IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mindenesetre jóval többet mint a messzánál, én néha-nagyon ritkán-repülgetem õket, nem is értem, hogy lehetnek velük páran annyira ügyesek. Szóval igen..az, hogy a németeknél szinte minden automata az rengeteget számít. A messzer komoly problémáihoz még nem nyúlta, az írták, hogy amint kész a maradék két gép, alaposan alányúlnak<#banplz> a repülési modellnek. Amúgy-jogos szerintem-azt írják, hogy mivel ez egy mûködõ modell valószínûleg nem csak a messzernél van anomália, csak ott a legdurvább.

Japán politikus 3 órás!!!bocsánatkérõ hisztérikus könyörgése,mert jogtalanul vett fel több alkalommal utazási pénzt!<#alien> Na ez a nem semmi. És még örült , hogy már nem kötelezõ a szeppuku.

http://www.youtube.com/v/t3pZMA5275M&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

Her Laca
És akkor az orosz vasaknál molyolni kell majd a kütyükkel,hogy repképesek legyenek? Már ha nagy az igény :)))

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Her Laca
Ne vergõdj:) Van az már õsidõk óta:))

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Her Laca
Jaja:) A vakok kedvenc mondása:)))
Amúgy milyen az FM? Javítgatják ,vagy ugyan olyan mint vót a BF nél?

De így?
"
Radio beacons in Quick Mission editor will be placed on all airfields where you plan to start and finish the mission. In multiplayer, the beacons will be working on almost all of the airfields. Your fixed loop radio compass will be responding to the nearest beacon by default. We know that you’d like to have more settings and an option to switch channels - and we’ll add it later.
"

Talajon?<#dumcsi>Errõl nem volt szó? Mi kell talajon?<#kuss>

Passzolom..lehet. Mindenesetre nagy az igény a kütyükre<#kacsint> a gépekben, úgy hogy szerintem az alapkoncepció már most sokban módosult. De majd meglátjuk.

Nohab
Ha jól rémlik 1946 4.1x patch tartalmazta már a rádiós iránytût.
Her Laca
Megszentségtelenítették azt a remek gépet.<#szomoru2><#gonosz3>
Ráadásul egy fos lett ahogy beszerelték azt az irdatlan monstrumot abba a csodaszép sárkányba.

Vogel
Valahogy én is így vagyok ezzel. Inkább a reviben látnám a Buchont, mint ülnék benne :)

Her Laca
Jövõ hónapban bevásárolok,oszt újfent kipróbálom. Imádkozz,hogy addig mutassanak valamit talajon:)) mert gonosz leszek:)

Retek saitek nem nagyon akarja kiadni azt a joyt ,hogy a fene enné meg.

Tudod,hogy van ez..töretlen fejlõdés!<#vigyor>

Her Laca
"több mûszer most már mûködi pl:rádiós iránytû?"

AZTA <#guluszem1><#wow1><#pias>

Ja ja tudom, de akkor is messzer.

A mai BOS frissítés-sok egyéb mellett-hozza a Stuka "sziréna" hangját, több mûszer most már mûködi pl:rádiós iránytû?(akármi is az, bár olvastam már róla, én 2 vh szimben még nem láttam ilyet modellezni, bár javítsatok ki ha nem így van. És ha jól tévedek orosz gépen modellezik(meg a He-111en). De majd mindjárt megkapom az igazságot itt<#alien>..továbbá 100 lemodellezett reptérrõl is beszélnek-ezekrõl csak képek vannak egyenlõre. Plusz sok apróság.

Her Laca
Az a Rolls-Royce Merlin tönkretette a gépet. fujj.

Jobbulást a gyereknek!
Khm..54-nél érdemes megnézni ahogyan a szél rendezi a pelyheket.

Hav és fölhõ minden szinten...én mondtam.<#vigyor>http://www.youtube.com/v/TOlnRYw9Dsw&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

Itt nézegessed mi a helyzet. És mennyiért is lehetsz fizetõ béta teszter. De legalább nincsen kertelés.

<#nyes>

Már kint van a szoftver. Rengetegen játszanak vele. <#wink>

Her Laca
Szerintem xar,de ezt nem is mondtam a srácnak.Nem is kérdezte, no meg attól még másnak tetszhet. Nem vagyok én mérvadó.Pl te isteníted:)

Én repülöm. Mi érdekel róla? Megjelenés hivatalosan Szeptember-meglepõdnék-a grafika a havas táj ellenére nagyon szép a törés modell már most nagyon jó, az fm kidolgozás alatt..ugye Laca!<#alien>

Her Laca
Nem tudni
Már meg kellett volna jelennie,ergó már csúszik. Hogy mennyit az majd kiderül amikor megjelenik. Én jövõre tippelek.

megjelenése ez év vége?
Her Laca
KB ugyan az.Nagy csodák nincsenek.

vagyis cliffs of dover
il2 bos gépigényérõl van infótok? bob-hoz képest milyen?
imádom ezeket a nem normálisokat..http://www.youtube.com/v/D4-Mli0G4ZI&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

Én sem szeretek vezetni, csak kell. Ha tehetem két kerék.

Her Laca
Vigyázzanak magukra!
Mondjuk van ám egy pikantériája ennek a dolognak nálunk. Lányom le akart menni a balaton soundra a barátnõivel. Nos én ezt ELLENEZTEM!!!!!! kivívva evvel a népharagot irányomban.Már a jegyet is megvette. Tegnap ahogy mentünk be a kórházba eszembe jutott,hogy bár nem vagyok hívõ ,de lehet a gondviselés vagy a nagy szakállú közbeszólt.

