IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Amúgy milyen az FM? Javítgatják ,vagy ugyan olyan mint vót a BF nél?
"
Radio beacons in Quick Mission editor will be placed on all airfields where you plan to start and finish the mission. In multiplayer, the beacons will be working on almost all of the airfields. Your fixed loop radio compass will be responding to the nearest beacon by default. We know that you’d like to have more settings and an option to switch channels - and we’ll add it later.
"
Ráadásul egy fos lett ahogy beszerelték azt az irdatlan monstrumot abba a csodaszép sárkányba.
Retek saitek nem nagyon akarja kiadni azt a joyt ,hogy a fene enné meg.
AZTA <#guluszem1>#guluszem1><#wow1>#wow1><#pias>#pias>
Már meg kellett volna jelennie,ergó már csúszik. Hogy mennyit az majd kiderül amikor megjelenik. Én jövõre tippelek.
Mondjuk van ám egy pikantériája ennek a dolognak nálunk. Lányom le akart menni a balaton soundra a barátnõivel. Nos én ezt ELLENEZTEM!!!!!! kivívva evvel a népharagot irányomban.Már a jegyet is megvette. Tegnap ahogy mentünk be a kórházba eszembe jutott,hogy bár nem vagyok hívõ ,de lehet a gondviselés vagy a nagy szakállú közbeszólt.
Normális a srác ,komoly gyerek (mondjuk amikor megláttam ,hogy tokától bokáig van varrva kis túlzással) kerekedett a szemem,de elbeszélgetve vele nagyon jó benyomást tett .Asszem a Deutsche Telekom -nál fejlesztõ mérnök ,sokat dolgozik külföldön is a györök,mindenhova biciklivel megy még télen is ( meg a barátjával van egy cégük ahol hobbyból egyedi kerékpárokat csinálnak),nem autózik mert nem szeret vezetni,meg mint mondtam nagy küzdõ sport mívelõ.
Kérlek az történt,(most már itthon vagyunk) ,hogy a Margitszigeten a Margithídi bejáró utáni sorompó után ahova csak BKV ,meg ilyenek mehetnek be, mentek és mivel nagy volt a tömeg a járdán õk az út szélén mentek ,és a srác elmondása alapján a motor lekapcsolt világítással (ami ugye leállított aggregátot is jelent ) vagy 40-50 el jött ,õ mondta Dórinak ,hogy vigyázz motor a csaj meg fel akart lépni a járdára de a motoros valamiért jobbra akarta kerülni és nekiment ,a gyerek repült vagy 3-4 méter ,elvesztette az eszméletét ,a nyelvét benyelte ,a srác szedte ki (a mentõsök mondták neki telefonon). Voltak a rendõrök bent a kórházban is,és mondták,hogy egyrészt oda már be sem mehet senki,meg a motoros állítása miszerint max 10 el ment na az marhaság ,mert volt vagy 4 méteres féknyom,és ugye egy 600 as ilyen motor ennyinél 10 centin megáll. Mindenesetre el akart illanni de a lányom barátja lerántotta mögüle a csaját ,utána meg õt is. Aztán a tömeg már nem engedte elmenni a rendõrök érkezéséig. Gondolom azért állította le a motort mert ezeken nem lehet kikapcsolni a világítást ha mennek oszt így akarta elkerülni,hogy a térfigyelõ kamera beazonosítsa.
Mindenesetre még azt elfogadom,hogy az elsõ ijedségében úgy reagált ahogy,de lévén nem tudhatta,hogy a gyerek súlyosabb baj nélkül (mondjuk összedrótozták a vállát) megússza ,és nem érdeklõdik a hogyléte felõl ,na azt nem. Mindenesetre ,úgy tûnik ,hogy a csaj nem volt hibás (a rendõrök szerint) ,így majd holnap felhívom az ügyvédemet aki biztosításban nagyon otthon van,oszt majd õ megfingatja ,eleve a kötelezõje úgy is fizet ilyenkor. Mondtam a lánynak,hogy ami pénzt leszed róluk ,megkapja oszt fájdalom díjul shoppingolhat belõle :) Orvos azt mondja legalább 6 hónap a gyógyulás. Mondjuk ennyi volt a nyara neki.
Ha rajtam múlna az ilyen emberrel az lenne amit te is gondolsz. Hogy rohadnának meg az ilyen gyáva szar férgek.
GOOBY, pls
Miel?tt megszólalsz, gondold végig, szebb-e, mint a csend, amit megtörsz vele. Ne nyugtalankodj! Úgyis másképp történik minden, mint ahogy elgondolod.
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb