91307
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
sakkay #78430 Nagyszerű meglátás-légyszi' rakjál be a dcs-ből, vagy a clodból hasonló "szar" szitukat..ja , hogy ott eltűnnek egyből a robbanásban!? -
#78429 Nah az mondjuk nem tudom mit kellene szerinted csinalnia?! Hozza sem er a 111-eshez, csak a bal motor es legcsavart epphogy erinti! Mit kellene a henkelnek csinalnia? Elorebukfenc? Max bal motor szakadhatna le...ettol meg siman repul egy darabig. -
wolfgrim #78428 1:45-nál gyönyörű ahogy a messzer nyitott futóval ráesik a He-111-re, a messzer ripityára törik, a heinkel meg nyugodtan repül tovább, semmi baja
csodálatos -
sakkay #78427 Na igen..pont múltkor olvastam egy tök érdekes összehasonlítást, a dcs(sg) fórum egyik tagjától. -
#78426 és a beretvákat se felejtsük ki
akkor offolok egy kicsit:
sz*r az Eurofighter -
sakkay #78425 -
#78424 Ja, közben kipróbáltam én is. Fasza, de szokni kell mert (én legalábbis) valahogy... össze-vissza lesek vele :D -
sakkay #78423 Ja tudom.
Viszont lehet kell vennem egy házat, mert a elülső hang kimenet is gagyizik, meg az egyik első usb is tönkre ment. Nem szeretném ha valami kóbor áram szétbaxna valamit. Ja, nagyon faszán megy a hueyen minden, még a géppuska fejfordítás is track ir-el! -
sakkay #78422 De.
Mentségükre legyen szólva, tényleg kiadás közeli állapotban van, ha meg úgy érzik, hogy még kell akár pár hónap, csinálják-főleg úgy, hogy bármikor repülhetem. Inkább, minthogy szar állapotban nyomják ki. Mint sokszor mondtam, ez ugye nem zsákba macska, teli van videóval a youtube. A kiadásnál már nem lehetnek olyan dolgok, amiket a fizető béta teszterek, még kénytelenek elviselni. -
#78421 Nekem nincs ilyen problémám. Mondjuk nem is reáltekem van :D -
feca1229 #78420 Te Sakkay, nem arról volt szó, hogy szeptemberben kész a BOS!? Most ugye október van... -
sakkay #78419 Valakinek van ötlete, hogy ha felveszem a fülest, a rádiózás miért nem szól benne? Akkor is ha a realtek-ben átállítom az 5.1-et, sztereóra.. -
#78418 Én a vitátokba nem kívánok beszállni több okból sem, de nem szeretném részletezni.
Viszont min HG szeretnék valamit közölni a nagyérdeművel. Sajnálatos módon ÉN (ha tetszik, ha nem) érzékeny vagyok a helyesírásra.
A néhai lineage2.amnesia.hu látogatói tudnának erről nyilatkozni :D Kicsit megpiszkáltam a fórum motort és az ilyen szavakra, hogy:
-ien
-oan
-muszály
... stb, a motor azt írta ki, hogy buta vagyok és primitív :D
Egy szó mint száz, tiszteljük meg egymást azzal, hogy próbálunk helyesen írni!
Nem fogom senki vérét venni ha szarul ír (elütés például nem számít annak), csak... lesz egy véleményem az illetőről ;)
Valamint tökéletesen egyetértek azzal, hogy amit csak lehet az próbáljuk meg magyarul írni. -
sakkay #78417 Teljesen jogos. Most, hogy hueyt tanulok, sokkal türelmesebben tudom várni a BOS-t is..már ami az FM javítást illeti. Azóta nem is multizok. -
#78416 Ha lesz erom hetvegen, akkor jovok..han nem nem...annak semmi ertelme hogy mosott zsarkent, golyafost imitaljak 1000 meteren -
#78415 -
sakkay #78414 Kezdem is.
Pénteki frissítés a BOS-nál lő pálya tesz elemzés miatt állítólag-van szerintem más is a dologban-minden lövedék nyomjelző lesz..mint ahogyan azt egy itteni fórumozó-legalábbis úgy emlékszem, vagy Sanyonál olvastam talán-megjegyezte, lézer háború lesz.
Ja és igen...van 100 fős szeró!
Ennyit arról, hogy lehetetlen.
Utoljára szerkesztette: sakkay, 2014.10.02. 20:55:33 -
sakkay #78413 Na ez jó befejezés, témát zárjuk le-szerintem-mert 2 napja ezen pörög a fórum.
Kérek mindenkit tényleg zárjuk le, Amaymon megy repülni, de ha nem az sem baj.
Eztán pedig, mint ahogyan eddig is, Artivizsla reggel berakja a képeket kávéhoz, Laca fikázza a BOS-t vagy ami épp aktuális, én védem, és minden kedves ős, és nem ős fórumozó dobja a témáit ami csak eszébe jut! Én imádom a harc minden formáját de ez nem ehhez a fórumhoz méltó két nap volt. Köszönöm. -
Amaymon #78412 Hétvégén ha lesz időm lehet felnézek... -
lala42 #78411 Tesó!
Gyere fel ATAG-ra. Nincs abba semmi szégyen ha lelőnek. A minap nekem sem ment. 3,valamennyi győzelem melett 8 halálom volt. (4 felszáűllás közbeni támadásból, 2 saját balfaszságom, 2 ellenség légigyőzelme.) jobb volt a srác. Nem szégyellem. És mégis jól szórakoztam. Gyere fel és együtt talán csapatban jobban fog menni. Persze a kérdés még adott. Tudsz-e jönni. ( nem idő miatt.)
Hajdanában volt 1 gyerkőc. G-50 el reppent. Így kezdte. 0-24 Ma már a kitartásának köszönhetően 24-0 az aránya.
Utoljára szerkesztette: lala42, 2014.10.02. 20:32:10 -
Amaymon #78410 Rosszul hiszed. Sokan teljesen félre értetitek és nem a helyén kezelitek a helyzetet. Pont ellenkezőleg nem értek mindenhez és elfogadom a tapasztaltabbak véleményét. Egyszerűen egy fórum nem alkalmas bizonyos dolgok, gesztusok, hangulatelemek kifejezésére, ezért mindenki bele képzeli a saját előítéletét a másikba. Aztán kialakul a céltalan sehova sem vezető vita. -
#78409 Nem akarok nagyon belefolyni csak amit én láttam, hogy ahogyan és amiket irogat , azt szürtem le, hogy abban a hitben van, hogy itt is ugy kell játszani mint bármelyik FPS játékot és az a menő aki a lista élén van meg több fraget XP-t meg egyebet szerez.
Pedig sztem itt senki nem éli meg szégyenként ha valaki lelővi. egyszerüen elkönyveli, hogy jobb volt az ellenfél vagy nem figyelt eléggé. ÉS nem azért vanank a lista élén mert kiismerte a pályát és gyorsaban lő, nem hanem azért mert sokat gyakorolt tapasztalat és tudás van mögötte. -
artivizsla #78408 De, zavar mást is, csak szerintem annyi más egyéb gonddal küszködik már mindenki, hogy ennek a fiúnak a problémáját nem igen akarja már senki magára vallani, vagy helyette megoldani. Valamitől sérülhetett az egója és itt most terepet talált annak a helyrebillentésére, de még nem vette észre, hogy ez a fórum itt nem az Index-es polidili, még akkor sem, ha szoktunk politizálni.
Amaymon : Ha te nem így látod, kérlek ne kezd bizonygatni az ellenkezőjét én nem vagyok pszichológus, nem tudok segíteni neked ebben. -
Lysandus #78407 Hogy mi az a duel server, arról fogalmam sincs, és ha megkérhetlek, légyszi ne is magyarázd el! Had maradjon ez így... -
Lysandus #78406 Akkor elárulok egy titkot: nyugodtan elárulhatod a hívójeled, az ide járó emberek általában olyan szervereken játszanak, ahol nincsenek ikonok. :-) Tudom: elitisták vagyunk. De mi ezzel a baj, szántóvető? :-)
Nem mondom, hogyha valaki paranoiás, akkor a mai világban nincs akár még igaza is, de nem azért fognak lelőni, mert te vagy az, hanem mert látnak egy enemyt, és megtámadják, az lényegtelen, hogy ki ül benne. Ha pedig baráti gépben üldögélsz, akkor megnyugodhatsz, nem divat az itteniek között a teamkill. :-) -
#78405 Ez is rendben van.