Jobbulást a leányzónak ! Fiamék holnap akarnak bringával lemenni a Velencei-tóra. Van egy aggodalmam, de nem akarok ellenkezni, mert én is jártam oda bringával, ráadásul a 7-es fõúton, de szerencsére õk nem arra mennek.
Willenbrock
Persze,elvárható,de sok mai fiatal...empátiát,lelkiismeretet,illemet hírbõl sem ismernek sajnos.

Her Laca
Fél? Tõlünk? Ez nem Olaszliszka. Inkább magától szerintem. Odaállna elém ,vagy a gyerek elé és elnézést kérne ,semmi bajom nem lenne. Mindenkinek áll a zászló ,akár nekem is ,egy kis figyelem kiesés és akár én is okozhatok másnak bajt.Nem szándékosan tette ,nem akarom én pellengérre állítani.De ez szerintem elvárható egy embertõl.

Willenbrock
Lehet,hogy nem mer érdeklõdni,fél a családtól.Jobbulást a lányodnak.

Willenbrock
Idáig jutottunk,Afrikában már a majmok is lûnek :D

Her Laca
Hétvégére meginvitáltam egy kis kerti ivászatra ,meg evészetre:)
Normális a srác ,komoly gyerek (mondjuk amikor megláttam ,hogy tokától bokáig van varrva kis túlzással) kerekedett a szemem,de elbeszélgetve vele nagyon jó benyomást tett .Asszem a Deutsche Telekom -nál fejlesztõ mérnök ,sokat dolgozik külföldön is a györök,mindenhova biciklivel megy még télen is ( meg a barátjával van egy cégük ahol hobbyból egyedi kerékpárokat csinálnak),nem autózik mert nem szeret vezetni,meg mint mondtam nagy küzdõ sport mívelõ.

Rohadt hamar megvan a baj..akkor ezek szerint-ahogyan olvasom-szerencsés volt. Szerencse a szerencsétlenségbe, hogy tökös a barátja. Minimum egy óriás berugatás jár neki<#alien>szerintem!

Her Laca
Kösz.
Kérlek az történt,(most már itthon vagyunk) ,hogy a Margitszigeten a Margithídi bejáró utáni sorompó után ahova csak BKV ,meg ilyenek mehetnek be, mentek és mivel nagy volt a tömeg a járdán õk az út szélén mentek ,és a srác elmondása alapján a motor lekapcsolt világítással (ami ugye leállított aggregátot is jelent ) vagy 40-50 el jött ,õ mondta Dórinak ,hogy vigyázz motor a csaj meg fel akart lépni a járdára de a motoros valamiért jobbra akarta kerülni és nekiment ,a gyerek repült vagy 3-4 méter ,elvesztette az eszméletét ,a nyelvét benyelte ,a srác szedte ki (a mentõsök mondták neki telefonon). Voltak a rendõrök bent a kórházban is,és mondták,hogy egyrészt oda már be sem mehet senki,meg a motoros állítása miszerint max 10 el ment na az marhaság ,mert volt vagy 4 méteres féknyom,és ugye egy 600 as ilyen motor ennyinél 10 centin megáll. Mindenesetre el akart illanni de a lányom barátja lerántotta mögüle a csaját ,utána meg õt is. Aztán a tömeg már nem engedte elmenni a rendõrök érkezéséig. Gondolom azért állította le a motort mert ezeken nem lehet kikapcsolni a világítást ha mennek oszt így akarta elkerülni,hogy a térfigyelõ kamera beazonosítsa.
Mindenesetre még azt elfogadom,hogy az elsõ ijedségében úgy reagált ahogy,de lévén nem tudhatta,hogy a gyerek súlyosabb baj nélkül (mondjuk összedrótozták a vállát) megússza ,és nem érdeklõdik a hogyléte felõl ,na azt nem. Mindenesetre ,úgy tûnik ,hogy a csaj nem volt hibás (a rendõrök szerint) ,így majd holnap felhívom az ügyvédemet aki biztosításban nagyon otthon van,oszt majd õ megfingatja ,eleve a kötelezõje úgy is fizet ilyenkor. Mondtam a lánynak,hogy ami pénzt leszed róluk ,megkapja oszt fájdalom díjul shoppingolhat belõle :) Orvos azt mondja legalább 6 hónap a gyógyulás. Mondjuk ennyi volt a nyara neki.

Pfu Laca jobbulást a kislányodnak!
Ha rajtam múlna az ilyen emberrel az lenne amit te is gondolsz. Hogy rohadnának meg az ilyen gyáva szar férgek.

Vogel
Hát nekem nem jön be. Gyenge animáció, meg az a felfekvés a másik gépre. A Memphis Belle már megmutatta egyszer.

Vogel
Nekem a nõmet csapták el még 14 éves korában. Õ rosszabbul járt, de szintén nulla érdeklõdés volt a gázoló részérõl.

PhantomAss
van egy 2013-as film, mighty 17 v mi, nem lehet h ugyanez? Abban is b17-ek vannak, stb. De az egy nagy trágya film :)

http://www.youtube.com/v/Uzbi_2FDnWo&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

GOOBY, pls

PhantomAss
jobbulást!

GOOBY, pls

Her Laca
Kösz mindenkinek! Nem kívánom senkinek, hogy éjfélkor a mentõs telefonáljon a gyerek miatt. Kivert a víz.

whiteskull
Jobbulást a lányodnak!

Miel?tt megszólalsz, gondold végig, szebb-e, mint a csend, amit megtörsz vele. Ne nyugtalankodj! Úgyis másképp történik minden, mint ahogy elgondolod.

Papa01
Mielõbbi jobbulást kívánok! :-(

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb