IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Her Laca
Dehogy:) Szomszéd hozta.Én zäbringer barát fogyasztok.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Te Laca! Mi az a Ritterkönig a sarokban??? <#banplz>Nehogy azt mondd, hogy a lányodé...

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

mijki
Elfogadom a kihívást :D
A Team Fusion patcheket a következõ sorrendben kell feltenni?
- 3.0
- 3.01
- 4.0
- 4.3
- 4.312

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

Her Laca
Felfelé kaptatva szerinted éléri azt a megfelelõ sebességet?:)

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Nem az van, hogy ha megfelelõ a sebesség onnantól szól?!
Csak kérdem.

Her Laca
Különben miért ne szabadna. 100 lityóig engedve van nekem a pálesz fõzése / év. Maga a nagygóré engedte meg:) Sõt! Egyenesen biztat!

Her Laca
Kicsit hamar rákezd az a sziréna:)) még felfele hatol oszt már szól is:) Van itt még mit tajkolni:XD

Her Laca
Miki fiam!
Kb 2 hónap múlva repképessé teszem ismét magam,kihagytam több mint fél évet ,na amint összeállt a cuccom szólok neked és ha lelõsz ,istenemre mondom berugatlak:)

Her Laca

mijki
Virtuális pilótáknak jár kóstoló? :D

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

Her Laca
Mibõl mibõl:) Melybõl,de már készül a barack, majd jön a körte.

"...A hivatalos webshopban és a steamen egyaránt ismét olcsóbban érhetõ el néhány DCS modul. A Flaming Cliffs 3 39.99 dollár, de ha csak 1-1 típust akarsz repülni, akkor az F-15C, az A-10A, vagy a Szu-25 csak 9.99 dollár. Az augusztusban megjelenõ DCS: Fw 190 D-9 Dora jelenleg 39.99 dollárért vásárolható meg, ez a megjelenés idõpontjában 49.99-re fog változni. A P-51D Mustang repülési modellje az egyik legjobb, reményeim szerint a Focke Wulf repmodelljét is legalább ennyire alaposan programozták. Az akciós árlista:"

Ha a Dóra-val akarok csak repülni, akkor elég a most akciós "DCS: Fw 190 D-9 Dora"-t megvenni, ill. valamilyen ( pl. P-51 ) AI-k azért vannak a programban ?

DCS: Fw 190 D-9 Dora (pre-sell)

The Focke-Wulf Fw 190 is widely regarded as Germany's best fighter aircraft of World War II. Its appearance in the skies over France in August 1941 was a rude shock to the Allies, as it was clearly superior to any other plane. For nearly a year, the Fw 190 was the unmatched champion of the air war in Europe. The Fw 190 had speed and high altitude performance as its two great assets.

The development of advanced allied fighters resulted in the Fw 190 D–9 variant which first saw service in September 1944. This variant had a larger nose that housed a more powerful Junkers Jumo engine that produced 2,100 hp with the MW-50 boost system. The D-9 was designed for high altitude aerial combat and is a worthy adversary to the P-51D Mustang.

The distributive files will be available August 5.

Minimum system requirements: OS 64-bit Windows Vista, 7 or 8; CPU: Core 2 Duo 2.0 GHz; RAM: 6 GB; Free hard disk space: 10 GB; Video: 1 GB RAM card, DirectX11 - compatible; Sound: DirectX 9.0c - compatible; requires internet activation.

Recommended system requirements: OS 64-bit Windows Vista, 7 or 8; CPU: Core i5+; RAM: 8GB; Hard disk space: 10 GB; Video: NVIDIA GeForce GTX660 / ATI 6950 DirectX11 or better; Sound: DirectX 9.0c - compatible; DirectX: 9.0C; requires internet activation.

http://www.youtube.com/v/j73L7-YYvAs&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

Helyes!
Csak az asszonyt ne engedd a közelébe, mert lekvár lesz belõle<#awink>
Az enyém is bugyog már

whiteskull
Gondolom abból, mint minden rendes férfi. A kamrából kilopott lekvárból. :DDD

Miel?tt megszólalsz, gondold végig, szebb-e, mint a csend, amit megtörsz vele. Ne nyugtalankodj! Úgyis másképp történik minden, mint ahogy elgondolod.

mijki
Mibõl csinálsz pálinkát? :) Ha szabad tudni persze :D

Her Laca
Na megyek tovább pálinkát fõzni:)

Her Laca
Ahelyett ,hogy az alant linkelt messzereket állítanák repkészre ,és csinálnának belõlük egy 5-8 gépes egységet ,inkább ilyen retek migekre pazarolják a pénzt. Ezek csak elcsúfítják az eget szerintem.

