Felhasználók csoporja a Google+ ON! Csatlakozz! -
Solt #78335 -
Sidewinder #78334 Az erőműtől délre lakom, légvonalban kb. 8 km-re. Megvan a véleményem a dologról. Amit a képviselő mond az elején, abban igaza volt, a baloldal korábban mindig keletről várta az utasítást. Most annyi történt, hogy segget váltottak, nyugatról várják az utasítást, (és a csúszópénzeket) ezért köpködik Putyinékat. A fidesznél ugyanez a folyamat játszódott le, csak fordított irányban, ellenzékben még szidták az oroszokat, most pedig visszafogják magukat. A bővítésnek örülök, annak is örülök, hogy az oroszok tervezik és építik az erőművet. Több ismerősöm is dolgozik, dolgozott az erőműben, mérnökök is. Rendszeresen szoktam beszélni velük az erőművel kapcsolatban. Egyszer volt ott nagy gebasz, amikor a franciák hozzányúltak. Abból lett az elhíresült 2003-as üzemzavar. A franciák olyan jól megtervezték és megépítették a kazettahűtő és tisztító tartályt, hogy elégtelenné vált a hűtése. A következmények már ismertek. A HVG korábban független, ma már nyíltan baloldali lap. Ezért volt ilyen vehemens az újságíró. Kiderült, hogy Mesterházy Attila titokban találkozott a franciákkal (AREVA) és beígérte nekik a bővítést, a megválasztása esetén. Az AREVA építi Olkiluoto-3 nevű EPR típusú blokkot a finneknél. A blokkot 2009-ben kellett volna üzembe helyezni, a jelenlegi hírek szerint 2016-ban talán már üzemelhet....
Csak összehasonlításként, Rosztovban új VVER blokkokat építenek az oroszok. Tudom, hazai pálya meg minden, de azért mégiscsak jelent valamit, hogy a tervezett határidő előtt egy hónappal már átadásra kerülhet. Azok után amit a franciák itthon műveltek, és aamit a finneknél szerencsétlenkednek jelenleg is, nem örülnék egy francia erőműnek. Természetesen annyi pénzből nem úszná meg az ország a francia blokkokat mint amennyibe az orosz kerül. Az sem véletlen szerintem, hogy a finnek (pedig nekik van pénzük bőven) a magyar-orosz szerződés megkötése előtt több héttel már szerződést kötöttek az oroszokkal a Hanhikivi-1 atomerőmű felépítésére.Pedig ott volt pályázat, amerikaiak (westinghouse) japánok és franciák részvételével. Mégis az oroszok nyertek. "ne az emberek,hanem szakemberek döntsenek" - orbitális baromságokat hallok az erőműről (többen megkérdezték h meg merem- e enni a kertben termett paradicsomot, mert szerintük sugárbeteg leszek tőle,stb...) , a politikusok közt is sok a marha, de Aszódi Attilát hozzáértő szakembernek gondolom azok alapján, amiket hallottam róla. A politikusnak sem ártana mondjuk ismerni,hogy mi a lokalizációs torony, vagy mi a zónaolvadék csapda, de a legtöbbször sajnos ezt nem lehet elvárni tőlük. Abban kell reménykedni,h a szakemberek normálisan elmondják nekik, h mit merre meddig, és az alapján döntenek. -
Akkor én már nem is fárasztom magam. -
#78332 Ez egy idióta hülye picsa. A kötél végén lenne a helye, nem a parlamentben -
feca1229 #78331 MUHAHA!!!!!!
:-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
lala42 #78330
Okosok vezetik az országot. -
#78329 Két személyes "bajnokság"?
Igaz hogy perpill részeg vagyok mint egy diszno..de ha rendben leszek, azert csak ki allnek egy par korre....
amugy mivel ment? BOS? CloD? -
#78328 -
#78327 "aktívan tudatosan tanulmányozva a légi-harc taktikákat" by Amaymon
Hát...ennyit az elméleti tudományról, győzött a gyakorlat. -
#78326 Tom már csinált egy ilyet, ha gondolod átküldöm neked. Savi mindjárt belinkel róla egy képet.
-
#78325 Valami ilyesmi végkifejletre számítottam :) -
wolfgrim #78324 na repültünk 1-et amayon-nal, 4-1-re én nyertem
az a egyszer átestem, nem talált el ellenséges lövedék, de mondtam hogy vegyük úgy minthe lelőtt volna.