Nem mindenki reagal ilyenekre ugyanugy.
Mondjuk engem nem huzott fel, ha nalam pl valaki jobb az nekem mar semmit nem jelent. Van eleg mas problemam a maganeletemben hogy ez fontos legyen. De ettol fuggetlenul el tudom fogadni amit irtal. -
feca1229 #78404 De nem úgy van, hogy már megvolt a nagy DUEL? 4-1 vagy 5-0 végül is az ügy szempontjából mindegy, megméretett és könnyűnek találtatott!
Mert gondolom csak így történt ha itt így írták! -
#78403 Fürti, teljesen igazad van.
Amaymon, feldobtad a labdát, mégpedig ebben a hozzászólásban --> http://sg.hu/forum/uzenet/1003898951/78222 , reagáltak rá páran, többek között én is, hogy legyen 1v1. Választ nem adtál, emiatt úgy érzem, hogy csak húzod az emberek agyát, feleslegesen fosod a szót.
CloD-os elitista hozzáállás? Pogi írta, hogy gyere, és repülj velünk ha van kedved, válaszra sem méltattad, de az észosztás az nagyon megy.
Most meg savanyú a szőlő? Csak nevetni tudok a hozzáállásodon.
-
Fürtös #78402 Én nem marakodom barátom,csak nehezen viselem ha sehonnai ismeretlen emberek szétbarmolják a kedvenc fórumomat.
Kicsit olyan érzésem van a sráccal kapcsolatban mint amikor valaki kopogás és köszönés helyett berugja az ajtót és közli,hogy mostantól itt mindenki kussol mert én mindent tudok,mindenhez értek.... Az ilyen mindenhez sokkal jobban értő emberek meg nagyon hamar kiverik nálam a biztosítékot...
Én meg ilyen őszinte gyerek vagyok aki megmondja ha valami nem tetszik.
Mondjuk az azért mutatja a probléma szintjét ,hogy az itt töltött nyolc év alatt ő az első aki ezt elérte.
Sajnos a gépem meg a repülős cuccaim otthon maradtak,mert már rég kihívtam volna, annak ellenére,hogy én már nagyon rég csak DCS-t repülök.(tableten meg nem fut)
Megkérném valamely kollegát, repüljön egyet a sráccal had nézzük meg mit tud.
Ha tényleg van mire hintenie az észt én leszek az első aki megköveti! -
#78401 Engem nem zavar, de az igen hogy marakodtok, kicsi ez a magyar scene ...nem kell szerintem ez bele. Egyik szepen vegyen vissza ha masik szerint nagy az arca, masik meg legyen elnezobb, es toleransabb. -
Amaymon #78400 Ha publikussá tenném a privát üzeneteim, amit innen kapok, akkor derülne ki milyen egyes topik lakók valódi színvonala. Nem lennél boldog, bár ki tudja :)
"csak finoman jelezni akartam,hogy fejezd be az arcoskodást..."
Fene nagy ego-d van. Igyál már egy sört és nem tűnik arcosodásnak, amit írok :)
Megjegyzem az mi szerinted, amikor egy században nem engedik hogy lelőjenek? Bármit csinálhatsz, de nem lőhetnek le. Na olyankor hol húzod meg az ego határát? Ki irkált ilyeneket ebben a topikban, hogy lelőttem aztán visszajött az ellenfél, de az már nem számít, mert lelőttem. Az elitista hozzáállás pont, hogy a CloD-osok felől ömlik, akik azon versengenek, hogy leginkább ne küldjék földre őket egyszer sem. Na de egy combat sim-nek nem az a lényege? Ettől fene nagy egojuk lenne? Fura alak vagy te. :)
Én kérek elnézést. LoL -
Fürtös #78399 Mi igen,neked pedig szívesen megmutatnám a kijáratot ha meg nem haragszol...