Her Laca
Sok újdonságot( semmit) nem lehetett megtudni ebbõl:) Eddig is tudtuk,hogy remek gép volt,csak az orosz játékfejlesztõk néha belenyúlnak a balansz miatt:))Mondjuk azért az jó,hogy nem tudnak annyira rontani rajta ,hogy ne legyen sikeres:XD
Ha egyszer egy Német csapat csinálna egy VH-s szimet ,szvsz lenne szemkerekedés a vereseknél.

Na igen. Nem is tudnak annyit termelni amennyi kellene.

Arra gondolok... de az elvileg arra van, hogy akik játékot akarnak fejleszteni rá, azok vegyék meg, ehhez képest veszi boldog-boldogtalan! :D Kínában már fel is függesztették az árusítást... :D

www.smart-bus.hu

Van dev kit 2, már elõrendelhetõ a hiv. oldalon. A neten már látni képeket, meg vidiket a cuccról, szóval már valahol "osztják",van aki már megkapta.

Pedig a mostani verzió elvileg csak a fejlesztõknek van... :)

www.smart-bus.hu

Na ez nem olyan egyszerû-oculus-mert annyi rendelésük van, hogy lehet õsszel ér csak ide. Na majd kiderül.

Ja!

whiteskull
Magyarul akkor még egy full extrás íróasztal, vagy fotel is kell mellé.

Miel?tt megszólalsz, gondold végig, szebb-e, mint a csend, amit megtörsz vele. Ne nyugtalankodj! Úgyis másképp történik minden, mint ahogy elgondolod.

Na azt mindenképpen<#alien>. Valamibe be kell helyezni a poharat, ami fix és nem lehet meg borítani.

whiteskull
Teszteld le azt is, hogy a sörünket-borunkat biztonságosan tudjuk-e vele használni. :)))

No, arra igazán kíváncsi leszek... :)

www.smart-bus.hu

<#alien> Ne is mond, majd leégett a google fordító míg elolvasgattam.
Ja tényleg..lehet hamarosan közel kerülök egy ocolushoz..majd kipróbálom mindennel ami minket érdekel.

Most jöttem haza egy majd egy órás futásból. Egy több ujjas futócipõben futottam, faháncs pályán egy park-erdõkében. Olyan vékony a talp, hogy több helyen átszúrták a fa szilánkok. Éreztem én , hogy bök,de éppen megfogta mindig a gumi annyira, hogy nem mentek belém.

:D

Hogy Sanyo fordítsa le... :D

www.smart-bus.hu

<#idiota>Mi a helyes válasz?

Én meg azt nem vágom, hogy most viccelsz, vagy komolyan nem vágod... :D

www.smart-bus.hu

<#idiota>Ezt most nem vágom..miért mondod?

Sanyo, Sanyo... milyen jó kis cikk lehetne ebbõl... :D

www.smart-bus.hu

Nem derül ki a filmbõl, hogy honnan vették a Mig-et ?
mijki
Tófenéktõl a fellegekbe
Avagy hogyan lett egy lelõtt roncsból, újra szárnyaló vasmadár.

BOS fórumról:
Érdekes.

Na igen..ez még ott is sok volt.

Willenbrock
Érdekes film: Mig-15 amerikai tesztelése

http://www.youtube.com/v/NPOWfXhCWkI&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

Willenbrock
Micsoda mûsort csinál,ahelyett,hogy csak simán vállalná tette következményeit.

http://www.youtube.com/v/sWrUnwHc4Kg&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

Ja értem.

Nohab
Nem volt rá igény, ezért nem fejlesztették tovább.
Hm.<#alien>
Na igen. Habár a Japán világ és politika egészen más mint a mienk. Valószínûleg a srác vagy jó módú családból származik, vagy nagyon jó családok támogatják. Igazából Japánt politikailag pár nagy Japán cég és bank-ezek mögött pedig magán családok-irányítják. De valamiért nem nagyon jelennek meg igazán a politikai életben, hanem csak a háttérbõl pénzel és egyéb módon befolyásolják. Na nem épp emiatt, de imádom Japánt.

Her Laca
ÉS! Lehet fel sem veszik egy komoly gyárba szalag mellé "robotnak" egy ilyen múlttal!

Her Laca
Ezt nem hiszem . Ott valamit nagyon elcsesztek,mert ha általános lenne akkor mindennél jelentkezne.

Ja, és le kellet mondania. Más világ ahogyan mondod.

Her Laca
Más a kultúra. Nálunk ilyen a lehetetlen kategória lenne,eleve a hagyományaink is a lopás ,csalás,mismásolásra,mellébeszélésre épülnek ,fõleg a vezetõi körökben.Ha netán egy Magyar politikus nem is így ,de egyszerûen bocsánatot kérne ,én valszeg valami tréfára gyanakodnék,el se hinném,hogy valódi:)