IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
A Team Fusion patcheket a következõ sorrendben kell feltenni?
- 3.0
- 3.01
- 4.0
- 4.3
- 4.312
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Csak kérdem.
Kb 2 hónap múlva repképessé teszem ismét magam,kihagytam több mint fél évet ,na amint összeállt a cuccom szólok neked és ha lelõsz ,istenemre mondom berugatlak:)

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
Ha a Dóra-val akarok csak repülni, akkor elég a most akciós "DCS: Fw 190 D-9 Dora"-t megvenni, ill. valamilyen ( pl. P-51 ) AI-k azért vannak a programban ?
DCS: Fw 190 D-9 Dora (pre-sell)
The Focke-Wulf Fw 190 is widely regarded as Germany's best fighter aircraft of World War II. Its appearance in the skies over France in August 1941 was a rude shock to the Allies, as it was clearly superior to any other plane. For nearly a year, the Fw 190 was the unmatched champion of the air war in Europe. The Fw 190 had speed and high altitude performance as its two great assets.
The development of advanced allied fighters resulted in the Fw 190 D–9 variant which first saw service in September 1944. This variant had a larger nose that housed a more powerful Junkers Jumo engine that produced 2,100 hp with the MW-50 boost system. The D-9 was designed for high altitude aerial combat and is a worthy adversary to the P-51D Mustang.
The distributive files will be available August 5.
Minimum system requirements: OS 64-bit Windows Vista, 7 or 8; CPU: Core 2 Duo 2.0 GHz; RAM: 6 GB; Free hard disk space: 10 GB; Video: 1 GB RAM card, DirectX11 - compatible; Sound: DirectX 9.0c - compatible; requires internet activation.
Recommended system requirements: OS 64-bit Windows Vista, 7 or 8; CPU: Core i5+; RAM: 8GB; Hard disk space: 10 GB; Video: NVIDIA GeForce GTX660 / ATI 6950 DirectX11 or better; Sound: DirectX 9.0c - compatible; DirectX: 9.0C; requires internet activation.

Csak az asszonyt ne engedd a közelébe, mert lekvár lesz belõle<#awink>#awink>
Az enyém is bugyog már
Miel?tt megszólalsz, gondold végig, szebb-e, mint a csend, amit megtörsz vele. Ne nyugtalankodj! Úgyis másképp történik minden, mint ahogy elgondolod.
Ha egyszer egy Német csapat csinálna egy VH-s szimet ,szvsz lenne szemkerekedés a vereseknél.
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Miel?tt megszólalsz, gondold végig, szebb-e, mint a csend, amit megtörsz vele. Ne nyugtalankodj! Úgyis másképp történik minden, mint ahogy elgondolod.
www.smart-bus.hu
Ja tényleg..lehet hamarosan közel kerülök egy ocolushoz..majd kipróbálom mindennel ami minket érdekel.
Hogy Sanyo fordítsa le... :D
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Avagy hogyan lett egy lelõtt roncsból, újra szárnyaló vasmadár.
Na igen. Habár a Japán világ és politika egészen más mint a mienk. Valószínûleg a srác vagy jó módú családból származik, vagy nagyon jó családok támogatják. Igazából Japánt politikailag pár nagy Japán cég és bank-ezek mögött pedig magán családok-irányítják. De valamiért nem nagyon jelennek meg igazán a politikai életben, hanem csak a háttérbõl pénzel és egyéb módon befolyásolják. Na nem épp emiatt, de imádom Japánt.