IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
A gyerek jól van a vállát törte el meg agyrázkódás,mondjuk tegnap este 11 óta a honvéd kórházban vagyunk,de egyvalami nem fér a fejembe.A krapek (Jelzem el akart slisszolni és a lányom barátja fogta le) nem is érdeklõdik a gyerek hogyléte felõl.Milyen emberek vannak?
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Úgy tudom, ugyanazok készítik, akik az Elit alakulatot, és a Pacific-et, azaz Spielberg-Tom Hanks produkció lesz.
NEm érdekelteöket hogy ki vagy menyni hal meg közülük csak, hogy az ellen is megsemmisüljön .
És lássuk be ha a nagy egészet nézzük még napjainkba is bevált,mert lényegébe nemsokminden változott
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
Bár általában a megtörtént események lapaján forgatott filmekben ritkán szoktak bele tenni ilyet , csak ha a témához szorosan kapcsolódik, viszont amit hoolywood talál ki abban 100% hogy van ilyen.
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
Nemtom' klisé. Szerintem ha elhagynák rájönnének, hogy egy darab emberrel nem ül be kevesebb a moziba..esetleg csak több.
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
voltam a Dolomitokban, megnéztem egy kis osztrák faluban egy 1vh-s múzeumot, nagyon durva...azok a hegyek...nem lehetett egyszerû
jó hogy megmutattad ezt az elõzetest, remélem legalább felirattal kijön.
GOOBY, pls
Én is most szervezem az ellencsapást,az erõsítõ már be van állítva,pia behûtve,készen állunk.<#action>#action>
Hasonlót kívánok mindenkinek😊
Mondjuk kicsit fáj a csuklóm,tegnap bólingoztunk (életemben elõször ,ez valahogy kimaradt eddig) 😊)))
A fölsõ az nem én voltam!
Az újabb telefonok kamerái ezeket már kiszûrik, viszont nem fogod látni rajtuk az infra ledek fényét sem. Pl az ifonom nem látja a ledek inravörös fényét, de az õsrégi nókiám még igen.
Nekem nem kellett lencsét cserélnem... Annyi különbség volt az átalakítási útmutatóhoz képest, hogy dupla látható fény szûrõ kellett a kamerába, olyan erõs volt az infra ledek fénye.
Az eredeti FaceTrackNoIr-nál tényleg nincs led, az egyfajta arcfelismerõ és arcmozgás figyelõ progi. De mint írtam állandó, jól megválasztott világítás kell hozzá, és a proci (i5-3570K) teljesítményének 20 százalékát lekötötte.
De a FaceTrackNoIr-nek van egy ledes (clip-es), ahogy te írod freetrack változata is, ami jóval kevesebb erõforrást használ, és üzembiztosabb is, mert nem függ például a világítástól. Ez tulajdonképpen egy kiegészítõ, ami szintén bárki számára elérhetõ. A freetracknél azért jobb, mert még ma is fejlesztik, míg a freetracket már nem. Sõt szerintem már nem is freetrack, hanem maga a TrackIr csak házilag. A TrackIr ugyanúgy látható fény szûrõs 120 fps-re képes kamerát használ ledekkel, mint ez, ha a ps3 eye-cammal használod...
Lysandus: Ahol a különbségeket irják , ot az van hogy a rossz fajtánál muszály M12es lencét szerezni hozzá ha szétszedjuk , ezt neked nem kellett ?
Illetve ha nincs buherálás hanem gyári álapotba használnám ugy is müködik csak kisebb érzékyenséggel FPS-el? Azt IR ledet egyáltalán nem látja enélkül a modositás nélkül?
De a pumaszálláson meg azt írja hogy használ ledet. Akkor ez freetrack ps3 kamerával? Nem?
Nekem akkor a rosszabb fajta volt, mert feszegetni kellett a filtert. Amire figyelni kell még a szétszerelés elsõ fázisa, ott is szét kell feszegetni a mûanyag testet miután a csavarokat kiszedte az ember, mert igen jól össze van rakva. Persze csak érzéssel, nehogy eltörjön.
Ott nincs led nincs zavaró fényhatás nincs kamera.
Itt van róla leirás
Itt meg hogy kell összerakni, ebayrõl beszerezhetõk a panelek
Hogyha a pumaszállás fórum leírás szerint 3 leddel használod, akkor az nem freetrack?
Egyébként ha jól tudom akkor 2 féle verzió létezik belõle az egyikbõl kiesik az IR filter mig a másikból ugy kell kibányászni ahogy a linken is volt.
Sajnos nem tudok tipusszámot vagy cikkszámot ami a különbségre utalna(hogy ezt megirva a boltba esetleg tudnának a könnyen modositható fajtát küldeni),csak azt hogy az egyiknek domború mig a másiknak sik a frontlencséje,de azt nem tudom melyik melyiké már 😞
FaceTrackNoIr-bõl NoFaceTrackIR házilag
Annyi kiegészítés még hozzá, hogy a házilag készült klippen a ledek gömbölyû végét le kell reszelni simára (nyilván nem kell lereszelni az "izzószálig") és így sokkal nagyobb tartományban érzékeli majd õket a kamera, így lesz tökéletes.