Előszőr fordulóztunk, ő átesett, én durr végiglőttem--> robbant
másodszor beollóztam előtte, túlszaladt rajtam, durr kapáslövés--- > levittem a szárnyát
harmadszor csak felvittem gyertyába a gépem, ő jött utánam, de hamarabb zuhant mint én---->> rögtön a hatjába voltam, szétlőttem xDDD
negyedszer--> csináltam egy szép palástot, nem tudott követni--> szétlőttem megint
ötödjére meg csak simán átestem
hát ennyi volt a nagy bajnokság
Utoljára szerkesztette: wolfgrim, 2014.09.28. 23:08:05 -
croatianus #78323 A magyar Emilekről van esetleg valakinek a wikipédiánál nagyobb mélységű információja?
Elkezdtem csinálni CloD-hoz egy ilyen skin-t a nem túl nagy számú referenciák alapján (1 profil, +1 a D-1esről, +1 fotó a "magyar tarka" Frigyesről), bár elakadtam vele egy ideje. Egy-két apró bizbasz nemtalálása a templéten lelohasztotta kissé a kedvemet.
Egy kis további ismeret hátha újramotíválna.
A D-1esről egy ilyet találtam:
Ebből a könyvből.
Itt egész meggyőző színminták is vannak.
-
Rue East #78322 '41-ig volt ék, de nem a mostani egyenlő vastagságú, a piros rész sokkal vékonyabb volt, mint a fehér és a zöld.
Az Emileket már '43-ban kaptuk, szóval azokon biztos nem, de volt két darab Dora változatunk is. Na azokról képet/festést én még nem láttam. -
Lacusch69 #78321 Ha jól emlékszem, a magyar Messzereken már nem volt ék alakú felségjelzés.
De az adott képen az ék alak a Gruppenkommandeurt jelenti. -
artivizsla #78320 Nincs infóm róla, de a neten sem találni semmit. Az ék jelzés alapján magyarnak tűnik. Érdekes, hogy a légcsavar tolla ép, mintha nem kényszerleszállt, hanem robbanástól felborult gép lenne, akkor viszont meg valamilyen reptéren készülhetett a kép, de ez csak elmélkedés persze. -
Fürtös #78319 Arti a 344 es képről van valami bővebb infó?
Jól látom,hogy magyar gép?
Utoljára szerkesztette: Fürtös, 2014.09.28. 12:57:45 -
artivizsla #78318 Kávé mellé. -
wolfgrim #78317 üdv
mikor érsz rá egy ilyen bo5-re holnap este jó neked?
bos-sal il2-el, cloddal menjünk?
üdv -
#78316 Én is csak segítőnek szoktam menni nagybátyám szőlőjébe szüretelni.Nem szeretem,elveszi az egész szabad napot,amiből amúgy is kevés van,sok a darázs is.Mikor jó az idő,mint pl tavaly,akkor még csak kibírható.Nem bánom,hogy idén lerohadt a nagy része,ilyen fos időben semmi kedvem szüretelni. -
sakkay #78315 -
sakkay #78314 Ki kellet húzni minden usb..beszarás.. -
artivizsla #78313 30 évig egybe szedtük a fehér és piros szőlőt, lett belőle rózsaszín bor, főleg a hozzáadott csapvíz hatásár. Pár éve egyszer tiszta ideg volt, mert véletlenül, mikor már a préseléskor annyira nem volt szomjas, a csapvizet abba a hordóba is engedte, amit magának akart eltenni. Az idén kitalálta, hogy szedjük külön a fehér és piros szőlőt, amik persze vegyesen, össze-vissza vannak telepítve. Előbb leszedtük a fehéret, majd utána még egyszer végig mentünk az egészen és leszedtük a pirosat. A végén mondom neki, hogy ne szopasson már minket jövőre is evvel a hülyeséggel, 30 évig jó volt egybe szedni, ha jövőre is külön akarja szedetni, akkor most álljon neki oszt húzkodja ki a tőkéket és rendezze sorba őket a színük alapján, mert jövőre nem jövök szedni. -
artivizsla #78312 Sógornál ma szüreteltünk. Előzetesen az elmondható, hogy amelyik vidéken nem rohadt le a szőlő, ott a bor árát nem a szőlő, hanem a hozzáadott cukor mennyisége fogja meghatározni, olyan alacsony a cukor foka. -
sakkay #78311 Srácok kurva nagy a gáz. Reggel még átdugtam bár usb, meg letöröltem a monitort, most meg benyomom és semmi. Illetve előjön az alap kép amikor kiírja hogy nyomj f2 meg ilyesmi, de nem bootol tovább. Csipogás nincsen egy hang sem. Mi a fasz lehet ez?
Utoljára szerkesztette: sakkay, 2014.09.27. 17:59:36