Nem nyelvtan, csak finoman jelezni akartam,hogy fejezd be az arcoskodást... Már a kezdő hozzászólásaid is eléggé alacsony színvonalra utaltak, de sajnos a folytatás sem lett jobb.
Most komolyan srácok csak engem irritál a srác?
Utoljára szerkesztette: Fürtös, 2014.10.02. 17:35:10 -
Amaymon #78398 "Inkább azt kellene megértetni vele, hogy a közös reppenésekben nem biztos, hogy az 1v1 a lényeg... "
Gondolod hogy ezzel nem vagyok tisztában?
"Egyelőre még úgy gondolja, hogy ha elárulja a hívójelét, akkor mindenki ráront, hogy lelője."
Nem ez a fő szempont, de nem tagadom benne van a pakliban.
"A zsargont meg amit használ én se értem."
Nem engedték be a külsős szervereket hétvégén, csak a hivatalost. Így a duel szerverek vagy missionok, pl. ami a syndicatesquadron.org szerverén fut nem volt elérhető. -
Amaymon #78397 "Azt meg csak megjegyzem csendben,hogy nem keverjük az angolt a magyarral,vagy magyarul írd vagy angolul."
Nem már, ne jöjjön elő a fórum reflex, hogy kötekedünk a nyelvtannal. Lejárt lemez, unalmas.
1. A felsorolásban nem szándékoztam a fejlesztők eredeti kijelentésein változtatni, ezért copy-paste egy pinned topic-ból
2. a 3rd-n fennakadni egy internetes fórumban számtech szlengben a mai korban vicces, nem barlangban élünk. -
Lysandus #78396 Inkább azt kellene megértetni vele, hogy a közös reppenésekben nem biztos, hogy az 1v1 a lényeg... Egyelőre még úgy gondolja, hogy ha elárulja a hívójelét, akkor mindenki ráront, hogy lelője. Az eszébe se jut, hogy ha nem tudjuk a nevét, segíteni sem tudunk, ha éppen 5 enemy támadja egyszerre, az 1v1-re fittyet hányva... . De egyszer talán majd rájön... :-)
A zsargont meg amit használ én se értem. (3rd party server, wtf?) Úgy látszik ebben a "klán" rendszerben szocializálódhatott, itt meg a többség századokban.
Apropó, a TS új címét (ha van) és jelszavát átdobná valaki priviben nekem?
Köszönöm!
1/3_vszd_Tazar -
Fürtös #78395 78377...
Könyörgöm valaki csináljon már vele egy 1v1-et.
Hátha észhez tér...
Azt meg csak megjegyzem csendben,hogy nem keverjük az angolt a magyarral,vagy magyarul írd vagy angolul.
Téves hiedelem ,hogy ettől majd mindenki azt hiszi ,hogy te aztán igazán értesz itt a dolgokhoz.
Ahogy te használod úgy sokkal Inkább szánalmas... -
#78394 Ja! Még tök szerencse, hogy amikor majdnem elcsábultam, akkor éppen nem volt 20 ropi a kártyámon... Ha belegondolok, hogy majdnem kiadtam egy valag zsetont erre a bizbaszra..... kiver a víz.. :D -
feca1229 #78393 Amugy nem az volt, hogy szeptemberben kész a BOS. Vagy most hétvégén jön a hiányzó fantasztikus 25% patch ami ráteszi a pontot mindenre? FM, skinek meg minden más ami még hiányzik? meg kitudja még mi lesz benne. Vagy kezdődik itt is a két hét! :-) -
Amaymon #78392 "Ehhez képest most azt írod nem repülsz mert nem érint meg és nem a te világod... "
Hol írok én ilyet?
"Csak jelezném: nemrég itt megkínált egy kollega egy elég megalázó 5-0 ra"
Ezt honnan veszed, mert leírta valaki? :)
Az ingame nevem nem ismert akkor hogyan? Nem dueleztem még senkivel.
-
Solt #78391 Úgy-úgy... 5x meggondolom az utóbbi évek szívásai után, hogy miért adok pénzt! :)